Orijinalini görmek için tıklayınız : Orçoo Mustang GT ayar sonrası sound HD
Volkan abim saolsun ayarın büyük kısmını bitirdi. O kadar sabırdan sonra aracımız artık yürür vaziyette allah nasip ederse hafta sonu rodaj
QpwZsCRQkiA
0kcpAXLv0q4
link
https://www.youtube.com/watch?v=QpwZsCRQkiA
https://www.youtube.com/watch?v=0kcpAXLv0q4
Burak Demirci
26-09-2013, 00:54
gır gır gır vala gece gece çok iyi geldi orçun maşallah biladerim
dachosen
26-09-2013, 01:35
Ses müthiş gerçekten Orçun yeri titretir valla..
xILuciferIx
26-09-2013, 02:22
Gök gürültüsü gibi :)
devolation
26-09-2013, 05:14
millet abartiyorum sanacaksiniz ama video cekerken bende arabanin yanindaydim gaza basinca sag kulagimda bi sizlama olustu ve eve donene kadar agridi eve donene kadar orcuna saydim hay arabanin egzostuna diye :)) artik bidahaki videomuz kadran yada rooling videosu olur yuzduk yuzduk kuyruguna geldik :))
PiscocuK
26-09-2013, 07:20
maşallah ses müthiş :))
Hadi hayırlsı sabırsızlanıyor insan :)
talhamtyi
26-09-2013, 07:44
eh maşallah bee ciğerden çalışıyor :)) gözün aydın orçun abi ağız tadıyla bin inşallah.
herkeze çok teşekkürler bu ses benım de hoşuma gitti :icon_tup:
initial-D
26-09-2013, 08:12
benim yanımda gaz verse havaya bakarım gök mü gürlüyor diye
çok iyi ses maşallah
aLperTunga
26-09-2013, 08:19
ciğer olayı başka be kardeşim :)
kelalper
26-09-2013, 08:53
Olm hap falan at depoya çok sinirli çalışıo nan bu. Alet nalet:D
Olm hap falan at depoya çok sinirli çalışıo nan bu. Alet nalet:D
HAHAHA ben alırım onun sinirini abi benle başa çıkamaz o :D
sence :soru:
ademsezer
26-09-2013, 09:07
maşallah orço
maşallah orço
saol adem abi
kelalper
26-09-2013, 09:23
Amerikan farklıdır orçunum. Her devirde tork var. Rölantide gaza dokun arkası başına geçer. Kazasız belasız inşallah.
Amerikan farklıdır orçunum. Her devirde tork var. Rölantide gaza dokun arkası başına geçer. Kazasız belasız inşallah.
ilk testi ist parkta yapıcam ufaktan ufaktan arabayı çözerim zeminde iyi zaten
Patisever
26-09-2013, 09:47
ilk denemeyi benle yaparmısın yeni aldımda görmek istiyorum aracımı :) 2047676549696cc 4468968756 hp
http://thumbnails102.imagebam.com/27821/4b51a7278205620.jpg (http://www.imagebam.com/image/4b51a7278205620)
hey maşallah ya şu iki video için yakılan litre litre benzinlere sağlık mükemmel ses cidden.. ama dünde söylemiştim kolay kolay hiçbi makina bu sesi kaydedemez diye:) canlı görmek lazım:icon_tup:
hey maşallah ya şu iki video için yakılan litre litre benzinlere sağlık mükemmel ses cidden.. ama dünde söylemiştim kolay kolay hiçbi makina bu sesi kaydedemez diye:) canlı görmek lazım:icon_tup:
:D Evet malasef HD ile gittik ama yemedi oda :D
leziz olmuş maşşallah. Allah tamamına erdrsn :)
KA®ANLIK
26-09-2013, 10:35
Ses iğrenç olm kulaklıkla dinliodum kulağım zikildi :D:D:D
Maşallah,
ses felaket ama bu egzoz ile nasıl dolanacan ben onu merak ettim :D
Tekerine taş değmesin Orçunum,
Sorunsuz sıkıntısız güzel gazlamalar bekliyoruz :)
leziz olmuş maşşallah. Allah tamamına erdrsn :)
çok saol murat valla çok sabrettim insallah iyi olur saglıklı olsun da
Ses iğrenç olm kulaklıkla dinliodum kulağım zikildi :D:D:D
Maşallah,
ses felaket ama bu egzoz ile nasıl dolanacan ben onu merak ettim :D
Tekerine taş değmesin Orçunum,
Sorunsuz sıkıntısız güzel gazlamalar bekliyoruz :)
kanka sizin için yaptım siz hani catara patara yapıyorsunuz ya yanınızda basınca ya benim araba catara patara yapıyordu ne oldu olun diye size o zevki yaşatmayacam :D :D
kendı arabanızın içinden bile benim sesimi dinlemek zorunda kalacaksınız :rolleyes:
KA®ANLIK
26-09-2013, 10:39
kanka sizin için yaptım siz hani catara patara yapıyorsunuz ya yanınızda basınca ya benim araba catara patara yapıyordu ne oldu olun diye size o zevk yaşatmayacam :D :D
kendı arabanızın içinden bile benim sesimi dinlemek zorunda kalacaksınız :rolleyes:
hehehe bu laf Sinan'a o zaman bana değil :D
hiç üstüme alınmadım :D
adres belli kanka :D :D :D
kocaman maşallah ses çok fena...
ilk denemeyi benle yaparmısın yeni aldımda görmek istiyorum aracımı :) 2047676549696cc 4468968756 hp
http://thumbnails102.imagebam.com/27821/4b51a7278205620.jpg (http://www.imagebam.com/image/4b51a7278205620)
alemsın cagrı bende yeni düştü jeton hahaha
yok be kanka o kadar da degil zevkine binicem tatminde eder çok hızlı olursa bonus olur valla ;)
sinansimbil
26-09-2013, 10:52
Iyimis heralde bastiricak biz 2000 cc yiz adam 5000 kusur birakts bastirsin ama benim viteslerdeki g3 her zamab duyulur hahahaha
sinansimbil
26-09-2013, 10:54
adres belli kanka :D :D :D
Kanka banami kaldirdin lan :) la git olum ugrasma bn sana hafif kalirim kanka ses bu sefer super yanliz masallah masallh rollde yanina bile yaklasma camlarim catlar yaw
Kanka banami kaldirdin lan :) la git olum ugrasma bn sana hafif kalirim kanka ses bu sefer super yanliz masallah masallh rollde yanina bile yaklasma camlarim catlar yaw
yok be kanka biz bize eğlenmeyeceğizde kimle eğleneceğiz ;)
aLperTunga
26-09-2013, 11:17
kanka ben bi yemeğe cıkıyorum hemen dönecem :D
basykbm44
26-09-2013, 12:20
Bende video çekilirken oradaydım kulaklarımız inanın 1-2 saat ağrıdı çok vahşet sesi var hayırlı olsun Allah utandırmasın
Bende video çekilirken oradaydım kulaklarımız inanın 1-2 saat ağrıdı çok vahşet sesi var hayırlı olsun Allah utandırmasın
abi söz size kullaklık vericem bi dahakine :D
Mutlu Değerli
26-09-2013, 14:18
Amerikan drag yarışlarında sandım kendimi :D 8 silindir çok farklı bi dünya
Gokmen Erbas
26-09-2013, 14:23
\\8// candır!
rodaja angaraya beklerız
Bu mudur yorum ender abicim şimdi hadi marş marş dedin bastık angara gel :D :D
çok güzel oldu aracın ama mustang ve kennebell sc derim :) hayatımda duydugum en güzel ses
çok güzel oldu aracın ama mustang ve kennebell sc derim :) hayatımda duydugum en güzel ses
teşekkür ederim
Bu mudur yorum ender abicim şimdi hadi marş marş dedin bastık angara gel :D :D
kardesım yoruma gerek bıle yok fısek gıbı masallah
kalıtelı proje hep dedım masallah
kardesım yoruma gerek bıle yok fısek gıbı masallah
kalıtelı proje hep dedım masallah
eyvallah abim
Maşallah cok sinirli emegigecenin emegine saglık orcun:icon_tup:
abi ses harika gerçekden hayran kaldım kulaklarına bi kulaklık gibi bişey tak arabayı sürerken kulaklarına zarar vermesin :D
Maşallah cok sinirli emegigecenin emegine saglık orcun:icon_tup:
eyvallah suat abicim sen sinirli diyorsan vardır bir keramet :icon_tup:
abi ses harika gerçekden hayran kaldım kulaklarına bi kulaklık gibi bişey tak arabayı sürerken kulaklarına zarar vermesin :D
ben arka tarafı söküp bütün desibeli içimde hissetmek istiyorum :D
Maşallah kardeşim alet resmen otobana çıkart beni diye yırtınıyor. Kazasız belasız keyifle kullan.
Maşallah kardeşim alet resmen otobana çıkart beni diye yırtınıyor. Kazasız belasız keyifle kullan.
Tesekkur ettim abicim bakalim bu hafta salacaz canavari ;)
maşallah orçun kazasız belasız :)
Kadett_gsi
26-09-2013, 20:37
Maşallah çok agresif beaaa , orçunu tutabilene aşk olsun :D
maşallah ateş ediyor mübarek.
İbrahim Erdem
26-09-2013, 21:10
O nasıl bir sestir arabaya godzilla mı swapladınız :D
Maaşallah :)
Talih.b16
26-09-2013, 21:29
orcun maşallah abisi cok güzel,daha yeni gördüm yeni yazabildim tekrar maşallah cok sevindim
aLperTunga
26-09-2013, 21:37
kanka bak bu ses normal değil video hikaye kalıyor gerçeğin yanında.gerçekte sesini duyanlar kafayı yiyecek gibi.ben yedim çünkü :D inşallah gideride sesi gibi farklı olurda hepimizin yüzü güler.
orcun maşallah abisi cok güzel,daha yeni gördüm yeni yazabildim tekrar maşallah cok sevindim
çok saol abicim nasılsın görüşmeyeli rodaj için o taraftan geçicem tel pm lersen geçerken ugrarım musait olursan
Talih.b16
26-09-2013, 21:48
iyiyim nolsun rutin iş güç.gel kardeşim beklerim her zaman 05322020851
Armageddon
26-09-2013, 22:52
Çok sinirli çalışıyor maşallah :) Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin, çok bekledin uğraştın tadını çıkar :D
Hayirli olsun orcun kazasız belasiz iyi günlerde kullan
Çok sinirli çalışıyor maşallah :) Allah kazasız belasız binmeyi nasip etsin, çok bekledin uğraştın tadını çıkar :D
saolsın armagan abi ciddi emek ve sabır var
Hayirli olsun orcun kazasız belasiz iyi günlerde kullan
eyvallah kanka ;)
halilkarakas
27-09-2013, 09:55
çok tehlikeli sesi var maşallah.
çok tehlikeli sesi var maşallah.
:icon_tup::icon_tup:
Orçun aracın çalışırken verdiği desibel sesini ölçmek lazım ;)
Orçun aracın çalışırken verdiği desibel sesini ölçmek lazım ;)
4000 5000 devir aralığında arkada geçiçi sağırlık yapıyor onu biliyorumda :D
Güce draga rolle gerek yok marsa bas8 i dinle yeter :) masallah
Selcuk_RoL
27-09-2013, 11:24
Kanka massallah bu olmus harbiden ins rolling ve drag videolarini bekliyoruz biran once
ayar öncesindeki halini "maalesef" son ses kulakla dinlediğimden beri her arabayla alakalı video yu %30 başlıkta mustang yazıyorsa %10 a getirip dinliyorum.Arabayada maşallah demekten başka birşey bulamıyorum.
Kanka massallah bu olmus harbiden ins rolling ve drag videolarini bekliyoruz biran once
Eyvallah kanka beğendiysen sevimdim gerçekten
ayar öncesindeki halini "maalesef" son ses kulakla dinlediğimden beri her arabayla alakalı video yu %30 başlıkta mustang yazıyorsa %10 a getirip dinliyorum.Arabayada maşallah demekten başka birşey bulamıyorum.
çok saol güzel yorumların için :icon_tup:
Güce draga rolle gerek yok marsa bas8 i dinle yeter :) masallah
braz ekşında lazım öyle deme öyle durdugu yerde nereye kaadar :D
guwen_ar
28-09-2013, 09:18
Bu arabayla rolle deil savasa gidilir yaa :D
Koca bi orduyu dagitir yemin ediorm :D
Nazar degmesin mukemmel bsy olmus bu :icon_tup:
Bu arabayla rolle deil savasa gidilir yaa :D
Koca bi orduyu dagitir yemin ediorm :D
Nazar degmesin mukemmel bsy olmus bu :icon_tup:
:D:D bakalım bugun köprüden geçebilirsek insallah rodaj için ankara istikametine gidicez
guwen_ar
28-09-2013, 09:43
:D:D bakalım bugun köprüden geçebilirsek insallah rodaj için ankara istikametine gidicez
Bizim buralar daha mantikli sanki.edirneye git gel 500 km den fazla topalarsin.
Hatta kapikuleye kadar git bulgaristani bi korkut geri dön :D
Bizim buralar daha mantikli sanki.edirneye git gel 500 km den fazla topalarsin.
Hatta kapikuleye kadar git bulgaristani bi korkut geri dön :D
orda sehir içlerinden geçme durumu söz konusu oluyor o yüzden riske girmek istemiyorum ankara giderken otobandan çıkmıyorsun
Maşallah süphanallah gerçekten çok ürkütücü bir sesi var , Allah göstermesin polislik bir durum olursa bağlanırmı yoksa orjinali böyle vs. yırtılırmı ? , Allah kaza bela vermesin. detaylı videolar bekliyoruz.
Maşallah süphanallah gerçekten çok ürkütücü bir sesi var , Allah göstermesin polislik bir durum olursa bağlanırmı yoksa orjinali böyle vs. yırtılırmı ? , Allah kaza bela vermesin. detaylı videolar bekliyoruz.
valla yırtılırmı bilmiyorum ama zor sanki durumlara bakıcaz insallah çok sorun yaşamam sehir içi kullanmayı düşünmüyorum zaten
Ali Özdoğan
28-09-2013, 11:57
flowmaster 40 serisi son susturucuyla daha can alıcı olur ses aklında olsun