Orijinalini görmek için tıklayınız : --trafık subeden ruhsat alma ile ilgili--
Arkdslar bnde bı arac var 35 40 gun once fılan üstüme almıstım.
sigortasını 2 gün önce yaptrdım.
trafık subeden ruhsatımn sayfasını yollarlarmı, yoksa uzun süre geçtıgı ıcın gidip kendımmı almam gerekli, bilgisi olan varmı ?
Musti PoweR
17-09-2013, 23:35
biraz beklersen adresine geliyor , yada kendin alabiliyosun..
ANCAMARO
17-09-2013, 23:42
Geliyor abi cok sürmez. aynı şekilde bekledim 3 4 gün içinde gönderdiler
fakat bnm şüphem şu, hani aracı alalı 40 gun olmus, sıgortayı 2 gun once yaptırmısım ya.
bununla ilgili problem yapıpta yollamamazlık yapmazlar dimi.
berkay_aydin
17-09-2013, 23:48
ben sigortayı hemen yaptırdım ama 1 ayı geçti gelen giden yok ?
Musti PoweR
18-09-2013, 00:10
ben sigortayı hemen yaptırdım ama 1 ayı geçti gelen giden yok ?
git al o zaman keko :D bunuda benmi söyliyim :D
fakat bnm şüphem şu, hani aracı alalı 40 gun olmus, sıgortayı 2 gun once yaptırmısım ya.
bununla ilgili problem yapıpta yollamamazlık yapmazlar dimi.
normal kosullarda 1 ay suresı gectıgı zaman gondermıorlar ruhsatınızın baglı bulundugu trafık subeden sıgorta polıcesıyle gıdıp kendınız almanız lazım ama :confused:
normal kosullarda 1 ay suresı gectıgı zaman gondermıorlar ruhsatınızın baglı bulundugu trafık subeden sıgorta polıcesıyle gıdıp kendınız almanız lazım ama :confused:
ruhsatımın baglı oldugu trafık şube : bayrampaşa
ama ;
aracı sultanbeyliden almıstım, satıs sözlesmesınde sultanbeylı trafık subeden ıstenırse alınabılır gibi bi bilgi vardı.
onada kafam karıstı.
aracı sultnbeylıden aldm ıcın sultanbeylı trafıkmı acaba yoksa ruhsatın baglı olgu b.pasadanmı :) :soru:
sweatcaptain
18-09-2013, 02:12
aynı sıkıntı bende de var sakaryadan aldıgım ıcın sakaryayamı gıtmem grek arkadaslar ? gelmedı ruhsat fılan ılcemdekı trafıge gıttım sakaryadan gonderılecek dedıler gelen gıden yok
Noter satışı yaptığınız bölge hangi şubeye bağlıysa ordan alabiliyosunuz aynısı arkadaşin başına gelmişti maltepeden kalkıp ataşehire gitmiştik ve komiktir ruhsatın çıkması max 15 saniye sürüyo :) ama yinede arayıp telefonla bilgi almakta fayda var
Mikrop_Ali
18-09-2013, 06:40
süre geçtiği için eve göndermezler sigorta kagıdıyla gidip kendiniz alıcaksınız.
güncel olsun
dış ilçelerden alabiliyor muyuz?
2 ay oldu aracı alalı ve aynı gün trafik sigortasını yaptırdım hala gelen bir şey yok. PTT'ye telefon ettim bilgi alamadım net. Trafik şubesine gidip halledeceğim bir ara. Çevirmede sıkıntı yaşar mıyım ?