Orijinalini görmek için tıklayınız : İphone5 cam kirik tamiri
Merhabalar
http://t1309.hizliresim.com/1f/k/sswx7.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
İphone 5 in cami bu sekilde oldu, fiyatiyla yapilacak bir yer onerebilirmisiniz?
İstanbul- bakirkoy tarafinda
bakırköyde cumhur abi var nikte cumhur.mesaj at yardımcı olur.
arsenikli
17-09-2013, 15:43
Kadıköye geçebilirsen yapabiliriz 320 tl
benımde arka kamera camı catladı o degısebılıormu ?
arsenikli
17-09-2013, 15:58
Değişir neden değişmesin
komple olarak degısır sanıodm ondan tek degısıosa tmmdır saol ;)
BurakCengizhanoğlu
17-09-2013, 16:09
Yeni konu açmıyım 4s in arka cam çatladı maliyet ne olur?
arsenikli
17-09-2013, 16:15
Orjinalmi yan sanayimi ?
Limana yanas:D
Kaziklayayim seni soyle bi guzel:)
BurakCengizhanoğlu
17-09-2013, 16:33
Orjinalmi yan sanayimi ?
Orjinal dostum
BurakCengizhanoğlu
17-09-2013, 16:34
Limana yanas:D
Kaziklayayim seni soyle bi guzel:)
sıkıntı yok borçtan düşeriz :D :D
arsenikli
17-09-2013, 16:56
Orjinal dostum
60 tl dostum
Ekstradan kapatma tusu bozuk? 320 lira orjinal fiyatimi? Tusuyla birlikte durum ne olur?
arsenikli
17-09-2013, 23:29
320 orjinal fiyatı milletin 450 500 demesine bakma kapama tuşu fiyatını yarın öğrenir söylerim
haber bekliyorum, teşekkür ederim
Ya yeni konu açmayayım bende :D
Lumia 920 nin dış ekranı çatladı benimde. Dokunmatikte sorun yok. Fiyat nedir acaba ?
arsenikli
17-09-2013, 23:51
haber bekliyorum, teşekkür ederim
Rica ederim ne demek
5 ın orjınal kasası komple kaca?
fatih_selvi
18-09-2013, 08:28
Orjinalmi yan sanayimi ?
İyi günler orjinal iPhone parçasını nerden temin ediyosunuz öğrenebilir miyim?
arsenikli
18-09-2013, 09:11
İyi günler orjinal iPhone parçasını nerden temin ediyosunuz öğrenebilir miyim?
Yazıcıoğlunda digital dream var onların bağlantıları var sipariş üstüne getiriyolar.
fatih_selvi
18-09-2013, 10:22
Yazıcıoğlunda digital dream var onların bağlantıları var sipariş üstüne getiriyolar.
Lütfen yanlış anlamayın beni. Apple iPhone ve iPad için orjinal yedek parça üretmiyor. Yurtdışında direk cihaz değişimi yapılıyor. Piyasada orjinal diye satılan parçalar orjinale yakın YAN SANAYİ parçalar.
arsenikli
18-09-2013, 10:50
Peki o halde burdaki apple servisi yan sanayı parcamı kullanıyor, alakası yok yedek parca ve aksesuar olarak tüm parçaları var onlar sadece tamir yoluna gitmedikleri için değiştiriyolar
Buradakı apple servisleri de bizim kullandığımız parçaları takıyor a kalite parça orjınal den farksız ne hassasıyet eksıklıgı nede renk kalıtesınde bozulma konu iPhone Olunca Yazayım Dedim İphonedoktoru.com Benim forumda beni Tanıyan Arkadaşlar da Mevcut İphone Teknik Konusunda Hizmet veriyoruz Normal de 5 ekran 400 tl takıyoruz ama forumdan Gelen Arkadaşlara İndirim Yaparız 350 tl Şu an doların çok yükselmesi biraz fiyatları arttırdı ama yine de fiyatta indirim yaparız diğer teknik konularda takıldıgınız yer olursa cevap verebilirim iPhone 4--4s arka Kapak ta 40 tl orjinal veya yan sanayı olması cok etkılemıyor durumu ;)
fatih_selvi
18-09-2013, 11:15
Peki o halde burdaki apple servisi yan sanayı parcamı kullanıyor, alakası yok yedek parca ve aksesuar olarak tüm parçaları var onlar sadece tamir yoluna gitmedikleri için değiştiriyolar
Madem bilgili konuştunuz bende bi açıklama yapayım. Bende apple'in yetkili servisinde çalışıyorum. Biz dahil müşterilerimize özellikle bilgi veriyoruz. Bizim bile iPhone ve iPadlere taktığımız parçalar orjinal değil. Biz bile bu şekilde konuşurken siz nasıl orjinal kullandığınızı iddaa ediyosunuz anlamış değilim. apple.com.tr 'deki yetkili servislere bakın. Ordan herhangi birisini arayarak bu bilgiyi teyit edebilirsiniz.
iphone 5 arka kameranın kasadaki camı var ya o düştü bi şekilde kasa almadan sadece o yuvarlak kapağı alabiliyor muyum ? teşekkürler
iphone 5 arka kameranın kasadaki camı var ya o düştü bi şekilde kasa almadan sadece o yuvarlak kapağı alabiliyor muyum ? teşekkürler
tek Başına satılan bir parça değil ancak hurda uzerınden sökulebılır bıraz daha idare et artık 5 lerınde hurdaları ve arka kasaları değişmeye başladı onlardan sokup senın cıhazına takılma ıhtımalı var
anladım kamerada bozuldu o kkapak olmadığı için bide kamera alacam :( malesef abi eline gelirse bana bi mesajla dönersen cook sewinirim kamerada almam lazım
çin mallarından felan cıkanda uyar heralde :D
arsenikli
18-09-2013, 12:06
Madem bilgili konuştunuz bende bi açıklama yapayım. Bende apple'in yetkili servisinde çalışıyorum. Biz dahil müşterilerimize özellikle bilgi veriyoruz. Bizim bile iPhone ve iPadlere taktığımız parçalar orjinal değil. Biz bile bu şekilde konuşurken siz nasıl orjinal kullandığınızı iddaa ediyosunuz anlamış değilim. apple.com.tr 'deki yetkili servislere bakın. Ordan herhangi birisini arayarak bu bilgiyi teyit edebilirsiniz.
Ne bilgili konuşucam kardeşim 30 dolarlık ıpad camını değiştirip 300 400 tl almasını biliyosunuz
Ne bilgili konuşucam kardeşim 30 dolarlık ıpad camını değiştirip 300 400 tl almasını biliyosunuz
Hacım orjinal iPhone 4S camı değişiminin 60 TL olduğuna emin misin? : )
fatih_selvi
18-09-2013, 12:15
Uzatmanın bi anlamı yok. Kullandığınız hatta kullandığımız parçaların orjinal olmadığını yaptırıcak arkadaşlara söylememiz gerekiyor.
arsenikli
18-09-2013, 12:15
Hacım orjinal iPhone 4S camı değişiminin 60 TL olduğuna emin misin? : )
Hacı değilim ben kardeşim önce doğru konuş arka kapak fiyatı o 60 tl iyi oku konuyu
Neden ozaman x3 katı fiyat ödüyorlar size????
arsenikli
18-09-2013, 12:16
Uzatmanın bi anlamı yok. Kullandığınız hatta kullandığımız parçaların orjinal olmadığını yaptırıcak arkadaşlara söylememiz gerekiyor.
Aynen öle güzel kardeşim uzatmaya hiç gerek yok
Hacı değilim ben kardeşim önce doğru konuş arka kapak fiyatı o 60 tl iyi oku konuyu
Ön cam için fiyat verir misin o halde bana CANIM ABİCİĞİM?
fatih_selvi
18-09-2013, 12:19
Neden ozaman x3 katı fiyat ödüyorlar size????
Nedenini şu şekilde anlatıyım. Siz aracınızı Subaru'nun yetkili servisine götürdüğünüz zaman ödediğiniz işçilik normal bir servise götürdüğünüzde ödediğiniz işçilikle aynı mı oluyor?
madem apple da çalışan buldum hemen sorayım :D
bana MAC BOOK air 13,3 ekran lazım :d çıkma falan varmı yada sıfırı ne kadar :D
fatih_selvi
18-09-2013, 12:28
Cihazın seri numarasını özelden yollarsanız hemen fiyatı söyleyebilriim.
heee hacı abi dur öğreneyim onu sana pm atarım
Nedenini şu şekilde anlatıyım. Siz aracınızı Subaru'nun yetkili servisine götürdüğünüz zaman ödediğiniz işçilik normal bir servise götürdüğünüzde ödediğiniz işçilikle aynı mı oluyor?
Bende bu yüzden hem işçilik kalitesi olsun hemde tecrübe olsun subarumu doğan ı-ustaya götürüyorum. subarumu yetkili servise götürcem piyasa malı kullanıcak birde daha fazla ödiem mantıklımı sizce? Hangi serviste çalışıyorsunuz siz?
arsenikli
18-09-2013, 13:12
Sıfırı 850 tl
reis sıfır zaten almam bu macbooktan kimler ne zarar etti varya :D çıkma bulursam bi ekran düşünürüm zaten 2.el cihaz 850 lira
fatih_selvi
18-09-2013, 13:18
Bende bu yüzden hem işçilik kalitesi olsun hemde tecrübe olsun subarumu doğan ı-ustaya götürüyorum. subarumu yetkili servise götürcem piyasa malı kullanıcak birde daha fazla ödiem mantıklımı sizce? Hangi serviste çalışıyorsunuz siz?
Hangi serviste çalıştığım pek önemli değil. Ben şuanda sadece iPhone ve iPad 'ler için konuşuyorum. Diğer bütün ürünlerde kullanılan parçalar orjinal Apple'dan gelen parçalar. Apple tarafında iPhone ve iPadlerde onarım söz konusu değil. Garanti kapsamındaki iPadlerde oluşan en küçük sorunda direk cihaz değişimi yapıyoruz. iPhonelar için suanda ülkemizde öyle bir hizmet yok çünkü iPhoneların ülkemizdeki garantisini Apple değilde Genpa, KVK, Birghtstar tarzındaki firmalar veriyor.
anladım kamerada bozuldu o kkapak olmadığı için bide kamera alacam :( malesef abi eline gelirse bana bi mesajla dönersen cook sewinirim kamerada almam lazım
çin mallarından felan cıkanda uyar heralde :D
Çin malından çıkan parça olmaz :) kamera da aşagı yukarı 100 tl cıvarı
Bizim bile kullandığımız parçalar orjinal değil diyorsunuz sonrada biz bakmıyoruz direk değişim yapıyoruz ! hangisi??? bu yüzden sordum hangi servis diye. apple turkiye iphonelara servis vermiyor,diğer ithalatçı firmalar zorunlu olarak veriyor.
4-4S Arka kapak camı 20 TL orjinal , 10 tl ise yan sanayi
fatih_selvi
18-09-2013, 13:50
Hangi serviste çalıştığım pek önemli değil. Ben şuanda sadece iPhone ve iPad 'ler için konuşuyorum. Diğer bütün ürünlerde kullanılan parçalar orjinal Apple'dan gelen parçalar. Apple tarafında iPhone ve iPadlerde onarım söz konusu değil. Garanti kapsamındaki iPadlerde oluşan en küçük sorunda direk cihaz değişimi yapıyoruz. iPhonelar için suanda ülkemizde öyle bir hizmet yok çünkü iPhoneların ülkemizdeki garantisini Apple değilde Genpa, KVK, Birghtstar tarzındaki firmalar veriyor.
iPadler için konuşuyorum; cihazın camını kırdınız yada düşürdünüz 2 3 köşesinde derin darbe kaynaklı göçüklükler yamukluklar var cihazınız direk garanti dışında kalır. Garanti dışında kaldığı zamanlar ücret karşılığı cihaz onarımı yapılır. Garanti dışında kalmış cihazda parça değişimi gerekirse kullanılan parçalar orjinalleri olmadığı için orjinale en yakın yan sanayi parçalar kullanılır.
Tus icin haber bekliyorum?
volkan_gs
18-09-2013, 14:01
Benimde bir sorunum var, yurtdisi iphone 5 kendim aldim ama kutudan cikardigimdan beri home tusu iyi basmiyor. Iyice bastirmak gerekiyor bu neden kaynakli tus degisince hallolur mu ve ucreti nedir?
4S ön camı için fiyat bilen var mı? Dokunmatik falan çalışıyor. Sadece camı çatladı.
Benimde bir sorunum var, yurtdisi iphone 5 kendim aldim ama kutudan cikardigimdan beri home tusu iyi basmiyor. Iyice bastirmak gerekiyor bu neden kaynakli tus degisince hallolur mu ve ucreti nedir?
Telefonu kapatın 2-3 damla kolanya üstüne dökün ve orta tuşa hafif basın kolanya içeri gitsin sonrada bastırarak ovalayın içerden dışarı doğru 3-4 dakika yapınız sonra telefonu açıp kullanın :) Tuş değişiminde tuşun fiyatı çok ucuz 10 tl civarıydı fakat işciliği zor ekranı felan sökülüyor
serkan demir
18-09-2013, 14:38
4-4S Arka kapak camı 20 TL orjinal , 10 tl ise yan sanayi
aynen arka kapak eminönünden aldık orjinal 20 yan sanayi 10 lira :)
hatta ön arka jelatin koruyucu bant 2.50krş
aynen arka kapak eminönünden aldık orjinal 20 yan sanayi 10 lira :)
hatta ön arka jelatin koruyucu bant 2.50krş
Aynen , bende eminönü fiyatını söyledim ordan arkadaşıma almıştık :)
volkan_gs
18-09-2013, 14:57
Telefonu kapatın 2-3 damla kolanya üstüne dökün ve orta tuşa hafif basın kolanya içeri gitsin sonrada bastırarak ovalayın içerden dışarı doğru 3-4 dakika yapınız sonra telefonu açıp kullanın :) Tuş değişiminde tuşun fiyatı çok ucuz 10 tl civarıydı fakat işciliği zor ekranı felan sökülüyor
Bu kullanimdan kaynakli olusan tozlar icin sanirim ben kutuyu actigimdan beri mevcut sorun:)
Bu kullanimdan kaynakli olusan tozlar icin sanirim ben kutuyu actigimdan beri mevcut sorun:)
Denemekden zarar gelmez diye düşünüyorum :) toz çıkarma işleminide sağdan soldan vurarak yapıyorsunuz
benimde bjk - trömsö maçında telefonum video çekerken elimden düştü. ön cam paramparça oldu. araştırdım piyasada orjinal diye satılanların hiç biri orjinal değilmiş. anladığım kadarıyla aralarında sadece kalite farkı var. 200 tl ye 1 yıl ekrana garanti veren yerlerde var,500 e garanti vermeden yapan yer de var,700 e yapan yer de var. bende bi tanıdık vasıtasıyla pendikte ön camı değiştirttim. 350 tl verdim. ne ekranlar gördüm yandan bakılınca ekran gökkuşağı gibi renkten renge giren. yada yeşil veya sarı tonlarında gözüken. bu taktırdığım ekran gayet başarılı. tek kusuru ön kamera tam merkezli değil,1mm kadar merkezden yukarı doğru kaçık. dikkatli bakılmadıktan sonra hiç belli bile değil. ama garantili cihazım garantisiz oldu tek handikapım bu. bu arada bende kız arkadaşıma 4s beyaz arka cam bakıyorum. anadolu yakasında tuzlaya yakın birileri varsa yabancıya gitmiyeyim. iyi forumlar.
EserBodrum
19-09-2013, 11:33
Bazi arkadaslar eminonunde ucuz demis tam olarak neresinde acaba ?
Ahmet_28
19-09-2013, 11:55
konunun tamamını okumadım belki soran olmuştur.s3 ekran camım çatlak dokunmatikte problem yok,maliyet nedir.
sadece cam 150-200 tl arası
ama ısıtarak keserek ayrıyolar filan muştu da yazmıştı zaten.. en güzeli dokunmatikle beraber değiştirmek hemen oluyo öyle yapınca o da 450-550 arası fiyatlara...
geçmiş olsun
Telefon numarasi + fiyat bilgisi alabilirmiyim konu sahibi olarak :D