Orijinalini görmek için tıklayınız : Nissan 200sx s14
Burak-Akın
27-09-2013, 00:16
Hondamı sattıktan sonra tercihimi 200sx den yana kullandım
Eski plakası 35 ay 501
İmkanım oldukça yavaş yavaş toparlamayı düşünüyorum. Güncel fotolarını bu konuda paylaşacağım
http://img11.imageshack.us/img11/7517/nz0o.jpg
http://img534.imageshack.us/img534/8427/skeo.jpg
http://img853.imageshack.us/img853/8408/3fpi.jpg
http://img703.imageshack.us/img703/628/0raa.jpg
+1 olsun
http://img10.imageshack.us/img10/6310/yz99.jpg
_driver_
27-09-2013, 00:21
sadece +1 görünüyor :)
maşallah
Burak-Akın
27-09-2013, 00:21
sadece +1 görünüyor :)
maşallah
sorun düzeltildi teşekkürler
manuel olsaydı tadından yenmezdi :)
çok temiz maşalla kazasız belasız kullan
Burak-Akın
27-09-2013, 00:23
manuel olsaydı tadından yenmezdi :)
çok temiz maşalla kazasız belasız kullan
teşekkürler kısa zamanda manuel olacak
Hayırlı olsun. Kazasız belasız.
İzmir'de bostanlı migrosun sokağında duruyordu sanırım ?
serdar_yuksel06
27-09-2013, 00:31
maşallah knka çok güzel yakından inceleme şansımız oldu :) Allah kaza bela vermesin
Burak-Akın
27-09-2013, 00:33
Hayırlı olsun. Kazasız belasız.
İzmir'de bostanlı migrosun sokağında duruyordu sanırım ?
Biz aracı bursadan aldık öncesini pek bilmiyorum açıkcası :)
Teşekkürler
Burak-Akın
27-09-2013, 00:35
maşallah knka çok güzel yakından inceleme şansımız oldu :) Allah kaza bela vermesin
Teşekkürler kanka :)
Mikrop_Ali
27-09-2013, 06:19
maaşallah burak güzel bi seçim yaptın güle güle bin kardeşim ;)
akbaba78
27-09-2013, 07:44
cok guzel masallah kazasiz belasiz kullanman dilegiyle:icon_tup:
civic@ef
27-09-2013, 08:02
hayırlı olsun burak kazasız belasız kullan
Burak-Akın
27-09-2013, 12:14
maaşallah burak güzel bi seçim yaptın güle güle bin kardeşim ;)
Teşekkürler abi :)
Burak-Akın
27-09-2013, 12:16
cok guzel masallah kazasiz belasiz kullanman dilegiyle:icon_tup:
Teşekkürler sağolun
Burak-Akın
27-09-2013, 12:17
hayırlı olsun burak kazasız belasız kullan
Teşekkürler yunus
tekrar hayırlı olsun burak kazasız belasız
Guzel araba aldin kanka bide manuele cevirirsen tadindan yenmez :D
Burak-Akın
27-09-2013, 15:07
tekrar hayırlı olsun burak kazasız belasız
Teşekkürler fatih
Burak-Akın
27-09-2013, 15:09
Guzel araba aldin kanka bide manuele cevirirsen tadindan yenmez :D
Imkan olduğunda hemen manuel olacak kanka
Teşekkürler
CasabLanca
27-09-2013, 15:27
güzel güzen yanlamalı binmeler burak :D
Hayırlı Uğurlu olsun benimde , Düşüncemde böyle bir araç var . Maşallah Senin adına çok sevindim , Allah kazasız belasız binmeyi nasip eylesin . gelelim asıl konumuza iyi yanlıyo mu hiç denedin mi tekerlerin düz bassın dicem yere degmemesi lazım bu aracın maşallah dımçık gibi :D
snan1910
27-09-2013, 16:15
Maşallah burak düzgün duruyor bayaa :) ies den sonra çok can alıcı olmuş :)
Burak-Akın
27-09-2013, 17:48
güzel güzen yanlamalı binmeler burak :D
Teşekkürler abi :D
Hayırlı Uğurlu olsun benimde , Düşüncemde böyle bir araç var . Maşallah Senin adına çok sevindim , Allah kazasız belasız binmeyi nasip eylesin . gelelim asıl konumuza iyi yanlıyo mu hiç denedin mi tekerlerin düz bassın dicem yere degmemesi lazım bu aracın maşallah dımçık gibi :D
Teşekkürler
Öncelikle yanması gayet güzel ve keyifli ama otomatik olmasının olumsuz yanları da var. Bende imkan bulduğumda düz vitese geçmeyi düşünüyorum
Maşallah burak düzgün duruyor bayaa :) ies den sonra çok can alıcı olmuş :)
Teşekkürler abi :D honda dan sonra ilaç gibi geldi :)
by wodoo
27-09-2013, 18:05
Maaşallahı var hacım kazasız belasız kullanırsın inş. Yavaş yavaş topluyoruz 200 leri :)
Ama gemi gibi laaa :D
Kocaman maşallah kanka tekrardan kazasız belasız güzel araba aldık :) sayesinde bursayıda gördük :))
Burak-Akın
27-09-2013, 22:28
Maaşallahı var hacım kazasız belasız kullanırsın inş. Yavaş yavaş topluyoruz 200 leri :)
Ama gemi gibi laaa :D
Teşekkürler kanka aile büyümeye başladı senden de bekliyoruz :D
Ama çok keyifli laa :D
Kocaman maşallah kanka tekrardan kazasız belasız güzel araba aldık :) sayesinde bursayıda gördük :))
Teşekkürler kanka :) aynen yalnız bırakmadın kanka saolasn :D
kanka maşallah allah kaza bela vermesin güzel bir araç aldın, en kısa zamanda manuel yapmamız lazım :D
huseyin106
28-09-2013, 13:24
maşallah gün gelicek bu aracım manuel viteslisini allah nasip ederse alıcam
Maşallah Burak, Allah kaza bela vermesin kardeşim.
sinanbaysal
28-09-2013, 14:08
Masallah kardesım aracın guzel gorunuyor .
Arabaya bakarken surat ifadem: :)
Vtesi gordukden sonraki surat ifadem: :(
Sonrakı postlarında manual vtese cevırıcegını goruncekı surat ıfadem: :)
Aslında olan: :D
Bu aracı bir arkadaşım alacaktı, atlayıp bursa'ya gidecektik, gideceğimiz gün aradık, sattım ben dedi sahibi. Kısmet değilmiş, size de hayırlı olsun. Böyle bir araç için bedavaydı fiyatı, şanslısınız :)
Burak-Akın
28-09-2013, 15:21
kanka maşallah allah kaza bela vermesin güzel bir araç aldın, en kısa zamanda manuel yapmamız lazım :D
Teşekkürler kanka :D
maşallah gün gelicek bu aracım manuel viteslisini allah nasip ederse alıcam
Umarım size de güzel bi araç nasip olur. Teşekkürler
Maşallah Burak, Allah kaza bela vermesin kardeşim.
Teşekkürler kardeşim cümlemize
Masallah kardesım aracın guzel gorunuyor .
Arabaya bakarken surat ifadem: :)
Vtesi gordukden sonraki surat ifadem: :(
Sonrakı postlarında manual vtese cevırıcegını goruncekı surat ıfadem: :)
Aslında olan: :D
Teşekkürler :D
Bu aracı bir arkadaşım alacaktı, atlayıp bursa'ya gidecektik, gideceğimiz gün aradık, sattım ben dedi sahibi. Kısmet değilmiş, size de hayırlı olsun. Böyle bir araç için bedavaydı fiyatı, şanslısınız :)
Evet mehmet abi sizden bahsetti bursada :D Teşekkürler daha iyileri nasip olur inş
- Hayırlı olsun. Kazasız belasız inşallah... Zamanının efsane araçları gerçekten.
- Bence otomatik araçlarda ayrı bir keyif. Hele ki 200 SX. Çevirmekle uğraşmaktansa satıp manuelini almak daha mantıklı bence...
Burak-Akın
29-09-2013, 00:52
- Hayırlı olsun. Kazasız belasız inşallah... Zamanının efsane araçları gerçekten.
- Bence otomatik araçlarda ayrı bir keyif. Hele ki 200 SX. Manuel'e çevirmektense satıp otomatiğini almak daha mantıklı bence...
Teşekküler saolun
Otomatik şanzuman biraz zevk ile alakalı ben sevmediğim ve manuel şanzumanın s14 de daha iyi olacağını düşündüğüm için çevirmek istiyorum. Manuel s14 aradım tabikide ama temiz bulamadığım için otomatik aldım
Teşekküler saolun
Otomatik şanzuman biraz zevk ile alakalı ben sevmediğim ve manuel şanzumanın s14 de daha iyi olacağını düşündüğüm için çevirmek istiyorum. Manuel s14 aradım tabikide ama temiz bulamadığım için otomatik aldım
200sx lerde manuel olupta sıkıntı yaşamayan pek araç bulamazsınız bence. Mutlaka bilinçsiz kullanımlar sonucu çok daha fazla sıkıntı yaşamış oluyorlar. Dediğiniz gibi otomatik olması bunun bir nebze önüne geçmiş oluyor..
Size tavsiyem manuele geçiş yapmadan aracın otomatikteki zevkini yaşayın. Biraz tecrübe ettikçe sınırlıda olsa drifte imkan veriyor. Manuele geçiş sırasında bütün parçaları orjinal olacak şekilde, iyi durumda olmalarını dikkate alarak tüm parçaları tedarik ettikten sonra servise sokun.. Ufak bir parçasıda olsa bulunmayınca bulunmuyor çok uğraştırıyor ve serviste yatışı can sıkıcı olabiliyor.
Ve son olarak manuel 200sx'in keyfi müthiş:) Güle güle kazasız belasız binin inş.
psikolojikdeli
13-10-2013, 23:19
Oncelikle Hayirli olsun Araci aldignizda km si kacti ?
Burak-Akın
14-10-2013, 03:46
200sx lerde manuel olupta sıkıntı yaşamayan pek araç bulamazsınız bence. Mutlaka bilinçsiz kullanımlar sonucu çok daha fazla sıkıntı yaşamış oluyorlar. Dediğiniz gibi otomatik olması bunun bir nebze önüne geçmiş oluyor..
Size tavsiyem manuele geçiş yapmadan aracın otomatikteki zevkini yaşayın. Biraz tecrübe ettikçe sınırlıda olsa drifte imkan veriyor. Manuele geçiş sırasında bütün parçaları orjinal olacak şekilde, iyi durumda olmalarını dikkate alarak tüm parçaları tedarik ettikten sonra servise sokun.. Ufak bir parçasıda olsa bulunmayınca bulunmuyor çok uğraştırıyor ve serviste yatışı can sıkıcı olabiliyor.
Ve son olarak manuel 200sx'in keyfi müthiş:) Güle güle kazasız belasız binin inş.
Evet benimde dikkatimi çekti bu durum manuel olanlar biraz sıkıntılı oluyor iyi durumda olanlarda biraz yüksek fiyat çekiyor. Bütün parçaları elimden geldiğince temiz olanlarını almaya çalışacağım dediğiniz gibi bütün parçalar tamamlanınca çevirmeyi planlıyorum. Otomatik şanzuman trafikte işe yarasa da vitesler arası geri tepme, gazlamak istendiğinde erken vites değiştirme gibi kötü yanları insanın canını sıkıyor biraz. Tekrardan teşekkürler önerileriniz için :)
Oncelikle Hayirli olsun Araci aldignizda km si kacti ?
Teşekkürler 150000 km de idi aldığımda
Oldschool
14-10-2013, 22:55
hayırlı olsun aracınız güzel ve diri duruyor ne kadar a alındı merak ediyorum...
maşallah çok güzel gözüküyor :) yan yan tadını çıkarmanız dileğiyle hayırlı olsun allah kaza bela vermesin :)
Maşşalah sizin nissanı olmayan arkadaşınız kalmayacak gibi hondada olduğu gibi furya başladı ;) ahaha eski pis hondacılar sizi
Burak-Akın
15-10-2013, 00:55
hayırlı olsun aracınız güzel ve diri duruyor ne kadar a alındı merak ediyorum...
Teşekkürler.. Mehmet abi sağolsun elimizdeki parayı kabul edip bizi kırmadı..
maşallah çok güzel gözüküyor :) yan yan tadını çıkarmanız dileğiyle hayırlı olsun allah kaza bela vermesin :)
Teşekkürler
Maşşalah sizin nissanı olmayan arkadaşınız kalmayacak gibi hondada olduğu gibi furya başladı ;) ahaha eski pis hondacılar sizi
Teşekkürler combo.. Aynen öyle oldu bi emre kaldı oda aracın satılmasını bekliyor :D
Sıra sana geliyor pampa sanada bi s14a yada 350z fena olmaz :D
şuan 3. 200sx oldu 4. yolda kısmetse bayramdan sonra :D
Oldschool
17-10-2013, 18:26
sx ciler cogalıyorrr zamanında 200sx si olana uzaylı gibi bakılırdı şimdi imreniliyor cok şükür :D Demekki kaliteyi yıllar önce yakalamışız gönül vermişiz :D
maşallah güzel araba hayırlı uğurlu olsun ama bana sorarsan manuel için acele etme derim otomatiktede güzel keyif alarak arabaya alışabilirsin ;)
DoganSuper
17-10-2013, 21:27
masallah cok temiz gözüküyo manuele dönmeli bence :)
Burak-Akın
18-10-2013, 03:18
sx ciler cogalıyorrr zamanında 200sx si olana uzaylı gibi bakılırdı şimdi imreniliyor cok şükür :D Demekki kaliteyi yıllar önce yakalamışız gönül vermişiz :D
Teşekkürler, trafikte halen şaşkın bakışlar oluyor :D s14 fazla dikkat çekmiyor da s13 o konuda daha başarılı
maşallah güzel araba hayırlı uğurlu olsun ama bana sorarsan manuel için acele etme derim otomatiktede güzel keyif alarak arabaya alışabilirsin ;)
Teşekkürler araca alışma evresinde otomatik pek etkilemiyor :) alıştıktan sonra biraz sıkmaya başladı. Sanırım sizde de s14 var
masallah cok temiz gözüküyo manuele dönmeli bence :)
Teşekkürler, en kısa zamanda manuel e çevrilecek
Burak-Akın
30-10-2013, 13:34
http://img706.imageshack.us/img706/6574/6z53.jpg
http://img14.imageshack.us/img14/7403/pilc.jpg
Burak-Akın
30-10-2013, 14:01
hayırlı ugurlu olsun :)
Teşekkürler erdi :)
Lukoil GOP'da yıkanıyor :D
Kazasız belasız, tepe de görüyorum sürekli.
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
Burak-Akın
01-11-2013, 04:20
Lukoil GOP'da yıkanıyor :D
Kazasız belasız, tepe de görüyorum sürekli.
Teşekkürler, evet geliyoruz ara sıra :D
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
Teşekkürler
Çok temiz görünüyor maaşallah
Emre Ekrem
01-11-2013, 09:04
Biz aracı bursadan aldık öncesini pek bilmiyorum açıkcası :)
Teşekkürler
ilk sahibini tanırım, Bilkent Ünv'den oldukça bilindik birinindi, hayırlısı olsun.
Burak-Akın
01-11-2013, 18:01
Çok temiz görünüyor maaşallah
Teşekkürler
ilk sahibini tanırım, Bilkent Ünv'den oldukça bilindik birinindi, hayırlısı olsun.
Teşekkürler, evet birkaç arkadaşım daha söylemişti :)
Maşallah güzel duruyor, izmirdeyken güzelyalıdanmı alındı ?
Bursadan aldığınızı ilk sayfada yazmışsınız yeni gördüm :)
evet s14 var bendede otomatik malesef ama şimdilik eğlenceli ;)
Burak-Akın
02-11-2013, 11:22
Maşallah güzel duruyor, izmirdeyken güzelyalıdanmı alındı ?
Bursadan aldığınızı ilk sayfada yazmışsınız yeni gördüm :)
Teşekkürler evet bursa dan aldık :)
evet s14 var bendede otomatik malesef ama şimdilik eğlenceli ;)
evet otomatik hali de güzel :) ilerde otomatik şanzuman sıkmaya başlarsa manuel e çevirirsiniz
Burak-Akın
09-11-2013, 11:03
http://img51.imageshack.us/img51/1074/65k7.jpg
Burak-Akın
11-12-2013, 22:50
Güncel birkaç fotoğraf;
http://img856.imageshack.us/img856/2342/xa00.jpg
http://img594.imageshack.us/img594/5327/lc5q.jpg
Özcan'S13 - Burak'S Zenki
http://img203.imageshack.us/img203/2046/xhe4.jpg
berkercakmak
11-12-2013, 23:40
zenki candır
guwen_ar
11-12-2013, 23:45
Tartismasiz cok hos guzel.
Nazar degmesin araciniza.
Burak-Akın
12-12-2013, 22:16
zenki candır
aynen öyle :D
]
Tartismasiz cok hos guzel.
Nazar degmesin araciniza.
Teşekkürler
Burak-Akın
15-01-2014, 00:16
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/546/a44c.jpg
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/837/fhxe.jpg
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/541/ijly.jpg
http://imagizer.imageshack.us/v2/800x600q90/802/4b2w.jpg
Emeği geçen herkese teşekkürler
s13'ler çete kurmus sana kafa tutuyo =D
Masallah cok guzel arac s14'ün otomatik hali bile keyifli
yavuz_ozaydin
15-01-2014, 11:20
Öncelikle hayırlı olsun sanırım İzmir den Bursa ya giden s14 diye düşünüyorum bende ilgilenmiştim bu araçla Nasip olmadı Güle güle kullanın
basykbm44
15-01-2014, 11:26
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın, yavuz özaydın bende ilgilenmiştim bir ara sanırım senin dediğin gibi izmirden bursaya giden araç kazasız belasız kullanın
LnchCntrl
15-01-2014, 11:47
Öncelikle kazasız belasız, keyifle binmeniz dileğimle.
Oldum olası s14 benim efsanemdir, sizin aracınızda gerçekten 4 4 lük maşallah.
Sizinde projeleriniz vardır ama öncelikle şanzımana girip düze çevirmek lazım derim,
Tekrar maşallah, uzun zamandır bu kadar orjin bu kadar düzgününü görmedim..
- Maşallah güzel buluşma olmuş...:)
Burak-Akın
15-01-2014, 20:30
s13'ler çete kurmus sana kafa tutuyo =D
Masallah cok guzel arac s14'ün otomatik hali bile keyifli
Teşekkürler, evet keyifli araç gerçekten
Öncelikle hayırlı olsun sanırım İzmir den Bursa ya giden s14 diye düşünüyorum bende ilgilenmiştim bu araçla Nasip olmadı Güle güle kullanın
Evet doğru izmirden bursaya giden araç bursadan da biz aldık
Teşekkürler
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın, yavuz özaydın bende ilgilenmiştim bir ara sanırım senin dediğin gibi izmirden bursaya giden araç kazasız belasız kullanın
Teşekkürler
Öncelikle kazasız belasız, keyifle binmeniz dileğimle.
Oldum olası s14 benim efsanemdir, sizin aracınızda gerçekten 4 4 lük maşallah.
Sizinde projeleriniz vardır ama öncelikle şanzımana girip düze çevirmek lazım derim,
Tekrar maşallah, uzun zamandır bu kadar orjin bu kadar düzgününü görmedim..
Teşekkürler evet aklımda bi proje var ama öncelikle bu yıl nasip olursa manuel şanzumana çevirmeyi düşünüyorum
- Maşallah güzel buluşma olmuş...:)
Teşekkürler
Mutlu Değerli
15-01-2014, 20:49
Maşaallah izmir bostanlıda duruyordu, Saxo VTS bakmaya gitmiştik bu SX'de 20metre ötede yatıyordu. VTS'ye bakmayp aracı incelemiştim ben :D yaşlı bi amcada uzun süredir, hep orda yatar demişti VTS'ci :D
Burak-Akın
18-01-2014, 01:42
Maşaallah izmir bostanlıda duruyordu, Saxo VTS bakmaya gitmiştik bu SX'de 20metre ötede yatıyordu. VTS'ye bakmayp aracı incelemiştim ben :D yaşlı bi amcada uzun süredir, hep orda yatar demişti VTS'ci :D
Teşekkürler evet aracı almaya gittiğimizde izmirde ki durumunu anlatmıştı eski sahibi
by wodoo
18-01-2014, 12:50
Zengin's14 :D
Burak-Akın
18-01-2014, 23:43
Zengin's14 :D
hahah :D Teşekkürler Fakir'S13 :D