Orijinalini görmek için tıklayınız : lefkosa civarinda olan var mi
suprolla
20-09-2013, 13:58
Okul icin geldim kibrisa yakin dogudayim...okuldan yada bu cevreden olan varsa ufak capli bulusma yapsak mi? :)
5-23 Ekim arası Girne'deyim. Buluşma olursa katılırım ;)
24ünde geliyorum bende lefkoşaya. bişeyler yaparsanız haber verin :)
bende bu ay içerisinde en geç 1 haftaya gelmeyi düşünüyorum buluşma vs olursa katılmak isterim
suprolla
20-09-2013, 20:55
Suan hala kalcak yer sıkıntisi cekiyorum sonrasinda her gun her saate bulusma ayarlayabiliriz :)
fatihcakin
20-09-2013, 22:10
Arkadaşım bu ayın 23'ünde girneye geliyor, kalacak yeri yok, bilindik otel veya öğrenci için kalabileceği bir mekan var mıdır güvenilir ? Konuyla alakasız oldu ama :D
Girne öğretmenevinde kalabilir ben öyle yapmayı düşünüyorum
..:: GİRNE ÖĞRETMENEVİ - GİRNE / KKTC ::.. (http://www.girneogretmenevi.com/fiyatlar.htm)
suprolla
21-09-2013, 08:51
Okumaya gelip kalck yer ayarlamadiysa(benim gibi) cok basi agricak.evler yillik kiralikmis ve pesin aliyolar :) gezmeye geliyosa ogretmen evi guzelmis
daha önce buraya konu açmıştım, ev arkadaşı arayan ya da kiralık ev bilen var mı diye :) o konu açtığım arkadaşlarım ev buldu, en son 1 kişilik boş yerleri vardı, yakındoğuda okuyorlar sorayım isterseniz.
suprolla
21-09-2013, 15:50
Olur super olur hemde her yerden bakiyorum ama aylik bulmak zor.3 kisilik kadro yapmaya calisanlara dahil olurum :)
kardeşim onlar çıkmış yaa
birinden daha haber bekliyorum bakalım
kıbrıstailan.com a baktın mı, oradan da arkadaş arayan falan çıkabilir