Orijinalini görmek için tıklayınız : Ağırlık fark edermi ?
Streamroller
27-09-2013, 18:12
Merhaba arkadaşlar
Arka koltuğum ve stepne 51KG yapıyor,ama koltukları sökmek çok zahmetli,en az 1.5 saat uğraşırım gibi.Aynı zamanda arka koltuklar sökük olduğunda araca 2 kişi binebiliyoruz ve üniversiteye gidiyorum (başkent) kızlar ve bazı erkekler tarafından alay konusu olabilir ama araç daha önemli:D
51KG yakıtta ara hızlanmalarda vs. uğraşmaya değer ise sökücem koltukları ?
Sizin fikirlerinize danışmak en iyisi
Teşekkürler:cool:
arsenikli
27-09-2013, 18:17
7 kg = 1 hp gibi bişey duymuştum ama
tdipower
27-09-2013, 18:18
51kg çok fazla etkiler yan koltuğa 45kg kız arkadaşın otursa bile yürürü etkilenir aracın öyle düşün
setnogrom
27-09-2013, 18:23
5 kg bile nelere iyi geliyor:)
Ama daima arka koltuksuz gezmekte biraz sıkıntı yaratır:)
Arkadan gelen ses-gürültü-takur tukur sesler varsa egzos vs vs.
xx
Aykut106
27-09-2013, 18:43
unide alay konusu olmassın :D viraj ici frenlemede arka taraf oynamalar artıyor
araba sökükken araca daha fazla kişi biniyor hb ek da testedildi onaylandı :D
ben aracımı söktüğümde 80 kiloya yakın ağırlık çıkardım. 3 boya yakın hızlandı diyebilirim. bende çok adam gezdirdim sökük haliyle dalga geçen olmadı. massey'in tekerin üstüne oturmuşsun gibi oluyor o kadar :D
Streamroller
27-09-2013, 20:45
İlgilendiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar,iniyorum garaja şimdi :)
wrcsinan
27-09-2013, 23:54
yakıtta farketmez, hızlanma ve frende farkı anlarsın
Arabanın ön ağırlık dengesi bozulacağı için yüksek süratlerde arka taraf kendini daha rahat salar.. Sende fark edersin zaten..
Yakıtta çok tasarruf bekleme.. Ama gidişinde değişikliği fark edersin çünkü 51 kg az bi rakam değil :)
turkerrr
28-09-2013, 09:04
51 kg her konuda fark eder coupe nin arkası virajlarda gezinmeyi seviyor biraz arkadan ağırlık atınca daha cok gezinebilir ...
51 kilo nerden baksan 1-1,5 boy yapar.....
Açıkçası bende bu kadar fark edeceğini bilmiyordum.İyi oldu öğrendiğim bende de bi 50kg'a yakın fazladan ağırlık var.Gideyimde depoya kaldırayım onları.:D
Ayrıca en son arkadaşın focusla kalkmıştım beni neden geçtiğini anladım.Akşam bir daha kalkalımda görsün gerçekleri:D