Orijinalini görmek için tıklayınız : astra gsi sfi & astra gsi sfi Lexmaul
http://videos.streetfire.net/video/astra-gsi-astra-gsi_169015.htm
arkadaşlar istanbuldan geldiler saolsunlar kırmadım onları deneyelim dediler denedik ve gittiler :heyoo:
VeNoM_35
01-07-2008, 01:01
Diğer araba standart ise senin biraz daha iyi olman gerekirdi sanki. Bana öyle geldi yani..
standart değil geçilince öle konuşuyolar kameraya msnde ve ortamda hiç öle sözler sölemediler çok iddalı geldiler hatta iki gsi biride kırmızı onunda videosu var onuda koyacağım geçilince bahane konuşmalar
VeNoM_35
01-07-2008, 01:05
Herneyse sonuçta geçmişsin, arabalarda ne olduğu çok da önemli değil..
chiefkadir
01-07-2008, 01:05
Maşallah ibrahim araban dahada iyiye doğru gidiyo..devam..
saol abi rodaj bittikten beri gün ve gün açılıyor araba eksantrikleride koyunca tam olacak inşallah
çipsiz 3te nası 160 göruo f18mı var kı?
video eğlencelı olmus elıne sağlık ıbrahım;)
demekki 18 varmış baksana okadar gittiğine göre :)
:) olabilir bilemıcem ama cok dusuk ıhtımal..:)
f18 bende var f20 söktüm ama çok pişman oldum f20 f18den daha kısaolduğunu anladım
Diğer araba standart ise senin biraz daha iyi olman gerekirdi sanki. Bana öyle geldi yani..
doru sölüyosun ben yazmayı unuttum adamlar üç korna çalıcak die beklyorum 2 kornada galıyolar ben de hep 3 beklerken peşlerine basıyordum diğer videodada göreceksiniz kornayı onlar çalıyor 2 korna bende peşlerine dipgaz :)
f18 bende var f20 söktüm ama çok pişman oldum f20 f18den daha kısaolduğunu anladım
yanii.. f20 yi bile kısaltıolar(kısa oranlısı var) sen ıyıce uzatmısın neyse olsun:p
elimizde suan f16 var nasipse onu takacağım ozaman biraz daha hızlı devir kaldırabiliriz
uyuyosa neden olmasın;)
elınde belkı yoktur yardımcı olur dıye dusundum..
http://img119.imageshack.us/img119/8625/ratiosqc4.gif
f16 uymazsa f20 short ratıo dişlisi getırtılebilir;)
bak bu değerler bende yoktu yollaman iyi oldu çok saol
chiefkadir
01-07-2008, 14:41
F16 Cr gerisi yalan ;) Denedik gördük zamanında sende biliyon ibo ..Araştır bul ;)
abi var ama cr olduğuna emin değilim cr değilse iş görmezmi diyorsun
chiefkadir
01-07-2008, 14:47
Cr değilse uzundur oda işini görmez. Üzerinde işareti var bakarsın ;)
tamam abi f16 yazan kısımda değilmi
flexamin
01-07-2008, 14:57
maşallah ibrahim.. 41 kere maşallah..
Ankara ya yolun düşerse mutalaka denemek isterim senle
inşallah ama ankaraya sanmam işim düşsün senin işin düşerse butaraflara ozaman deneriz :)
tamam abi f16 yazan kısımda değilmi
evet yanında yazar;)
kadir abi cr çok kısa olmasın, bide gerçi 7000 ustunu çevırtıodun dımı ıbrahım sen?
chiefkadir
01-07-2008, 15:41
Lastiğin çap durumuna göre 5.Vites 7250 de 235 görür ki oda yeter ;)
flexamin
01-07-2008, 15:57
inşallah ama ankaraya sanmam işim düşsün senin işin düşerse butaraflara ozaman deneriz :)
inşallah işim düşerse ve geldiğimde hemen ararım seni kardeşim.. tekrar kazasız belasız kullan kardeşim
dragon07
01-07-2008, 17:31
kaybolmayan astralar arıyoruz ibrahim abi :) maşallah eksantrlksiz böyke ise eksantrikli halini düşünemiyorum maşallaH
evet yanında yazar;)
kadir abi cr çok kısa olmasın, bide gerçi 7000 ustunu çevırtıodun dımı ıbrahım sen?
evet 7300 çeviriyorum sürekli
Lastiğin çap durumuna göre 5.Vites 7250 de 235 görür ki oda yeter ;)
ben bu haliile kadranı dayıyorum abi maşallah fark etmez 210 da yapsa yeter ama hemen hızlanması öenmli benim için
kaybolmayan astralar arıyoruz ibrahim abi :) maşallah eksantrlksiz böyke ise eksantrikli halini düşünemiyorum maşallaH
saol efe inşallah tekrar eskisi gibi sıkı makinaları arkadan kovalayacağım
roll için ucuz yollu modifiye kısa şanzıman-ufak lastik ve hafiflik :)
Eray Yümsel
01-07-2008, 21:09
meaşallahh :)
illa ibiza 1.4 getirticen ibo :) egzostta yaptım makineye bugün biri bindi sattım gitti çocua... :D
olm iyi sattın valla arabayı manyak bişiydi zaten alan adamda gidişi için almıştır kesin onu eğer satmasaydın kesin elinde patlayacaktı basmaktan
roll için ucuz yollu modifiye kısa şanzıman-ufak lastik ve hafiflik :)
kuvvetli motor için gerekli değil bence