Orijinalini görmek için tıklayınız : Varsa sekliniz Antalya'ya beklerız..:)
KCANN_220
16-09-2013, 20:11
herkeze hayırlı gunler..evvel zaman DBS polo'yla denedıgım konudada yazdım ama sanırım kımse gormedı bende konu acıyım dedım..:) Punishe-R ve Slaye-R ep3' um hazır bırı zaten TR de kendını kanıtladı ep3 te Antalyada kendını kanıtladı ancak onude TR lıstelerıne katmak ıstıyorum ve araclarımı kendıne emsal goren herkezı Antalya'ya davet edıyorum..konaklaması bana ait olmak uzere sabahtan denızımıze gırerız cayımızı corbamızı ıcerız gezerız tozarız ve araclarımızı denerız TR capında bı sampıyonlar lıgı yapılmasının zamanı geldı bnce herkez nerde ne durumda bunu gorur ve gun sonunda tabıkı dostluk kazanır..tek tek ısım yazmama gerek yok hızlı aracları olan herkez kendını bılıyor baskalarıda,musayıtlık durumuna gore tabı herkeze kapım acık..:icon_tup:
saygılar
chiefkadir
16-09-2013, 20:45
Tatil garantili Roll daveti miss :D
Kemalcan aracın gercekten çok başarılı güzel yürüyor. Bence tr deki en iddaalı t yper olarak düşünüyorum inşallah izmirden istanbuldan Bursa'dan farklı illerden gelen arkadaşlarımız olurda çok büyük bir organisazyon olur...
1.4 TSİ cılarıda ben misafir etmek isterim güzel bir organizasyon olursa hepinizi beklerim...
beni yaz kemal oglum makatla gelıyourm oglum bedava tatili sever :D
Kemalcan aracın gercekten çok başarılı güzel yürüyor. Bence tr deki en iddaalı t yper olarak düşünüyorum inşallah izmirden istanbuldan Bursa'dan farklı illerden gelen arkadaşlarımız olurda çok büyük bir organisazyon olur...
1.4 TSİ cılarıda ben misafir etmek isterim güzel bir organizasyon olursa hepinizi beklerim...
13 ekimde Kemerdeyim :)
Efe abi veya Bulut abi geleyim mi :D tatil + ne var başka :D
Bulut Y.
16-09-2013, 21:29
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/36131_112793408768839_164326_n.jpg
sabahtan denızımıze gırerız
:D:D:D
tolga900
16-09-2013, 21:56
kemalcan roll nedir bilmemde duranla ay sonunda geliyoruzz:) GEL
volume81
16-09-2013, 21:58
http://www.sismakinasikiralama.com/sis_duman_kopuk_partisi.jpg
tatil derken :D araba hazırlamanın zamanı geldi sanırım :D
63owen63
16-09-2013, 22:12
Konu roll' e başladı, köpük partisiyle devam ediyor.
3. sayfa' gibi ' baby got boobs' konulu video linkleri gelebilir :)
overblack
16-09-2013, 22:15
kepez üstü gibi harika bir roll mekanı ve tatil imkanı varken gidilir ;)
Ahaha konu davet öyle güzelki filtre egsoz takıp 100hp alanlarin kafasını yasayıp atar yapasım geldi:)
Oooo atar var dediler geldik :D
Sadece Sedar kankama dostluk atarı yapıyorum :D
Tabiki diğer hızlı tsi'ları beklerim :)
Anca kurbanda gelebilirim. İşlerime bağlı
Serdar kankaaaam atarımı gör :D:D
gokcell13
17-09-2013, 00:02
Sezonu burada kapatmak isteyenlere firsat :) Bende elimden geldigince misafirlerimizi agırlarım.
gokcell13
17-09-2013, 00:06
Gelicek olan bütün yüklü yüksüz araçlara rollencek pampalar buluruz. ;)
ben geleyim ibizayla deneyelim ahaha
Typer ların denemesi güzel olur en hızlıyı görmüş oluruz :)
KCANN_220
17-09-2013, 00:24
Typer ların denemesi güzel olur en hızlıyı görmüş oluruz :)
senın bıletını haftasonuna kestım cnm cok saol.:)
hemen typer alasım geldi konu efsane olmus :)
mami_makinen
17-09-2013, 00:33
Şimdi bu konu en hızlı typerımı seçmek yani typerlar arasındamı deneme olacak
cerkez_kral
17-09-2013, 00:34
kanka benim şeklim var otobüs biletimi almaya gidiyorum
KCANN_220
17-09-2013, 00:39
Şimdi bu konu en hızlı typerımı seçmek yani typerlar arasındamı deneme olacak
106 tıda olur s2k da olur yanı acık hesap kım ısterse sartlarda anlastıkca hızlı type-r lar ve buna kendını emsal goren hersey olabılır abı..:)..:icon_tup:
mami_makinen
17-09-2013, 00:43
106 tıda olur s2k da olur yanı acık hesap kım ısterse sartlarda anlastıkca hızlı type-r lar ve buna kendını emsal goren hersey olabılır abı..:)..:icon_tup:
Anladım ok ama bütün hızlılar istanbulda Sus Rol Ng Df bence burdan kimse gelmez ama sen istersen istanbula gel
senın bıletını haftasonuna kestım cnm cok saol.:)
Maske getir yanında dumandan etkilenme :)
KCANN_220
17-09-2013, 00:50
Anladım ok ama bütün hızlılar istanbulda Sus Rol Ng Df bence burdan kimse gelmez ama sen istersen istanbula gel
bakalım abı bellı olmaz belkı gelıcegı tutar..:) kımse gelmesse zaten 2 aracımı bırbıryle denıycem Punishe-R en'de olduguna gore ep3 ne kadar hızlı ordan pay bıcerım..
mami_makinen
17-09-2013, 00:53
bakalım abı bellı olmaz belkı gelıcegı tutar..:) kımse gelmesse zaten 2 aracımı bırbıryle denıycem Punishe-R en'de olduguna gore ep3 ne kadar hızlı ordan pay bıcerım..
Millet burda karşıdan bu tarafa geçmiyo araba denemek için antalya hayal olur :)
İki arabanı dene bak hangisi hızlı payını biç :)
kemalcan :D senı cok severım herkes bılırde bu atar olmamıs :D mamının dedıgı gıbı burda hızlı cok her marka :D bın gel :D bı gece yapılır kım hızlı gorulur sıkıntı olmaz :)
kemalcan ugraş cabala artik ekin biçme vaktin gelmişti :) istanbul yapman en saglıklısı olacak gibi Antalya ya gelen olur mu olsa güzel olur
KCANN_220
17-09-2013, 01:30
ıstanbula gıtme durumum olsa cıkar gıderım zaten ancak aılevı nedenlerden dolayı su anda gıdıcek durumda degılım malesef..ama bole bı organısyon olursa samımı konusuyorum kım gelırse eksıksız agırlıyacagıma soz verıyorum..hem tatıl degısık bır gun olur dıe cazıp olabılır dıe dusunmustum ama olaylara cok saf bakmısım galıba..;)
ıstanbula gıtme durumum olsa cıkar gıderım zaten ancak aılevı nedenlerden dolayı su anda gıdıcek durumda degılım malesef..ama bole bı organısyon olursa samımı konusuyorum kım gelırse eksıksız agırlıyacagıma soz verıyorum..hem tatıl degısık bır gun olur dıe cazıp olabılır dıe dusunmustum ama olaylara cok saf bakmısım galıba..;)
KEMELCAN biz senin çekici masraflarını verelim sen gönder arabanı pilptajı iyi olan adamla merakın çok hızlı giderirsin :))
araclarin hizlidir yavastir o konuda bisey diyemem ama kendi ayagina cagirarak atar yapani ilk defa gordum :)
KCANN_220
17-09-2013, 09:06
KEMELCAN biz senin çekici masraflarını verelim sen gönder arabanı pilptajı iyi olan adamla merakın çok hızlı giderirsin :))
araclarin hizlidir yavastir o konuda bisey diyemem ama kendi ayagina cagirarak atar yapani ilk defa gordum :)
Tatil garantili Roll daveti miss :D
ınsanoglu nasıl anlamak ıstıyorsa ole anlıyor..kadır abı ve bır suru kısı nası bır davet oldugunu anladıgını dusunuyorum..gelme durumum olsa zaten gelırdım ben samımı konustugumu dusunmustum bu davette pekı ayagına cagırıor dıyenler oluosa ortak bı nokta bulalım oraya gıdelım hadıı onada eyw..:icon_tup:
cem abinin teklifi iyi bence arabanı yükle çekicine bi gece de olsa ayrıl gel tatil olmasada burda iyi karşılıycakları kesin :)
gokcell13
17-09-2013, 09:17
Bence kendi ayagına cagırma gibi bir durum soz konusu degil.Kemalcan tum samimiyeti ile davet etmiş evinin kapısını acmıs gelmek isteyenlere.Gitme durumu olsa zaten gecen ay gelmişti İstanbula yine gelicektir.İllaki sert atarla millet birbirine kızıp ortada bulusup rezil mi olunsun.
chiefkadir
17-09-2013, 09:19
Kemal'in davetini yekten atar olarak düşünmeyin,misafirperver bir tavırla önce davet etmiş,yenilen içilen ziyade kalınacak mekana kadar karşılarım demiş benim tahminim orta nokta olan Ankaraya da gelmekten çekinmez..Zaten kimsenin bu dönemde istanbuldan antalyaya veya Antalya'dan istanbula gidecegini zannetmem :)
KCANN_220
17-09-2013, 09:35
Bence kendi ayagına cagırma gibi bir durum soz konusu degil.Kemalcan tum samimiyeti ile davet etmiş evinin kapısını acmıs gelmek isteyenlere.Gitme durumu olsa zaten gecen ay gelmişti İstanbula yine gelicektir.İllaki sert atarla millet birbirine kızıp ortada bulusup rezil mi olunsun.
saol gokselım aynen..dostluk bakii temennım..
Kemal'in davetini yekten atar olarak düşünmeyin,misafirperver bir tavırla önce davet etmiş,yenilen içilen ziyade kalınacak mekana kadar karşılarım demiş benim tahminim orta nokta olan Ankaraya da gelmekten çekinmez..Zaten kimsenin bu dönemde istanbuldan antalyaya veya Antalya'dan istanbula gidecegini zannetmem :)
abı demekkı samımıyetıme ınanılmamıs ben ora gıtmekten cekınmem gecen ay gıttım yıne gıderım zaten bnı tanıyanlar ımkanım olsa gıderım bılırler..su anda bu durum olusmadı en kotu ortak bı nokta belırleyelım gelmek ısteyenlerle onada warım herturlu..
çok soğuk beee abi köprüde yaz ayında üşüdüm :)
Selcuk_RoL
17-09-2013, 09:36
Ben antalyayi gördüm bi kere sirami savdim:) herkezin kendine göre nedenleri var hak vermek lazim ama mantikli olani hizli 4 arac burdayken hatta fazlasi vardir bilmedigimiz 1 arac icin taa antalya imkansiz gibi misafirlik sikinti degil kim nereye gitse zaten en iyi sekilde agirlanir
He ben yine soyluyorum bursaya kadar gelirim ekk20 yada ep3 ROL106 ile denerim fark etmez gecmekte gecilmekte ikiside eksin zaten keyif alinsin yeter
EmrahERKAN
17-09-2013, 09:36
Bende öyle bir atar gider göremedim. Ayağa çağırma değil bence bir nevi tatil fırsatı :)
Selcuk_RoL
17-09-2013, 09:37
Abi senle adapazari yaptik buda bursa olsun:)
kemalcan en kotu adanaya gelırsın umıtcan ın ep3 le denersın.specler yakın sayılır. onun arabada fena yuruyor
Konu güzel beğendim :D :D kalması sana ait akşama kadar gezmece sonra yarış ohhhhh.harika :D
sweatcaptain
17-09-2013, 09:47
Aynen...sonuc ne olucak merakla takipteyim
KCANN_220
17-09-2013, 09:48
Ben antalyayi gördüm bi kere sirami savdim:) herkezin kendine göre nedenleri var hak vermek lazim ama mantikli olani hizli 4 arac burdayken hatta fazlasi vardir bilmedigimiz 1 arac icin taa antalya imkansiz gibi misafirlik sikinti degil kim nereye gitse zaten en iyi sekilde agirlanir
He ben yine soyluyorum bursaya kadar gelirim ekk20 yada ep3 ROL106 ile denerim fark etmez gecmekte gecilmekte ikiside eksin zaten keyif alinsin yeter
eyw. baskan ama bursa bna 800 km..:) yanı ora kadar gelmısken ıstanbula gelırım bnde..tabıkı musayıtlıkle alakalı,gunu bırlık mesafede ankara olabılır ızmır olabılır bna bılmıorum ızmırden ankaradan weya baska sehırlerdende gelıcek araclar olmalı o yuzden ortak bı nokta dıyorum zaten..
Selcuk_RoL
17-09-2013, 09:55
eyw. baskan ama bursa bna 800 km..:) yanı ora kadar gelmısken ıstanbula gelırım bnde..tabıkı musayıtlıkle alakalı,gunu bırlık mesafede ankara olabılır ızmır olabılır bna bılmıorum ızmırden ankaradan weya baska sehırlerdende gelıcek araclar olmalı o yuzden ortak bı nokta dıyorum zaten..
Acik konusalim izmirden fln sana rakip cikmaz bro zor görünüyor yani bi tane vardi sus gecti zaten suan hali hazirda bsy oldugunuda sanmiyorum ama bursadan kesin bsyler cikar efk20 fln hazir herhalde orda e izmirden buraya dogru o guzergahta yine bsy yok? Varmi bnm unuttugum bi arac fln kusura bakmasin kimse gercekten varsa soylensin he adanadaki arac var ama oda iyice ters:) dayi bu isin kalbi yine istanbul :D gel sen gel :D
gokcell13
17-09-2013, 09:57
Tech karıstı yine :D Enlerin bulusması keyifli olacak.Ortak bir sehir, musait olunan bir gun ve ROLL gecesi.Akhisardan daha eylenceli.
13 ekimde Kemerdeyim :)
ozaman haberleşelim hem tanışırız
Oooo atar var dediler geldik :D
Sadece Sedar kankama dostluk atarı yapıyorum :D
Tabiki diğer hızlı tsi'ları beklerim :)
Anca kurbanda gelebilirim. İşlerime bağlı
Serdar kankaaaam atarımı gör :D:D
kurbanda çok kan akıcak demekki cansın:) senide gectiklerim tarafa yazabilecekmiyim deneyip görecegiz :)
KCANN_220
17-09-2013, 10:03
Acik konusalim izmirden fln sana rakip cikmaz bro zor görünüyor yani bi tane vardi sus gecti zaten suan hali hazirda bsy oldugunuda sanmiyorum ama bursadan kesin bsyler cikar efk20 fln hazir herhalde orda e izmirden buraya dogru o guzergahta yine bsy yok? Varmi bnm unuttugum bi arac fln kusura bakmasin kimse gercekten varsa soylensin he adanadaki arac var ama oda iyice ters:) dayi bu isin kalbi yine istanbul :D gel sen gel :D
baskan gercekten gelme durumum olsa cıkar gelırım senelerdır bılıyoz bırbımızı sende cıkıp gıttın bnde cıkıp gıttım saga sola..aılesel durumumdan su anda ancak gunu bırlık yerlere gıdebılırım haa ılerı tarıhler ne gosterır bılemem ama su anda vazıyet bu sekılde,bıde sagdece 2'mız konusuyoruz baska arac yok mu kanka belkı bırı musayıttır ankarada bulusurz denerız sende ıstanbula gelınce onla denersın ordan pay bıcerız..:)
Selcuk_RoL
17-09-2013, 10:07
baskan gercekten gelme durumum olsa cıkar gelırım senelerdır bılıyoz bırbımızı sende cıkıp gıttın bnde cıkıp gıttım saga sola..aılesel durumumdan su anda ancak gunu bırlık yerlere gıdebılırım haa ılerı tarıhler ne gosterır bılemem ama su anda vazıyet bu sekılde,bıde sagdece 2'mız konusuyoruz baska arac yok mu kanka belkı bırı musayıttır ankarada bulusurz denerız sende ıstanbula gelınce onla denersın ordan pay bıcerız..:)
http://i1133.photobucket.com/albums/m590/jobyan/null_zpsa12e7d0c.jpg
Valla ben dun ilk kez soktum baktim araba iyi ondan konusuyorum:):) kanka sıkıntı yok inş sıkıntısız herkezin işine gelen bi durum olur
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
mami_makinen
17-09-2013, 10:12
Benim şeklim yok olsa gelirdim :)
http://www.akdenizdondurma.com.tr/resimler/urunler_big/ekmekkadayifi_1.jpg
kemalcan tatlılardan da bahset belki kandırırsın birilerini.. :D:D
Kemalcan her türlü desteğe hazırız başkan :)
35AR5226
17-09-2013, 10:36
birşey sorucam tutumunuz yanlış değilmi sizce ? sus geçmiş olabilir o aracı sus gecerse o araba gitmiyo anlamınamı geliyo acaba ve bu antalyadaki aracın sus u gecebilceğine kesin eminmisinizki böyle düşünüyorsunuz merak ettim amacım kavga vs cıkarmak değil bunuda ekliyim sadece düşüncenizi merak ettim :)
birşey sorucam tutumunuz yanlış değilmi sizce ? sus geçmiş olabilir o aracı sus gecerse o araba gitmiyo anlamınamı geliyo acaba ve bu antalyadaki aracın sus u gecebilceğine kesin eminmisinizki böyle düşünüyorsunuz merak ettim amacım kavga vs cıkarmak değil bunuda ekliyim sadece düşüncenizi merak ettim :)
kim kimi gecmiş ona pay bicen yok yarışmak isterse ortak noktada buluşalım isteniliyor izmirdeki araç hazırsa hafta sonu denizli de olucaz galiba gelsin orda deneyelim hem denizlide yol çok güzel....
varsa güzel giden araçlarınız denizli bize yakın sizede yakın geliriz deneriz ok.
civic@ef
17-09-2013, 10:40
Ankarada olursa Ctr typer i hazirlariz..
Selcuk_RoL
17-09-2013, 10:42
yanlış değil, o araç gitmiyo anlamınada gelmiyor bu söylediğim, sus u geçebilirmi geçemezmi deneyip görücekler, benim bunu söylememdeki amaç istanbula gelme ile alakalı susla dener geçerse zaten izmire gerek yok yanyana giderse yine gerek yok yani bu anlaşılır dimi? hani önce bunu çözüp sonra dönüşte gerek olursa izmirede gidilir hani istanbul kalanalık ya daha çok araç çeşit var onun için söyledim oky yeterki kadar açıklayıcı oldu sanırım?
35AR5226
17-09-2013, 10:44
yanlış değil, o araç gitmiyo anlamınada gelmiyor bu söylediğim, sus u geçebilirmi geçemezmi deneyip görücekler, benim bunu söylememdeki amaç istanbula gelme ile alakalı susla dener geçerse zaten izmire gerek yok yanyana giderse yine gerek yok yani bu anlaşılır dimi? hani önce bunu çözüp sonra dönüşte gerek olursa izmirede gidilir hani istanbul kalanalık ya daha çok araç çeşit var onun için söyledim oky yeterki kadar açıklayıcı oldu sanırım?
yanlış anlamış olabilirim açıkladığınız için teşekkürler :)
Selcuk_RoL
17-09-2013, 10:46
yada şöyle yapalım kemalcan ben mehmet adınada konuşmuş oliyim mami abi adınada benim lafımı hiçe saymazlar
BİLECİKTE BULUŞALIM
izmirdeki ep3 gelsin
ankaradan ctr gelsin
sen ekk20 yada ep3 hangisi hızlı ise onu getir
adanadaki ep3 gelirmi bilmem oda gelsin
bizde burdan sus ng rol daha ne bulursak getirelim
bileciği ve arabasını uygun gören herkez gelsin sanırım ist/ant ortası gibi bşy bilecik?
KCANN_220
17-09-2013, 11:36
yada şöyle yapalım kemalcan ben mehmet adınada konuşmuş oliyim mami abi adınada benim lafımı hiçe saymazlar
BİLECİKTE BULUŞALIM
izmirdeki ep3 gelsin
ankaradan ctr gelsin
sen ekk20 yada ep3 hangisi hızlı ise onu getir
adanadaki ep3 gelirmi bilmem oda gelsin
bizde burdan sus ng rol daha ne bulursak getirelim
bileciği ve arabasını uygun gören herkez gelsin sanırım ist/ant ortası gibi bşy bilecik?
tmm baskan yaptıgın lıstedekı araclarda gelsın ek olarak musayıtlerse DF DBS falanda gelebılır bnce kurban bayramında son gunlerı olabılır herkeze uygunsa..ben ep3 unu getırmeyı dusunuyorum katılıcıların kabul etmesınden sonra speclerıde konusalım kacta basılcagınıda aramızda kesınlıkle dostane guzel denemeler olsun..
civic@ef
17-09-2013, 11:36
Benim maalesef şehir dışına çıkma gibi bir şansım pek yok hem sağlık sorunum var hemde iş yoğunluğum nedeniyle. Size kefy li denemeler olsun inş.
sadikbeyazit
17-09-2013, 12:04
Kemal can emeginin karşılığını almışsın kardeşim canlı canlı gördüm ürkütücü...;)
kurbanda çok kan akıcak demekki cansın:) senide gectiklerim tarafa yazabilecekmiyim deneyip görecegiz :)
Kanka bak bu olmadı :D
Kimse yokken senle deneyeceğim :D
Sonra denemek isteyenlerle denerim :D
Kanka söz veriyorum yaninda gaz kesicem :D:D
1 ay gibi sonra olursa K24 de gelir bu aralar işlerim dolayısıyla kıpırdıyamıyorum bir yere
Selcuk_RoL
17-09-2013, 13:22
tmm baskan yaptıgın lıstedekı araclarda gelsın ek olarak musayıtlerse DF DBS falanda gelebılır bnce kurban bayramında son gunlerı olabılır herkeze uygunsa..ben ep3 unu getırmeyı dusunuyorum katılıcıların kabul etmesınden sonra speclerıde konusalım kacta basılcagınıda aramızda kesınlıkle dostane guzel denemeler olsun..
tamam o zaman detayları telofanla fln konuşuruz bro
ilkerist
17-09-2013, 13:47
Konu uzar gider diyenlerin amacı anlamadım ben,Kemalcan bence samimi,dosthane bir çağrıda bulunmuş,güzel denemeler olur umarım.
dosthane bir teklif gibi geldi banada keyifli denemeler olur umarım kazasız belasız
Bulut Y.
17-09-2013, 15:14
Yav adam gelin Antalya ya size bakayım yiyelim içelim yarışalım eğlenelim diyor. Gordugunyz sadece yarışmak kelimesi işin özü bu olabilir fakat ortada bir misafirperverlik var ayağına çağırıyo atarlıysan gel falan yazılmış helal olsun daha da bişey demiyorum Allahtan bıraktım bu roll drag işlerini kafam rahat.
http://static.panoramio.com/photos/large/14869906.jpg
kemal can bunu istiyor millet sen he de :D
ne yarışmak isteyen var demek nede sağa sola yada merkezde buluşup denemek isteyen.Ankaraysa ankarada buluşulsun adı konuşsun tarihler konuşulsun bizde alalım hem punisher'ı hem EP3 çıkıp gelelim.Yine muhabbet edilsin yenilsin içilsin gecesine roll yapılsın2 elin parmağını geçmeyecek sayıda araba sahipleriki bu araç sahipleri Türkiyenin EN'leri dediğimiz araçların sahipleri olarak hepsinde birbirinin numarası facebook'u vs vardır.
Kemalcan iyi niyeti ile hertürlü misafirimsiniz demiş.keçsede geçilsede herkesi misafir edeceğine söz vermiş.Konu drag olsaydı6 ekimde konyada buluşulsun derdim.ama şu aşamada ankarada buluşmak herkese eşit mesafe gibi duruyor.
bu akşam olmadı, aksilik olmazsa hafta sonu :icon_tup:
o kadar aracın gerilimini en iyi enka alır :)
KCANN_220
19-09-2013, 01:08
tamam o zaman detayları telofanla fln konuşuruz bro
kanka burdan yazalım herkez ona gore tavrını takınsın sozlerım sana degıl katılcak herkeze..nos mos olayın ıcıne gırmesın ıhaleye fesat karıstırılmıs olmasın sonra kım ne yakıt koyar bılmıyorum ona karısmam ben 10 lıtre benzıne 5 lıtre ıpa dokuyorum kımse doktugu seyı yazmak zorunda degıl ama benım kımseden cekıncem yok..ısteyen ıstedıgı kadar soksun..60 yada 70,240-250 veya 6 sonu neyse basarım ben sıkıntı yok 600 km yol gelıp cocuk oyuncagı gıbı 60-200 falan yarısmam kımseyle sımdıden belırtıyorum..tunel yaptın onume kırdın yok sole oldu bole oldular olmasın yanı sıdık yarısı yapmak ıstemıyorum kımseyle gercekten dosthane araclarımızı denemek ıstıyorum ve gelıcek olan herkezın bu dusuncede olucagını dusunuyorum..sehır olarak bna bılecık uygun ama baska kımse yazmıyor nedense hep bırlıkte konusup karar alınması gereken seyler bunlar bı orgazısyon yapma pesındeyız sagdece selcukla ben denemıycem sonucta ama kımseden seste cıkmıyor..
benım dusuncelerım bu yonde katılmak ısteyen herkezın dusuncelerını beklıyorum..
gokcell13
19-09-2013, 14:10
Biz bize kalıcaz gibi kemalcan :)
Burak Demirci
19-09-2013, 15:40
kemalcan kardeşim 100 200 hiç ölçtünmü tahmınım valla 11 12 sanıye altı rahat ama dbn felan baktınmı merak ettim
KCANN_220
19-09-2013, 15:48
kemalcan kardeşim 100 200 hiç ölçtünmü tahmınım valla 11 12 sanıye altı rahat ama dbn felan baktınmı merak ettim
kanka bızım dbn yol herkez kendıne gore deısık dbnler cıkartabılır kı cıkartıyor ısterse benım fıkrım yola cıkıp denemek ve draglar herzaman ermeydani en gecerlı dbnden daha gecerlıdır..;)
:D konu tam benlikmiş eheh ama aradaki mesafe çok fazla ki benim şu an için evrak eksiğim var eğer halledebilirsem ilk önce istanbul ordan da bi antalya yaparız kemalcan :D
KCANN_220
19-09-2013, 15:54
:D konu tam benlikmiş eheh ama aradaki mesafe çok fazla ki benim şu an için evrak eksiğim var eğer halledebilirsem ilk önce istanbul ordan da bi antalya yaparız kemalcan :D
eyw. abı her zaman beklerım 2 aracımda emrıne amade..:icon_tup:
Selcuk_RoL
19-09-2013, 16:00
kanka burdan yazalım herkez ona gore tavrını takınsın sozlerım sana degıl katılcak herkeze..nos mos olayın ıcıne gırmesın ıhaleye fesat karıstırılmıs olmasın sonra kım ne yakıt koyar bılmıyorum ona karısmam ben 10 lıtre benzıne 5 lıtre ıpa dokuyorum kımse doktugu seyı yazmak zorunda degıl ama benım kımseden cekıncem yok..ısteyen ıstedıgı kadar soksun..60 yada 70,240-250 veya 6 sonu neyse basarım ben sıkıntı yok 600 km yol gelıp cocuk oyuncagı gıbı 60-200 falan yarısmam kımseyle sımdıden belırtıyorum..tunel yaptın onume kırdın yok sole oldu bole oldular olmasın yanı sıdık yarısı yapmak ıstemıyorum kımseyle gercekten dosthane araclarımızı denemek ıstıyorum ve gelıcek olan herkezın bu dusuncede olucagını dusunuyorum..sehır olarak bna bılecık uygun ama baska kımse yazmıyor nedense hep bırlıkte konusup karar alınması gereken seyler bunlar bı orgazısyon yapma pesındeyız sagdece selcukla ben denemıycem sonucta ama kımseden seste cıkmıyor..
benım dusuncelerım bu yonde katılmak ısteyen herkezın dusuncelerını beklıyorum..
Aynen nos olayi kimsede olmaz zaten ondan yana sikinti yok isteyen zaten kontrolde eder bizde burda bi kualisyon yapar netlestiririz mevzuyu kim gelir kim gelmez:icon_tup:
Sokme isine gelince Soken istedigi kadar soksun ama oyle fiber kapi kesme bicme gogus sokme olucaksa telden konusalim netlestirelim en azindan sokulenler ayni olsun yanlis anlama kilo esitle imkansiz oyle bsy demiyorum hani sende fiber kapi varsa bizdede olsun yada ben gogus sokmussem sende sok gibi
Deneme 70 oky ama bizim 1.6cc nin yapicagi 220km zaten kadrani o yani 106 nin inip itemem bro:) bnm icin 70/220 den fazlasi olmaz istersen kadrana camera baglariz kimsenin kafasinda soru isareti kalmaz 200 de gaz birakmam bunu benle deneyen herkez bilir bu sekilde herkez icin musait bir tarih belirleyelim
bilecik demişsiniz bana yakın olabilir aslında, ama ben sökeceğimi sanmıyorum toplaması bi dert sonra :D
bide bilecikte nerde denenecek güzel tutan bi yolu vs. var mı ?
Şehır olarak nerde duzgun yol varsa oraya gidelım kımsenın canı yanmasın.
Fakat ankarada na araclara yenıden ayar gerekecegı asıkar ama oy bırlıgı ne cıkarsa uymaya calışırım
Sımdı ben kendı dusuncemı soluyım swap arabaya karsı nos bence sartları esıtlemıs olur cunku karsındakı araba hem sokuk hem swap sonuc asıkar olur
Ben nosu sokup basarım sıkıntı yok ama swaba karsı nos kullanmak ters olmaz sahsı dusuncem mısafırlık konusunda suphemız yok bızde elımzden gelıdgınce agırlamaya calısırız mevzu guzel sohbet ve sıkı bı organızasyon
Herkese sıkıntısız gazlamalar ınsallah
en güzel yol bursada var iyide tutuyo :D
Selcuk_RoL
19-09-2013, 16:39
en güzel yol bursada var iyide tutuyo :D
Zaten ilk bursa dedim ama antalyaya uzak kaldi biraz hatta bursadan senin araba flnda gelir diye yazmistim ust postlarda
Evet cıdden Antalyaya uzak haklılar ama Bursa olursa cıdden guzel olur ama uzak demekte haklılar
bileciğe gelmeyi kabul ettiyse kemalcan bursayıda kabul eder bursa bilecik arası bi mesafe yok zaten + olarak kimsenin kıçı başı kaymadan tutunma problemi olmadan denenebilir.
Patisever
19-09-2013, 16:49
.............................................
Toplı otel anlaşması yapıp ayınde yapalım :)
Patisever
19-09-2013, 16:58
:) olur ayinlerede katıldık oyle bir fikir sundum araçlar yorulmaz diye düşünüldü ve rakım farkları olayı aklıma geldi
dragon07
19-09-2013, 16:58
isteyen istedigi kadar söker sonuçta kimse kimseye kapı baca sökme demiyor sökmek serbest gögüste sökülür tavanda kesilir kesebilen kessin.
Suleyman
19-09-2013, 17:06
isteyen istedigi kadar söker sonuçta kimse kimseye kapı baca sökme demiyor sökmek serbest gögüste sökülür tavanda kesilir kesebilen kessin.
:hahaha::hahaha:
KCANN_220
19-09-2013, 17:06
Şehır olarak nerde duzgun yol varsa oraya gidelım kımsenın canı yanmasın.
Fakat ankarada na araclara yenıden ayar gerekecegı asıkar ama oy bırlıgı ne cıkarsa uymaya calışırım
Sımdı ben kendı dusuncemı soluyım swap arabaya karsı nos bence sartları esıtlemıs olur cunku karsındakı araba hem sokuk hem swap sonuc asıkar olur
Ben nosu sokup basarım sıkıntı yok ama swaba karsı nos kullanmak ters olmaz sahsı dusuncem mısafırlık konusunda suphemız yok bızde elımzden gelıdgınce agırlamaya calısırız mevzu guzel sohbet ve sıkı bı organızasyon
Herkese sıkıntısız gazlamalar ınsallah
baskan ben ep3 u getırcem..uzuna sıkmak ıstıyorum zaten Punıshe-R la daha cok drag tercıh edıyorum can sıkıntısından roll yapıordum kıs donemınde..
sehır dısana su ara cıkmam sıkıntı yoksa zaten cıkar gelırım bı kere geldım mehmet gorustuk pasada su anda bı kac sıkıntım war gunu bırlık gıdıp gelmek zorundayım..bı kac kısı kurtarıcıyı karsılıyalım falan yazmıs yanı onemlı degıl ole seyler cok sukur gelebılcek olsam zaten gelırım..
sus s2k gelıor.. rol 106 gelıyor .. pekıı yok mu bı ep3 yanı dyno kıngler cok hızlılar nerde merak edıyorum bnde bı ep3 yaptım ıyı kotu aracımı denemek ıstıyorum..:icon_wack
KCANN_220
19-09-2013, 17:08
kapı baca falan sokmıcem ben selcukla gorustuk zaten teldede ole olcak olsa punıshe-Rı gotururdum ep3 u zıyan etmem o sekılde..:icon_tup:
Bulut Y.
19-09-2013, 17:12
Ep3 gidicek efe ne tavan kesmesi Allah aşkına :D
Ep3 gidicek efe ne tavan kesmesi Allah aşkına :D
Billet kanka ep3 gidecekse 106 yı bilmemde mehmetin s2000 ile niye deniyceksiniz ?
KCANN_220
19-09-2013, 17:18
Billet kanka ep3 gidecekse 106 yı bilmemde mehmetin s2000 ile niye deniyceksiniz ?
sus u bılmemde sen su aracını bı getırde deneyelım yaw olmuo mu..:icon_tup:
Bulut Y.
19-09-2013, 17:21
Yarış arabası kanka ep3 dyno king garaj arabası değil hahaha :D
Maxiboost
19-09-2013, 17:30
http://i.imgur.com/6l0q5qh.jpg
Bursa otobaninda ciddi rahat edersiniz :D
sus u bılmemde sen su aracını bı getırde deneyelım yaw olmuo mu..:icon_tup:
İst a gelin deneriz knka hic sokmeden sikinti yok :)
Oyle sehir degistir araba dene bnm o islerle aram yok ist da denemiyorum
cihantas
19-09-2013, 18:08
Söküpgelicem cem sen de sok istersen yanıma Iki uc kisi alirim oyle gazlariz sıkıntı yok ;)
Kc
aydın otobanı aradığınız düzlük olabilir 6. sonunu bile görebilir typer o derece düzdür ve deniz seviyesine yakındır atmo araçlar için. sadece tavsiye
valla eger arabmda bir sikinti cikmazsa gelmek isterim yer zaman konusuruz tarih onemli bu arada
Caner B.
19-09-2013, 18:13
Söküpgelicem cem sen de sok istersen yanıma Iki uc kisi alirim oyle gazlariz sıkıntı yok ;)
Kc
Yok bn sokmem sen yanina 3 kisi al gel gec sozunu unutma ama :)
C.B
cihantas
19-09-2013, 18:17
Sıkıntı yok uzman bekliyorum sen iste arkayi 5leyelim ;)
Kc
gokcell13
19-09-2013, 18:18
Bu durumda swap arac gelmeyecegıne gore nos işide olmayacak.Gercek güçler konusacak gibi.
Caner B.
19-09-2013, 18:28
Sıkıntı yok uzman bekliyorum sen iste arkayi 5leyelim ;)
Kc
Okidir yok sonra efendim bn 3 kisiydim yok efendim yakit kotu olmasin :)
cihantas
19-09-2013, 18:45
Cem sen bu şekilde beni geçmeyi kendine bir başarı olarak goreceksen- ki gecemeyeceksin- 5kiside bindiririm ben araca sıkıntı yok bro
Kemalcan bulut ve efe ucunuz karıstırıyorum abi :)
Swap yoksa nos olmaz tabıkı safkan gucler konusur ama bu işi fazla uzatmayalım bıladerler :)
Sırf deneme degık muhabbetın makaranın olacagı bı org olması en buyuk temenni ;)
gelirsem eger deneme olur ama asil kofteci yusuf ve iskender daha efsane olur toplucana
Cem sen bu şekilde beni geçmeyi kendine bir başarı olarak goreceksen- ki gecemeyeceksin- 5kiside bindiririm ben araca sıkıntı yok bro
hehe ben teketek başarı görürüm gelirsen sökük olmadan deneriz dedim bro
sen dedin 3 kişi bindiririm geçerim die buyur gel geç bende ayakta alkışlıycam
tabi biz hiç araba görmedik bilemioruz bro ney ne kadar kadar gider cahilliğime ver
neyse benden bu kadar konuyu kirletmiyim gelirseniz rauf hbr verir görürüz hayırlısı ile
Bulut Y.
19-09-2013, 19:26
Cem kc oraya senden ziyade memet ve selcukla yarışmaya geliyor (şimdilik bu iki kişi var görünen) onların araçlarıda sökük nasıl sana uyalım şimdi ? Sen sok dedik sokmem dedin. Ha söyle olur bana güvenirsen tabi. Ben çıkanları tartarım orda eksiği tamamlarız sende başarılımısın değilmisin görürsün bro uygun mudur ?
Cem kc oraya senden ziyade memet ve selcukla yarışmaya geliyor (şimdilik bu iki kişi var görünen) onların araçlarıda sökük nasıl sana uyalım şimdi ? Sen sok dedik sokmem dedin. Ha söyle olur bana güvenirsen tabi. Ben çıkanları tartarım orda eksiği tamamlarız sende başarılımısın değilmisin görürsün bro uygun mudur ?
kanka ben denerim demedimki geliyorumda demedim ep3 le gelicez diyince neden sus ile denemek istiyorsunuz diye sordum atmosferik 9 küsür saniye çıkaran typer mı var,ben swap her yeri sökük olanla gelceksiniz sanıyordum
bilgi amaçlı sordum kemalcan attı ortaya bu mini işini :) ben istanbul dışına çıkmam araba maraba dalgalarına sen tanımadınmı beni :)
KCANN_220
19-09-2013, 22:24
valla eger arabmda bir sikinti cikmazsa gelmek isterim yer zaman konusuruz tarih onemli bu arada
sen gelmek ıstıyorsan tarıhı zamanı sana gorede ayarlarız herkezın ortak noktası bı tarıh belırlenebılır..
KCANN_220
19-09-2013, 22:31
kanka ben denerim demedimki geliyorumda demedim ep3 le gelicez diyince neden sus ile denemek istiyorsunuz diye sordum atmosferik 9 küsür saniye çıkaran typer mı var,ben swap her yeri sökük olanla gelceksiniz sanıyordum
bilgi amaçlı sordum kemalcan attı ortaya bu mini işini :) ben istanbul dışına çıkmam araba maraba dalgalarına sen tanımadınmı beni :)
uzman org. katılcaksan buyur gel yoksa dekor yapma..dbn mbn ben anlamam yan yana gelır basarım gecersem gecerım gecılırsem tekrık ederım benım olayım bu..
ayrıca konuya dahıl olan tek honda mehmet oldu saolsun ıstanbuldada cogu kısıyı gecıyormus bnde ep3le antalyadakı cogu kısıyı gectım EN lerın yarısı dıe bosuna yazmadık keza ROL de o sekılde..DBS te dahıl olucak galıba baska araclarda gelıcekse yazsın sonra bı tarıh atalım beyler..:icon_tup:
timucintt
19-09-2013, 22:35
OEM olarak geçebilirsen geleyim kemalcan :D :D
KCANN_220
19-09-2013, 22:36
Kemalcan bulut ve efe ucunuz karıstırıyorum abi :)
Swap yoksa nos olmaz tabıkı safkan gucler konusur ama bu işi fazla uzatmayalım bıladerler :)
Sırf deneme degık muhabbetın makaranın olacagı bı org olması en buyuk temenni ;)
yoksa yoktur kanka bı kere yazdım ben zaten herkez hemfıkır oldu hepımız dostuz guzel bı gun gecırmenın pesınde herkez sıkıntı yok uygun bı gun tarıh yazalım artık baskan..
gorusmek ısteyen olursa
053429923sıfırüç tel nom. Kemal Can.:)
mami_makinen
19-09-2013, 22:37
Dbn hikaye yanyana gelmek şahane :)
GüZel videolar çekinde izleriz
KCANN_220
19-09-2013, 22:38
Dbn hikaye yanyana gelmek şahane :)
GüZel videolar çekinde izleriz
ustamızın yolundayız saygılar mamı abıı..:)
Bu cumartesı olmazmı dallandırıp budaklandırmamak lazım :)
mami_makinen
19-09-2013, 22:41
[QUOTE=KCANN_220;7049439]ustamızın yolundayız saygılar mamı abıı..:)[/
Zevkli bi gün olacağı kesin makara muhabbet tavana vurur bence güZel bi gün olacak
KCANN_220
19-09-2013, 22:46
Bu cumartesı olmazmı dallandırıp budaklandırmamak lazım :)
baskan cok erkene attın tarıhı.:D DBS de gelmek ıstıyordu ama..bılmıorum cumartesı olmaz pazartesı olur mısal bna bı kac ısım war ayarlanıcak bna sıkıntı yok sehır olarak bılecıkte mı karar kıldık kesın..?
Aracimin isleri biterse bende denemek isterim
KCANN_220
19-09-2013, 23:06
Aracimin isleri biterse bende denemek isterim
kanka DBS ve senın aracının ıslerı ne zaman bıtıcek..?
Bulut Y.
19-09-2013, 23:07
Mehmetlerr duble olssunnn :D
Konuya karısmak gıbı olmasında,blecıkte bıldıgım oyle yok yok 200 +gıdılecek
en iyisi bursa araçların hakkı verilecek, max 100 kmdir zaten bozuyuk ayrımından..
kelalper
19-09-2013, 23:16
kayseriyi düşünün bence orada güzel yollar var. ama rakım sıkıntı. Bilecik otobanda aynı şekilde rakım yüksek.
kanka DBS ve senın aracının ıslerı ne zaman bıtıcek..?
Kanka suan bilmiyorum yarin bakicam ne durumda rodaj vs var
KCANN_220
19-09-2013, 23:18
Kanka suan bilmiyorum yarin bakicam ne durumda rodaj vs var
sıze bı kac gun sure werelım kanka bakın duruma ona gore betırdın olumlu yada olumsuz bız tarıh atalım uyar mı?
gokhan07
19-09-2013, 23:57
bilecik yerine eskişehir daha uygun olmazmı eskişehir ankara yolu daha müsait olur
Dbs yarın sibob ayarına gidicek sonra filtre sistemi yapılacak sonra Ozgun baskanın sihirli parmağına birakicaZ arabayı Allah'ın izniyle ama garanti olsun diye haftaya bi tarih söylersek daha garanti olur hem mehmetde gelir rodaji bitirip
E.ORANLI
20-09-2013, 00:26
Bursa otobanı en uygunu gibi eğim ve rakım olarak... görükle tarafına doğru sıkarsanız düz yol var rahat rahat sıkabılcegınız ankara tarafına doğruda sıkılır ama yolları virajlı sıkıntı olabılır..
tabi sizler daha iyi bilirsiniz
bilecik yerine eskişehir daha uygun olmazmı eskişehir ankara yolu daha müsait olur
bence en ideali bursa otoban çok güzel düzlükler var ve otobanın bazı yerlerinde dönüşler mevcut
KCANN_220
20-09-2013, 00:30
Dbs yarın sibob ayarına gidicek sonra filtre sistemi yapılacak sonra Ozgun baskanın sihirli parmağına birakicaZ arabayı Allah'ın izniyle ama garanti olsun diye haftaya bi tarih söylersek daha garanti olur hem mehmetde gelir rodaji bitirip
haftaya bı tarıh bna uygun 2 mehmetlede selcuklada gorustukten sonra tarıhı atalım..
sehır olarak yakın bı yer olmasını ıstıyorum ben ama nası olucak bılmıorum bılecık konusunda herkez hemfıkır sanırım..
dragon07
20-09-2013, 08:51
güzel bi yarış olsun gelebilenlerde gelsin dostane yarıs olması hepimizin temennisi boyle orglara katılmayıp 2-3gün sonra en hızlı bnm demesin kimse , hızlı oldugunu düşünen gelsin gazlar açılsın.
ya mehmet swap arabayla nos falan demişsin :)
bence bu iş geçmek geçilmek amaçlı değilde test amaçlı olsun
benim aracım swap tamam 900-950 kg arası gelir hiçbiyeri sökük değil, stock motor 225 dynosu var
e şimdi seninkide yüklü bi araç aradaki kg farkını rahatça kapatır diye düşünüyorum, he derseniz ki hem noslu hem nossuz deneyelim onuda kabul ederim ben benim için sıkıntı değil :)
Tarıhı yerı bı netleştırelım bence bıraz once cok uzamasın :)
Detayları cozerız bı şekılde
1-2 hafta gibi süre zarfında k24 yetişmez..bütün hızlı N/A araçlarla denemek isterdim.aracın yarım kalan işleri bitince ist. da 1 haftalıgına bırakıcam hızlılar için..
yer olarakda bursa,denizli otobanları güzel. sahil şehirlerinden gelicekler için rakım yüksekligi önemli yada mapperları ile gelmeleri
Valla pazartesiye organıze edelım o zaman uyuyomu gelıceklere
YavuzNaz
20-09-2013, 09:38
Bilecikte rakım farkı 400-800 arası, hemde pek +200 süratler için pek müsait bir yol yok. Sebze kamyonlarının çok yoğun olduğu bir yol her zaman kalabalık olur, alternatif yollara bakmanızı tavsiye ederim.
KCANN_220
20-09-2013, 09:54
tarıh olarak herkeze uyuyorsa carsamba bna uygun. yer olarak aslında denızlıde olabılır bu su sehır ısını bı kararlastıralım beyler..:)
KCANN_220
20-09-2013, 09:56
Valla pazartesiye organıze edelım o zaman uyuyomu gelıceklere
baskan ep3lerde gelıcek ya ust postta yazdılar bı kac gun sure verelım onlara ve herkeze tabıkı..:)
baskan ep3lerde gelıcek ya ust postta yazdılar bı kac gun sure verelım onlara ve herkeze tabıkı..:)
Benım nıyetım bu hafta sonuna ustunu acıp gezmekti o zamn çarşamba yapalım bro haftaya acıp gezelım :)
Çarşambaya herkes ayarlayabılıyormu durumu kapıları cok acık bırakırsak bu ıs cok uzar gıder Kemalcan bu arada
KCANN_220
20-09-2013, 10:01
Benım nıyetım bu hafta sonuna ustunu acıp gezmekti o zamn çarşamba yapalım bro haftaya acıp gezelım :)
Çarşambaya herkes ayarlayabılıyormu durumu kapıları cok acık bırakırsak bu ıs cok uzar gıder Kemalcan bu arada
kesınlıkle katılıyorum yarıs gunune carsamba dıelım gelen gelsın gelmıyen yapcak bısı yok sehır olarak nası yapalım.?
kesınlıkle katılıyorum yarıs gunune carsamba dıelım gelen gelsın gelmıyen yapcak bısı yok sehır olarak nası yapalım.?
Duzgun yol nerde var o taraflarda sımdı onu bıkerek yer belırlemk lazım
tarıh olarak herkeze uyuyorsa carsamba bna uygun. yer olarak aslında denızlıde olabılır bu su sehır ısını bı kararlastıralım beyler..:)
kemalcan denizli yolu çok güzel olabilir ...260 270 basılabilir düzlükte
KCANN_220
20-09-2013, 10:06
Duzgun yol nerde var o taraflarda sımdı onu bıkerek yer belırlemk lazım
bursa ya gelmek ısterım ama cok uzak oluyor bro bna gunu bırlık gelıp gıtmek zorundayım bursa gıbı guzel rakım yollu denızlı var aslında galıba hepte bılmem bu ıslerı war mı fıkrı olan beyler.?
Bu arada denızlı 700 km ymıs Istanbula bro bıraz yaklaşın buraya doğru :)
bursa ya gelmek ısterım ama cok uzak oluyor bro bna gunu bırlık gelıp gıtmek zorundayım bursa gıbı guzel rakım yollu denızlı var aslında galıba hepte bılmem bu ıslerı war mı fıkrı olan beyler.?
Koy cekıcıye yolla sende ucakla gel bro temız ıs :)
gokcell13
20-09-2013, 10:10
Bozhöyuk den sonrası bilecige kadar otoban gibi yol var.Bilecik'tende sapancaya kadar yol aynı sekilde devam ediyor.Antalya - İstanbul guzergajı icin konustum.
MatraX_07
20-09-2013, 10:11
hafta sonu denizliden geldim denizli yolu güzel
KCANN_220
20-09-2013, 10:13
Bu arada denızlı 700 km ymıs Istanbula bro bıraz yaklaşın buraya doğru :)
:D abı son karar manisa olabılır mı.? bız burdan cıkıp gelıoz 450 km sızede 500 km falan hem ızmırdekı aracta gelır..:)
:D abı son karar manisa olabılır mı.? bız burdan cıkıp gelıoz 450 km sızede 500 km falan hem ızmırdekı aracta gelır..:)
Manıısada hangi yolda basarız bro olmadı gece piste kaçakmı gırsek :)
KCANN_220
20-09-2013, 10:18
bilecık bna 550 ıstanbula 240 kmymıs bakmasak sıkıntıymıs wallaa.:D
başkan herkes antalyada misafir ederim derken sen istanbula gidicek durum oldu :D:D
KCANN_220
20-09-2013, 10:19
Manıısada hangi yolda basarız bro olmadı gece piste kaçakmı gırsek :)
olmassa ole yapalım walla baskan..:D
yol bılımcı kardeslerımız bısı bulurlar sımdı uzun yol yapan cok kısı war sıtede sureklı mantıkı bı nokta bulunur galıba..
KCANN_220
20-09-2013, 10:22
başkan herkes antalyada misafir ederim derken sen istanbula gidicek durum oldu :D:D
valla ıyı dedın..:D su anda ortada bulusmaya razı durumdayım boswerdım antalyayı..:)
KCANN_220
20-09-2013, 10:26
saka bı yana gercekten fıkırlerı alalım neresı olabılır orta nokta.?
daha öncede yazdım aydın otobanı tam aradıgınız yer.
YavuzNaz
20-09-2013, 10:38
Bilecik-adapazarı yolunun düzlük yerleri Mekece mevkii var iznik yol ayrımının olduğu kesim, birde Adapazarı gişelere yakın olan kısım var teşvikiye mevkii buradada yeterli düzlükler var, Ancak son olarak bilecik için size en güzel alternatif bilecikten Ankara-Eskişehir yolunda çok güzel denemeler yapabilirsiniz rakım 600 civarı olması lazım, diğer alternatif Balıkesir-manisa arası duble yol güzel, çok iyi düzlükleri var ancak yolda gece baya radar oluyor, gündüz zaten deneme işi zor olur, sizin en sorunsuz deneyeceğiniz yer bursa otobanı olur, hem yol çok müsait hemde gereken düzlüklere sahip. Çok güzel denemeler olur bildiğim kadarı ile yardımcı olmaya çalıştım.
EmrahERKAN
20-09-2013, 10:43
İzmir otobanıda güzel olabilir aslında
Antalya kopacak desenize.
anlaşılan yeni tanışacağımız deniyeceğimiz 1,4 tsi arkadaşlarımız yok
denemek isterlerle FEH li k prolu t yper larla denemek isterim bende kemalcan nerde denerse bende geleceğim seyirci olarak aracımla gelmişken bir iki denemede ben yapmış olurum...
ademsezer
20-09-2013, 11:01
Bursaya gelİn
anlaşılan yeni tanışacağımız deniyeceğimiz 1,4 tsi arkadaşlarımız yok
denemek isterlerle FEH li k prolu t yper larla denemek isterim bende kemalcan nerde denerse bende geleceğim seyirci olarak aracımla gelmişken bir iki denemede ben yapmış olurum...
Kanka denemeyi haftaya yapmayı planlıyorsunuz. Bayramda olsa daha güzel olurdu. En azından arabam hazır olurdu. Şuanda hazır değil. Tunerımız çok meşgul biliyorsun :D:D
rahatsız
20-09-2013, 11:38
izmir olursa ben gelirim. (izleyici olarak)
:D:D
Kanka denemeyi haftaya yapmayı planlıyorsunuz. Bayramda olsa daha güzel olurdu. En azından arabam hazır olurdu. Şuanda hazır değil. Tunerımız çok meşgul biliyorsun :D:D
kanka güçlüler toplanacak karar verecekler onlar benim elimden birşey gelmez ...sen bii gel şimdi yarışalım :D yazılımdan sonra tekrar deneriz aradaki farkı görmüş olursun:D
Bulut Y.
20-09-2013, 11:51
Fn2 leride bekleriz, çok hızlı 2 tane varmış:rolleyes:
:D:D
kanka güçlüler toplanacak karar verecekler onlar benim elimden birşey gelmez ...sen bii gel şimdi yarışalım :D yazılımdan sonra tekrar deneriz aradaki farkı görmüş olursun:D
Kanka şuanki ayarımla beni deler geçersin :D:D
Son ayarımı yapıp geleyim ki çekişmeli olsun kankam :D:D
Bulut Y.
20-09-2013, 13:02
Bende çıkarttığım kolu getiricem sana cansın anladın sen onu.
Selcuk_RoL
20-09-2013, 13:03
Bursaya gelİn
:icon_tup:
Konunun basindan beri diyorum abi ama hakli olarakta kemalcan uzak diyor
i-vtec07
20-09-2013, 13:06
geçen hafta gittim denizli yolu iyi radar la falan da hiç karşılaşmadım :)
yolun ortası aslında Afyon Kütahya(kutahyaya yakın) aralarında bir yere denk gelir muhtemel, tabi rakım yüksek ve yolun nasıl olduğu muamma..
Manisa Akhisar Blıkesir arasında düzlük var ama 2 şeritti yol, kamyon filanolur sağda 200+uzun süre gidilmez sanmam..
İzmir en uygunu görünüyor..
Fn2 leride bekleriz, çok hızlı 2 tane varmış:rolleyes:
FeNa2 diyosun ;)
Kemalcan bence kütahya afyon düzlüğü sıcak asfalt ve çift şerit deryagibi ortaam orada olabilir rakım problem olmassa ?
Konya draglarına ben gıdıyorum ona ne dıyoruz pekı şimdi Kemalcan uyuyomu sıze Konya draglar gelıcekmısınız Draga olmazsa eskı plana donebılırız :)
Ama denırseko carsamba denıyelım onada uyarım :)
Serhat Y.
20-09-2013, 19:44
Bursaya gelİn
Bursaya gelirim :) yenikapi-mudanya feribot uyar
bursaya bende gelirim
rooster24 diye bi araba yapmıslar hızlıymış ona takılırım.. :heyoo::heyoo:
Bulut Y.
20-09-2013, 20:36
Aa mazotçuya bak sen
Aa mazotçuya bak sen
ne mazotu olum bizde artık japoncu sayılırız ucundan :D
ademsezer
20-09-2013, 20:44
bursaya bende gelirim
rooster24 diye bi araba yapmıslar hızlıymış ona takılırım.. :heyoo::heyoo:
buyrun gelin-))
Şimdi Kemalcanla konustuk oklar Cumartesı akşamı konya yı gosterıyorherkes ona gore ayarlasın kendını bence guzel olur konya zaten dumduz ova yolda cok vardır :)
Topluca bı otel ayarlayıp anlaşalım tum kadro orda kalırız
Benim subiyede bişeler ayarlayın yakınmış.:D
ÇALIŞKAN07
20-09-2013, 21:18
kemalcan inşallah herşey gönlünce olur başarılar
mami_makinen
20-09-2013, 21:29
Ben gelemiyorum denicek arkadaşlara başarılar dilerim
Arkadaslar ben Konya'ya gelemem maalesef çünkü ticari taksi var şoför olmazsa bana pazar gunu zehir olur Bursa olsa en azından gece dönüp pazar taksiyi yatırmam herkeze iyi eğlenceler kusura bakmayın
Selcuk_RoL
20-09-2013, 22:16
Konya banada yalan beyler kazasiz belasiz denemeler
Bulut Y.
20-09-2013, 23:40
Mami abi arabaları surerekmi getirecektiniz neden gelmiyorsunuz anlamadım ??
Net durum sonuc ne şimdi merak ettim
mami_makinen
21-09-2013, 09:32
Mami abi arabaları surerekmi getirecektiniz neden gelmiyorsunuz anlamadım ??
Aracımın yağ soğutucusu patladı ve bu yüzden yağa su karıştı conta yaktı
Tabiki sekmanlar zarar görmüş piston siparişi verdim 20 güne anca gelir hem bu yüzden gelemiyorum hemde Konya çok uzak zaten susS2000 kondisyon olarak gidiş olarak benim aracımı aratmaz
gelin gelin bursaya gelin :D
KCANN_220
21-09-2013, 09:58
Ben gelemiyorum denicek arkadaşlara başarılar dilerim
abı saglık olsun soz verdın gelıceksın ama antalyaya..:)
Arkadaslar ben Konya'ya gelemem maalesef çünkü ticari taksi var şoför olmazsa bana pazar gunu zehir olur Bursa olsa en azından gece dönüp pazar taksiyi yatırmam herkeze iyi eğlenceler kusura bakmayın
anladım nasıp dıyelım nasıl olsa ben susla denıycem sonucları gormek ıcın ıstanbul kendı arasında bı rollıng nıght yapar herhalde..
Konya banada yalan beyler kazasiz belasiz denemeler
bro valla en kolay bole gunu bırlık gıdıp gelıcem bnde nasıp kısmet olur bıgun denk gelırız ıns..:)
Honda Type_R
21-09-2013, 09:59
konuyu daha yeni gordum tabiki typer king belirlenecekse ok deniyelim ama kemal sende biliyorsun butun ep3 ler burada agirlikli olarak sen bir yolunu bulsanda aracini onceden gondersen buraya sonra sen gelsen olmaz mi yada herkes bursa demis orasida olur ama tabi tarih onemli cunku ben ucuslardan kafami kaldiramiyorum o yuzden tarih uymazsa ben gelemem onu bastan soyliyim.
Madem typer king belli olacak arabalar takili olsa olmaz mi sonucta king belli olacak hepimiz ayni arabalarsak ve ayni setuplar varsa mantikli olanda bu degil mi?
KCANN_220
21-09-2013, 10:03
konuyu daha yeni gordum tabiki typer king belirlenecekse ok deniyelim ama kemal sende biliyorsun butun ep3 ler burada agirlikli olarak sen bir yolunu bulsanda aracini onceden gondersen buraya sonra sen gelsen olmaz mi yada herkes bursa demis orasida olur ama tabi tarih onemli cunku ben ucuslardan kafami kaldiramiyorum o yuzden tarih uymazsa ben gelemem onu bastan soyliyim.
Madem typer king belli olacak arabalar takili olsa olmaz mi sonucta king belli olacak hepimiz ayni arabalarsak ve ayni setuplar varsa mantikli olanda bu degil mi?
abı konyaya karar kıldık gıbı ama gelemıceksın dıe uzulmeye gerek yok sus gelıcek nasıl olsa susla bı deneyın 6 ekımde once sonra bız deneyınce anlarız neyın ne oldugunu..:D
Honda Type_R
21-09-2013, 10:37
Kemal aslinda demek istedigimi anlatamadim tabiki sus la dene sonucunu gor ama sen sus la sokuk denersin ben takili yada baskasi baska sekilde demek istedigim o denemeler farkli olur susla dene demissin biz bir garajin arabalariyiz df sus ng rol hepimiz ayniyiz aramizda gecme gecilme derdi yok deneriz biz her zaman
eger typer king bulunmasini istiyorsak sayet herkes motoruna guveniyorsa herkes aracini taksin yada kilo esitlemesi yapilsin (typer icin konusuyorum) cikalim deneyelim king belli olsun sen ne dersin?
Ben perşembe akşamına kadar deneyebılırım zaten bu gece cıkıcam Konya dada Kemalcanla denerım sonra draga gırer cekıcıden ıner arabayı toplarım sonrada defterı kapatırım :)
Konya turkıyenın tam ortası her yerden kım gelebılıyosa gelsın bence essız bı gece olucak ertesı gunde drag bole org her zaman olmaz :)
Yılmaz ım senle ne zaman alo dersen denerız kardeşim gercı herkesle oyle :) ama senle ayrı :)
KCANN_220
21-09-2013, 10:59
Kemal aslinda demek istedigimi anlatamadim tabiki sus la dene sonucunu gor ama sen sus la sokuk denersin ben takili yada baskasi baska sekilde demek istedigim o denemeler farkli olur susla dene demissin biz bir garajin arabalariyiz df sus ng rol hepimiz ayniyiz aramizda gecme gecilme derdi yok deneriz biz her zaman
eger typer king bulunmasini istiyorsak sayet herkes motoruna guveniyorsa herkes aracini taksin yada kilo esitlemesi yapilsin (typer icin konusuyorum) cikalim deneyelim king belli olsun sen ne dersin?
abı bna sıkıntı yok oda olurda nerde olucak konyaya gelıcek mısın.? ayrıca bnm aracımda D.G 2.2 egzantrık war sende atıyorum 3 wardır bn 110 kıloyum sen 50 kılosundur Jr ep3 komple sokuk 2 spor koltuk war bızle denemek ıcın ıcınımı takıcak komple o zaman bu farklar ne olucak..:D
KCANN_220
21-09-2013, 11:02
bence senın dıs sartlara uyup aracını sokmen lazım baskan tabı ben teneke gıbı sokmem aracımı bnm aracımda 05 gogus falan durucak elbette koltukları ıcını elımden geldıgınce hafıfletmeye calıscam ama orjınallık esas cunku 2cı tenekeye ıhtıyacım yok..:):icon_tup:
akşam napıyoruz ? kc ye gider :D
KCANN_220
21-09-2013, 11:23
akşam napıyoruz ? kc ye gider :D
senın gıderın bnm hosuma gıder abıı sıkıntı yok nos tupunu sen sokme aksam bn elımle sokucem sonra sabaha kadar sıkarız no prblem..;):icon_tup:
dragon07
21-09-2013, 11:26
alper abi ver dumanı inlesin havalimanı.. :D
senın gıderın bnm hosuma gıder abıı sıkıntı yok nos tupunu sen sokme aksam bn elımle sokucem sonra sabaha kadar sıkarız no prblem..;):icon_tup:
karbondioksit tüpü o :) sökeriz gözünün önünde intercooler a sıkarız :icon_tup:
akşam benim debriyaj ste2 çuprayla denerken mort oldu oem debriyaj bukadarmış demek :D
alper abi ver dumanı inlesin havalimanı.. :D
lastiklerim iyice kötüleşti o yolda gazlayamam çok sarar..yukarısı daha uygun :D
Honda Type_R
21-09-2013, 12:23
abı bna sıkıntı yok oda olurda nerde olucak konyaya gelıcek mısın.? ayrıca bnm aracımda D.G 2.2 egzantrık war sende atıyorum 3 wardır bn 110 kıloyum sen 50 kılosundur Jr ep3 komple sokuk 2 spor koltuk war bızle denemek ıcın ıcınımı takıcak komple o zaman bu farklar ne olucak..:D
Valla kemal en soft egz bende var stage 2 ama yinede deneriz. Jr ist oldUgu icin deneruz onlarla sokuk takili ama seninle nasil olur deneme bilemiyorum
erdikeser
21-09-2013, 14:23
haftasonu olacaksa bende gelirim
şu panişır neymiş görelim bakalım :D
golfcü.
Suan Antalyadayim tatilde keske cupra ile gelseydim ama konforu sectim fakat yavas 1.6 kompressor araclarla deneyebilirim :)) davet guzelmis tessekkur ederiz tsi bulusmasinda gelebilirseniz sizide gormek isteriz
EmrahERKAN
21-09-2013, 16:15
Benim yavaş 1.6 Tdim var ben denerim Zafa istersen
Benim yavaş 1.6 Tdim var ben denerim Zafa istersen
Deneriz kardesim ayipsin maksat muhabbet fugla mevkiindeyim bn alanyaya yakinim aksam sohbet muhabbet olursa gelirim antalyaya 80 km teperim ;)
EmrahERKAN
21-09-2013, 16:31
Aksam olur ya sohbet muhabbet Alper abi felan gelecek sanırım kemerden. Bir kaç arkadaş daha olucak serdarla haberleşirseniz yaparız bişiler. 0 507 535 37 47
Aksam olur ya sohbet muhabbet Alper abi felan gelecek sanırım kemerden. Bir kaç arkadaş daha olucak serdarla haberleşirseniz yaparız bişiler. 0 507 535 37 47
Tamamdir burdan ora kac km acaba?
EmrahERKAN
21-09-2013, 16:50
Sanırım 100km var Zafa ordan buraya
Bulut Y.
21-09-2013, 17:27
Sen ölmeyi bayılmak sanıyorsun galiba
Golfçü ;)
Edit: geçmiş olsun mami abi
dragon07
24-09-2013, 10:47
yarış oldumu alper basgann duyduguma göre airportta gazlamıssınız :(
orada gazlayamazdım efe yukarıda denedik..
dragon07
24-09-2013, 11:26
geçen seferde yukarda gazlamıstın galiba
Evet bi guncelleyelım Cumartesı gunu EN ler buluşması var tam ortak nokta Bos meydanda yazmaya gerek yok :)
Merak edenlerı bıleği sağlam olanları beklıyoruz konu kaynamasın :)
C.ertesi öğlen büyük ihtimal ordayız.
haber verirseniz ben de gelmek isterim
Ordayız herkes toplanır zaten akşam gıbı gecede cıkılır pıstte organıze edılır muhtemelen
civic@ef
01-10-2013, 10:06
nedir bu en büyük benimki furyası :)
mami_makinen
01-10-2013, 11:37
Cumartesi ekşın zamanı o zaman
Selcuk_RoL
01-10-2013, 13:07
Evet biz istanbul denemelerini bitirdik ROL SUS NG 10 numara keyif aldik eglendik ins konyada boyle gecer nedir simdi son durum kc ve sus tan baska rolling denemesi olmiycak herhalde konyada?
Evet biz istanbul denemelerini bitirdik ROL SUS NG 10 numara keyif aldik eglendik ins konyada boyle gecer nedir simdi son durum kc ve sus tan baska rolling denemesi olmiycak herhalde konyada?
http://i1125.photobucket.com/albums/l597/mehzent/null_zps84b7f32d.jpg
Üç silahşörler olarak bizde işlem tamam :D
Selcuk_RoL
01-10-2013, 13:16
http://i1125.photobucket.com/albums/l597/mehzent/null_zps84b7f32d.jpg
Üç silahşörler olarak bizde işlem tamam :D
:):):):):):) ya kanka sen bi insansin hauahauah
Ortadaki saci olmasa ayni mami abi:):):D:D
onursoytam
01-10-2013, 13:18
istanbul da EN kim sıralama nasıl :) gizli değil ise bizde öğrene bilirmiyiz
300 e kadarda bassak sonuclar eşit hepımız bırbırımıze denkız pılotajı kotu olan gecılır sadece pılotajlarda aynı oldugu ıcın yenışen yok :)
Dostluk kazandı zaten benım son Denememdı İstanbuldakı, ki aracı bu konya rollıng muhabbetı ıcın toplamadım selcukla deneme ondan bole uzadı yoksa su ana kadar el değiştirmiş olabılırdı SUS :)
Selcuk_RoL
01-10-2013, 13:25
300 e kadarda bassak sonuclar eşit hepımız bırbırımıze denkız pılotajı kotu olan gecılır sadece pılotajlarda aynı oldugu ıcın yenışen yok :)
Dostluk kazandı zaten benım son Denememdı İstanbuldakı, ki aracı bu konya rollıng muhabbetı ıcın toplamadım selcukla deneme ondan bole uzadı yoksa su ana kadar el değiştirmiş olabılırdı SUS :)
:icon_tup:
200 ustu 1,6 nin cani bitiyor kanka öne cikiyor SUS masaallah hepimize eski gunlerdeki gibi 3 silahsorler sahnede fakat konyada rakip kim?
Eyvallah kanka hersey olması gerektiği gibiydi arabalar cıdden hızlı :) bu seneye kadar kımse ne 106 ıcın bu kadar umıtlenırdı nede s2000 için.
Kanka Kemalcan var baskada ses cıkartan yok cumartesııye kadar bakalım olucakmı baska cıkan?
ERDINC-VTI07
01-10-2013, 15:03
antalyadan üzücü bır haber var kemalcan yazar bırazdan :)
Selcuk_RoL
01-10-2013, 15:23
Sanirim araba satilmis baska bir konuda gordum ama pek aldirmadim kemalcandan duymadan? O kadar sekli var satmamistir dedim? :)
onursoytam
01-10-2013, 15:40
EKK20 ile yine gider kemalcan :)
Kemalcan Turboya geçiş yaptı sanırım :)
cumartesı gecesı Konya da Rolling olacakmı ? :)
ERDINC-VTI07
01-10-2013, 16:02
EKK20 ile yine gider kemalcan :)
:icon_tup::icon_tup:
Bulut Y.
01-10-2013, 17:40
Kemalcan Turboya geçiş yaptı sanırım :)
cumartesı gecesı Konya da Rolling olacakmı ? :)
Kanka bizde anlamadık Sedat abi geldi arabayı aldı gitti :D
Benim şeklim giderim yok aksilik olmazsa pazar günü izlemeye geleceğim, yarıştan sonra deneyebiliriz..
Bulut Y.
01-10-2013, 18:11
Sponsor olurum ben sana Alper abi detayları özel den konuşalım :)
Sponsor olurum ben sana Alper abi detayları özel den konuşalım :)
Bulutcum sağol eksik olma, sponsorluk bir durum yok :)
Bulut Y.
01-10-2013, 18:18
Estağfurullah abi, Antalya'mızın hızlılarına hep destek tam destek:icon_tup:
Estağfurullah abi, Antalya'mızın hızlılarına hep destek tam destek:icon_tup:
Eyvallah kardeşim :)
Kemalcan arabayı sattığı için Konya roll meeting ıptal olmuştur.
Bıze hayırlı olsun demek duser, alan hayrını gorsun agız tadıyla bınsın kazasız belasız.
Bu haftanın Kuyumculuk fuarına denk geldıgını gozden kaçırdıgım ıcın benıde cok zorluyodu, ama agzımdan gelıcem lafı cıktıgı ıcın butun herseyı organıze etmıştım.Yinede bu işlerin kısmet işi oldugunu dusunup herhangı bişey demedım bı malın kısmetı cıktımı gidermiş :)
Roll meeting iptal oldugu ıcın bende gelmıyorum Konya ya, kı drag kaydından cekıcısıne ve kalıcak yerıne kadar ayarlayıp odemıs sayılırım :) önce İş dıyorum bu seferlık cunku ıddialı olan denememız Kemalcanla olucaktı o ıptal oldugu için gelmesemde olur.
100-200 gıbı 0-400 dede belgelı sureyı ortaya koyup ole kapatmak ısterdım s2000 defterını ama 0-400 kısmet degılmıs,ondakı ıddialı sureyide bır sonrakı arabayla cıkartırız ınsallah :)
Gidecek arkadaşlara iyi eğlenceler
KCANN_220
01-10-2013, 23:23
walla bnm hafta sonu ıcın butun hazırlıklarım tamdı kıramıycagım bır abım bursadan kalktı geldı bende kıramadım ve aracımı sattım arkadaslar..mehmetlede gorustuk aslında bnde ıstemezdım bole olmasını ama bolesı nasıpmıs..
denemek ısteyen arkadaslara aslında gundogdu arac bursaya satıldı sahıbınden rıca edıp canı ıstıyen deneyebılır..bı kac parca degısıklıgı yaptık ama halolmıycak bısey degıl..:)ben malımın hala arkasındayım cokta gonullu degıldım aslında ama bolesı nasıp oldu artık punıshe-R la bı ıstanbul yapma vaktı geldı bnce ıns ılerleyen zamanlarda nasıp olur bı zıyaret yaparız herkeze saygılar..:icon_tup:
Selcuk_RoL
02-10-2013, 08:41
walla bnm hafta sonu ıcın butun hazırlıklarım tamdı kıramıycagım bır abım bursadan kalktı geldı bende kıramadım ve aracımı sattım arkadaslar..mehmetlede gorustuk aslında bnde ıstemezdım bole olmasını ama bolesı nasıpmıs..
denemek ısteyen arkadaslara aslında gundogdu arac bursaya satıldı sahıbınden rıca edıp canı ıstıyen deneyebılır..bı kac parca degısıklıgı yaptık ama halolmıycak bısey degıl..:)ben malımın hala arkasındayım cokta gonullu degıldım aslında ama bolesı nasıp oldu artık punıshe-R la bı ıstanbul yapma vaktı geldı bnce ıns ılerleyen zamanlarda nasıp olur bı zıyaret yaparız herkeze saygılar..:icon_tup:
Hayirlisi olsun bro mehmetle gorustun problem yoksa zaten kimseye bsy demek dusmez bursaya gelmesi iyi olmus harbiden bursa bursa kendimizi parcaladik:) yeni arac sahibi ne zaman isterse deneyebiliriz sende ekk20 ile istanbul plani netlesirse oncesinde haber edersen super olur swap'a swap bi karsilama yapariz:):)
Tekrardan alanada satanada hayirli ugurlu olsun
hehe hayırlı olsun kemalcan, debriyajımı halledebilirsem ben denerim :) zaten teklif gelir :D
http://sphotos-e.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/36131_112793408768839_164326_n.jpg
:D:D:D
offf mekana bak :D. seyircide lazımmı :D bulut
Pm: iptal olmuş görmedim :D.
10 boy atacaklarda gelsin bari :D