Orijinalini görmek için tıklayınız : Porsche Projesi yapmak isteyenlere!
Nette dolanırkan (daha dorusu kendime araba bakarken) bu ilanı buldum.Proje yapmak isteyen arkadaşlara duyrulur.Aracın dışı temiz duruo.İlgilenenler bence bi baksın!:D
http://www.sahibinden.com/porsche_911_sc_cok_nadir_bir_modelWQQaXQQ7931613WQ QpXQQdisplayitem
15bin€ da etmez :) targa vardı 79 model 35 milyara yurur halde
Bencede 15.000 etmez.Ama satan klasik olduğunu ve sınırlı üretim olduğunu iddaa edio.Porsche'ler hakkında fazla bilgim yok ama söledii modeli bende ilk defa duydum.:D Ama hani ilgilenen yada meraklısı arkadaşlar wardır sitede die ekledim....Umrm işe yarar!
Bide motor bozuk cok fazla bence buna b20 takalım dolduralım :)
:D:D:D Olabilir, yada biz buna RS 3 motoru takıp onu yükleyelim.Hemde orjinalliği bozulmamış olur!
Hakkat ilginç bir proce olur fakat, parça da acip sıkıntı yaşanır. Sabırdan çok likit lazım buna :D :D :D
bana çok orjinal bi arabaymış gibi gelmedi, arka çamurluklarda bazıalrında hava holü oluyo bazılarında ise daha farklı benim hatırladığım kadarıyla. sanki bundakileri sonradan kendileri yapmış :S ztn stop camlarına bakarsanız sonradan boyama ve ya folyo tuning olduğunu anlarsınız..
ahmetuygur
01-07-2008, 12:20
zaten öled bi tezatki yurt dısına cıkıcamd diyo ve takas olur yazmıs :)
coolvtec
01-07-2008, 13:06
yaramaz bize