PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir Yarış Pisti hakkında????

rebeloghy
23-09-2013, 23:37
Merhabalar , çok yakın bir arkadaşımla bugün aklımıza geldi istanbul parkta bu kadar güzel etkinlikler oluyor , İzmir yarış pistine de gidip arabamızla turlama imkanımız yok mudur ? Etkinlik pek olmuyor sanırım ama haftasonu yarış olmayan günde mesela belli bir ücret ödeyip çıkılabiliyor mu ?

tunerviper
23-09-2013, 23:38
Arada time trial oluyor çok uygun fiyatlara pistin sitesinden bilgi alabilirsiniz.

STP
23-09-2013, 23:40
ulku pıstı kadar cok aktıvıte olan yer varmı yaw :) ıster kendı arabanla gır ıster yarıs arabası kırala gır ıster volkı carla gır herseyı yap :)

Mutlu Değerli
24-09-2013, 00:00
İzmir Ülkü Yarış pisti son yıllarda etkinliklerini oldukça arttırdı. Hertürlü imkan var, ister Ferrari - Lambo kirala pistte dolan. İster kendi aracınla gir dolaş. İster time-trial günlerine veyahut drag organizasyonlarına katıl. Çok etkinlik var o pistte. Güçlü go-kart'larda extra olarak aklıma gelenlerden... Ülkü Grup :icon_tup:

KSK-VTEC
24-09-2013, 08:27
İstersende dünya standartlarındaki 210 mt lik drag pistinde kalkış yap

Kahn23
24-09-2013, 08:29
Aslında Tech olarak bigün Volkicar event'i yapsak çok güzel olur.

5500
24-09-2013, 08:37
Çıkabiliyorsunuz. İsterseniz araçta kiralayabilirsiniz.
Ama en zevklisi ise karting. 13 HP'lik araçlarla 1050 mt de koşturmak çok güzel.

ahk
24-09-2013, 08:43
İzmir Park | Sınırsız Eğlencenin Adresi (http://www.izmirpark.net/)
bu siteden etkinlikleri takip edebilirsin tabi time trailler genelde küçük pistte oluyor. Büyük pistte olan günleri yakalaman gerek.

İstersende dünya standartlarındaki 210 mt lik drag pistinde kalkış yap

nasıl baktığına bağlı :D yakından bakarsan sanki 400 mt :D

35AR5226
24-09-2013, 08:49
nerdeyse her cumartesi bi etkinlik var :) ve ortam cok sağlam :) bu gectiğimiz cumartesi ilkkez drift ve time trial oldu mesela ondan önceki hafta drag vardı vs vs :) pist buluşma günleri olmayan şey yokki izmirde :) hatta bildiğim kadarıyla hafta içi time trial ücretsizdi hala devam ediyomu bilmiyorum

fastchild
24-09-2013, 08:59
ülkü grup sıkı çalışıyor pisy rekoru hala porschecemi ??

rebeloghy
24-09-2013, 09:12
Herkese teşekkürler :) pisti arayıp detaylı bir bilgi alalım bakalım

karsiyakaliozi
24-09-2013, 09:18
alınan bilgiler burda paylaşılırsa sevinirim fiyat v.s konuları teşekkür ederim.

19gokhan90
24-09-2013, 09:18
bildiğim istediğin zaman kendi aracınla çıkabiliosun

35AR5226
24-09-2013, 09:23
dediğim gibi hafta içi ücretsiz hafta sonu kendi aracınla 50 tl ben girdim bu cumartesi ve hep gidiyorum

powERS
24-09-2013, 09:41
dediğim gibi hafta içi ücretsiz hafta sonu kendi aracınla 50 tl ben girdim bu cumartesi ve hep gidiyorum

bu c.tesi bizde ordaydıkta organizasyon biraz aksaktı.. ve katılımda zayıftı :S

dirft ne yazıkkı oturtamadılar.

senin zaman ne oldu ?

TT nin birincisi kim oldu ? corolla güzel dönmüştü biz çıkarken sen girdin sanırım piste acıktık kaçtık :)

Onrcn
24-09-2013, 09:51
Izmir bu konuda cok sansli cidden. Ulku yaris pisti bikmadan usanmadan beni arayip aktivitelere cagiriyor. Zamaninda 2 haftada bir time triallara katilirdim ne gunlerdi be.. Izmirliler kiymetini bilsin cidden. Hem fiyat ucuz hemde her turlu aktivite ve destek var tebrik etmek lazim

powERS
24-09-2013, 10:29
Izmir bu konuda cok sansli cidden. Ulku yaris pisti bikmadan usanmadan beni arayip aktivitelere cagiriyor. Zamaninda 2 haftada bir time triallara katilirdim ne gunlerdi be.. Izmirliler kiymetini bilsin cidden. Hem fiyat ucuz hemde her turlu aktivite ve destek var tebrik etmek lazim

o günler güzeldi cidden. onur la andık seni :) bi mini vardı bi pug vardı filan diye.. güzeldi..:icon_tup:

M_PROJECT
24-09-2013, 10:47
Ulku Pisti e-mail ile iletisim kuruldugunu hala kavrayamamis bir pist sanirim , telefonla gorusup detaylari mail olarak aticam dedigim gunden bu yana 5 ay gecti hala bir cevap gelmedi :)

uTku^
24-09-2013, 11:02
İzmirdeki imkan hiç bir yerde yok.istediğiniz her an kendi aracınızla veya pist aracınızla çıkabilirsiniz.

35AR5226
24-09-2013, 18:50
bu c.tesi bizde ordaydıkta organizasyon biraz aksaktı.. ve katılımda zayıftı :S

dirft ne yazıkkı oturtamadılar.

senin zaman ne oldu ?

TT nin birincisi kim oldu ? corolla güzel dönmüştü biz çıkarken sen girdin sanırım piste acıktık kaçtık :)

ben 40.074 yaptım patlak amortisörlü kangooyla :) 4. oldum :)
videosu o günün ben 4.30 dayım :)
Drift Show İzmir on Vimeo (http://vimeo.com/75283609)
bu pazarda sıfır cizme günü var :)
yanlız bana saçma gelen kendi polo yarış aracınıda soktular birinci oldu ben ikinciydim sonlara gelindi hala 2. ciydim bi baktım x1 soktular mercedes soktular hatta mercedes 2 kere girdi. haksızlık yapıldı orda baya bi hemde. dışarıya organızasyon yapılıyosa kendi araçlarını sokmamaları gerekirdi.

Firat.M3
24-09-2013, 18:56
izmir ülkü yarış pisti rezalet bir pist. hiç utanmadan pist işletiyoruz diye de duruyolar orada. viraj öncesinde yol bozuk. arkadaşımın m3'ünün ön camı pistteki taş yüzünden çatladı. İnanılmaz bozuk yolları var. Kendi aracınızla uzak durun. Volkicarlar çok zevkli. kendi aracınızla çıkmayın derim. Volkicarların da frenlerinin neredeyse hiç olmadığını belirteyim. ya da bana öylesi denk geldi bilemiyorum.

biz organizasyonla gidip pisti komple kiraladığımız halde hiç sormadan etmeden, pist için birileri para ödememiş gibi kendi cup araçlarıyla çıkıp bizim aramızda tur atmaktan da geri kalmadılar. Pistin sahibi ya arkadaşlar.. Hiç beklemediğim şeyler gördüm. 5 kuruş etmez biryer benim gözümde. Zaten ekip olarak da izmir defterini kapattık o gün.

@997TT 'de görüşlerini paylaşırsan sevinirim abi. Yanlışım olduğunu sanmıyorum..

Gko
24-09-2013, 19:26
izmir ülkü yarış pisti rezalet bir pist. hiç utanmadan pist işletiyoruz diye de duruyolar orada. viraj öncesinde yol bozuk. arkadaşımın m3'ünün ön camı pistteki taş yüzünden çatladı. İnanılmaz bozuk yolları var. Kendi aracınızla uzak durun. Volkicarlar çok zevkli. kendi aracınızla çıkmayın derim. Volkicarların da frenlerinin neredeyse hiç olmadığını belirteyim. ya da bana öylesi denk geldi bilemiyorum.

biz organizasyonla gidip pisti komple kiraladığımız halde hiç sormadan etmeden, pist için birileri para ödememiş gibi kendi cup araçlarıyla çıkıp bizim aramızda tur atmaktan da geri kalmadılar. Pistin sahibi ya arkadaşlar.. Hiç beklemediğim şeyler gördüm. 5 kuruş etmez biryer benim gözümde. Zaten ekip olarak da izmir defterini kapattık o gün.

@997TT 'de görüşlerini paylaşırsan sevinirim abi. Yanlışım olduğunu sanmıyorum..

+
güvenlik görevlileri bile kafasına göre para alıyo geçen gittik 1 arabayla 3 kişi. 14 lira dedi adam. hesaplıyosun 3 kişi 14 lira mantıksız. 10 lira olur mu dedik iyi olur dedi adam böyle de saçma. piste gittiginizde pistten çok otopark hareketli şahinciler falan filan sacma sacma hareketler

kaan megi
24-09-2013, 19:36
şikayetlerinizi bence direk mail olarak bire bir görüşüp iletseniz daha mantıklı olmazmı sonuçda orası ticarethane niteliğinde yanlışlıklar hatalar her yerde olabiliyor taş sekip camın kırılması şanssızlık bu türlü karalamaların burda olması yanlış bence şahsi fikrim amacım polemik değil gidip geldiğimiz bildiğimiz için yazdım saygılar

HardCore
24-09-2013, 19:40
+
güvenlik görevlileri bile kafasına göre para alıyo geçen gittik 1 arabayla 3 kişi. 14 lira dedi adam. hesaplıyosun 3 kişi 14 lira mantıksız. 10 lira olur mu dedik iyi olur dedi adam böyle de saçma. piste gittiginizde pistten çok otopark hareketli şahinciler falan filan sacma sacma hareketler

O şahincileride sosyalleştirmeyi hedefleyen bir organizasyon düzenliyorlar sanırım :D
http://n1309.hizliresim.com/1f/s/sznsl.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Gko
24-09-2013, 20:13
O şahincileride sosyalleştirmeyi hedefleyen bir organizasyon düzenliyorlar sanırım :D
[img]http://n1309.hizliresim.com/1f/s/sznsl.jpg[img] (http://bit.ly/c25MCx)

2-3 kişi girer, onlarda izler. sonra çıkışta yolu kapatırlar gene aminiko

sanctuary35
24-09-2013, 22:42
cmtesi ersinle gittik sunucu drift için getirilen arabanın markasını bilmio, kimler yarışıo onu bilmio napılacağını bile bilmio daha
gereksiz yere saatlerce beklettiler insanları
otoparktaki apaçilik zaten pahabiçilemez.

Firat.M3
24-09-2013, 23:41
şikayetlerinizi bence direk mail olarak bire bir görüşüp iletseniz daha mantıklı olmazmı sonuçda orası ticarethane niteliğinde yanlışlıklar hatalar her yerde olabiliyor taş sekip camın kırılması şanssızlık bu türlü karalamaların burda olması yanlış bence şahsi fikrim amacım polemik değil gidip geldiğimiz bildiğimiz için yazdım saygılar

10 bin liranın üzerinde para alıp pisti kiralıyorsan o pistin temizliğini de yaparsın. Henüz yarış sırasında bile değilken, ilk çıkanlar pistte lastik ısıtmak için çıkmışken cama taş gelmesi normal olamaz. ayrıca organizasyon öncesinde kiralık araçlar olarak polo cup, volkicar ve typer var dediler. Ben oraya Mersin'den uçakla gittim typer ile piste çıkmak için. Gittiğimde bana typer'ı kiralayamayacaklarını çünkü kiraladıkları kişilerde şanzıman kıranlar olduğunu söylediler. Bunu bana oraya gittikten sonra değil, gitmeden önce organizasyon bilgilerini iletirken söylemeleri gerekirdi.

Mail atmaya gerek yok çünkü organizasyon sırasında piste porsche cup aracıyla çıkanlar oranın bekçisi değil bizzat kendileridir.

997TT
25-09-2013, 00:48
İzmir pisti iyi niyetle isletilmeye calisiliyor.
Ancak pistte batti cikti(2. Viraj oncesi) cokk bozuk ve 4 yildir ayni.
Ancak aktivite cok. Bu cokk guzel. Klup olarak gittik,cesme-pist ikilisi guzeldi.
Yol araci rekorunu kirmistim ki zaten 2. En iyi zamanda bizden di...
Yani yonetim ve fiziki aksakliklar giderilirse,her butceye uygun,adami opmeyen bir pist...

Bornovalı Kaan
25-09-2013, 21:30
İstek ve şikayetlerinizi bu facebook sayfasından iletin bence https://www.facebook.com/izmirulkuyarispisti?fref=ts e-mail görmüyolar ben facebooktan iletişim kuruyorum gün içinde hemen dönüyorlar pist rekoru kimdeydi porschedemiydi?

35AR5226
16-12-2013, 17:21
drag yarışı için 200 lira verdim ilk kalktığım araç 3.30 d x-drive 245 hp 500+ nm tork elendim :) çok adaletli bi yarıştı :)

Bornovalı Kaan
16-12-2013, 17:34
Bende bu dragların yarısına geldim izledim ama iyice baydı eskiden baya amerikanlar,subarular güzel swaplanmış araçlar kalkar güzel draglar izlerdik cms,redbull lastik firmaları bu draglara gelir güzel yarışmalar yapardı şimdi geliyorum dragları izlemeye değil otoparktaki modifiyeli araçlara incelemeye dragların kalitesi düştü bence

OnurD.
17-12-2013, 10:08
drag yarışı için 200 lira verdim ilk kalktığım araç 3.30 d x-drive 245 hp 500+ nm tork elendim :) çok adaletli bi yarıştı :)

:D baya adeletli olmuş :D

Jem89
17-12-2013, 10:26
Ülkü pisti aslında kötü bir işletmecinin elinde değil. En azından Ümit Ülkü motorsporlarıyla uğraşan birisi ve piste gidenleri maddi anlamda öpme taraftarı değil..

Ülkü pistine 2-3 kere gittim.. İlk başta sadece karting için gitmiştim..

13 hp'lik kartinlerde 10 dk dönmek 30 Tl idi yanlış hatırlamıyorsam.. Gayet hızlı ve eğlenceli..
Volkicar kiralayabiliyorsunuz.. Yanlız tutması gerçekten zor bir araç.. Çok gaza gelmeden keyifle sürebilirsiniz.. Bunun fiyatı da 5 tur + 1 soğutma turu 200 TL. Bununla ilgili çektiğim videoda var şu konuda..

http://www.techturkey.com/forum/videolar/149704-volkicar-ile-ulku-pistinde-bir-acemi.html

Volkicar'ın yanısıra Polo Cup aracı, Type-r cup kiralayabiliyorsunuz.. Bunların fiyatları da öyle ahım şahım fiyatlar değil.. Ama volkicar kadar eğlenemezsiniz :) Çıkıp süre kasmak için birebir bu araçlar..

Bunların yanı sıra Ferrari ve Lambo kiralanabiliyor.. 2 tur 100 Tl idi sanırım.. Sadece ferro ve lambo sürdüm demek için yapılabilir.. Yanınızda birisi oluyor ve çok fazla basmanıza izin vermiyolar.. Zaten snow modda kullanıyorsunuz arabaları.. Bütün sistemler açık yani.. :)

Tarihleri takip ederseniz Ülkü pisti Türkiye'de en çok aktivite yapan pisttir.. Time-trial, karting yarışları, vs gibi.. En kötü bir pazar günü gidip araç kiralayıp piste çıkabilirsiniz.. Şahsen ben önümüzdeki 2-3 hafta içinde gitmeyi düşünüyorum.. :)

batucan
17-12-2013, 10:30

1.5 x 1.7 hesabi ile o grupa atılmışsındır.

Drag icin gruplandırmaları daha iyi yapmaları gerekir. Bu şekilde daha çok araba katılır diye düşünüyorum.

Virajda start alan kaç tane drag pisti var bilmiyorum ama izmirde bir tane var ona eminim :) startın sağ tarafı viraja denk geliyor.

Time trial etkinliklerinde gerçekten pisti temizlemeleri gerekiyor. Öyle bir hizmet hiçbir zaman olmuyor.

Otopark ve güvenlik konusunda aynı fikirdeyim. Eğer o otoparka para verilip giriliyorsa ve güvenlik konuyorsa kimse kusura bakmasın ama arabamın dibinde Şahin dönemez veya lastik yakamaz.

Etkinliklerin hiçbiri tam saatinde başlamıyor. Kış kupası buna dahil.

Bir de sıfır çizme organizasyonu nedir ya?

Etkinlik çok sayıda yapılıyor fakat kusursuz olmaya çalışılmıyor.