PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dolandiricilik. LÜtfen acİl yardimlariniz gerekİyor.



EmrGti
26-09-2013, 00:04
Bundan 6,7 ay önce ınternet uzerınden aracımı satılığa koydum farklı proje sebebi ile ve beni değişik değişik numaralardan aynı ses tonu yalnız onu anlayabılıyorum bır araç soruyolar yanı benım aracımı ve bana ıstanbula geleceklerını ve bana cek vereceklerını soledıler ve ben kabul etmedım.
Bır daha kı telefon numarasında yıne aynı kısı salak sanıyor ya benı aradı ve senetle ıstedı ben yıne kabul etmedım.
Üstunden 2 gun gectı ve tekrar aradı aracı gelıp almak ıstedıgını bankadan kapora yatırmak ıstedıgını soledı bende olur dedım ve hesap numaramı verdım ama sasırmıstım,çünkü daha öncekı aramalarında cek senet vs teklıfte bulundu.
Neyse 2 gun sonra geldı araca baktı begendı anlata anlata bıtıremedı telefonda arkadaslarına öldü bitti ben böle bı aracı daha sonra satamam dedı vs vs ödeme koşullarını nasıl yapabileceğini sordu bende nakıt cek senet vade yok dedım bu cekıldı kenara köşeye bu arada bursadan gelıyormus sözde öyle söledi.
1 tane daha arkadaşları geldi işte bana çenç araba muhabbetlerını soruyolar ama ne yapmaya calıstıklarını anlamadıgım ıcın karsılık vermıyorum ve amacları heralde benden sahte kımlıkle aracı vadelı alıp o tarz bırsey yapmaktı sanırım neyse bunlar banka aracılıgı ıle kapora yollamıslardı zaten.
Neyse bana çıkardı 3000tl uzattı gerısını taksıtle dedı bende dedım kı ben musterım vardı 2 tane kesın alıcı cevırdım kalkmıs bana neyden bahsedıyorsun dedım bana yolladıgı kaporayı gerı verdım baya tartıstık orda nıye atarlanıyorsun flan dedı gıbı benımde arkadaslarım cevremdekı ınsanlar toplanınca kac yasında adamlar abı abı dıye konusmaya basladılar.
Neyse bunlar gıttı ertesı gece tekrar alkolle kapıma geldıler ve zılıme bastılar gece 2 o adamlar arabayı ıstıyolar ama ayakta duramıyolar aılem esım annem kardesım hepsı korktular ben ındım asagıya bızım evdekıler polis çağırmış neyse geldı allahtan gelen ekıpler tanıdıktı bırının aranması varmıs yanı arabayı almak ısteyenın kardesı.
Neyse kardesını aldılar adam yaralamaktan dıger 2 kısıden arabayı almak ısteyenınde sabıkası cıktı kalpazanlık ve dolandırıcılıktan polis sordu hatta abı dedı gectı bıttı yola gırdık ama bunları solerken polıste guluyo napıcak baska bana sordu noluyo dıye dedı böle böle çıkardım kaporasını verdım.
Bankadan cekmemıstım ertesı gun bankaya gıttım cekemıyorum yatırırken bloke koymus sonrada parayı gerı cekmıs nasıl oluyorsa neyse sadaka olsun dedım ama kurtulamadım neymıs arabanın parasını vermısler ben vermemısım benı telefonda öyle tehdıt edıyolar bı kac kere oturdugum adrese geldıler pislik çıkardılar falan benımde bı kac tanıdıgım allah razı olsun baktık polısle olmuyo olayı hallettık sandık ama bu adamlar doymuyo neymıs bana 8 mılyar vermıs arabayı 1 hafta sonra gelır alırım demıs.
Ortada ne para nede yatırdıgı kaporayı alabıldım ve sımdıde sahıbınden.com uzerınde ılan no:138754945 bu şekilde bir ilan vermiş ve rezil oldum dolandırılmaya çalışan ben iken dolandırıcı ben olmuşum haberım yok kı benım arabamı çoğu kısı bılır forumlardan ınternetten oturdugum semtten böyle bırsey olması söz konusu degıl ayrıca öyle adamlar para verıceklerde almadan gıdıcekler akıl karı degıl anca ben rezıl oldugumla kaldım ve suan benı tanıyan esım dostum olsun bı sıteyı mılyonlar tıklıyo bakıyolar rezıl oldum cok utanıyorum.
sahıbınden.com arayarak ılanın kaldırılmasında talepte bulundum onlarlada kavga ettık zaten arac koyarız satılık kabul etmezler böle bıseyı nasıl yayınlıyolar gıbısınden ayrıca arabayı almak ısteyen daha dogrusu bana ıftıra atan kısının telefonda bana tehdıtlerıde duruyo mesaj olarak telefondada konusurkende tehdıt ettı esım olsun annem olsun kısacası aılem olsun ne yapmam dogru olur nasıl yol ızlemelıyım fıkırlerınız ıcın tesekkurler...ayrıca resım koyuyorum ılan kaldırılıcak cunku ordan ınceleyebılırsınızhttp://o1309.hizliresim.com/1f/u/t0r8w.png
http://o1309.hizliresim.com/1f/u/t0r9t.png
http://m1309.hizliresim.com/1f/u/t0rbf.png
http://m1309.hizliresim.com/1f/u/t0rc2.png

qatrio
26-09-2013, 00:12
nasıl bi şey bunlar ben anlamıyorum ya valla bana çok ilginç geliyo bi insan nasıl cesaret ederde yapar nerden bulur bu yüzü ? şikayet eedelim ilanı kalksın hemen

EmrGti
26-09-2013, 00:17
allah razı olsun cok sagolun rezıl ettı herkes anlamaz bılmez tanıyanlarım bılır ama tanımayan ınsanlar yarın bırgun ısmı yada arabayı görduklerı zaman ne dusunuler ne bıcım ınsanlar basıma gelmeyen kalmadı bu adam yuzunden alkolik dolandırıc bunlar yaaa biri atm ye para yatırdım fazla olmus gerısını yollarmısın der yollarız megerse yalanmıs olan bıze olur gerı ararız telefonlar kapalı bırı arabaya para verdım vermedı der nasıl bır memlekette yasıyoruz allah bunları nasıl bılıyorsa oyle yapsın

İstanbul
26-09-2013, 00:28
Yerinizde olsam adamı ararım ve ilanı hemen kaldırmazsa savcılığa gidip hakkında suç duyurusunda bulunacağımı söylerim..kaldırmazsa da savcılığa gidip dilekçemi verip olan biteni anlatırım sizin yukarıda anlattığnız şekilde,dilekçeye adamın size gönderdiği tehdit mesajlarının çıktılarını ve elinizdeki tüm banko dekontu vs..gibi belgeleride ekleyin,ayrıca gecenin bir vakti evinizi bastığını da belirtin,bakın sonra nasıl tutuşuyor,zaten sabıkası da varmış,hapise falan girmez ama ciddi şekilde başı ağrır

cookies
26-09-2013, 00:31
Katil ederler.. Değmez ama ciddi anlamda ters bir anda katil eder böyle işler.. Çok geçmiş olsun diyeyim de içip içip eve köye gelmek nedir lan.. Tövbeler olsun yarabiii..

darkmoon
26-09-2013, 00:32
ilanı geçdim bu kadar yapdığı şeyler bile hukuki açıdan ağır suçdur bence bir avukat bul ve hakkını ara..

EmrGti
26-09-2013, 00:33
adama bak yaaa ben nette satılıktayken paris otoda toplandı falan yazmıstım nasıl lehibe çevirmeye çalışıyor bu kadarıda olmaz yaaa yok toplu taşıma çekicileri falan demiş vekalet demiş baya bi sallamış allah kimseyi böle insanlarla kaşılaştırmasın adama sölüyorum diyorum ki savcılığa verıcem tık yok adamda ver dıyo mesajlardan ceza almam elındede baska bısey yok zaten dıyo numaramı degıstırdım zırt pırt içip içip benı arıyo dıye ve kendi ailemle oturduğum evimi boşaltmak zorunda kaldım o derece pislik insanlar

sweatcaptain
26-09-2013, 00:37
kardesım onclıkle gecmıs olsun bu ılan vs konularına takılma bence...hatta mumkunse arabanı kapalı bı yere al gece gelıp zarar vs vermemelerı ıcın...

mhmtsrtp
26-09-2013, 00:40
hiç bekleme direk hukuki yollardan hakkını ara arayıp ilanı kaldırmasını bile isteme böylelerine acınmaz köppeoğulları

drago
26-09-2013, 00:41
arabası mı kalmış, adamın ailesine kadar gelmiş iş...

amacı ne, ne istiyormuş?

ege_c
26-09-2013, 00:46
Hocam büyük geçmiş olsun öncelikle..Ne olursa olsun sakinliginizi korumaya çalışın çünkü kurban oldugum memletinde hak hukuk her zaman magdur aleyhine.Sizin bu terbiyesizi arayip ilani kaldir yoksa bilmem ne yaparim seklindeki bir soyleminiz bile basinizi agritabilir,ilginc ama maalesef bu boyle..Elinizden geldigince resmi durun bu olay karşısında. Karsi tarafın kaybedecek hicbirseyi yok ama sizin bir aileniz,sorumluluklariniz,duzeniniz var.Ne olursa olsun ne yaparsa yapsin tutanak,rapor,ifade ,sikayet ,dilekce,taniklar herseyi resmi sekilde belgeleyin.Herhangi olumsuz bir durumda hersey yazili belgeli olarak hazir olacaktır ve araştırılmak uzere incelendiginde kim mağdur kim üçkağıtçı ortaya çıkacaktır.

Kakus
26-09-2013, 00:51
Siz 2-3 serseri yüzünden evinizden mi taşındınız? Telefon numaranızı mı değiştirdiniz?

Hukuki bir yola başvurmak için ne bekliyorsunuz? Gelip sizi kaldırmalarını falan mı?

Bir de rica ediyorum, noktalama işareti kullanın. Okumak zor oluyor.

Onurkk06
26-09-2013, 00:51
Aman hocam kimseye evinizin adresini vermeyin şerefsizlere bak gce gece sinirim bozuldu

S.Özeren
26-09-2013, 01:01
ben ilan verirken sahibinden , fotoda imza var diye kabul etmez, sileriz yine etmez

3. deneyişde kabul eder

bunu nasıl kabul etmiş ?

RSX
26-09-2013, 01:08
hukuki yollardan işlemlere başlayın

slowmotion
26-09-2013, 01:10
Kardesim o ilani gordum. Kesin *** atmaya calistigi aklima geldi. Hic birseyi takma. Polise sikayet et

GÖKTÜRK
26-09-2013, 01:11
geçmiş olsun emirhan abi okurken kanım dondu ne sütü bozuk insanlar var bu ülkede

gokhankenar
26-09-2013, 01:11
Hayatımda karıncayı bile incitmeyen ben bile bu adamları gözümü kırpmadan öldürürüm böyle bi şerefsizlik olamaz ya

GokhanRS
26-09-2013, 01:22
savcılığa gitmek için neyi beklediğinizi bende anlamadım? ailenizden birine zarar gelmesini mi?

eğer olay anlattığınız gibiyse düşünmeden gitmeniz gerekir?

yiğit205
26-09-2013, 01:23
vay arkadaş bunların yaptıgı tam serefsızlık..bız ılan koyarız vay efendım km hatalı yok su yok bu kabul etmezler..aslında sahıbınden ı sıkayet forumlarına yazmak lazım götleri kalktı bunların..kardesım senın ısınde zor taa gecenın bı vaktı kapıya kadar gelmısler..valla ben olsam sallama satır dalarım ama sonu hıcte ıyı olmaz.sen bence savcılıga sıkayatte bulun zaten telefo kayıtların saklanır mahkemelık olursan onların hepsı teker teker cıkar ortaya.allah kolaylık versın.gecmıs olsun sımdıden

RC'ON
26-09-2013, 06:02
Dediklerinizden eminseniz iki seçenek var; ya siz adaleti yerine getireceksiniz ya da durumu avukatınıza ileteceksiniz. Aksi takdirde sizin birşey yapmıyor oluşunuz onların cesaretine cesaret katmaktan başka bir işe yaramaz, bu da bir sonraki hamlelerinde yüzsüzlüklerine yüzsüzlük katarak ilerlemelerini sağlar.

PiscocuK
26-09-2013, 07:16
ilk senin yazını okudum sana hak verdim sonrasında ilan açıklamasını okudum ilanı açana hak verdim

kusura bakma ama olay senin anlattığın gibi ise kendinden eminsen neyi bekliyorsun..sen ciddi ciddi şikayetini yaptın da polis sallamadı mı?

eğer böyle bir durum varsa hemen bimer'e dilekçe yaz internetten sorununu acil çözsünler

bence sende sütten çıkmış ak kaşık değilsin..sonuçta ikinizi de tanımam yorumum sadece yazılanları okumamdan ve senin hala hiç bir şey yapmamandan dolayı..

geçmiş olsun

EmrGti
26-09-2013, 08:19
ilk senin yazını okudum sana hak verdim sonrasında ilan açıklamasını okudum ilanı açana hak verdim

kusura bakma ama olay senin anlattığın gibi ise kendinden eminsen neyi bekliyorsun..sen ciddi ciddi şikayetini yaptın da polis sallamadı mı?

eğer böyle bir durum varsa hemen bimer'e dilekçe yaz internetten sorununu acil çözsünler

bence sende sütten çıkmış ak kaşık değilsin..sonuçta ikinizi de tanımam yorumum sadece yazılanları okumamdan ve senin hala hiç bir şey yapmamandan dolayı..

geçmiş olsun

ben zaten polise 2 kere gerekli şikayette bulundum ama bir mantık olarak söler misiniz bana benim karakolarda şikayetlerim var bunun dışında ülkemizde nelerle karşılaşıyoruz onun söylediğine göre hangi adam çıkarıp 6 milyarmıydı sahıbınden.comda yazmış çıkarıp verir gider bir kere orda yazılanlar eğer dikkatli okuduysanız baştan aşağıya saçma yinede görüşleriniz için sağol

SOMEONESPECIAL
26-09-2013, 08:20
Güzel kardeşim.... Şu an elindeki herşeyi tüm delilleri olanı biteni aynen buraya yazdığın gibi
Büyükçekmece Adliyesine gidip Cumhuriyet Savcısına suç duyurusunda bulunacaksın.

Savcı gerekli görürse ki oradaki polis memuruna savcı bey ile yüzyüze görüşmek istediğini
ve ailenin tehlikede olduğunu filan ifade et, mutlaka ve mutlaka suç duyurusunda bulunmak için
bir dilekçe ve şahit götür bir iki arkadaşını....

Şu an forumdasın biliyorum okuyorsun, vakit kaybetme ! Kalk git hemen suç duyurunu yap !!!

Ne lan burası dağ başımı amk :mad:

EmrGti
26-09-2013, 08:22
Siz 2-3 serseri yüzünden evinizden mi taşındınız? Telefon numaranızı mı değiştirdiniz?

Hukuki bir yola başvurmak için ne bekliyorsunuz? Gelip sizi kaldırmalarını falan mı?

Bir de rica ediyorum, noktalama işareti kullanın. Okumak zor oluyor.



hukuki yollara başvurdum ama ses çıkmadı karakola başvurduk şimdi sıra savcıda avukatımla görüşme içerisindeyim dün gece ilanı gördükten sonra gerekli işlemleri başlatacağız

ayrıca naparsın içip içip gelmeler telefonlarda tehditler katil mi olalım iki tane adi insan yüzünden

EmrGti
26-09-2013, 08:24
Kardesim o ilani gordum. Kesin *** atmaya calistigi aklima geldi. Hic birseyi takma. Polise sikayet et


Ya *** atmasından ziyade ne yapmak istediğini çözemiyorum benden kalkmış para istiyo ve arabayıda istiyo nasıl insanlar bunlar yaaa evet arabamı satılığa ilana koydum 205 gti ama bu adamlar bana bankadan yatırdıkları parayı bile hacizli olarak koymuş çekemedim neden parayı geri çektirmişler benım cebimden yine para çıktı yani

dragon07
26-09-2013, 08:25
şöyle vakkalar antalyadan hiç çıkmıyor yemin olsun 2ye 3e katlar polislere paket ederim :)

EmrGti
26-09-2013, 08:25
Hayatımda karıncayı bile incitmeyen ben bile bu adamları gözümü kırpmadan öldürürüm böyle bi şerefsizlik olamaz ya

öldürmek çözüm olsa ya arkamda bıraktıklarım sorumluluklarım ailem hayat yaşantım öldürmek çözüm değil işte o mezera gider bende ceza evine

EmrGti
26-09-2013, 08:26
savcılığa gitmek için neyi beklediğinizi bende anlamadım? ailenizden birine zarar gelmesini mi?

eğer olay anlattığınız gibiyse düşünmeden gitmeniz gerekir?


polise iki kere şikayette bulunduk çünkü gece vakti polisi aradığımız için ve bu olayı savcılığa gideceğini dava açılacağını söyledıler ancak ses seda yok ben direk savcılığa gidicem şikayette bulunucam

SOMEONESPECIAL
26-09-2013, 08:29
polise iki kere şikayette bulunduk çünkü gece vakti polisi aradığımız için ve bu olayı savcılığa gideceğini dava açılacağını söyledıler ancak ses seda yok ben direk savcılığa gidicem şikayette bulunucam

Polisi bekleme.... Bir evrağın Karakoldan Adliyeye gelmesi 15 gün. Git dediğim gibi
savcılığa başvur. Gene Sıkıcı bir bekleme süreci yaşayacaksın. Dava açabilir savcı
dava takip dosyasını mutlaka kayıt et. Arasıra adliyeye gidip takip et durumu...

Hatta ve hatta imkanın varsa karşı tarafa dava aç !

EmrGti
26-09-2013, 08:32
Polisi bekleme.... Bir evrağın Karakoldan Adliyeye gelmesi 15 gün. Git dediğim gibi
savcılığa başvur. Gene Sıkıcı bir bekleme süreci yaşayacaksın. Dava açabilir savcı
dava takip dosyasını mutlaka kayıt et. Arasıra adliyeye gidip takip et durumu...

Hatta ve hatta imkanın varsa karşı tarafa dava aç !


teşekkürler öyle yapıcam zaten ayrıca bu sahibinden.com'a böyle bır ılan verdığı için de şikayetçi olucam tazminat yada ne gerekiyorsa ayrıca sahibinden.com'uda şikayet edicem biz ilan koyarız almazlar böyle birşeyi nasıl kabul ediyorlar nasıl yayınlıyorlar diye

Emre Ekrem
26-09-2013, 08:34
Adamların sabıkası var ve ezik büzük tipler, zannetmiyorum ki çevreniz size bu tip zavallılar yüzünden şüphe ile baksın.

ulasoztas1
26-09-2013, 08:41
eğer senin dediğin gibiyse olaylar iyi sabırlıymışsın. Adamlar evime kadar gelicek ben hala beklicem? Zaten arabanın başında arkadaşlarımda geldiler demişsin onlar şahit olanlara. Evine geldilerse apratmanda görenler da görenlerde olmuştur evime zorla girmeye kalktılar de haneye tecavüzden tehdit ettikleri için ve yalan ilanla seni sahtekarlıkla itham etmekten kişilik haklarına tecavüz ettikleri için direk savcılığa gidip suç duyurusunda bulun.
Ayrıca ilanının altına da 'almak isteyen hafta içi erken saatte gelsin noter işi gün içinde hallolsun' diye eklersen senin artına olacaktır.

EmrGti
26-09-2013, 08:43
Adamların sabıkası var ve ezik büzük tipler, zannetmiyorum ki çevreniz size bu tip zavallılar yüzünden şüphe ile baksın.


ya keşke ama şöyle bir durum var ben bu işlerle meşgul bir dolandırıcı olsam arabam internette satılıkta sonra devamlı bu forumu kullanıyorum aracımın resmini paylaşıyorum yada diğer resterasyonluk bır araca gırıcem onu yayınlıyorum konu acıyorum konulara yorum yapıyorum istanbul çapında her yerde tanıdığım eşim dostum abilerim var tanına bilinen bir insanım hani dolandırıcı olsam neyşim var buralarda konularla yorumlarla yada ne biliyim başka benzeri şekillerde yukarıdaki arkadaşımızın biri yazmış senınkını okudum sana acıdım sonra adamın verdıgı ılanı okudum onada acıdım ıkınızıde tanımam etmem dıyo bır yerde dogru ama ben dolandırıcı olsam nıye burdan fıkır edınmek ıcın konu acıyım yada herseyım resmı telefonum ev adresım yada benı tanıyan forumda bir sürü arkadaş var ve nerde oturduğumu aracımın nerde olduğunu bilirler şeklinde ben adamın birinin internette yani facebook üzerinde resmini buldum nasıl diceksiniz sahibinden.coma veli şilit yazmış facebookta arattırdım çıktı ama adam bana isminin selami olduğunu söyledi vs vs yani akıl karı değil hayatımda bu şekilde birşeyde ilk defa karşı karşıyayım ve ne yapıcağımı bilmiyorum şimdi o adamın yanında 2 arkadaşı vardı kalkıp oda derse ben 10 milyar verdim parayı verdiğimi arkadaşlarım gördü diye napcaz işte sağlıklı adım atmam lazım ben genelde böyle araç satışlarında banka yoluyla çalışıyorum bankaya yatırıyor parayı bende arıyorum evet hesabınızda çekebilirsiniz diyo satışı öyle veriyorum ama bu adamlarla napıcağımı şaşırdım korkmuyorum korkmak değil adresimide korktuğum için değiştirmedim iki kuruşluk adamlar yüzünden ceza evlerinde sürünmektense kafam rahat olur umarım kendimi anlatabilmişimdir çübkü dün gece uyku tutmadı o ılan kalkana kadar

EmrGti
26-09-2013, 08:47
eğer senin dediğin gibiyse olaylar iyi sabırlıymışsın. Adamlar evime kadar gelicek ben hala beklicem? Zaten arabanın başında arkadaşlarımda geldiler demişsin onlar şahit olanlara. Evine geldilerse apratmanda görenler da görenlerde olmuştur evime zorla girmeye kalktılar de haneye tecavüzden tehdit ettikleri için ve yalan ilanla seni sahtekarlıkla itham etmekten kişilik haklarına tecavüz ettikleri için direk savcılığa gidip suç duyurusunda bulun.
Ayrıca ilanının altına da 'almak isteyen hafta içi erken saatte gelsin noter işi gün içinde hallolsun' diye eklersen senin artına olacaktır.


yok ben zaten arabayı netten kaldırmıştım satmaktan vazgeçmiştim zaten satılmasın diye yüksek fiyat çekmiştim neyse bir dahakine sizin dediğiniz çok mantıklı hafta içi iş saatleri içerisinden gelicek olan gelir alır noterde satış yapılır ondan önce bankaya yatırır parayı kanunen yasal yollarla bende veririm en mantıklısı böylelikle bu olaylardan kurtulmuş azaltmış oluruz

EmrGti
26-09-2013, 09:14
http://t1309.hizliresim.com/1f/u/t0v3v.png


ayrıca aracın plakasını vermiş doğruysa demiş arac 4 seneye yakındır bende yılbasından önce satışı sadece anneme verdim ve resimde burda bakabilirsiniz saçmalıktan başka bişey değil

TünayK
26-09-2013, 09:28
kardeş adamlar senin evini nereden biliyor? ben kayınpedere bile vermedim adresimi...

EmrGti
26-09-2013, 09:55
kardeş adamlar senin evini nereden biliyor? ben kayınpedere bile vermedim adresimi...


arabayı alırken kapımın önünden alıyor haliyle anahtarını ruhsatını almak için eve girdim çıktım

Sercan K.
26-09-2013, 10:11
Birde noktalama işareti kullansanız çok daha iyi olurdu. Okurken gözümden yaş geldi. Geçmiş olsun direk savcılığa başvurmanız çok iyi olacaktır.

ecz_murat
26-09-2013, 10:21
yerinizde olsam adamı ararım ve ilanı hemen kaldırmazsa savcılığa gidip hakkında suç duyurusunda bulunacağımı söylerim..kaldırmazsa da savcılığa gidip dilekçemi verip olan biteni anlatırım sizin yukarıda anlattığnız şekilde,dilekçeye adamın size gönderdiği tehdit mesajlarının çıktılarını ve elinizdeki tüm banko dekontu vs..gibi belgeleride ekleyin,ayrıca gecenin bir vakti evinizi bastığını da belirtin,bakın sonra nasıl tutuşuyor,zaten sabıkası da varmış,hapise falan girmez ama ciddi şekilde başı ağrır

katiliyorum... Hatta aramadan dİrek savciliĞa gİtmelİsİn

cKatmer
26-09-2013, 10:53
Siz 2-3 serseri yüzünden evinizden mi taşındınız? Telefon numaranızı mı değiştirdiniz?

Hukuki bir yola başvurmak için ne bekliyorsunuz? Gelip sizi kaldırmalarını falan mı?

Bir de rica ediyorum, noktalama işareti kullanın. Okumak zor oluyor.

Yani katılmamak elde değil;
bunca olaydan sonra istediğiniz tanıdığı ortaya soksanız dahi uğraşmaya huzurunuzu bozmaya değmez.elinizdeki deliller ciddi; polis geldi diyorsunuz onlarında yazılı tutanakları vardır illaki... geldiklerinde onlari da savcılıga delil olarak gösterir iseniz rahata erersiniz.. acilen bir avukat bulup bu işe yoğunlaşın bence forumda araç için yazmak ikinci plan bana göre.

setnogrom
26-09-2013, 10:55
O yüzden hep yaptığım gibi araç almak isteyene uzun uzun anlatırım ama asla fiyat ve pazarlık konularını uzatmam direk kestirip atarım ve kapora kabul etmem.
Aracı almak isteyen kapora vermesine gerek yok,vazgeçerse sonuçta kapora geri verilir aynı tas aynı hamam.
O yüzden maddi konularda net olmak baş ağrıtmaz.
Noterdeyken paramın hesaba geçmesini isterim.

Sizin olay uzamış yapacağınız şey,hakaretten,eve gelip rahatsızlık vermekten,aileme yönelik tehdit,dolanrıcılıkla suçlanmaktan,hırsız yerine konmaktan vs vs ne varsa suç duyurusu ve şikayet.
İfade verirken bir nokta daha atlamayın sonra o nokta kadar şey size çok yarar.
Hele tanıklarınız varsa ki vardır bu size büyük avantaj sağlar.

xx

wekoo
26-09-2013, 10:57
walla gelmiş geşmiş olsun adam katil olur walla yaaa...

kaanpoyrazoglu
26-09-2013, 11:06
Geçmiş olsun , şimdiye kadar hukuki yollara baş vurmalıydın , vakit kaybetmeden suç duyurusunda bulun..

EmrGti
26-09-2013, 13:36
Yani katılmamak elde değil;
bunca olaydan sonra istediğiniz tanıdığı ortaya soksanız dahi uğraşmaya huzurunuzu bozmaya değmez.elinizdeki deliller ciddi; polis geldi diyorsunuz onlarında yazılı tutanakları vardır illaki... geldiklerinde onlari da savcılıga delil olarak gösterir iseniz rahata erersiniz.. acilen bir avukat bulup bu işe yoğunlaşın bence forumda araç için yazmak ikinci plan bana göre.


tanıdıklar sağolsun savcı ve kalemi ayrıca beni yönlendiren infaz memurları abilerim sağolsun hem sahibinden.com'a böyle bir şeyi yayınladığı için hemde şahısa savcılıktan avukata gerek kalmadan yardımcı oldular ve dava açtım bakalım sonuçları ne olucak

EmrGti
26-09-2013, 13:40
walla gelmiş geşmiş olsun adam katil olur walla yaaa...

olmamak için savaşıyoruz ama ***** bu ınsanlar gercekten katil ederler adamı

Melih-Ö
26-09-2013, 15:03
Dava açmanız çok iyi olmuş umarım en kısa sürede sonuşlanıp ne olduğu belirsiz bu kişiliksizler hakettiği cezayı alır. Olay resmen şaka gibi elemanlara bak ya.

srdralc
26-09-2013, 15:10
Ağa geçmiş olsun.

Araba alırken de satarkende ne evimi, ne işimi karıştırmamaya özen gösteriyorum.
Ne olur olmaz diye.

Adamda yedek anahtarı vardır, gelir gece kaldırır mazallah işin yoksa uğraş.
Satarsın, kendi hatasından birşey çıkar gelir kapına dayanır.

EmrGti
26-09-2013, 21:22
şimdi daha detaylı anlatıyım bugün adliyede ve asayişte infazda tanıdıklara bu konuyu anlattım ve sağolsun bütün gün benimle uğraştılar savcısı olsun kalemi olsun ve bilişim bölümündeki arkadaşlar olsun herşeyi detaylı bir şekilde mesajlarla tanıklarla arkadaşlarım ve bir kaç yaşıtım olan komşularım hepsinden allah razı olsun davayı açtık sahibinden.com'a tazminat davası o şahısa hakaret iftira tehdit yaralama ve nitelikli dolandırıcılık için dava açtım aynı zamanda yine şahısa birde bilişim yani internet aracılığı ile iftira atmak hakaret etmek ve yalan sölemekten dolayı tazminat davası açtım ve aynı zamanda barodan avukat temin ettiler abilerim sağolsun ve o şahısın bugun itibari ile aranması yani yakalaması çıktı ve çok sağolsunlar bütün gün benimle uğraştılar ve daha önceki ihbarlarım şikayetlerimide telefon konuşmalarına kadar bugün çıkardılar dosyaya tam takır herşeyi eklediler ki savcının söylediğine göre ceza alıcağını umuyorum herkesede çok teşekkür ediyorum umarım sonuca varabilirim

Firat.M3
26-09-2013, 21:28
sonucu bekliyoruz. bizi de bilgilendir süreçte.

Onurkk06
26-09-2013, 21:49
Çakallara ders olsun meydanı baya boş bulmuşlar

Quantum
26-09-2013, 21:52
Geçmiş olsun (da neye geçmiş olsun dediğimi bile bilmiyorum an itibariyle)

İlk satırı bile bitiremedim.. Karmakarışık kelime yığını olmuş.
Noktalama işareti kullanmak, paragraf kullanmak bu kadar mı zor?

GÖKTÜRK
26-09-2013, 22:15
inşallah sahibindende ceza yer adam akıllı ilan veriyoruz kabul etmiyolar 3 gün bekletiyolar böyle asılsız şeyleri yayınlıyolar . tekrardan geçmiş olsun emir abi

EmrGti
26-09-2013, 22:59
sonucu bekliyoruz. bizi de bilgilendir süreçte.



Teşekkürler şuanlık aranmaları çıktı gerisini bende merak ediyorum ama sanırsam biraz uzun sürebilirmiş...

Yardımlarınız için çok teşekkürler allahın izniyle cezasını bulucak ki bu olaylar azalsın

EmrGti
26-09-2013, 23:01
inşallah sahibindende ceza yer adam akıllı ilan veriyoruz kabul etmiyolar 3 gün bekletiyolar böyle asılsız şeyleri yayınlıyolar . tekrardan geçmiş olsun emir abi



Sağol kardeşim geçmiş olsun dileklerin için bakalım bekleme sürecindeyiz...

EmrGti
26-09-2013, 23:08
Ayrıca arabayı alıcak olan adamın ve kardeşinin adli sicil kayıtlarını çıkardılar ve kardeşi araç hırsızlığından,gasp ve madde kullanımı ve satıcılığından sabıkası aracı alıcak olan şahısın ise nitelikli dolandırıcılıktan 8 yıl cezası affı ile 5.5 yıla düşürülmüş şekilde bulunmaktaymış yalnıs hatırlamıyorsam ve aynı zamanda yanlarında getirdiği arkadaşlarının ismi soyismi doğru ise daha önce 3 aracın kiralık olarak yani aracı kiraya vericek rent a car yanı kiraya alıyor ve sahte evraklarla araçların üzerine kredi çekip yine sahte evraklarla satıp kaçmış bu şekilde sabıkaları mevcut ama zaten tipleride çok bozuk belli birşeyler olduğunda galiba onu bugün adliyeden aramışlar galiba bugün yine bana tehditlerde bulundu daha doğrusu onun telefonundan arkadaşı aradı sefer'miş ismi bayrampaşadalarmış bana sıkıntı olucaklarmış adresime gelip bende o adresimdeki evimi kapattığımı geçici süre oturmadığımı söyledim aynı zamanda ses kaydına aldım ama sanırsam yalnıs almısım sadece benım konusmalarımın kaydı var onun ki yok

Onur Fatih
26-09-2013, 23:17
Geçmiş olsun sonucu bekliyoruz

Evrenoz
27-09-2013, 06:59
Bundan 6,7 ay önce ınternet uzerınden aracımı satılığa koydum farklı proje sebebi ile ve beni değişik değişik numaralardan aynı ses tonu yalnız onu anlayabılıyorum bır araç soruyolar yanı benım aracımı ve bana ıstanbula geleceklerını ve bana cek vereceklerını soledıler ve ben kabul etmedım.
Bır daha kı telefon numarasında yıne aynı kısı salak sanıyor ya benı aradı ve senetle ıstedı ben yıne kabul etmedım.
Üstunden 2 gun gectı ve tekrar aradı aracı gelıp almak ıstedıgını bankadan kapora yatırmak ıstedıgını soledı bende olur dedım ve hesap numaramı verdım ama sasırmıstım,çünkü daha öncekı aramalarında cek senet vs teklıfte bulundu.
Neyse 2 gun sonra geldı araca baktı begendı anlata anlata bıtıremedı telefonda arkadaslarına öldü bitti ben böle bı aracı daha sonra satamam dedı vs vs ödeme koşullarını nasıl yapabileceğini sordu bende nakıt cek senet vade yok dedım bu cekıldı kenara köşeye bu arada bursadan gelıyormus sözde öyle söledi.
1 tane daha arkadaşları geldi işte bana çenç araba muhabbetlerını soruyolar ama ne yapmaya calıstıklarını anlamadıgım ıcın karsılık vermıyorum ve amacları heralde benden sahte kımlıkle aracı vadelı alıp o tarz bırsey yapmaktı sanırım neyse bunlar banka aracılıgı ıle kapora yollamıslardı zaten.
Neyse bana çıkardı 3000tl uzattı gerısını taksıtle dedı bende dedım kı ben musterım vardı 2 tane kesın alıcı cevırdım kalkmıs bana neyden bahsedıyorsun dedım bana yolladıgı kaporayı gerı verdım baya tartıstık orda nıye atarlanıyorsun flan dedı gıbı benımde arkadaslarım cevremdekı ınsanlar toplanınca kac yasında adamlar abı abı dıye konusmaya basladılar.
Neyse bunlar gıttı ertesı gece tekrar alkolle kapıma geldıler ve zılıme bastılar gece 2 o adamlar arabayı ıstıyolar ama ayakta duramıyolar aılem esım annem kardesım hepsı korktular ben ındım asagıya bızım evdekıler polis çağırmış neyse geldı allahtan gelen ekıpler tanıdıktı bırının aranması varmıs yanı arabayı almak ısteyenın kardesı.
Neyse kardesını aldılar adam yaralamaktan dıger 2 kısıden arabayı almak ısteyenınde sabıkası cıktı kalpazanlık ve dolandırıcılıktan polis sordu hatta abı dedı gectı bıttı yola gırdık ama bunları solerken polıste guluyo napıcak baska bana sordu noluyo dıye dedı böle böle çıkardım kaporasını verdım.
Bankadan cekmemıstım ertesı gun bankaya gıttım cekemıyorum yatırırken bloke koymus sonrada parayı gerı cekmıs nasıl oluyorsa neyse sadaka olsun dedım ama kurtulamadım neymıs arabanın parasını vermısler ben vermemısım benı telefonda öyle tehdıt edıyolar bı kac kere oturdugum adrese geldıler pislik çıkardılar falan benımde bı kac tanıdıgım allah razı olsun baktık polısle olmuyo olayı hallettık sandık ama bu adamlar doymuyo neymıs bana 8 mılyar vermıs arabayı 1 hafta sonra gelır alırım demıs.
Ortada ne para nede yatırdıgı kaporayı alabıldım ve sımdıde sahıbınden.com uzerınde ılan no:138754945 bu şekilde bir ilan vermiş ve rezil oldum dolandırılmaya çalışan ben iken dolandırıcı ben olmuşum haberım yok kı benım arabamı çoğu kısı bılır forumlardan ınternetten oturdugum semtten böyle bırsey olması söz konusu degıl ayrıca öyle adamlar para verıceklerde almadan gıdıcekler akıl karı degıl anca ben rezıl oldugumla kaldım ve suan benı tanıyan esım dostum olsun bı sıteyı mılyonlar tıklıyo bakıyolar rezıl oldum cok utanıyorum.
sahıbınden.com arayarak ılanın kaldırılmasında talepte bulundum onlarlada kavga ettık zaten arac koyarız satılık kabul etmezler böle bıseyı nasıl yayınlıyolar gıbısınden ayrıca arabayı almak ısteyen daha dogrusu bana ıftıra atan kısının telefonda bana tehdıtlerıde duruyo mesaj olarak telefondada konusurkende tehdıt ettı esım olsun annem olsun kısacası aılem olsun ne yapmam dogru olur nasıl yol ızlemelıyım fıkırlerınız ıcın tesekkurler...ayrıca resım koyuyorum ılan kaldırılıcak cunku ordan ınceleyebılırsınız


şimdi daha detaylı anlatıyım bugün adliyede ve asayişte infazda tanıdıklara bu konuyu anlattım ve sağolsun bütün gün benimle uğraştılar savcısı olsun kalemi olsun ve bilişim bölümündeki arkadaşlar olsun herşeyi detaylı bir şekilde mesajlarla tanıklarla arkadaşlarım ve bir kaç yaşıtım olan komşularım hepsinden allah razı olsun davayı açtık sahibinden.com'a tazminat davası o şahısa hakaret iftira tehdit yaralama ve nitelikli dolandırıcılık için dava açtım aynı zamanda yine şahısa birde bilişim yani internet aracılığı ile iftira atmak hakaret etmek ve yalan sölemekten dolayı tazminat davası açtım ve aynı zamanda barodan avukat temin ettiler abilerim sağolsun ve o şahısın bugun itibari ile aranması yani yakalaması çıktı ve çok sağolsunlar bütün gün benimle uğraştılar ve daha önceki ihbarlarım şikayetlerimide telefon konuşmalarına kadar bugün çıkardılar dosyaya tam takır herşeyi eklediler ki savcının söylediğine göre ceza alıcağını umuyorum herkesede çok teşekkür ediyorum umarım sonuca varabilirim


Ayrıca arabayı alıcak olan adamın ve kardeşinin adli sicil kayıtlarını çıkardılar ve kardeşi araç hırsızlığından,gasp ve madde kullanımı ve satıcılığından sabıkası aracı alıcak olan şahısın ise nitelikli dolandırıcılıktan 8 yıl cezası affı ile 5.5 yıla düşürülmüş şekilde bulunmaktaymış yalnıs hatırlamıyorsam ve aynı zamanda yanlarında getirdiği arkadaşlarının ismi soyismi doğru ise daha önce 3 aracın kiralık olarak yani aracı kiraya vericek rent a car yanı kiraya alıyor ve sahte evraklarla araçların üzerine kredi çekip yine sahte evraklarla satıp kaçmış bu şekilde sabıkaları mevcut ama zaten tipleride çok bozuk belli birşeyler olduğunda galiba onu bugün adliyeden aramışlar galiba bugün yine bana tehditlerde bulundu daha doğrusu onun telefonundan arkadaşı aradı sefer'miş ismi bayrampaşadalarmış bana sıkıntı olucaklarmış adresime gelip bende o adresimdeki evimi kapattığımı geçici süre oturmadığımı söyledim aynı zamanda ses kaydına aldım ama sanırsam yalnıs almısım sadece benım konusmalarımın kaydı var onun ki yok

Başına kötü bir olay gelmiş, geçmiş olsun. Yapabileceğimiz bir şey varsa yapalım.. Ama, Allah rızası için hızlı konuşma yarışmasındaymışcasına yazmayın şuraya. Birkaç doğru kurulmuş cümle, birkaç noktalama işareti, birkaç paragraf kullanmak zor değil.. TDK'ya uyup kitap yazar gibi yazın demiyoruz ama cidden yoruyor bu tarz yazılar

yusufiii
27-09-2013, 10:07
Bu ara hep spor arabalara gençlere sarıyorlar.

EmrGti
27-09-2013, 11:58
Başına kötü bir olay gelmiş, geçmiş olsun. Yapabileceğimiz bir şey varsa yapalım.. Ama, Allah rızası için hızlı konuşma yarışmasındaymışcasına yazmayın şuraya. Birkaç doğru kurulmuş cümle, birkaç noktalama işareti, birkaç paragraf kullanmak zor değil.. TDK'ya uyup kitap yazar gibi yazın demiyoruz ama cidden yoruyor bu tarz yazılar


tamamdır abi inceyi aldım ...

EmrGti
27-09-2013, 11:59
Bu ara hep spor arabalara gençlere sarıyorlar.


sarıyorlar ve zaten bu işten yeterince ceza almışlar ya çıktıkları mahkemede serbest bırakılmış yada farklı işte ama inşallah bende bir son bulucak çünkü elimde ceza evine sokucak kadar delil ve bilgiler var

Eren G.
18-06-2014, 18:49
Vay vay vay

ibozum
18-06-2014, 19:57
Vay arkadaş nasıl şizofreniymiş bu.. :S

oğuz
18-06-2014, 19:58
bu arkadaş da amma delil falan topluyor

cerkez_kral
18-06-2014, 21:40
kardeş diger yere yazamadım konu kapanmış ama sen harbi karaktersizmişsin yazık anana babana erkek evladımız var diye seviniyorlar.. benden büyükler bana abi diyor demişsin ya sen buralara düşersen senden küçüklerden adamlık ögrettiririz...

Ome_RS
18-06-2014, 23:06
keşke karakter parayla satın alınan birşey olsa belki olmayanlar çarptıkları parayla bır mıktar alırlardı

thedevil
18-06-2014, 23:27
Yani illa birşeyin bokunu çıkartacaksınız, tamam konu bitti gitti yasaklı satıcı oldu ve dediğimizi dedik daha ne konuşuluyor anlamış değilim, bitsin gitsin Allah zülcelâl Hidayet versin birdaha böyle birşey yapmasın arkadaş, inşallah daha temiz olsun ne uğraşıyorsunuz daha?

velisilit
19-06-2014, 00:03
Selam arkadaslar 18 .06 tarihinde aksam uzeri bu siteye üye olan bir arkadas beni aradi ve altinbay adli sahiş hakkinda bkonuştuk .arkadaşlar bu şahis benide dolandirdi yazdiği herşey yalan bu çocuğun bana sozde arabasini satti ama malesef beni dolandirdi bana inanmaya bilirsiniz bu siteye .üye olan bursadan arkadaşlar var kendilerinide tanimam ama istendiği zaman da hiç üsenmeden o cocuğun attiği butun mesajlari okuta bilirim .... ve ben bu emirhan adli cocuğu mahkemeye verdim . ..... ve benim gibi dolandirdiği kişi var ise lütfen mahkemeye versin oda ben de paramzi aliriz .istanbul içi yada dışı para kaptiran kim var ise benimle irtibata geçsin bildiğim kadari ile yardimci olayim. VE.İSTANBUL iÇİ yada disi farketmez yol masrafinizin yada benzininizin yarisini ben karşiliyacağim

aybarsdnr
19-06-2014, 00:08
Önceki konuya, aileme baktım vs. yazmıştın Emirhan. Seat forumunda baktım, Kıvanç Altınbay ın kardeşiyim demişsin. Abini 6, 7 sene öncesinden tanıyorum. Cezmi abi, Hasan abi, Bilal abi vs. sen de abinden dolayı tanıyorsundur. Bu konulardan abinin haberi var mı? Abine de mi baktın yıllarca?

kelalper
19-06-2014, 07:31
bildiğin şizofren la bu.

jeffy
19-06-2014, 07:36
öbür konu kilitlenmiş bütün sayfaları tek tek okuyasıya kadar .. Hayal gücüne , Duygu sömürme becerine , Konu çarpıtma yeteneğine hayran kaldığımı söylemek istedim :)

40 sayfa boyunca o kadar çok yalanı dolanı ortaya dökülmüşki gözüme çarpan bi iki şey vardı yazmaya gerek kalmadı yazılanlar yeter herhalde.. :D

Berkan
19-06-2014, 07:42
şimdi nasıl geçiçek bugun zaman

:agbe: :sorybom: :sorybom:

aykutsafakyaman
19-06-2014, 07:55
Arkadaş sen piskopat misin ?

ceyhun737
19-06-2014, 08:09
şimdi nasıl geçiçek bugun zaman

:agbe: :sorybom: :sorybom:

Sen git 30 erkek iş yerinde takıl :D:D

Onamdar
19-06-2014, 08:15
şimdi nasıl geçiçek bugun zaman

:agbe: :sorybom: :sorybom:

burdan mı yürüsek acaba:D

Dün iyidi yarında izinliyim 5 buçuğa kadar napıcam :confused::(:confused:

SOMEONESPECIAL
19-06-2014, 08:16
bildiğin şizofren la bu.

Burada ki şizofren konyu açan eleman Emirhan Altuntaş.
Valla eleman hem yazmış hem oynamış, burada da bizi yemiş...

SekoLive
19-06-2014, 08:19
dün adamın adına dolandırcımı konusu vardı, bugun adam başkasına konu açmıs sandım :D

SOMEONESPECIAL
19-06-2014, 08:27
Burada ki şizofren konyu açan eleman Emirhan Altuntaş.
Valla eleman hem yazmış hem oynamış, burada da bizi yemiş...

Edit... Öbür konuyu kaçırmışım. Eleman harbi senaristmiş

mertmericozlem
19-06-2014, 08:31
Bugün zaman nasıl geçicek ? :(

Tunç
19-06-2014, 08:37
Bugün zaman nasıl geçicek ? :(

ben sana bi kaç sorgu yaparım geçer olmazmı :D

mertmericozlem
19-06-2014, 08:40
ben sana bi kaç sorgu yaparım geçer olmazmı :D


Puahahahahhahahahha :D Olur olur yolla gelsin abi :D whatsappdan bekliyorum plakaları :D

delta0o
19-06-2014, 08:50
Bugün zaman nasıl geçicek ? :(

buluşma vardı bugun galıba ordan bısy cıkabılır :)

Berkan
19-06-2014, 08:53
Sen git 30 erkek iş yerinde takıl :D:D

kendi adına konuş ahahha lojistik depoda çalışıyorum ama ayıktırıyım komple pentinin malları var içerde %80 bayan :hahaha::hahaha::hahaha:

ceyhun737
19-06-2014, 08:54
kendi adına konuş ahahha lojistik depoda çalışıyorum ama ayıktırıyım komple pentinin malları var içerde %80 bayan :hahaha::hahaha::hahaha:

Bunu demen hiç iyi olmadı tech olarak ordayız:D:D

Berkan
19-06-2014, 08:58
Bunu demen hiç iyi olmadı tech olarak ordayız:D:D

Kaşındın ama hahahahah.

ve reklamlar :D

e-ticaret sitesi kurarım baştan asagı diyen(tasarım ıvır zıvır herşey dahil) herkesi beklerim. tanıdık prof ajans vs yada calısan kim varsa pm atsın :D

ceyhun737
19-06-2014, 09:00
Kaşındın ama hahahahah.

ve reklamlar :D

e-ticaret sitesi kurarım baştan asagı diyen(tasarım ıvır zıvır herşey dahil) herkesi beklerim. tanıdık prof ajans vs yada calısan kim varsa pm atsın :D

Bizim şirketin internet sitesinin tasarımcısını bulursam bizzat katledicem:D

mertmericozlem
19-06-2014, 09:02
buluşma vardı bugun galıba ordan bısy cıkabılır :)

Çalışıyoruz abi :D Mesai bitmez bugün yaaa :D

Mr.K
19-06-2014, 09:03
Selam arkadaslar 18 .06 tarihinde aksam uzeri bu siteye üye olan bir arkadas beni aradi ve altinbay adli sahiş hakkinda bkonuştuk .arkadaşlar bu şahis benide dolandirdi yazdiği herşey yalan bu çocuğun bana sozde arabasini satti ama malesef beni dolandirdi bana inanmaya bilirsiniz bu siteye .üye olan bursadan arkadaşlar var kendilerinide tanimam ama istendiği zaman da hiç üsenmeden o cocuğun attiği butun mesajlari okuta bilirim .... ve ben bu emirhan adli cocuğu mahkemeye verdim . ..... ve benim gibi dolandirdiği kişi var ise lütfen mahkemeye versin oda ben de paramzi aliriz .istanbul içi yada dışı para kaptiran kim var ise benimle irtibata geçsin bildiğim kadari ile yardimci olayim. VE.İSTANBUL iÇİ yada disi farketmez yol masrafinizin yada benzininizin yarisini ben karşiliyacağim

ne zaman oldu bu olay ?

Evrenoz
19-06-2014, 09:10
piston aşağı indi..
dağılın