Orijinalini görmek için tıklayınız : RT3 vers. 6.63VAN
Ben bu 407i yakicam:D gicik oldum bee....:Deli::Deli::Deli::) :D
Sorum sudur ki;
Dil secenegim Fransizca ve degistiremiyorum:(
Dil secenegini Ingilizce yap dedigim zaman config Cd`sini tak diyo takiyorum,ama genede degismiyo ayni uyari cikiyo 2.kez ve sonrasinda Cd geri disariya cikiyo..
Bagajdaki cd-changer`a taktim bide oyle deniim dedim..sadece ekranda 2sefer Config. Cd` tak diyo baska degisen hicbisey yok..Bi yardim edin fransizcayi cozcem yakinda yoksa ...:Deli:
Onurcum burda cevabı bulamazsan bu linkte bulacaksın , tek tek bakamadım burda
anlatan vardı 407yle ilgili baya birşey var bunun hakkında biraz araştırırsın ,
http://www.eurovan2.com/forum/rt3-rt4/
Maxiboost
28-06-2008, 17:27
ahah pug güzeldir öle deme :D :D yakıcam fln :D
Onurcum burda cevabı bulamazsan bu linkte bulacaksın , tek tek bakamadım burda
anlatan vardı 407yle ilgili baya birşey var bunun hakkında biraz araştırırsın ,
http://www.eurovan2.com/forum/rt3-rt4/
cem direk tek tek baktim sorunu cozebilen yok,kacgundur o forumu inceliyodum zaten..son care bide buraya actim..benim sorunumla karsilasan bicok kisi var ama netice alinmismi alindiysa nasil yapmis vs.. yazan yok:Deli:
RT3 Türkiyede sanırım opsiyon ile bile olmayabilir. Eurovan2 sitesi RT3 hack ve sorunları üzerine tek gibi birşey :) Servise başvur. Yada update et sürümü daha yükseği var ise.
RT3 Türkiyede sanırım opsiyon ile bile olmayabilir. Eurovan2 sitesi RT3 hack ve sorunları üzerine tek gibi birşey :) Servise başvur. Yada update et sürümü daha yükseği var ise.
yok schumi ben zaten yurtdisindayim :) en guncel versiyon bu 6.63 sonrasi RT4 yada RD4 mu ne oylebisey :) Eurovan2 gercekten dolu dolu bir site ama sonuca varan yok :(
zaten tek carem eger burdanda bisey cikmassa,servise gitmek olucak...
yok schumi ben zaten yurtdisindayim :) en guncel versiyon bu 6.63 sonrasi RT4 yada RD4 mu ne oylebisey :) Eurovan2 gercekten dolu dolu bir site ama sonuca varan yok :(
zaten tek carem eger burdanda bisey cikmassa,servise gitmek olucak...
abi kasma yaa ne uğraşıon forum filan okumakla,git servise soğuk bişiler içerken hallederler onlar:D
kanka bence fransızca kullan daha cool :D
VeNoM_35
28-06-2008, 18:23
Makul ücretle fransızca dersi verilir...:D
kanka bence fransızca kullan daha cool :D
hadilem :D
@ .CeM. :D kendimiz ogrensek daha ii olmas mi:D eger yapabilcem biseyse kendim yapmaktan daha cok zevk alcam..:)
zaten son care servis,oda mecburen yani:D yoksa gitmem:D
Git servise de bi kitlesinler sana ahahaha :D
Git servise de bi kitlesinler sana ahahaha :D
:) ..para var huzur var....carsamba gidicem zaten+bakimlarini yaptiricam vs..daha 100bin bakimi gelmedi ama erken yaptirmakta fayda var..bakimli olsun araba belki gider e46 alirim satip belkide e90... ;) :):o:p:D:);)
Jö Araba Möö Jöför Sivuple :d
Jö Araba Möö Jöför Sivuple :d
abi video cekicem altina išersin gulmekten:D sesle komut verme tusuna basiyorum:D audhaduah pardon diorum pardon diyo :D selasyon diorum biseyler zirvaliyo arabayla makara yapmaya basladim:D auhahuauhauaauduha
Maxiboost
01-07-2008, 01:47
ahue yeni kanka buldum diosn ahahlşf
abi video cekicem altina išersin gulmekten:D sesle komut verme tusuna basiyorum:D audhaduah pardon diorum pardon diyo :D selasyon diorum biseyler zirvaliyo arabayla makara yapmaya basladim:D auhahuauhauaauduha
fransızca küfür ören küfret bakalım airbag la seni dövecekmi :D
Low-Rider
01-07-2008, 01:56
ahahahahhahahaha süperdi:D
Onur sen iyice fransız sosyetesi oldun :)
şanzelizede git fotolarını cek bari arabanın :)
:D haudhaudhauhdaudhuahdahduaduada
@ Yavuz;
benim sosyete olduum fln yok kanka..ben kiiim sosyete kim..pehhhhh:heyoo:
hič išim olmaz ;).
buarada šanzelizede tarzim degul :p mekan onemli biliyosun fotoda,bide araba std olmasaydi belki gidip cekerdim audhsaudhasduhasdhaduashdaduahduha :p :D
sosyetik diil görgüsüz ayu bu :hahaha:
ahue yeni kanka buldum diosn ahahlşf
heya baktim insanlardanhayir yok..hayvanlardan da yok..dedim bari arabaya sariyim :)
sosyetik diil görgüsüz ayu bu :hahaha:
n gorgusuzlumu gordunla hain:ofk:
içimden ole geliverdi bianda bilmiom :D:D