Orijinalini görmek için tıklayınız : Font Sorunsalı
Merhabalar, bir kaç haftadır bu devam ediyor ve nereye baksam net bir çözüm bulamıyorum eğer birinizin başına falan geldiyse yardımcı olsun çıldıracağım hiç bir şeye bakamaz oldum hiç bir şekilde de düzeltemedim.
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/1240290_10151823076725999_1466986569_n.jpg
böyle anlamsız simgeler çıkartıyor yazılar arasında.
ProdriveSTI
22-09-2013, 04:01
Tek bir tarayıcı da mı çıkıyor ? Yoksa hepsinde var mı bu sorun ?
Edit : Tarayıcı'dan yazı fontunu değiştirmeyi denedin mi ?
abi hepsini denedim bilgisayar, tüm tarayıcılar aklına ne kadar gelebiliyorsa, sildim tekrardan kurdum bir tek internet explorer da her şey tertemiz ama ondada yeni farkettim türkçe karakterler hep bir punto daha büyük duruyor.
ProdriveSTI
22-09-2013, 04:24
Karakter kodlamalarında sıkıntı olur diye düşündüm.Silip tekrar kurmuşun düzelmesi lazım.
Tarayıcıları uninstall programlarıyla silip tekrar yükler misin ?
Revo Unistaller programını öneririm.Programı kaldırdıktan sonra tara seçeneğine tıklayıp karşına gelen ne var ne yok hepsini işaretleyip sil demeyi unutma ama.
abi Your!Uninstaller diye bir program kullanıyorum onunla silerim hep programları bilgisayardaki herşeyi silsin diye, ama onunla sildim yine düzelmedi. yani yapmadığım şey yok abi herşeyi denedim :D
Font klasörü ile alakalı olabilir mi?
valla abi herşeyi denedim bir de bilgisayar ingilizce istediğimi de bulamıyorum.
CooLeqenD
22-09-2013, 10:18
Ne sıkıntılı bir çocuksun olum sen ya :D
ya olm hiç sorma ya her gün pc'ye bir şeyler oluyor, kafa atıcam şimdi