Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankara'da ev ilaçlatma?
3 gün önce misafir odasında elim kadar bi örümcek öldürdüm dedim dışardan gelmiştir.
Bugün eve girerken baktım tam kapının orda bitane daha öldürdüm dedim kesin dışardan.
Şimdi yatağımda uzanırken yanımdan geçince fotosunu çektim öldürdüm. Bu gece uyuyamam heralde.
Acil yarın iyi bi ilaçlama bulmam lazım. Evim başkent üni arkasında. Varmıdır tavsiye edicek biri?
Bide bu nedir ya öldürmez dimi :D
http://i42.tinypic.com/n5juki.jpg
http://i39.tinypic.com/hsp1g4.jpg
yiğit205
27-09-2013, 02:18
one yaa oyle tarantulanın kucugu gıbı bısey bu..korkulu geceler... ;)
ALPER-VNS
27-09-2013, 04:00
valla ben de uyuyamam artık
Hiç masum durmuyor ya.. Örümcek çeşitlere bakalım netten bi şeyler çıkar heralde.. ıyy :D
arkadaşımın ilaçlama firması var. isterseniz yardımcı olabilirim. özelden mesaj atıyorum
Bunun gibi 3 tane öldrdüm yuva yapmis olsalar bi oda bunlara gider zaten köklerini kurutmam lazim
snan1910
27-09-2013, 08:11
Apartman dairesi mi ? Bu ney abi o evde 10dk durulmaz valla ıyy :(
dıyerlerı cenazeye gelmıştırler..
0312 482 5155 bocek ilaclama tel
arkadaşımın ilaçlama firması var. isterseniz yardımcı olabilirim. özelden mesaj atıyorum
Cok tesekkur ederim oglen ararim.
Apartman dairesi mi ? Bu ney abi o evde 10dk durulmaz valla ıyy :(
Teras evler. Bi bakima mustakil.
dıyerlerı cenazeye gelmıştırler..
0312 482 5155 bocek ilaclama tel
Tesekkurler oglen aricam cenazeleri kaldirdim artik gelmeseler iyi olur :D
dragon07
27-09-2013, 09:02
zeki bunlar kardeslerini akrabalarını öldürünce intikam almak için geri geliyorlar dikkatli ol. :D
zeki başlığı görünce kesin bitlendi zeki dedim :D:D o değilde nasıl bir örümcek birader bu evde sinek olmaz işe iyi yönünden bakın :D
yusufcan_k
27-09-2013, 10:25
fazla ürkütücü ben şahsen evi boşaltırdım :( acayip şekilde örümcek- böcek fobim var
valla böcekten falan korkmam da 1 günde bu kadar örümcek pek hayır değil gibi, bunca zaman yoktular da bir anda nasıl çıktılar. bir de hiç şehirde görülecek tiplere de benzemiyorlar büyükler. acaba biri besliyodu da kafesinden falan kaçırdı sağa sola mı yumurtladı hayvan.
Konser vardı kanka Baskentte unı de onun ıcın gelmıslerdır :)
valla sıkıcı bır durum arabada uyu en ıyısı :)
EMRE KAAN
27-09-2013, 11:18
bende aynı durumdan dolayı araştırmıştım örümcek kolonisi yoktur bi tanedir öldürün başka çıkmaz dediler :D
ankarada alo böcük var bizim orda arıyın isterseniz.
Ohaaa
Bi ısırt kendini belki sipaydi olursun :D
CasabLanca
27-09-2013, 14:14
adamın iflağını keser lan bunlar evde kalma gel bizde kal sen :D
zeki bunlar kardeslerini akrabalarını öldürünce intikam almak için geri geliyorlar dikkatli ol. :D
Ahaha kan davasına dönerse sıkıntı delikanlı olup uykumda gelmesinler ben razıyım :D
zeki başlığı görünce kesin bitlendi zeki dedim :D:D o değilde nasıl bir örümcek birader bu evde sinek olmaz işe iyi yönünden bakın :D
Ne bitlenicem la ne pisliğimi gördün :D ben sineğe razıyım :(
Konser vardı kanka Baskentte unı de onun ıcın gelmıslerdır :)
valla sıkıcı bır durum arabada uyu en ıyısı :)
Ahaha valla başkent ünide iğne atsan yere düşmüyodu abi bi onlar eksikti onlarda gelmişte adres yanlış :D e46 dursaydı 1 ay yaşardım s2000de bunalıyorum:D
Ohaaa
Bi ısırt kendini belki sipaydi olursun :D
Ahaha en güzel yorumdur :hahaha: Abi öldürmesinlerde ben insan olarak yaşamaya razıyım :o
adamın iflağını keser lan bunlar evde kalma gel bizde kal sen :D
Kanka psikolojimi bozdular ne iflah kaldı ne soluk :mad: geliyorum :D
Bugün ilaçlattım komple evi bahçeyi heryeri adama bi gaz verdim nerdeyse siteyi ilaçlıyodu bi daire parasına :D
Benim evdede abuk subuk böceler çıkıyodu sayıları oldukça çoktu bide. Halıflexin üstüne laminant parke döşemişler halının içine yuva yapmış böceklerde, ilaçlamayı bi çağırdım direk kesti, şimdi 4 ay oluyo böcek derdim kalmadı, firmanın telefonunu bulursam yollarım