Orijinalini görmek için tıklayınız : f10 bmw geri vites ayna?
f10 kasa bmw de geri vitese takıldığında sağ-sol aynaların kendiliğinden aşağı doğru inmesini nasıl aktif hale getiririz bilen var mı?
araçta hafızalı koltuk var mı enes?
Evet var özgür abi şöyle söyleyeyim , iki tane aynı araçtan var birinde oluyor birinde olmuyor :)
araçta hafızalı koltuk var mı enes?
Hafızalı değilse unutuyormu nereye bakacağını :D:D:D
Hafızalı değilse unutuyormu nereye bakacağını :D:D:D
ahaha ulen toktor :)
hafızalı koltuk olmıyan arablar katlanır ayna ve ayna asagı ınme durumu olmuyor f10 larda:)
enes cim olması lazım,bırınde olup dıgerınde olmaması komik,özel servis işin, çözer:)
hafızalı koltuk olmıyan arablar katlanır ayna ve ayna asagı ınme durumu olmuyor f10 larda:)
enes cim olması lazım,bırınde olup dıgerınde olmaması komik,özel servis işin, çözer:)
Aynen abi o özellik varda menüden filan aktif ediliyordur belki bilen vardır ezbere diye sorayım dedim.
Dr. formunda bugün:)
Baya formunda hemde :D
Hafıza paketi alanlarda bu opsiyonlar var dimi ?
X5 te ayna ayar düğmesi sağda yada solda olması lazım x5 te böyle yani mesela sol ayna ayarlamak için sola doğru çekip o düğmeyle ayarlıyoruya o düğmenin solda durması lazım inşallah anlatabilmişimdir :D
X5 te ayna ayar düğmesi sağda yada solda olması lazım x5 te böyle yani mesela sol ayna ayarlamak için sola doğru çekip o düğmeyle ayarlıyoruya o düğmenin solda durması lazım inşallah anlatabilmişimdir :D
Yok sen yanlış anlamışsın :)
Gokmen Erbas
20-09-2013, 13:58
Ayna ayarlama seçicisi solda iken geri vitese takıldığında, sağ ayna aşağı iniyor e39da.
Hafıza paketi alanlarda bu opsiyonlar var dimi ?
hafıza paketi die bir paket yok,comfort vs gibi paketlerin içinde geliyor hafızalı koltuklar..
Doğru anlamış enes aslında benim m3 te de geri viteste o düğme sağda durursa ayna aşağı inerdi ,ama sizinki f10 zenginsiniz ya ikiside inio am2k :D
Pardon kardeşim ben yanlış anlamışım :)
Ayna ayarlama seçicisi solda iken geri vitese takıldığında, sağ ayna aşağı iniyor e39da.
Muhtemelen buda öyle bi deniyim teşekkürler :)
Doğru anlamış enes aslında benim m3 te de geri viteste o düğme sağda durursa ayna aşağı inerdi ,ama sizinki f10 zenginsiniz ya ikiside inio am2k :D
Ahaha abi bizim sülaledeki bütün arabaların hacmini toplasak senin tek bir arabanın hacmine ulaşamıyoruz zenginlikten bahsetmeyelim lütfen sen zararlı çıkarsın :D
turbo&quattro
20-09-2013, 14:15
Ayna ayar dugmesinin sag tarafta olmasi gerekiyor .
Bende bunları anlatmak istemiştim :D
imprezaWRC
20-09-2013, 17:20
f10 kasa bmw de geri vitese takıldığında sağ-sol aynaların kendiliğinden aşağı doğru inmesini nasıl aktif hale getiririz bilen var mı?
Ayna ayarlamak için sağ veya sol aynayı seçtiğin düğmeyi solda tutarsan geri vitese taktığında ayna aşağı iner :)