Orijinalini görmek için tıklayınız : Volkswagen EOS Hakkında düşünceleriniz ?
Merhaba ,arkadaşım için eos bakıyoruz nedir ne değildir birkaç kişiye sordum olumsuz yanıt vermediler kronik bir sorunu varmıdır yakıt tüketimi nasıldır FSİ motorun yakıtı 40.000 liraık bütçeyle coupe cabrio bir araba aradığı için en mantıklı eos geldi düşünceleriniz nelerdir
1.6 fsi motor disinda gayet guzek secim bence ozellikle megane coupeye gore
Sunroof+cabrio cok guzel
Sasi zaten mqb yani golf
Eger imkan varsa 2.0 tdi veya tfsi alin
Sunroof-cabrio olmasından dolayı ilk gelen seriler tavan kısmından su alıyordu. Bundan dolayı Doğuş Oto'nun baya bi filtil değiştirmişliği var. Onun haricinde FSI motor bilindiği gibi :D
şimdi 40.000 liraya kadar kafada 2 düşünce var clk cabrio yada eos astra twintop ta var ama öğrenci adam yakıtla fazla içlidışlı olmasın illa lpg takılcaktır zaten
Fsi motora lpg 4000tlden baslar iyi sistemlerde
Hazir almisken 2.0 tfsi alinmasi daha mantikli en azindan 1.6 kadar yakip 2-3 kati gidecektir
o zaman sıkıntı ama 2.0 lerinde fiyat artıyor başka öneriniz varmıdır
mert_can 41
17-09-2013, 10:39
Biraz da sanırım ikinci eli yavaş olan bir araba birde peugeot 307 cc lere bakın hem coupe hem cabrio gezebilirsiniz :)
ya fransız tercih etmiyor alman olsun bizim olsun modunda e36 cabrio gösteriyorum onu da kabul etmiyor eski kasa clk 200 eos 1.6 astra twintop içlerinde clk mantıklı 2.0 motor lpg takılsada önünde yıldız var bir albenisi var
Trance-R
17-09-2013, 10:45
CLK derim...
EOS, su alma problemi mide bulandırmasın ?
darkmoon
17-09-2013, 10:51
Eos cabriolar içinde fazla bence womanish.. Bayan tarzı..
ufak araba bakamıyorum 1.90 boy var 206 cc 307 cc tarzı araba istemiyor kasa olarak ağır olsun diyor en sonunda isyan edip git e39 5 kasa bmw al dicem :D
clk ve 3 serisi nerden baksan min 10 yaşında olacaktır. 307-astra yaş olarak daha mantıklı olur.
Tabi burada renkler ve zevkler tartışılmaz muhabbeti girer :)
speed_emre
17-09-2013, 11:22
astra en ıyısı lpg dede sorun cıkarmıyor valla hemde gosterıslı cok :)
driftboy
17-09-2013, 11:25
clk al derim bende.
bi arkadaşım eos alma arifesinde bi aracı test etmiş ama yol tutuş olarak memnun kalmamıştı yola oturmuyo diyordu gitti cc aldı, bu tabi kişiden kişiye göre değişebilir.
düzgünü bulunursa clk olmazsa astra derim ben olsam
41e verirse kacirmayin hemde dsg
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-st-car-dan-eos-2.0-tfsi-highline-dsg-f1-cabrio-ekran-42.500tl-137276775/detay)
darkmoon
17-09-2013, 14:34
illa eos düşünülüyorsa dizeline bakın derim 2.0 tdiları vardır azda olsa...
hem ekonomi hem cabrio keyfi bir arada performanlıda gider 140 beygirdir chip yapılsa herhalde 170-180 leri görür.. tiptironik 6 leri var şehir içinde 8-9 yakarsın uzun yolda koklar zaten 5-6 falan..
Her turlu Clk almayi tercih ederim.
"erh" nickli erhan abide cabrio astra var isterseniz bi mesaj atın
eos2.0 tfsi revo ladgm gayette keyif aldıgım bir eosum olmustu. O fiyatlara bence alınabilece en guzel cabrio
üstelik cam tavan sunroof ve sac tavanlı baska alternatifi yok.
Yanlız 1.6 fsi dusunuyorsanız almayın, pişman edebilir. bu araç ya 1.4 tsi yada 2.0 tsi olmalı.
Birde 2.0 tfsi ile cektgm video paylasayım daha iyi fikir sahibi eder. :)
Şimdiden hayırlısı olsun.
http://www.youtube.com/watch?v=Oc5NVAnIB78
EOS alınacaksa burun Scirocco'ya çevrilmeli diyorum. :)
O fiyatlara tartismasiz twintop 1.6 turbo.. 3 parca hardtop olmasiyla kapaliyken de bir coupe kadar guzel duruyor. Donanimi yasi vergisi yedek parca bollugu ve fiyatlari ile de en uygun secenek.
EOS alınacaksa burun Scirocco'ya çevrilmeli diyorum. :)
Aynen Bencede cok sik oluyor gercekten :)