Orijinalini görmek için tıklayınız : Arden Mavisi Meriva OPC 1.6 Turbo (Tosuncuk) :)
Çok öncelerden beri merak ettiğim ve kafamda olan bi arabaydı . Sebebini bilmediğim bi şekil de bana sempatik geliyor :) .
Almaya karar verdiğimde çevremden baya ön yargılı yaklaşanlar oldu ama kimseyi dinlemedim yine her zaman ki gibi hoşuma giden sevdiğim her türlü aracı alırım yeterki seveyim :)
Aracı yakından görünce iyce aşık oldum :) beklediğimin çok üstünde çıktı, İstanbul odak opel de komple expertize soktum boyasız ve motorunda en ufak bi sıkıntı olmaması daha çok bağladı kendine kerata :)
Bu kadar içime sinerek aha önce hiç araba almadım bu arada :o .
Herkezin merak ettiği ve uydurdugu çok yakıo vs istanbul trafinde kullandım aşağı yukarı 40 kr yaktı yanımdada arkadasım vardı siteye üye zaten yazar kendiside, İstanbuldan İzmire getirdim full klima açık toplam 550 km falan 160 tl lik benzinle geldi aşağı yukarı ama aşırı bi yakıtı yok kesinlikle.
Gidişi kliosuna göre gayet tatminkar şu an kullanımı çok eğlenceli ufak şakalar yapıyorum yolda şaşıranlar oluyor baya :) komple egsoz dp dv yazlılım düşünüyorum zamanla o zaman daha çok şakacı şirin olur :D
Bi kaç resim çektim telefonla yakında güzel kareler çekeriz inş .
Herkeze kazasız belasız günler .
http://imageshack.us/a/img6/1381/lji0.jpg
http://imageshack.us/a/img822/8870/1lhu.jpg
http://imageshack.us/a/img585/2392/v8af.jpg
http://imageshack.us/a/img694/568/pii1.jpg
http://imageshack.us/a/img542/1493/gmcd.jpg
http://imageshack.us/a/img845/8572/01qx.jpg
http://imageshack.us/a/img10/7735/hk78.jpg
http://imageshack.us/a/img41/2429/htdg.jpg
http://imageshack.us/a/img708/3390/ig2q.jpg
http://imageshack.us/a/img600/1332/lhzt.jpg
http://imageshack.us/a/img109/2779/fj1z.jpg
http://imageshack.us/a/img42/3442/oo4w.jpg
http://imageshack.us/a/img33/2474/i898.jpg
http://imageshack.us/a/img706/6695/tx38.jpg
http://imageshack.us/a/img198/2351/tqx6.jpg
Tek önerim var. Nikelaj olan bölümleri plastidip gunmetal ile griye çevir :D birde ayna kapaklarını tabi :d
maaşallah güzel araç
Hondafatih
20-09-2013, 16:10
herşeyiyle seviyorum opeli ama tabi binmek,almak nasip olmadı henüz :) sadece bu arabların orta konsolu bana itici geliyor o kadar .
aracınızında maşallahı var allah nazarlardan korusun.
Cliosportve
20-09-2013, 16:10
güle güle kullan
çok değişik geliyor ilk bakışta göze
güzel güçler elde edersin umarım
hayırlı olsun
Kazasız belasız kullanın benimde kafamı kurcalıyo bu araba aslında. Opc olması :D
turkerrr
20-09-2013, 16:11
eski sahibinden beri biliyorum güzel araba ...
yandaki krom çıtalar sökülmeli tabi
hayırlı olsun ...
engin vti
20-09-2013, 16:13
Maşallah kanka yakındanda gördüm 10 numara kazasız belasız :)
çok tşkkr ederim arkadaşlar krom çıtalar sökülücek mutlaka :) daha dün aldım arabayı yavaş yavaş daha güzel olucak inş.
Çok garibime gitti, çok farklı bi klasman ama OPC. Güle güle kullanın.
Sahibindende olan araç mı bu ?
Zafira Opc bakarken Meriva'ya da niyetlenmiştim ama ikisi de olmamıştı.
Kazasız belasız kullanın ;)
gunmetal olunca jantlar cok guzel duruyor haberiniz olsun :)
sinanbaysal
20-09-2013, 16:18
Hayırlı olsun Tayfun abı masallah kazasız belasız :) Güçlü şirin olsun adı :D
Hayırlı olsun kanka,kazasız belasız iyi günlerde bin inşallah...
Gene geldin gene aramadın daha da bişi demiyorum sen anladın :D Telefonum bozulduydu yoksa arayıp küfür edecektim de neyse ucuz yırttın.
gunmetal olunca jantlar cok guzel duruyor haberiniz olsun :)
aynen öyle yapmayı düşünüyorum.
hepiniz saolun arkadaşlar :)
Tekrar Hayirli ugurlu olsun tafo tosuncuk...
Dp eksoz yazilimdan sonra catara patara cok keyifli olacak insallah...
;7050854']Hayırlı olsun kanka,kazasız belasız iyi günlerde bin inşallah...
Gene geldin gene aramadın daha da bişi demiyorum sen anladın :D Telefonum bozulduydu yoksa arayıp küfür edecektim de neyse ucuz yırttın.
kanka benim işler hep telaş amk geliple gitmem bir oluyor izin yok yoldan gelip direk işe gidiyorum :(
exvitermini
20-09-2013, 16:20
41 kere Maşallah kardeşim gene cok temiz ve guzel bi araç bulmuşsun ama benimde hiç aklıma gelmeyenbi araç ama cok severim merivalari bide opc olunca tadindan yenmez kazasiz belasiz bin tekerine taş gelmesin kromlari ve aynalari brushed metal folyo ile kapla 10 numara olur gri bro
hayırlı uğurlu olsun kardesim Allah kazasız belasız binmek nasip etsin masallah.
Tekrar Hayirli ugurlu olsun tafo tosuncuk...
Dp eksoz yazilimdan sonra catara patara cok keyifli olacak insallah...
:D saol kardesm bu arabayı bana sen aldırdın biliosun demi ? ahah çok iyi yapmışız o gün seninle konuşmakla :icon_tup:
41 kere Maşallah kardeşim gene cok temiz ve guzel bi araç bulmuşsun ama benimde hiç aklıma gelmeyenbi araç ama cok severim merivalari bide opc olunca tadindan yenmez kazasiz belasiz bin tekerine taş gelmesin kromlari ve aynalari brushed metal folyo ile kapla 10 numara olur gri bro
valla çıtaları gövde rengi zaten söküp o şekilde bırakmayı düşünüyorum :) jantlarıda gunmetal yapıcam inş :) tşkkr ederim kardems bu arada seninde hayırlı olsun
hayırlı uğurlu olsun kardesim Allah kazasız belasız binmek nasip etsin masallah.
eyv kanka saolasın :)
-Günalp-
20-09-2013, 16:33
hayırlı olsun. güzel farklı bir araç. maşallah.
ProdriveSTI
20-09-2013, 16:37
Hayırlı olsun Tayfun,kazasız belasız.
kanashibari
20-09-2013, 16:40
Hayırlı olsun güle güle kullan. ;)
ilkerist
20-09-2013, 16:40
kanka hayırlı olsun tekrardan,kazasız,belasız :)
adı güçlü şirin olabilir bencede :D
HaLuK-35
20-09-2013, 16:42
Kardesim kazasız belasız,hayırlısı olsun,,cat pat yapalım ses cıkaralım biraz sagda solda bi an önce :)
kazasız belasız taytay maşşallah...
Herkezin merak ettiği ve uydurdugu çok yakıo vs istanbul trafinde kullandım aşağı yukarı 40 kr yaktı yanımdada arkadasım vardı siteye üye zaten yazar kendiside,
Bu ne böyle ismini anmak istemediğim arkadaş gibi yazmışsın. :Deli: :D
Yukarıda bahsi geeçen arkadaş benim.
Araba kesinlikle 1.6 benzinli araçların yaktığı min seviyede yakıyordur. Köprü trafiği avrupa yakası trafiği gibi zorlu testlerden sonra kesin kanıdır. 50 tl lik benzinle, 90 km gidip hala 65 km menzil gösterdiğini görünce kendi aracımla mukayese ettim arabama binesim gelmedi. :D Gaza bastığında her devirde verdiği tepki de bonusu.
Aracı tayfun başkan aldı, ama kendim almış gibi sevindim. En azından iyi bakar da ileride bize geçer belki. :D
Bu arada gazladığından insanların bu nasıl araba lan der gibisinden bakışı paha biçilemez. :rolleyes:
Sınıfından ötürü bence şirin baba daha uygun. :D
Mikrop_Ali
20-09-2013, 16:49
maaşallah sahibi bizim mahallede 2-3 bina ileride oturuyordu aracıda yakından gördüm hayırlı olsun :)
hayırlı olsun. güzel farklı bir araç. maşallah.
saolasın günalp
Hayırlı olsun Tayfun,kazasız belasız.
eyv murat
Hayırlı olsun güle güle kullan. ;)
saolasın kanka uğrıyamadık yine sana :(
Kardesim kazasız belasız,hayırlısı olsun,,cat pat yapalım ses cıkaralım biraz sagda solda bi an önce :)
eyv kardesm zamanla olucak hepsi :D
kazasız belasız taytay maşşallah...
saolasın dayım :)
Bu ne böyle ismini anmak istemediğim arkadaş gibi yazmışsın. :Deli: :D
Yukarıda bahsi geeçen arkadaş benim.
Araba kesinlikle 1.6 benzinli araçların yaktığı min seviyede yakıyordur. Köprü trafiği avrupa yakası trafiği gibi zorlu testlerden sonra kesin kanıdır. 50 tl lik benzinle, 90 km gidip hala 65 km menzil gösterdiğini görünce kendi aracımla mukayese ettim arabama binesim gelmedi. :D Gaza bastığında her devirde verdiği tepki de bonusu.
Aracı tayfun başkan aldı, ama kendim almış gibi sevindim. En azından iyi bakar da ileride bize geçer belki. :D
Bu arada gazladığından insanların bu nasıl araba lan der gibisinden bakışı paha biçilemez. :rolleyes:
Sınıfından ötürü bence şirin baba daha uygun. :D
:) pardon kardeşim 2. defa bi araç alırken yanımda bulundun Allah razı olsun senden sabahın köründe kalktın geldin ta karşıya kadar bana o yol tarif ettin :D*
Fikir alışverişi yaptık içimize sine sine aldık *kullancıkca zevk aldık :) . Hakkını helal et kardeşim
maaşallah sahibi bizim mahallede 2-3 bina ileride oturuyordu aracıda yakından gördüm hayırlı olsun :)
Allah razı olsun :)
:) pardon kardeşim 2. defa bi araç alırken yanımda bulundun Allah razı olsun senden sabahın köründe kalktın geldin ta karşıya kadar bana o yol tarif ettin :D
Fikir alışverişi yaptık içimize sine sine aldık kullancıkca zevk aldık :) . Hakkını helal et kardeşim
Helal olsun yahu lafımı olur, zaten senede bi geliyosun. :D
Ekspertiz raporu dahil, içi dışı komple sinerek aldığına eminim. Hele önceki arabandan sonra, bindikten sonra çok çok rahat ettiğin açıkca belliydi. :D
:D valla olabilir kanka
saolasın bu arada
Maşallah kanka yakındanda gördüm 10 numara kazasız belasız :)
dünkünü saymadım bi daha buluşcaz :D
saolasın kanka
SekoLive
20-09-2013, 17:17
kanka benim işler hep telaş amk geliple gitmem bir oluyor izin yok yoldan gelip direk işe gidiyorum :(
kardes hayrlı olsun.... Telefonda da konustuk duygularımı ilettim. araba kendini gösteriyor. By kardess;)
Farkli ve zevkli bir arac gule gule kullanin kazasiz belasiz ama koltuklar nokta ya...
ilker_yusuf
20-09-2013, 17:42
Koltuklarına bayıldım desem yeridir. Sahibinden.com da görmüştüm aracı gerçekten tam bir şaka makinası... allah kazasız belasız keyifli günlerde binmeyi nasip etsin.
Hayırlı uğurlu olsun tayfuncum
bi tur attım sınıfı geçti beğendim 41 kere maşallah
hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız
volume81
20-09-2013, 18:20
hayırlı uğurlu olsun meriva güzel araçtır opc daha da güzel :)
DP yerine komple düz boru sona varex koyarsanız daha bir güzel olur :)
stage 1 olarak egzost filtre yazılım
stage 2 olarak benzin pompası regülatör enjektör big turbo felan çok sağlam yürüyebilir :) biraz rejimle draglarda boy gösterebilir :)
tekardan hayırlı olsun rabbim kazasız belasız binmek nasip etsin :)
Umut melek
20-09-2013, 18:32
Allah icine sindirsin kazasız belasız binmek nasip etsin inşallah maşallah arac cok diri duruyor
kardes hayrlı olsun.... Telefonda da konustuk duygularımı ilettim. araba kendini gösteriyor. By kardess;)
valla kanka hala kızıyorum kendime :( saolasın Allah razı olsun
Farkli ve zevkli bir arac gule gule kullanin kazasiz belasiz ama koltuklar nokta ya...
tşkkr ederim :)
Koltuklarına bayıldım desem yeridir. Sahibinden.com da görmüştüm aracı gerçekten tam bir şaka makinası... allah kazasız belasız keyifli günlerde binmeyi nasip etsin.
tşkkr ederim :) koltuklar benimde çok hosuma gidiyor
Hayırlı uğurlu olsun tayfuncum
saolasın yusufum :)
bi tur attım sınıfı geçti beğendim 41 kere maşallah
:D eyv kardesm ilgi alakandan dolayı çok saol ama bi resim çeker insna be tüüüü
senden sınıfı geçtiyse sıkıntı yok :icon_tup:
hayırlı olsun kardeşim kazasız belasız
saol kanka seni ziyaret etmesi lazım ama o ellerinin değmesi lazım :)
hayırlı uğurlu olsun meriva güzel araçtır opc daha da güzel :)
DP yerine komple düz boru sona varex koyarsanız daha bir güzel olur :)
stage 1 olarak egzost filtre yazılım
stage 2 olarak benzin pompası regülatör enjektör big turbo felan çok sağlam yürüyebilir :) biraz rejimle draglarda boy gösterebilir :)
tekardan hayırlı olsun rabbim kazasız belasız binmek nasip etsin :)
tşk ederim düşüncelerin için saol :) bi ince gıdıklıcaz hard olmadna drag falan kovalamam keyfi binmeyi düşünüyorum iddam yok :)
Allah icine sindirsin kazasız belasız binmek nasip etsin inşallah maşallah arac cok diri duruyor
çok saolun :)
Maşallah kazasız belasız güzel araç
Kromlar dışında bide amblemli panjur olsa daha iyi olur gibi
Helal olsun yahu lafımı olur, zaten senede bi geliyosun. :D
Ekspertiz raporu dahil, içi dışı komple sinerek aldığına eminim. Hele önceki arabandan sonra, bindikten sonra çok çok rahat ettiğin açıkca belliydi. :D
bi Cruise controlu bile açamadım ak :D
Maşallah kazasız belasız güzel araç
Kromlar dışında bide amblemli panjur olsa daha iyi olur gibi
tşkkr ederim kromlardan kurtulucaz inş :)
bi Cruise controlu bile açamadım ak :D
Hiç sorma, millet ne yapıyo bu saçma arabanın içindekiler diye ayılamıştır. :D :D
Bi arkadaşım demişt, "bu arabada o kadar çok özellik varki, coğunu sadece alırken showroomda satıcı göstermişti, ben hiç kullanmadım" diye. :hahaha:
hayırlı uğurlu olsun kankaaa kazasız belasız :D çok sevimli naann :D
hayırlı olsun abi baya bi araştırmıstın aracı almana sevindim kazasız belasız bin
xILuciferIx
20-09-2013, 19:55
Kazasız belasız binin inş. fiyat performans açısından çok güzel ve özel bir araç
hayırlı uğurlu olsun kankaaa kazasız belasız :D çok sevimli naann :D
saol kanka cümlemize kazasız belasız. Aynen abisi çok sevimli kerata sevmeye gelirsin artık :D
hayırlı olsun abi baya bi araştırmıstın aracı almana sevindim kazasız belasız bin
eyv kardesm tşkkr ederim
metin_1989
20-09-2013, 19:56
bızım bı abımızın aracıydı baska bır sıtede konusu vardı hatta masallah cok gzl bır arac gercekten gule gule kullanın :)
Kazasız belasız binin inş. fiyat performans açısından çok güzel ve özel bir araç
onların yanında donanım olarak da beni çok etkiledi tşkkr ederim.
bızım bı abımızın aracıydı baska bır sıtede konusu vardı hatta masallah cok gzl bır arac gercekten gule gule kullanın :)
Ankaradaki sahibini diyorsunuz sanırım ?
sweatcaptain
20-09-2013, 20:24
turkıyeye geldıgınde ozamanlar opel bayıımız vardı...2005 2006 senelerınde bır kac kez deneyımım olmustu tadımlık basıldımı oldugu gıbı bınılecek bır arac heryonuyle hemde... ALLAH kaza bela vermesın cok mantıklı bır secım bence;)
Başkalarını dinlersen böyle özel araçlara binemezsin ki zaten :) Çok beğendim, iyi günlerde kullan..
:D saol kardesm bu arabayı bana sen aldırdın biliosun demi ? ahah çok iyi yapmışız o gün seninle konuşmakla :icon_tup:
Ahaahhaa sen bana dizel astra aldirdin 207 rc yerine bak ben sana OPC aldirdim gule gule kullan kardesim....
mad_max1978
20-09-2013, 23:07
maşallah kardeşim.herzamanki gibi turnayı gözünden vurdun yine.ama bir vtec değil dermişim:))
mhmtsrtp
20-09-2013, 23:19
çok farklı ve özel bir araç gerçekten....
fotolara tekrar tekrar bakıyorumda agrasifmi şirinmi çözemedim maşallah kazasız belasız binmek nasip olsun.
honour35
21-09-2013, 00:06
tayfun hayırlısı olsun allah içine sindirsin. tam şirin baba vallahi:) güle güle kullanasın.
profesyonel fotolara ihtiyaci var nokta
tek rakibimsin nokta
en yavas benim yapacak birsey yok nokta
kazasiz belasiz guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin Allah
slowmotion
21-09-2013, 00:39
maşallah bizim arkadaş düşünüyordu bu aracı, nikahı kıyarsın demiştim. pişman oldum :S allah kaza bela vermesin, süper duruyor
turkıyeye geldıgınde ozamanlar opel bayıımız vardı...2005 2006 senelerınde bır kac kez deneyımım olmustu tadımlık basıldımı oldugu gıbı bınılecek bır arac heryonuyle hemde... ALLAH kaza bela vermesın cok mantıklı bır secım bence;)
tşkkr ederim bende mantıklı oldugunu düşünüyorum :)
Başkalarını dinlersen böyle özel araçlara binemezsin ki zaten :) Çok beğendim, iyi günlerde kullan..
Hay ağzına sağlık :icon_tup: çok saol iyi dileklerin için .
Ahaahhaa sen bana dizel astra aldirdin 207 rc yerine bak ben sana OPC aldirdim gule gule kullan kardesim....
aynen kardesm :D herşey nasip kısmet
maşallah kardeşim.herzamanki gibi turnayı gözünden vurdun yine.ama bir vtec değil dermişim:))
ahah aynen abi bi vtec degil :P
Allah razı olsun
çok farklı ve özel bir araç gerçekten....
fotolara tekrar tekrar bakıyorumda agrasifmi şirinmi çözemedim maşallah kazasız belasız binmek nasip olsun.
hepsinden kapmış biraz :) tşkkrler
tayfun hayırlısı olsun allah içine sindirsin. tam şirin baba vallahi:) güle güle kullanasın.
:) eyv kardesm sende sattın vardır bi planın :)
profesyonel fotolara ihtiyaci var nokta
tek rakibimsin nokta
en yavas benim yapacak birsey yok nokta
kazasiz belasiz guzel gunlerde kullanmayi nasip etsin Allah
:) yok lan güzel gidio araban kanka
foto işlerini halledicen Denizliye gelince
cümlemize kazasız belasız saolasın
maşallah bizim arkadaş düşünüyordu bu aracı, nikahı kıyarsın demiştim. pişman oldum :S allah kaza bela vermesin, süper duruyor
Şaşırmadım sizin gibi ön yargı ile baya yaklaşan vardı arabayı görünce kararı çok değişen arkadaşlar var :) çok tşk ederim .
Maşallah hayırlı uğurlu olsun.
Mavi candır, aşktır :))
Maşallah hayırlı uğurlu olsun.
Mavi candır, aşktır :))
eyv kardeşim :)
Ah sen gelmedin notere bak bende başka mavi aldım :D
Kaç kişi sorguladı bunu , gidip almak sana kısmetmiş.. Çok süpriz bi adamsın :D
Allah kaza bela vermesin... Ufak dokunuşlarla çok kişiyi pişman eder bu araba...
Şu benzin fiyatlarından sonra vtec'te falan gözüm kalmadı. Derinlere gömdüm vtec sevdamı :D :D
Almanların konfor spec mis valla, sende iyi yapmışsın :D
Emre turgut
21-09-2013, 09:29
Kardesim masallah mal cincik :) ama sana kirginim ist geliyorsun bir telefon acmiyorsun geldigini harun soylemese hic bir seyden habrimiz yok :) Allah agiz tadiyla binmek nasip etsin tekrardan masallah
MaşAllah kankacım.
Bendeki zafira zamanında, Zafira OPC almaya niyetliydim hep.
İyi bilirim, Meriva OPC'de harika bi araç. Renk fln 10 numara.
Allah kaza bela vermesin.
Kaç kişi sorguladı bunu , gidip almak sana kısmetmiş.. Çok süpriz bi adamsın :D
Allah kaza bela vermesin... Ufak dokunuşlarla çok kişiyi pişman eder bu araba...
saolasın ümitim :) bilion severim böyle değişik şeyleri :) Herşey nasip ,Cümlemize kazasız belasız inş.
Kardesim masallah mal cincik :) ama sana kirginim ist geliyorsun bir telefon acmiyorsun geldigini harun soylemese hic bir seyden habrimiz yok :) Allah agiz tadiyla binmek nasip etsin tekrardan masallah
Saol Kardeşim Allah razı olsun .
Valla kusura bakma bi tek haruna uğrayabildim oda arabayı otaraflardan aldım , yoksa inan vaktim olmuor işimi az çok öğrendin sende buraya geldiğinde, baya kişi kırgın bana hatta uğramadıgım için Herkezen özür dilerim :o
Şu benzin fiyatlarından sonra vtec'te falan gözüm kalmadı. Derinlere gömdüm vtec sevdamı :D :D
Almanların konfor spec mis valla, sende iyi yapmışsın :D
senin bi tane vtec alman lazım kardesmm :)
MaşAllah kankacım.
Bendeki zafira zamanında, Zafira OPC almaya niyetliydim hep.
İyi bilirim, Meriva OPC'de harika bi araç. Renk fln 10 numara.
Allah kaza bela vermesin.
Amin kanka saolasın, sanada hayırlı olsun bu arada dikkat ettiysen hep aynı zamanlarda araç alıp satıyoruz :)
Zaten sanada hep derim zafiraya karşı ayrı bi sempatim vardı :) Tr de zafira opc varmı hiç görmedim valla oda çılgın bişiyidir :)
YavuzNaz
21-09-2013, 09:42
Çok beğendim maaşallah yavru, farklı olmak iyidir :)
İlk defa Meriva'nın OPC modelini görüyordum Türkiye'de.Bildiğim kadarıyla parmakla sayılacak kadar az var.Değerini bilen biri için harika bir makina.Kazasız belasız kullanın inşallah.
Opel arden mavisini çok sevdirdi bana.OPC aracımız olmasa bile fren kaliperlerimiz arden mavi olduğu için öyle avutuyoruz kendimizi :)
Maşallah Tayfun Allah Kaza Bela vermesin değerini bilen için çok özel bir araç gerçekten.
free-hifi
21-09-2013, 10:06
İlk defa Meriva'nın OPC modelini görüyordum Türkiye'de.Bildiğim kadarıyla parmakla sayılacak kadar az var.Değerini bilen biri için harika bir makina.Kazasız belasız kullanın inşallah.
Opel arden mavisini çok sevdirdi bana.OPC aracımız olmasa bile fren kaliperlerimiz arden mavi olduğu için öyle avutuyoruz kendimizi :)
konuyu baştan sona okudum bende özendim sahibinden com a girdim bulamadım :D
Çok güzel bir araç. Koltuklarına bayıldım :)
Tayfun abicim hayırlı olsun. Hızlısınız valla :) Allah kaza bela göstermesin, Maşallah :)
GokHan35
21-09-2013, 11:14
kazasız belasız kardeşimm :))
konusunu da açmıştın sanırım abi hayırlı uğurlu olsun almışsın güzel duruyor nikelajlar iptal olmalı kesinlikle :)
Koltuklar, kadran ve direksiyon mükemmel gerçekten. Maşallah.
İlk Defa Meriva Opc Gördüm :D
Opc'ler güzeldir bir'de meriva gibi farklı olması araca ayrı bir hava katmış , piyasada nadir sanırsam :D
Hayırlı Uğurlu olsun . . .
konusunu da açmıştın sanırım abi hayırlı uğurlu olsun almışsın güzel duruyor nikelajlar iptal olmalı kesinlikle :)
Konuyu açan başkasıydı. Tayfun başkan konu falan açıp sorgulamaz tanıdığım kadarıyla. Gider arabayı, serviste götürür beğenirse alır, beğenmezse başka araçlara yönelir. Yoksa o konuda yazanlara baksaydı, şuan bu sayılı araca sahip olamazdı. Keza en başlıca örnek çok yaktığını söyleyenler falan mevcuttu, ben şahidim yok öyle bi durum. :o
tayfuncum çok farklı çok sevimli maaşallah.hayırlı uğurlu olsun kardeşim=)
driftboy
21-09-2013, 16:17
20 gün izmirde durdum o kadar dibine kadar geldim kardesim gel bi gazlayalım demedin. ( :P )
Maşallah abi cok tatlı duruyo kerata :D Allah kaza bela vermesin
Çok beğendim maaşallah yavru, farklı olmak iyidir :)
:) çok saol valla başkan yine farklı olalım dedim
benim bildiğim 2 tane siyah var arden mavisi tek bende var biliyorum :)
tşkkr ederim
Maşallah Tayfun Allah Kaza Bela vermesin değerini bilen için çok özel bir araç gerçekten.
saolasın muharrem :)
konuyu baştan sona okudum bende özendim sahibinden com a girdim bulamadım :D
satılık yok şu anda zaten toplam 3 tane var sanırım tr de :) tşkkr ederim
Çok güzel bir araç. Koltuklarına bayıldım :)
çok saolun :)
Tayfun abicim hayırlı olsun. Hızlısınız valla :) Allah kaza bela göstermesin, Maşallah :)
saolasın kardesim :)
kazasız belasız kardeşimm :))
eyv kardesm :)
o ben değilim arkadasım :) ben alıcagım arabayı sorgulamam gider kendim bakarım beğenirsem alırım mutu güzel açıklamış zaten :)
tşk ederim
Koltuklar, kadran ve direksiyon mükemmel gerçekten. Maşallah.
tk ederim .
İlk Defa Meriva Opc Gördüm :D
Opc'ler güzeldir bir'de meriva gibi farklı olması araca ayrı bir hava katmış , piyasada nadir sanırsam :D
Hayırlı Uğurlu olsun . . .
:) evet biraz nadir renk olarak tek olmam lazım toplamda 3 veya 4 taneyiz görmemen çok normal yani tşkkr ederim :)
Konuyu açan başkasıydı. Tayfun başkan konu falan açıp sorgulamaz tanıdığım kadarıyla. Gider arabayı, serviste götürür beğenirse alır, beğenmezse başka araçlara yönelir. Yoksa o konuda yazanlara baksaydı, şuan bu sayılı araca sahip olamazdı. Keza en başlıca örnek çok yaktığını söyleyenler falan mevcuttu, ben şahidim yok öyle bi durum. :o
:icon_tup::icon_tup::icon_tup::icon_tup: ağzına sağlık
tayfuncum çok farklı çok sevimli maaşallah.hayırlı uğurlu olsun kardeşim=)
saolasın kardesm bizde haram beygire geçtik ahah
20 gün izmirde durdum o kadar dibine kadar geldim kardesim gel bi gazlayalım demedin. ( :P )
Maşallah abi cok tatlı duruyo kerata :D Allah kaza bela vermesin
saolasın kardesm :) olm arabayı perşembe getirdim zaten sen geldiğinde vteci satmıştım zaten :)
erdikeser
22-09-2013, 12:27
kazasız belasız maşallah çok farklı bir araç gerçekten
kazasız belasız maşallah çok farklı bir araç gerçekten
yıkamışken bi kaç resim daha ekliyim :)
http://img62.imageshack.us/img62/8129/0r6d.jpg
http://img18.imageshack.us/img18/4473/3uz8.jpg
http://img24.imageshack.us/img24/8315/w3n6.jpg
sercanavcı
23-09-2013, 10:00
maşallahh maşallahh çok yakışıklı hayırlı olsun abi yine çok temiz bi araba bulmuşsun :)
ondertopcu
23-09-2013, 10:11
Maşallah çok güzel duruyor
maşallahh maşallahh çok yakışıklı hayırlı olsun abi yine çok temiz bi araba bulmuşsun :)
çok saol kardeşim :) eelimizden geldiğince almaya çalışıyorum güzel bişiyler :)
Maşallah çok güzel duruyor
teşekkür ederim :)
maşallah çok farklı ve güzel araç :)
maşallah çok farklı ve güzel araç :)
saolasın :)
-Günalp-
23-09-2013, 11:25
tayfun cok güzel araç gerçekten sadece şu yan krom çıtalar araba rengi olsa daha güzel duracak. cok takıldı gözüme yazayım dedim=) maşallah tekrardan.
tayfun cok güzel araç gerçekten sadece şu yan krom çıtalar araba rengi olsa daha güzel duracak. cok takıldı gözüme yazayım dedim=) maşallah tekrardan.
benim de gözüme çok takılıyor günalp :) ama denizliye gidince cihanın orda çıkartıcam silikonla yapıştırmışlar biraz uğraştırıcak ama halledicem tekrar saol
Hayırlı olsun abi bence de çok şık ve güzel bir araba rengi yeter :) Allah kaza bela göstermesin Maşallah :)
kromlardan extra olarak söylemek istedigim öne opel amblemini takın bence o şekilde boş güzel gözükmüyo pek.
maşallah çok güzel araba kazasız belasız sürmek nasip olsun :)
Hayırlı olsun abi bence de çok şık ve güzel bir araba rengi yeter :) Allah kaza bela göstermesin Maşallah :)
sağol kardesim tşkkr ederim :) bu arada renkdaş olduk sanırım :))
kromlardan extra olarak söylemek istedigim öne opel amblemini takın bence o şekilde boş güzel gözükmüyo pek.
maşallah çok güzel araba kazasız belasız sürmek nasip olsun :)
panjuruda değiştirebilirim zamanla :) tşkkr ederim
Abicim maşallah çok şirin duruyor :)
ffserkan
23-09-2013, 14:30
hayırlı olsun tafooo : ) haruna bu arabayı bana sen aldırdın demişsin ama benim hakkımda yenmez bence : ) kaza bela vermessin rabbim.. hafta sonu gel opc team'i oluşturalım : )
Tafo hayırlı olsun kardeşim.. :) Allah kaza bela vermesin.. Çok güzel duruyor :)
Abicim maşallah çok şirin duruyor :)
soal kardeşim biraz şakacı şirin kendisi :))
hayırlı olsun tafooo : ) haruna bu arabayı bana sen aldırdın demişsin ama benim hakkımda yenmez bence : ) kaza bela vermessin rabbim.. hafta sonu gel opc team'i oluşturalım : )
haha aynen valla giriniz kanıma yoksa yine vag da devam ediodum :)) en son senn çatara patara gidişin de kararımı vermiştim zaten haftaya gelicem ozaman oluştururuz voltranı :D
Tafo hayırlı olsun kardeşim.. :) Allah kaza bela vermesin.. Çok güzel duruyor :)
saol kardesm.. seninde doğum günün kutlu olsun :D
wiesmann
26-09-2013, 11:24
cok ıyıkı bu :D
begendıgın arabayı almana sevındım gule gule kullan ;)
cok ıyıkı bu :D
begendıgın arabayı almana sevındım gule gule kullan ;)
maşallah aracınıza
şakacı şirin :D
Taytaycım önceki avatar iyiydi, neden değiştirdin? :D Pixel pixel olmuş bu. Kapılardaki krom gibi gözümü tırmaladı emenike. :D
İlk seferde muayneden de geçmişsin bu arada hayırlı olsun. :D
maşallah aracınıza
şakacı şirin :D
çok tşk ederim :)
Taytaycım önceki avatar iyiydi, neden değiştirdin? :D Pixel pixel olmuş bu. Kapılardaki krom gibi gözümü tırmaladı emenike. :D
İlk seferde muayneden de geçmişsin bu arada hayırlı olsun. :D
haha orj olsun dedim avatar :D bagajdaki yazıyı kestim biçtim :)))
aynen muayne olayıda çıktı aradan 10dk da girdik çıktık :) her aldıgım araca yaptırıyorum şans :)
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/577355_10151953733704026_1262895179_n.jpg
Hayrlı Olsun Mavı Boncuk Taytayıım ;)
Maşallah OPC Merivaya :)
2004 Beyaz 1.6 Merivamız vardı çok şahane araçdı resmen çakma jipti :)
Araba kullanmayı bu arabada öğrendim diyebilirim çok anıları vardır bende :)
Hayrlı Olsun Mavı Boncuk Taytayıım ;)
saol kardesm airborayada maşallahh :)
Maşallah OPC Merivaya :)
2004 Beyaz 1.6 Merivamız vardı çok şahane araçdı resmen çakma jipti :)
Araba kullanmayı bu arabada öğrendim diyebilirim çok anıları vardır bende :)
tşkkr ederim evet kullanımı baya keyifli daha önce bu tarz aracım hiç olmamıştı :)
Hayırlı olsun güle güle kullan.:)
Hayırlı olsun güle güle kullan.:)
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
hayırlı olsun kazasız belasız kullanın
saolun cümlemize kazasız belasız inş.
iki opc yanyana gelmişken bi resim çekeyim dedim :)
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1379602_10151974482659026_1872517744_n.jpg
By_HaNNibaLL
06-10-2013, 18:00
Abi ticari mi bu hahaha:)
Bende cok sasirdim degisik bi goruntusu var ama begenip aldiysan sorun yok kazasiz belasiz kullanman dilegiyle kis geldi daga gelirsin artik :)
Abi ticari mi bu hahaha:)
Bende cok sasirdim degisik bi goruntusu var ama begenip aldiysan sorun yok kazasiz belasiz kullanman dilegiyle kis geldi daga gelirsin artik :)
saolasın kardesm her arabamı beğenip aldım sıkıntı yok ama bu ayrı bi içime sindi farklı olmak iyidir.
yakında dağa bayıra çıkamıcak zaten basıcam :)
Bulabildin mi coil? :D
Kutuya bunu da atsınlar coille :D
http://www.ebay.com/itm/Opel-Meriva-OPC-OPC-Special-/321150098870?pt=Spielzeugautos&hash=item4ac6099db6
Bulabildin mi coil? :D
Kutuya bunu da atsınlar coille :D
Opel Meriva OPC OPC Special | eBay (http://www.ebay.com/itm/Opel-Meriva-OPC-OPC-Special-/321150098870?pt=Spielzeugautos&hash=item4ac6099db6)
doğum günüm yeni geçti hala hediye kabul edebilirim :D çok iyiymiş yaw :o
engin vti
07-10-2013, 00:25
Maşallah kanka opc yi de gördük sayende :)
Maşallah kanka opc yi de gördük sayende :)
adamsın lan kanka :D türlü türlü biniyoruz işte
DB cupramızda güzel çok daha hızlı olucak inş :icon_tup:
ben bunların kilosu hafif zannediyordum
öğrenince dumur olmuştum
maşallah opc meriva ilk kez gördüm :)
engin vti
07-10-2013, 00:32
adamsın lan kanka :D türlü türlü biniyoruz işte
DB cupramızda güzel çok daha hızlı olucak inş :icon_tup:
Sende adamsın kanka :D hepimize maşallah bizde çeşit çok Allah'a şükür :) Cupra inşallah izmirde nirvanalara oynayacak
ben bunların kilosu hafif zannediyordum
öğrenince dumur olmuştum
maşallah opc meriva ilk kez gördüm :)
tşk ederim.
tipinden belli degilmi ağır olduğu :D
biraz bilgi ekliyim ozaman bende :)) normal olarak hakkında bilgisi olan pek fazla kimse yok :)
http://img268.imageshack.us/img268/327/f9pm.jpg
http://img202.imageshack.us/img202/287/nbuy.jpg
http://img850.imageshack.us/img850/6226/877e.jpg
http://img15.imageshack.us/img15/5241/jeev.jpg
http://img542.imageshack.us/img542/3516/f66f.jpg
Koltukları yeter yahu. :D
yok valla ben b segment gibi biliyordum bi kaç sene önce haberim oldu
dumur oldum o zamanlar maşallah tosuna :D
bide hafif olsa lotus elise :p
A4 Avantı almadan önce niyetlenmiştim bu araca hatta favorilerimde vardı nakit olayını çözdüm sahibi ile irtibata geçemek istediğimde aracın ilanının kaldırılmış olduğunu gördüm... ozaman kim aldı diye üzülmüştüm ama siteden birinin alması anlayan birilerinin eline düşmesi sevindirici bir durum Allah kaza bela vermesin araç ok gibi maşallah... Çok doğru bir iş yapmışsınız...
yok valla ben b segment gibi biliyordum bi kaç sene önce haberim oldu
dumur oldum o zamanlar maşallah tosuna :D
bide hafif olsa lotus elise :p
hafif olsa işler baya farklı olurdu zaten donanımlı araba hızlı aile arabası çok iddamız yok zaten yeterinc ekeyif veriyor bana :) tekrar tşkkr ederim.
A4 Avantı almadan önce niyetlenmiştim bu araca hatta favorilerimde vardı nakit olayını çözdüm sahibi ile irtibata geçemek istediğimde aracın ilanının kaldırılmış olduğunu gördüm... ozaman kim aldı diye üzülmüştüm ama siteden birinin alması anlayan birilerinin eline düşmesi sevindirici bir durum Allah kaza bela vermesin araç ok gibi maşallah... Çok doğru bir iş yapmışsınız...
Nasip kısmet , şuanki aracınızda çok güzel maşallah çok hoşuma gitti.
Bende seve seve aldım çoğu kişiye garip geliyor ama binen kullanan ön yargı ile yaklaşan herkezin çok hoşuna gitti :)
Aldığım arkadaş bahsetti baya soran varmış sanırım. Bana nasip oldu elimden geldiğince bende iyi bakmaya çalısıcam özel bi araç :)
Çok teşekkür ederim iyi yorumunuz için , hepimize kazasız belasız inş.
ne tesadüf ben de tosunum diyordum..:rolleyes:
hayırlı olsun.. 2. sahibi ve en uzun süre kullanan bendim..
araçla ilgili benden ve opelgarage ailesinden gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz..:(
valla ne yalan söyliyeyim özlüyom valla..:beuj:
ne tesadüf ben de tosunum diyordum..:rolleyes:
hayırlı olsun.. 2. sahibi ve en uzun süre kullanan bendim..
araçla ilgili benden ve opelgarage ailesinden gerekli bilgilere ulaşabilirsiniz..:(
valla ne yalan söyliyeyim özlüyom valla..:beuj:
Abi tşk ederimn çok memnun oldum bu arada sizin adınız geçiyordu zaten :)
Özlenmicek gibi değil kerata zaten bu tafa gelirseniz her zaman gelip görüp kullanabilirsiniz :)
Detaylı pm atıyorum size :D
allah kaza bela vermesin kardeşim çok güzel duruyor Denizliye geldiğinde bi ara bindirde kıçımız bi opc koltuğunada değsin :)
allah kaza bela vermesin kardeşim çok güzel duruyor Denizliye geldiğinde bi ara bindirde kıçımız bi opc koltuğunada değsin :)
Saol kardeşim her zaman , olm geldiğim zaman seni göremiyorum Cihanın oraya uğra arada sırada orda takılıyorum :)
Saol kardeşim her zaman , olm geldiğim zaman seni göremiyorum Cihanın oraya uğra arada sırada orda takılıyorum :)
olum ben hep görüom senide arabam yok şu an ondan gelmiom aranıza almazsınız siz beni böyle ezersiniz ahahaha
olum ben hep görüom senide arabam yok şu an ondan gelmiom aranıza almazsınız siz beni böyle ezersiniz ahahaha
Lan olurmu öyle şey :) geldiğim zaman yazarım whatsappdan seat ne oldu la dizel alıp huzura ermiştin :p
Lan olurmu öyle şey :) geldiğim zaman yazarım whatsappdan seat ne oldu la dizel alıp huzura ermiştin :p
aga fazla huzur götümü dürttü kaşıntı tuttu :D
70' lik dp , düz boru ve Varex bu gün tamamlanıcak inş :) sabahın köründe dayandık Okan abinin kapısına :))
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1186163_10152019518964026_365027297_n.jpg
Sesini merak eden olur 1080 p video bekleyen olur ama. :D
ilkerist
26-10-2013, 11:05
Aynen aynen :D
Kanka maasallah cok guzel olcak sesi cok merak ediyorum :)
70' lik dp , düz boru ve Varex bu gün tamamlanıcak inş :) sabahın köründe dayandık Okan abinin kapısına :))
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1186163_10152019518964026_365027297_n.jpg
eski nişanlısını özleyenler gibi bakıyom eski aracıma..:D
valla sonucu ben de merak ediyorum..;)
MtnAkdeniz
26-10-2013, 13:25
tam tatlı sürprizler yapılacak bir araç hayırlı olsun güle güle kullanın :)
Valla baya iyi eğlenceli oldu bizim tosun , çatara patara gelen bi merivayı görünce millet şaşırıyor :D
driftboy
27-10-2013, 10:32
Valla baya iyi eğlenceli bizim tosun , çatara patara gelen bi merivayı görünce millet şaşırıyor :D
dün aksam onun şerefineydi galiba Jackie's & Hangover'da :D
eski nişanlısını özleyenler gibi bakıyom eski aracıma..:D
valla sonucu ben de merak ediyorum..;)
İstedigin zaman gelip canlı görüp kullanabilirsin abi :)
Sonuç iyi oldu tepkileri değişti biraz , yazılımla daha güzel olucak inş deneyip görcez ne kadar hızlandık..
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1385587_10152020722294026_1956422169_n.jpg
dün aksam onun şerefineydi galiba Jackie's & Hangover'da :D
hahah bi ara foursquare den gördüm gibi seni yaw ortalık baya karışıktı :D
Bayrampaşalı
27-10-2013, 11:27
masallah yavrum kazasız belasız paraya kıymıssın :D
KuBilaYY
27-10-2013, 12:50
Masallah tayfun kazsız belasız gunlerde kullan guzel arac.
driftboy
27-10-2013, 12:54
hahah bi ara foursquare den gördüm gibi seni yaw ortalık baya karışıktı :D
gözüm seni aradı ama göremedim abi bayaa karısıktı içerisi :D arıycaktım dedim simdi hiç rahatsız etmiym, baktım olacak gibi degil cıktım bende :D
masallah yavrum kazasız belasız paraya kıymıssın :D
saol kanka para konusunu biliyosun rahat ol :p
Masallah tayfun kazsız belasız gunlerde kullan guzel arac.
saolasın kubilay senin de hayırlı olsun :)
gözüm seni aradı ama göremedim abi bayaa karısıktı içerisi :D arıycaktım dedim simdi hiç rahatsız etmiym, baktım olacak gibi degil cıktım bende :D
Valla biraz kalabalıktı haha ,arasaydın muhtemelen iletişim kuramazdık zaten yanımdaki arkadaşımın sesini duymuyordum :D
driftboy
27-10-2013, 13:33
saol kanka para konusunu biliyosun rahat ol :p
ünlü yazar bu post'unda ''para bizde hayvan gibi :cool:'' deyimini gözümüze sokmaktadır.
ufak bi güncel çekelim plakaları app yaptık , biraz da kirliyiz :)
http://imageshack.us/a/img43/1083/3f24.jpg
Catara patara yaparken kirlenmek guzeldir kardesim masallah...
Tosuna prof çekimler istiyoruz.net :D
Catara patara yaparken kirlenmek guzeldir kardesim masallah...
:) saolasn kardeşim benim , valla kirli güzel geldi gözüme :p karşılıklı ateş edicektik sattın :confused: neyse önümüze bakalım
Tosuna prof çekimler istiyoruz.net :D
İzmire geldiğin de sen çekersin :) valla bi nasip olmadı çekmek çektirmek :))
#appplakaçokyakışmış
:)
teşekkür ederim . :)
kanashibari
08-12-2013, 20:54
Maaşallah sevimli yaratığa. :D
Masallahh.. opc ise koy sepete :)
canozgur106
08-12-2013, 21:16
Tayfun maşallah OPC candır:)
Maaşallah sevimli yaratığa. :D
:D hahah saolasın kanka
Masallahh.. opc ise koy sepete :)
Tayfun maşallah OPC candır:)
çok saolun arkadaşlar opc benim içinde çok özeldir her modeli :)
aracınızı çok beğendim özellikle hem aile hem zevk arabası oluşu en cezbedici noktası!
maşallah.. angaraya gelcektin ya.. beklemedeyiz hala..;)
aracınızı çok beğendim özellikle hem aile hem zevk arabası oluşu en cezbedici noktası!
Aynen biraz şaka arabası tşkkr ederim :)
maşallah.. angaraya gelcektin ya.. beklemedeyiz hala..;)
Abi gelemedik kafamda deli sorular var git gel masraf 210 hp de kalıcak hard yapınca riskli biliyorsun sende telefonda görüşmüştük zaten arkadaşla , kol piston girip sonuna kadar açasım var kendimi ayarlayıp :confused:
Abi gelemedik kafamda deli sorular var git gel masraf 210 hp de kalıcak hard yapınca riskli biliyorsun sende telefonda görüşmüştük zaten arkadaşla , kol piston girip sonuna kadar açasım var kendimi ayarlayıp :confused:
hard gelcem diyon..;) valla bi canavar mı çıkacak ortaya..:beuj:
hard gelcem diyon..;) valla bi canavar mı çıkacak ortaya..:beuj:
Valla abi niyetim o yılbaşından sonra bakıcam durumlara , şu an zaten çok eğlenceli oldu dp, egsoz ,filtre esp off şekilde :) videosunu atarım sana , bi yazılım kaldı bi süre sonra yine kaşıntım tutucak biliyorum gelmişken komple olsun bitsin diyorum :)
GörkemT.
09-12-2013, 12:46
masallah dönüp baktırıcak cinsten bir arac rengide cok guzel kazasız belasız.
serkan demir
09-12-2013, 13:01
maşallah tayfunum :)
Valla abi niyetim o yılbaşından sonra bakıcam durumlara , şu an zaten çok eğlenceli oldu dp, egsoz ,filtre esp off şekilde :) videosunu atarım sana , bi yazılım kaldı bi süre sonra yine kaşıntım tutucak biliyorum gelmişken komple olsun bitsin diyorum :)
esp yi nasıl off yaptın:beuj:
izmirlicem
10-12-2013, 23:59
opc lerde standart esp off yapabilme olayı sporta basılı tutuyosun esp off oluyo, diğer eski modellerde ise astra h gtc lerde fln ids paket alırsan sport tuşu oluyo sporta basılı tutuyosun esp off oluyo. onun dışında esp off yok ama ben yaptım easytronic astrada :) sport tuşu vardı ama kapanmıyodu ;)
opc lerde standart esp off yapabilme olayı sporta basılı tutuyosun esp off oluyo, diğer eski modellerde ise astra h gtc lerde fln ids paket alırsan sport tuşu oluyo sporta basılı tutuyosun esp off oluyo. onun dışında esp off yok ama ben yaptım easytronic astrada :) sport tuşu vardı ama kapanmıyodu ;)
aracın önceki sahibi benim ve bu araçta sport tuşu yok..
serkanAYB
11-12-2013, 08:45
nazar boncuğu gibi maşallah ne güzel o öyle :) tay tay
Abi abs beyninden kablo falan çekildi biraz teferruatlı bi iş. Esp devredeyken çok fark ediyor.
O bahsettiğin sport tuşu olsa zaten bu kadar uğraşmayız ;) o dediğin tuş corsa opc ler de var haklısın çevremde çok var biliyorum. Bu arabada esp sport vs ilgili alakalı bir tuş yok.
:icon_tup:
nazar boncuğu gibi maşallah ne güzel o öyle :) tay tay
Saolasın serkanım :)
Appler cok iyi olmus abi massalah tosuna :)
Appler cok iyi olmus abi massalah tosuna :)
Saol kardeşim Allah razı olsun :)
Bende 2004 Meriva 1.6 var LPG de var bu önemli !!! Takas eder miyiz bak seninkin de LPG yok.. :D
ugurcan52
11-12-2013, 18:48
maşallah çok güzel be , bu kasa arabaları sevıyorum ; bunu 3.20d ye değişmem ben :D :D
izmirlicem
11-12-2013, 23:32
özelden msj attım abi
Abi abs beyninden kablo falan çekildi biraz teferruatlı bi iş. Esp devredeyken çok fark ediyor.
O bahsettiğin sport tuşu olsa zaten bu kadar uğraşmayız ;) o dediğin tuş corsa opc ler de var haklısın çevremde çok var biliyorum. Bu arabada esp sport vs ilgili alakalı bir tuş yok.
özelden msj attım abi
tayfun o işi ben de araştırmıştım.. astra let motorlu coupelerde oluyordu ama iş teferruatlı olunca vazgeçmiştim..
sport tuşu ile ilgili bilgi almak için mail atmıştım opele ve telefonla arayarak bilgi verdiler.. araç normal merivalara göre önde 1,5 arkada 3 cm daha yere yakın.. yüksek olduğu için de sport tuşunun özellikleri sürekli devrede denmişti..
kullanımla alakalı biraz bilgi vereyim: amortisörlerin yenisi siparişle bir ayda geliyor.. lastikler 205-45-17 ve basınçları ön 41-44 arka 38-49 fabrika verileri (ben ortalama 42 yaptırıyordum).. bu ekipmanla ve esp ile araç hiç esnemiyordu.. bundan dolayı 205-50-16 lastik janta geçmiştim ve sürüş biraz daha yumuşamıştı.. frenler 308-264 astra coupe turbolarla aynı..
keyifli sürüşler..;)
Bende 2004 Meriva 1.6 var LPG de var bu önemli !!! Takas eder miyiz bak seninkin de LPG yok.. :D
Kardeşim normal merivalarla hiç alakam yok nedir ne değildir bilmiyorum :) , LPG varsa olabilir :p ahah
maşallah çok güzel be , bu kasa arabaları sevıyorum ; bunu 3.20d ye değişmem ben :D :D
Saolasın arkadaşım senn aracında çok güzel olmuş :) .
tayfun o işi ben de araştırmıştım.. astra let motorlu coupelerde oluyordu ama iş teferruatlı olunca vazgeçmiştim..
sport tuşu ile ilgili bilgi almak için mail atmıştım opele ve telefonla arayarak bilgi verdiler.. araç normal merivalara göre önde 1,5 arkada 3 cm daha yere yakın.. yüksek olduğu için de sport tuşunun özellikleri sürekli devrede denmişti..
kullanımla alakalı biraz bilgi vereyim: amortisörlerin yenisi siparişle bir ayda geliyor.. lastikler 205-45-17 ve basınçları ön 41-44 arka 38-49 fabrika verileri (ben ortalama 42 yaptırıyordum).. bu ekipmanla ve esp ile araç hiç esnemiyordu.. bundan dolayı 205-50-16 lastik janta geçmiştim ve sürüş biraz daha yumuşamıştı.. frenler 308-264 astra coupe turbolarla aynı..
keyifli sürüşler..;)
Abi aynen esp olayı coupe turbolarla aynı , onlarada böyle bi sıkıntı var :)
Bu arada Opelin verdiği bilgi çok mantıklı gelmedi bana yaw :)
Lastik basınçlarını daha önceden dediğin gibi yaptım araca çok sert oldu abi denedim onu pek kullanışlı olmadı , ama 16 jantla denemedim tabi.
Almanci Tane-R
12-12-2013, 11:04
kuzi biraz gec oldu ama tekrar hayırlı olsun :) tam aile spec hızlı baba işi bu makine :D
izmirlicem
12-12-2013, 23:44
kuzi biraz gec oldu ama tekrar hayırlı olsun :) tam aile spec hızlı baba işi bu makine :D
ilginç bişey valla ya bu opel ndn koymamışlarsa esp off, bnm astra h dede çok çektim sport tuşu var ids yok diye kapatamıyodum sonra çözdüm 1-2 abimde fikir verdi araştırdım fln nsl olduğunu tech 2 bağlayıp çözdüm programladım ve oldu,astra h de esp off u bulanlar yardımcı olmadılar sanki devlet sırrı ne yaptıysam nsl yapıldığını söylemediler hatta masraflarını karşılayıp malatyaya getirtcektik sonra ben işi çözünce gerek kalmamıştı :) geçen kış ve bu kış esp off ile yana dvm :) esp off yapamadan önce 15 km hız ile fln yanlamak zorunda kalıodum esp devreye girmesin diye baya sıkıcı oluyodu :)
Saolasın kuzennn , yılbaşından sonra falan aile spec olmaya adım atıcaz inş arabadan başladık bakalım :))
ilginç bişey valla ya bu opel ndn koymamışlarsa esp off, bnm astra h dede çok çektim sport tuşu var ids yok diye kapatamıyodum sonra çözdüm 1-2 abimde fikir verdi araştırdım fln nsl olduğunu tech 2 bağlayıp çözdüm programladım ve oldu,astra h de esp off u bulanlar yardımcı olmadılar sanki devlet sırrı ne yaptıysam nsl yapıldığını söylemediler hatta masraflarını karşılayıp malatyaya getirtcektik sonra ben işi çözünce gerek kalmamıştı :) geçen kış ve bu kış esp off ile yana dvm :) esp off yapamadan önce 15 km hız ile fln yanlamak zorunda kalıodum esp devreye girmesin diye baya sıkıcı oluyodu :)
Valla ben de anlamadım neden koymadığını saçmalık bişiy..
Bu arada bana bi pm atarmısın tech 2 ile nasıl yaptığını astra H mı vardı sende ?
Oğuzhan Y.
13-12-2013, 17:29
Çok güzel olmuş Tayfun abi maşallah. Keyifli bir şaka makinası olmuştur :)
Çok güzel olmuş Tayfun abi maşallah. Keyifli bir şaka makinası olmuştur :)
saol kardeşim :)
bi güncel çekelim görkem kardeşim saolsun bi kaç kere çekti bizi :))
http://i.hizliresim.com/eydDQ9.jpg
http://i.hizliresim.com/KDXAQl.jpg
http://i.hizliresim.com/eW2z2q.jpg
http://i.hizliresim.com/ekrQgW.jpg
http://i.hizliresim.com/wb80qn.jpg
http://i.hizliresim.com/ekrzJm.jpg
http://i.hizliresim.com/x9Xz13.jpg
HondatugraL
05-01-2014, 00:41
8 senenın sonunda Tayfun abıyıde yakından gördüm bi bahane ile :D
Aracın sesinide yakından duydum baya çatara patara gidiyo:icon_tup:
8 senenın sonunda Tayfun abıyıde yakından gördüm bi bahane ile :D
Aracın sesinide yakından duydum baya çatara patara gidiyo:icon_tup:
Haha foto bahane sırf senin için geldim kardeşim, bi 8 sene sonra da gündüz çekimi yaparız :D.
Bizim tosun biraz fazla patlıo gergin bu aralar :p
HondatugraL
05-01-2014, 00:47
Haha foto bahane sırf senin için geldim kardeşim, bi 8 sene sonra da gündüz çekimi yaparız :D.
Bizim tosun biraz fazla patlıo gergin bu aralar :p
Senı tanıdığımda 21 yaşındaydın şimdi 29 olmuş lanet olsun o güne :hahaha::hahaha::hahaha:
Neyse 8 sene sonra baya ünlenirim zaten foto işlerinde, parasıyla çekeriz :D
BlackGetz
05-01-2014, 02:09
MaaşAllah Tayfun nazarlardan gözlerden uzak ;)
Senı tanıdığımda 21 yaşındaydın şimdi 29 olmuş lanet olsun o güne :hahaha::hahaha::hahaha:
Neyse 8 sene sonra baya ünlenirim zaten foto işlerinde, parasıyla çekeriz :D
Bi yarım köfteye fit oluruz :D Sende büyüdün gittin :)
MaaşAllah Tayfun nazarlardan gözlerden uzak ;)
Allah razı olsun Erdem . :)
dragon07
05-01-2014, 08:02
tayfun çok güzel tosuncuk amma gözünü seveyim şu kromları bari karbona felan kapla geçici olarak :D
tayfun çok güzel tosuncuk amma gözünü seveyim şu kromları bari karbona felan kapla geçici olarak :D
Saolasın Efe valla o kromlar başa bela sorma bende nefret ediyorum da çok fena silikkonlamışlar sökünce çıtaların boyanması lazım bende boya konusunda biraz kılım :D Karbon iyi olurmu acaba :)
Saolasın Efe valla o kromlar başa bela sorma bende nefret ediyorum da çok fena silikkonlamışlar sökünce çıtaların boyanması lazım bende boya konusunda biraz kılım :D Karbon iyi olurmu acaba :)
Harun'un girişimi engellemeyeydin iyiydi. :D :D :D
Not: Kadran fotosu başarılı olmuş. :D
Boldenon
05-01-2014, 09:09
Renk çok yakışmış gerçekten. Maşallah
maşallah kardeşim pata küte çok güzel gidiyor makina
HaLuK-35
05-01-2014, 09:20
Maasallah dayım,o kadar diyorum sana satmayalım su arabayı diye ama yine o sacma kasıntı tuttu farkındayım,fazla param olsa dusunmeden alıp atıcam kenara dursun,ilerde evlenince bununla takılırdık :D Meraklılara anlatmaktan dilimizde tuy bitti,binen şok :D
dragon07
05-01-2014, 10:07
kankam folyo degilmi tabanı beğenmezsen sökersin en fazla ama kromdan daha iyi durucagı kesin :D
_driver_
05-01-2014, 10:11
maşallah araçta çekimler de çok iyi
çıtalara plasti-dip yapsanız güzel olabilir
Harun'un girişimi engellemeyeydin iyiydi. :D :D :D
Not: Kadran fotosu başarılı olmuş. :D
Engelemezdim İstanbulda olsam da vaktim kısıtlıydı harun çözücekti yoksa :D
Renk çok yakışmış gerçekten. Maşallah
Tşkkr ederim..
maşallah kardeşim pata küte çok güzel gidiyor makina
:) eyvallah kardeşimm kendi çapında yapıo bişiyler :p
Maasallah dayım,o kadar diyorum sana satmayalım su arabayı diye ama yine o sacma kasıntı tuttu farkındayım,fazla param olsa dusunmeden alıp atıcam kenara dursun,ilerde evlenince bununla takılırdık :D Meraklılara anlatmaktan dilimizde tuy bitti,binen şok :D
Saoalsın dayım , valla kaşıntı işte her gün farklı bi projeyle gözümü açıom kaşıntı işte hepimiz de var :p , senin benim yok zaten kardeşim :) evleneceğimiz yok daha zaten ahahha :D Valla o şoka girenler ayrı bi zevk zaten :cool: Ne biçim meriva bu yaaaa aahsuahudauhdasuds
kankam folyo degilmi tabanı beğenmezsen sökersin en fazla ama kromdan daha iyi durucagı kesin :D
Aynen kardeşim krom dan iyi olucağı kesin bi denemek lazım :)
baymustang
05-01-2014, 12:39
dünyanın en mantıklı aracı her daim takipteyim :) maşallah rabbim kaza bela vermesin
maşallah araçta çekimler de çok iyi
çıtalara plasti-dip yapsanız güzel olabilir
Tşkkr ederim valla bulucaz bi çare çıtalara :)
dünyanın en mantıklı aracı her daim takipteyim :) maşallah rabbim kaza bela vermesin
:) Allah razı olsun
maşallah..;) bu yandaki gri omuz çizgisini sakın çıkartma ha..:rolleyes:
maşallah..;) bu yandaki gri omuz çizgisini sakın çıkartma ha..:rolleyes:
Abi o orjinal mi ? :)
Bu resim de sendeyken sanırım :) jantlar corsa opc sanki ?
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/373808_2864123808256_266258526_n.jpg
AhmetKadir
05-01-2014, 21:20
Maşallah ruyalarima giriyor :)
Engelemezdim İstanbulda olsam da vaktim kısıtlıydı harun çözücekti yoksa :D
Erken çıktık da ne oldu? Benim yüzümden yanlış saptık, aynı zamanı kaybettik :icon_wack :D :D
bu nasıl araba ya döwseler inanmam opc olduğuna :D maşşşalllah böyle tercihler yapan insanlar hep özel insanlar :D en doğru seçim abi güle güle kullan
Maşallah ruyalarima giriyor :)
:) :) eyv kardeşimm
Erken çıktık da ne oldu? Benim yüzümden yanlış saptık, aynı zamanı kaybettik :icon_wack :D :D
:D neyse gezdik say ahah
bu nasıl araba ya döwseler inanmam opc olduğuna :D maşşşalllah böyle tercihler yapan insanlar hep özel insanlar :D en doğru seçim abi güle güle kullan
Çok saol kardeşim valla aldıgım zaman banada baya ön yargı ile yaklaşan çoktu ama yakından gören binen herkez hak verdi bana :))
Maşallah rengi cok güzel oldukça dikkat çekici
Maşallah rengi cok güzel oldukça dikkat çekici
Tşkkr ederim typer da hayırlı olsun :)
Abi o orjinal mi ? :)
Bu resim de sendeyken sanırım :) jantlar corsa opc sanki ?
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/373808_2864123808256_266258526_n.jpg
o çizgi ilk geldiğinde fuarlarda (izmir, bursa, İstanbul fotoları bende mevcut) gösterildiği için şirketçe yapılmış ve sırıtmıyor..
o jantlarda astra h gtc 16 jantları.. 17 sert geldiği için 16 daha iyi olmuştu..
bu resim de bizim ankara opelgaraj ekibi..;)
Fuar resimlerini bana yollayabilirmisin abi. :)
Bu arada bende bi 16 jant takmak istiyorum
Fuar resimlerini bana yollayabilirmisin abi. :)
Bu arada bende bi 16 jant takmak istiyorum
müsait zamanda olar..;) 16 ölçüsü 205 50..
HaLuK-35
08-01-2014, 12:37
la havle vela kuvvet...
birden bire çok el değiştirdi araba yahu
bu Meriva OPC'yi Ankara'da Optimum civarında hep görürdüm.. enteresan bi model :)