Orijinalini görmek için tıklayınız : Crossover
driver_can
26-09-2013, 23:30
Evde anfi kablolarimi ararken sherwood marka electronik crossover buldum xn1000-A modelinde.Bu benim isime yarar mi kurmak istedigim sistem on kapilara 16 cm mid arka kapiya mid veya normal guclu 13cm hoporlor bagajada subwoofer ve bunlari kaldirabilcek bir anfi.Bu crossover bana ne katar yoksa gerek yok mu?
ısıne yarayabılırde mıdlerın zaten cross u olur yoksa eger kullanadabılırsın bnce hıc karmasaya gerek yok.
driver_can
26-09-2013, 23:50
İnfinity mid takmayi dusunuyorum.Dediginiz gibi uzerinde crossover var bildigim kadariyla.Ama bendeki cihazda on arka birde subwoofer ayari var bide tabi 8-10tane dus ve ayar
İnfinity mid takmayi dusunuyorum.Dediginiz gibi uzerinde crossover var bildigim kadariyla.Ama bendeki cihazda on arka birde subwoofer ayari var bide tabi 8-10tane dus ve ayar
o ayarlar anfının ustundede var .
kalas bı anfı uzerınden hpf sı lpf sı olmayan yada sub kanalının phase ı olmayan kı olmasınada gerek yok. bunu kullanabılırsın
phase nedir:sub wooferı ters yada duz taktıgınızda anfının ona gore ayarlama yapmasıır.0-180 derece arasında degerlerı vardır subwooferı duz taktıgınızda 0 derece ters taktıgınızda 180 dereceye cevrırsınız daha ıyı calmasını saglar.
driver_can
27-09-2013, 09:30
Tesekkur ederim yorumlarin icin ozaman bunu simdilik takmayi dusunmuyorum.Bosuna fazlalik yapmasin.
driver_can
27-09-2013, 09:33
Peki bana bu infinity midleri ve max.30 cmlik aslinda ben 20 cmlik jbl yada alpine bas dusunuyorum bunlari calistiracak bi anfi onerir misin?infinityler 90 rms...Anfi max. 250-300 lira olmasini dusunuyorum.Jbl 1004 buldum bitane
bn anfı detaylarını pek bılmemde jbl 1004 gıdebılırz sısteme uygun 2 kanal mıd 2 kanal koprude hem mıd hem sub besler
driver_can
27-09-2013, 22:28
Tesekkur ederim gercekten aklimdaki sorulari yanitladiniz.Ozaman bunlar uzerine yogunlasiyorum ben artik.