Orijinalini görmek için tıklayınız : TIC RS & AZ'rail RC Roll
civic@ef
22-09-2013, 16:21
AZ RC Specler:
filtre
egzos
emme-kelebek polish
ayarlı kasnak
timing
kısa
yazılım
koltuklar sökük
TIC RS Specler:
filtre
egzos
70'lik kelebek
emme manifolt polish
kısa
yazılım
arac ici-plastikler sökük
E20 yakıt
http://img844.imageshack.us/img844/3496/tp9h.jpg
Az rc iççekim
hCDmxijm4KE
Link:www.youtube.com/watch?v=hCDmxijm4KE
İlk Deneme
dKAA-DmUsEM
Link: TIC RS & AZ RC Roll 1 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=dKAA-DmUsEM)
İlk deneme dış çekim
MginFWAsyJ0
Link:Tıc RS - Az RC roll1 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=MginFWAsyJ0)
İkinci Deneme
oQiDwoXDRsA
Link: TIC RS & AZ RC Roll 2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=oQiDwoXDRsA)
İkinci deneme dış çekim
GlxNEXHE-TY
Link: TIC Rs AZ Rc roll2 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=GlxNEXHE-TY)
Gelen herkezin ayağına sağlık.
Her iki araca da maşallah..Tıc Rs forumu yanıltmadı :)
herkesin emeğine sağlık ,,2 araçta çok başarılı maaşallah diyelim ;) ibocan azını kabul etmem demiştim çoğunu yapıp dönmüşsün tebrikler Tıc RS e :) ...
kerem_euk34
22-09-2013, 16:31
Masallah 2 aracada tic rs formunda afr ayarsizdi gaz kelebegi teli koptu bunlara ragmen guzel sonuc ;)
bravo hgt
22-09-2013, 16:31
Hey Maşşallah TIC a yine kosturmuş 4 nala tebrikler angaralı ibocana:icon_tup:
Sportline
22-09-2013, 16:43
Maşallah iki aracada, tic zorlanmamış :)
iki araca da maaşallah, tic rs'e vermiştim oyumu ama ne yalan söyleyeyim az'ın biraz daha zorlayacağını düşünmüştüm.
TİC rs e Maşallah cok guzel yürümüş:)rc ye de Maşallah
Maşallah deneyen araçlara.
kazasiz belasiz ankaraya girdik.
yasin kardesimin ve duzceden gelen herkesin ayagina saglik.
rs in bugun nazli gunuydu :)
dun istanbuldan alelacele benzin pompasi getirdik. bu sabah pompayi taktik ama kesinti devam ediyordu. map sensoruymus arizali olan. sans eseri parcacidan sensor aldik yola ciktik.
sabahtan beri bana yardimci olan swap team (yunus,serdar,ramazan,kerem,can,gokhan,mehmet aydogan)e tesekkurletimi sunuyorum :D
ilk denemenin sonunda gaz kelebeginin mili kirildi. gaz takili kaldi. zaten videoda belli kesicide kaliyo bi sure.
bi sekilde ankaraya donecek kadar sorunu cozduk ama arkadaslarin istari uzerin o sekilde bi deneme daha yaptik.
gelen beni yalniz birakmayan herkese tekrar tesrkkurler.
Westi555
22-09-2013, 17:09
Tıc çok iyi maşallah
Emsali olan ve o speclerde tic rs den hizli araba yok
Masallah
Masallah RS onde, iki aracta basarili
Maşallah iki aracada , tıc yine her zamanki gibi formunda :)
TIC RS şaşırtmadı. Araçlara maşallah.
Tahmin ettiğim olmuş :) maşallah iki aracada
MertSerhanÖ.
22-09-2013, 17:24
2 aracada maşallah.ama Tıc rs gerçekten hızlı bir araç.
LIGHT RS
22-09-2013, 17:25
kazasiz belasiz ankaraya girdik.
yasin kardesimin ve duzceden gelen herkesin ayagina saglik.
rs in bugun nazli gunuydu :)
dun istanbuldan alelacele benzin pompasi getirdik. bu sabah pompayi taktik ama kesinti devam ediyordu. map sensoruymus arizali olan. sans eseri parcacidan sensor aldik yola ciktik.
sabahtan beri bana yardimci olan swap team (yunus,serdar,ramazan,kerem,can,gokhan,mehmet aydogan)e tesekkurletimi sunuyorum :D
ilk denemenin sonunda gaz kelebeginin mili kirildi. gaz takili kaldi. zaten videoda belli kesicide kaliyo bi sure.
bi sekilde ankaraya donecek kadar sorunu cozduk ama arkadaslarin istari uzerin o sekilde bi deneme daha yaptik.
gelen beni yalniz birakmayan herkese tekrar tesrkkurler.
ibo senin denemelerle ilgili açıklaman bu kadarmı kardeşim?????
chiefkadir
22-09-2013, 17:30
Masallah Ikisinede,
TIC nasıl iyi olduğunu bir kez daha kanitlamis:)
ibo senin denemelerle ilgili açıklaman bu kadarmı kardeşim?????
ne yorum yapabilirim abi daha.
ordada soyledim deneme hakkinda konusacak bisey yok diye.
videolarda hersey ortada.
benim unuttugum ,sizin eklemek istediginiz bisey varsa yazin abi.
maşallah araclara sımdı benım anlamadıgım ıkı aracta aynı sokukluktemıydı rs e baktıgımda sadece sase 1 koltuk gordum plastık aksamı komple ıptaldı sanırım he bırde motor vardır dogal olarak :D
Turboğuz54
22-09-2013, 17:51
Maşallah araçlara rs güzel yürüyor
cliors116
22-09-2013, 17:51
Maşallah TIC rs e tahmin ettiğimiz gibi
maşallah araclara sımdı benım anlamadıgım ıkı aracta aynı sokukluktemıydı rs e baktıgımda sadece sase 1 koltuk gordum plastık aksamı komple ıptaldı sanırım he bırde motor vardır dogal olarak :D
amma takıldı bu söküklük olayına yaaa. aynı söküklükte olsa kapanacak mıydı o fark sizce?
Masallah tahmin ettigim gibi cıkmıs sonuc
amma takıldı bu söküklük olayına yaaa. aynı söküklükte olsa kapanacak mıydı o fark sizce?
sokukluk farkı da belırtılırse daha saglıklı olur yorumlar
polemige girmeye gerek yok aracların sahıplerı zevkıne denıyceklerını soylemıslerdı cokda zevklı ve hazlı deneme olmus bellı videolardan da tekrar masallah :)
snan1910
22-09-2013, 18:17
Maşallah Rs e,,
Ibrahim abi Rs deki emeğin çok büyük , fazlasıylada alıyorsun karşılığını. 41 kere maşallah.
TIC Rs in her videosu insanı gaza getiriyor, çıkıp bi gazlayası geliyor insanın :)
LIGHT RS
22-09-2013, 18:18
ne yorum yapabilirim abi daha.
ordada soyledim deneme hakkinda konusacak bisey yok diye.
videolarda hersey ortada.
benim unuttugum ,sizin eklemek istediginiz bisey varsa yazin abi.
araç ve deneme yapan ben değildim. sana ilk cevabı verecek olanda ben değilim. Sana gerekli cevabı verecek olan biraderim dir. ondan sonra eklersem eklerim. sadece konuştuğumuz şeyleri hatırla bence...
tic rs e masallah nazar degmesin zaten bekledigim sonuctu...
İbocan bileğine sağlık rs'in de tekerine. Makine yine şaşırtmadı :)
civic@ef
22-09-2013, 18:34
rs tek koltuk ve plastiklerde sökük rc tek koltuk plastikler takılı yeteri kadar açıkmı sökük olayı ? iki aracında dıştan fiber bi parçası yok kapısı bagajı kabutu tamponu duruyor. kesme biçme yok. video ortada abuk sabuk yoruma gerek yok.Kimse bişeyi bahane etmiyor olanı ordaki 16 kişide biliyor sanırım. video ortada..
Güzel bir gün oldu. Gittik denedik geldik iki aracada maşallah. Gerisi videolarda.
daha oncede diger konuda 50 kere yazdim.
ben bu denememe icin extra hic bi degisiklik yapmadik aracimda
her hafta ankarada nasi gazliyosam o sekilde geldim.
hatta kesik arka tamponum vardi orjinali taktin yolda dikkat cekmesin diye.
95 oktan uzerine %20 ethanol var
ici video goruldugu gibi sokuk. rc de tek koltuk plastikler takili. kilo olarak benimle ayni derecede sokuk degil. yasin kapi iclerini sokebilirim demisti ama sokmemis.
ayrica RC de klima iptali var Clio da klima takili.
specler konusunda baska bi eksik yok sanirim.
vay helal olsun ibonun arabaya biz giderken ztn gececegini tahmin ediyoduk tum tech turkey in ettigi gbi.diger arabayada masallah emeginize paraniz saglik
guwen_ar
22-09-2013, 19:31
Demek ki TD clio rs - 206 rc denemesi oldukca normalmis.
Masallah tic rs oldukca hizli ve beklenen bi fark olmus.
Nazar degmesin deneyen araclara.
derece43
22-09-2013, 19:41
Maşallah bariz şekilde RS setuplarına göre oldukça verim almış hakkını vermiş.. Rc nin biraz daha zorlamasını bekliyordum en azından 3-4 vteslerde.. Bu haliyle bi çok araca kök söktürür bu RS Tebrikler Kazasız belasız dostum.. Yasin aracın Rc ler arasında en hızlılardan diye düşünüyom yapılabilecekleri yapmışsın belki bi kaç şey daha ilerletir ama Rc ile çok oynamaya gelmiyor.. Sanada maşallah sıkıntıya gerek yok bence Rs zaten daha öncede söyledim avantajlı bi kaç konuda.. İbo güzel hazırlamış aracını.. Tekrardan güzel günlerde binin araçlarınıza
murat çelik
22-09-2013, 19:47
Kocaman maşallah tıc rs e ibo hakkını vermesini biliyorsun makina harikalar yaratmış bunun üzerine polemik yapmaya gerek yok bence bu denemenin sonucu benim gözümde buydu tekerinize taş deymesin kardeşim
The_Doctor
22-09-2013, 19:51
maşallah araçlara
Rs gecti superdi beklenen buydu oldu fln harika yorumlar
Yine herzaman olduğu gibi adam gibi kimse çıkıp gercekleri konuşmuyor.
Neyse Yasin bi yazsinda sonra ankaralı arkadaşların tepkisini çok merak ediyorum.
murat çelik
22-09-2013, 20:09
maşallah araçlara
Rs gecti superdi beklenen buydu oldu fln harika yorumlar
Yine herzaman olduğu gibi adam gibi kimse çıkıp gercekleri konuşmuyor.
Neyse Yasin bi yazsinda sonra ankaralı arkadaşların tepkisini çok merak ediyorum.
Video larda ne gördünüz ben tıc rs in geçtiğini gördüm buna göre yorum yaptım ben orda deyildim şu tepki olayı neymiş merak etdim gelsin açıklama ona göre bir yorum daha yaparım;)
Masallah, İbo yine koşturmuş. Güzel videolar ve paylaşım.
murat çelik
22-09-2013, 20:17
Olaya bak ankara degil bütünlüğü ile hemen herkes video lara göre yorum yapıyor
kerem_euk34
22-09-2013, 20:19
Bn ordaydim ortamda cok iidi sizde gayet samimi davrandiniz eyw
Peki su demek istediginiz gercekler nedir ??
The_Doctor
22-09-2013, 20:23
Video larda ne gördünüz ben tıc rs in geçtiğini gördüm buna göre yorum yaptım ben orda deyildim şu tepki olayı neymiş merak etdim gelsin açıklama ona göre bir yorum daha yaparım;)
Videoları izlemedim canlı izledim bugün denemeyide konusulanlarida. Tmm açıklama gelince yaparsın bi yorum daha.
murat çelik
22-09-2013, 20:23
İbo bozuk kelebekle basmış ben sadece onu gördüm burda yanlış olan baska bisey gözükmüyor :rolleyes:
The_Doctor
22-09-2013, 20:29
Aynen gayet samimiydi ortam. Ortamdaki samimiyet bence denemede olmadı ?
Neyse araç sahibi yapar gerekli yorumu bzm ortak düşüncemizi.
iki araca da maşallah..sahibi yanlış anlamasın rs biraz nazlı gitmiş sesinden öyle anlaşılıyor..ama yine de çok güzel :)
Arkadaşlar gayet güzel bir gündü ama şuan bakıyorum yavaştan ortam gerilmeye başladı.
Sizlerden güzel bir şekilde ayrıldık , aynı şekilde güzelcede devam edelim üzmeyin birbirinizi.
Rs beklenileni yapmis yine.. Tebrikler ibo :)
niyeyse hep bole oluyor ankaradaki araclar baska biyerdeki araclari gecince kesin bisiler cikiyor uyuz oluyorum bu duruma guzelce gidilmis denenmis sonuc ortada neymis su gercekler cok merak ediyorum...
maşallah Rs e zaten sonuç belliydi..
maşşallah güzel deneme olmuş.
rs nos basmış tüpde videoda görünüyor :D
serdar_yuksel06
22-09-2013, 21:17
Maşallah TIC rs'e bügün sayesınde yemek yediK :D lastık gaz kelebeği ile bile formunu kaybetmedi. Ayağına sağlık ibrahım abı :)
kelalper
22-09-2013, 21:24
Gerçekler ne arkadaş biride şu gerçekleri yazsın. İbo geçmiş. Hadi ibo erken bastı desen sonuç 4 vites sonunda 4-5 boy olmaz. Neymiş gerçekler bi açıklayın la.
Herşey çok güzeldi arkadaşlar çok candan yaklaştılar bize ;) eğer rc nin geçeceğini düşünüyorsanız tekrar bi deneme olsun. Ama az çok aracımızın hızlı olduğu anlaşıldığını düşünüyorum aracın gaz kelebeği kırık halinde denendi yine fark aynı oldu. O kadar gelindi gidildi emek verildi çok güzel bi ortam sağlandı böylece korunsun zaten az insan bu kadar cesaret gösterip böyle denemeler yapıyor onlarıda kaybetmeyelim
Gelen herkesin ayağına sağlık
İki aracada maşallah bugün güzel geçti gerçekten denemelerde güzeldi ben erken dönmek zorunda kaldım arkadaşlarla çay muhabbetine kalamadım hepsi düzgün insanlardı gördüğüm kadarıyla.sadece kırık gaz kelebeğiyle harikalar yarattı gibi bi durum olmuş yorumlardan ilk videoda sorun yoktu sonrada halledildi ve araç geri düşmedi yani sağlam veya kırık arasında bir fark yok kafalar karışmasın;)inş. Başka zaman tekrar denenir yasin bence pek memnun kalmadı denemeden zaten İboda tekrar gelirim senin için dedi sıkıntı olmaz tekrar denenir herkez memnun olur tekrar iki aracada maşallah...
Şu gerçekleri bende merak ettim gerçekten olayı canlı olarak görüp izleyip Tıc Rs in sahibi abimizin kelebeğinin milinin kırıldığını gözümle görüpte basma dediğimiz halde haksızlık olmasın diye basmasına ve bizim o kelebeği dandik bi koltuk kılıfı tutan lastikle yapmamıza rağmen gerçekler nelermiş merak ettim hayretle bekliyorum biri şu gerçekleri açıklasın :beuj:
CasabLanca
22-09-2013, 22:06
işimiz dolayısıyla gelemesekte kalbimiz TIC ileydi bugün, her iki aracada maşallah
videolarda gözükmeyen perde arkasındaki durum nedir bilinmiyor ama gerekirse rövanş yapılır
bende cok merak ediyorum su gercekleri...
Gerçekleri ben açıklayacam birazdan. Çok şaşıracaksınız okuyunca.
:D
İbocum Maşallah kardeşim. RC ye de Maşallah.
The_Doctor
22-09-2013, 22:27
Kimse kusura bakmasin da deneme dediginz szce boylemi olur 2 kere denenir ikiside rs in devrinde rs in kontrolnde ? Ee rc nin devri ve kontrolnde bi kere bslsa sonuc boylemi olrdu szce ? ( rc gcerdi gcmezdi blmem ama sonuc boyle olmzdi ) Ne kdr specler ayni olsada sanzmn oranlari farkliydi ve rs in dvrnde basnca rc ilk gaza otrdgnda tpkimesi zayifti canlida gorduk. Tmm arcta ufak bi sorn yasandi eyv dneme olmasn dediler bdaha onada eyv. Burda glip afr ayarszdi gaz kelebgi krikti ona ragmen sonuc bu fln muhabbetlerine grk yoktu.
Ortam olsn arkdslarn sohbti olsn hersey guzeldi sadece deneme sglikli olmadi. Bnm sahsi dsuncm budur. Ki ibo da bnu farketti ki duzceye gelicem dedi ins birdaha ayni ortmda bulunur denenir amac zevkti hirs yoktu olsaydi eger bzmde ypblcgmz ama ypmadgmz bi cok ince ayrnti vardi ama gerek duymadik tkrardan blirtm amac zevkti yarmda olsa taddik :)
Dostum tamam haklısın bak Rc nin devrinde basılmaması bi eksiklik oldu fakat durum ortadaydı saçma sapan tutturulmuş bi kelebekle 2. kez basıldı onda da sonuç aynı olunca tekrar denemeye gerek yok bu kelebekle dendi ki normal olanı buydu. Öbür yönden bakılınca ben şu düşüncedeyim diyelimki Rc nin devrince basıldı Rc 2 de kafa çıkardı hatta 1 boy öne çıktı 2 boy öne çıktı diyelim Rs farkın çoğunu 4. viteste açıyor o yüzden ben Rc nin devrinde de basılsa en fazla sonucun 2 boy daha az olcağını düşünüyorum bu benim fikrim ve görüşümdür... Ama bunun çok önemli gerçekler açıklanacak diye ortaya konması ilginç bir olay oldu... Ki maşallah Rc ye gerçekten benim gördüğüm Rc ler arasında Rs lere en çok tutunabilen buydu ben tahmin etmiyodum gerçekten bu kadar tutuncağını elinize emeğinize sağlık Rc niz güzel de olmuş :icon_tup:
2. vites kaçda basıldı? clio ve rc nin devirleri nelerdi?
serdar_yuksel06
22-09-2013, 22:56
Bugun herkez orda belli bi hiz yoktu. 2. Viteste araclar yanyana gelince bastilar. Arada 1 boy gbi fark olsa tamm RS'nn devrnde basıldı denir ama video'da herseyi anlatiyor. şahsi fikrim benm bu yanliş anlama olmasın
The_Doctor
22-09-2013, 22:57
Dostum tamam haklısın bak Rc nin devrinde basılmaması bi eksiklik oldu fakat durum ortadaydı saçma sapan tutturulmuş bi kelebekle 2. kez basıldı onda da sonuç aynı olunca tekrar denemeye gerek yok bu kelebekle dendi ki normal olanı buydu. Öbür yönden bakılınca ben şu düşüncedeyim diyelimki Rc nin devrince basıldı Rc 2 de kafa çıkardı hatta 1 boy öne çıktı 2 boy öne çıktı diyelim Rs farkın çoğunu 4. viteste açıyor o yüzden ben Rc nin devrinde de basılsa en fazla sonucun 2 boy daha az olcağını düşünüyorum bu benim fikrim ve görüşümdür... Ama bunun çok önemli gerçekler açıklanacak diye ortaya konması ilginç bir olay oldu... Ki maşallah Rc ye gerçekten benim gördüğüm Rc ler arasında Rs lere en çok tutunabilen buydu ben tahmin etmiyodum gerçekten bu kadar tutuncağını elinize emeğinize sağlık Rc niz güzel de olmuş :icon_tup:
Çok onemli gercek fln diye bisemi yazmisim ben ? Bnm grcktn bhsettgm
Bunu soyle dusuneblrsn videolar atldgnda sorn yasadk talihsizlik oldu istedgmz gbi dneyemedik rc nin devrnde basamadgmz icn ileri tarhte tkrardan dnenecektr gbi bi yorm bklerdm bn ama aksine rs in afr bozuktu gaz kelebegi krikti buna rgmen harikalar yaratti gbi drum ortya ckarldgi icn bn o yorumu yptm.
Nyse arac sahipleri tlde knusmus anlasms.
Tkrardan rs e masallah kazasz belasz gazlamak nasip etsn Allah...
maşallah daha öncede dediğim gibi eşit şartlar ve speclerde rs her zaman rc den hızlıdır bunu artık senelerdir deneyerek görüyoruz ve yine beklendiği gibi oldu ozamanda söyledim rc nin birkaç spec fazla olması gerek rs ile gidebilmesi için
GokhanErol
22-09-2013, 23:28
deneyen araçlara maşAllah güzel gündüz videosu işte...
İbo nun araba gundeliktede böyle extradan bi nosun tupunu saklamış auhauhauhah:D
neyse sonuç olarak ibo kaçmaz gene gelir bu sefer rc nin devrinde basarsınız
p.s. :2 videoylan olmaz ibooo tel kopmuş tutmuş işte :)
Yılın derbisi gibi olmuştu konu :) Maşallah iki aracada :)
tdipower
22-09-2013, 23:39
sonuç beklenildiği gibi olmuş onun devri benim devrim diye birşey yok basmasaydınız o zaman ;) denenmiş aradaki fark belli hele rc de telli gaz kelebeği olmasa epey açılırdı ara zaten bence rc iyi bile yürümüş maşallah diyelim emeğe saygı o kadar yol gidildi denendi oyumu rs e vermiştim şaşırmadım zaten =)) maşallah ibo
Objectıf yazıyım. rs 185 hplerde ise rc 195 filan çok iyimser olur
rs hız arttıkca ozellıkle 4te acmıs farkı. buda rc için düşündürücü tabi..
masallah 2 aracada
Patisever
23-09-2013, 03:48
yürübe tic yakısır kardeşime masallah
herkese gunaydin .polemikli video seviyoruz ya bizi birlikte tuttuguna inaniyorum :D :D
dostum gecilen taraf niye hep ayni seyi yapiyo ben anlamiorum ki madem oyle hic arayi sogutma atla hemen aksam ankaraya gel bas
arkadaşlar hepınıze tek tek tesekkur edıyorum ıyı dıleklerınız ıcın.
iki araca da maşallah..sahibi yanlış anlamasın rs biraz nazlı gitmiş sesinden öyle anlaşılıyor..ama yine de çok güzel :)
baska seyler soylersek bahane gıbı anlasılır. ankaradakı kadar ıyı gıtmedı arac. rakım cok yuksektı(1200-1250) belkı ondan
Kimse kusura bakmasin da deneme dediginz szce boylemi olur 2 kere denenir ikiside rs in devrinde rs in kontrolnde ? Ee rc nin devri ve kontrolnde bi kere bslsa sonuc boylemi olrdu szce ? ( rc gcerdi gcmezdi blmem ama sonuc boyle olmzdi ) Ne kdr specler ayni olsada sanzmn oranlari farkliydi ve rs in dvrnde basnca rc ilk gaza otrdgnda tpkimesi zayifti canlida gorduk. Tmm arcta ufak bi sorn yasandi eyv dneme olmasn dediler bdaha onada eyv. Burda glip afr ayarszdi gaz kelebgi krikti ona ragmen sonuc bu fln muhabbetlerine grk yoktu.
Ortam olsn arkdslarn sohbti olsn hersey guzeldi sadece deneme sglikli olmadi. Bnm sahsi dsuncm budur. Ki ibo da bnu farketti ki duzceye gelicem dedi ins birdaha ayni ortmda bulunur denenir amac zevkti hirs yoktu olsaydi eger bzmde ypblcgmz ama ypmadgmz bi cok ince ayrnti vardi ama gerek duymadik tkrardan blirtm amac zevkti yarmda olsa taddik :)
2. vites kaçda basıldı? clio ve rc nin devirleri nelerdi?
2. vıtes 60-65 arası basıldı.
Objectıf yazıyım. rs 185 hplerde ise rc 195 filan çok iyimser olur
rs hız arttıkca ozellıkle 4te acmıs farkı. buda rc için düşündürücü tabi..
masallah 2 aracada
yanlısın var serkan. o rc 195 den 1 gram eksık olsa o kadar tutunamaz bıle .
maşallah araclara RS güzel yürümüş kazasız belasız kullanmanız dileğiyle.
Iki aracada masallah, tic iyi giden bir rs dir ve rc de cok iyi gidiyo bence,
Islerimin yogun olmasi sebebiyle katilamadim
Izledigim kadarindan anladigimi soyleyeyim rc dewride olsa rs gecilmez.
Arac sahibi olan arkadasimizin o guzel yaklasimindan sokukluk olayinin tum detaylarida konusulmasina ragmen neden hala ayni muhabbet onu anlamadim.
Kaza bela olmamis en onemliside bu bence.
ilk denemenin sonunda kelebek kirildi.
kelebegi don lastigi ile gerdirdirk, bantla sardik cikmasin diye.
bu sekilde geri doneriz derken. illa bidaha deneyelim 1 kere bastik bisey anlamadik dediler.
bende o kadar yol geldiler mahcup olmamak icin birkere daha bastik.
kelebegin durumu ortada. benden baskasi bu sekilde basarmiyi bilemiyorum.
yasin denemeden once yada ikinci denemede su hizda basalim deseydi ben yine basardim.
2 denemeden sonra ben daha fazla denemeye gerek yok dedim. hem iki sonucta ayniydi hemde kelebegin durumu ortada.
keske sorun yasamasaydik her devirde bassaydik. ama bu sekilde bir kere daha bastim dahada zorlamanin bi anlami yoktu.
insallah daha sonra yine bulusur deneme fitsati buluruz.
her devirde basariz. sifirdan bile kalkariz
kelebegin kirik olmasida bahane flan degil.
bu sekilde bile gectik demek degil.
iki kerede denedi döndü denmesin diye.
http://u1309.hizliresim.com/1f/r/sy9wp.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
http://u1309.hizliresim.com/1f/r/sy9x6.jpg (http://bit.ly/c25MCx)
İBRAHİM_MEY_GTİ
23-09-2013, 09:51
araçlara maşallah RS iyi yürümüş RC yede maşallah kazasız belasız
arkadaşlar kimseden alıntı yapmıyorum çünkü ben ibo ile konuştuklarıma bakarım dierleri kişilerin kendi sahsi yorumudur.güzel we farklı bigün oldu gelenlerin ayağına sağlık herkese teşekkürler.
-ibo ile konuşmamız uzere foruma konuyu kimin açacağını konuştuk hbrleşiriz siz yada biz acarız we ilk sayfaya koyarız videoları dedi ibo 2.-3. sayfalara video atmayız demişti ancak biz daha yoldaykn arkdşlar konuyu açmışlar bile he tabiki açacaklar geçtiler doğru ancak anormal olan onların soyleyipte tam tersini yapmalarıydı onu da geçtik ne dewirden bahsedilmiş nede gaza oturmalardan içten çekilmiş videolarda gaza oturmalar ii izlensn we iç camera çekimlerindeki camera açıları ii gözlemlensin bence çünkü baz aldığımız ölçü dışardan ölçülen bir ölçek dış çekimler bence daha sağlıklı olmuş gibi burda kimsede yanlış anlamasın bende de video war biraz uzun hazırlayınca koyarım ibo önde olduğu için nasıl göründüğüne bakalım keşke bizden daha hızlı bi aracımız olsaydıda dış çekimi yapsaydı tıpkı White rs- reg 106 denemesindeki m5 in çektiği gibi ayrıca yolda tırcılarla doluydu kzasız belasız oldu bunada şükür inşallh daha güzel koşullarda tekrar deneriz.
-ibo arabasında hiçbir sorunun olmayarak yurudugunu rs in dewrinde basıldığını we kornayı onun çalarak dewri onun ayarladığını kendisi bana bizzat söylemiştir.yani afr ayarsızdı we gaz kelebek teli kopuktu gibi bi bahane yok kendisi söyledi we yapıldığında rs in yarım boy daha fazla yürümesi gibi bir durum soz konusu bile değildir.gaz teli koptuğunda ben kimseye ısrar etmedim deneyelim die bana tmm oldu çıkıyoruz denildi we çıktık daha sonra ibo arabasını kullandı baktı tmm deneyelim dedi ikinci denemeden sonra tesislere girdiğimizde ise tmm senin dewrinde bastık şimdi bi kez daha basalım we bu sefer benm dewrimde we kornayı ben çalım dedim gaz kelebeğindeki sorunu çözdükleri düşüncesiyle ancak ibo basmayalım bişey olur sıkıntıya düşmeyelim dedi we bende daha fazla ısrar etmeyerek tamam ibo sorun yok dedim ama bu denemenin sağlıklı olmadığını kendisine belirttim ibo da ewet böle oldu sana karşı mahcup oldum o kdr yol geldik ikimizde ama ben düzceye gelicem denemeye die kendisinden söz aldım we bizde eywallah dedik konuyu kapattık.
-specler olarak ibo yüzde 20 ethanol koyduğunu söyledi we sokukluğu dediği gibiydi ancak ben hiçbir zaman kapı içlerimi sökeceğimi söylemedim surucu koltuğum kendi koltuğumdu we plastiklerin hepsi takılıydı yarış koltuğu takabilirim demiştim sadece o kdr olmadı yapcak bişey yok :) gaz kelebeğimin telli olduğu söylenmiş ancak ole bişey yok orijinal rc elektronik gaz kelebekli aracim eğer ayni speclerde olupta biri hızlanacaksa o bence benm aracim die düşünyorum ibo ztn maşallah yapacağı herşeyi yapmış nazar değmesin ;) ayrıca ibo bana ikiside 2 bin motor ikiside kısalı dewir olmaz tutar dedi ancak kısa oranları farklı we rc üst dewirlerin altında hiç bir zmn yürüyemez bunu kullanan arkadaşlar daha ii bilir daha mı altta basacaktık die sordu ama daha üstte basacağımı söyledim çünkü rs daha hafif we altlarda daha ii fırlayacak ki öylede oldu yanlışım warsa düzeltebilirsiniz.
beni üzen konuşulanlardan bahsedilmemiş olmasıydı ben ibonun bunları söylemesini isterdim ki son açıklamaları gerçktn hüsran olmuş konuyada hiç bisey yazmadım tek açıklama yapıyorum amacım ne bahaneler üretmek ne kabullenememek ne de tartışma yaratmak keşke sorun olmasaydı daha sağlıklı olsaydı.bana göre deneme zewkinedir tabiki rekabet war olmalıda ancak yukardada söylediğim gibi benm dewrimde de basılır bende kendime bakarım dahada hızlanmak için bişeyler yapıp kendimi geliştirmeye çalışırım.
ibo kardeşim tic rs e maşallah kazasız belasız gazlamak nasip olsun düzceye bekliyorum :)
maşallah İbo, tıc rs herzaman ki gibi hele o kelebekle çıkıp tekrar denemekte ayrı bir cesaret örneği... rc nin devrinde de basılsa en fazla 2 boy etkiler ki zaten rsin farkı üst viteslerde daha da belli oluyor
civic@ef
23-09-2013, 10:22
dış çekimleri biz fiesta dan yaptık eğer dikkatli izlerseniz videoları denemenin ortalarında yanımızdan geçiyorsunuz 3 sonu gibi yani iç çekimde ikinci video ya dikkat ederseniz arada tam bir tır mesafesi var. Elinizde düzgün video varsa koyun. dış çekim de bastığınız ve bıraktığınız yer yok neresi sağlıklı bunun. aracınıza maşallah. Ama sonuç ortada.5 değilde 2 olurdu kendi devirinde arabanı göremedin sadece.
guwen_ar
23-09-2013, 10:31
60-65 gibi basilmis daha yuksek basilirsa bu rc icin deil rs icin avantaj olur.Rs i uste cekmek mantikli deil kisa olsada rs ler ust dewirleri cok sever.
Bunlari uygulamali olarak biliyorum sakin yanlis anlmayin amacim tartisma yaratmak deil ..
LIGHT RS
23-09-2013, 10:36
dış çekimleri biz fiesta dan yaptık eğer dikkatli izlerseniz videoları denemenin ortalarında yanımızdan geçiyorsunuz 3 sonu gibi yani iç çekimde ikinci video ya dikkat ederseniz arada tam bir tır mesafesi var. Elinizde düzgün video varsa koyun. dış çekim de bastığınız ve bıraktığınız yer yok neresi sağlıklı bunun. aracınıza maşallah. Ama sonuç ortada.5 değilde 2 olurdu kendi devirinde arabanı göremedin sadece.
kardeşim video ve konu açımı ile ilgili, sana ibo kendisiyle ayrılmadan önce yaptığımız konuşmamızı aktardımı bilmiyorum ama eğer aktarmadıysa, yasinin yazısındaki konu açılması ve video konulması konusundaki yazdıklarını bi oku ondan sonra denemlerle ilgili yorum yaz istersen deneyen arkadaşlardan habersiz daha yoldayken konuyu açmışsın. keşke iboyla konu açılması ve video konulması konusunda bilgi alışverişi yapıp ondan sonra açsaydın en azından bizim koyacağımız video ilk sayfada olurdu ki. bunu isteyende zaten iboydu.
http://img841.imageshack.us/img841/3673/o88t.jpg
civic@ef
23-09-2013, 10:48
kardeşim video ve konu açımı ile ilgili, sana ibo kendisiyle ayrılmadan önce yaptığımız konuşmamızı aktardımı bilmiyorum ama eğer aktarmadıysa, yasinin yazısındaki konu açılması ve video konulması konusundaki yazdıklarını bi oku ondan sonra denemlerle ilgili yorum yaz istersen deneyen arkadaşlardan habersiz daha yoldayken konuyu açmışsın. keşke iboyla konu açılması ve video konulması konusunda bilgi alışverişi yapıp ondan sonra açsaydın en azından bizim koyacağımız video ilk sayfada olurdu ki. bunu isteyende zaten iboydu.
konu hakkında haberim var video da herşey net sizdeki videoları upload edin onlarıda koyuyum en başa bumudur sorun ben anlamadım tek video koymadım özellikle 4 tane video var iç dış sizdekileride eklerim ben en başta dikkat ettiyseniz hiçbişey yazmadım aradaki fark hız vs. sadece videolar var araç sahipleri yazar dıştan görünen bu.
LIGHT RS
23-09-2013, 10:54
konu hakkında haberim var video da herşey net sizdeki videoları upload edin onlarıda koyuyum en başa bumudur sorun ben anlamadım tek video koymadım özellikle 4 tane video var iç dış sizdekileride eklerim ben en başta dikkat ettiyseniz hiçbişey yazmadım aradaki fark hız vs. sadece videolar var araç sahipleri yazar dıştan görünen bu.
asıl sorun bu değil tabiki. ama ibonun bu konuda kendisinin istemiş olduğu bir şeyi yine kendisinin yıkması. asıl sorun dewir ve kontrol konusu benceki zaten aradaki farkı bazı kişiler hatta sende dahil bir tır boyu falan yazmanıza sebeb olan.
ortada anladığım kadarıyla 2 deneme var,,,bununda ibonun aracı içinden ve dışardan 4 adet videosu mevcut,,,
sizdeki video farklı bir denemeye mi ait :soru: çünkü mevcut videolarda kuşku düşürücü yada durumu farklı yansıtan bir öğe yok bence,,,
ayrıca 206 rc lere yapılan kısa ile ibodaki kısanın oranların alakası yok ibo hala 2. vites çevirdiği devirle beraber 115 km lere kadar gidiyor,,,rc kaç yapıyor mesala 2. viteste,,,yani üst devirlere çıkmak rc nin değil rs in işine yarar buda net bişi ,,,rc nin varyatörüde rs den daha alcak devirde açıyor 4400 devirdi yanlış bilmiyorsam ,,,2. vites 60-65 lerde basıldıysa zaten varyatörde açıktır ...
brs_odbs
23-09-2013, 10:58
Maşallah araçlara rs güzel yürümüş tebrikler
LIGHT RS
23-09-2013, 11:04
ortada anladığım kadarıyla 2 deneme var,,,bununda ibonun aracı içinden ve dışardan 4 adet videosu mevcut,,,
sizdeki video farklı bir denemeye mi ait :soru: çünkü mevcut videolarda kuşku düşürücü yada durumu farklı yansıtan bir öğe yok bence,,,
ayrıca 206 rc lere yapılan kısa ile ibodaki kısanın oranların alakası yok ibo hala 2. vites çevirdiği devirle beraber 115 km lere kadar gidiyor,,,rc kaç yapıyor mesala 2. viteste,,,yani üst devirlere çıkmak rc nin değil rs in işine yarar buda net bişi ,,,rc nin varyatörüde rs den daha alcak devirde açıyor 4400 devirdi yanlış bilmiyorsam ,,,2. vites 60-65 lerde basıldıysa zaten varyatörde açıktır ...
bizdeki video sanırım koyulan 2. videonun rc içi çekimi. sen bence o videoyu bi seyret ondan sonra dewir, hız ve kontrol hakk. yorum yaz işte bu sebepten videolar erken konuldu diyoruz biz. konuya bizdeki video ve açan arkadaşdaki video aynı anda konulsaydı acaba yazılanlar nasıl olurdu denemeler hakk????
civic@ef
23-09-2013, 11:07
tamam kardeşim video yu yükleyin ona göre yorum yapalım haksızlık olmasın madem öyle en başa koycam videoyuda . Kontrol hakkında derken onuda anlamadım ibrahim kornaya basıyor ama yasin camı cok az açmıyor bumu sorun cidden hiçbişey anlamadım ben :D
LIGHT RS
23-09-2013, 11:38
tamam kardeşim video yu yükleyin ona göre yorum yapalım haksızlık olmasın madem öyle en başa koycam videoyuda . Kontrol hakkında derken onuda anlamadım ibrahim kornaya basıyor ama yasin camı cok az açmıyor bumu sorun cidden hiçbişey anlamadım ben :D
bakın yanlış anlama olmasın. kardeşiminde dediği gibi geçme konusunda hem fikiriz. ibo aracını güzel hazırlamış. sonuç olarak geçti. bizim takıldığımız konu dewir ve hız, denemelerin o trafikte ne kadar sağlıklı olduğu ve yazılan seyler.
herkez sonuçta gördüğü videoya göre yorum yazar yazan arkadaşlar gördüklerini yazmışlar. İlk konu açıldığında acaba bizdeki videolarla beraber acılmış olsaydı. 4 sayfada yorum yazan arkadaşların yorumları nasıl olurdu??? hiç burasından baktınmı olaya...
Sportline
23-09-2013, 11:43
Devirin yükselmesi rs in işine gelir zaten, sonuç değişmezdi.
Her iki aracada maşallah.
Böyle videolar paylaşa paylaşa zorla RS aldıracanız adama.:D
tdipower
23-09-2013, 11:46
yüksek devirde basınca rs geride kalacak sanıyorsunuz herhalde :) atlayarrak gider
sorun 1 : sadece bizideki videolarin konulmasi.
-kamerlar benim degil cekip cekmediklerini bilmiyodum. goprodan cekme acisinida goremedigimiz icin denemeler tam anlamiyla kameraya cikmadigi icin ben kendim dedim size videolari beraber koyalim diye. 1. denemeyi ben 2. denemeyi siz koymayin diye.
sizde dedinizki gopro lar sizde. daha iyi cekmistir onlari kiyarsiniz.
arkadaslar videoyu pc ye indirmisler bana izlettiler. iki denemede kaydedilmis. ayrica iki denemeyidr disardan cekmisler 4 tane video var. eger tam goruntu olmasaydi kiymazdik videolari.
sizin video kamera farkli cekiyosa koyun videoyu. hala videonuz yok. bu zamana kadar sizin video koymanizida beklemezdik zaten.
sorun 2: kornayi ben calmisim. erken basmisim.
- senin devrin benim devrim neysede , senin kornan benim kornam olayida enteresan.
- erken basma kesinlikle yok. bunu tartismaya bile gerek yok videolar ortada. ikimizde hemen hemen ayni anda gaza oturyoruz.
baskada sorun yok bence.
bence burda 5 degılde 2 olur diemezsn denemeden bilinmez o zmn denemeseydik tahminle işi bitirseydik hiç yorulmasaydık aynen arabamı göremedim sorunda bu ztn sen 3 sonu diorsun işte yorum yapmak bu kdr basit dışardan gördünüz doğru ama içerde değildiniz ii bakması gerekn biri warsa o sensin bendeki videoyu atınca bakarsın kaçıncı vitesin sonunda geçtiğimize sana önerim yandaki tabelalara ii bak ;)
şuan videoları koyamam çalışıyorum akşama koyarım ancak sorun videoları en başa koymak değil genel sorun bizim dewrimizde basılıp ne olacağının görülmemiş olması işin doğrusu ben gaz kelebeğinin yapıldıktan sonraki haline bakmadım we bana 2. denemeye çıkılırken son kez basıyoruz denmedi yanlışsa söyleyin arkadaşlar hatta atacağım videoda ben basim kornaya die işaret ediyorum ancak ibo yine kendisinin basmasından yana we o basıyor biz sygı gösterip sıramızı beklerken daha sonra denemicez deniliyor biz yine saygı gösteriyoruz we düzceye gelicem dedi eywallah dedik sorun bu arkadaşım we bunlardan sizin bahsetmemeniz anlaştık mı?şuda war sadece sizin arkdşlarınıza demiyorum bizimkilerde öle yaptı ama benm bildiğim trafik warsa dier arkdşlar trafiği setlerler we öle rahat rahat basılır o trafikte arkada olmak ne demk biliyomusun ibo ne zmn frene bascak die ona odaklanmak acaba benm dewrimde we sizin demenize göre ben önde olsaydım ne olurdu denemeden bilinmez dostlar sıkıntı yaratmaya tartışmaya gerek yok bence röwanş olmalı we ibo ztn geleceğim dedi.
bakın yanlış anlama olmasın. kardeşiminde dediği gibi geçme konusunda hem fikiriz. ibo aracını güzel hazırlamış. sonuç olarak geçti. bizim takıldığımız konu dewir ve hız, denemelerin o trafikte ne kadar sağlıklı olduğu ve yazılan seyler.
herkez sonuçta gördüğü videoya göre yorum yazar yazan arkadaşlar gördüklerini yazmışlar. İlk konu açıldığında acaba bizdeki videolarla beraber acılmış olsaydı. 4 sayfada yorum yazan arkadaşların yorumları nasıl olurdu??? hiç burasından baktınmı olaya...
abi gozunu seveyim ne video kamera var sizde 2 tane gopro nun cektiginden farkli video cekmis.
bi koyun su videoyu rica ediyorum.
sizin videoda farkli bisey varsa konuyuda sileriz videolarida.
LIGHT RS
23-09-2013, 12:01
-kamerlar benim degil cekip cekmediklerini bilmiyodum. goprodan cekme acisinida goremedigimiz icin denemeler tam anlamiyla kameraya cikmadigi icin ben kendim dedim size videolari beraber koyalim diye. 1. denemeyi ben 2. denemeyi siz koymayin diye.
arkadaslar videoyu pc ye indirmisler bana izlettiler. iki denemede kaydedilmis. ayrica iki denemeyidr disardan cekmisler 4 tane video var. eger tam goruntu olmasaydi kiymazdik videolari.
sizin video kamera farkli cekiyosa koyun videoyu. hala videonuz yok. bu zamana kadar sizin video koymanizida beklemezdik zaten.
- senin devrin benim devrim neysede , senin kornan benim kornam olayida enteresan.
- erken basma kesinlikle yok. bunu tartismaya bile gerek yok videolar ortada. ikimizde hemen hemen ayni anda gaza oturyoruz.
baskada sorun yok bence.
ibo yazdıklarınla beni şaşırtıyosun kardeşim.
sorun 1 cevap: keşke videoları sana izlettiklerinde bi alo deseydinde bize haber verseydin konu açıyoruz diye.çünkü ben acmadan telefonlaşırsınız dedim sana
sorun 2 cevap: sence kornaya basan arkadaş aracının dewrini kendine göre ayarlamaz mı????
erken basma konusu hakkında cevabım yok onu kardeşim yanıtlar.
LIGHT RS
23-09-2013, 12:12
abi gozunu seveyim ne video kamera var sizde 2 tane gopro nun cektiginden farkli video cekmis.
bi koyun su videoyu rica ediyorum.
sizin videoda farkli bisey varsa konuyuda sileriz videolarida.
dediğim gibi icerden çekilen video yasinde o ne zaman koyar bilemem.
ama sanırım orada dewir ve erken basma konusunda bişeyler var.
ibo sorun geçme geçilme davası değil. sen aracını iyi hazırlamışsın tabiki meyvesinide iyiceksin. sorun orada konuştuklarımızın ayrıldıktan sonra unulutmuş gibi davranılması. bununda yapılan yorumları etkilemesidir.
inşallah verdiğin sözü unutmaz daha sağlıklı bi deneme için gelirsin.
dediğim gibi icerden çekilen video yasinde o ne zaman koyar bilemem.
ama sanırım orada dewir ve erken basma konusunda bişeyler var.
ibo sorun geçme geçilme davası değil. sen aracını iyi hazırlamışsın tabiki meyvesinide iyiceksin. sorun orada konuştuklarımızın ayrıldıktan sonra unulutmuş gibi davranılması. bununda yapılan yorumları etkilemesidir.
inşallah verdiğin sözü unutmaz daha sağlıklı bi deneme için gelirsin.
Vıdeoyu beklıyorum abı. Merak ettım bende sımdı.
kelalper
23-09-2013, 12:30
RC kendi devrinde bassa 1 tır boyu farkı mı kapatacaktı onu anlamadım. Hala RC nin devride RC nin devri deyip duruosunuz. Atmosferik arabasınız ne turbo dolma sorununuz var ne de Vtec sisteminiz. Bundan 500 devir yukarıda bassanızda fark etmez RS gene aça aça gidermiş. Bu işlerden anlayan herkeste bunu bilir sizlerde biliosunuz ancak geçildik demeye diliniz varmadığı için gerçekleri konuşalım gibi laflar ediyorsunuz. Gerçekler ortada. Daha neyin gerçeği. Söküklük durumuna gelince İbonun arabasının ne kadar sökük olduğunu herkes biliyor. Siz bu kadar söküklük yeter geçmeye diye gitmişsiniz geçseydiniz bahane olarak söylemeyecektiniz değil mi. Ahmetin bir lafı vardır belinde silahla savaşmaya giden bıçakla dövüşmez diye. Bu da aynı olay. Arabanın speclerini biliodunuz one göre denediniz şimdi bahane bulmayın. Bahane bulacaksaydınızda denemeyecektiniz. Bu kadar basit.
dragon07
23-09-2013, 12:40
kornayı karsı tarafın basması bana göre avantaj bilmiyorum sizler nasıl düşünüyorsunuz daha iyi kurabiliyosun aracı.
ben orda ayrilirken dedimki deneme hakkinda konusmam. videolari koyariz.
kimseyede abuk sabuk yazdirmam dedim.dedigimi yaptim.
deneme uzerine konuacaksak da konusurum.
4.5 kisali araba yuruyecekse alt devirde iyi yurur. kisadan dolayi tork arttigi icin.
arabanizda egzantrik yok. kisa var ust devirde direk kesilir araba.
kaldiki ikiside 2.0 atmosferik birbirine benzer yapida motorlar.
arac honda flan olsa ust devirde guc uretse yine haklisiniz ust devir isinize gelir.
RC kendi devrinde bassa 1 tır boyu farkı mı kapatacaktı onu anlamadım. Hala RC nin devride RC nin devri deyip duruosunuz. Atmosferik arabasınız ne turbo dolma sorununuz var ne de Vtec sisteminiz. Bundan 500 devir yukarıda bassanızda fark etmez RS gene aça aça gidermiş. Bu işlerden anlayan herkeste bunu bilir sizlerde biliosunuz ancak geçildik demeye diliniz varmadığı için gerçekleri konuşalım gibi laflar ediyorsunuz. Gerçekler ortada. Daha neyin gerçeği. Söküklük durumuna gelince İbonun arabasının ne kadar sökük olduğunu herkes biliyor. Siz bu kadar söküklük yeter geçmeye diye gitmişsiniz geçseydiniz bahane olarak söylemeyecektiniz değil mi. Ahmetin bir lafı vardır belinde silahla savaşmaya giden bıçakla dövüşmez diye. Bu da aynı olay. Arabanın speclerini biliodunuz one göre denediniz şimdi bahane bulmayın. Bahane bulacaksaydınızda denemeyecektiniz. Bu kadar basit.
Nokta.:icon_tup:
baskada sorun yok bence.
ibo şimdi olmadı ama cameralar benm değil deyip işin içinden çıkıyosun madem senin değil nie taktık araçlara böle iş mi olur nasıl hbrn yoktu takıldıklarından?
ewet go prolar daha ii dedik siz açarsınız dedik ama hbrleşriz die sen kendin dedin
roll den sonrada biz konuşmasaydık hiç kimse bişey konuşmayacaktı oturduk çay içtik kalktık benm bildiğim rollden snra konuşulur hem fikir olunur snra videolar koyulur ama siz önde olduğunuz için konuşma gereği bile duymadınız güya sonrada böle tartışmalar oldu madem videoyu hemen koycaktınızda neden rollden sonra beraberken hadi sizde getirin beraber koyalım demediniz söylermisin?
ibo sana iner inmez söyledim net duymadım kornanı die buna kimse itiraz edemez sende bişey demedin.
herneyse tartışmaya gerek yok bazı arkadaşlarda sanki bahane üretiyoruz gibi yazmışlar bahane fln yok ibo dün benden hızlıydı bunu kabul ediyorum anlamamak için hala neyin çabasını gösteripte konuyu oraya getiriyosunz anlamıyrm???
Dıger konuda bu sekılde olmu konusma
ibo her dewirde basarım demişti ancak son hız konuşmadık deneme günü konuşulur anlaşılır sanrm alt limit 60 civarlarında üst limitte 200 civarlarında olur
baslangic hizi farketmez. 60 civari basilir ama 200 erken olur.
230-235 de bitiyor benim 5. oraya kadar basariz
walla ibo sen gidersin de ben gidemem :D
benm araba 225 gibi bitiyor :icon_tup:
trafik we yol durumuna göre 200-210 gibi bırakırız die düşünüyorum???
yol durumu tabiki onemli. denemede belli olur kacta birakacagimiz simdi ne desek bos.
yol musaitken tam ben gecerken yada tam sen gecerken birden gaz kesme olmadigi surece sorun olmaz :)
dediğin gibi bişey olmaz ikimizde bittiğimiz hızları bilirsek ;) bu olay bende olur haklısın ancak şunu da
söylim o zmn ben bittiğimde sen dewam ediyo olacaksın sonradan videoda net belli olmayabilir
bunları da değerlendirmeye alamayz ztn doğrusu da bu olur???
mami_makinen
23-09-2013, 13:04
Maşallah araçlara
Benim gopro arkadaşta kaldı , Rc ye taktığım. Perşembe ya da cuma getireceğim dedi. Gelsin bende eklerim. Ama ondan çok birşey beklemeyin ; iki aracada haksızlık olmasın diye her iki araçtakini de arkaya doğru ayarlamıştık.
brs_odbs
23-09-2013, 13:15
ibo şimdi olmadı ama cameralar benm değil deyip işin içinden çıkıyosun madem senin değil nie taktık araçlara böle iş mi olur nasıl hbrn yoktu takıldıklarından?
ewet go prolar daha ii dedik siz açarsınız dedik ama hbrleşriz die sen kendin dedin
roll den sonrada biz konuşmasaydık hiç kimse bişey konuşmayacaktı oturduk çay içtik kalktık benm bildiğim rollden snra konuşulur hem fikir olunur snra videolar koyulur ama siz önde olduğunuz için konuşma gereği bile duymadınız güya sonrada böle tartışmalar oldu madem videoyu hemen koycaktınızda neden rollden sonra beraberken hadi sizde getirin beraber koyalım demediniz söylermisin?
ibo sana iner inmez söyledim net duymadım kornanı die buna kimse itiraz edemez sende bişey demedin.
herneyse tartışmaya gerek yok bazı arkadaşlarda sanki bahane üretiyoruz gibi yazmışlar bahane fln yok ibo dün benden hızlıydı bunu kabul ediyorum anlamamak için hala neyin çabasını gösteripte konuyu oraya getiriyosunz anlamıyrm???
Yasin bence konuyu uzatmanın anlamı yok boşuna burda yazılar yazmayada gerek yok arkadaşlar düzceye geliriz demişler yakına bir tarih koyun bu sefer sende arabanı sök diycem ama sökmessin biliyorum senin devrinde basarlar olur biter kalp kırmaya gerek yok ;)
Konuyu Neden bu kadar uzattınızki ?
Deneme konusunda sıkıntılar varsa
Atlar gelirsiniz Ankara ya hem sızı agırlarsız hemde guzel enka ortamında denersınız arabaları 1 kere 10 kere rahat rahat.
bence daha fazla uzatıp
guzel kalpler kırılmasın
serkanokan
23-09-2013, 13:26
Rs cok guzel gitmis masallah.
LIGHT RS
23-09-2013, 13:27
alper emmi biz bahane falan üretmiyoruz. geçme geçilme konusunda zaten yazdık. önceki sayfalara bakmadın sanırım. ibo dersine iyi çalışmış gelmiş. fakat o aradaki farkın o kadar olarak yansıtılması bazı şeylerin eksik bırakılmasından biz bunu anlatmaya çalışıyoruz. ama herkez sadece sonuca kilitlenmiş durumda. böylede olunca insan ister istemez geriliyo.
Dıger konuda bu sekılde olmu konusma
tahmini 60 denmiş konuşulur denmiş konuşmadık etmedik çünkü denerken dewri bi sen bi ben ayarlarız die düşündüğümden
ben söylediğim herşeyn arkasındayım alıntıya da gerek yok bence iş oralara gelmesin snra bi dünya tantana oluyorki şu halde
bile oldu gerek yok ayrıca bazı arkadaşlar ankaraya gelinir denmiş bazıları düzceye ama ibo mahcup olduğunu düzceye geliceni belirtti.
kelalper
23-09-2013, 13:35
alper emmi biz bahane falan üretmiyoruz. geçme geçilme konusunda zaten yazdık. önceki sayfalara bakmadın sanırım. ibo dersine iyi çalışmış gelmiş. fakat o aradaki farkın o kadar olarak yansıtılması bazı şeylerin eksik bırakılmasından biz bunu anlatmaya çalışıyoruz. ama herkez sadece sonuca kilitlenmiş durumda. böylede olunca insan ister istemez geriliyo.
Gerilecek bişey yok kimse geçilmek için denemeye oraya buraya gitmez. Sizlerde geçicez diye gitmişsiniz ki bi arkadaş yazmış RC deki kamera arkaya bakıodu diye. Kendinizden emin olmasanız kamerayı arkaya bakacak şekilde koymazdınız. İşin sonucuna gelince. 1 tampon 1 boy 1 tır boyu farketmez. Formulada tur atlayıp geçene ayrı kupa vermiyorlar. 1 turlada geçsen 1 cm lede geçsen aynı kupayı alıyorsun. O nedenle ibonun keyfine limon suyu sıkmayın boşuna. Sizin devre göre denensede sonuç değişmeyecekti.
cembasmaci
23-09-2013, 13:41
İki araca da masallah TIC RS zaten performansıyla TR'deki RS ler icinde en hızlılardan bir tanesi. Roll videolarında zaten diger aracların specleriye kıyaslayınca kendini belli ediyor. RC de gayet iyi gitmis. Baska RC olsa inanın fark 1 tır boyu felan olmaz. Her iki tafa da soyluyorum; Gaz kelebegi kırılmasaydı yada RC nin devrinde basılsaydı bence cok bir sey değişmezdi. İbo zaten dip yaptıgında o kelebegin tam acılmadıgını gormese denemeyi goze almazdı. RC icin de daha ustlerde RS zaten daha tepkili olacaktı. Yani sonuc ya bir boy degisirdi ya degismezdi. Bence gecmeyi de gecilmeyi de kabullenmek erdemdir. Kalp kırmanın hiç anlamı yok. İleriki gunlerde bir rövanş yaparsınız olur biter. . .
söylediğniz şeyler sıkıntısız olsada sonuç değişecekmiydi dönüp ona bakmak lazım
konunun açılış zamanın önemini anlayamadım birde.2 saat önce 2 saat sonra?
LIGHT RS
23-09-2013, 13:50
Gerilecek bişey yok kimse geçilmek için denemeye oraya buraya gitmez. Sizlerde geçicez diye gitmişsiniz ki bi arkadaş yazmış RC deki kamera arkaya bakıodu diye. Kendinizden emin olmasanız kamerayı arkaya bakacak şekilde koymazdınız. İşin sonucuna gelince. 1 tampon 1 boy 1 tır boyu farketmez. Formulada tur atlayıp geçene ayrı kupa vermiyorlar. 1 turlada geçsen 1 cm lede geçsen aynı kupayı alıyorsun. O nedenle ibonun keyfine limon suyu sıkmayın boşuna. Sizin devre göre denensede sonuç değişmeyecekti.
Tabiki kimse geçilmek için gitmez.ama o arkadaş bence yanlış biliyo bizim taktığımız kameramız kendi araç içi ve önümüzü göstermekteydi. çünkü kamerayı ben ayarladım. hee onların bizim araca taktıkları goprodan bahsediyosan doğru onlar ayarladı hatta sahibi arkadaşta kaldı gibi bi yazı yazmış videoları elime ulaşınca koyarım demiş. doğru yarışta iki araç varsa biri geçilen biride geçendir. biz geçenide geçilenide kabul ediyoruz zaten. sonuç değişmeyecek ama hani o bir tır boy diyolarya işte o oluşmayacak hepsi bu.neyse daha fazla uzamasın bende sıkıldım.
Arkadaşlar yanlış bir anlaşılma var sanırım ; Aslında biz goproların ikisinide Tic Rs e takmak için getirmiştik ama tekrar ediyorum dostluk çercevesinde geçilsekte geçsekte güzel bir video olsun diye Rc ye bağlayıp arkaya çevirdik.
iki tarafında ayağına sağlık maşallah araçlara sonuç benim de düşündüğüm gibi olmuş .
maşallah tıc rs formunda :)
Aradaki 1 tır farkın devirle, erken basmayla, şunla bunla kapanmayacağını arabacı herkes biliyordur sanırım. Geçildik deyip, tebrik etmek bu kadar zor olmamalı.
Rakibin sizden hızlı olması avantaj bana göre, RC'nin gidişini gördünüz şimdi aracı iyileştirmeye bakmalısınız.
Bahane üretmek aracınızı hızlandırmaz.
Mikrop_Ali
23-09-2013, 16:12
maaşallah rs'e önceki konudada yazdıgım gibi önde bitirmiş. aksilikler olabilir saglık olsun giderilir bi daha denenir. o kadar yol gidilmiş sonuçta kelebek kırık oldgunu bıle bıle gidecek hali yok ibonun arabasına nasıl baktıgınıda cogu kişi biliyor. söküküklük meselesi hakkında daha öncede yazılanlar oldu her zamanki gibi söküktü rs denildiği gibi gelmiş dahada üstüne şu kadar bukadar söküktü denmemesi gerekiyor.
tekrar maaşallah ;)
yalçın cerit
23-09-2013, 21:01
Maşallah İbo kankama gene adalet dağıtmış
http://www.youtube.com/watch?v=hCDmxijm4KE
sesler biraz karışmış ancak bizdeki videoda bu.
Rc tunel yapmış :) trafikten galiba
basılan hızda rc nin deviri kaç , 5000-5500 arası galiba ?
CasabLanca
23-09-2013, 21:54
RC güzel yürümüş Maşallah ama RS daha güzel yürümüş açık ve net. Aradaki fark ne RC'nin devrinde basılmakla ne de tarih öncesi devirde basılmakla kapancak kadar az değil.
snan1910
23-09-2013, 21:56
Rs her viteste farkı açarak gidiyor gibi gözüküyor Rc nin içinden çekilen videoda,
daha üst,daha alt vs çok bişey farketceğini sanmıyorum.
Söküklük olarakta, videolardan gördüğüm kadarıyla,
Rs de fazladan sökük olan kapı içleri, bagaj, arka camlar altı plastikleri sanırım
Onlarda 20kg gelir mi bilmiyorum,
Rs e de Rc ye de tekrardan maşallah.
derece43
23-09-2013, 22:30
RC söksün birazcık etil alkol:) birazcıkda benzin:) aynalarıda kapatsın içerden elektronik düğmesiyle manuel kapanmıyor çünkü:) öne bile geçer.. Bi daha denersiniz olur biter tartışcak bişey yok tavşan gibi zıplamış sonrada fark kapanmamış bu kadar.. Typer değilki bu aça aça gitsin..
LIGHT RS
23-09-2013, 22:37
RC söksün birazcık etil alkol:) birazcıkda benzin:) aynalarıda kapatsın içerden elektronik düğmesiyle manuel kapanmıyor çünkü:) öne bile geçer.. Bi daha denersiniz olur biter tartışcak bişey yok tavşan gibi zıplamış sonrada fark kapanmamış bu kadar.. Typer değilki bu aça aça gitsin..
komutan etil alkol konusuna hiç girme ortalık karışır yoksa
CasabLanca
23-09-2013, 22:40
RC Fatih'ten kalan yarım şarabıda içsin abi :D
sinanbaysal
23-09-2013, 22:44
Masallah ıkı aracada
Ahhahahaahhahahaha olm koptum yaaaaaa ahahahhah
DeWiLmEnTt
23-09-2013, 22:52
bekledigim sonuc olmus rc ye maşallah
tıc RS herzamanki gibi cok iyi kocaman maşallah
CasabLanca
23-09-2013, 22:53
Ahhahahaahhahahaha olm koptum yaaaaaa ahahahhah
http://24.media.tumblr.com/tumblr_mdtc6sbIgB1rp592no1_r2_400.gif
Budamı gol degil :D
http://img818.imageshack.us/img818/6407/cegs.jpg
isemisti ona:D
civic@ef
24-09-2013, 08:47
Rc ic cekim ide ekledim konu basina. Tic rs in soeclere yakit i ekledim.
Rc tunel yapmış :) trafikten galiba
ewet kardeşim trafikten olduğunu sende söylemişsin videoya bakarsan önümde tır olduğunu görürsün ;)
basılan hızda rc nin deviri kaç , 5000-5500 arası galiba ?
elim ekranı kapatmış nerden de görüyosun ne göz war be kardeşim tahminle bu işler gitmiyor ;)
:icon_tup:
:icon_tup: aynen bizde biraz içiririz RC yi bide haplarız sonra egzosdan deli gibi tüttürür :D
[QUOTE=Chn53;7056340]Budamı gol degil :D
kardeşim siz bazı şeyleri anlamıyosunz sanrm aslında anlıyosunz da işinize gelmiyor benm söylediğim konulara kimse cewp wermiyo nedense biz başka şeylerden bahsediyoruz siz ayrı şeylerden bu yüzden de anlaşamıyoruz.
bizim bişeyi inkar ettiğimiz yok ama kimse erken basmaktan fln bahsetmemiş yok tünel yaptı diosunz etanolü makara sarıyosunz falan dewir işinde sadece rs in daha ii olcağını söylüyosunz rc yi hiç düşünmüyosunz tamam belkide ara kapanmayacak belkide dediğiniz doğru çıkacak ama denemeden görülmez.
civic@ef
24-09-2013, 08:55
Konuyu uzatmaya gerek yok bence ikinci bi deneme olursa doya doya denenir kismet olursa
Aynen kardeşim katılıyorum daha uzatmak gereksiz tekrar deneme olursa herkez istediği şekilde rahat denesin akılda soru işareti kalmasın;)
MatraX_07
24-09-2013, 09:01
Yaa hadi videoyu izlemesek eyvallah anlarımda daha ne gerçekler var ki?
Yok RC devrinde basılmamış RC devrinde değilmiş.RC devrinde olsa RS geçemeyecek mi sanki.Deviri ayarlayın öyle basın gerek yok yani böyle şeylere sonuçta GEÇİLECEKSİNİZ
RC kötü diyen yok RS Olması gerektiği gibi gidiyor
İki aracada Maşallah demekten başka söz yok...
Ben bu farkın çok ciddi bir değişiklik olmadıkça kapanacağına pek ihtimal vermiyorum yani araçlarda önemli bir değişiklik olmadan öyle deviri üste alta çekmeyle ne bilim bu tip ufak şeylerle o ara kapanmaz bence araçlar gitmesi gerektiği gibi gidiyor zaten yani olması gereken olmuş beklenende bu şekildeydi maşallah diyelim geçelim uzatmanın mantığı yok :)
AZ'rail RC & TIC RS - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=hCDmxijm4KE)
sesler biraz karışmış ancak bizdeki videoda bu.
evet yasin kardesim bu videoda bizim goremedigimiz ne var.
ben erken basmiyorum sen gec kaliyosun.
erken basma 3. kornadan once basilirsa olur. 3. kornadan sonra basiyorum ben.
sende cok az gec basiyosun.
eger erken basma olsa bu forum onu gormezden gelmez herkes rs erken basmis yazar.
sizden baska kimse rs erken basti demiyor.
komutan etil alkol konusuna hiç girme ortalık karışır yoksa
sizden baskasi karistirmaz abi ortaligi. benim gizlim saklim yok denemeden oncede soyledim eth kullandigimi. herkeste
biliyor zaten.
sizin samimiyetinizden suphe duymaya basladim.
kelebek kirik sekilde aracimi riske atarak demene yaptigimada pismanim su an.
eger cok denemek isyiyosaniz ANKARA ya gelirsiniz bu saatten sonra.
her devirde basar deneriz.
Westi555
24-09-2013, 10:01
İbrahim dsg gibi vites atıyorsun, RC de gayet iyi yürümüş her ikisine de maşallah.
RS te DSG ne zamandan beri opsiyonel :D
Konuda işin başından beri İbo nun sevincini söndürme çabası var, denenmiş geçmiş bir daha denenir ne olacak, sonuçta dostluklarınız bozulmasın.
Ek.Civic_Spoon
24-09-2013, 10:26
araçlaraa maşAllah özellikle tıc 'a senide tebirk ederim ibo hakkını veriyosun rs in, sonuç tam olarak tahmin ettiğim gibi .
birde konu çok saçma şeylerden uzamış, sonuçta denemek isteyen sendin yasin cevabınada ibo karşılık verdi kırmadı seni ortak noktada buluştunuz, videoları izlediğim kadarıylada abartıldığı kadar hiçbişi yok tebrik edin geçin bence ..
LIGHT RS
24-09-2013, 10:28
sizden baskasi karistirmaz abi ortaligi. benim gizlim saklim yok denemeden oncede soyledim eth kullandigimi. herkeste
biliyor zaten.
Peki sen bunu denemeden önce söylediysen video açan arkadaş sonrasında neden konuya ekleme gereği duyuyo?
Rc ic cekim ide ekledim konu basina. Tic rs in soeclere yakit i ekledim.
ben şunu söyleyeyim ben orda sana kelebeğin kırıldığında zorlama boşver dedimmi demedimmi??
sen kimin söylemine göre devam ettiğini belirttin. ben ve kardeşim sana deneme konusunda ısrar etseydik istasyona girip sana kardeşim benim devrimdede basalım dediğinde ısrar ederdik. biz senin aracına bir şey olur diye ısrar etmediğimiz halde sen bizim samimiyetimizden şüphe duyuyorsan ben sana hiç bişey demiyorum kardeşim.
sana bu saatten sonrada zaten ne gel nede gelelim derim. ama söz vermek diye bişey var bunu aklından çıkarma hiç. hee kardeşim gelir gelmez orasını bilemem tabi.
tebrikler aracın çok güzel.allah kazasız belasız binmek nasip etsin.
civic@ef
24-09-2013, 11:15
Eklesem bi suc eklemesem bi suç abi napacagimi sasirdim ben :D
derece43
24-09-2013, 11:30
Haha aynen bilader.. Ben dedim Çiş yapmadan rolinge çıkma diye..:D
LIGHT RS
24-09-2013, 11:48
Eklesem bi suc eklemesem bi suç abi napacagimi sasirdim ben :D
Teşekkürler dostum. senlik bi durum yok doğru olanı yaptın sen
penguinhakan
24-09-2013, 12:09
Maşallah güzel deneme olmuş , İbrahim sana da ayrıca tebrikler maşallah.
Peki sen bunu denemeden önce söylediysen video açan arkadaş sonrasında neden konuya ekleme gereği duyuyo?
insanlık hali unutmuş olamazmı abi ? herşeyin altında bi kötülük aramayın bence :)
Konuyu uzatmaya gerek yok bence ikinci bi deneme olursa doya doya denenir kismet olursa
Aynen kardeşim katılıyorum daha uzatmak gereksiz tekrar deneme olursa herkez istediği şekilde rahat denesin akılda soru işareti kalmasın;)
Yaa hadi videoyu izlemesek eyvallah anlarımda daha ne gerçekler var ki?
Yok RC devrinde basılmamış RC devrinde değilmiş.RC devrinde olsa RS geçemeyecek mi sanki.Deviri ayarlayın öyle basın gerek yok yani böyle şeylere sonuçta GEÇİLECEKSİNİZ
RC kötü diyen yok RS Olması gerektiği gibi gidiyor
İki aracada Maşallah demekten başka söz yok...
dostum herşeyi yazdık dha gerçek fln yok ztn gerçek derken biz konuşulanları yazdık kimsenin söylemediği şeyi söyledi göstermyrz siz neden bizi yanlış anlıyosunz anlamış değilim sen tekrar oku istersen geçiliriz yada geçeriz mewzu bahis bu değil umarım anlamışsındır.
ibo pazar günü bizden hızlıydı ara daha fazla açılır weya kapanır denenir görülür hernyse artık bunları söylemektn yoruldum arkdşlardan ricam konuyu tamamen okusun öle yorum yapsınlar.
Ben bu farkın çok ciddi bir değişiklik olmadıkça kapanacağına pek ihtimal vermiyorum yani araçlarda önemli bir değişiklik olmadan öyle deviri üste alta çekmeyle ne bilim bu tip ufak şeylerle o ara kapanmaz bence araçlar gitmesi gerektiği gibi gidiyor zaten yani olması gereken olmuş beklenende bu şekildeydi maşallah diyelim geçelim uzatmanın mantığı yok :)
teşekkr ederim yorum için :)
evet yasin kardesim bu videoda bizim goremedigimiz ne var.
ben erken basmiyorum sen gec kaliyosun.
erken basma 3. kornadan once basilirsa olur. 3. kornadan sonra basiyorum ben.
sende cok az gec basiyosun.
eger erken basma olsa bu forum onu gormezden gelmez herkes rs erken basmis yazar.
sizden baska kimse rs erken basti demiyor.
biliyor zaten.
tmm ibo sorun yok ben geç kalmışım ama inkar edemezsin kornanı duymadığımı söyledim sana 2.denemeden 10 dakika sonra "size karşı mahcup oldum zaten düzceye gelicem tekrar deneriz" die sen demiştin ;) ancak şimdi gelmicem diosan da dicek we yapcak bişey yok
araçlaraa maşAllah özellikle tıc 'a senide tebirk ederim ibo hakkını veriyosun rs in, sonuç tam olarak tahmin ettiğim gibi .
birde konu çok saçma şeylerden uzamış, sonuçta denemek isteyen sendin yasin cevabınada ibo karşılık verdi kırmadı seni ortak noktada buluştunuz, videoları izlediğim kadarıylada abartıldığı kadar hiçbişi yok tebrik edin geçin bence ..
ewet aynen öle denemek isteyen bendim bunda sorun yok iboda ben denerim dedi denedik teşekkür ederim geldiği için we tebrik ettik ibo bizden hızlıydı dedik problemden dolayı daha basmayalım dedi ben gelicem düzceye dedi eywallah dedik :icon_tup:
Konuda işin başından beri İbo nun sevincini söndürme çabası var, denenmiş geçmiş bir daha denenir ne olacak, sonuçta dostluklarınız bozulmasın.
abi sewincini söndürme çabası yok yanlış anlaşılmasın. "denenmiş geçmiş bir daha denenir ne olacak, sonuçta dostluklarınız bozulmasın" aynen dediğin gibi düşüncesiyle ayrıldık bizde ordan.
LIGHT RS
24-09-2013, 12:36
insanlık hali unutmuş olamazmı abi ? herşeyin altında bi kötülük aramayın bence :)
dikkat edersen sorumu sana sormadım. cevabıda verecek olan sen değilsin dimi güzel kardeşim.
Cliosportve
24-09-2013, 12:46
TIC RS'i üst devire çekmek RC için daha kötü olcaktır
Bu tarz şeylere bence hiç gerek yok
Aradaki farkı kesinlikle 0.50 sn erken basarak veya üst devirlere çekerek kapatamaz RC
Düzce ekibini seviyorum sağlam araçları var
RC zaten evvelden beridir başarılı bulduğum araç
Umarım daha ileri seviyelerde olur araçlarınız
Westi555
24-09-2013, 13:06
RS te DSG ne zamandan beri opsiyonel :D
vites geçişlerini dinlerken gözümü kapattım dsg gibi geldi :D
civic@ef
24-09-2013, 14:28
Yasin yanlis anlamada o cami az bisey aralamayip o gurultude kornayi nasil rahat duycakdinki.bu konudaki dusuncen bence yanlis cami az aralasan kornayi cok rahat duyarsin
LIGHT RS
24-09-2013, 16:44
TIC RS'i üst devire çekmek RC için daha kötü olcaktır
Bu tarz şeylere bence hiç gerek yok
Aradaki farkı kesinlikle 0.50 sn erken basarak veya üst devirlere çekerek kapatamaz RC
Düzce ekibini seviyorum sağlam araçları var
RC zaten evvelden beridir başarılı bulduğum araç
Umarım daha ileri seviyelerde olur araçlarınız
Eyvallah selçuk saol.
Guzel cekımler gunduz vıdeosu harıka bızım ıcın. Araclarınızada masallah
The_Doctor
24-09-2013, 23:06
...................
konu gereksiz sekilde gerginlestigi icini bazi sorulara cevap veremedim kusura bakmayin.
arada kaynayan mesajlar olmus.
iyi dilekte bulunan herkese tek tek tesekkur ediyorum
ayrica degerli yorumlarini bekledigim bagzi arkadaslar vardi onlari goremedim :)
konu gereksiz sekilde gerginlestigi icini bazi sorulara cevap veremedim kusura bakmayin.
arada kaynayan mesajlar olmus.
iyi dilekte bulunan herkese tek tek tesekkur ediyorum
ayrica degerli yorumlarini bekledigim bagzi arkadaslar vardi onlari goremedim :)
benim yorumumu beklediğini biliyordum ibocum. iyisin iyisin. fena değil rs'in. benim rs'in şimdiki halime yakın gidiyor tic. devam böyle :D
benim yorumumu beklediğini biliyordum ibocum. iyisin iyisin. fena değil rs'in. benim rs'in şimdiki halime yakın gidiyor tic. devam böyle :D
eyvallah kankacim Gj rs in actigi yolda ilerlemeye calisiyorum :D