Orijinalini görmek için tıklayınız : SS F7R - Magic ZY 206 RC
Güzel geceydi. erbin arkadaşımızı denemeden geri göndermeyelim dedik Aslında rodajım bitmedi beyin rodaja göre ayarlı birde uzun şanzımanı kısaltıp öyle denemelere çıkmayı düşünüyordum ama böyle denk geldi olsun mühim değil dediğim gibi antreman oldu banada araçlara maşallah.. :)
Specler.
SS F7R : egzantrk,piston,ms2(mapped by bladerk),itb,sökük (uzun şanzıman) 2 kişi
ZY 206 RC : aem cai,Magic's yazılım,17/77 kısa,teneke jant,sökük 2 kişi
Bana deneme hızları biraz alt devirlerde kalıyor o yukarı gelemediğinden ben altta kalıorum :) uzun şanzımandan dolayı o yüzden baya bi gittikten sonra 3 e atıorum :D erbin 200 e kadar bile gelemeden bıraktı anlamadım ama sağlık olsun :) ARacımın tam ne kadar güç verdiğini bilmiyorum ama RC sanırım 190-195hp civarlarında üzerindekilerle.. ;)
2. vites 60-180
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=A5KXasiIaJs
A5KXasiIaJs
2. vites 50-190 gebere gebere 2000 devirden :D
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=X3KoGVHMfUU
X3KoGVHMfUU
dönüş yolunda bikere benim devrimde bastık onu koymıcam :) araçlara maşallah..:icon_tup:
tigerland
27-09-2013, 02:14
Maşallah. Denemeler güzeldi önceki haline göre süper ama daha lazım aynı speclerdeki rakiplerin zorlucak seni :))
Magic's ZY 206 RC vs F7R - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Bg5rgQCoh_8)
Maşallah. Denemeler güzeldi önceki haline göre süper ama daha lazım aynı speclerdeki rakiplerin zorlucak seni :))
Magic's ZY 206 RC vs F7R - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Bg5rgQCoh_8)
Biliyorum ama şanzıman olayından ve ona göre bir ayar ile umarım beklediğimi alırım. Ki alırsam gerçekten tam kıvamında olacak bu şanzıma gavur ölüsü gibi arabanın nasıl böğürdüğünü görüyosun özellikle altlarda ve üst viteslere geçişte zorlanıyor ama yine bırakmıo :). Güzeldi teşekkürler..
BU arada koyduğun videoyu başlığa eklemiştim zaten:icon_tup:
Dönüş yolundakini koymadım :icon_tup:
guwen_ar
27-09-2013, 02:19
Okan nazar degmesin oncelikle bu kadar uzun sanzimnla bole yurumesi sasirtici.
F7r i kullanma firsati oldu ciddi hizli fakat ilk basta inanmadim ciktim denedim 2 130 3 200 de vites attim ve kesiciye kalmadim :D
Erbin kankamim arabasinada kimse yurumuo demesin farkli farkli araclarla bi dunya videolari mewcut izleyebilrsinz :icon_tup:
Okan pampa en azindan orjinal sanzmanini koy ama bole gezme:D
F7r i kullanma firsati oldu ciddi hizli fakat ilk basta inanmadim ciktim denedim 2 130 3 200 de vites attim ve kesiciye kalmadim :D
Erbin kankamim arabasinada kimse yurumuo demesin farkli farkli araclarla bi dunya videolari mewcut izleyebilrsinz :icon_tup:
dur daha çok boyumuz var yavaş yavaş para bitti amk :D:hahaha:
tigerland
27-09-2013, 02:29
eyw kanka :D diyen olursada der yapçak bişi yok. ben memnunum :D bide egzoz ön koltuk sökük denemek isterim. farkı görmek için. org egzoz üstleri çok bitiriyo..
eyw kanka :D diyen olursada der yapçak bişi yok. ben memnunum :D bide egzoz ön koltuk sökük denemek isterim. farkı görmek için. org egzoz üstleri çok bitiriyo..
aracın bu şekilde 185hp rs le denk ise sanırım en az 190hp ve üstü varsın diye tahmin ediyorum. RC yi RS lerle yürtmek zordur bazı şeyler güç alacam diye geri götürebilir unutma eski halini biliyorum şuan dağlar var arada bana kalırsa dahada hızlanmak istiyorsan en azından bir egzantrik şart tak gitsin bence 200hp üzerine çıkarsın :icon_tup:
sayilmaz bu deneme megane hic vites atmamis :D
maasallah okan bu arabayla turkiyede ilk leri yasamaya devam ediyosun, ilk defa bi denemede tunel yapmamissin :D
maasallah okan bu arabayla turkiyede ilk leri yasamaya devam ediyosun, ilk defa bi denemede tunel yapmamissin :D
yok yine 1 vites atıyorum sonra vites topuzuna bakmıyorum :D
Tünelmi o ne :D SS RS zamanında Senle denerkende yapmadım hatırlatırım :p ben öle şeyler yapmam :D zaten yapılacak bir durumda göremedim henüz :D
Masallah okan sonunda ilk denemeyi yaptin sonuc sevindirici videodaki arkadas diyorya tamam tamam ...speclerede tamam tamam :)
Masallah okan sonunda ilk denemeyi yaptin sonuc sevindirici videodaki arkadas diyorya tamam tamam ...speclerede tamam tamam :)
Aynen sonuç güzeldi teşekkürler :) Emeğimizin karşılığını almayı başardık sonunda :icon_tup: Specler şimdilik güzel ama çok eksik var. Kısa Şanzıman , Portpolish , Beyin Ayarı vs.vs. bi bu kadar daha boyumuz var aslında bakalım şuan tatmin edici gidiyor çok daha hızlanacaz inş :)
yok yine 1 vites atıyorum sonra vites topuzuna bakmıyorum :D
Tünelmi o ne :D SS RS zamanında Senle denerkende yapmadım hatırlatırım :p ben öle şeyler yapmam :D zaten yapılacak bir durumda göremedim henüz :D
abowww kafa taa nerelere gitti :D
http://2.bp.blogspot.com/-5TP-7Nqiyks/UQej9qwaKoI/AAAAAAAAEW0/BoVWr1I6ZrI/s1600/acikinca-kafan-dominos-a-gider.jpg
chiefkadir
27-09-2013, 07:54
Megane F7R'ımız iyi yürümüş :) Erkut yaptığı arabaların geçilmesini sevmez:hahaha:
İkisinede maşallah :)
Burgaz'da fazla ayar şansımız olmamıştı,o bujilerle scoob vs yokken,üzerinde rodaj yağı ile o şekilde bırakmıştık..Bidahaki gelişimizde yapılacak ayarda iyice oturur..Özellikle birde Etanol ile ayarlanır :) Tabi bunlar için bladerk'in hafta sonu müsait olması gerekiyo :hahaha:
MertSerhanÖ.
27-09-2013, 07:56
Hangi ara nezaman denediniz yaa:D masallah iki aracada yalniz tebrik ederim f7r gercekten hizlanmis:icon_tup:
Megane F7R'ımız iyi yürümüş :) Erkut yaptığı arabaların geçilmesini sevmez:hahaha:
İkisinede maşallah :)
Burgaz'da fazla ayar şansımız olmamıştı,o bujilerle scoob vs yokken,üzerinde rodaj yağı ile o şekilde bırakmıştık..Bidahaki gelişimizde yapılacak ayarda iyice oturur..Özellikle birde Etanol ile ayarlanır :) Tabi bunlar için bladerk'in hafta sonu müsait olması gerekiyo :hahaha:
Aynen abi şu ayar işine yakıtla beraber bir el atarsak mükemmel olacak gibi duruyor erkut abinin sihirli ellerine bakıyor oda :icon_tup: scooptan sonra afr dip gazda 11.5-12 lerde seyredio bujilerden önce 10.5-11 lerdeydi onu 13.5-14 lere çekersekte sanırım bikaç boyumuz daha var :)
Üzerine birde kısayı çakarım dadından yenmezz meret :hahaha:
Hangi ara nezaman denediniz yaa:D masallah iki aracada yalniz tebrik ederim f7r gercekten hizlanmis:icon_tup:
teşekkürler zaten eski halini en iyi bilenlerden biriside sensin :) Emeğimizin karşılığını almak kadar güzel bişi yok umarım herkes aracına verdiği değerin ve emeğin karşılığını alır..
Çok iyi olmuş çok beğendim. Şanzumandan Kadir abi bahsetmişti. Kısaltırsan baya farkeder.
maşallah deneyen araçlara.
Çok iyi olmuş çok beğendim. Şanzumandan Kadir abi bahsetmişti. Kısaltırsan baya farkeder.
Teşekkürler abi :icon_tup: Uygun bir oem şanzıman arıyorum şuan üstündeki oem e göre %50 midir kaçtır bilmiom gavur ölüsü gibi uzun :hahaha: çevirene kadar anası ağlıo ss in :D
maşallah deneyen araçlara.
saolasın volkan :icon_tup:
Kongo sanzimaniyla kiyamet sanirim bu filmin adi harcanan para ve emek yuzunu kara cikarmadi tamamlaninca maganda kursunu olucak
Ek.Civic_Spoon
27-09-2013, 08:49
araçlara maşAllah özellikle SS 'e, rc nin devrinde basılmasına rağmen tahminimden daha fazla açmış arayı,, günden güne hızlanıyor sanırım bu :)
gelemedim akşam misafirlerim vardı(evli olmanın zorlukları :) ) güzel denemeler olmuş duyduğum kadarıyla inşAllah en kısa zamanda tekrarlanırda bende dahil olurum ..
Patisever
27-09-2013, 09:05
way sahane itb bögürüyor direk aradaki boy 5-6 war gibi ben daha cok hızlanacağını düşünüyorum fdr'ın
Kongo sanzimaniyla kiyamet sanirim bu filmin adi harcanan para ve emek yuzunu kara cikarmadi tamamlaninca maganda kursunu olucak
Gerçekten okadar emek ve zaman harcadıktan sonra değişimi görmek kadar gurur verici bişi yok. Lüleburgazımız için ilk oldu umarım önayak olup dahada iyilerini çıkarırız. Bireysel olarak neler başarabildiğimizi görmüş olduk :icon_tup: Çok hızlanacaz inş :)
araçlara maşAllah özellikle SS 'e, rc nin devrinde basılmasına rağmen tahminimden daha fazla açmış arayı,, günden güne hızlanıyor sanırım bu :)
gelemedim akşam misafirlerim vardı(evli olmanın zorlukları :) ) güzel denemeler olmuş duyduğum kadarıyla inşAllah en kısa zamanda tekrarlanırda bende dahil olurum ..
İbo emeklerimizin karşılığını görmek güzel seninde katkın çok ellerine sağlık özellikle scoop için :) dün gece gözler senide aradıda duydum gelemediğini üzüldüm denemedeki farkı görünce eminim sende keşke gelseydim diosundur anladın sen :hahaha:
way sahane itb bögürüyor direk aradaki boy 5-6 war gibi ben daha cok hızlanacağını düşünüyorum fdr'ın
aynen itb nin özellikle alt devirde dip gazda bağırması insana haz veriyor :D Bu denemeler rc devri olduğudan oranlarımız hiç uymuyor onunki çok kısa benimki aşırı uzun kalıyor şanzımandan toparlayıp ilerleyene kadar 180-190 lardada rc denemeyi bıraktığı için anca 5-6 atabildik :) Bir kere benim devrimde denedik dönüş yolunda ondada aşırı oldu fark.
Okan bu sefer barzolama gitmedin işler düzeldi, gayet başarılı.
Okan bu sefer barzolama gitmedin işler düzeldi, gayet başarılı.
bizde barzo ruhu her zaman var abi bir kenarda o ruhu saklıyorumm barzolar ölmedi ölmücekk :hahaha::hahaha:
maşallah araçların ikisinede f7r çok hızlanmış okan almışsın emeğinin karşılığını.
maşallah araçların ikisinede f7r çok hızlanmış okan almışsın emeğinin karşılığını.
size bir sözüm vardı :hahaha: saolasın inş dahada hızlanacaz :)
Samet306
27-09-2013, 09:58
Maşşalah F7R kazasız belasız..
maşallah bekledıgımden de ıyı :)
kickboxer
27-09-2013, 10:45
araçlara maşallah driver@ Emeklernin karşılığını almana çok sevindim yiğitle :D denersiniz artık
araçlara maşallah driver@ Emeklernin karşılığını almana çok sevindim yiğitle :D denersiniz artık
saolasın :) yiğitle denenmez ya geçince suçlu biz oluoz boşver :D
Maşşalah F7R kazasız belasız..
Saolasın kardeşim cümleten kazasız belasız.
maşallah bekledıgımden de ıyı :)
günden güne iyileşiyor sanırım rodaj dönemi böyle oluyor bunların :D
civic@ef
27-09-2013, 11:00
maşallah erkut abinnde eline sağlık
maşşallah işte beklenen deneme. en sonunda sıkıntısız sonuçlandı. :D
Artık kendi skletindeki araçlarla denemeye hak kazandın ahuhau :D
Tekrar Maşşallah iki araca da.
maşallah erkut abinnde eline sağlık
saolasın : ) aynen mapped by bladerk in rodaj ayarı bile bu şanzımana rağmen böleyse güncel ayar ve oem şanzımandan sonraki halimizi düşünemiyorum :)
maşşallah işte beklenen deneme. en sonunda sıkıntısız sonuçlandı. :D
Artık kendi skletindeki araçlarla denemeye hak kazandın ahuhau :D
Tekrar Maşşallah iki araca da.
kim var sıradaki gelsin :D:D:D şaka bi yana saolasın bir sonraki deneyeceğim araç için sabırsızlanıyorum by magic performance :icon_tup:
Erdal Uzunoglu
27-09-2013, 11:35
saolasın : ) aynen mapped by bladerk in rodaj ayarı bile bu şanzımana rağmen böleyse güncel ayar ve oem şanzımandan sonraki halimizi düşünemiyorum :)
kim var sıradaki gelsin :D:D:D şaka bi yana saolasın bir sonraki deneyeceğim araç için sabırsızlanıyorum by magic performance :icon_tup:
maşallah araçlara bir sonraki arac red106 okan :) seni bekliyor
maşallah araçlara bir sonraki arac red106 okan :) seni bekliyor
anlaştık uzun şanzımanlımı istersiniz oem şanzımanlımı :D aslında oem şanzımana geçmeden önce uzun şanzımanlı halimle denk gidebileceğim bir araç olsa süper olurdu uzun şanzımandan oeme geçerek ne kadar ilerlediğimi görme şansım olurdu..
Firattoptas
27-09-2013, 11:45
erbin okan ikinizin aracınada maşallah f7r a verilen emek ortada karsılıgını alman gercekten güzel denemelerin sıkıntısız sonuçlanması ayrı bir güzel. akşam gelemedim istanbuldan geldiğimde saat 23,30 du aradığımda cocuklar geri dönüyodu yoldaydı mars bile yapmadım o yüzden ama öğrendimki rc o sıra denemek için yola cıkmıs bilseydim gelirdim bende kısmet bir daha ki buluşmaya :)
erbin okan ikinizin aracınada maşallah f7r a verilen emek ortada karsılıgını alman gercekten güzel denemelerin sıkıntısız sonuçlanması ayrı bir güzel. akşam gelemedim istanbuldan geldiğimde saat 23,30 du aradığımda cocuklar geri dönüyodu yoldaydı mars bile yapmadım o yüzden ama öğrendimki rc o sıra denemek için yola cıkmıs bilseydim gelirdim bende kısmet bir daha ki buluşmaya :)
teşekkürler fırat saolasın :) gelsen güzel olurdu evet ama daha bi çok buluşma düzenleriz aramızda böyle sıkıntısız olduktan sonra hiç problem yok her zaman denemeye hazırım ben sizlerle birdahaki buluşmada görüşmek üzere dielim :icon_tup: ;)
tigerland
27-09-2013, 11:49
aynen tünelsiz olması sevindirici :)
kelalper
27-09-2013, 11:52
okan bundan sonra artık S2000 Type R lara gider yapar benden söylemesi.
okan bundan sonra artık S2000 Type R lara gider yapar benden söylemesi.
o Allahın emri üstadd :D
kısmet olursa 1-2 ay içinde istanbulun hızlılarıyla denemek isterim tabi eksiklerimizi giderdikten sonra :icon_tup: geçerim iddiası deil sadece denerim diorum ;)
kelalper
27-09-2013, 12:03
tosun pasa_tutmayın küçük enişteyi - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ov4e5o6-af4)
tutmayın küçük enişteyi:D
kendinden emin olmak böyle bişi heralde ama işler çarpışınca değişir bazen :D
Ava giden avlanır!!! - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=bn3vwHAlFhw)
kısmet olursa 1-2 ay içinde sus s2k , rol 106 gti , skn typer vs.vs denemek isterim tabi eksiklerimizi giderdikten sonra :icon_tup:
haci ciddimisin bu konuda ?
haci ciddimisin bu konuda ?
ciddiyim :icon_tup: tabiki bu halimle değil oem şanzıman güncel ayar tam bir rodajdan sonra detaylı girersek yaklaşık 100-150kg da sökme şansımız var ben denerim aga no problem yani :D
tigerland
27-09-2013, 12:38
tosun pasa_tutmayın küçük enişteyi - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=ov4e5o6-af4)
tutmayın küçük enişteyi:D
Hahaha :D nerden buluyonuz bunları koptum ya :D
okan şu sakızı brak dyorm sana :D
8YHxm-Wm2sU
Oneo Slims.flv - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=8YHxm-Wm2sU)
benim anlamadığım şey geçerim diye bişi demedim sadece deneyip aracımı görürüm diyorum yani o beni geçer bunu ben geçerim diyip kimse kimseyle denemesin ozaman başkalarıyla deneyip kıstas almak daha iyisi heralde sizlere göre yani geçilmekten bu kadar korkmak niyeki altı üstü geçerler giderler :D
mannerboy
27-09-2013, 13:03
Maşallah okan araba fena olmuş ;) en sevdiğim huyun herkezle deneme isteğin olması :D
maşh maşh. iki araçta da baya emekler var.
Maşallah okan araba fena olmuş ;) en sevdiğim huyun herkezle deneme isteğin olması :D
niye yaptık be hacı bu arabayı koyim garaja çürüsün bari baksana birine derim sen zaten geçersin der diğerine deneyelim deriz başkaları dalga geçer anlamadım ben bu işi araba yaptık deneyemeycez heralde bu gidişle kimseyle :D:D:D
maşh maşh. iki araçta da baya emekler var.
saolasın emek olması ve karşılığının alınması kadar sevindirici bişi yok umarım herkes hakettiği emeği alır araçlarını yaparken bu duygu başka bişi gerçekten hele yapılmayan bir araç yapınca :icon_tup:
devolation
27-09-2013, 13:28
okan maasallah ben cok begendim 12 afr lerden bahsediyosun onu 13,5 larda ve kisa sanzumanla agirlik atilmis hali ciddi yurur sen bu hali ile bi f-e-h typer la cekinmeden dene cunki o denedigin arac hafife alinacak bi arac degil magic murat in eli degmis sonucta en yakin zamandada atasehir diyorum :))
Sus tan once benke bir dene kardesim :) bende arabaya birseyler yapmadan once denemis oluruz
okan maasallah ben cok begendim 12 afr lerden bahsediyosun onu 13,5 larda ve kisa sanzumanla agirlik atilmis hali ciddi yurur sen bu hali ile bi f-e-h typer la cekinmeden dene cunki o denedigin arac hafife alinacak bi arac degil magic murat in eli degmis sonucta en yakin zamandada atasehir diyorum :))
Teşekkürler abi. Erbinin RC nin ne kadar iyi olduğunun farkındayım. 2.5 wrx geçen bir RC zaten kötü olamaz. Eminim f-e-h typer ında en az 180 lere kadar önünde gider hele 50 den falan basarsa kısası ve yazılımı iyi iş çıkartıyor onada maşallah :)
Oem Şanzuman ve tekrar güncel bir bladerk ayarı birazda ağırlık attıkmı dadından yenmez ataşehir zaten olmazsa olmaz :) :icon_tup:
Sus tan once benke bir dene kardesim :) bende arabaya birseyler yapmadan once denemis oluruz
Deneriz tabi abi önce sonra farketmes denemek isteyen herkesle denerim seve seve :) istersen bu halimlede denerim yakın olursak en azından şanzımandan sonra ne kadar iyileşmişim die test etme şansım olur senin üstünde :icon_tup::)
hem SUS ile sen denediysen benim içinde kıstas olmuş olur gerekirse birşeylerini daha bırçıklarız hızlandırırız :icon_tup:
chiefkadir
27-09-2013, 14:52
Sus tan once benke bir dene kardesim :) bende arabaya birseyler yapmadan once denemis oluruzCem aslında bizim White Rs ile bi denesek olurmu ? yarın akşam bitmiş olur haberleşelim :)
Okan, senin biraz daha işlerin var bro, tam hazır olmadan başka araçların plakalarını yazma zamanı geldiğinde zaten olay kendiliğinden gelişir :icon_tup:
İBRAHİM_MEY_GTİ
27-09-2013, 14:56
maşallah okan iyi yürümüssün senin atarlarını cok seviyom :D
erbin kardeşim sende artık su portpolise bi gersen diyorum yada deneme abi kimseyle :D:D
MaŞallah deneyen araclara
erbin kardeşim sende artık su portpolise bi gersen diyorum yada deneme abi kimseyle :D:D
eyvallah ibo sende dön artık sahalara bi sıkalım senlede :D
BU arada benim araçtada portpolish yok aslında yani bu kadar şey yapıp onu yapmamak biraz garip oldu ama yakında kapak açarsak girecez inş :)
MaŞallah deneyen araclara
Eyvallah saolasın :icon_tup:
tigerland
27-09-2013, 15:39
Niye yaw al işte zevkli bi deneme oldu elbet biri geççek ben piston egz yapsam ben geççem sırf geçmek için yapmam ama ben standartta kullanyrm iş ev gezi vs :) kısmet tabi bakarsın bi sürpriz olur :)
İBRAHİM_MEY_GTİ
27-09-2013, 15:40
Niye yaw al işte zevkli bi deneme oldu elbet biri geççek ben piston egz yapsam ben geççem sırf geçmek için yapmam ama ben standartta kullanyrm iş ev gezi vs :) kısmet tabi bakarsın bi sürpriz olur :)
portpolish yapmamnın gezme ile sıkıntısı olmaz kardeşim :S egzanterik felen taksan tamam o zman dedğin dogru baya hard olur portpolsihin gezmek için sıkıntısı olmaz bence yaptır :D
tigerland
27-09-2013, 16:11
portpolish yapmamnın gezme ile sıkıntısı olmaz kardeşim :S egzanterik felen taksan tamam o zman dedğin dogru baya hard olur portpolsihin gezmek için sıkıntısı olmaz bence yaptır :D
Acele etme :D
o Allahın emri üstadd :D
kısmet olursa 1-2 ay içinde istanbulun hızlılarıyla denemek isterim tabi eksiklerimizi giderdikten sonra :icon_tup: geçerim iddiası deil sadece denerim diorum ;)
tüm eksiklerini gider aracını sök ozaman bende denemek isterim.
Teşekkürler abi. Erbinin RC nin ne kadar iyi olduğunun farkındayım. 2.5 wrx geçen bir RC zaten kötü olamaz. Eminim f-e-h typer ında en az 180 lere kadar önünde gider hele 50 den falan basarsa kısası ve yazılımı iyi iş çıkartıyor onada maşallah :)
Oem Şanzuman ve tekrar güncel bir bladerk ayarı birazda ağırlık attıkmı dadından yenmez ataşehir zaten olmazsa olmaz :) :icon_tup:
Deneriz tabi abi önce sonra farketmes denemek isteyen herkesle denerim seve seve :) istersen bu halimlede denerim yakın olursak en azından şanzımandan sonra ne kadar iyileşmişim die test etme şansım olur senin üstünde :icon_tup::)
hem SUS ile sen denediysen benim içinde kıstas olmuş olur gerekirse birşeylerini daha bırçıklarız hızlandırırız :icon_tup:
Cem aslında bizim White Rs ile bi denesek olurmu ? yarın akşam bitmiş olur haberleşelim :)
Okan, senin biraz daha işlerin var bro, tam hazır olmadan başka araçların plakalarını yazma zamanı geldiğinde zaten olay kendiliğinden gelişir :icon_tup:
Nasil derseniz maksat muhabet olsun bende sikildim heyecan olsun
denemek istersen beklerim her zaman benim için eksikler problem değil bu akşam bile uyar bana :icon_tup:
chiefkadir
27-09-2013, 16:27
Nasil derseniz maksat muhabet olsun bende sikildim heyecan olsunTamam bro yarın aksam ordayiz alo deriz
denemek istersen beklerim her zaman benim için eksikler problem değil bu akşam bile uyar bana :icon_tup:
Şuan denemek anlamsız boşuna benzin yakmayalım. Satmazsam aracımı eksiklerini giderdiğinde deneriz.
benzin kaç para biliyon mu sen
yok bizim burda benzin genelde mazot koyduğumuz için varsa sizin oralarda getirde koyak :D
Şuan denemek anlamsız boşuna benzin yakmayalım. Satmazsam aracımı eksiklerini giderdiğinde deneriz.
neden boşuna olsun ? çokmu geçecen :eek:
guwen_ar
27-09-2013, 16:34
Edittt....
Zaten keyif araban deil mi birak yaksin 10 lt olmaz bsy :D
neden boşuna olsun ? çokmu geçecen :eek:
Benim arabam hiç gitmiyo zaten.
Zaten keyif araban deil mi birak yaksin 10 lt olmaz bsy :D
boşuna yakmayalım diye şetmiştim ben adaş :D
Selcuk_RoL
27-09-2013, 16:39
Okan massallah araban guzel olmus rol106 ile degilde bende birde axgti var onunla deneriz ne zaman istersen ümraniye kavacik yada tekstilkent maslak uyar bir gün önce söylemen yeterli
Okan massallah araban guzel olmus rol106 ile degilde bende birde axgti var onunla deneriz ne zaman istersen ümraniye kavacik yada tekstilkent maslak uyar bir gün önce söylemen yeterli
istanbula geldiğimde önemli olan eksikleri gidermiş olarak gelecem siz hangisiyle uygun görürseniz bana uyar haber ederim bir gün önceden :icon_tup:
aracının speclerinide giderinide bilmiyorum ister füze ol ister at arabası aracına bukadar çok güveniosan ve geliosan çıkarayım garajdan aracı . :icon_tup:
guwen_ar
27-09-2013, 16:51
Benim arabam hiç gitmiyo zaten.
Hee simdi ayiktim :D
Olsun be maksat muhabet olsun baskan :)
freelife
27-09-2013, 16:52
maşallah,inat ettin yaptın helal olsun ...
aracının speclerinide giderinide bilmiyorum ister füze ol ister at arabası aracına bukadar çok güveniosan ve geliosan çıkarayım garajdan aracı . :icon_tup:
yazmiycam yazmiycam dİyorum.... Senİn her yazdiĞin satir olay be kardeŞİm. Sus s2k rol gtİ skn tayyar denerİm demİŞsİn. Nasil hedefler abİ bunlar.zevkİne denenİrde boŞuna tir parki boyu olcaksa denenmez.kel abİm vermİŞ gazi uÇuyosun. 2.5 wrx subaru geÇmİŞ rc yİ geÇtİn dİye havalara uÇuyosun. 2.5 wrx 220 230 hp 4x4 1500 kg stock araÇla sÖkÜk 1000 kg alti araÇlarinizi karŞilaŞtiriyosunuz.bu kendİnİzİ kandirmaktan baŞka bİrŞey deĞİl. Atarla gİderle hİÇ İŞİm olmaz kİmsede gÖrmemİŞtİr atar yaptiĞimi ama sen hep bÖylesİn. Sİtede bunu bİlmeyen yok.
Sen Önce trakyada benİm geÇtİĞİm araÇlari geÇ sonra bana kaldir !
emre_ozr
27-09-2013, 17:03
Şu haliyle bile bence çok geçer
yazmiycam yazmiycam dİyorum.... Senİn her yazdiĞin satir olay be kardeŞİm. Sus s2k rol gtİ skn tayyar denerİm demİŞsİn. Nasil hedefler abİ bunlar.zevkİne denenİrde boŞuna tir parki boyu olcaksa denenmez.kel abİm vermİŞ gazi uÇuyosun. 2.5 wrx subaru geÇmİŞ rc yİ geÇtİn dİye havalara uÇuyosun. 2.5 wrx 220 230 hp 4x4 1500 kg stock araÇla sÖkÜk 1000 kg alti araÇlarinizi karŞilaŞtiriyosunuz.bu kendİnİzİ kandirmaktan baŞka bİrŞey deĞİl. Atarla gİderle hİÇ İŞİm olmaz kİmsede gÖrmemİŞtİr atar yaptiĞimi ama sen hep bÖylesİn. Sİtede bunu bİlmeyen yok.
Sen Önce trakyada benİm geÇtİĞİm araÇlari geÇ sonra bana kaldir !
Kardeşim benim denemek istediğim araçlardan sanane ? füzeylede denemek isterim at arabasıylada bu seni ne ilgilendirio ? konuya kendin giriosun bende denemek isterim diosun herşeyini bitir gel boşa benzin yakmıyım deyip kendi kendine atar yapıosun bi kendi kendine gelin güvey olmalar falan??? bende sana eksikler giderilir deniceksek şimdide deneriz geçmek geçilmek sorun değil eksiklik giderincede deneriz diyorum insanca.. ortalığı karıştıran sensin ben değil .. denemek istemek ile atar yapmayı karıştırma ne sen beni tanırsın nede ben seni.. <Şimdi baktım aracını satabilmek için 3 sayfadır satılıklarda güncel çekmişsin gel sana hazır fırsat yüklü f7r ı boy boy geç reklamın olsun ben hazırım bekliyorum :icon_tup: geri vites mi yapacaksın yada ?
Okan senle burda sayfa sayfa klavye erkeklİĞİ yapmicam Şuan denemeye gerek yok. Efendİ gİbİ Şuan deĞİlde eksİklerİn bİttİĞİnde denerİz yazdim sen polemİk peŞİndesİn. Yanİ bunu hakaret algiliyosun. Arabanla deneme yapmam İnan eksİ katar arti katmaz. İsterse 3 sene satilmasin. Bu senİ hİÇ İlgİlendİrmez
sana klavye delikanlılığı yapan yok senin video izlemişliğin kadar benim roll yapmışlığım var altındakini füze sanıp millete boşa benzin yakamam diyebiliosan yaptığımız emeği hiçe sayıyorsun demektir. Bende sana açık açık yazıyorum senle denemek için eksik olan bir parçam yok erbin denicem dedi geldi denedi fark gördük sen konuya girip deneme muhabeti yapıp sonra geri vitesin yerini arıosan kısacası deneme yapmıcaksan boş muhabet yapma selametle..
Ek.Civic_Spoon
27-09-2013, 17:39
la okan gaza gelme biraz daha rodajla şunla :D ahaha ne adamsın yaaa :D:D
masallah f7r favorı makınam
la okan gaza gelme biraz daha rodajla şunla :D ahaha ne adamsın yaaa :D:D
nabayım be ibo adam gelmiş yok benzin kaç para bilionmu boşa bezin falan ha bire laf sokup duruo durduk yere kalkmış birde bize laf yapıyor icraata gelince geri vites. Oh ne güzel kimse denemesin herkes klavyeden ölçüm yapsın ozaman bizde bilioduk erbini geçeceğimizi adama hiç demedik boşa benzin 10 boy atacaz nasılsa diye
masallah f7r favorı makınam
içinde bir Renault F makina sevgisi gördüm senin :p
Konuya girip denemek istiyp niye geri yapayim? İyi hatirla sene 2006 206 gti varken bende clion vardi yine hep boyle sivri konusuyodun. Sen beni hatirlamiyosun bence ondan hala boyle dik konusuyosun. Eskitmediler tabi ondan boyle oldun sen. Sana benimde icinde oldugum bi dunya uyuz olan adam sayarim. Ban ladilar yine geldin burayada. Yine soyluyorum bitir arabani dneyelim benim arabam full takili. Smdi bu sinirle gelirsem elimde kalicaksin cunku.
Sene olmuş 2013 sen bana fizandan kalmış hatıraları anlatıyorsun. İnan bir gram bile hatırlamıyorum hatırlamamada gerek yok zaten İster bana uyuz ol ister aşık ol konuya girip ortalığı karıştıran sensin erbinle ben stockken denerken arkamızdan basan sen değilmiydin ordayken benzin çok ucuzdu heralde ? şimdi kalkmış bana boşa benzin lafı yapıosun hatta şimdide arabam takılı diosun sen nasılsa çok geçmicekmisin bu kadar güvendiğine göre araban uçuyordur sökmene gerek yok zaten herneyse denemiceksek kapat konuyu cıvığı çıktı.
Senin geçtiğin araçları yaz bana sen yada seni geçenleride ekle sen oraya.
F7R çok çok iyi yürüyor maşallah, 3 4 sene sonra bulabilsem faturalı bi f7r, alıp r19 a swap yapma düşüncem var ama zor gibi bulmak f4r yada f7r bulmak :)
Okan aksam biz denemeye cikiyoruz :) benzin harciycaksan gel benle harca moruk egleniriz :))
Okan aksam biz denemeye cikiyoruz :) benzin harciycaksan gel benle harca moruk egleniriz :))
abi çok iyi olurduda şanzıman işini halledip burda oraya sadece ayar için gelicem sonra her vakit olabilir yarın sabah erkenden başka bir şehire geçecem zaten ama yarın kadir abile istanbulda olacaklar white rs çıkmış sanırım onunla bir deneyin zevkli olur :icon_tup:
Konuyu uzatmaya gerek yok okan rodajini yap ondan sonra megy rs ile denersiniz sonucu belli olan deme ama bu kadar yazildi madem gorelim kim hizli kim yavas:icon_tup:
maşallah 2 aracada f7r cigerliymis
maşallah 2 aracada f7r cigerliymis
saol kardeşim :icon_tup:
" bizde bilioduk erbini geçeceğimizi adama hiç demedik boşa benzin 10 boy atacaz nasılsa diye "
Konu kilitlensin üstüne tartışmaya girmeye gerek yok, makinayı eline almış saldırıyor dikkat
kelalper
27-09-2013, 20:47
Şu anda erdalın arabası Okanın megane ını çok geçer arkadaşlar gerek yok denemeye. Erdal bitirdikten sonra deneyelim diyor. Şu an için gerek yok. Bunda anlaşılmayacak ne var?
Şu anda erdalın arabası Okanın megane ını çok geçer arkadaşlar gerek yok denemeye. Erdal bitirdikten sonra deneyelim diyor. Şu an için gerek yok. Bunda anlaşılmayacak ne var?
pardonda abi bişi sorcam kaç hp bu bahsettiğin rs ? 250 mi 260 mı ne çıkarcak yani ? specleri neler ?
Neye göre çok geçer diyosun mesela ? Benim bir örneğim daha varmı şuanda kıyaslayabileceğin ?
beyinsiz itb siz 106 gti ile 190 a kadar denk giden bir megane rs değil mi bu benmi karıştırıyorum (araç roadrunner 106 gti)
kelalper
27-09-2013, 22:20
En son nasıl bi yazılım attılar bilmiyorum ama eğer üzerindeki parçalar düzgün parçalarsa normal bi dyno üzerinde 270 hpsi vardır.
intercooler downpipe egzost filtre yazılım var o araba üzerinde.
Ben neye göre söylüyorum dersen specleri bana yakın bi hortumlar asr iptali ve debriyaj volan grubumuz farklı. Ben dünya kadar 206 RC ve Clio RS denemesi izledim kendi arabamdan ki bagajım dolu tesisat üzerinde ve yanımda birisi varken yani 3 kişi gibi. O denemelerin hepsinde arkalarında gaz keserek izledim. Megane RS ler senin eski SS Clio kullandığın zamanki gibi değil. Yazılımı çok ileri götürdük özgünlerle. Senin arabanın şu anki hali ile fark çok olur gibi geliyor. Eksiklerini tamamla ondan sonra deneyin yaw ne var bunda.
[QUOTE=Driver;7063384]pardonda abi bişi sorcam kaç hp bu bahsettiğin rs ? 250 mi 260 mı ne çıkarcak yani ? specleri neler ?
Neye göre çok geçer diyosun mesela ? Benim bir örneğim daha varmı şuanda kıyaslayabileceğin ?
beyinsiz itb siz 106 gti ile 190 a kadar denk giden bir megane rs değil mi bu benmi karıştırıyorum (araç roadrunner 106 gti)[/
Sen onu bidaha araştır bakayım yada drag servis erdeme sor en iyisi. Bitik debriyajımla sürekli onun devrinde (5500 de basıyorum 6500 de vites atıyorum!) kim 2 boy önde oluyor. 190 dan sonrada ilçe giriyor araya zaten. Bikere yanımda geldi oda o 2de ben 3 te koyduk. Sonrası zaten aynı. Kardesss dersine iyi çalışmamışssın biz roll videosu izlerken sen bosuna rollere cıkmıssın. :icon_tup: road runner gti 700 kg benim arabam 1400 kg matematiğin varmı senin?
En son nasıl bi yazılım attılar bilmiyorum ama eğer üzerindeki parçalar düzgün parçalarsa normal bi dyno üzerinde 270 hpsi vardır.
Ben neye göre söylüyorum dersen specleri bana yakın bi hortumlar asr iptali ve debriyaj volan grubumuz farklı. Ben dünya kadar 206 RC ve Clio RS denemesi izledim kendi arabamdan ki bagajım dolu tesisat üzerinde ve yanımda birisi varken yani 3 kişi gibi. O denemelerin hepsinde arkalarında gaz keserek izledim. Megane RS ler senin eski SS Clio kullandığın zamanki gibi değil. Yazılımı çok ileri götürdük özgünlerle. Senin arabanın şu anki hali ile fark çok olur gibi geliyor. Eksiklerini tamamla ondan sonra deneyin yaw ne var bunda.
Abi ben hala yazılımı güncelletmedim. Filtre egzoslu yazılım var ustunde. Rs tuner 260 küsür verdi. Egzostan önce. Güncellemeyle net 270 im var benim.
tigerland
28-09-2013, 00:31
Şu haline iyi fark açar ben bastım bi ara Erdal ile iyi gidiyo demek yanlış olur araç çok dehşet gidiyo :D okanı patates eder :)
chiefkadir
28-09-2013, 00:36
Ben neye göre söylüyorum dersen specleri bana yakın bi hortumlar asr iptali ve debriyaj volan grubumuz farklı. Ben dünya kadar 206 RC ve Clio RS denemesi izledim kendi arabamdan ki bagajım dolu tesisat üzerinde ve yanımda birisi varken yani 3 kişi gibi. O denemelerin hepsinde arkalarında gaz keserek izledim. Megane RS ler senin eski SS Clio kullandığın zamanki gibi değil. Yazılımı çok ileri götürdük özgünlerle. Senin arabanın şu anki hali ile fark çok olur gibi geliyor. Eksiklerini tamamla ondan sonra deneyin yaw ne var bunda.Kanka hızlı Megane Rs varsa yarın gece onlada deneyek White Rs i,bir iki işi var onları halledip çıkalım yola diyoruz,maksat gelmişken üç beş deneme olsun :)
Maşallah araçlara. Sonuç tahmin ettiğim gibi olmuş.
Okan o kadar para harcadın şu şanzıman işinide hallette bitsin artık bu iş...
Kanka hızlı Megane Rs varsa yarın gece onlada deneyek White Rs i,bir iki işi var onları halledip çıkalım yola diyoruz,maksat gelmişken üç beş deneme olsun :)
abi aradan beni çıkartmayı unutma :D
devolation
28-09-2013, 07:01
abi aradan beni çıkartmayı unutma :D
bende gelimmi bende :)
bende gelimmi bende :)
tabiki gel kardeşim :)
chiefkadir
28-09-2013, 07:40
bende gelimmi bende :)Ahahha yok yaw bakacaz ne gidiyo ne gitmiyo :) Devo komple temizlik yapabilir:hahaha:
kelalper
28-09-2013, 08:03
ben bıraktım hacı roll işlerini. Kısık ayarda geziyorum. Lastiklerim bitik 2-3 boşa çevirio. Bi de arabayı sökmesi toplaması uzun iş. Eziyet
Bu ara eskisi gibi bende çok zaman ayıramıyorum yoksa koşa koşa gelirdim. İnanın 2 haftadır araba garajdan çıkmıyor. Ev iş ev iş.
Maşallah araçlara. Sonuç tahmin ettiğim gibi olmuş.
Okan o kadar para harcadın şu şanzıman işinide hallette bitsin artık bu iş...
Eren bu izlediklerin gidiş yolunda rc devrinde bastığım denemeler yani rc devrinde yani ben 2500 devirlerde bile 2 de basınca yarım boy geri düşürüo ben daha 3 e çekmeden geriden gelip yanına geliorum sadece 3. vitesten 4. vitese atana kadarda 5-6 boy giriyo 180-190 dada bırakıo zaten bide bunun dönüş yolunca benim devrimde 210 lara çıktığımız var bi ara farları kayboldu zaten bastığım gibi sittirolup gidiorum benim devrimde gram tutunamıo arkada 10 mu 15 boymu oldu ben sayamadım belkide daha fazlası ;)
Şimdide kalkmış megane rs le denedim okanı patates eder diyor onların devirleri uyuyor hertürlü basıolarda ben geberte geberte basmam zaten megane rs ile erbinle basma nedenim zaten uzayıp gidecem diye bastım okadar altlardan. Ama megane rs e öle bi şans zaten vermem ama Erbinle ikisi çorludan olduğu için böyle konuşmaları doğal :) patates edermiş :D Ula 180-190 a kadar sana 30 boy falan soktu heralde bu adam :icon_tup:
Acaba iyice safmıyız yoksa onlaramı öle gelio ? Bizim burdaki clio rs lerle denemelerini unuttular heralde o megane rs in neyi ne kadar geçtiğini iyi biliyoruz be erbincim rahat ol sen gelsin benim devrimde şu şanzımanla beni patates etsinde göreyim boş laf yapmayın burda sanada 30-35 boy açıosa o senin derdin 250hp lik megane rs ten 190 lara kadar 30 boy yiyosan git yak o arabayı :icon_tup:
BU arada şanzıman işini önümüzdeki hafta içi hallediyoruz Eren sıkıntı yok :)
Erbincim Bu benle deneyecek olan megane rs değilmi ? Hani şu beni patates edecek olan.. Maşallah harbiden sanada bi 30 boy atmış :D Korktum şimdi :D
ZV Megane RS & ZY 206 RC - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=x0YiJc-g7tI)
x0YiJc-g7tI
Biri şu arkadaşa gidip kumda oynamasını söyleyebilirmi ?
Kardeşim sen gerçekten sapık çıktın.
benim aracımda o videonun çekildiği tarihte saçma bi egzos , filtre ile yazılım var.
ben net 5 6 boy hızlıyım o halinden. fazlası var eksiği yok.
Biri şu arkadaşa gidip kumda oynamasını söyleyebilirmi ?
Kardeşim sen gerçekten sapık çıktın.
benim aracımda o videonun çekildiği tarihte saçma bi egzos , filtre ile yazılım var.
ben net 5 6 boy hızlıyım o halinden. fazlası var eksiği yok.
bu videodaki halinden 5-6 boy hızlısın ve beni patates edeceksin hmm iyimiş maşallah uçuomuşsun sen biz sana yetişemeyiz kardeşim şanzıman falanda fayda etmez :icon_tup:
ahmet_NLS
28-09-2013, 10:44
Bu sanzimanla basilsa okanin devrinde o rs in isi zor ki hizlandiysa bile.
En son atasehirde type r cilar demisti okana kumda oyna die.
Okan oynadi ama type r larla :D
Bakta bu da bole bişey olmasin :D
Ek.Civic_Spoon
28-09-2013, 11:11
ya bırakın boş muhabbetleri uzatmayın çokta atarlıysanız buluşun gazlayın burda yapılan muhabbetler çok gereksiz hepiniz yaşınızı başınızı almışsınız, saçma sapan şeyler konuşuyosunuz herkes bi havalarda kimse kimseden üstün değil burda kimse kasmasın kendini, buluşun deneyin olsun bitsin bende gelecem arkadan video çekecem sizi ,,
bu arada megane rs in ne kadar gittiğini az çok gördük çorluya pk ile denemeye geldiğimizde maşAllah dedik konuştuk hatta erdalla, çok güzel olmuş falan dedik, ama ss f7r la öyle uçup kaçacak bişey yok ama yinede yan yana gelmeden belli olmaz, çıkın deneyin denemeden gereksiz konuşmalar yapmayın 2 adım aramız var arada buluşup gazlıyoruz güzel ortamlar oluyo germeyin ortamı ..
ya bırakın boş muhabbetleri uzatmayın çokta atarlıysanız buluşun gazlayın burda yapılan muhabbetler çok gereksiz hepiniz yaşınızı başınızı almışsınız, saçma sapan şeyler konuşuyosunuz herkes bi havalarda kimse kimseden üstün değil burda kimse kasmasın kendini, buluşun deneyin olsun bitsin bende gelecem arkadan video çekecem sizi ,,
bu arada megane rs in ne kadar gittiğini az çok gördük çorluya pk ile denemeye geldiğimizde maşAllah dedik konuştuk hatta erdalla, çok güzel olmuş falan dedik, ama ss f7r la öyle uçup kaçacak bişey yok ama yinede yan yana gelmeden belli olmaz, çıkın deneyin denemeden gereksiz konuşmalar yapmayın 2 adım aramız var arada buluşup gazlıyoruz güzel ortamlar oluyo germeyin ortamı ..
Ya güzel kardeşim anlatamıyorum galiba. ben arabamın son haliyle sadece drag servisin 106 ile denedim bitik debriyajımla. Burdan sidik yarıştıracak degilim uçanla kaçanla sıkarım ben hiç çekinmem. Siz ozman benim arabamın filtre,susturucu iptal ve yarım yamalak yazılımlı halini gördünüz.Denicez okanlada denicez ama bu saatten sonra deneme sonrası ben sakin durmıcam..
Okan istedigin kadar kisa tak sok yine erdali gecemezin hala gecerim diyosan tak kisani gel halep ordaysa arşın burda
emre_ozr
28-09-2013, 11:54
Konuyu gece gündüz takip ediorum merakla bekliyorum bencede bi deneme olsun tatlı tatlı f7r den çok ümitliyim
FeaTuRiNG
28-09-2013, 13:01
Okan maşallah.... Nereden nereye, demiştin ama : )
Okan yazdığın konuda olay çıkıyor lan:D
Yapacağın şey basit. Arkadaşlarda yazmış zaten. Tak şanzımanını ne takacaksan çık gazla. Er mi yaman bey mi yaman iki tarafta görsün :)
Şahsi fikim 220 km/h hıza kadar coupe önde sonrasında Rs arayı kapatıp geçebilir yönünde.
Megane Rs tork var güç var kabul ama aradaki kg farkı küçümsenemeyecek derecede fazla malesef.
Değişik ve zevkli bir deneme olur
Okan maşallah.... Nereden nereye, demiştin ama : )
sozum soz demistim abi :) patates yaptim resmen :D
Boyle yazismalar arac hizlandirir otesi olmaz olmamali :)
SEÇKİN172
28-09-2013, 14:10
okanın arabasınında bu bi gerçek şuanki halinden bi 6 -7 boy daha gideri olacaktır şanzıman ve ayar motor iyice yerine oturuca
dogru duzgun rodaj bile yaptrmadilar ki onla deneyek bunla gorek bikereden bisi olmaz olmaz die die :D motor daha 500km de falan
Jeandan-R
28-09-2013, 14:30
Atar gider havalarda ucusuyor yine, 2 tane roll videosuna 7 sayfa yorum yazilmis. Cvk veya bks ile dene okan istersen
tigerland
28-09-2013, 14:32
sozum soz demistim abi :) patates yaptim resmen :D
Bu kadar bayram havası olacağını bileydim daha önce denerdik yaw :d
tigerland
28-09-2013, 14:33
:heyoo:
dogru duzgun rodaj bile yaptrmadilar ki onla deneyek bunla gorek bikereden bisi olmaz olmaz die die :D motor daha 500km de falan
Sen kendin dedin sorun değil bitmedi ama deneriz ben ısrar etmedim :D
Atar gider havalarda ucusuyor yine, 2 tane roll videosuna 7 sayfa yorum yazilmis. Cvk veya bks ile dene okan istersen
olur tabiki hic farketmes
Jeandan-R
28-09-2013, 14:41
Bks benim zaten istanbuldayım, birgün deneriz rs sever insansın sen :D
okan bu motorun cigeri nerden geliyordu sen motoru toplarken bırseyler ızleyerek topladın dıye hatırlıyorum :D
Bks benim zaten istanbuldayım, birgün deneriz rs sever insansın sen :D
aynen rs in yeri bende her zaman baskadir :) ss rs zamaninda senin smdiki rs jgl idi en guzel donemleriydi az ugrasmadi ali abi :) burgaza geliodu kendi ellerimle bakimlari yapmstm masallahi vardi 40 binde falandi ozamanlar :) rs gorunce gecmek bile istemiorum :D
kelalper
28-09-2013, 15:03
F7R K20 den daha mı iyi motor ki şöyle hızlanır böyle gider diosun okan. Ben arabayı söktüğüm zaman DF ile de denendi. Dumbvalve hortumu sökük halde DF ye 3 boy geçildi. Mami fark etmememiş çıktığını. Benim anlamam gerekliydi mami ilk aldığımda iyi gidiyordu gişelerden sonra isteksizleşti dediği zaman. O haliyle denedi. Ben arabayı mamiden aldığım zaman anladım basınç saaati 0.5 bar üzerine çıkamıodu. Erdalın arabası benden hafif benim gibi yalıtım yok eğer düzgün parçaları varsa ve sökerse şanzıman yapsanda etanol koysanda geçemezsin. F7R bi K20 değil. Bunu anlaman lazım.
okan bu motorun cigeri nerden geliyordu sen motoru toplarken bırseyler ızleyerek topladın dıye hatırlıyorum :D
ruhunu polattan alio bizim f7r :D triger ayari yaparken kurtlar vadisindeki catismalari izlioduk :D ahahah :D
F7R K20 den daha mı iyi motor ki şöyle hızlanır böyle gider diosun okan. Ben arabayı söktüğüm zaman DF ile de denendi. Dumbvalve hortumu sökük halde DF ye 3 boy geçildi. Mami fark etmememiş çıktığını. Benim anlamam gerekliydi mami ilk aldığımda iyi gidiyordu gişelerden sonra isteksizleşti dediği zaman. O haliyle denedi. Ben arabayı mamiden aldığım zaman anladım basınç saaati 0.5 bar üzerine çıkamıodu. Erdalın arabası benden hafif benim gibi yalıtım yok eğer düzgün parçaları varsa ve sökerse şanzıman yapsanda etanol koysanda geçemezsin. F7R bi K20 değil. Bunu anlaman lazım.
abı bayramdan sonra kı hafta bır organızasyon yapıcaz tekırdag otobanı orda gunduz rahat rahat denerız merak edılen aracları, F7R nasıl olmus gormus oluruz bende merak edıyorum nasıl gıdıcek dıye suanlık bana gore cok basarılı
Jeandan-R
28-09-2013, 15:09
aynen rs in yeri bende her zaman baskadir :) ss rs zamaninda senin smdiki rs jgl idi en guzel donemleriydi az ugrasmadi ali abi :) burgaza geliodu kendi ellerimle bakimlari yapmstm masallahi vardi 40 binde falandi ozamanlar :) rs gorunce gecmek bile istemiorum :D
Beni uğraştırıyor bakma, seviyoruz ama:) Şuanda çok km yapmadı 65binde :D
smdi sen neye gore kiyaslama yaptin anlamadm ben senle denedmmiki? Hayatinda itb li egzatrk pstonlu bi f7r da canli gormedin benden baskada yok ztn ama senin speclernde rs kakili sen benm ne alcagmi bilemessn ama ben senin ne kdr gdeblcegini tahmin ederm ewt f7r bi k20 deil bi k20 de f7r deil ;) konumuzunda k20yle falan alakasi yok zaten sizin denemenizdeki senin downpipe ının kacmasi basincinin dusmeside inan beni pek baglamio :) ornegin ilgnc geldi baglanti kuramadm yane :D
kelalper
28-09-2013, 15:30
Tamam okan sen DF type R dan da hızlısın hepimizden hızlısın bu halinle. Şanzımana falan da gerek yok kapağını işlemene gerek yok. Git direk SUS la falan dene. Ne deneyeceksin bizle.
Hey alaam ya. Ben adama düzgün yapılmış megane RS 0.5 barda ne kadar gidiyor örnek veriyorum adamın ettiği laflara bak. Sanki bahane buluyorum. K20 F7R olmasın zaten yazık. Honda mühendisleri kafalarını oraya buraya vurur. Aralarında 10 yıllık teknoloji farkı var.
guwen_ar
28-09-2013, 15:40
Ya bakin yapilmayan bi araba yapti okan suan.ve nasil yuruyecegini henuz bilmiorz.yurumez deyip kestrp atmakta olmaz.
bundan 1 sene once 206 gti ew10 motor dan cacik olmaz derdi herkez ve muhabeti bile donmezdi.kim diyebirdi ki yuklu k20 gecicek sk2 gecicek.ama hepsi oldu hepimizde biliorz.
O yuzden ben okanin arkasindayim guzel isler basaracagina inaniyorum.
abi ben sana onu bunu gecerim diomuyum ben gecerim megane rs i dedimmi? Benim ayar oldugum nokta sanki suanda aramzda daglar olcakms gbi bosa benzin yakariz patates ederz muhabetleri bunu sen hala anlayamadysan ben sana laf anlatmam zaten.. Gostersene nerde yazmsm ben onu gecerm bunu gecerm die? Benm bu muhabetlerlede isim olmaz kmsenin lafna bakarakta is yapmam bazilari gbide sadece geceblcegm arabalarla denemem.. Sen bana yazilanlari bunca emege ragmen benm yerime koyup kendni oku sonra konusalm sen olayn hala farknda deilsn insanlarada sanki ben alayini gecerm ederm demisim gibi yanstma olayi duzgun oku konuyu.. Ben gecermde gecilrmde demedm sadece deneyelm dedm ama ben yada o km gecerse gecsn aramzda bosa benzn yaklcak kdr patates edlcek kdr fark yok diorum bilmem anlatabldmmi bu sefer?
kelalper
28-09-2013, 16:16
Olm ben senin yaptığına bişey demiyorum yapılmayanı yapıosun ama kıstas aldığın denemeler yanlış denemeler. Şanzımandan sonra tabii ki hızlanacak araban ama şu haliyle denemeye gerek yok diyor. Şu an denerseniz erdalın debriyajı düzgün vaziyette olursa senin 4-5 boy önünde olur. Sen sökersen 75 kg atarsın ama Megane RS den sadece sağ ön koltuk 47-52 kg arasında. O senden daha fazla ağırlık atabilir. Adam diyor arabayı bitir deneyelim şu anda geçerim gerek yok diyor. Sen atar gider peşindesin hemen çıkalım diye. Kesin geçeceğim araba için ben olsam bende arabamı çıkarmam tanımadığım adama. Sonucu belli denemeye gerek yok arabayı yormaya gerenk yok. Sende rodajını bitir uslu uslu şanzımanını yap Üst kapağını hallet ayarını bitir sonra denemeye çık. Eminin bayaa hızlı olacaktır ama dediğim gibi SUS Rol falan düşünme. Çok yukarılara dikme gözü. Hedef iyidir ama çok yüksek hedeflerde adama zarar verir.
bende bu dusunceyi anlamiyorum iste bana cok ters ozaman bende erbinle bosa denemisim hic gerek yokmus bazi seyler sadece gecmek yada cok fark atmak deildr benm ilk dusuncem bana yakin olursa sanziman farknida sonra net sekilde tekrar onla deneyp gorurdum. Bende gerek yok die bisi yok. Ayrica bence zevkli olcak gecemesemde ole 5 boy falan zor yani bu benm dusuncem. Benmi yanlsm senmi yanlssn herkes isine gelenle denesn ozaman ben gecilmeyi goze aliorm zevklide olcak diorum ama karsi taraf bana bosa benzn patates ederm delerm ederm muhabetyle gelrse bozarm..
kelalper
28-09-2013, 16:34
Herkesin görüşü farklı ben boşu boşuna denemeye çıkmıyordum. Artık zaten bıraktım kısık ayarda günlük kullanıyorum. Sıkmadan temiz temiz kullanıyorum. 10-60 yerine 5-40 koydum mesela. Roll artık boş iş bana göre. Bu tamamen benim görüşüm. İstanbul park açılmışken roll için araba yapmaya gerek yok bence.
kelalper
28-09-2013, 16:40
editt......
herkesin gorusu farkli.. Ben roll icin yaptm ve herkesle denerm.. Bu kdr bast o yuzden bana birisi sunu bunu yap ole deneriz demesin denemicekse bu kdr basit yani benm derdm ben gecerm o gecer bu gecer deil insanlarada bu sekil lanse ediosun beni ve hosuma gtmiyor ssoylemedgm seyleri soylemisim yada iddia ediomusum die gostermessen sevinirim. Sonra okan kotu oluyo.. Aracmn suanda ne kdr yurudugunu kmle nasl gdeblcegini biliorum ve birisyle denemek istemem demek onu illa gececegmi iddia ediorum demek degil suanda sus tan rol den bilmem neden cok fark olacagnin bende farkndaym amacm o farki gorup daha fazla hirslanmak kapatmak icin gerekenleri yapmak hepsi bu.
chiefkadir
28-09-2013, 20:12
Okan bi büyüğün olarak rica ediyorum,sana biri satasmadikca bu muhabbeti devam ettirme.Bir dahaki denemeye kadar bunun keyfini yasa
yasatmiyolarki abi herneyse ben yeternce acik konustgumu dusunuorum yanlis anlasilmak isttemem herkese keyifli denemeler..
Okan senin aracini cok merak ettim ilk denemen iyiydi guzel yurutmussun F7R ı faceden takip ettim yaptiklarini gayet taktir edici uğraşın oldu kısmet olursa seninle denemek isterim herzaman emeğe saygı duymusumdur biraz daha ilerde deniyelim gecilip gecmekten degil emeklerin ne kadar karsiligi oluyor onu gormek icin en onemliside rol gecelerinde paylasilan guzel anlari gormek icin :)
gel tabi herzaman beklerim :) roll moll mangal kalrsn bende her zaman beklerm kapim acik ;) hatta sanada girelm egzantrk pston itb beyin valla arabanin dunyasi degisiyor alaka falan yok yani :D
Okan masAllah yavrum dicemki benle dene, eksiklerini bitir bi daha dene dicem ama boylari sayarken zorluk cekeriz biz denemeyelim :D
Okan masAllah yavrum dicemki benle dene, eksiklerini bitir bi daha dene dicem ama boylari sayarken zorluk cekeriz biz denemeyelim :D
farketmes yavrumm boy dedigin nedir ki kopegn olsun :D gebere gebere yaparız :D
gel tabi herzaman beklerim :) roll moll mangal kalrsn bende her zaman beklerm kapim acik ;) hatta sanada girelm egzantrk pston itb beyin valla arabanin dunyasi degisiyor alaka falan yok yani :D
Piston egzantrik isine girmeyi dusundum yapmadim pek yapmayi dusunmuyorum stok engine cigerini tutturmak dir niyetim ne kadar olursa tabi Turkiyenin en hizlisi degil niyetim dostluk iyi anlar elde etmek niyetim hosca vakit gecirmek hayatin zevklerini elde etmek amac olmali
no problem stockk en ıyı gıderıne getırırız :))
Valla Okan geldi Siteye hareket geldi yıne :D
Ama şahsi görüşüm mevzu Okandan başlamadı bu sefer İnannın biri bana boşa benzin lafı yapsa bende doğru durmazdım.
Valla Okan geldi Siteye hareket geldi yıne :D
Ama şahsi görüşüm mevzu Okandan başlamadı bu sefer İnannın biri bana boşa benzin lafı yapsa bende doğru durmazdım.
konuyu basndan okuyan sorunun kokunu bulabiliomus demekki ;) aga kadir abinin sozune uzatmiorm mevzuyu ama bikac kisi anlamissada beni oda bana yeter. 7 sayfa duzgun giden bi konu neden bozulur anlayan anliyor neyse takmiormm :) herkesle denemeye hazir f7r grtlak spec. :P