Orijinalini görmek için tıklayınız : Aracınız hakkında eş dost, aile, komşu yorumları
dj ugurcan
09-08-2014, 23:12
annem asla karışmaz ama babam eski taksici benden meraklı. babam 19 yaşındayken 4 tane taksi plakaları varmış. 1 aylık taksi kirasını ben momo janta verdiğimi bilirim ben hellalarımı polis kırar ben taktırırdım der :D
arap sabunundan veya gazı kaçmış le koladan kurtardım meguar's lastik parlatıcısına alıştırdım. artık hiçbir şey senin zamanındaki gibi değil herşey modern derim anlatırım. ama aracı basma konusunda hala çizgilerinden ödün vermez :D 10 temmuzda yeni arabamı aldım hadi arabana hediye xenonla cam filmi yaptırıyım dedi :D
dj ugurcan
09-08-2014, 23:15
bu arada babamı kendi arabasında görürseniz gülebilirsiniz leylek spec,. 205-45-16 lastik ebatı, m csl'e çok yakın bir jan,t far sis xenon, app plakalar ve paşaoğlu sticker ıyla gezer :D
Burak K.
10-08-2014, 00:50
C4ü abime verdim yaz tatilinde,yükseltti arabayı geçen gün babam benim arabam daha basık diye dalga geçti. :D
turbo&quattro
10-08-2014, 00:55
Genelde kalasik araçları ve ağır tadilatları sevdiğim için alığım araçları ilk gören komsularımız;
*Daha kötüsünü bulamadın değil mi?
*ee bunun hiç bir şeyi kalmamış.
*Sen iyice kafayı yedin oğlum. (elinde büyüdüğüm komşular)
*Bunun son halini görmek lazım asıl. (bana güvenen komşular)
Yoruma sebep olan araçlarımdan biri :)
http://img195.imageshack.us/img195/28/imag0276n.jpg
Hahaha bu cok iyiymis :D bizimkileri dusunemiyom boyle birseyle gitsem eve :D
3 kapı olduğu için psikopata bağlıyorlar binip inerken :)))
benim hacı baba biraz değişik. 4 cm basık megane coupe vardı bnm. kışın dedi ki yazın sana araba alayım bunu bana ver. napacan baba dedim bu sana gelmez köyde binecen sen. hem de 2 kapı zor olur arkaya birini bindir indir falan. arkaya birini alacağımı kim söyledi ananla gezecez demez mi. peder de 79 yaşında 5 vakit namaz hacı bu arada :)
benim hacı baba biraz değişik. 4 cm basık megane coupe vardı bnm. kışın dedi ki yazın sana araba alayım bunu bana ver. napacan baba dedim bu sana gelmez köyde binecen sen. hem de 2 kapı zor olur arkaya birini bindir indir falan. arkaya birini alacağımı kim söyledi ananla gezecez demez mi. peder de 79 yaşında 5 vakit namaz hacı bu arada :)
Ahhahahahah☺☺☺
turbo&quattro
10-08-2014, 22:53
Az once arabami yikadim kurulamaya gectim. Hatun geldi bi ciglik atti ' yemin ederim hayatimda boyle birsey gormedim arabayi insanlarin bebegini kuruladigi gibi kuruluyorsun' dedi hahaha o da benim bebegim ;)
Genellikle söyledikleri şey orjinal gt mi ? Bende çakmaya benzer bir yanımı var diye soruyorum :) annemde fazla binmez ama her bindiğinde bu arabaya binince kendimi yerde hissediyorum der.
Burak Demirci
11-08-2014, 01:07
babamın hep aynı lafı 98 vtı sedan varken evladım bu eski aracı nıye aldın dedı 2011ı satıp sonra typar aldık bunekı tek kapı eski aracın 4 kapıydı o daha iyiydi dedi bunuda satıp s2000 aldık bu ıkı kısılık çok yere yakın önceki 2 kapılı aracın daha ıyıydı en azından bizde biniyorduk dedi hep aynı işteee peder :)
efrasyab
11-08-2014, 12:31
Babam aracımı almadan önce golf 5 beğenmiş Bursa'dan..turbo bertoneyi almak için Bursa ya hareket edicez otobüs saatini bekliyoruz garajda hala zehirliyo yok tek kapı alınmaz,çok yakar,masraflı olur, satamazsın filan..dönüşte direksiyonu verdim babaya 'bunların keyfi başka,hiç yormuyo,sollarken güven veriyo,iyi kaçıo,çokk iyi yaa derken km de 60 kuruş yaktı helal hoş olsun :)))
Boldenon
11-08-2014, 12:36
Dün bir yakınımın yanına geldim özellikle, selamlaştıktan sonra vites düşüp dumanladım biraz. Hemen aradı. Motoru yemişsin acayip duman var diyor :)
kaiser_soze
11-08-2014, 12:57
"çok sevimli, hayallerimdeki araba" diyip yanımdan geçiyor bazı hanım ablalar ve bazı ufaklıklar.. :)
bu arada aracım jcw-s..
Mutlu Değerli
11-08-2014, 13:24
babamın hep aynı lafı 98 vtı sedan varken evladım bu eski aracı nıye aldın dedı 2011ı satıp sonra typar aldık bunekı tek kapı eski aracın 4 kapıydı o daha iyiydi dedi bunuda satıp s2000 aldık bu ıkı kısılık çok yere yakın önceki 2 kapılı aracın daha ıyıydı en azından bizde biniyorduk dedi hep aynı işteee peder :)
uytqweyqwuetqwetwe :D :D Baban o gün ne diyodu S2k için...
+ Amca çok güzel araba almışsınız vallahi...
- Ne güzeli allahın seversen. Anadol gibi araba, aynı anadol...
+ ahahhaha ne Anadolu amca yaa...
- Aynı anadol olum. Bunun tentesi var, Anadolda yok tek fark o..
+ jashduashduashduasd :D :D :D
Risendark
12-08-2014, 01:28
Bugün ep2 ye biniyoruz inip binerken aile fertlerinden birisi kafayı kapıya çarptı babam *** vardı tek kapı aldın inilmiyo binilmiyor bu ne böyle yav 4 kapı arabanın gözünü seveyim dedi söylenerek eve gitti :D
Gkhnkrdnz
12-08-2014, 02:09
+ Oğlum arabanın en güzel hali orjinal halidir.
+ Arabanın bagajına portakal kasası koymuşsun.(Bass)
+ Bir arabaya usta eli değerse o araba daha götünü doğrultamaz.
+ Mühendisler bi s*k bilmiyor zaten sen tamamla diye böle göndermişler.
+ Uçakdan fazla ses çıkarıyor bu.
Not: Araba evde olduğu zamanlarda babamda evdeyse kesin bir kaçamak yapıyor.
LnchCntrl
12-08-2014, 10:02
Boyacı bi abimiz vardı, 2 ay fd6 mugen için uğraştık çıkarttık ilk ve en efsane yorum ondan geldi..
+ Abi nası olmuş ?
- İyi olmuş iyi olmuşta b.k gibi olmuş...
2 hafta önce "üst kattaki klimalı aile salonu" dediler benimkine
manzara şuydu
http://photos-e.ak.instagram.com/hphotos-ak-xap1/10499112_251030698429676_327365314_n.jpg
ha bi de bizim veteriner "nuhun arabası" dedi yola çıkarken
içindekiler:
3 insan
3 kedi
1 köpek
2 hamster
:)
blumenberg
30-08-2014, 20:33
6 serisine geçmek istiyorum 2. el, annem 'ben sana kız oğlu kız araba aldım, şimdi dul mu getireceksin eve' dedi :)
Mutlu Değerli
30-08-2014, 20:53
6 serisine geçmek istiyorum 2. el, annem 'ben sana kız oğlu kız araba aldım, şimdi dul mu getireceksin eve' dedi :)
ahahahaha :D :D
Boldenon
30-08-2014, 22:48
Büyük turbo taktıktan sonra hiçbirşeyden haberi olmayan babamın yorumu: "roketmi taktın olum bu arabaya"
7 aylık oğlum halinden memnun. 2 de gaza oturunca gülüyor hemen :)
Öğretmen ve modifiyenin "M" sinden haberi olmayan arkadaşım; "kan beynimden sırtıma gitti olm naptın bu arabaya" :)
Bugün ep2 ye biniyoruz inip binerken aile fertlerinden birisi kafayı kapıya çarptı babam *** vardı tek kapı aldın inilmiyo binilmiyor bu ne böyle yav 4 kapı arabanın gözünü seveyim dedi söylenerek eve gitti :D
Her seferinde arkadan inecek arkadaşlarıma tik olmuştur kafaya dikkat derim istisnasız her seferindede vururlar yemin ederim :D
dursun81
31-08-2014, 06:43
4 yaşındaki kızım;bizim çuf arabamızın kanadı var o yüzden uçuyormuş gibi gidiyor dimi babacım :)
4 yaşındaki kızım;bizim çuf arabamızın kanadı var o yüzden uçuyormuş gibi gidiyor dimi babacım :)
:hahaha::hahaha: Allah bağışlasın abi
ÖmerF.Bayar
31-08-2014, 12:21
Eski arabami babam 6 ayda bir falan gorurdu, her defasinda daha da beter ediyosun derdi, ses sistemi yaptirdim, bass vurdukca koltuk titriyodu, heh sunun sesini kis da titret masaj yapsin ilk defa akilli birsey yapmissin dedi :D Neden neden titredigini biliyodu :)
Ahmet Saraçoğlu
31-08-2014, 12:32
Bunun motoru arkada mı? :D
Bayrampaşalı
31-08-2014, 12:44
Babamın arabayı aldığımdan haberi yoktu birinden öğrenmiş aynı saat aradı benı
kaç model 2000 baba hımmm kaç beygır 400 baba
iyi g... sokarsın dedı kapattı :D
hiçbi zaman düzgün bişey demez
Sadık Özyer
31-08-2014, 13:20
Bunu yaylarını geri tak.
Duman neden atıyor ?
Lastik mi bitik?
Egzozu kapattır.
dursun81
31-08-2014, 13:44
:hahaha::hahaha: Allah bağışlasın abi
Âmin kardeşim cümlemizinkiyle beraber.
Babamın iki kapılı arabalara alerjisi vardır. Sevmez gibi görünür. Geçenlerde aramızda geçen diyalog.
-Bu tek kapılı araba hiç iş değil arkaya nasıl inip biniliyor.
+Baba arkaya kim inip binecek kırk yılda bir.
-Herşeye cevap ver sen.
+....
Akşamı
-Akşam arabayla işin var mı?
+Yok baba
-Yemeğe gidecem de arkadaşlarla
+EEE
-Benim araba pis.
+Yani
-Senin arabayı alıcam.
+Arkaya kimse binecek mi? (Sabah b.k attı ya)
-Yok yok herkes kendi arabasıyla gelecek.
Sabaha;
-Senin arabanın arkaya geçerken koltuk açan kol var ya...
+EEE
-O kırıldı;hadi işte görüşürüz...(Baba kaçar!)
+.....
Sonradan öğrenirim ki 50 yaşlarında 5 adam benim arabamla gezmişler :D
driftboy
31-08-2014, 15:12
Heryerde tanıdık olduğu için en ufak bişeyimde babama haber gider yok gazladı yok ses açtı yok oyle böyle. Bizimki bişey demez ama yeri gelince lafınıda esirgemez :D
bigün gece Elazıgda e90 la gidiyoruz, ben sagdayım hastayım halim yok bitik bi vaziyette. Orda da bi sokak arasında öyle güzel bi viraj var ki tam böyle yanlamalık boş geçmedigim bi yer. Bi baktım babam yamuluyo başladım kahkaha atmaya ordan çıktık kavşakta dönmeye başladı bi hareketler filan :D
Baba naabıyon sen şaşırdın mı dedim :D Hep sen mi yapcan ibn* biz yapınca bişey mi oluyo dedi hahah :D o gün bu gündür ikimiz yalnız olunca önce göz göze geliriz kim sürüyosa bi iki yamuluruz pederle :)
aykutsafakyaman
31-08-2014, 17:03
Heryerde tanıdık olduğu için en ufak bişeyimde babama haber gider yok gazladı yok ses açtı yok oyle böyle. Bizimki bişey demez ama yeri gelince lafınıda esirgemez :D
bigün gece Elazıgda e90 la gidiyoruz, ben sagdayım hastayım halim yok bitik bi vaziyette. Orda da bi sokak arasında öyle güzel bi viraj var ki tam böyle yanlamalık boş geçmedigim bi yer. Bi baktım babam yamuluyo başladım kahkaha atmaya ordan çıktık kavşakta dönmeye başladı bi hareketler filan :D
Baba naabıyon sen şaşırdın mı dedim :D Hep sen mi yapcan ibn* biz yapınca bişey mi oluyo dedi hahah :D o gün bu gündür ikimiz yalnız olunca önce göz göze geliriz kim sürüyosa bi iki yamuluruz pederle :)
Allah nazar degdirmesin hep imrendigim biseydir :)
suprolla
31-08-2014, 19:34
bitmeyen turbo işi yüzünden herkes dalga geçer oldu yakıcam arabayı az kaldı :D
optimus_prime
31-08-2014, 21:00
annem bugün e5 de giderken dediki arabaya yoğurt koysan yarım saat sonra yayık ayran olur
Bugün cuprayla yazlıktan dönüyoruz babamla, cepte şöför değiştik, babam geçti direksiyona. Babamda normalde 90-100 den fazla basmaz, ben basınca da laf eder ne basıyorsun diye. Böyle arabayı napcan falan der hep zaten, al bi dizel yavaş yavaş git der. Ceppten yola tam çıkarken arkadan selektör çaktı birisi, babam bi kökledi gazı, başladı saydırmaya, lan ne selektör çakıyorsun yetiş bakalım şimdi, hadi gel falan diyor sonra döndü bana, bak aynadan nokta oldu arkada dedi :) :) Zehiri ona da saldık :)
Sadık Özyer
01-09-2014, 01:26
Şimdi geldi aklıma 17 krom parlak 40 yanaklı düz borulu dip basık kırmızı peugeot 308 le ben bunla camiye gitcem diyordu . Etme diyordum bak 50 yaşına geldin adam arkadaşlarını alıp egzoz dinletiyordu . Zaten polis ne dicek adam hacı :D
1998corsa
01-09-2014, 02:20
benım hıkaye bıtmez ***** bodrumda yasıyoruz kucuk yer, pederın mustang le cıktım bır gece sagolsun verır sıkıntı yapmadan, gece cıktık gezıyoruz turgutreısten bodruma mekana gıdıcez yolda son ses muzık acık arkadaslar ıcıyo arabada ben ıcmıyorum eglenıyoruz oyle ertesı gun, babamla benım ortak ustamız gıttım muhabbet edıp arada aracları kurcalamayı sevıyorum usta dedı ooo hızlı cocuk naber dedı :D dedım hayırdır usta ne hızlısı ee oglum mustang le hem ıcıp hem seslı muzık dınleyıp hemde gazlıyomusun gormusler senı dıye her gordugunde anlatır. :D
clıo rs ıcınde babam eskı otomobıl yarıscısı oldugu ıcın allaha bın sukur hıcbırzaman sıkıntım olmadı sadece sesınden cok sıkayetcıydı gıt bunu sesssız hale getır derdı hep :D bıde cevreden gelen muhabbetlere arardı napıyosun oglum gene hızlı kullanıyomusun akıllı ol derdı :D
2 ay once babamın kontrolu ıcın bodrumdan ızmıre gıdıyoruz mercedes r serisi var ben kullanıyorum babam ve babamın esı var arabada, donus yolunda porsche carrera cıktı karsımıza dedı babam bu adam vıraj alamıyo bak zorlama adamı bosuna dedı kı hakkaten de oyleydı ort 170 e baglayıp vırajda olsa duzde olsa oyle gıdıyodum vırajda barız gotune gelıyodum adamın :D kendısınde de ford var ahh dedı sımdı bıde ford olucaktı sadece 2mız olucaktık senle ne dalga gecerdık dedı :D bırbırımıze bakıp gulduk
en sonda clıo yu sattıktan sonra araba bakıyorum vtec buldum bıtane forumdan bır arkadas satıyodu mavı renklı o ne lan dedı yarıs arabası mı alıcan arada bızde bınıyoruz seslı meslı olmuyo oglum dıyo :D kendısı bınınce farklı kullanıyo sankı :D
rs ı almadan once ablamda hayırlı olsun falan araba alıcakmısın muhabbetı ee ne alıcan dedı dedım clıo rs hee ıımıs hayırlı olsun dedı kapattı telefonu 10 dkka sonra gerı aradı arkadaslarıyla konusmus :D ne o oyle hız arabası 180 hp araba mı alınır napıyosun :D sonuc alındı tabı arac :D
sahın turbo yu aldıgım zaman butun aıle karsı cıkıyodu kı o zaman pederle de tartısmıstık tekrardan ankaraya tasınmıstım... ılk aldım arabayı dolasıyorum falan ankaraya kar yagmıstı eve dondum evın otoparkına gırerken kardan on lıp kırıldı teyzemlerde aracın sesını duyunca hemen balkona cıkar bakardı :D on lıp kırılınca aha cocugun arabası dagıldı dıye kahkaha atmaya baslamıstı hıc unutmam o gunu :D :D
1998corsa
01-09-2014, 02:35
Bir keresinde de gene otelden ciktik eve donuyoruz arkali onlu, onden o gitti ben arkadan geliyorum bende ford focus 180 lik var o merco r la gidiyo torba kavsagindan sola donucem onumde beyaz 5 serisi 528 di sanirim yeni kasa 1.2.3 yaptik gectim ilerde babamlarida solladim dikiz aynasindan bmw yi kesiyorum geliyo mu diye baktim geliyo bodrum yokusbasina kadar gazladik bmw ile sonra eve geldik aykkabilari cikartiyoruz giriste dedi bmw seni mi takip ediyodu he dedim bi sikistirmya calisti bastim gectim dedim ii ii afferin diyo sirittik 2mizde:)
Babamin esinin yeni kasa range i var sag kapi bozuldu acilmiyo bodrumda borusan a verdik kiralik arac verdiler babamla onlu arkali donuyoruz bende bmw yi deniyorum 320d heryerde esp kapatiyorum eve geldik oo afferin heryeri yan dondun gordum dedii :) sonra ayni aracla beraber bir yere gittik sollama yapmak icin hafif gaz verdim kici atti hafiften dondu bana oha ne bu boyle iyi tork varmis bunda dedi
Mutlu Değerli
02-09-2014, 14:29
heuheuehduehuhfu :hahaha:
Nameless34
02-09-2014, 14:39
c.tesi günü körfez pistine doğru yola çıktım yanık kokusu gibi bir koku duyunca emin olamayıp yolun sağına çektim kontrol için tam kaputu açacakken bir araç yanaştı içindeki eleman bi arka tampona bakıyor bi bana bakıyor hayırdır bir sorun mu var dedim aldığım cevaba tüm gün güldüm.
"Bilader maşallah, gözümüz yok ama bundaki *** var ya Kim kardishan da bile yok haa"
benim 75 e genelde herkes hasta,hele mahalledeki çocuklar,bende biraz rahatsızım :) canım sıkıldıkça evin önünde kaput açar sağını solunu kurcalarım,peder bey 80 yaşında emekli,geçen hanıma ,kocana söyle 3-5 bende veriyimde sağlam bi araba alsın,sürekli bozuluyo heralde hep onla uğraşıyor demiş.ama en ayar olduğumda konu komşu geçerken arabayla uğraşıyosam gne napıyon,amma uğraştın bu arabayla,ne masraf ettin be falan diyolar ya.halbuki 2 senedir kuruş masraf etmedim keyfi işler hariç.en son birine dayanamadım patladım.bilader dedim para seninmi,yoookk .peki zaman seninmii, cevap yine yoook.siktir git lan o zaman dedim..1 aydır konuşmuyoz ibneyle:D.
SedatAdanurr
30-09-2014, 02:20
Yorumlar gerçekten süper :)
Benim pederde de klasiktir önce ne gerek var der sonra alışır bişey demez.En son egzoz taktırdık kardeşimle gizli gizli başta çok kızdı sonra alıştı hatta bi keresinde gaza getirdim egzozcunun önünden geçerken bi öttürsene diye bi bakış attı sonra 1-2 dedim yeter bu ladar sakin ol :D Abt karlık taktım bunu söktür altını kollayamam dedi 1 ay sonra her kasise çapraz girmeye başladı :)Hatta bana çok kızdığı olurdu yavaş gitsene altı sürtecek diye. :)
Peder,abim ve benden daha deli doludur.Sever bu hız, modifiye işlerini 3'ümüz oturur konuşurduk.İşte jantın rengi şöyle mi olsa gibi.Peder bizden daha çok uğraşır arabalarla komşular görünce yeter bırak artık oğlanlara şu işleri derler.Ama vazgeçmez yinede bir arıza olsun ilk kendi yapmaya kalkar ve yaparda küçük arızaları.Demek istediğim o bizden değil biz ondan söyleniyoruz :)
Birde konuyla alakalı değil ama paylaşmak istedim.2 sene önce kırmızı vti vardı ailemizde.Yaşımı çok küçük gösterirdim yüzüm minyondur.15 16 yaşlarında gösteriyordum o zaman ve ben arabayı kullanırken insanların şaşkın bakışlarını hiç unutmam.Egomu tatmin ediyordu bu kesin.
"eşşek kadar adam oldun hâlâ nelerle uğraşıyosun git düzgün bi araba al"
Annem araba düşük olduğu için inemez spontane söylenir bidaha binmem der, babam ise her arabadan inişinde "senin boka sürecek aklın yok der". Şaşmaz...
alpbodrum
01-10-2014, 17:53
Bir keresinde de gene otelden ciktik eve donuyoruz arkali onlu, onden o gitti ben arkadan geliyorum bende ford focus 180 lik var o merco r la gidiyo torba kavsagindan sola donucem onumde beyaz 5 serisi 528 di sanirim yeni kasa 1.2.3 yaptik gectim ilerde babamlarida solladim dikiz aynasindan bmw yi kesiyorum geliyo mu diye baktim geliyo bodrum yokusbasina kadar gazladik bmw ile sonra eve geldik aykkabilari cikartiyoruz giriste dedi bmw seni mi takip ediyodu he dedim bi sikistirmya calisti bastim gectim dedim ii ii afferin diyo sirittik 2mizde:)
Babamin esinin yeni kasa range i var sag kapi bozuldu acilmiyo bodrumda borusan a verdik kiralik arac verdiler babamla onlu arkali donuyoruz bende bmw yi deniyorum 320d heryerde esp kapatiyorum eve geldik oo afferin heryeri yan dondun gordum dedii :) sonra ayni aracla beraber bir yere gittik sollama yapmak icin hafif gaz verdim kici atti hafiften dondu bana oha ne bu boyle iyi tork varmis bunda dedi
Vay arkadaş ne babalar var :) Maşallah allah uzun ömürler versin böyle babalara. Babamı görmediğim için böyle şeyler yaşayamadık tabi. Bodrumda nerdesiniz ? Araç nedir tanışıyormuyuz. Bende Fn2 Typer var.
Peder bugün kü yorumu " aracı eski yüksekliğine getir hiç hoş durmuyor tamam jant spoiler falan iyide kaldır şunu artık " yükselme vakti yaaklaşıyor sanırım
emre106gti
01-10-2014, 20:07
Cok yakin bir abimin lafi " yine it arabasiyla gelmissin" :)))
1998corsa
01-10-2014, 20:15
Vay arkadaş ne babalar var :) Maşallah allah uzun ömürler versin böyle babalara. Babamı görmediğim için böyle şeyler yaşayamadık tabi. Bodrumda nerdesiniz ? Araç nedir tanışıyormuyuz. Bende Fn2 Typer var.
kusura bakmayın geç cevap yazıyorum, peder eski otomobil yarışçısı olduğu için sıkıntı yok o konuda :D
bodrumda merkezde oturuyoruz ama torba da otelimiz var çoğunlukla otelde oluyorum. araç eskiden clio rs 182 vardı gri belki görmüşünüzdür 48vu288 di plakası 1 senedir yurt dışında yaşıyorum okul için o yüzden sattım aracı, bodruma döndüğüm zamanlarda pederin ford focus u var kırmızı 2011 1.6 turbo onu kullanıyorum. 3 ekim de gelicem 10 gunlugune musayit olursanız gorusuruz. hayırlı gunler dılerım
alpbodrum
01-10-2014, 20:21
İnşallah kardeşim Clio rs dursaymış keşke gazlardık .. ben yalıkavakta Palmali deyim. Gelirseniz beklerim mutlaka.
1998corsa
01-10-2014, 20:23
İnşallah kardeşim Clio rs dursaymış keşke gazlardık .. ben yalıkavakta Palmali deyim. Gelirseniz beklerim mutlaka.
hayırlısı ile 1 sene sonra bitiyo inşallah o zaman daha iyisi gelir :D focus lada deneriz :D
Risendark
01-10-2014, 23:16
Coil yaptırdım arabanın tampon yere 1 parmaktı gel bi dolanalım konfor nasıl bakalım dedi amcam. bindik neyse ben tabi 30 u hiç geçemiyorum Ankaranın yolları ***** çukur yoksa bile dalgalı çat çut sürtüyor neyse ilk önce konuşmadı hiç arabadan indik aslında hiç yorum yapmayacaktım ama içimde kalmasın sende s*ke sürtüm akıl yok amk dedi:Dolum akıl var mantık var bu arabaya insan evladı binecek araba deli gibi zıplıyor 5 dk dolandık midem bulandi git söktür şunları dedi 😂
Otto_Skorzeny
02-10-2014, 01:24
Bıktım cezaları ödemekten ya söktür şu egzozu ya sat araba falan yok.Ayda 1 kesin
Annem x belediyede meclis üyesiydi. Abart egzozlu angel farli led stoplu ( o zamanlar angel far ne modaydi) orasi burasi stickerli falan arabayla otoparka girince komik oluyodu baya :D
Ali Burak Şık
03-12-2014, 20:01
Ooo baya arkalarda kalmis burasi :D vardir illaki biseyler milletin anlaticagi :D
Tayfun.O
03-12-2014, 20:16
Kmde kaç yakıyo bu :D
emre106gti
03-12-2014, 22:12
yine altın it arabası:):) (Dayım)
bütün arabalarını delik deşik ettin buna bişey yapma gibi söylenirler.
altayozan
13-12-2014, 09:55
ne gerek var böyle gereksiz şeylere para harcıyorsun ? bunu yapan adam düşünememişmi bunu ? git bi dizel araba al çok yakıyo bu. ne anlıyon şimdi şu eksozu bagırtınca :D YAVAŞ ! :D
2008 corsa gsi.
-Satılık mı
-yok abi değil
-boya var mı?
-Yok denecek kadar az abi
Genelde bu soruluyo :D
Gecen rüyamda babamı Ygz ile rol yaparken gördüm :):D
burak_2885
13-12-2014, 10:30
babama;
-sen esnaf adamsın ne işin var benzinli arabayla.
-ticaret yapıyorsunuz Golf'ü napıcaksınız ? :D
bizimkiler hala Polo 1.4 zannediyor. Sorun yok :)
::ZaFeR::
13-12-2014, 22:10
Zaten öyle değil mi abi :hihih: Lancer alırken alma etme felan dediler ama aldıktan sonra iyimiş güzelmiş dediler o kadar :D
annemkaç gündür cıldırdı git şu eksozu söktür bak modıfıyelı aracları topluyorlar dıyor:D
Onur Fatih
14-12-2014, 03:12
Bizimkiler alisti artik arabaya binmek istemiyorlar at arabasi bu diye.
bende her seferinde tamam yukselticem deyip gecistiriyorum. Lastik ebatini degistirip yukseltmeyi dusunmuyorum simdilik. 35 yanaktan 55-60 civarina gecince yukselttim desem inanirlar sanirim :)
OMTechJr.
14-12-2014, 12:42
Bir ölçü birimi olarak egsoz (115mm çıkışlı el yapımı 45 kiloluk bir egsoz kendisi, 3 boy hızlandırdı 4 boy geriye attı ağırlıktan);
*... işte canberkin egsozdan biraz daha büyük (iki elle yuvarlak yaparak)
* Canberkin egsozdan biraz daha ağır ama fena değil. (sağ elle tartma hareketi)
* Vay efendim canberkinkinin çapı 115 milimmiş vay bizim halimize..vs vs. ( hareketi göstermeyim ;) :D )
onn_dear
14-12-2014, 12:53
komşular genellikle; "Ya bu arabaya ne sürüyorsun da böyle parlıyor? Biz yıkatıyoruz böyle olmuyor" diyorlar.
kurtlukaya
14-12-2014, 13:06
komşularımızdan biri
" bu arabayla köye gidilmez çok alçak " diyor
HellRot06
14-12-2014, 13:16
komşularımızdan biri
" bu arabayla köye gidilmez çok alçak " diyor
Ankara'da olsaydın kesin Babam'dır diyecektim :D :D :D
Nameless34
15-01-2015, 11:16
Konu ıssız kalmış hem hareket gelsin,
ön not = (Araç RX-8 single 70 lik greddy sağ taraftan çıkıyor ve hayvani bir ses ile titreşimi en çokta sağ arka koltuğa iletiyor, genelde kimse oturmak istemiyor hatta)
- Şu ana kadar duyduğum en fantastik yorum yeni tanıştığım ve ilk kez arabama binip sağ arka koltuğa oturmak zorunda kalan hatundan geldi.
"Bence sevişmemize gerek kalmadı artık eve gidene kadar ben orgazm olurum, bu ne biçim egzoz ulan!"
arabaya değil yere oturuyoruz resmen o egzost'u bağırttırınca noluyor müziği açma sonuna kadar ama artık en önemlisi yıllardır alıştılar basık arabaya bazen babam bir kasise gelince dur ben ineyim sürtmesin karşıdan bakıyım ona göre geç diyor :D
aykutsafakyaman
15-01-2015, 11:37
ön not = (Araç RX-8 single 70 lik greddy sağ taraftan çıkıyor ve hayvani bir ses ile titreşimi en çokta sağ arka koltuğa iletiyor, genelde kimse oturmak istemiyor hatta)
- Şu ana kadar duyduğum en fantastik yorum yeni tanıştığım ve ilk kez arabama binip sağ arka koltuğa oturmak zorunda kalan hatundan geldi.
"Bence sevişmemize gerek kalmadı artık eve gidene kadar ben orgazm olurum, bu ne biçim egzoz ulan!"
Hahahaha baya acik sozluymus :)
enazından nolcagını napcagını basına gelcegini biliyormus tebrik ettim hatunu hepimizn basına :hahaha:
VW-Freaks
15-01-2015, 17:34
çok dobraymış :D :D sözünü esirgememiş :)
VW-Freaks
15-01-2015, 17:37
babamın klasik lafı " bi ögrenemedin su araba sürmesini" :) koltuğa yapıştı :D :D
VW-Freaks
15-01-2015, 17:39
küçük hacmin faydaları :D
İbrahim33
15-01-2015, 17:44
aynı durum bende de var. bende de 1.4 multiair bravo var. geçenlerde ablam dedi bir süreyim bakayım. (hız yapmayı da sever az buçuk ) yav diyor bu arabada 1.4 , benim kide 1.4 bu nasıl gidiyor böyle :D
Mutlu Değerli
15-01-2015, 17:52
suahduashdyuashdusahduas :D :D :D
cabrioleter
15-01-2015, 23:18
sağ arka koltuğa bindiğine göre arabanın içi dolu. böyle bir ortamda bunu söyleyecek hatunu nerden buldunuz?
bayramoglu
15-01-2015, 23:33
gavat arabası gibi...
Ahmet Saraçoğlu
15-01-2015, 23:41
560ın motor hacmi değilde model olduğunnu sanıyolar , hacim olduğunu söyleyince içlerinden yaw he he diyolar:D
Bulut Y.
15-01-2015, 23:45
Rxci iyi trollemis herkesi
soch-vtec
16-01-2015, 09:08
aklımda deli sorular :D bende tam soracaktım :D
soch-vtec
16-01-2015, 09:09
sağ arka koltuğa bindiğine göre arabanın içi dolu. böyle bir ortamda bunu söyleyecek hatunu nerden buldunuz?
Aklımda deli sorular bende tam bunu soracaktım :D
byspeedman
16-01-2015, 09:21
Kapının önünde motoru silip kontrol ederken yan komşu Mehmet amaca yine yapıyorsun nereye sığdırıyon o kadar parçayı,
Arabayı yıkadığım benzinlikteki elemanlar abi sabrına azmine hayranız yine akşam ettin :)
Hanım ne zaman elde kutu görse yine ne aldıııınnnn kendine bak biraz :) veya aksama kadar arabayı yıkadın yağmur yağacak,evde dağınıklık yaptımmı arabanın içini toprak doldurcam sesleri :)
Tholl-ga
16-01-2015, 09:25
sabah 06:30da cold start la garaja bakan odaların lambalarının yanması paha biçilmez :D
sabah 06:30da cold start la garaja bakan odaların lambalarının yanması paha biçilmez :D
nasıl küfürler nasıl küfürler :D :D
komşular genelde '' yeter oğlum amma sildin '' , '' annene bu kadar yardım etmezsin '' gibi yorumları :D
Grimlord
16-01-2015, 09:33
arabadaki egzoz varken babam " bu ne böyle arabanın bağırsağı dışarı çıkmış " diyordu :D
İbrahim33
16-01-2015, 09:36
İmzalık yorum olmuş bu :D :D
Nameless34
16-01-2015, 13:20
Kimseyi trollediğim falan yok, 2 Kız 2 erkek olduğumuz,kafalar çakır ve klüp çıkışı eve ***** amaçla gidildiği için bu sözü rahatça söyleyebildi.
Sarı renkli f7r'ı alıp memlekete tatile gidince komşunun yorumu; "taksi çıkması mı bu, hayırlı olsun".
timuçin38
16-01-2015, 21:33
Toyota da american tampon stoplar v.s olduğu için ae101 kasadan biraz farklı duruyor ilk baktıklarında anlayamıyorlar. Bir gün ışıklarda beklerken yanıma duran iki delikanlı aynen şöyle bir tepki verdi. abowwww bakale bak dur lan azcık geri al stoplara bakak hele bir ital lan bu yurtdışından gelme :D İntegra da skunk2 megapower takılı iken gazladığımda adamın senın... diye resmen agzını okudum çok kez :)
Boldenon
16-01-2015, 21:44
Işıklardan sıkarak çıktığımda babamın tepkisi : - bas amk bas. Patlat bi yerlerini şu arabanında rahatla
timuçin38
16-01-2015, 21:46
Ayrıca integraya binenlerin ilk yorumu. hmm otomatikmiş ya hantaldır bu eskiya.. 5 dk sonra, vay anasını nasıl uzuyor.10 dk sonra tamam fazla devirlendirmede bağırarak konuşmayalım artık( skunk2 megapower 51lık düz boru dc replica 4-1 headers :D ) yıkamadaki adamlar teşekkür eder camları rahat rahat silebiliyoruz diye :D Birgünde 98 HB kırmızı civic aldık. aracta renk solmasından dolayı belden aşagı boya var. tavanda hafif pembeleşme vardı. 2 ay sonra satalım dedik ve bir müşteriyle geçen diyalog. Ben otomatik olduğu için ilk sizi aradım aracınız çok güzel. direksiyona geçti. baktı bir eee ben ileri gitmek için vitesi nasıl yapacağım bunda debriyaj yok :D 10 dk sonra niye tavanın rengi canlı değil dedi ve izah etti ve adamın yorumu; İyide bu kadar uğraşmışlar olmamıs tavanın renk tonunda boyasalarmış bel aşağısını :D :D :D
Ozan Özer
16-01-2015, 22:47
Focus Sport Trend'i satıp;530'a geçtikten sonra pederle Silivri'ye giderken..
-bir bebek neler yaptırıyor adama..
-Nasıl yani Baba?
-çocuk için tek kapı arabayı sat,4 kapılı yavaş bir modele geç..Sende yaşlandın oğlum..
Boş bulunan yerde ufak bir hızlanma yaşatılır Peder'e..
-gül gibi arabayı neden satarsın hiç anlamam!!!
Arabamin sekmesine bu iyice böbrek tasi söker bunun kaburgasi yere yakin der babam :D
Komsularda sile sile boya birakmadin derler ne alakaysa :D
Mutlu Değerli
27-01-2015, 15:30
Focus Sport Trend'i satıp;530'a geçtikten sonra pederle Silivri'ye giderken..
-bir bebek neler yaptırıyor adama..
-Nasıl yani Baba?
-çocuk için tek kapı arabayı sat,4 kapılı yavaş bir modele geç..Sende yaşlandın oğlum..
Boş bulunan yerde ufak bir hızlanma yaşatılır Peder'e..
-gül gibi arabayı neden satarsın hiç anlamam!!!
hausdhsauhdausdh :D :D :D :D orta sayfalardan bi arkadaşın babasıyla EVO 9 almaya giden arkadaşın durumuna benzer bişey olmuş :D :D
Evo'yu alıp, eskişehire dönerken; neden aldın bu arabayı, b*k mu var da mitsubishi aldık bu paralara, hiç konfor yok bunda resmen teneke, insan olsanda düzgün bi iş yapsan hayatında artık laflarıyla geldik.
Çay içmek için bir petrolde durduk. Petrolden Çıkarken; baba deneyelim mi artık arabayı dedim, babam dene zaten ne kadar gitcek ki demeye kalmadan, 5'i bitirdim boşa attım vitesi:) aman Allah'ım bu ne biçim birşey oglum, bu araba 2.0 motor değil mi nasıl gidiyo bu böyle dedi ama elleri titriyo korkudan:D hiç unutmam o halini, tüm gece kitapçıklarını okudu sonra:)
Birde japon turistler fotoğraf çektirmişti arabayla, onuda unutmam:)
Benim klasiği görenler halen satamadın şu hurdayı diyor
canozgur106
27-01-2015, 15:57
Bir araba bu kadar silinmez ki yorumları bitmek bilmiyor:)
Genelde sesini duyana kadar LADA :)
Otto_Skorzeny
28-01-2015, 23:11
Arabanın götünü başını attırıyomuşsun yapma siteden şikeyet var
alpbodrum
23-05-2015, 12:02
egzoza baba yorumu : Çıkar o soba borusunu ordan kafa kalmadı ... :)
Haklı valla :)
mimarsertac
23-05-2015, 12:57
Ben 205 GTI alıcam dediğimde
Arkadaşım : Manyakmısın lan motordan daha tehlikeli o araba.
Annem : Nasıl bir şey ki o?
Ben : Böyle(googledan fotoğraf gösteriyorum)
Annem : aaa çok çirkin. Kendi araban eskidi şöyle bmw falan alsana.
İş arkadaşım : Sanayide ustamısın yoksa mimarmısın belli değil!
Şu babalarin dedigi klasik muhendisler bilememismi boyle yapmasini lafi, yere cok yakin kaldir sunu cok sekiyo ufacik seyi hissettiriyo lafi ve egzozun sesine edilen laflar ama ardindan araban cok temiz saglam duzgun hale getir sunu demeler :)
meLaNchoLic
23-05-2015, 13:17
eskiden hava filtresi falan takmadan önce sadece komple düz boru ve son susturucu vardı silencer lı. peder illallah ettiydi artık bi gün sağlam kavga ettik gittim söktürdüm.. gaz kelebeğinin ağzına filtreyi taktım geldim :D
-ha şöyle yaa sessiz sessiz bin dedi.. sakin sakin gidiyoduk ani bi hızlanmam gerekti yüklendim gaza.. filtrenin sesini duyunca sen egzozu söktürmedinmi diye bida fırça attıydı :D :D
Kagan_KOÇAK
23-05-2015, 13:28
Ek civic varken baya basıktı araba pederinde arabanın sigortası bitmiş benimkini almıştı düğüne gitmek için eve gelince tek lafı Ulan sayende kasislerden çapraz geçmeyide öğrendik ibne demişti :D
Detailing Yaparken gören komşular 3 gündür garajda ne yapıyon sen o arabaya diye sorması :D
Sakaryadan-düzceye okula giderken babamın balkondan el işaretiyle egzosu açıp gaza bas işareti yapmasıda çok hoşuma gitmişti :D
Bulut Y.
23-05-2015, 14:15
Komurlemi calisiyo bu diolardi :D
http://i61.tinypic.com/309ix61.jpg
Bilmeyen konuşunca sinir krizi geçiriyorsun. Bu ne kardeş traktör gibi... Yolda dururup kardes araban mazot yakiyor ha diyenler. Usta olup, egozozun patlak geziyorsun diye birde üstten konuşanlar... Bu arabada baskiyi yersin, motoru eline alırsın diyenler... Felaket tellalligi yapmayı, cok bilmişlik yapmayı seviyor bizim millet. Ama bazen de bilen adam oluyor egzozu şu kişi yapmış diye lank diye noktayi koyuyor o zaman oh be diyorsun... Sonuc olarak standart arabaya binmiyorsan (bmw corvette falan bahsetmiyorum motor modifiyeli kulaga anormal gelen fakat binek tipi araçlar), kafayi yedirtecek muhabbetlere hazir olmak gerekiyor.
Bi duman spec de bizden olsun :)
http://i.hizliresim.com/a51G8O.jpg
Kiz arkadasimdan dusuk araba yorumu: Cokerttin bu kadar simdi boyle kalirsin iste
Annemden egzos yorumu: Daha basmadan bu kadar otuyorsa basinca ne olucak?
mert_can 41
23-05-2015, 16:27
araba alma arifesinde olan ben anneme araba seçtirirken
Anne corsalarda var da ucuza cupradan daha az özellikli ama
Annem:boşver cupra daha hızlı :D
Silence45
23-05-2015, 16:46
Aralıkta muayne için coili söktürüyorum sanayide. Araç liftte, tek coil çıkmış kenarda önde duruyor.Yan dükkandan bi usta geçerken "Kim takmış bunları ya, a***** koyuyonuz arabanın" dedi ben koptum orada :D
Bostancıda muayene için spor yayları söktürüyorum, sıra var bekliyorum yanıma bi discovery durdu.. Neyse oda sıra bekliyor bende,kendiside liftkit takacakmış. ''Biz yükseltmeye çalışıyoruz, siz alçaltmaya çalışıyorsunuz'' diye bi sitem duydum araç sahibinden :D
İbrahim33
23-05-2015, 20:17
beni fiesta ile gören büfeci = ne o lan ibo git gide segment düşüyon , kırmızı bravon güzeldi niye sattın onu amk :D
RottingChrist
23-05-2015, 22:03
babam: milletin eskilerini alıp boşuna masraf yapıyorsun.
ben : baba biraz destek ver de daha güzel birşeyler alalım.
babam: hayırlı olsun.
buda.pest
23-05-2015, 22:32
Benim Fd6 ile ailecek bir yere giderken babam genelde arkada oturur.Orjinalden sert olan yaylar yüklüyken vurduğunda da arkadan tepkisi duyulur.
-Böyle arabanın anasını avradını ...... :D
babam: milletin eskilerini alıp boşuna masraf yapıyorsun.
ben : baba biraz destek ver de daha güzel birşeyler alalım.
babam: hayırlı olsun.
Aynısı bizim ailede de mevcut.
Annemi bordo prelude'uyla gören, kocasına zırlayıp küsüp zorla X3 Q5 gibi şeyler aldıran mahalle sakinleri bariz şekilde sinir oluyorlar bana ve anneme. Kadın tek yaşıyor, 5 kapı corsaya mı binecek.
Redfish16V
23-05-2015, 22:59
-Bu arabaya kapı koymayı unutmuşlar
-Arkadaşlar inip binerken ; B.k vardı da aldın böyle arabamı olur
-Elalem oturaklı araba alır sen nerde değişik araba var onu bulursun demeler v.b :D
meLaNchoLic
24-05-2015, 01:56
sene 2007 o zamanlar ehliyet yok arabayı kaçırıyom falan.. bigün baktım evde kimse yok araba aşağıda peder işe servisle gitmiş falan.. aldım arabayı geziyom yine..
annemde arkadaşına oturmaya gitmiş balkonda oturuyolarmış ana caddeyi görüyolar tabi 9. kat bide :D
o günde WRC nin seyirci etabı var bizim mahallede araçlar birer birer geliyor bende ikisinin arasına girmişim gazlıyorum mahallede.. ve o muhteşem an telefonun ekranında annem arıyor yazısı :D
-hayırdır bizden habersiz yarışlara mı katıldın yarış arabalarının arasında geziyon dedi.. ne alakası var ya ne işim olur dedim..
-yukardan bakınca boydan boya çizgili tek araba bizde belli oluyosun hemen dedi.. ilk ara sokaktan otoparka doğru döndüydüm hemen :D
Benim twi için binene kadar 5 kapılı birşey alsaydın, buna nasıl sığacağız. Bindikten sonra aslında gayet genişmiş. :D
Arkadaşlar çok yüksek değil mi biraz daha bas diyolar :)
Peder de sağolsun her bindiğinde arabayı mahvettin, senin arabanı kullanmam ben falan diyo. Alıştı ama artık :D
i-vtec07
24-05-2015, 08:46
bizim partner tepee ye arkadaşlar baytar arabası diyolar :D gtı a da aynen şu şekilde 1.4 değildir lan bu . cidden 1.4 mü yok lan değildir :D
arabadan inenler genelde b.kmu var bu kadar indirdin arabayı diolar :D
en tilt olduğum ara sokakta tümsek vs görünce yavaslıyon ya arkadaki sabırsız rallici abiler korna sellektör seni geçicek ya sonra ana yola çıkarken bi bakıyon yanında :D ralliciydin ya diyesin geliyo sonra düzlüğü bulunca sıkıyonda arkada nokta oluyo işte o anlarda neler sölüuolar çok merake ediyorum
Mutlu Değerli
24-05-2015, 10:10
Arabayı aldım geldim, pederde işten gelirken bi inceledi. Araçta orjinal yayları olmasına ragmen inatla ''aracın götü yerde'' lafını söyledi. Ve sık sıkta söylüyor.
''Ya baba orjinalden öyle'' deyişlerim fayda etmedi. Bıraksak yükselticek, hiç olmayan yol tutuşunu 0a indircek. Ama bu yaz sonuna bi kaç eksigi hallettikten sonra önü indirmeyi düşünüyorum bakalım o zaman ne dicek :D pes eder bi yere kadar ugrasabilirler benle
beratyuksel
24-05-2015, 10:25
tümsekte arkada kuduranlara ayarım ben de gerçekten :D
benim babamında genelde iki tepkisi vardır:
1-olum niye delik teşik ediyorsun arabayı?
2-muayneden geçer mi böyle? :D
painkller
24-05-2015, 12:16
Benim baba en guzel tepkiyi koydu galiba, artik resmen arabayi yatiriyor :D gecen cikarmis oglum bunun tamponu dusucek bak birgun diyor.
Bigun bursa yolundayiz karter muhafaza altina sigara paketini almis kanka lip cikti diye bagiriyorlardi arabada.
Artik sat bunu, kac araba parasi harcadin?, sen onu birakmiyorsun ama o seni birakicak falan.
garipte olsa arada cok duyuyorum binenlerden turbolumu bu, filtremi var, kanka birden 60a cikiyor bu.hergun aracmi silinir, hergun arabaylami ugrasilir, ne yapiyorsun yine sen, ooo motoradami el attin. Hele 1 2 sene once toyken resmen arabayi *** ediyormus muamelesi goruyorduk cevreden.
Ailem bisey demiyo.Ozellikle arkadaş cevrem "şu arabayla cok ilgileniyon sat artik bunu dogru duzgun bir araba al kendine,ölüyle fazla oynama".vs vs.diyorlar.Satmicam da almicam da omrumun sonuna kadar buna bincem diyorum ben de.
Partnerde, olum müziğin sesini cok acıyıyormussun
bu araba yük taşımak için
sıçtın arabanın içine
106 da
olum eksoz yakısıyomu sana hiç askerden geldin esnaf adamsın
bu arabanın arka kapısı nerde
komşular,
bu araba nasıl gidiyo
kibrit kutusu kadar araba
değmiyomu altı
hadi ya o kadar oldumu bu arabanın fiyatları
benim 2.0 vecta buna kök söktürür
gibi gibi gibi :))
arabayı alalaı 6 ay oldu geçen gün ilk defa babam aldı arabayı feribota binicekti. döndüğünde sordum binerken filan sürttünmü tamponu diye.
babam-"yok, sağdakine dedim sen bi dakka bekle ben giriyim sen sonra gir diye.sonra çapraza verdim geçtim" dedi=))
iki gün öncede farklı bi muhabbet, difüzör taktırdım egzozları taktırmaya fırsatım olmamıştı.
babam-"git taktır şunun egzozlarını ne bu böyle çıplak g*t gibi duruyor en son ben gidip yaptırıcam" dedi :D
ugurcan52
24-05-2015, 12:45
Yıl 2012 ; 206 mı satıp donanımı ve yakıtı ıcın modusu aldım
Arkadaş eş dost ' Bundan Çirkinini Bulamadınmı ? ; Babaanne arabası ; çirkin Ördek itemlerine sık sık maruz kaldım :)
:cool: şükür Bu Günümüze :)
http://i.hizliresim.com/GYyakb.jpg (http://hizliresim.com/GYyakb)
S2000 den daha kullanisli oglum bu :p (3000gt)
yeğenler kuzenler arabadan anlayanlar:
- abi ufak tefek ama iyi kaçıyo maşallah
özellikle ablalar, teyzeler:
- anam ne tatlı ne şirin bişey bu :)
http://i.hizliresim.com/BMyJ2L.jpg
onur200sx
24-05-2015, 18:23
Stock,standart 200sx s14.Egzoz yok.Blowoff ve wastegate sesi de semti inletecek cinsten.
Babam her binişinde söylenir ve sonunda da sat bunu düzgün birşey alalım sana diyerek lafı bitirir.5 senedir 200sx kullanıyorum ama babamı bi türlü alıştıramadım araca.
Komşu tepkileri ise haftasonu aracın kaputunu açıp yağ,su kontrolü yaptığımda yanıma yaklaşıp senin arabaya hastayım demeleri ve yüzümde pis bir tebessüm :D
RottingChrist
24-05-2015, 19:01
307 XS : 4 kapılısı yokmuydu bunun.
SI : çok alçak be yavrum.
CRX : bağırdığı kadar gidiyor mu bu.
C2 : çoluk çocuk sahibi oldun hala tekkapı araba alıyorsun.
HB EF : daha görmediler. merakla bekliyorum.
Mutlu Değerli
13-07-2015, 23:14
yeğenler kuzenler arabadan anlayanlar:
- abi ufak tefek ama iyi kaçıyo maşallah
özellikle ablalar, teyzeler:
- anam ne tatlı ne şirin bişey bu :)
http://i.hizliresim.com/BMyJ2L.jpg
ahsduahsudhuas tipe bak ya :D maşaallah
Onurkk06
13-07-2015, 23:36
Roccoyu aldık alalı garip tepkiler var niye bunun 4 kapısını almadınız arkaya binen kız bidaha çıkamasın diye mi bu arabayı aldın :)
Annem mavi rengine hasta rocconun bulursanız bidahaki sefere mavisini al bende sürerim diyo
Babam başlarda sevmesede şimdi zor bela araba bana kalıyo :)
AliDogukan
13-07-2015, 23:40
Arkadaşlar :'' Kanka bu arabaya da ne kız atılır hee perde var film var alan geniş at koşturursun anasını satayım ''
Vw Caravelle
sanki hepsi anlaşmış gibi sat başka al diyolar,,burda yazılanlara bakılırsa tek kapı araçlara sıcak bakılmıyo onu anladım,,,hayır yani ben adamların arabasına yorum yapmam belkide sıradan arabaları oldukları için olabilir neye dayanarak sat diyolar anlamıyom ulan adam almış biniyo işte niye satsın,bide gazlımı bu yok diyom,,abi gaz taktırsana gibi tırık vırık muhabbetlerrr,
10.lincoln
14-07-2015, 03:03
araç audi a1
- yine mi tek kapı aldın..
- bu ne böyle, küçücük araba.. ( içine bindikten sonra, - bayağı genişmiş normal araba ile aynı lan bu)
- bu ne yaaa, a3 ya da a6 niye almadın...
- kız arabası olm bu..
- 60 milyara ben porsche alırım lan 97 model...
diye uzar gider :D
BABAM ARABAYI SEVER AMA TAKILAN BISEYI SOKTUMMU GERI COK KIZAR....
annemın arabayı satınca tepkın fıorıno evın babasıydı gıtmıyor dıye sattın---leon evın bembeyaz gelınıydı cok bındım dıe sattın rahat battı ---polo alacam dıon oda evın cocugu olacak ---
babam:BUGUN dukkana gec geldın ne taktırdın mk gene arabaya.... bu arabada bısey var cok sekıyo ...oglum tek sen bınmıyon bısey taktırırken bızede zor....
arkadaslar la oglum arabada bısey kalıcı olsun hemen sıkılıyon evlenınce sen avrattanda sıkılırsın dıyolar :)
karamurat1735
14-07-2015, 10:22
Tek kapı aruba mavi corsa C varken, jantlarımı da beyaza boyatınca babamın verdiği tepki : iyice zottirik arabası yaptın. Sat ne gerekiyosa ben de destek olayım düzgün bişey alalım :D Zottirik neyse artık :D
Mk1 leon aldım. Memlekete gittim orjinal hali ile gördüklerinde çok beğendiler. 2 ay sonra gördüklerinde yay ve jantları takmıştım. Bunu da bellemişsin oldu babamın yorum :D
Şimdi tek kapı grande punto tjet aldım. Bunu da tek kapı aldım diye kalay yedim. Annem : Ne güzel leonla doğru yolu buldu, 4 kapı aldı artık böyle devam eder diyorduk sen yine gittin ne halt ettin. Kaç yaşına geldin evlencen artık bırak bunları... :D
Tek kapı karşıtlığı tüm ailelerde var sanırım. Bir de herkeste tek kapı bu, satamazsın yorumu... Sana ne kardeşim satılıp satılmamasından? Sen mi alacaksın? :D
bizimkiler pek karısmaz ama crx e 4 kişi bindiklerinde cok ufak oldugundan yakınmışlardı. şimdi punto var tek kapı.
geçen bindiler oo dıstan ufak ama içi geniş dediler. tek sıkıntı binip inmesi işte.
seviyorum tek kapı arabaları. otm. i20 dizel coupe gelsede alsak :D
Mutlu Değerli
24-04-2016, 10:23
Ver günceli... Komik hikaye yokmu ya okuyup ölelim :D
blumenberg
24-04-2016, 11:02
aldığın arabaya bak, şuna bak, sese bak diyor anne. Kamyon gibi diyor. Bunun yerine porş jeep alsaydın ya diyor, 2 lafından biri sat bunu akılsız oğlum.
ayrıca araba düz yolda şerit değiştirirken yalpalıyor, şerit değiştiremiyorum o yanımda iken, bir de annem bagaja birşey yerleştirirken çalıştıramıyorum arabayı.
ben size başka bir hikaye anlatayım, çayyolunda arcadium'un orada ışıklarda bekliyorum, camlar açık, bi teyze cama gelip 'evladım benim kız telefonunu unutmuş beni ümitköy'e götürür müsün' dedi, bende olur teyze dedim, teyze modern görünümlü ama yaşı epey var, direk oturur oturmaz bu arabalar kupon arabalar dedi, sen işini biliyosun dedi, corvette,porş,ferrari,lamborghini, ve bentley çok tarz arabalar dedi, bentley gt deyince benim ağzım açık kaldı tabi, bu arada ön plaka yok, kadın ön taraftan bindi, istanbulda mı yaşıyorsun dedi, arabanın fiyatını sordu, bi ara da kızıyla ilgili bilgiler verdi, yolda gidiyoruz ben fazla basmamaya çalışıyorum, bassana evladım dedi, çok yavaşsın deyince ben biraz gazladım, teyzenin yüzünden bi tebessüm hiç unutmam, sonra ümitköy liva'nın önüne geldik, bak şu range de kızımın dedi. sonra teşekkür etti, indi :)
coolvtec
24-04-2016, 11:17
aldığın arabaya bak, şuna bak, sese bak diyor anne. Kamyon gibi diyor. Bunun yerine porş jeep alsaydın ya diyor, 2 lafından biri sat bunu akılsız oğlum.
ayrıca araba düz yolda şerit değiştirirken yalpalıyor, şerit değiştiremiyorum o yanımda iken, bir de annem bagaja birşey yerleştirirken çalıştıramıyorum arabayı.
ben size başka bir hikaye anlatayım, çayyolunda arcadium'un orada ışıklarda bekliyorum, camlar açık, bi teyze cama gelip 'evladım benim kız telefonunu unutmuş beni ümitköy'e götürür müsün' dedi, bende olur teyze dedim, teyze modern görünümlü ama yaşı epey var, direk oturur oturmaz bu arabalar kupon arabalar dedi, sen işini biliyosun dedi, corvette,porş,ferrari,lamborghini, ve bentley çok tarz arabalar dedi, bentley gt deyince benim ağzım açık kaldı tabi, bu arada ön plaka yok, kadın ön taraftan bindi, istanbulda mı yaşıyorsun dedi, arabanın fiyatını sordu, bi ara da kızıyla ilgili bilgiler verdi, yolda gidiyoruz ben fazla basmamaya çalışıyorum, bassana evladım dedi, çok yavaşsın deyince ben biraz gazladım, teyzenin yüzünden bi tebessüm hiç unutmam, sonra ümitköy liva'nın önüne geldik, bak şu range de kızımın dedi. sonra teşekkür etti, indi :)
Bence yemiş teyze arabana binebilmek için :)))) Helal teyzeme, ellerinden öpülesi kadın . :)
yıllara göre değişkenlik gösteriyor:)
yıl 2007 gene mi honda aldın gene mi tek kapı hımm rengi güzelmiş ama
yıl 2008 Eş dost: nasıl araba memnun musun?bayağı güzel duruyor,çok yakışmış.
yıl 2009-2010 Diğer aile üyeleri: değiştirmeyi düşünmüyor musun?bak annen baban binerken zorlanıyor artık arabaya.
(babam binerken: eşekoğlu eşek binemiyorum arabaya)
yıl 2011: Devreye arkadaşlar da girer: kaç sene oldu yaa iyi kullandın valla,artık biraz model yükselt almadın mı zevkini.
yıl 2012: Annem: ben buna arabayı sat diyorum yolda bundan büyükler önünü kesip satar mısın diyor.demekki hastalık.
yıl 2013: Satıp yenilememi isteyenler devam ediyor:Oğlum eskidi artık benzin fiyatları artıyor sat bunu al bi aile arabası 4 kapı dizel.elinde kalacak.
yıl 2014: modifiye artık yasak sat kurtul şu arabayı ya da orjinale çevir bin,yaşın oldu 33.turşunu mu kuracan.
yıl 2015: kaporta boya olur.Annem babam ooo harika olmuş ama ne gereği vardı.Arkadaşlarım:Sat artık sat bitti o devirler artık her araba güçlü.
yıl 2016: Dün babam: Sen adam olmazsın :D
Hepsi niye bu kadar kçük araba aldın diyordu. Geçen 4 tane kilolu komşuyu arabayla bir yere götürene kadar. Şimdi o kadar da küçük değilmiş fikrinde birleşttiler. =)
Benim arabam için 'mekanda kapı açtıran ağır başlı abi' yorumunu yapıyorlar ( aracımın ne olduğunu tahmin edin ? )
Benim aldığım tepki genelde ; "Yine neyle uğraşıyorsun" oluyor :D Bu yaz sonuna kadar bunu daha çok duyucam anlaşılan :D
Benim arabam için 'mekanda kapı açtıran ağır başlı abi' yorumunu yapıyorlar ( aracımın ne olduğunu tahmin edin ? )
makşimaa makşimaaa makşimaaaaaaa:redspotda:redspotda:redspotda
mehmet6r
24-04-2016, 14:23
Babam ilk egzoz taktığımda; yakışıyor mu evladım üniversite okuyan efendi çocuksun ne işin var böyle şeylerle.
her pazar temizliğinde; sen harbi manyaksın oğlum 4 saat arabayı yıkıyorsun akşam bir yere gitmiyorsun diyor kızıyor.
Kız arkadaş bulmamı istiyor sanıyor ki bulunca biter bu işler. Altı sürmesin diye mecbur yolu uzatınca ne anlıyorsun burdan gidiyoruz diyor bende her seferinde sevdiğim kızı buralarda oturuyor belki görürüm diyorum.
Opel tigra ?
ilk arabam astra j 1.6T yi sattım insigniayı alıp aracı evin önüne götürdüm kızım hemen ''aa babam yine şimşekli araba almış ama bu beyaz mışşşş '' dedi hanım her gördügü astra j ye dönüp bakıp ahhh ahh gitti koca totolu kızımmm diyip iç geçiriyor birde insigniaya her bindiğinde astranın koltukları çok daha iyi sarıyordu daha iyi gidiyordu diyor eee 180 hp benzinliden sonra ağır abi 136 hp dizele geçince sonuç bu oluyor :)
SedatAdanurr
24-04-2016, 15:20
Arkadaşlar :'' Kanka bu arabaya da ne kız atılır hee perde var film var alan geniş at koşturursun anasını satayım ''
Vw Caravelle
Hahahshshsh bu yorumları duymayan Caravelleci yok sanırım :D
bayramoglu
24-04-2016, 16:10
Camlar filmli birde basik olunca gavat arabasi yorumu geliyor otomatikmen dudak isirip la havle cekiyorsunuz...
Bu aralar en cok duydugum sile sile boyasini kaziyacan arabanin yada bakalim boyasi nezaman cikacak oluyor.
mert_can 41
24-04-2016, 17:34
Ailem değilde çevrenin tek yorumu
Seninmi bu
Evet
Çok yakar bu. Ahuhahshshs
İbrahim33
24-04-2016, 18:09
hala satamadın mı bunu (giulietta)
RottingChrist
24-04-2016, 18:13
90 model accordu aldıktan sonra yolda görenler. hayırdır emekli maaşını çekmeye mi?
taylaner
24-04-2016, 18:42
2008 model koskoca Qashqai , bir aux girişi falan yok bu nasıl araba? (Kız arkadaşım)
gokhankenar
24-04-2016, 18:47
dsdfdfsdfsdfsdf
ilk arabam astra j 1.6T yi sattım insigniayı alıp aracı evin önüne götürdüm kızım hemen ''aa babam yine şimşekli araba almış ama bu beyaz mışşşş '' dedi hanım her gördügü astra j ye dönüp bakıp ahhh ahh gitti koca totolu kızımmm diyip iç geçiriyor birde insigniaya her bindiğinde astranın koltukları çok daha iyi sarıyordu daha iyi gidiyordu diyor eee 180 hp benzinliden sonra ağır abi 136 hp dizele geçince sonuç bu oluyor :)
biz de koca totolu tosun diyoruz :) (astra j)
2012 Leon TDI için
annem: önü çok alçakmış bunun
babam: benim fluence daha rahat bundan
akrabalar: bu fiyata benzinli a3,yada golf alırdın
arkadaşlar: tam arabanı bulmuşsun
kalipson
24-04-2016, 19:46
3.kez Megane RS alınca, hatta son ikisi neredeyse birebir aynı olunca...
Peder bey: Oğlum sen manyak mısın? Çoluğa çocuğa karıştın. Yaşın kaç başın kaç? Dizel araba verilip bu alınır mı?
Ben: Dizel araba verdim demedim ki? ? ?
Peder bey: Ee nasıl oluyo öyle...
Ben: Clio duruyo, bu da duruyo..
Peder bey: Oğlum sen fabrikatör müsün? Yav sen manyak mısın? Gidip gidip aynı arabayı alıyorsun yavvvvv ????
Ben: Ya bi dur baba yaaaa.. Aynı değil. Hem bu daha 17binde.
Peder bey: Kaç?? ........sessizlik.......
Ben: Bi hediye al bari azarlayacağına. Nazarlık falan...
Peder bey: Olur... Başka???
Daha neler neler..... :D
Birkan61
24-04-2016, 19:54
- Kaç model bu araba?
Ben : 2001
Piyasası ne bunların?
Ben : Valla 18e aldım ama şuan 20 - 25 civarı aracına göre değişiyor
- iyi boş hondaya vermemişsin o parayı :D
blumenberg
24-04-2016, 21:27
Bence yemiş teyze arabana binebilmek için :)))) Helal teyzeme, ellerinden öpülesi kadın . :)
teyzemizin akıllı olduğu açık plakayı görmeden, ist'dan bahsetmesi falan..
yalnız geçenlerde yakın arkadaşım çayyolunda kız arkadaşıyla büfede su almak için durduklarında yanlarına yaşlı başka bir teyze gelmiş ve kendini bi yerlere bıraktırmış, üstüne üstlük dolmuş param yok eksik deyince bizimkiler belli bir miktar vermişler, arkadaş da benim mevzuyu bildiğinden o gün kız arkadaşı fotoğrafını çekmiş teyzenin ve bana atmışlardı karşılaştırma yapmak için. Yalnız 2'si de farklı teyzeler,
Ahanda teyzemiz bu :)
http://i.hizliresim.com/bDP8Gn.jpg
biz de koca totolu tosun diyoruz :) (astra j)
Koca totolu olduğu kesin :D
Orcun_Simsek
24-04-2016, 23:51
Bu aralar bizim peder bey çok değişti çok :) Aracı ilk aldığımda 3-4 bin liralık araca(lüzumsuz bir arkadaşının gereksizliği) o kadar para verilir mi ? Götür bunu geri ver. Kandırmışlar seni vs. vs. lafları çok moralimi bozmuştu. Araç boyadan çıktıktan sonra bir haller oldu. Ne zaman beraber bir yere gitsek aslında bu arabaların motoru çok sağlam hiç sıkıntı çıkarmıyormuş bunlar vs. demeye başladı. Geçen hafta aracına motor yapılması gerekince 4-5 gün kadar benim arabayı kullandı. Yolcu koltuğu kırıktı onu yaptırmış , torpido mandalını yaptırmış hatta cam çıtalarını da yaptıracakmış da çalıştığı için vakit bulup gezememiş. Yapacak yer bulsa onu da yaptıracakmış. Boyadan sonra sürekli taktır artık şu jantlarını güzelleştir arabayı deyip duruyordu jantları taktırdım 2 gün önce benim aracın aynısından görmüş araç daha basıkmış. Geldi bana senin arabanın aynısından gördüm o daha yerdeydi sende biraz daha indir dedi. Ben şok ben iptal :) Sonra uzun uzun jantlarımın 10 ofset olduğunu böyle bile çamurluklara sürttüğünü daha fazla basmam için çamurlukları açtırmam gerektiğini onada bir miktar para gerektiğini anlattım. Maaşımı alınca veriyim para ne gerekiyorsa yaptır dedi. Bir an kalp krizi geçireceğimi zannettim :) İnsanın ailesinin araç üzerinde yapılan değişikliklere destek vermesi müthiş bir duygu :) Şimdi sözünü aldım maaşı alınca çamurlukları açtırıp biraz daha basıyoruz arabayı. Sonrada ilk fırsatta kapı ve kolsolda dahil olmak üzere iç döşemelerini yaptırıyoruz :D Bide son günlerde benim aracı alabilmek için bahane ürettiğini düşünmeye başladım. Ama yok canım değildir heralde 60+ yaşta adam :)
Teyze eski sosyeteden olabilir bentley gtyi nerden bilsin yoksa :D
Sti_Ozan
25-04-2016, 01:40
11. Sayfadan itibaren keyifle okudum,ne maceralar ne maceralar :D bakalim insallah seneye bizde buralara suborumuzla (Sti imizla) babamin imtihanini yazma imkani buluruz :D
berkayoz
25-04-2016, 08:47
aracım 99 model bmw 740i
herzaman değişmeyen ilk soru maşallah cok temiz kaç model bu
sekmeyen ikinci soru ise abi kaç para yakıyor bu
yakıttı söyleyince; vay babagun kemüğüne tüp attırsana abi sıralı sistemler çok güzel tabi ben tüp müp taktırmam dediğimde
daha sonra ne iş yapıyorsun
son olarak vay amk şuna bak bunla ne uzun yol yapılır bizde arabaya mı biniyogh
en son olarakta alıcakmış gibi satıyormusun sorusu geliyor
osmanaydo
25-04-2016, 09:24
95 model E36 Touring
-kaç model bu?
-95
-baya temizmiş, -kaç para yakıyo
-bilmem
-kaç motor, çok yakıyodur
-2,8
gözler uzaklara dalar, dayıoğlundaki 1,3 multijetle kıyaslar 1,3x2=2,6... yetmedi
-abooo çok yakıyodur ya
:)
AliGizda
25-04-2016, 09:31
Ben sık araba değiştirdiğim için, genelde yorumları 'bunu ne zaman satıyosun' olur.
Bunun kafası neden yere bu kadar yakın? Orjinalde böylemiydi bunlar? Çok bilen abilerimde ayrodinamiğiyle oynamışsın bunun bir viyadüğe hızlı girsen takla atarsın bak söyliyim :)
Sile sile boyasını eskittin, sana bir yıkama açalım. vs vs vs.
Bir keresinde şey demişti bir çocuk abi bizim arkadaşlar merak ediyo senin araba köylover' mı var?
altugkocer
25-04-2016, 09:33
2005 WRX (Benzinlikte benzin alırken değişik muhabbetlerden sadece 1 tanesi) :D
-Gaç model bu?
-2005.
-Gaç motor?
-ikibin.
-Heee piyasası niy bunların ?
-50-60 arası.
-Hmmm düp var mı ?
-Yok tüp sevmiyorum.
-Eee çok yahmıyo mu ?
-Evet yakıyor.
-Gaç guruş yakıyo?
-Değişiyor 15-17 litre falan yakıyor genelde.
-15 desen çarpı dööörtt benzin neğadarki benim doblo mazutlu
-4 buçuk
-Abaaov 60 70 guruş haa Errorerrorerror '^+%&/()(/&%+!!
mimarsertac
25-04-2016, 09:34
Annem : Sen bunu değiştir artık eskidi(10 senedir evin ehliyetimi aldığımdan beri benim olan 206)
Babam: Hevesini almadın mı artık kaldır şu arabayı. Kafası sallanan köpek süslere döndük arabanın içinde. Evli barklı adamsın bırak şu zirzopluğu. Hiç kafa yok oğlum sizde :D
klasik baba söylemleri işte geçen hafta 17 jant taktım onada yorumu klasikti. -Güzel olmuş ama ne gerek var :D
kangomania
25-04-2016, 10:03
Genelde temizliği detaylı yaptığım için Çok uğraşma yine kirlenecek derler :) gel de cümle kur bu söze :)
oabayram
25-04-2016, 10:05
yeni aldığım corsa 1.7 DTI'yı babam ilk gördüğünde önünden sıka sıka geçmiştim. İlk yorumu; yaza doğru sat bunu yağ yakıyor bu :)
artık babam kendine megane aldı 15 yıldır bindiği broadway bana kaldı diye seviniyordum. Geçen hafta önlere coil taktık bastık. Akşam babam geldi 'ne yaptın lan bu arabaya önü bi ayrı g*tü bir ayrı' ertesi sabah kalktım işe gideceğim broadway yok. Her halde heves etti onunla gitti meganı bana bıraktı. Akşam bi geldim ben şok :D broadway eski halinden daha yüksek. Babam: şimdi arabaya benzedi gayet güzel oldu. Ha uutmadan hüseyin abine işçilik parası vermedim sana yazdı bide üstünden çıkan yayları bulamadım ilhan abinede yay parası ver. Senin çıkan zımbırtılarda (coiller) bagajda onlarıda al ordan. :D :D :D
-Nerden buluyorsun böyle değişik araçları.
-Satamazsın elinde kalır bu araç(en çok karı bırakan araç olmuştur).
-Serseri
-Senin çocuğun var, artık normal arabalara bin.
vb... :)
Mutlu Değerli
25-04-2016, 21:26
1.4üme 51lik boru ve sonda da K-Tuned gbi kafasi hafif kesik yere bakan sanayi işi egzoz takmştm. Evin önüne yaklaşrken balkondan görmüş bizimkiler. Annem nye egzoz taktn der demez babam "brak hevesini alsn söker" dedi. Tabi ben raad binerim dedim bu lafn üstüne :) bi gun gece 1. Evin 700mt uzağndaki pazaryerinin orda kasisten geçer geçmez başladm isyana :D 2dk geçmedi telefon çalıo, annem :) "Mutlu çabbuk eve geliyosun." kavga ettk braz yav ne var felan dyorum baya kitlendm ama. Eve gelene kadar 1-2 full throttle. Nasl bi gürültü tahmin ediosunuz :) eve grdim sòylene söylene uyutmadı. Ertesi gttm orjinal sonu taktm 51ligi elkemedim. Oyle daha guzel oldu. Boş bagrıidu yav 1.4
Korollacı
25-04-2016, 23:28
teyzemizin akıllı olduğu açık plakayı görmeden, ist'dan bahsetmesi falan..
yalnız geçenlerde yakın arkadaşım çayyolunda kız arkadaşıyla büfede su almak için durduklarında yanlarına yaşlı başka bir teyze gelmiş ve kendini bi yerlere bıraktırmış, üstüne üstlük dolmuş param yok eksik deyince bizimkiler belli bir miktar vermişler, arkadaş da benim mevzuyu bildiğinden o gün kız arkadaşı fotoğrafını çekmiş teyzenin ve bana atmışlardı karşılaştırma yapmak için. Yalnız 2'si de farklı teyzeler,
Ahanda teyzemiz bu :)
http://i.hizliresim.com/bDP8Gn.jpg
teyzenın fotosunu ıfsa etmen cok yanlıs
teyzenın fotosunu ıfsa etmen cok yanlıs
Yolda görsem tanımam yüzü çok belli değil ki
İbrahim33
27-04-2016, 21:16
2008 model koskoca Qashqai , bir aux girişi falan yok bu nasıl araba? (Kız arkadaşım)
kardeş yanlış anlamada senin şu (babanın mı senin mi onuda bilmiyorumda) kaşkayiden gına geldi bee.
Mutlu Değerli
11-10-2017, 19:48
Güncel vereyim hem, hemde kendimden biraz kesit vereyim :)
Temmuz ayında PD130 aldım 2260 setuplıydı (fazla binemeden sattım)
Yolda pederle geliyoruz, petrollerde mola veriyoruz filan durup durup bunun arkası neden bu kadar siyah, dyno ya neden sokmadın filan sorup sorup duruyor :D Manisanın virajlı yollarına geldigimizde arkamızda bi tane 4.28 sellektör yapıp durdu, babamda yol versene deyince vites düşürüp gaza basmaya başladım. Tabi anında tepki geldi sağa yanaştım yavaşladım. Bunun klasımıdır BMW'ye kafa tutuyorsun dedi. Dedim o zaman bi sus sadece izle, yine küçülttüm vitesi yokuş yukarı başladı sara sara çıkmaya :D arkası sırlar dünyası black edition, fly by da yaptık BMW'ye.
Eve gittik neyse bi kaç gün geçti, akrabalarla pederin arasında lafta geçen söz ''Dizel, yokuşlarda güzel çekiyor Mutlu'nun arabası'' :D :D
sanctuary35
11-10-2017, 21:36
bunu alcana golf alsaydın. güzel ama ikinci elde çok zarar edersin. çok arıza çıkarır. sanırsın herkes 100 tane alfa eskitmiş
ahmetakbayir
11-10-2017, 21:39
fb7 civicim var
+Ooo geri dönüş kamerası varmış
Simota açık filtre kiti var
+ Bağırdı kadar gitmiyor len bu
+ Satsan kaça satarsın
İbrahim33
11-10-2017, 21:40
- İbo sen şevroleyi sevmezidn hantal derdin.
+Abi diyordum ya eşek olsa eşeğe bineriz yeter ki para kazansın. Aha şimdi eşeğe biniyoruz işte :) (cruze)
Sende parayı buldun amk !!! 2006 2.7 RR sport :)
İbrahim33
11-10-2017, 22:34
tylan derler , derler :) hangisinde yakıt varsa ona bineriz :D hiçbirinde yoksa en iyisine:D
AhmetKadir
11-10-2017, 22:41
Legacy Sportwagon ile işyerine gittiğim ilk gun arabaya merakımız da bılındıgı ıcın hemen bır kalabalık oldu arabanın etrafında, abilerden biri 2008 model arabaya o kadar para verilir mi ne özelliği var ki bunun dıye sordugu an kapıyı actı. o an cıtasız kapıyı gorunce OoOoO dıye bir nida yapınca kendımı tutamadım, kapısını acar acmaz oOoOo cekmeye basladın dedım :) haklısın parasını hakeder bu araba dedi :)
bir de iş yerinin yanında buyuk bır topraklık alan var şimdi yagmur ıle baya camur oldu. 4 çeker oldugunu ogrenen herkes Subaruyu oraya sokmaya çalısıyor :D
mehmet6r
11-10-2017, 22:49
Annanem hitler motor poloma egzoz taktıktan sonra "at gibi kişniyor ama eşşek gibi şahlanıyor" demişti. Haklıydı :)
tylan derler , derler :) hangisinde yakıt varsa ona bineriz :D hiçbirinde yoksa en iyisine:D
Sabit 1 tane passattım var sürekli sigortalı,kaskolu ama elime güzel bişey geçtimi binmeden duramıyorum :D bi de altımda olunca daha çabuk satılıyor biliyor çevrem kötü arabaya binmem daha yeni F30 m sport 5.20 i vardı bi müteahhit yakınım gördü altımda yoldan çevirdi beni. Bi pazarlık yaptık 3 günde sattım arabayı
Grimlord
12-10-2017, 00:36
Clio RS
"Bu arabaya 172 beygir nasıl sığdırmışlar lan döt kadar"
" Teneke la bu, durmaz " - Biraz gazlayıp ani frenle durduktan sonra - " yok olm gayet iyi duruyomuş, 4 disk fren mi? " :D
" Niye insan işi bir araba almadın, bu paralara çok güzel düplü fiyesta var?
" Bu niye böyle gürültülü, arkada kapıda yok nasıl binecez şimdi " - Annem
" Sat şunu, araba sürekli bağırıyor bu ne biçim araba yahu " Babam :D
SLK varken
" Bilkentte mi okuyorsun, araba kıyakmış ha"
" Ne yanlıyodur bu ha" :D
" Olm nerden buldun bu kadar parayı, üstü açık araba falan?" - Arabanın fiyatını söyledikten sonra - " OHa lan bu kadar ucuz mu bunlar, vay mk" :D
ÜSTÜNERC
12-10-2017, 00:47
Konuyu ilk defa görüyorum yüzümde tebessümle okudum yorumları :D 99 model 1.9 golf kullandım uzun bi süre yazılımlıydı falan 145 hp civarı
-1.9 bu çok yakar ya
-Bu araba yag mı yakıyor niye duman atıyor
-Sağ aynasıda küçükmüş nasıl görüyorsun
Annem genelde söylerdi kaldır bu arabayı yukarı daga bayıra gıtsın:D
mert_can 41
12-10-2017, 03:14
Beni yakınen tanıyan burda bulunan insanlarda dahil - Mor panjurlu mini diyorlar auhahahaha
Müşteri ziyaretine gittiğim zaman meraklı çalışanlar - Kaç hp bu
Ben : 190 hp
Çalışanlar : Hadiya arkasına dorse bağlasak çekermiş kamyon gibi auahaha
Babam : Lastikler bitmiş değiştirelim değişirken jcw jantların dan takalım bizde silah rengi yaparız jantlarıda :D
Annem : Bıktım arabandan der sonra benden çok sever :D
Kız Arkadaşlarım : Keşke benim olsun der :angel:
Birde son kez muayne istasyonunda sıra beklerken sıradaki dayılarla arabam hakkında geçen muhabbet.
Dayı : Kardeşim bu filimde oynayan araba değilmi
Ben : Bir dumur olurum ne filmi abi
Dayı : İtalyan job bu şekilde söyler :D Ben bu arabayı biliyorum çok iyi ünlü bu araba :D
Kırmızı Işık'ta 206 cabrio yi tavan açarken birinin diğerini dürtüp "oha amk transformers gibi "dediğine şahit oldum :)
sabit 1 tane passattım var sürekli sigortalı,kaskolu ama elime güzel bişey geçtimi binmeden duramıyorum :d bi de altımda olunca daha çabuk satılıyor biliyor çevrem kötü arabaya binmem daha yeni f30 m sport 5.20 i vardı bi müteahhit yakınım gördü altımda yoldan çevirdi beni. Bi pazarlık yaptık 3 günde sattım arabayı
f30 520 ?.......
f30 520 ?.......
T9 azizliği F10 5.20 i0GDqaB]https://i.hizliresim.com/0GDqaB.png[/url]
Erzurum'un Gölbaşı mahallesi baya varoştur. Şuan yarısı harabe. Eskiden hayat kadınları, çingeneler falan orada yaşarmış. Ne zaman siteden araba baksam ve basık, egsozlu vb. bir arabaysa babamın tek lafı var. ''Bunu alıp Gölbaşı'nda mı gezicen ??''
2013 model cooper s aldım.
Babam ilk gün şöyle bir etrafında garip bakışlarla dolaşarak kaç paraya aldın bunu dedi.
Sence ne kadar eder dedim.
Valla bi tane kapısı var,küçücük bagajı var,benzinli etse etse 25-30 eder dedi.
Aynen baba 33 e aldım dedim.
AhmetKadir
12-10-2017, 08:58
2013 model cooper s aldım.
Babam ilk gün şöyle bir etrafında garip bakışlarla dolaşarak kaç paraya aldın bunu dedi.
Sence ne kadar eder dedim.
Valla bi tane kapısı var,küçücük bagajı var,benzinli etse etse 25-30 eder dedi.
Aynen baba 33 e aldım dedim.
babanızla da goruseyım ben 35e talibim aracnıza :D
mk7 gti aracım için
bunun donamı highline mı?
dizel mi ?
1.4 mü 1.8 mi ?
sorularından gına geldi :Deli:
14' ibiza cupra , ilk defa görüyorum ya ibizanın tek kapısını ? bu tamponları egzozu filan nerde taktırdın yeğenim
Araç polo gti
Araca yarım saat baktıktan sonra "Haa bu gerçek gti mı ?" :D
w124 için dışardan gören "Yaşlı adam arabası la bu"
İçine binince "Harbi konfor varmış satma bunu"
En son dayım "Aferin sonunda g.tlü bir araba almışsın dedi" ilk defa sedan araba alınca şaşırdılar haliyle. Buna çok gülmüştüm.
Birisi de bıkmadın mı oğlum bu kapısız arabalardan demişti twingo, ford ka, xsara vtr, clio sport ve colt dan sonra. Adam 2 kapıyı yok saydı resmen :)
son 106 gti aldığımda babam "yine it köpek arabasını getirmişsin kapıya" demişti :D
Bi hafta sonra kendi arabasını bırakıp benimki ile sahile indi...
AliDogukan
12-10-2017, 09:24
F7R aldım.Şaka kaldırabilen bir adam olmasam samimi söylüyorum içerdeydim şuan.
GTI vb türevleri araçların genel problemidir
la bunun tek kapısı varmıydı vandan çevirme mi ?
Jantları nerden aldın?
Yandaki marşpiyerleri nerden aldın ?
Kaliperleri neyle boyadın ?
Egzoz u nerde yaptırdın ?
Kaç motor ? 1.4 mü yerinden kalkmaz bu....
Daha daha orjinal sorular falan..
mikelazi
12-10-2017, 10:11
araç kia picanto crdi
-abi benzinlimi
+yok dizel
-sesi benzinli gibi
+3 silindir,düz boru
-abi 3 silindir böyle gidermi,fındık gibi araba,iyide duruyor,ne yakıyor bu,içide genişmiş haa,abi sen hastasın :) :)
şuan kia venga crdi var.arabayı bırak çevremde,bu forumda bile bilmeyen okadar çokki.ummadık taş baş yarar şekli :)
-e30 um varken ona o kadar ilgilenirdim ki etraftan esnaf arkadaşlar --oğlum küçükken sen ateşli hastalık falan mı geçirdin derdi :D
-en son aracım civic si de ise kayınpederim bindiğinde filtre sesi ve egzoz sesini duyunca direk sorduğu soru oğlum bune yaa bildiğin savaş uçağı gibi dedi yanıtlama gerek kalmadan kendi verdiği cevap :
-- gerçi normaldir benim 5 le gittiğim hızı sen 2 de yapıyosun zaten :D:D
ek civic aracım için
-yıkaya yıkaya boyasını eskittin
-kasislerden nasıl geçiyorsun
-giderken önü kalkıyormu
-annemin yorumları arkadaşlarıyla bir yere gitmek istediklerinde benimle birlikte bir kişi gelsin araba yeren yakın sürtüyor yere çocuğun arabası :D
-şipoyleri nereden aldın simorta deme abi filtre gorbetli jant taksan daha güzel olur takasa vuralım benim makineyle gibi ilginç deyimler de geliyor bazen :D
Babalar ile başımış belada hep :D Benim focusta 40 yanak 18 jantlarla basınca duymadığım laf kalmadı arabanın beli kırılmış gibi duruyo diyordu her dakka :D Lip takmadım bide sürtüp ses çıkartmasın diye ona rağmen Annemle ablam kasislerde kartel koruması sürtünce acı bi bağırma korkma filan baya direndim 7-8 ay ama en son onlar galip geldi valla gına getirdiler bi an sinirlenip 17 janta dönüp yayları orjinale çevirdim tamam konforum arttı ama hala pişmanlığını yaşıyorum :D
Araç bu şekildeydi
https://i.hizliresim.com/YOblnE.jpg
abi body kiti nereden yaptırdın yada aracı nereye kaplattınız gibi sorular gelebiliyor arada. (austin yellow m4)
Benim Freelander da genelde landrover logosuna tav oluyor millet
-iyi gidiyordur
-çok yakıyodur
-amma keyiflidir ha
başkada yorum yok zaten araçta film bile yok :D
iyide gitmiyo, çokta yakmıyo :D
muratburunce
12-10-2017, 11:07
92 integra aldım arka camlar bilenler vardır değişik açılıyor arka camlar açık gezince trafikte durduğumda hep aynı muhabbet,
- kardeş camlar düşmüş
- yok düşme değil o şekilde açılıyor. cam indirip kaldırılır
- vayyyy iyiymişş ney bunun markası
- honda integra
- hee biliyom fitenkkk (vtec) dimi bu
Sonunda düzgün bi araba aldın :)
Subarulardan sonra BMW için dedi abim
500 var,çok şekermiş diyen çok fazla
Özellikle iç -dış kırmızı olunca baya bakan var ve satarmısın diyen çok fazla :)
Egea ilk çıktığı zaman almıştım onda da her gittiğim yerde sürekli içine bakıp kullanmak isteyen oluyordu.
Doblo var şuan aynı zamanda taksi çıkması :D el edip durduran çok oluyor,yaşlı olanları durup alıp istedikleri yere bırakıyorum binerken taksi olmadığımı söylüyorum ama çoğu duymuyor zaten :) inerken para uzattıklarında da alamayıp taksi olmadığımı söylediğimdr tepkileri çok hoş oluyor :)
ProdriveSTI
12-10-2017, 19:54
F7R aldım.Şaka kaldırabilen bir adam olmasam samimi söylüyorum içerdeydim şuan.
aushfuhsahfıasuhfsada :hehe:
Seversin.
.
İbrahim33
12-10-2017, 20:13
birinde migrosa gitmiştim 159 ile hafitende çakır keyifim ters çevirdim arabayı , hava gün batımı. turuncu parklar yanıyor boya korumadan çıkmış vs. cayır cayır yanıyor yani araba. yeni kasa kaşkayimiydi şimdi tam hatırlayamadım , adamın biride geldi 2-3 araba ileriye durdu , bende içeri girdim alışveriş yapmaya. camdan bi baktım adam bi sigara yaktı derin derin içine çekiyor sigarayı 159 a baka baka :D içimden dedim bari nazar etmese gavat arabamıza :D herhalde sürekli almak isteyipte çevre baskısı veya korkudan alamamış bir kimseydi. bizimkinide görünce efkarlandı adam.
İbrahim33
12-10-2017, 20:14
hatta avatarımdaki fotoğrafta migrosun önünde çekilmişti aynı şekilde duruyordu araba. :)
i-vtec07
12-10-2017, 20:19
Araç polo gti
Araca yarım saat baktıktan sonra "Haa bu gerçek gti mı ?" :D
Gtı varken bunu duymaktan bıkmıştım beyaz 4 kapı tavansız dı benimki :D
Gerçek gtı mı bu ? :D
AliDogukan
12-10-2017, 21:05
Seversin.
.
Bir de sarı ve boyası yeni amk spor gazetesi parlıyor :)
günlük aracım freelander için kendim bile çok ön yargılı davranıp aldım acabalarla çevremdeki herkes lan delirdin mi bu ne bela vs. tarzı konuşmalar yaptı fakat şuan binen koltuk ısıtmayı açıyor öne binip ben de aşırı memnunum :) sti için de anlayan kesim çok başka davranıyor bir keresinde bmw 525xd arabasında pusetle çocuk olan bir abi satar mısın bile dedi ama anlamayan kesim kanat gerçek mi kardeş kaç beygir ralli arabası değil mi filanlar :)
Abimin RS6'yı kapıya getirdiğimiz gün babamın tepkisi çok güzeldi :D
''inşallah o kadar parayı bu arabaya vermediniz'' demişti gram sakinliğini bozmayan adam bi 10 dk falan küfür etti :D tabi bi Istanbul'a gidip geldikten sonra baya hoşuna gitti o ayrı
kalipson
12-10-2017, 22:16
Peder bey, 3üncü kez Megane 2 RS'i kapının önünde görünce, her zamanki "gene mi gidip bunu aldın be oğlum" bakışını attı ama neyseki kondisyonu sayesinde bu sefer yırttık trip yemekten. Sonra da geldi, "bak buna kızmadım" diyor :D
Genelde işi bilmeyen amca ve teyzelerin tepkisi aynı oluyor;
-"Bunu satıp yüksek model bi araba alsana".
Hatta geçen gün Lada Vega'sı olan bir komşum, "Neden eski arabaya biniyorsun ki? Bunun derdi tasası hiç bitmez" dedi, cevap vermedim :D :D :D
kiraccemal
16-10-2017, 13:01
"olm küçücük arabaya biniyorsun biraz daha büyüğünü alsan da rahat rahat binsek" dedi dayım adam arabalarımı hep sahiplenir. Nereye gidecek olsa ben götürürüm de...
Genelde işi bilmeyen amca ve teyzelerin tepkisi aynı oluyor;
-"Bunu satıp yüksek model bi araba alsana".
Hatta geçen gün Lada Vega'sı olan bir komşum, "Neden eski arabaya biniyorsun ki? Bunun derdi tasası hiç bitmez" dedi, cevap vermedim :D :D :D
Araba ne :D
Bug eye sti aldım, kapının önüne getirdim, hanımın tepkisi;
Niye Bu Toyota'dan aldın ki? Babamda vardı ben ilkokula giderken dedi.:cool:
aa arkada kapısı yok bunun
Komşu: Eniştemde 65 model 4 kapısı vardı bunun. Mustang demi?
mrbars: Evet ondan
(72 Camaro, 6 jenerasyon çıktı hepsi sadece tek kapı üretildi, 67'de başladı üretim. Mustang'in de 4 kapılısı yok. Muhtemelen halasının Buickleri ile enişte de karışmıştır)
1974 Volkswagen 1303 Big 1600cc
En çok aldığım soruyla başlayayım. Genelde orta-üst yaş grubu soruyor bu soruyu "Bik" mi bu ? :D
Kaç yakıyor bunlar ? Uzun yola gittin mi ? Yanlıyor mu? 100'e çıkabiliyor mu ? Bende de vardı eskiden. Bagajı önde değil mi bunların? gibi gibi.. Yeni toplanmış olduğu için çok dikkat çekiyoruz o yüzden satar mısın diye soran da çok oluyor. Bu sorular genelde tanımadıklarımdan, yolda karşılaştıklarımdan geliyor. Almadan önce karşı çıkan tüm akraba eş dost şimdi bayılıyor arabaya :)
Onurkk06
16-10-2017, 17:57
Cooper s varken apaçi çevre sürekli roccodan sonra kupır mı peh karı arabası bu vsvs muhabbeti cok oluyordu :)
Memur çevrede Cooper s e binenler iğrenç berbat benim linea bundan cok daha rahat muhabbeti oluyordu:D
Şimdi fluence biniyorum herkes sesi kesti :D
aposport
16-10-2017, 19:18
Passat tan sonra Emotion Linea aldım. Ben mutluyum, huzurluyum, isteyerek aldım ama etrafım kasıldı nedense, At-eşşek muhabbetinden mi acaba?
alperaslann
16-10-2017, 21:11
Passat tan sonra Emotion Linea aldım. Ben mutluyum, huzurluyum, isteyerek aldım ama etrafım kasıldı nedense, At-eşşek muhabbetinden mi acaba?
Linea çok güzel araba yav. Gaz pedalı bi acaip, insanın basası gelmiyor. Resmen basılmasın dıye üretilmiş o gaz pedalı :d
10 sene oldu herhalde; ilk clio rs ı almadan (clb) önce bır hevesle ledli stop, uzatmalı kaput almıştım inançtan.
henuz nısanlıyım tabı, aılemle yasıyorum.
babam kapıyı acıpta; benım belden üstümü kaplayan kaput, nısanlımda stopları gorunce kapıyı aynen yuzumuze kapatmıstı :D
yorumları sız tamamlayın :P
memur oglu memur olup da; bu alemde yasamak, laf anlatmak pek zor :)
kalipson
16-10-2017, 22:47
10 sene oldu herhalde; ilk clio rs ı almadan (clb) önce bır hevesle ledli stop, uzatmalı kaput almıştım inançtan.
henuz nısanlıyım tabı, aılemle yasıyorum.
babam kapıyı acıpta; benım belden üstümü kaplayan kaput, nısanlımda stopları gorunce kapıyı aynen yuzumuze kapatmıstı :D
yorumları sız tamamlayın :P
memur oglu memur olup da; bu alemde yasamak, laf anlatmak pek zor :)
Ben arabaya 18" jant alacaktım da hanımın efsane sorusu odada yankılandı... "Neden? Arabanın jantları yok mu?" :D
Bayanlara arabayla alakalı laf anlatmak, deveye triatlon yaptırmaktan daha zor olabiliyor. :D
GokhanRS
16-10-2017, 22:59
Sti için her 3 kişiden 2si kaç yakıyor bu diye soruyorlardı. Bende artık 'zaten parayı hazır ettin de kaç yaktığı dert oldu' şeklinde cevap vermeye başlamıştım.
Neyse ki tt tayfasında herkes ne olduğunu biliyordu da öyle garip sorular gelmiyordu.
Öğrenci olduğum için kendi aracım yok ama babamın kangoo ya 40 cm L7 yi takınca şey demişti ; arka koltukları sökelim daha büyüğünü al a*k oğlu
Öğrenci olduğum için kendi aracım yok ama babamın kangoo ya 40 cm L7 yi takınca şey demişti ; arka koltukları sökelim daha büyüğünü al a*k oğlu
hahaha baba gibi baba :)
onn_dear
17-10-2017, 18:15
Geçen günkü apartman toplantısında yöneticinin sorduğu soru: Önder bey arabaya ne sürüyorsunuz? Bizde yikatiyoruz sizinki gibi parlamıyor:))
leon mk2 nın arka kapısından az cekmedım :) tek kapımı aldın, hadı ınde bınelım :)
E21hamza
18-10-2017, 00:08
Sitede içindeki garajda arabayla uğraşırım genelde gelen geçen özellikle yaşlılar soru sorar. Araba 205 GTİ ikindi namazından dönen yaşlı bir amcayla aramda geçen diyalog:
-Hayırlı olsun araban, ufakmış az da yakar bu iyi olmuş. Motoru falan ufakdır, kaç motor 1.4 mü?
-Sağol abi yok 2.0 motor
-2.0 mi küçücük araba yavv nasıl 2.0 motor? Dizel o zaman bu he?
-Yok abi benzinli 2.0 motor :)
-Aç bakıyım şunun kaputunu nasıl bi şeymiş? Eee tüp de yok bunda yakıtına yetişilmez valla :D