Orijinalini görmek için tıklayınız : Parkotomat sorunu
mert_can 41
18-09-2013, 20:21
İsimlerini yanlışta yazmış olabilirim şu sokaktaki park parası kesenler sorunum şu dükkanımın önüne çekmek paralı hergün 4 lira veriyorum son 1-2 saate araba dükkanın önünde duruyo sadece bu gün 19 da aracım park yapılmış gösterilmiş ki ben o saate başka yerdeydim 10 lira kestiler neyse ödedim birde dün ödediğim parayı ödenmemiş göstermişler sorum şu ödenmemiş borcum bir soruna yol açarmı araba kiralık bana ne tür bir sorun çıkabilir yardımlarınız için teşekkür ederim
Hiç bişi olmaz. İşpark gibi özel bir şirket herhalde İzmit'teki de. Haciz falan yollayamaz, hatta o park cezası yazılırken aracın orada olduğunu da ispatlayamaz.
İşparkta benim arabanın bir sürü borcu görünüyor, 1/4'ü flan benimdir, kafaya göre yazıyorlar....
mert_can 41
18-09-2013, 21:24
Hiç bişi olmaz. İşpark gibi özel bir şirket herhalde İzmit'teki de. Haciz falan yollayamaz, hatta o park cezası yazılırken aracın orada olduğunu da ispatlayamaz.
İşparkta benim arabanın bir sürü borcu görünüyor, 1/4'ü flan benimdir, kafaya göre yazıyorlar....
Çok teşekkür ederim abi evet burdada özel devletin değil araba benim olsa hiç takmıcam ama kiralık olunca ilerde bana dönmesin den korkuyorum
onursumer
18-09-2013, 22:55
kiralık olduğu için sozleşmeniz tarihi içindeki tum ceza vs gibi şeyleri sizden tahsil edebilirler gibi geliyor bana
mert_can 41
18-09-2013, 23:07
kiralık olduğu için sozleşmeniz tarihi içindeki tum ceza vs gibi şeyleri sizden tahsil edebilirler gibi geliyor bana
Ozaman ben mecbur ödediğim parayı haram ederek tekrar ödücem umarım çıkar bir yerlerinden teşekkür ederim bilgi için abi bu park parası ozaman plakada gözüküyo dimi abi
Benim bildiğim kadarıyla bu tür borçlar varsa noterde satış yapılmıyordu sistem izin vermiyordu.Bugün kontrol ettim babamın arabasını 2013 yılında aldık fakat 2012 den park borcu var.parklanmalar bu noterdeki sisteme dahil değilmi acaba?
@mertcan evet gözüküyor isparkın sitesinde kontrol edebilirsin.
mert_can 41
19-09-2013, 11:44
Bu sabah parkotomat arkadaşım geldi onla konuştum ve ödediğim borcun fişini buldum bu gün şikayet edicem akşam tekrardan sonuçları bildiririm parkotomat arkadaşımın dediği hiç bir şey olmaz sadece park etiğin zaman borcun gözükür dedi :)
@SGTİ yok araba satışına engel olamıyolar en azından izmiteki böyle özel bir şirket olduğu için öyle bir şey yapamıyolar haciz olayını devlet yapıyo diye biliyorum ama özelerde de yapıyolarmıdır bilmem
b.ustaoglu
19-09-2013, 13:04
yol kenarı 1 saat 4tl, kapalı otopark 1 saat 3.5tl. bunlar şerefsiz de değil de başka bişey. ulan tamam para al ama saatine 1tl al şerefsiz. senin elektriğin yok, suyun yok hiç bir giderin yok benim vergi verdiğim yoldan ekstra fahiş fiyatta park parası alıyosun.
otoparklar en temizi. adamın az da olsa gideri var ancak yine de 3.5tl. ben çıktığımda otoparka bırakıyorum. bari araba temiz duruyor.
mert_can 41
19-09-2013, 13:19
Abi otopark en mantıklısıda devamlı arabadan dükkana dükkandan arabaya mal koyuyorum ve dükkanıma en yakın otopark 2 sokak ilerde ordada arabaları üst üste çekiyolar zaten hadi vergi verdiğim sokağı geçtim dükkanımın önü yaa ekstıradan birde tabela vergisi ödüyorum belediyeye ama arabamı çekemiyorum hadi tamam bunuda geçtim dükkanımın bulunduğu binanın bir otoparkı yok herkez mecbur sokağa çekiyo ondada akşam 10 da 11 de gelip çekip arabalarını sabah 9 olmadan kaldırmak zorundalar yoksa adamın evinin önünde bile yazıyolar :(
Oturduğumuz semtten dolayı Erzurumda bize yazılan park ucreti 2 araba'nın toplam 1 milyarı bulmuştu.Mecburen araçlar kapının önünde duruyordu.Sürekli ücret kesiliyordu ancak pek ödemiyoduk.Araçların ikiside satıldı ne noterde borç çıktı ne de başka birşey.En azından bizim burada sistem böyle.
bluestain
19-09-2013, 20:20
Bişey olmaz ben simdiye kadar hic para vermedim izmitte bugün de arabami sattim sıkıntı yok rahat ol
İzmit'teki değnekçilerin hepsini kadrolu eleman yaptılar, adamlar profesyonel çalışıyorlar. Fiş kesmesine rağmen nasıl cebe indiriyorlar parayı anlamadım, ben hep plakaya yazdırıyorum laf ediyorlar ama sonuçta öyle bir hakkım var.
Gölcük'te bu muhabbetten dolayı kavga çıktı hatta arkadaşımın aracının ön camını aynasını kırdılar para vermiyoruz diye.
samsun birisi 2tl için öldürülmüştü Parkomatçı Cinayetine 11 Yıl 8 Ay Hapis | Samsun Haber Express (http://www.samsunhaberexpress.com/parkomatci-cinayetine-11-yil-8-ay-hapis.html)
mert_can 41
20-09-2013, 06:27
Cevaplarınız için tek tek teşekkür ederim dün akşam sorunu kendiliğinden çözüldü aracım arza yaptı ve kiraladığım yer yeni araba verdi artık dert etmiyorum parkotomat arkadaşımda sağ olsun bilgilendirdi sorunum yok şuhan :)