PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : jant tamiri ..

GökhanAkarsu
16-09-2013, 22:55
merhaba abilerim arkadasımın kaza sonucu 19 inc jantı içerden çatladı hatta bır parcası attı resmını en kısa zamanda yukluyucem.. bunun tamırı mumkunmu .. tamır edilse saglıklı olurmu. ayrıcaa bu ısı ıstanbul avrupa yakasında en ıyı yapan kım.. yardımlarınız ıcın tesskkur ederim..

Low-Rider
16-09-2013, 22:57
fotoğraf olmadan ne yorumu bekliyorsun ?

EREN34
16-09-2013, 22:58
Anadolu yakası Göztepe sanayide Genç rot balans jant tamiri önerebilirim. Eksik parça olması çok dert değil hallederler her türlü.

Şahsi fikrimi sorarsanız ben asla tamirli jant ile gezmem..

GökhanAkarsu
16-09-2013, 23:20
fotoğraf olmadan ne yorumu bekliyorsun ?

aslında fotograflık pek durum yok jant kırıldı ıste.. orenmek ıstedıgım tamır edılıcek bı yer ve tamır ettırsem sıkıntı yasarmıyım yoksa sıfırınımı almalıyım ? :icon_tup:

GökhanAkarsu
16-09-2013, 23:22
Anadolu yakası Göztepe sanayide Genç rot balans jant tamiri önerebilirim. Eksik parça olması çok dert değil hallederler her türlü.

Şahsi fikrimi sorarsanız ben asla tamirli jant ile gezmem..

teskkur ederım abı herseyde ılgılenıyosun cok sagolasın yalnız bulamıyorum tek satılan ...

EREN34
16-09-2013, 23:34
teskkur ederım abı herseyde ılgılenıyosun cok sagolasın yalnız bulamıyorum tek satılan ...

Rica ederim kardeşim.

Tek jant satan yer bulmak zor tabi haklısın. Dediğim gibi tercih meselesi. Bende zamanında jant kırdım ki uzaktan bakınca kırık olduğu bile olmayacak kadar iyi durumdaydı. Ona rağmen düşünmedim tamiri.

Seçim meselesi. Dediğim yer bu konuda gerçekten iyidir. Feedback'lerde ben olumsuz birşey duymadım.

GökhanAkarsu
16-09-2013, 23:36
Rica ederim kardeşim.

Tek jant satan yer bulmak zor tabi haklısın. Dediğim gibi tercih meselesi. Bende zamanında jant kırdım ki uzaktan bakınca kırık olduğu bile olmayacak kadar iyi durumdaydı. Ona rağmen düşünmedim tamiri.

Seçim meselesi. Dediğim yer bu konuda gerçekten iyidir. Feedback'lerde ben olumsuz birşey duymadım.

tamam abı ozaman bende oraya goturucem cok teskkur ederım ılgın ıcın iyi geceler