PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Otomatik Vites punto vites sorunu

AşkınS.
16-09-2013, 17:25
Arkadaşlar elimizde su an punto var otomatik vites. Arac vites kucultuyor ama büyütmüyor. Bu nedendir bilgisi olan var mi

punto_multijet
16-09-2013, 21:22
Konuyu biraz açar mısın? Büyütmüyorsa nasıl küçültüyor? Ancak dediğin sadece manuele alınca olur. Manuelde devir ne olursa vites büyütmez ancak stop etmesin diye vites kucultur

Fatih_
16-09-2013, 23:08
Sizinkimi bilememde ben benim ealntranın otomatik vitesi kadar kafasına göre bir otm vites görmedim.

bazen 3 te kalıyor 3 te kalkmaya çalışıyordu , bazen geri vitese geçmiyordu bazen full 2. viteste gezmek zorunda kalıyordum vs vs , bundan sonra hayatımda otm vites arabaya zor binerim :)

AşkınS.
16-09-2013, 23:16
Arac yari otomatik *****. Araci bosa aliyoruz sonrasinda 2ye geciyor her vitesi bu sekilde atlatabiliyoruz. Araci bilgisayara bagladik tek viteslerde sadece 1.vitesi kontrol ediyor ciftlerdede sadece 2.vitesi. 3 4 5 yok.. giderken gecirmiyor yani. Sanzimanin ustundeki beyni soktuk bakalim ona islem yapacagiz yarin..

b.ustaoglu
17-09-2013, 00:19
Sizinkimi bilememde ben benim ealntranın otomatik vitesi kadar kafasına göre bir otm vites görmedim.

bazen 3 te kalıyor 3 te kalkmaya çalışıyordu , bazen geri vitese geçmiyordu bazen full 2. viteste gezmek zorunda kalıyordum vs vs , bundan sonra hayatımda otm vites arabaya zor binerim :)

kardeşim senin aracın sorunu benim arabanında başına gelmişti. yağlama pistonlarının olduğu bi kutu var onun değişmesi gerek. o da clio 1.4 16v bwa'nın 2008 yılında sıfır yetkili servis fiyatı 800 liraydı. senin ki çıkma filan ancak bulunur herhalde. ( bu arada büyük ihtimalle o gibi geldi bana ama kesin o demiyim :D )

punto hakkında pek bilgim yok ancak belki format atılabilir şanzımanın beynine.