Orijinalini görmek için tıklayınız : Kapı kapanma sorunu
ceratoniaorg
20-09-2013, 10:09
2011 A6 aracımızda kapılar ağır ve sanırım gergileri yada yayı vs herneyse biraz sert-gergin vsvs dolayısıyla bilmeyen biri yada ozellıkle bayan arkadaslarımız kapıyı kapatırıken resmen aracı ağlatıyorlar. Bu sorunu çözebileceğimiz bir aparat lastik yada ne bileyim değiştirebileceğim bir parça fln var mı? Pratik bir çözüme ihtiyacım var.
Burak K.
20-09-2013, 23:17
Audi varken bende şikayetçiydim o durumdan,sonuç olarak bir çözüm bulamadım. :D
yavaş kapat diyebilirsin : ) audilerin malesefki hepsi öyle neredeyse.
ceratoniaorg
21-09-2013, 02:37
yavaş kapat diyebilirsin : ) audilerin malesefki hepsi öyle neredeyse.
Ben direk gavur malı zaten kır diye bağırıyorum arkasından:) o sesten sonra kibar olmak mümkün değil pek
yavuz364
21-09-2013, 08:37
Kapının altına üstüne, birkaç tarafına arkası yapıştırmalı kauçuklar var sanayide fitil olarak satılıyo öyle birşey yapıştırılabilir ama bu sefer de zor kapanabilir. güzel ayarlamak gerek
tunerviper
21-09-2013, 08:55
Bizim millette alışkanlık, tüm gücüyle kapıya asılma. İlk zamanlar uyarıyordum sonra vazgeçtim en başta kız arkadaşım bir gün kıracak diye bekliyorum.
volkan_gs
21-09-2013, 09:54
Bende de aynı sorun var kapı uzun olduğu için ilk başta ağır geliyor herhalde tüm güçleriyle asılıyorlar resmen :D
Valla bunlardan benim de ihtiyacım var. Eşe dosta bağıra çağıra, dolmuş mu bu diye diye öğrettim de ilk defa binen biri olunca kapıyı kucağına alıcak bigün :D
chatlaxs
21-09-2013, 10:01
sorun kapıda değil bencede :D
Benim kız arkadaşlarımda mı sorun var acaba diye düşünürken yalnız değilmişim meğer :D
Benim kız arkadaşlarımda mı sorun var acaba diye düşünürken yalnız değilmişim meğer :D
1 kere sağlam atar yaptınız mı sonraları çok rahat oluyor. 1 kere sağlam bağırdım, şimdi kapıyı çok nazik açıp kapatıyor. İstemsiz hızlı kapattımı korkarak bakıyor falan :D
kapı gergideyken kendini iyi tutuyor,çekerken ağır gibi zor gelcekmiş gibi duruyor asılıyorlar var gücüyle.tam sıkıntı ozellıkle teyzelerde böyle,aman açık kalmasın düşerim mantığı..