Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Karadayı'S2000 & srp evo & black mamba & uc sti &karısık roll night

ardacngns
22-09-2013, 20:11
cumartesi gecesi cok guzel denemeler yapıcaktık maalesef istanbulda herkesin haberi olması otobanda 50 araba olunca pek saglıklı denemeler olmadı benim araç içinden cektıgım videolar var

vedat abim erdem abim cuneyt abim olsun herkesle dostca denemeler yapıldı gecme gecılme derdimiz olmayan insanlarız hepimiz yorum yaparken ona gore yapın sorun olmasın yorum yapanlarla aramızda

4 cekerlerle 60 ta bastıgımda 2nci viteste patınaj cekıyorum black mamba direk 2 boy acıyor bana o hızda denediğimizde ama 4 e atamadıgı için hep yarım kaldı

85 gibi bastıgımızda bi kacında 4 e atamadı erdem abim attıgı video bitane buldum 210 a kadar basmısız yarım boy onde ben bırakmak zorunda kaldım onumde arac oldu
bazı denemelerde aracların ruzgarından benım araba serit degıstırdı tehlıkeler atlattım

3 lu denemede izlemeye gelen cupra bana engel oluyor denemeye gelmems ızlemek ıcın basıyor ama bni tehlikeye attı baska videolardada var yuklemedıgım cok gereksız araclar vardı denemeyipte gelen

srp evo vedat abımle bır ıkı kere deneyebıldık tır cıktı vs araclarımız denk en fazla 1ya da 2 boy oynuyor oda ilk basmalarda once basmalardan olabılıyor.masallah srp evoya

uc sti basıncı azdı bılıdıgım kadarıyla arac sahıbi apo abi yorum yapar

gelip deneyenlerin ayagına saglık elimden geldiğince baska deniyenleri cekmeye calıstım

dısardan videolar varsa isteyen konuya yukluyebılır .

aracların basınclarını merak edenler sorsun arac sahibi yazmak isterse yazar

karadayı s2000 e70 yakıt 1.5 bar basınc

yviDJoB7Bt8

miGu_cgLkIE

85tai3U6kFc

7xvJIQ_LEjc

Sh4rk
22-09-2013, 20:55
Link alabılırmıyız?

TURBO_S2K
22-09-2013, 21:00
arda şu yellow box işini hallettin mi??
bütün araçlara maşalah

ardacngns
22-09-2013, 21:01
arda şu yellow box işini hallettin mi??
bütün araçlara maşalah

yok knka halledemedim ama 4 te 200 yapmıyor 100-200 basarken baktım dbn cihazı olcmuyor 5 e atınca olcuyor tahmın ettıgım gıbı olmadı nedense final drive

aybarsdnr
22-09-2013, 21:12
önüne çıkan araçlardan basamamışsın doğru düzgün. maaşallah ardacım. daha da iyi olacağı kesin

ardacngns
22-09-2013, 21:19
önüne çıkan araçlardan basamamışsın doğru düzgün. maaşallah ardacım. daha da iyi olacağı kesin

saol kardesm dıger aracların yanlarından gecerken bıle tehlıke yarattı s2000 hem turbo hem hafif virajda dip gaz cok sakat oldu

orcunnn
22-09-2013, 21:23
akşam baya baya yıldızlar geçiti olmuş ama bence 4 5 araç çıkıp deneseydiniz güzel olurdu
arda suan aracın nasıl ? bana kırmızıdan yavaş gıbı geldi süre alabildinmi

erdem abi maşallah çıkmıssın sahnelere sonunda çok güzel gidiyor

Eray Yümsel
22-09-2013, 21:23
Arda direksiyonun çok iyi allah kaza bela vermesin morukcum maşallah

ardacngns
22-09-2013, 21:30
akşam baya baya yıldızlar geçiti olmuş ama bence 4 5 araç çıkıp deneseydiniz güzel olurdu
arda suan aracın nasıl ? bana kırmızıdan yavaş gıbı geldi süre alabildinmi

erdem abi maşallah çıkmıssın sahnelere sonunda çok güzel gidiyor

baska zaman denıyecegım zaman ozel haberlesıp hafta içi denıcem kırmızıdan yavas dıyemem aynı gibiler benim ayarı tam bıtırmedık ozgunle su an cok yakınlar kırmızı bi cıtır saliselik farklarla hızlı saglıklı dbn olcemedım roll yaptıgım için eğim yakalamak lazm vs

ardacngns
22-09-2013, 21:31
Arda direksiyonun çok iyi allah kaza bela vermesin morukcum maşallah

saol kankacım video koymussun face e elıne saglık buraya da yukluyebılırsen iyi olur herkes izlemiş olur

orcunnn
22-09-2013, 21:32
baska zaman denıyecegım zaman ozel haberlesıp hafta içi denıcem kırmızıdan yavas dıyemem aynı gibiler benim ayarı tam bıtırmedık ozgunle su an cok yakınlar kırmızı bi cıtır saliselik farklarla hızlı saglıklı dbn olcemedım roll yaptıgım için eğim yakalamak lazm vs

olur kanka suan ciddi hızlı zaten kısa zamanda en iyi hale getirecegını biliyorum
turbo s2000 senden sorulur :icon_tup:

Kekuti*
22-09-2013, 21:35
Hepsine tek tek masallah. Safak abi yoktu sanirim, o da olsa cok daha eglenceli olurdu. Arda pampa aracina masallah, sonunda birisi yurutuyor su arabayi :)
Erdem abiye ayri bir parantez acmak lazim.. Kanatsiz da guzel olmus, ama su 4 u coz artik be abi :) Black mamba fenomenimiz..
Cuneyt abi, Supra da harika videolarda.. Erdem abiyle denemede ne oluyor sariyorsunuz sanirim ?
Tum araclara Allah kaza bela sorun vermesin hep kossunlar Insallah :)

Siyah subaru UC mi ?

Eray Yümsel
22-09-2013, 21:38
saol kankacım video koymussun face e elıne saglık buraya da yukluyebılırsen iyi olur herkes izlemiş olur

Morujk teldeyim- sen kopyala yapıştırsana zamhet :D

ardacngns
22-09-2013, 21:42
Morujk teldeyim- sen kopyala yapıştırsana zamhet :D

face ten alamıyorsun ki nasıl yapılıyor bilmiyorum sen yaparsın ya da bilen yapsı knka :)

ceco
22-09-2013, 22:06
maşallah maşallah 500+ güzel bi gece olmuş. UC stı ya eskisi gibi gitmiyor yada artık rakipleri çok hızlandı :) apo abi gereğinin yapılmasını arzederim.

arda maşallah s2000 ciddi hızlı

kazasız belasız keyifli gazlamalar arkadaşlar.

orcunnn
22-09-2013, 22:10
maşallah maşallah 500+ güzel bi gece olmuş. UC stı ya eskisi gibi gitmiyor yada artık rakipleri çok hızlandı :) apo abi gereğinin yapılmasını arzederim.

arda maşallah s2000 ciddi hızlı

kazasız belasız keyifli gazlamalar arkadaşlar.

kanka yoksun piyasada sensiz tadı çıkmaz ;)

Erol
22-09-2013, 22:14
hızlı bir gece olmuş. deneyen araçlar çok iyi..

cam car'a tşk.

gökh@n_gr
22-09-2013, 22:49
Tüm araçlara maşallah tüm hızlılar toplanmış. Fakat araca müthiş hakimsin nazar değmesin tebrik ediyorum.

_muhaRRem
22-09-2013, 23:10
denemeler bayağı güzel olmuş , arda kankicim şu arkadan tamon tampona basma işini bırak hiç güvenli değil , seviyoruz seni , daha ilerde çok araba yapıcaz :)

ice
22-09-2013, 23:17
Arda link koyar mısın ?

ProdriveSTI
22-09-2013, 23:26
karadayı s2000 & black mamba evo8 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=yviDJoB7Bt8)

srp evo & black mamba evo & uc sti &karadayı s2000 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=miGu_cgLkIE)

srp evo & hg sti cam car karadayı s2000 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=85tai3U6kFc)

karadayı s2000 100-200 kmh - YouTube (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7xvJIQ_LEjc)

arabasızadam
22-09-2013, 23:30
Çok iyi Maşallah .

GökhanK
22-09-2013, 23:59
Maşallah deneyen araçlara :)

LUTFU CNGNS
23-09-2013, 00:07
Bütün araçlara maşallah hepsi çok güzel yürümüş

ERDEMM
23-09-2013, 00:10
Ardacım ayağına sağlık.

Amaç geçmek geçilmek değil hem eksikleri görmek hemde zevk yapmaktı ben keyif aldım kendi adıma teşekkür ederim.

4 ncü vitesimde problem var. 100 200 Rolling yaparken ölçtüğümden 65 gibi basıp 2 3 4 ncü vites olarak 5.7 yapmışım ama vites geçişim 3 ten 4 e 0.93 müş maalesef. Bu hafta onuda çözmeye uğraşıcaz. Daha iyi süre geliceğine inanıyorum.

ümitech
23-09-2013, 00:55
maşallah küheylanlara, Allah hepinizin araçlarını içinize sindirsin.
şampiyonlar ligi olmuş,

mody
23-09-2013, 07:43
tüm araçlara maşallah, çok keyifli bir geceydi :)

x_power
23-09-2013, 07:55
yok knka halledemedim ama 4 te 200 yapmıyor 100-200 basarken baktım dbn cihazı olcmuyor 5 e atınca olcuyor tahmın ettıgım gıbı olmadı nedense final drive

bu yellow box arıza yapıyo ben takmıştım 6 ay sonra arıza yaptı cıkardım km de değişkenlik gösteriyo stabil değildi gidişi etkiliyo

orcunnn
23-09-2013, 07:59
Ardacım ayağına sağlık.

Amaç geçmek geçilmek değil hem eksikleri görmek hemde zevk yapmaktı ben keyif aldım kendi adıma teşekkür ederim.

4 ncü vitesimde problem var. 100 200 Rolling yaparken ölçtüğümden 65 gibi basıp 2 3 4 ncü vites olarak 5.7 yapmışım ama vites geçişim 3 ten 4 e 0.93 müş maalesef. Bu hafta onuda çözmeye uğraşıcaz. Daha iyi süre geliceğine inanıyorum.

Erdem abi çok iyi süreler maşallah nos basıyormsun bu sureyi yaparken

ysf20
23-09-2013, 08:20
bütün araçlara maşallah gerçekten çok iyiler

ademsezer
23-09-2013, 08:32
maşallah gençler

brs_odbs
23-09-2013, 08:51
Bütün araçlara maşallah hepsi birbirinden iyi

Patisever
23-09-2013, 09:07
istanbulun en hızklıları yanyana gelmiş masallah özellikle teketek denemeleri izlemek sahane olurdu

ardacngns
23-09-2013, 09:17
denemeler bayağı güzel olmuş , arda kankicim şu arkadan tamon tampona basma işini bırak hiç güvenli değil , seviyoruz seni , daha ilerde çok araba yapıcaz :)

dogru soluyorsun kankıcım dayanamıyoruz yapıyoruz hem video olsun deniyenleri cekıyım die ugrasıyorum kımse go pro almıyor aracına cekıyım derken ölen ben olucam :)

Selcuk_RoL
23-09-2013, 09:21
dogru soluyorsun kankıcım dayanamıyoruz yapıyoruz hem video olsun deniyenleri cekıyım die ugrasıyorum kımse go pro almıyor aracına cekıyım derken ölen ben olucam :)

Allah korusun lan:D kanka deme oyle seyler ya arabanin hakkini veriyosun valla kazasiz belasiz massallah tum araclara

ardacngns
23-09-2013, 09:52
Allah korusun lan:D kanka deme oyle seyler ya arabanin hakkini veriyosun valla kazasiz belasiz massallah tum araclara

saol knkacım şaka tabi bi yana bence inan korktum bi kac kere hafif virajlı yolda 200 ustu dip gaz gitmek 600 hp arabada inan zor

ardacngns
23-09-2013, 10:01
Hepsine tek tek masallah. Safak abi yoktu sanirim, o da olsa cok daha eglenceli olurdu. Arda pampa aracina masallah, sonunda birisi yurutuyor su arabayi :)
Erdem abiye ayri bir parantez acmak lazim.. Kanatsiz da guzel olmus, ama su 4 u coz artik be abi :) Black mamba fenomenimiz..
Cuneyt abi, Supra da harika videolarda.. Erdem abiyle denemede ne oluyor sariyorsunuz sanirim ?
Tum araclara Allah kaza bela sorun vermesin hep kossunlar Insallah :)

Siyah subaru UC mi ?

kardesım yorumun için tesekkur ederim beni biliosn yapıp satıp topluma turbo arac kazandırıyorum :) karadayıya binerken yine satıcam :)

erdem abinin vites gecişleri iyi olsa cok iyi olucak 100.200 5 sn cıkarır tahmınım

Volkann
23-09-2013, 10:07
maşallah kazasız belasız.

Kekuti*
23-09-2013, 10:11
kardesım yorumun için tesekkur ederim beni biliosn yapıp satıp topluma turbo arac kazandırıyorum :) karadayıya binerken yine satıcam :)

erdem abinin vites gecişleri iyi olsa cok iyi olucak 100.200 5 sn cıkarır tahmınım

Hepsine kocaman Maşallah ! :icon_tup:

stlegal
23-09-2013, 10:17
deneyen araçlara maşallah edo bu 4ü yap artık :) ardacım maşallah kardeşim .bide denemiyen arabaların özellikle cupracının içtiğinden istiyorum ..

ERDEMM
23-09-2013, 10:20
Abi çözücez işallah. 1 2 ekliyceğim parça var onlarla düzelicek sanıyorum.

Orçunn nos basmıyorum ama süre ölçüceğimde 16 jantla nos basıcam.

orcunnn
23-09-2013, 10:25
Abi çözücez işallah. 1 2 ekliyceğim parça var onlarla düzelicek sanıyorum.

Orçunn nos basmıyorum ama süre ölçüceğimde 16 jantla nos basıcam.

süper valla abi tebrikler çok ciddi valla hayran kaldım

üntar
23-09-2013, 10:36
hımm arda,erdom masallah. ıkı haftadır gazlıyoruz ellerınız dert gormesın. keske adem sezerde olsaydı:) gercı o bu ıslerı bırakmıs gunluk hayatta kullanacakmıs typrı:D

ardacngns
23-09-2013, 10:57
hımm arda,erdom masallah. ıkı haftadır gazlıyoruz ellerınız dert gormesın. keske adem sezerde olsaydı:) gercı o bu ıslerı bırakmıs gunluk hayatta kullanacakmıs typrı:D

saol kardesım iyi gazladık , adem bakkala manava giderken kullanıp yıne 4.5 yapmak istiyor bırakmıs hali buysa ben bırakıyorum knka bu işleri :))))

TYPERHAKAN
23-09-2013, 11:23
Ardacim. erdem kankam.vedat kardesim.apo baskanım. Hepinize masaallah nazar degmesin.cupra cı harbiden tehlike yaratmiş heralde seni gormedi bide oduman neydi oyle cupra dan çıkan dizel gibi bir terslik var sanki.

mehzent
23-09-2013, 11:37
Hepınızın maşallahı vardı guzel bi geceydi bırdahakıne sessız bı org yapıp yenıden duzenlemk lazım :)

BMK TypeR
23-09-2013, 11:53
Maşallah hepinize, çok güzel gece olmuş,

ice
23-09-2013, 12:55
Guzel ve sorunsuz bir geceydi herkesin ayağına sağlık ...

mami_makinen
23-09-2013, 13:00
Maşallah deneyen tüm araçlara çok güzel bi geceydi

Arda senide ayrıca tebrik ederim s2000 çok iyi çözmüşsün

ahmetuzun
23-09-2013, 13:42
deneyen tüm araclara maasallah sampıyonlar gecesı olmus

Sinan'S2k
23-09-2013, 14:18
Valla her araca ayrı maşallah hepsi çok güzel gidiyorlar. Ancak bastığınız yollar yol değil trafik var resmen. Ankara'da ki yollar gibi olsa çok eğlenirdiniz eminim.

Ardacım senin aracına ayrı maşallah. Çok güzel gidiyor. 100-200 için deviri 50dd arttır öyle al süre. Bu arada önceki aracınla bunun arasında özellikle turbonun dolduğu yer açısından ne gibi farklılıklar var? Twinscroll'dan memnunmusun yani?

R21TURBO 41
23-09-2013, 14:49
Şampiyonlar ligi olmuş , maşallah tüm araçlara.
4. Vites 9200rpm de , 4.10 ile 197 , 3.90 ile 207km yapıyor olman lazım hesaba göre ama dbn nin ölçmemesine şaşırdım. 4 bitiminde ölçümü alsa çok güzel değer çıkacağına eminin.
Dbn bi yana da , Karadayı 5 te fenalık geçiriyo , kırmızıda korktuğumu hatırlamıyorum , karadayının 5 inden bildiğin tırstım , yanında ben varken 5 te yürüme pampa , en son sünnetimde çığlık atarak bağırdığımı hatırlıyorum , 40 yaşına merdiven dayamışken yakışık almaz :) :) Saw series out Karadayı series in :) :)

ardacngns
23-09-2013, 16:53
Maşallah deneyen tüm araçlara çok güzel bi geceydi

Arda senide ayrıca tebrik ederim s2000 çok iyi çözmüşsün

saol mami abi baya tehlike atlatıyorum ama daha kontrolunu kaybetmedım hıc inş böyle devam eder

Valla her araca ayrı maşallah hepsi çok güzel gidiyorlar. Ancak bastığınız yollar yol değil trafik var resmen. Ankara'da ki yollar gibi olsa çok eğlenirdiniz eminim.

Ardacım senin aracına ayrı maşallah. Çok güzel gidiyor. 100-200 için deviri 50dd arttır öyle al süre. Bu arada önceki aracınla bunun arasında özellikle turbonun dolduğu yer açısından ne gibi farklılıklar var? Twinscroll'dan memnunmusun yani?

abi 4 sonu kac goruyor tam bi emin olayım ona bakarım arttırırız 4 te 90 da basladıgımda 105 gibi full boost yapıyor ama 3 te baslamak daha mantıklı hızlı gecıyorsun o km leri

turbo 5000 devir ile 5400 arası doluyor gayet memnunum yalnız bb degıl benım turbo billet turbo ,bb olsa hem 200 devır daha erken dolar hem hp olarak az bişe daha güç alırız benim aracın 5 i cok hızlı eski aracıma göre 150 250 ne cıkar olcmek lazım

Şampiyonlar ligi olmuş , maşallah tüm araçlara.
4. Vites 9200rpm de , 4.10 ile 197 , 3.90 ile 207km yapıyor olman lazım hesaba göre ama dbn nin ölçmemesine şaşırdım. 4 bitiminde ölçümü alsa çok güzel değer çıkacağına eminin.
Dbn bi yana da , Karadayı 5 te fenalık geçiriyo , kırmızıda korktuğumu hatırlamıyorum , karadayının 5 inden bildiğin tırstım , yanında ben varken 5 te yürüme pampa , en son sünnetimde çığlık atarak bağırdığımı hatırlıyorum , 40 yaşına merdiven dayamışken yakışık almaz :) :) Saw series out Karadayı series in :) :)

valla bende anlamadım ilker abi orjinali 192 km yapıyor fd arkada oldugu ıcın sanzumanda olmadıgı için kadran yine aynı 192 de bıtıo ama halbuki 2xx rakam olması lazım 197 fln oluyor herhalde

neyse bakıcaz artık 5 inci vitesim 4 e gore gercekten guzel karadayı çekimlere dewam ediyor aksyonlar bitmedi daha :)

HLK
23-09-2013, 17:42
Deneyen araçların hepsine teker teker maşallah.. BlackMamba'ya nazar değmesin gidişi, duruşu herşeyiyle 10 numara, şu 4ü de çözdün mü Erdem abi olayı bitiricen yalnız 16inch lastik ve nosla yanyan büyük 4 yaparsın heralde, abi slick yeterli olacak mı tutunmana?

Takım arkadaşım Arda kankama da ayrıca tebrik, sana turbo s2k yakışıyo kanka satma şunu ;)

frkn_yzc
23-09-2013, 17:52
Denemeye gelen butun arkadaslara tesekkurler. Aracların hepsı cok hızlı masallah. Evet sıyah stı uc bız eksıklerımızı gormek ıcın katıldık.Yakında eksıksız sahalarda olucaz. Ceco uc ısmıne yakısır sekılde yuruyecek merak etme.Merak edenler ıcın UC nın basıncı 1.8 ve aracta 3 kısıydık.
Gecmek gecılmek onemlı degıl onemlı olan zevk almak ve kazasız belasız evımıze donebılmek

APO.....

ofli
23-09-2013, 18:01
Denemeye gelen butun arkadaslara tesekkurler. Aracların hepsı cok hızlı masallah. Evet sıyah stı uc bız eksıklerımızı gormek ıcın katıldık.Yakında eksıksız sahalarda olucaz. Ceco uc ısmıne yakısır sekılde yuruyecek merak etme.Merak edenler ıcın UC nın basıncı 1.8 ve aracta 3 kısıydık.
Gecmek gecılmek onemlı degıl onemlı olan zevk almak ve kazasız belasız evımıze donebılmek

APO.....

Aracta furkan varsa zaten uc neyapsın :)):D

EEE
23-09-2013, 18:04
Arda Maşallah KAzasız Belasız

frkn_yzc
23-09-2013, 18:12
Aracta furkan varsa zaten uc neyapsın :)):D

Kanka ben yoktum valla :) apo abı vardı

ofli
23-09-2013, 18:52
Kanka ben yoktum valla :) apo abı vardı

Anladım kanka uc ye basınc acında videoları patlatın bro

miniks
23-09-2013, 18:57
Madsaah masallah kazasiz belasiz

Ahmet

Arenimo
23-09-2013, 20:00
Deneyen tum arabalara masallah black mamba adinin hakkini veriyo :D best panpam arda elin sakat ama vitesleri leblebi gibi atyosun hahaha :D

ERDEMM
23-09-2013, 21:48
Deneyen araçların hepsine teker teker maşallah.. BlackMamba'ya nazar değmesin gidişi, duruşu herşeyiyle 10 numara, şu 4ü de çözdün mü Erdem abi olayı bitiricen yalnız 16inch lastik ve nosla yanyan büyük 4 yaparsın heralde, abi slick yeterli olacak mı tutunmana?

Takım arkadaşım Arda kankama da ayrıca tebrik, sana turbo s2k yakışıyo kanka satma şunu ;)

4 ü çözücez işallah umut ettiğimiz 1 2 parça var. slick tutar umarım :)İyi dileklerin için sağol kardeşcim.

ERDEMM
23-09-2013, 21:49
Deneyen tum arabalara masallah black mamba adinin hakkini veriyo :D best panpam arda elin sakat ama vitesleri leblebi gibi atyosun hahaha :D

Eywallah kabuklu. Arda kolu sarılı geldi ama bildiğin dsg gibi şişmanım.:)

ardacngns
24-09-2013, 10:02

aynen knka agrı vardı elimde ole buyuk bi sakatlık yoktu allahtan vites atmaya gelince ne ağrım kaldı ne bişe :)

Eywallah kabuklu. Arda kolu sarılı geldi ama bildiğin dsg gibi şişmanım.:)

saol abim o gece gercekten guzel gectı vıtesler s2000 vtec gibi guzel sanzumanı var

Kekuti*
24-09-2013, 10:12
4 ü çözücez işallah umut ettiğimiz 1 2 parça var. slick tutar umarım :)İyi dileklerin için sağol kardeşcim.

ben yazinca neden cevap vermiyon, butun pampalarima cvp veriosun :D

yasarım
24-09-2013, 10:23
tüm araçlara maşallah , guzel denemeler olmus

ahm_52
24-09-2013, 11:38
deneyen araçlara maşallah edo bu 4ü yap artık :) ardacım maşallah kardeşim .bide denemiyen arabaların özellikle cupracının içtiğinden istiyorum ..

cuprayı kullanan bendim bise falan içmedim abi kimseyide riske atmadık herkez seridindeydi ilk defa roling e de çlkmıyorum arabada 4 kişiydik deneyen arkadasların arkalarından bastım vdeo cekmek için ....

mami_makinen
24-09-2013, 11:52
Cuprada bende vardım herhangi bi sıkıntı göremedim

Deneyen araçların arkasından basmak sıkıntımı olmaya başlamış haa arkadan basarken öndekinin aracı etkileniyorsa bişey diyemem

ahm_52
24-09-2013, 11:55
Ardacim. erdem kankam.vedat kardesim.apo baskanım. Hepinize masaallah nazar degmesin.cupra cı harbiden tehlike yaratmiş heralde seni gormedi bide oduman neydi oyle cupra dan çıkan dizel gibi bir terslik var sanki.

sen tehlikeyi nasıl gördün merak ettim orda tehlike yaratacak bişe yok ölçü almak için arkalarından bastım 4 kişiydik ölçümü aldım bitince herkesle deneme olacak arkadan çlkan duman da benzin alacagıma mazot almısım ondan çıkıyo idare et artık...

ardacngns
24-09-2013, 12:06
Her seferinde arkadan basmadı cupra srp evonun yanından basmalarda var aracın yanına gidicem denemeye 3 uncu arac olarak ben izlemeye video cekmeye gelmedm ama cupra aracın sagında oldugu için gidemediğimde oldu neyse cokta onemli degıl

Kmse kımseye laf solemesin sadece cupra yoktu en az 20 arac vardı aracımı denicem öne gecmek için on arabadan yol istiyorm vs

Selcuk_RoL
24-09-2013, 12:11
Her seferinde arkadan basmadı cupra srp evonun yanından basmalarda var aracın yanına gidicem denemeye 3 uncu arac olarak ben izlemeye video cekmeye gelmedm ama cupra aracın sagında oldugu için gidemediğimde oldu neyse cokta onemli degıl

Kmse kımseye laf solemesin sadece cupra yoktu en az 20 arac vardı aracımı denicem öne gecmek için on arabadan yol istiyorm vs

Kalabalik denemelerde bu tur sikintilar olabiliyor kanka abartilicak bsy yok sonuc olarak allahin izniyle hepimiz kazasiz belasiz evimize donduk

Yani ne kadar yakindan izlersen o kadar keyifli oluyor biliyorsun zaten oraya en cok erdem abi ve senin aracini gormek icin geldik mami abide en azindan bu arac hizli daha rahat izleriz diye 4 kisi cupra ile cikildi yani pekte kayda deger bsy yok videoda senin gibi s2000 e hakim biri bunun adini etmez la:)
Aslinda Belkide biraz bizim gazimiz vardir hadi geri kalma bas gorelim izleyelim fln gibi yani yoksa amac denemeye engel olmak degil daha ilerilerde siz rahat basin diye orta seritteki kamyonlari sellektor delisi yaparak saga attigimizda cok oldu

Eray Yümsel
24-09-2013, 12:12
ahmet senin kullandıgını bilmiyodum ama mustafanın öle haraketler yapmicanı biliyodum :) tahmınım dogru cıktı hacı bi iki yerde paket oluyodunuz bidakine baz alıcaksan daha dikkatli al bende arıza kullanıyorum ama sen baya baya tehlikeye attın bi kaç yerde siz farkında değilsiniz belki dikkatli olalım

ardacngns
24-09-2013, 12:14
Kalabalik denemelerde bu tur sikintilar olabiliyor kanka abartilicak bsy yok sonuc olarak allahin izniyle hepimiz kazasiz belasiz evimize donduk

Yani ne kadar yakindan izlersen o kadar keyifli oluyor biliyorsun zaten oraya en cok erdem abi ve senin aracini gormek icin geldik mami abide en azindan bu arac hizli daha rahat izleriz diye 4 kisi cupra ile cikildi yani pekte kayda deger bsy yok videoda senin gibi s2000 e hakim biri bunun adini etmez la:)
Aslinda Belkide biraz bizim gazimiz vardir hadi geri kalma bas gorelim izleyelim fln gibi yani yoksa amac denemeye engel olmak degil daha ilerilerde siz rahat basin diye orta seritteki kamyonlari sellektor delisi yaparak saga attigimizda cok oldu

saol knkam ben zate tek cupra için demedım bır cok arac vardı şimdi bi video yukluyorum paylasıcam birazdan

srp ile mamba denıcek bnde hem cekmek için yuksek hızda yol bulursam gecebılırmıyım diye aracımı gormek ıcın basıcam ama onumde cupra var arkada fln degıl anlıcaksın demek ıstedgmı

Eray Yümsel
24-09-2013, 12:15
saol knkam ben zate tek cupra için demedım bır cok arac vardı şimdi bi video yukluyorum paylasıcam birazdan

srp ile mamba denıcek bnde hem cekmek için yuksek hızda yol bulursam gecebılırmıyım diye aracımı gormek ıcın basıcam ama onumde cupra var arkada fln degıl anlıcaksın demek ıstedgmı

bende bu sahneden bahsediyodum harbi videoda nası cıkmıs acaba merak ettm :D

ardacngns
24-09-2013, 12:16
3WToer3rJPE

mesela orda db subaru var oda izliyor hem basıyor ama nerden basıyor emnıyet serıdınden veya arkadan ;)

Eray Yümsel
24-09-2013, 12:17
3WToer3rJPE

mesela orda db subaru var oda izliyor hem basıyor ama nerden basıyor emnıyet serıdınden veya arkadan ;)

bu değil bi yerde çarpışır gibi oldugunuz bi sahne vardı senmiydin kim hatırlamıyorm tam üstüne kırarak cıktıgı

Eray Yümsel
24-09-2013, 12:18
vurun ahmete beyler :D

ahm_52
24-09-2013, 12:20
3WToer3rJPE

şimdi cupra burda seni riske mi atmış.cupra seni görmüyor bile arkadasın arda

ardacngns
24-09-2013, 12:23
Riske atmamıs engel bn her seferinde atmıs demıorum bn yanlarından 3 uncu arac olarak denıcem vedo bırakmasaydım sana arkadan carpmıyacagm için frene basıcaktm

Selcuk_RoL
24-09-2013, 12:27
Link yazarmisin ardacim

ahm_52
24-09-2013, 12:29
Riske atmamıs engel bn her seferinde atmıs demıorum bn yanlarından 3 uncu arac olarak denıcem vedo bırakmasaydım sana arkadan carpmıyacagm için frene basıcaktm

sen yol istedinde ben yol vermedim mi.hatta yol üstünde senle konuştuğumuzda hayırdır seninle denemiyorlar neden dediğimizde evet böyle deneme olmaz diyen sendin benle denemiyorlar.ben orda kimseyi riske atmadım roll izlemeye geldim

ardacngns
24-09-2013, 12:29
Link yazarmisin ardacim

GOPR0008 - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=3WToer3rJPE)

onemli bişe deıl knka uzatmaya gerek yok ahmetn bilinçli yaptıgı bişe yok cok kalabalık normal oluyor
ben sadece engel oldugu da oldu anlamında soluyorum hep arkada olmadıgını gordugum ıcın paylastım

TYPERHAKAN
24-09-2013, 12:39
sen tehlikeyi nasıl gördün merak ettim orda tehlike yaratacak bişe yok ölçü almak için arkalarından bastım 4 kişiydik ölçümü aldım bitince herkesle deneme olacak arkadan çlkan duman da benzin alacagıma mazot almısım ondan çıkıyo idare et artık...

Kasıt olmadiğini zaten ardaya seni gormemiştir diyerek belirtmisim.duman olayina gelince ben zaten cupra ciyim art niyetim olamaz sadece herhangi bir sıkintı olmamasi babında soylemistim ama sen nasil anladin biseydiyemem. Klavyede boyle yanlis anlama oluyor haklisin. bittiginde herkesle denemen kadar dogal bisey yok tabiiki okadar emek var karsiligini almak ister herkes.Allah herkesin gonlune gore versin .yolunuz açık olsun.

ceco
24-09-2013, 12:48
Terbiyesiz ahmet her rolingde aynısın:) beyler araçlar hızlı ortam kalabalık ufak defek eksiklikler olabilir. Yanlış anlaşılmalar olmuştur. Hadi öpüşün barışın :) ahmet sende araca bidaha mazot koyma 97 oktan al ahahaha

TYPERHAKAN
24-09-2013, 12:58
Ceco bi aksam bulusalim da bi gazliyalim artik .hepten biraktin gazlamayi

ceco
24-09-2013, 14:06
Abi Walla hemen hemen her c.tesi biZim 4 çekerci tinerci grupla çıkıyoruz yola :) tamam abi en kısa sürede inşallah.

1lker
24-09-2013, 23:16
maşallah felaket bi araç yolda tutma yeteneğinede saygı Allah kaza bela vermesin.

Tüm araçlara maşallah

Sinan'S2k
25-09-2013, 09:56
abi 4 sonu kac goruyor tam bi emin olayım ona bakarım arttırırız 4 te 90 da basladıgımda 105 gibi full boost yapıyor ama 3 te baslamak daha mantıklı hızlı gecıyorsun o km leri

turbo 5000 devir ile 5400 arası doluyor gayet memnunum yalnız bb degıl benım turbo billet turbo ,bb olsa hem 200 devır daha erken dolar hem hp olarak az bişe daha güç alırız benim aracın 5 i cok hızlı eski aracıma göre 150 250 ne cıkar olcmek lazım

Benim turbodan çok farklı değil o zaman aşağı yukarı aynı doluyor hemde turbine daha büyük olmasına rağmen. Twinscroll lazım o zaman...

Eski kırmızıda 100-200 5.7 yi 97 ile mi almıştın yoksa etanol varmıydı gene? Çünkü sanki gene 100-200 5.7 çıkarırsın gibi geliyor bana. Güç yükselince süre iyileşmiyorsa o zaman s2000 limiti burasıdır gibi gelmeye başladı bana. Tabii ki 100-200 aralığında
Sen ne düşünüyorsun Arda?

frkn_yzc
25-09-2013, 10:03
arda araban maşallah ben ce hızlı apo..

ardacngns
25-09-2013, 11:06
Benim turbodan çok farklı değil o zaman aşağı yukarı aynı doluyor hemde turbine daha büyük olmasına rağmen. Twinscroll lazım o zaman...

Eski kırmızıda 100-200 5.7 yi 97 ile mi almıştın yoksa etanol varmıydı gene? Çünkü sanki gene 100-200 5.7 çıkarırsın gibi geliyor bana. Güç yükselince süre iyileşmiyorsa o zaman s2000 limiti burasıdır gibi gelmeye başladı bana. Tabii ki 100-200 aralığında
Sen ne düşünüyorsun Arda?

eski aracımda 97 oktan artı metnaol le almıstım turbo 6262 ydi ,bunda 6266 twinscroll 5.9 6.0 gibi su an ama eğim olmayan yerlerde basmıs olabılırım dbn kayıtların hepsine bakmadık

ayarı yaparken tam bitirmemiştik ozgunle avans acıcaktık kaldı oyle bi ara ayarı tamamlayıp bidaha ölçebilirim

ardacngns
25-09-2013, 11:09
arda araban maşallah ben ce hızlı apo..

ne yazmak istedin anlıyamadım daha anlıyacıgım sekılde yazarsan sevinirim

frkn_yzc
25-09-2013, 11:40
araban hızlı maşallah arda apo.

Kekuti*
25-09-2013, 11:42
Bi dynamics yakisir SSD ye :)

ardacngns
25-09-2013, 11:54
araban hızlı maşallah arda apo.

Saol arkadsm anlıyamdm kusura bkma

Bi dynamics yakisir SSD ye :)

Knka dynamcste olcerken patınaj cekti altı değdi arkasını yukseltip denıcez bidaha ayar yaparken 530 hp lerde patınaja kaldı karadayı

Sinan'S2k
25-09-2013, 13:10
eski aracımda 97 oktan artı metnaol le almıstım turbo 6262 ydi ,bunda 6266 twinscroll 5.9 6.0 gibi su an ama eğim olmayan yerlerde basmıs olabılırım dbn kayıtların hepsine bakmadık

ayarı yaparken tam bitirmemiştik ozgunle avans acıcaktık kaldı oyle bi ara ayarı tamamlayıp bidaha ölçebilirim

Senin eski kırmızı baya ciddi gidiyormuş Arda o zaman. Avans'ı daha açacaksanız bu da 100-200 aralığında o seviyelerde olur tahminimce. 150-250 güzel süre çıkar özellikle. Kocaman bir maşallah. İd2000 lerin e70 le duty cycle ları ne yüzde de bilgin var mı Arda?

frkn_yzc
25-09-2013, 16:50
Saol arkadsm anlıyamdm kusura bkma

Knka dynamcste olcerken patınaj cekti altı değdi arkasını yukseltip denıcez bidaha ayar yaparken 530 hp lerde patınaja kaldı karadayı

araban cok hızlı dıyorum arda ben apo demek ıstedım uc nın sahıbı