Orijinalini görmek için tıklayınız : mcs vs 106 gti
.................................................. ...........
ilk wideo eski af haliyle bilginize...
bluecore
29-06-2008, 23:56
ya ben anlamadım konu neden silindi
bizimde ismimmiz geçmiş
ancak okuyamadan konu silindi iyimii
:D:hahaha::hahaha:burdan yak dewam işte:D:D:D
PROMINENT
29-06-2008, 23:57
diğer konu ne oldu?
Eray Yümsel
29-06-2008, 23:57
egzos sesi nerden gelıo :)
bluecore
29-06-2008, 23:58
olurmu ama olmadı bu
ya ben anlamadım konu neden silindi
bizimde ismimmiz geçmiş
ancak okuyamadan konu silindi iyimii
Konu , böyle x y z isimlerin araya sokulup , işin sidik yarışına dönüştürülmesinden dolayı silindi ve bu tür eylemler olduğu sürece konular açıklama yapılmaksızın silinecektir .
diğer konu ne oldu?
diğer konuyu kitlediler:D:D:D
focus musty35
30-06-2008, 00:00
cooper s er gecer
:icon_tup:
ne gittik o gün be ksk otobanı 2 dk bıttı heheheh :D
bluecore
30-06-2008, 00:01
hani biz okusaydık bari 3. sayfaya kadar görebildim
focus musty35
30-06-2008, 00:04
egzos sesi nerden gelıo :)
egzoz sesı 106 dan gelıo o zaman 106 da dereceli chıp cai 61 lık boru egzoz galıba bırde ınce conta vardı
Eray Yümsel
30-06-2008, 00:04
hani biz okusaydık bari 3. sayfaya kadar görebildim
çok kötu seyller yazdılar okumaman iyi olmuş :D
LPG Forever
bluecore
30-06-2008, 00:06
106 ali eryiğit tarafından garage eryiğitte tekrardan yapıldı.
yürümesi ondandır. :D:D:D:D
görkem haklısın bu arada kişisel atışmalarda iş saçmalıyo;)gerek yok hiç...gerçi arada bizim güzelım konu gittı :)
hevesım kalmadı yazmıcam:)
focus musty35
30-06-2008, 00:08
çok kötu seyller yazdılar okumaman iyi olmuş :D
LPG Forever
bencede :D konudakı vıdeo hakkında sadece 3 yorum vardı sonrakı 85 yorum karıstı ortalık :D noslar havada ucusan 15 boylar 1000 hp ler :hahaha::hahaha:
Konu , böyle x y z isimlerin araya sokulup , işin sidik yarışına dönüştürülmesinden dolayı silindi ve bu tür eylemler olduğu sürece konular açıklama yapılmaksızın silinecektir .
bnm hatırladığımm nezman bız konu acsak konularda olsakk kılıtlenıyo ozman konu kılıtlemek yerıne konunun kıletlenmesını sağlayan arkadasları uzak tutusakk konudan daha ıyı olmazzmı hem herkez okumuss gormus olurr kılıtlenmedenn :cool:
bencede :D konudakı vıdeo hakkında sadece 3 yorum vardı sonrakı 85 yorum karıstı ortalık :D noslar havada ucusan 15 boylar 1000 hp ler :hahaha::hahaha:
:):)
almyı satmayıp bi yukleyıp gelcektınızya:) mrk edıodum bak nası olcağını:)
bluecore
30-06-2008, 00:12
bnm hatırladığımm nezman bız konu acsak konularda olsakk kılıtlenıyo ozman konu kılıtlemek yerıne konunun kıletlenmesını sağlayan arkadasları uzak tutusakk konudan daha ıyı olmazzmı hem herkez okumuss gormus olurr kılıtlenmedenn :cool:
katılıyorum bencede en iyisi bu olacak gerçi konu neden kitlendi kimin yüzünden ben bilmiyorum ama
senin için onuda yaparız serkancım sorun deil:)
alırız bi tane plakasınıda alm yaparız sonrada yükleris;):icon_tup:
O zaman kişisel olarak alınmadan şöyle bir bakın bulunduğunuz konulara .
A kişisi ve aracından başlayıp Z'ye kadar hep bir didişme var. Konu A ise , A'da kalınmalı , B'ye sataşılmamalı. Yanılıyor muyum ?
Birine sinir mi oluyorsunuz ? Derdiniz , eski mevzunuz mu var ?
Laf sokmak için konuları kullanmayın , özel msj yada msn den sıkıntınızı giderin ki böylece kaliteli güzel forumumuzu koruyabilelim :icon_tup:
katılıyorum bencede en iyisi bu olacak gerçi konu neden kitlendi kimin yüzünden ben bilmiyorum ama
bn bliyimuyumm sankıı :) isim kım olduğuu onemlıı değill zaten cok ıyı hazırlanmıs ve hala eksıklerı olan bı 106 konusu yorummları karıstırmayalımm bncee
chiefkadir
30-06-2008, 00:14
Laf sokmak için konuları kullanmayın , özel msj yada msn den sıkıntınızı giderin ki böylece kaliteli güzel forumumuzu koruyabilelim :icon_tup:Ağzına sağlık ;)
focus musty35
30-06-2008, 00:14
sorun deıl kardesım bı alm gıder baskası gelır :icon_tup:
yuklenmıs olanlar var pıyasada onlardan yola cık:icon_tup:
Konunun kilitlenmesi yada şahısların hataları çokta önemli değil. Ben burada hakim savcı sizlerde mahkumlar değilsiniz. Suçlu değil , çözüm arıyorum.
Konu ateşlenmişken kilitleyip , gerekirse silip olayı soğutmaya çabalıyorum. Eleştirilere açığım ama 150 kiş iyazdıktan sonra 2-3 kişi göremedi diye bütünen konuyu geri koymam çokta mantıklı olmaz değil mi ?
O zaman kişisel olarak alınmadan şöyle bir bakın bulunduğunuz konulara .
A kişisi ve aracından başlayıp Z'ye kadar hep bir didişme var. Konu A ise , A'da kalınmalı , B'ye sataşılmamalı. Yanılıyor muyum ?
Birine sinir mi oluyorsunuz ? Derdiniz , eski mevzunuz mu var ?
Laf sokmak için konuları kullanmayın , özel msj yada msn den sıkıntınızı giderin ki böylece kaliteli güzel forumumuzu koruyabilelim :icon_tup:
yanılmıyusundaa bnmle ne alakasıı varr bu tavrını anlamdıımm :beuj:
valla arkadaşlar kimse kızmasında ben kendi yorumumu yapıyorum.
bu vıdeoda stock denilen cooper dan gelen ses ile benim denediğim kasnaklı vs. cooper s in sesi ile aynı.
yanılmıyusundaa bnmle ne alakasıı varr bu tavrını anlamdıımm :beuj:
Ilk cümlemi boş yere yazmadım değil mi :)
Kişisel olarak alınmadan yani kendini katmadan yazdığın yada okuduğun kilitlenmiş karşılaştırma&video konularını bir düşünmeni istemiştim :icon_tup:
madem yuklulurrıı varr bı haftaada gelsınlerr denıyelımm arabaa izmirdee dimii :)
focus musty35
30-06-2008, 00:19
bu vıdeoda stock denilen cooper dan gelen ses ile benim denediğim kasnaklı vs. cooper s in sesi ile aynı.
dierkı vıdeolarda ben yaptım yorumu bu konu hakkında izmirde herkez bilir herkeze gerekenı soledk gıdleım ıstedınız yere baktırlım dıe kasnak varrrr kasnakkkk varrrr dıe konusna delıkanlılardan brıı bıle demedı gelın baktıralım dıe cunku kendılerıde emın deıdı sadece gecıldıklerı ıcın bahane arıyorlarda kn typon kıt var arabada cai olarak oda cok yukseltıo sesı tabıkı artık buna ınanıp ınanmak sorun oldu :D
Ahmetfikri
30-06-2008, 00:20
hayır anlamadığım 106al mcsden en son baktığımda gayet güzel seviyeli bi konuydu cupralara s3lere nasıl gelmiş konu hala birilerinin bi sorunu var galiba
focus musty35
30-06-2008, 00:21
madem yuklulurrıı varr bı haftaada gelsınlerr denıyelımm arabaa izmirdee dimii :)
izmirde olsa ılk gelcek onlar olurdu zaten ben vıdeolardakı s lerden bahsedıyorum
ilk toplantıya gelıcez bız erdemlerle bol bol vıdeo cekerız orda ne denk gelırse artık ;)
kardeşim ayıp edıosun ama bu saate bu wideoları arşivden boşa mı çıkardık.KASNAK yok araçta tabi ki.Herkes atıp tutmasın die kıyaslama yapılırken bunlarda göz önünde bulunsun die.yardımcı olmak amaçlı açıoruz konuları kawga amaçlı deil.
Cosmicboy
30-06-2008, 00:21
kasnak varmi bilmemde filtre var orasi kesin, sadece filtre ile zaten cooperS te bayagi bir sc sesi almak mumkun ;)
focus musty35
30-06-2008, 00:23
kasnak varmi bilmemde filtre var orasi kesin, sadece filtre ile zaten cooperS te bayagi bir sc sesi almak mumkun ;)
konus kardesım susma yanlız bırakma bızı :D coper s i sadece coper s e bınen ve sahıbı olan bılıyo :D
izmirde olsa ılk gelcek onlar olurdu zaten ben vıdeolardakı s lerden bahsedıyorum
ilk toplantıya gelıcez bız erdemlerle bol bol vıdeo cekerız orda ne denk gelırse artık ;)
glinn tabıı bakalımm nelerr denkgelcekk takıpcınızmm ;)
mustafa yola çıkmaya çalısıyorum işte hesap yapmaya çalıştım olmadı nası yapıyım hangi araçla chip kasnaklılarlamı??
bluecore
30-06-2008, 00:26
glinn tabıı bakalımm nelerr denkgelcekk takıpcınızmm ;)
valla bende merak ettim şimdi
chiefkadir
30-06-2008, 00:26
bu vıdeoda stock denilen cooper dan gelen ses ile benim denediğim kasnaklı vs. cooper s in sesi ile aynı.Sc sesi kasnaklıda çıkar diye net birşey yoktur ibo ;) Olmayabilir yane bunda ;)
Cosmicboy
30-06-2008, 00:27
bence abartmayin arkadaslar,
burda kimse cooperS, 106 yi gecemez demediki ben anlamadim noluyor... vallahi ben bir 106 fanatigi olarak 106 gecse daha mutlu bile olurum atmosferik bir motorla ve daha az hp ile boyle guzel sonuclar almasi super bence (kilo'nun etkisi buyuk)
nitekim diger konudada yazdim bence cooperS, 106 nin modernlesmis halidir ;)
kardeşim ayıp edıosun ama bu saate bu wideoları arşivden boşa mı çıkardık.KASNAK yok araçta tabi ki.Herkes atıp tutmasın die kıyaslama yapılırken bunlarda göz önünde bulunsun die.yardımcı olmak amaçlı açıoruz konuları kawga amaçlı deil.
doğrusun . vıdeoları daha oncede ızledık. o zamanda tartısıldı bu kasnak olayı.
ama bilmediğimiz bir konuydu yorum yapmadık.
vardır yoktur demıyorum.sadece ızlenımımı soyledım..
ben sadece cosmicboy can ın cooper s iyle denedim.
can ın arabadan sesi ilk duyunca bizde cok sasırdık,ses hosumuzada gıttı.
herzaman duydugumuz bı ses degıldı sonuc olarak.
benim yorumum ıkı aractanda gelen ses aynı. amma kasnaktanmı gelıyo fıltredenmı gelıyo bılemem.sadece duydugum sesler aynı yanı yanlıs anlamayın.
focus musty35
30-06-2008, 00:28
Sc sesi kasnaklıda çıkar diye net birşey yoktur ibo ;) Olmayabilir yane bunda ;)
ben eger coper s e bınmesm bu işlerden az cok anlasam ebnde aynı fıkrıde olurum ama arabaya cai takınca artan sesı duymanzı gerekıo normal yanı aslında soledıklerı arkadasların :)
serkan kardeşş ben yola cık derken piyasadakı yuklu coper s lerın vıdeoları var onlardan yola cık dedım demıssın ya alm yı yukleseydınız ne olcktı dıe o anlamda soyledım ;)
Cosmicboy
30-06-2008, 00:29
Ibo, videonunda etkisi vardir ses'te ;)
benzer gelebilir ama asla ayni degildir emin ol :) benim arabadada sadece filtre varken videolarda "oha ne guzel sesi varmis" diyorduk ama kasnaktan sonra dunya baska bir hal aldi :D
burda kimse cooperS, 106 yi gecemez demediki ben anlamadim noluyor... vallahi ben bir 106 fanatigi olarak 106 gecse daha mutlu bile olurum atmosferik bir motorla ve daha az hp ile boyle guzel sonuclar almasi super bence (kilo'nun etkisi buyuk)
+77 bncede s modernnlesmıs halıı gayette ıyı bı denemeydıı mustafada denemeyıızz demıyoo zaten yuklusu varsaaa glsinn denenırrr hem eksıklklerımz gıderılmıss olurr bu uarada
focus musty35
30-06-2008, 00:29
doğrusun . vıdeoları daha oncede ızledık. o zamanda tartısıldı bu kasnak olayı.
ama bilmediğimiz bir konuydu yorum yapmadık.
vardır yoktur demıyorum.sadece ızlenımımı soyledım..
ben sadece cosmicboy can ın cooper s iyle denedim.
can ın arabadan sesi ilk duyunca bizde cok sasırdık,ses hosumuzada gıttı.
herzaman duydugumuz bı ses degıldı sonuc olarak.
benim yorumum ıkı aractanda gelen ses aynı. amma kasnaktanmı gelıyo fıltredenmı gelıyo bılemem.sadece duydugum sesler aynı yanı yanlıs anlamayın.
yanlıs anlasılcak konu yok bole konusuldumu hıc sorun olmaz konu falan kapanmaz ama dedıın gıbı ses tabıkıde fazla cıkıoyr buda ınsanı yanıltıyor :)
mustafa35
30-06-2008, 00:31
arkdaşlar bazı arkadaşlar bu vıdeoyoyu koymuş ama mavı olan araba bnm ılk vıdeo arabda alm coopers ama dercelı varrrrrr..dercelı varrrr daha oncekı oldugu gibiii nasıl ayrıyorum herkes goruooo kımse uzatmasın...cooper s er durur eryiğit gti yürür
Ibo, videonunda etkisi vardir ses'te ;)
benzer gelebilir ama asla ayni degildir emin ol :) benim arabadada sadece filtre varken videolarda "oha ne guzel sesi varmis" diyorduk ama kasnaktan sonra dunya baska bir hal aldi :D
ne biliyim ikisde vıyak vıyak ötüyo :D:D
Cosmicboy
30-06-2008, 00:34
arkdaşlar bazı arkadaşlar bu vıdeoyoyu koymuş ama mavı olan araba bnm ılk vıdeo arabda alm coopers ama dercelı varrrrrr..dercelı varrrr daha oncekı oldugu gibiii nasıl ayrıyorum herkes goruooo kımse uzatmasın...cooper s er durur eryiğit gti yürür
buranın tadı kaçıcı belli oldu su msg tan sonra:)
herkese iyi geceler, selametle :heyoo:
focus musty35
30-06-2008, 00:36
iyi geceler kardesım severek ızlıyoruz :hahaha::hahaha:
aynen ii geceler:heyoo:
mustafa35
30-06-2008, 00:38
[QUOTE=Cosmicboy;323800]buranın tadı kaçıcı belli oldu su msg tan sonra:)
herkese iyi geceler, selametle :heyoo:[/QUOTE onur konum kıtlenmiş bu kıtlensın bare hıc olmazsa bunları okudum bırazını
bluecore
30-06-2008, 00:55
nodu ya herkez kaçtı
nodu ya herkez kaçtı
herkes otomobillerinizde en hızlı japonda gel sende makara war:D:D:D:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
focus musty35
30-06-2008, 01:02
herkes otomobillerinizde en hızlı japonda gel sende makara war:D:D:D:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
puhahahahahhahahahaha
:D:D:D:D
mustafa35
30-06-2008, 01:07
nodu ya herkez kaçtı
ee naparsın kovalıyan var :hahaha::hahaha::hahaha:
Eray Yümsel
30-06-2008, 01:08
mcs vs 106 gti out
en hızlı japon in
ben eger coper s e bınmesm bu işlerden az cok anlasam ebnde aynı fıkrıde olurum ama arabaya cai takınca artan sesı duymanzı gerekıo normal yanı aslında soledıklerı arkadasların :)
serkan kardeşş ben yola cık derken piyasadakı yuklu coper s lerın vıdeoları var onlardan yola cık dedım demıssın ya alm yı yukleseydınız ne olcktı dıe o anlamda soyledım ;)
yuklu cooper s ın vıdeolarında hatırladığım, gp s2k ıle denıo mesela, typer rs ile denemelrı var.. aklımda kalan başka yok..
ben her zaman mrk ederım yuklu bi mıniyi denemekde ısterım ama bu tarafta pek yok;)
focus musty35
30-06-2008, 01:14
bulunur serkan bosver sen bu konuyu boku cıktı :D
gel en ıyı yureyen japon konusuna delı komık :D
mustafa35
30-06-2008, 01:15
yuklu cooper s ın vıdeolarında hatırladığım, gp s2k ıle denıo mesela, typer rs ile denemelrı var.. aklımda kalan başka yok..
ben her zaman mrk ederım yuklu bi mıniyi denemekde ısterım ama bu tarafta pek yok;)
burda cooper ı yuklucek adam da yok o yuzden bızım kı hayal olur heralde sekooo...:;)
burda cooper ı yuklucek adam da yok o yuzden bızım kı hayal olur heralde sekooo...:;)
olsun stock typer mını takılırz artık bizde:) konununda bo. cıktı kalsın böle:)
focus musty35
30-06-2008, 01:23
olsun stock typer mını takılırz artık bizde:) konununda bo. cıktı kalsın böle:)
serkan ne zaman coper s 35 40 mılyardan 106 gıbı 13 14 mılayar duscek anca o zman gorursun yuklu s lerı paranın hepsı arabaya gıdıo yoksa o kdr parayla 2
tane 106 turbolarsın :D zamanla artık senın arac o zmana kadar baya ılerler artık :D
mustafa35
30-06-2008, 01:31
dierkı vıdeolarda ben yaptım yorumu bu konu hakkında izmirde herkez bilir herkeze gerekenı soledk gıdleım ıstedınız yere baktırlım dıe kasnak varrrr kasnakkkk varrrr dıe konusna delıkanlılardan brıı bıle demedı gelın baktıralım dıe cunku kendılerıde emın deıdı sadece gecıldıklerı ıcın bahane arıyorlarda kn typon kıt var arabada cai olarak oda cok yukseltıo sesı tabıkı artık buna ınanıp ınanmak sorun oldu :D
arabanın mazsını cok ii bılıorum arabada yazılım var bı kere bunu sıznde bılmenız lazım..yoksa stock kelımesı sızde yer mı yaptı
mustafa35
30-06-2008, 01:35
serkan ne zaman coper s 35 40 mılyardan 106 gıbı 13 14 mılayar duscek anca o zman gorursun yuklu s lerı paranın hepsı arabaya gıdıo yoksa o kdr parayla 2
tane 106 turbolarsın :D zamanla artık senın arac o zmana kadar baya ılerler artık :D
o rollıng yapmıcan aslanım burayada vıdeo koymucan gıtcen sahılde kumdan kale yapcan...hala cocuksun galıba forum sıtesınde para muhabettı yapıosun...o zamn 106lı larla denemıcenız...kaşıncak ınsan olduktan sonra bızde kaşıcak adam cokkk
yılmaz erdoğan yazmış alm oynamış:D:D:D:hahaha::hahaha::hahaha:
focus musty35
30-06-2008, 01:37
yılmaz erdoğan yazmış alm oynamış:D:D:D:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::haha ha::hahaha::hahaha::hahaha:
bluecore
30-06-2008, 08:30
ya şu konunun liğnkini atında bizde bakalım
valla bulamadım
yine istanbul için konuşayım genelde birçok coopera bütün parçalar kondu sonra tekrar söküldü her zmn bi sorun oluo en büyük sorunda egt sorunu ve beyin sorunu
Cosmicboy
30-06-2008, 09:46
yine istanbul için konuşayım genelde birçok coopera bütün parçalar kondu sonra tekrar söküldü her zmn bi sorun oluo en büyük sorunda egt sorunu ve beyin sorunu
+1 :icon_tup:
DoDo_hamann
30-06-2008, 10:05
Ankara'ya yolunuz düşerse buyrun gelin,istediğiniz şekilde deneyelim 106 olsun,rs olsun,hangi araç olursa olsun amaç eğlenmek,arabanı görmek.ancak burdaki çocuk gibi yapılan kavgalar bu foruma hiç yakışmıyor,her roll konusunda bir sidik yarıştırma mevzusu var.
Geçtiyseniz tebrik edelim hepimiz,geçildiysenizde tebrik edin.Bu kadar zor olan ne anlamadım.
106 denen şey ne biçim bi arabadır her taşın altında.
mustafa35
30-06-2008, 12:56
zaaten bu vıdeoda da bellı oluo arkdaşlar eskı af şimdıkı plakası HEL 01 nedn bu vıdeo ya kondu anladım http://videos.streetfire.net/video/cooper-s-106gti_168616.htm saygılar
bu vıdeo da her sey acık ve net af den eser kalmadıgını her kes goruyo zaten bu araba af deıl hel 01 ;)
mustafa35
30-06-2008, 13:41
mustafacım maşallah:)
saol gokhan keşke herkes senın gıbı olsada yaptıgımız emeğe saygı duysalar:icon_tup:
Her Zaman M C S ----->
34 RDA 91 Forewer ;)
bluecore
30-06-2008, 16:24
arkadaşlar eskiden yapılan af nin nekadar yürüdüğü nü arkadaşlar videolarla göstermişler.
yenisinin nasıl yürüdüğüde ortada
yapılan işlemler de eski af den hiçbir parça kullanılmamıştır.
imilerine gerek kalmamıştır kimilerine ise konsept içerisinde yer yoktu.
hel eskisinden sıyrılmış yepyeni bir 106 dır ve gelişmeler devam edecektir.
ancak şuda bir gerçektirki konunun bukadar sapmaması gerekiyordu.
biz yaptığımız araçtan gururluyuz. umarım sitedeki herkezde böyle bir aracın var olmasından dolayı guru duyarlar.
okuduğum kadarı ile hani başkayerler geçtim izmirin içeinden dahi bu başarıyı izmire mal etmeyip bundan gururlanacaklarına yerlenip kıskananlar ve hatta çekemienler var. bence bu bulunduğumuz ortama yakışmayan bir durumdur. lütfen saygı gösterelim
saygılar.
arkadaşlar eskiden yapılan af nin nekadar yürüdüğü nü arkadaşlar videolarla göstermişler.
yenisinin nasıl yürüdüğüde ortada
yapılan işlemler de eski af den hiçbir parça kullanılmamıştır.
imilerine gerek kalmamıştır kimilerine ise konsept içerisinde yer yoktu.
hel eskisinden sıyrılmış yepyeni bir 106 dır ve gelişmeler devam edecektir.
ancak şuda bir gerçektirki konunun bukadar sapmaması gerekiyordu.
biz yaptığımız araçtan gururluyuz. umarım sitedeki herkezde böyle bir aracın var olmasından dolayı guru duyarlar.
okuduğum kadarı ile hani başkayerler geçtim izmirin içeinden dahi bu başarıyı izmire mal etmeyip bundan gururlanacaklarına yerlenip kıskananlar ve hatta çekemienler var. bence bu bulunduğumuz ortama yakışmayan bir durumdur. lütfen saygı gösterelim
saygılar.
herkes işine geldii yeri okuyup yorum yaparsa tabi böle senn gibi düşüncelere kapılmak normal.burda ne gibi bi çekememezlik war?eğer baştan beri iki konuyuda okursanız genel olarak herkese sölüorum,anlıcaksınız.
baştada belirtildiği gibi eskisi ile yenisinin farkı görülsün ne kadar güzel bi işçilik yapıldığını ıspatlamak için konulan wideolar bunlar.
ama bunu bile ayırt edemeyip dostunu düşmanını karıştıranlara ayıp...
eryiğite AF yi götürüp HEL olmasını sağlayan kim acaba?
eryiğite tebrikler araç çok güzel olmuş yürürü çok güsel bundan gurur duyuyorus we wideolarla bu farkı herkese gösterioruz.
AMA TABİ Kİ ANLAMAK İSTEYENE WE NERDEN ANLADIĞINA GÖRE...
mustafa35
30-06-2008, 18:00
herkes işine geldii yeri okuyup yorum yaparsa tabi böle senn gibi düşüncelere kapılmak normal.burda ne gibi bi çekememezlik war?eğer baştan beri iki konuyuda okursanız genel olarak herkese sölüorum,anlıcaksınız.
baştada belirtildiği gibi eskisi ile yenisinin farkı görülsün ne kadar güzel bi işçilik yapıldığını ıspatlamak için konulan wideolar bunlar.
eryiğite tebrikler araç çok güzel olmuş yürürü çok güsel bundan gurur duyuyorus we wideolarla bu farkı herkese gösterioruz.
bir emeğin olduğunu sanmıyorum...emek dedığin dediğin lafla ise onu herkes yaptı...cok sıkıcı oldu artık bu konular nese herkese teşşekurler saygı duyarız emeği olana
Kazasız belasız Mustafa;) AF mutasyon geçirdi, çokta güzel olmuş belliki...
keyifli günlerde kullan:icon_tup:
bluecore
01-07-2008, 10:25
aslında yanlış anlıyan sensin benim yazdığımı anlasaydın bunu yazıyor olmazdın.
ne demişim iyi okursan göreceksin eskisiyle yenisinin videolarını koymuş arkadaşlar.
ancak sen üstüne alındığına göre altta bişey aramak lazım.
maşallah mustafa çok emek verdin 106 ya çok çok güzel oldu :) eski halinin videoları var bende bi gece çıkmıştık ya Typer sen 2 mcs şimdile bakıormda baya baya farkı ortada ;)
Kazasız belasız kardesim..
bluecore
01-07-2008, 10:57
maşallah mustafa çok emek verdin 106 ya çok çok güzel oldu :) eski halinin videoları var bende bi gece çıkmıştık ya Typer sen 2 mcs şimdile bakıormda baya baya farkı ortada ;)
tebrikler işte budur olay ben bundan bahsediyordum.
salın sade ve bi okadarda güzel.
teşekkürler kardeşim bak budur mesaj.
mustafa35
01-07-2008, 12:18
:icon_tup::icon_tup::icon_tup:
bluecore
01-07-2008, 12:28
mustafa binme şu arabaya bir daha yaw sokakta görseler kem gözle bakacaklar nazar değecek başına bir iş gelecek.
Allah Beşok'a kazasız belasız binmek nasip etsin...Çok güzel bi sonuç Garage Eryiğit'ten...Olm İsmail bana da mı byebye, o kadar gerilerden geldim haa:)
mustafa35
01-07-2008, 14:02
mustafa binme şu arabaya bir daha yaw sokakta görseler kem gözle bakacaklar nazar değecek başına bir iş gelecek.
elemtereke şiş kem gözlere şiş:hahaha::hahaha:olmaz bişiii oğlum asıl sana nazar deycek soylıım
mustafa35
01-07-2008, 14:05
Allah Beşok'a kazasız belasız binmek nasip etsin...Çok güzel bi sonuç Garage Eryiğit'ten...Olm İsmail bana da mı byebye, o kadar gerilerden geldim haa:)
eyvallah sekooo.....cumlemize kazasız belasız bınmek nasip olur inş...
elemtereke şiş kem gözlere şiş:hahaha::hahaha:olmaz bişiii oğlum asıl sana nazar deycek soylıım
Bu aralar çok nazara geliyo o zaten, bi şarjör kurşun dökücem ben ona..
eyvallah sekooo.....cumlemize kazasız belasız bınmek nasip olur inş...
Amin kardeşim..
bluecore
01-07-2008, 14:45
Bu aralar çok nazara geliyo o zaten, bi şarjör kurşun dökücem ben ona..
Amin kardeşim..
allah razı olsun kardeş umarım başımıza bişey gelmez:D
mustafa allah yolunu açık eylesin kardeşim bence araban on numara bunu her zaman söledim
ŞAAAAAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!! :D:D:D
mustafa35
01-07-2008, 15:14
allah razı olsun kardeş umarım başımıza bişey gelmez:D
mustafa allah yolunu açık eylesin kardeşim bence araban on numara bunu her zaman söledim
ŞAAAAAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!! :D:D:D
şşşşşşşşşşşş aslannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
tütütütü... maşallah:) bu hafta gelınce guzel bi kaç fotoda çekelim neşenelim:)
bluecore
01-07-2008, 16:06
şşşşşşşşşşşş aslannnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
söle kardeşim.
buyur
:D:D:D
bluecore
01-07-2008, 16:07
geliyormusun serkan bu hafta???
geliyormusun serkan bu hafta???
gelırız bı sorun olmazsa:cool:
yalnız konuyu pertletıoz iyice:D:D
vala agaa by byy dıyenn ben değilimm hattaa mustafaya yapmaa etmee falann dedım :hahaha: dınlemedııı :)
mustafa35
02-07-2008, 00:42
vala agaa by byy dıyenn ben değilimm hattaa mustafaya yapmaa etmee falann dedım :hahaha: dınlemedııı :)
adres belli ismail sende bılosun:D:D:D:D
mustafa35
02-07-2008, 00:44
söle kardeşim.
buyur
:D:D:D
yok bişey anladın sen onuuuu:Deli::D:D
ulasstoprak
02-07-2008, 08:46
cuma günü forumdayız...;)
bluecore
02-07-2008, 23:56