Orijinalini görmek için tıklayınız : Otomatik Vites punto vites sorunu
Arkadaşlar elimizde su an punto var otomatik vites. Arac vites kucultuyor ama büyütmüyor. Bu nedendir bilgisi olan var mi
punto_multijet
16-09-2013, 21:22
Konuyu biraz açar mısın? Büyütmüyorsa nasıl küçültüyor? Ancak dediğin sadece manuele alınca olur. Manuelde devir ne olursa vites büyütmez ancak stop etmesin diye vites kucultur
Sizinkimi bilememde ben benim ealntranın otomatik vitesi kadar kafasına göre bir otm vites görmedim.
bazen 3 te kalıyor 3 te kalkmaya çalışıyordu , bazen geri vitese geçmiyordu bazen full 2. viteste gezmek zorunda kalıyordum vs vs , bundan sonra hayatımda otm vites arabaya zor binerim :)
Arac yari otomatik *****. Araci bosa aliyoruz sonrasinda 2ye geciyor her vitesi bu sekilde atlatabiliyoruz. Araci bilgisayara bagladik tek viteslerde sadece 1.vitesi kontrol ediyor ciftlerdede sadece 2.vitesi. 3 4 5 yok.. giderken gecirmiyor yani. Sanzimanin ustundeki beyni soktuk bakalim ona islem yapacagiz yarin..
b.ustaoglu
17-09-2013, 00:19
Sizinkimi bilememde ben benim ealntranın otomatik vitesi kadar kafasına göre bir otm vites görmedim.
bazen 3 te kalıyor 3 te kalkmaya çalışıyordu , bazen geri vitese geçmiyordu bazen full 2. viteste gezmek zorunda kalıyordum vs vs , bundan sonra hayatımda otm vites arabaya zor binerim :)
kardeşim senin aracın sorunu benim arabanında başına gelmişti. yağlama pistonlarının olduğu bi kutu var onun değişmesi gerek. o da clio 1.4 16v bwa'nın 2008 yılında sıfır yetkili servis fiyatı 800 liraydı. senin ki çıkma filan ancak bulunur herhalde. ( bu arada büyük ihtimalle o gibi geldi bana ama kesin o demiyim :D )
punto hakkında pek bilgim yok ancak belki format atılabilir şanzımanın beynine.