Orijinalini görmek için tıklayınız : Honda Hakkında Acil Yardım
Kagan_KOÇAK
21-09-2013, 07:27
Merhaba arkadaşlar aracım Honda Civic Ek kasa,dün gece aracımın triger kayışı koptu yolda kaldım,Usta çağırdım triger kayışı kopmuş supap başların yamulmuş motor kapağının açılıp supapların fln değişmesi gerektiğini söyledi yaklaşık 600-900 arası bi masrafı varmış ben afyonda öğrenciyim aracımı bilmediğim kişilere emanet etmekte istemiyorum sizce yaptırmalımıyım verdikleri fiyat normal mi burda honda serviside yok açıksası biraz çaresiz kaldım tavsiyelerinizi bekliyorum.
devil_berk22
21-09-2013, 10:43
geçmiş olsun daha önceki bi aracımda başıma gelmişti yarı motor yaptırdım eğer 600 liraya falan yaptırabilirsen çok iyi fiyat ancak 1000 liradan aşağıya sanayiden çıkman biraz zor gözüküyor.
Kagan_KOÇAK
21-09-2013, 10:51
saolun bugün onun için koşturucam 600 lirayla yırtarsam şükredicem valla.
kadir jdm civic
21-09-2013, 11:04
ilk önce kapagı söktürtme kardeşim yeni bir triger taksınlar sentesini ayarlasınlar sonra arabayı bir çalıştırın patırdamalı düzgün çalışmıyorsa ozaman kapagı acın hatta kompresör degerinide kontrol ettirirseniz siboblardan kaçırıp kaçırmadıgını görürsünüz.
he işin garantisi kapak açılıp kapak yaptırtmaktır.
istanbul piyasası için konuşuyorum.
üst kapak açma işçilik 200 tl
üst kapak rektefiyeci işçilik 150-200 tl
treger kayışı 80-120 tl arasında
birde yağ ve filtresi değişimi 80 tl
bujılerinide kontrol ettir bir takımda bujı tak 50 tl
kesinlikle sibob lastiklerini değiştir 80 tl
listen bukadar tek sey sibob düzelmeyecek şekildeyse çıkma sibob takarlar olmadı 165 tl ye takım sibob alır taktırırsın
Kagan_KOÇAK
21-09-2013, 17:43
Eyw abi,arabayı bıraktım sanayiye motor kapağı açılıp,bakılacak muhtemelen 900 gibi Bi rakam çıkıcak tanıdık vs soktuk en iyi şekilde halledicez inş
gokcell13
23-09-2013, 22:26
Üst kapak acılacak altı ustu bir rakam soylemis.Daha fazla cıkmazsa dua et bu fıyata.
Ben ek kasaların triger koptuğunda sadece stop edip motora zarar vermediğini biliyorum bunu söyleyen ustalar yetkili servis elemanlarıydı