Orijinalini görmek için tıklayınız : Cooper dizel ?
merhabalar araç almayı dusunuyorumda cooper dizel S görünümlü olarak sizce alınırmı fiyatı boş olarak 58 bin +15 bin ekleme yapılıo yaklasık 74-75 bin gibi bi rakama gelcek gayet donanımlı sizce degermi tutulurmu dizel pek bulamadım 2nci elde ama yakıt 100/4 lıtre sizce dusunmelımıyım 2nci secenek olarak A180 bakıyorum ama en bosu 75 ufak eklemelerle 85-90 buluyo
Ahmet_28
20-09-2013, 11:14
yıldız dan şaşma 2.elide süper bu gün ilan ver 2 günde satarsın.
Mercedese lafim yok ancak gecenlerde Kosiflerde dizel cooper a bakma firsatim oldu.. yakit olarak cok daha avantajli oldugunu biliorum mercedese karsi. Bence MINI olmali.
Mercedes A B C ve CLA nin ben gercek mercedesi yansittigini dusunmuyorum.. eski bir mercedesci, guncel bir Minici olarak :)
yok zaten ben kıyaslamıyorum sonucta mercedes bıraz daha yuksek fıyat olarak zatende cooper dizel alınırmı kullanan varmı aramızda ?
116d aynı fiyatla başka secenek ceed ise ucuz ve dolu bir alternatif :)
Cooper Dizel countryman kullandım, çekişi başarılıydı. 5.5 litre civarı yakıyor şehir içi..
Cooper modelinin daha hafif oldugunu düşürürsek maks 5 litre yakacaktır.
Mini dizel 5 falan yakiyo. Sifir almaktansa dusuk km'li ikinci el kovalamak cok daha mantikli bundan 1 ay once citir dolu cam tavanli falan 55'e gitti 7 bindeki arac.
Eyup Duygun
20-09-2013, 13:22
112 beygır kendileri , aldıktan sonra yazılım bile yaptırabilirsiniz.
140 beygir , 5 litre yakan bir mininiz olur :)
Otomatiği yok sanırım doğrumudur?
Eyup Duygun
20-09-2013, 13:32
Hepsi manuel dogru.
mini dizel çok mantıklı bence 2. elini bulursan harika olur. a seriside güzel ama yakıt konusunda bi fikrim yok.
mini 100/4-5 harcarken mercedes 100/5-6 gönlüm miniden yana ama dizel pek olmadı için piyasada acaba dıorum ?
onursumer
20-09-2013, 13:46
mercedese gore cooper çok daha iyi bir seçenek ozellikle donanımlı alındığında çok keyifli bir araç olur duşuncesindeyim birde otomatiği olsaymış :)
78bin verılırmı arkadaslar ?
ontheair
21-09-2013, 18:33
MINI, 112 bg'lik dizle motorla hiç beklemediğin kadar iyi bir performansa sahip. Vites geçişleri ve debriyajı açıkçası biraz sert. Onun dışında geri kalan her şeyi MINI. Direksiyon hissi viraj kabiliyeti çok güzel.
A180'de ise Renault'un 1.5 dCi motoru kullanılıyor. Vites geçişleri debriyajı daha yumuşak.Viraj kabiliyeti yüksek. Direksiyon hissi MINI gibi değil.
MINI yerine 116d'yi de düşünebilirsin...