Orijinalini görmek için tıklayınız : İST / Bayrampaşa'dan Selamlar.
Öncelikle herkese merabalar yaklaşık 6 aydır dışarıdan misafir üye olarak takip ettiğim siteye defalarca üye olmaya çalışıpta üyesi olamadıgım siteye bugün itibariyle katılmış bulunmaktayım. Posta kutumda Aktivasyon mailini görünce'ki surat ifademi görmeniz lazımdı :) yaşım 21 Bi yapı denetim ve inşaat firmamız var şubat ayında askerden geldim şuanda işi öğreniyorum kısmetse müteahitlik yapıcam ileriki senelerde Araba benim doğdugumdan beri vazgeçilmezim 07 clio 3 ondan snra zz plakalı turbo honda ies şimdide 04 vtec 2'im var . allah Herkesee nasip etsin ama hayalim s2k : Surucu:
hoşgeldin sinan bayrampaşa'nın neresindesin ?
arsenikli
19-09-2013, 10:12
Hoşgeldin keyifli forumlar
CooLeqenD
19-09-2013, 10:17
Hoşgeldin sinan, büyük ihtimalle sen benim yakın arkadaşımın arkadaşısın. Harun, çünkü diyordu Turbo Civic' i vardı falan filan aramızda muhabbetin dönmüştü. ;) Hoşgeldin.
ibrahimsnr46
19-09-2013, 18:18
Hosgeldin keyifli forumlar..
Hoşgeldin sinan, büyük ihtimalle sen benim yakın arkadaşımın arkadaşısın. Harun, çünkü diyordu Turbo Civic' i vardı falan filan aramızda muhabbetin dönmüştü. ;) Hoşgeldin.
büyük ihtimal kardeşim :) Harun Acemi birliğinden Asker arkadaşım :)
hoşgeldin sinan bayrampaşa'nın neresindesin ?
kocatepe mahallesi :)
bende yıldırım mahallesindeyim
hoşgeldin :)
metin_1989
21-09-2013, 16:48
hosgeldın bende aeg duragındanım :)
hosgeldın dostum. iyi forumlar
Hoşbulduk Cümletten arkadaşlar :)