PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Herkesin Dikkatine..

cerkez_kral
21-09-2013, 16:33
Selam arkadaşlar söylemek istedigim birkaç bişey var forum ortamı gayet güzel adminlerden allah razı olsun ama benim gördügüm yada denk geldigim kadarıyla herkeste bi laf sokma gayreti herşeyi ben biliyorum ayakları yapan bazı arkadaşlar görüyorum bişeyi bilmesede ben biliyorum gibisinden konuşanlardan bahsediyorum bırakın böyle şeyleri araba için yada fani bişey için milletin kalbini kırmayın canını sıkmayın adam araba almış millet maşallah güzel hayırlı olsun yazacagına yok bu araba pertti yok yag yakıyodu yok şöyleydi böyleydi milletin malını kötülemek ayıptır belki o adamın parası ona yetti yada herşeyini bilerek aldı bunu sorgulamak kimseye düşmez bu yaşımla kimseye akıl verecek degilim yazdıklarım yanlıs anlasılmasın ha birde şu kendinden 3-5 yaş büyük insanlara ismiyle hitab eden kesime hiçbişey diyemiyorum herkese iyi günler

Aranel Ciryatan
21-09-2013, 16:37
Her forum ortamında sivri arkadaşlar olur hoşgörü ile karşılamak lazım. Ama bence bir aracın geçmişi hakkında bilgi yazılmasında sorun yok. belki alan kişinin bilgisi olmayabilir. Araba önceden pert vs falan gibi bir durumu bilen varsa yazmasından yanayım ben.

cerkez_kral
21-09-2013, 16:40
abi geçmişi hakkında yazılsın zaten lafım o degil misal sen araba almışsın bi hevesle ordan biri çıkmış yok bu arabayı tren biçti üstüne uçak düştü yok böyle oldu yok şöyle oldu ben buna karşıyım bilmişligin geregi yok yani milletin eksilerini aramaktan başka hiçbişey göremedim şu forumda sözlerim yanlıs anlasılmasın

oğuz
21-09-2013, 16:52
düzgün bi uslup ile söylendiğinde geçmişide söylenir kazasıda zaten.önemli olan söyleyiş,yazış tarzı

Burhan Type R
21-09-2013, 16:55
Aynen öyle eskiden ben sürekli aktiftim tech te artık kolay kolay girmiyorum.arabamızın videosunu koyuyoruz PA Typer adam Allah kaza bela vermesin diyecegine güzel gidiyor diyecegine.Bu arabada beyin var bu arabada gizli spec var yok stock typer böyle yürümez.Ulan benim arabamda ne oldugunu bende iyimi bilecen.Video resim koyuyoruz güzel yorum alıp sohbet edecegimize bir anda kendimizi tartışmanın içinde buluyoruz.Daha yazacak çok şeyler var ama yeter bukadar

Onurkk06
21-09-2013, 16:55
Malesef toplumda nasıl her tip insan varsa forumdada var zaten fazla sivri olanları adminler ayıtlıyor

tool
21-09-2013, 16:58
ayipli.mal.varsa soylenmesin mi?

Burhan Type R
21-09-2013, 17:04
ayipli.mal.varsa soylenmesin mi?

reis ayıplı mal söylenmesin diye bişe yok.Sen arabanın resmini koyuyon adam bu araba pert bu araba Antalyadan aşagı devrildi yok yağ yakıyor.anliyacagın malını herkesin içinde kötülüyor.Durum bu bazı arkadaşlar maşallah Allah kaza bela vermesin demesini bilmiyor:icon_tup:

cerkez_kral
21-09-2013, 17:06
şu yazdıgım basit yazıda bile tartışma çıkarılmaya çalışıyo ya daha ne diyimki mal ayıplıysa ayıplıdır konu sadece o degil herkeste net üzerinden bi tartışma çabaları herkese laf sokma çabaları var benim öfkem bunlara abimsin sen yanlış anlama bari

rahmi
21-09-2013, 17:10
Tartışmaya girmek istemiyorsan yazmazsın çok zor değil. Allah başka dert vermesin.

tool
21-09-2013, 17:12
burda istanbul beyfendisi falan aramayin bosuna, eski çamlar bardak oldu

tool
21-09-2013, 17:16
şu yazdıgım basit yazıda bile tartışma çıkarılmaya çalışıyo ya daha ne diyimki mal ayıplıysa ayıplıdır konu sadece o degil herkeste net üzerinden bi tartışma çabaları herkese laf sokma çabaları var benim öfkem bunlara abimsin sen yanlış anlama bari

Sen bunlarla ofkelenirsen kendini hasta edersin hatta yoruma mahal verecek konulardan uzak durabilirsin

Sagopa ne demis;
Keep calm and kajmer

Ahmetfikri
21-09-2013, 17:57
sorgulama konularında bebekler bebeği die ilan açılan arabaların ne hallerden geçtiğini görüyoruz çakal çukal adamların itelemeye çalıştığı arabalardan tech sayesinde vazgeçiliyor ama arabasınnı fotograflarını koyan adamın konusuna pertti taklalıydı yazmak hoş değil bilgi varsa özelden msj atılıp bilgi vermek daha mantıklı

Kadyr
21-09-2013, 19:11
Malesef toplumda nasıl her tip insan varsa forumdada var zaten fazla sivri olanları adminler ayıtlıyor

bende aynını dicektim. toplumdada böyle sığırlar olduğu için burdada olması gayet normal. muhattap olmıcaksın.

ege_c
21-09-2013, 19:23
Tum gayretini asagilamaya ve insanlarin icinde bozmaya sarfeden o kadar cok insan var ki maalesef..su yazilanlardan 1 kisi dahi ustune aliniyorsa da terbiyesizim. gecen gun AR kangoo kardesimiz deneme daveti yapmis burada.Arac stok,dolu,sökük,yüklü farketmez onceligim gelecek olanlarla tanışmak,gecip gecilmek muhim degil anlaminda bir aciklama da yapmis..Anlarlar mi ,dosemisler hemen.Adam ozenmis,emek vermis ,ticariye karsi onyargili olanlara neler yapilabilcegini kanitlamis.Ama bazilarinda ne lafa ne de emege saygi var.Bazilariniz diyebilir o kadar elestirdin, o zaman isin ne burada diye. Ben forumda yeniyim,burasi fikir,bilgi ve ticari alisverislerinin yaninda cok guzel dayanismalarin da oldugu bir platform.Forumun formatina yönelik,az cok fikrim olsun diye gecmis konulari okudum,taradim.O kadar guzel insanlik örnekleri var ki cok mutlu oluyorum görünce.. Is hayatında ya da sosyal hayatta ezik kalip gurur yapmis,gelip sanal ortamda ve bu platformda kör bir hirsla herkese laf yetistirmeye calisan tipler var ya,en boktan konulari bile tartismaya cevirip forumu da kirletiliyorlar kendilerini de dusuruyorlar .. Ne bileyim,onlar adina üzülüyorum..Acip iki kisisel gelisim kitabi okuyun.Burada karsi tarafa yaptığınız rencide edici hamlelerden daha faydali olacaktır size..

Kakus
21-09-2013, 19:38
Çerkez, arada noktalama işaretleri de kullan tamam mı? ; )

-demek yerine, "Abi yazdıkların zor okunuyor. Biraz daha dikkatli olsan anlattıklarını çok dah kolay anlayabiliriz" demek bana çok daha makul geliyor.

Keşke dedikleriniz olsaydı, hayat bayram olsaydı. Fakat herkes aynı inceliği gösteremiyor. Maalesef üyeler tarafından böyle konuların açılmasını da yersiz buluyorum. Niyet ortamı sakinleştirmek, tamam güzel; fakat bir kulaktan girer, öbüründen çıkar. Sağlık olsun, biz Tech'i böyle seviyoruz.

Burak
21-09-2013, 20:08
Bazıları öyle ne yazık ki, gercek hayatta olduğu gibi.

Emre Ekrem
22-09-2013, 09:33
Herkes, diye genelleme yapmak hoş olmaz kanısındayım, kaldı ki her toplumda bu ve benzer türden insanlar vardır ve mutlaka olacaktı, tavsiyem görmezden gelmeniz olacak hatta bence varsa şayet hayatınızda bu tür insanlar, onlara da aynı taktiği uygulayınız SvS "sus ve sabret" taktiği.

Mutlu Değerli
22-09-2013, 09:41
maşaallah, allah kaza bela vermesin deyince ''YALAKA'' diyolar bu araba aleminde. Çok karşılaştım, büyüklerime abi dedigim için YALAKA dendi bana siz düşünün ne kadar kapçık agızlı gevşek it dolu bu memleket.

Milletin arabasını boklayıpta kendi aralarında ''adamsın kanka'' diyenler. Siz anladınız onu, içimden en agır küfürleri daima size saydırdım, dewamda edicem...

Amaç ne ?:: Milletin aracını kötüleyip kendisinkini yükseltmek. başka bişey degil...

Met
22-09-2013, 09:51
Tartışmaya girmek istemiyorsan yazmazsın çok zor değil. Allah başka dert vermesin.

:icon_tup:

Eğer gerçek biliniyorsa söylenmesinden/yazılmasından yanayım bende. Ama tabi ki kulaktan dolma öğrenilen şeyler yazılmaması lazım. Amaç *** atmak değil, gerçeği göstermek olmalı.

can_gnr
22-09-2013, 10:02
önce kendımı tanıtıyım ben can foruma 2009 yılından beri üyeyim
çok doğru bi konu olmus bende duşunuyodum bole bışey açmayı
forumda okadar cok kendini beğenen varki onların yüzünden foruma giresi gelmiyor insanın

yeni bir üye, bi konu açsa kendini beğenen abilerim kardeşlerim adamın konusunda ileri geri bişeyler yazıp tersliyorlar,, he birde sorgulama sayfalarında geçen muhabbetler özellıkle s2000 sorgulamalarında yok millet muhabbet olsun diye sorguluyormuş diye terslıyorlar bu zamana kadar 2 tane s2000 sorguladım buradan herkez atıp tuttu gidip aldım bindim gezdim tozdum zarar etmeden sattım biri 55 ES 599 onur abinin arabası diğeride 34 NVG 46 serkan abınin arabası
bunları yazmamdakı amaç kimse kimseyi kırmasın sonuçda araba bu bence insanlıkdan önemli değil