Orijinalini görmek için tıklayınız : T-sport 16 JAP 34
kelalper
28-09-2013, 16:17
Semiii haftaya geliom gazını ben alıcam senin :D
olaylarr olaylar ,neoldu laa bi t-sport geçtin diye yine atarlanmaya başladın bana :D sana söz veriyom seni ilk sıraya alcam laa :D
Hayata kusuceksin dayi :)
Semiii haftaya geliom gazını ben alıcam senin :D
Tam senin kalemin oldum abi gel bu tarafa :D baktim geciyosun kisarsin biraz bea :D
semi konuyu terket olum artık git kendine yeni bi konu aç :D
semi konuyu terket olum artık git kendine yeni bi konu aç :D
Arsivim saglam dayi baslicam acmaya.ama ilk konum sen olucaksin.sana uzun metrajli film cekicem gerisini senden sonra yayinlicam :)
kelalper
28-09-2013, 16:30
Hayata kusuceksin dayi :)
Tam senin kalemin oldum abi gel bu tarafa :D baktim geciyosun kisarsin biraz bea :D
musluk mu olm bu :D
245 km hiza kadar onumuzde cizgi varmis gibi gidiyoruz.2 dk cekiyosun saga evo kovalicak kivama geliyosun anlamadim musluk mu hayrat mi :D
ben onun muslugunu tıkıycam sen rahatol laa :D
245 km hiza kadar onumuzde cizgi varmis gibi gidiyoruz.2 dk cekiyosun saga evo kovalicak kivama geliyosun anlamadim musluk mu hayrat mi :D
yavaş akkom uçma bu kadar :D
kelalper
28-09-2013, 16:38
Olm standart yazılımda limitör var ben naapiim. O hızın üstüne çıkarttırmıo yazılım. Kelebeği kapatii. O denediğimiz yazılımın da üstü var o akşam Orçun saolsun buranın benzini çok iyidir buradan alalım dedi. Daha çıktık iki sıktım Orçun oha oldu ondan sonra patates. Avanstan araba korumaya aldı geri çektim.
kelalper
28-09-2013, 16:43
yok uçmuo o yazılımla standart evoyla yürürüm. Dynamics üzerinde 255 hp verdi o yazılım. Yani 275 civarı bişey edio. Aktarma farkıyla kafa burun olur. Ama deddiğim gibi evo standart olucak. Yazılım bile olursa çok fark oluo.
canozgur106
01-10-2013, 21:32
MaŞallah type-r yavrusu bu:)