Orijinalini görmek için tıklayınız : 27.000-30.000 Araç Tavsiyesi
Arkadaşlar allah nasip ederse aracımı sattım gibi birşey.Şimdi 27-30k arası bir araç almayı düşünüyorum tavsiyeleri alabilirmiyim.Aradıklarım öncelikle 100k km üzeri olmaması olursa da yüksek km de sorun çıkarmayan araç olması.Şimdiden teşekkürler
ford fiesta st
Fiesta st hiç incelemedim nasıldır?
megan rs derim ben....
Temiz düzgün rs bulunur mu bu fiyatlara
ibrahimsnr46
17-09-2013, 21:24
Clİo rs-207 gt-207 rc-colt czt
Clİo rs-207 gt-207 rc-colt czt
Colt czt nasıl peki?Normal Colt gibi mi?Kullanan var mı?
bence cok rahat bulursunuz o rakamlara...
evo punto 1.3 dızel 45bnde hatasız:)
evo punto 1.3 dızel 45bnde hatasız:)
Peder de bravo olmasa düşünürdüm :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden,kazasiz,dolu,masrafsiz,orjinal,bu-fiyata-93515130/detay/
Painkiller
17-09-2013, 22:23
Peder de bravo olmasa düşünürdüm :)
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-sahibinden,kazasiz,dolu,masrafsiz,orjinal,bu-fiyata-93515130/detay/)
Bu araba benim de favorim, arabam olmasaydı baya ciddi düşünürdüm. Sahibi siteye üye, sitede de ilanı var.
http://www.techturkey.com/forum/otomobiller/164188-sa-megane-rs-bu-rakama.html
Başka araç tavsiyesi olan var mı? Herkes maç izliyor galiba :)
ontheair
17-09-2013, 22:34
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2000-bmw-3.16i-e-46-kasa-krem-ic-renk-sunrooflu-orjinal-manuel-137903036/detay)
Mesela...
Fiyat olarakta sizin aradiginiz aralikta,guzelde gorunuyor bence alinabilir.
Fiyat olarakta sizin aradiginiz aralikta,guzelde gorunuyor bence alinabilir.
Sordum bu aracı bakalım,başka seçenekler de varsa bekliyorum arkadaşlar herkese çok teşekkür ederim tavsiyeler için ayrıca
yol tutuşu mükemmeldir.
stock halde gidişi o motordan beklentiyi karsılamayabilir ama filtre sistemi ve egzos sistemi arabayı cok sıktıgından egzos ve filtreyle fark edilir degişim elde edilebilir.
torku çok düşük devirden itibaren neredeyse sabit verrir (1300-6000)
4. ve 5. viteslerde falan cok dusuk devirde hızlanabilirsiniz.
kullanım amacınızı yazmamıssınız biraz daha açarsanız ne için kullancagınızı ona göre yardımcı olabilir forum sakinleri
edit: ayrıyetten mountune'nin st için özel kitleri var dun bakmıstım çok pahalı da degil mp185 kiti mantıklı bi kit. sitesinden bakabilirsiniz
yol tutuşu mükemmeldir.
stock halde gidişi o motordan beklentiyi karsılamayabilir ama filtre sistemi ve egzos sistemi arabayı cok sıktıgından egzos ve filtreyle fark edilir degişim elde edilebilir.
torku çok düşük devirden itibaren neredeyse sabit verrir (1300-6000)
4. ve 5. viteslerde falan cok dusuk devirde hızlanabilirsiniz.
kullanım amacınızı yazmamıssınız biraz daha açarsanız ne için kullancagınızı ona göre yardımcı olabilir forum sakinleri
edit: ayrıyetten mountune'nin st için özel kitleri var dun bakmıstım çok pahalı da degil mp185 kiti mantıklı bi kit. sitesinden bakabilirsiniz
Gazlamak için değil normal kullanımlık araç bakıyorum ama hani basıncada otobanda falan yürüsün yeter.TT den sonra gidip hiçte gitmeyen bir araca binemem heralde :)
Aracımı tavsiye eden arkadaşlara teşekkür ederim :) öyle bir fiyata düşürdüm ki aklında hiç rs olmayan arkadaşlar bile mesaj atıyor aklımıza soktun diye :)
Tt standartmıydı?
Sadece paşaoğlu yazılım vardı.
T-Sport al sabahlar olmasın :)
emrah-58
17-09-2013, 23:37
pd130 ibiza düşünebilirsiniz
pd130 ibiza düşünebilirsiniz
Bunu da ekledim teşekkür ederim
arsenikli
17-09-2013, 23:49
İlk sahibinden focus otomatik
İlk sahibinden focus otomatik
Ekledim teşekkürler
VTI parasına Type R ===> T Sport
T-Sport pek çekici gelmiyor ama yinede teşekkürler
Gazlamak için değil normal kullanımlık araç bakıyorum ama hani basıncada otobanda falan yürüsün yeter.TT den sonra gidip hiçte gitmeyen bir araca binemem heralde :)
o zaman sizin ilacınız megane rs
Tüm tavsiyeler için çok teşekkür ederim
Başka tavsiye kalmadı galiba :)
Umut melek
18-09-2013, 18:35
Mitsubishi lancer 2008 köpek balığı kasa ...
Mazda 3 2006 üstü kasa ...
Honda civic 2002 üstü kasa ...
Subaru impreza 1.5 awd 2006 üstü kasa ...
Tahminim üst model araba tercih ederseniz diye düşündüm bu modelleri baz aldım :)
Mitsubishi lancer 2008 köpek balığı kasa ...
Mazda 3 2006 üstü kasa ...
Honda civic 2002 üstü kasa ...
Subaru impreza 1.5 awd 2006 üstü kasa ...
Tahminim üst model araba tercih ederseniz diye düşündüm bu modelleri baz aldım :)
bahsettiğim rakamlar arasında lancer 2008 köpek balığı kasa var mı? :confused:
Umut melek
18-09-2013, 18:48
1,5 invate kasa sanırım yalnış söylüyor olabilirim var fiyat olarak bulursunuz yani pazarlık vs aşaması ile ... Mitsubishi cok cok beğendiğim bi araç özellikle son kasası düzgün dokunuşlarla ok gibi oluyor ... Çalıştığım şubede bi Abi'm aldı beyaz 33 e bindim ve cok rahat performans olarak öyle örneklerdeki seat pd serisi ve Renault rs gibi beklentiniz yoksa inanılmaz bi görüntü ve inceden yürütülür .... Tabi bu işim ucu bucağı yok maddiyat ve zaman ....
Butcenı biraz aşıyor ama;Aracımı inceleyebilirsin ilanı var. Videolar da mevcut.
Piyasası ne bılmıyorum ama pro ceed 1.6 crdi olabılır
1,5 invate kasa sanırım yalnış söylüyor olabilirim var fiyat olarak bulursunuz yani pazarlık vs aşaması ile ... Mitsubishi cok cok beğendiğim bi araç özellikle son kasası düzgün dokunuşlarla ok gibi oluyor ... Çalıştığım şubede bi Abi'm aldı beyaz 33 e bindim ve cok rahat performans olarak öyle örneklerdeki seat pd serisi ve Renault rs gibi beklentiniz yoksa inanılmaz bi görüntü ve inceden yürütülür .... Tabi bu işim ucu bucağı yok maddiyat ve zaman ....
Lancer'ı incelicem bi teşekkürler.
Rs olan arkadaşım kusurabakma 2-3 alıntı nasıl yapılıyor hala çözemedim ama teşekkürler hani olursa ederse sizin aracınızda incelicem.
Pro Ceed hiç incelemedim teşekkürler incelicem
Çok teşekkürler tekrar tüm öneriler için araştırmaya başlıcam.Varsa siteden satan arkadaşlar pm atarlarsa konuşabiliriz
bugünlerde popüler olmaya başlayan ve önü açık oldugunu düşündügüm
toyota corolla t-sport mantıklı duruyo
Çıldırmamak elde değil ya,araç varken lazım değil ya istemediğin kadar kelepir temiz araç çıkar karşına ama şimdi lazım alıcaksın ya araç yok ortada