PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : otomobil fotografcılıgı

f.v.güngör
28-09-2013, 16:30
öncelikle insallah konuyu yanlış yere acmıyorumdur insallah öyle bişey yaptısamda af olla

foruma ilk kayıt oldugum zamanlarda yazmıştım bunu cok genç bi fotografcıyım ilk yazdıgımda bi semt stüdyosunda calsıyordum simdi bir ajansda calısıyorum ve pazar günleri izin günlerim

bu günleri bosa gecirmek istemiyorum ve sitemizde ki abilerimizin otomobillerini cekmek istiyorum dünya üzerinde cok yargın olan otomobill fotografcılıgı konusunda ülkemizde mert gündogdu bası cekiyor

bende kendimi gelistirmek adına istanbul içi avrupa asya yakası fark etmezsizin cekimler yapmak istiyorum

illetisim https://www.facebook.com/furkan.gungor.

tel:0554 502 98 36

hiç bi ücret talep etmezsizin olacak cekimlerimiz bi yerlere gelebilmek için ilginiz için teşekkür ederim saygılar sunarım iyi forumlar

serkan demir
28-09-2013, 16:40
tebrikler başarılarının devamını dilerim, umarım sende Mert gibi bir fotoğrafcı olursun :)

f.v.güngör
28-09-2013, 16:41
tebrikler başarılarının devamını dilerim, umarım sende Mert gibi bir fotoğrafcı olursun :)

insallah sizinde yardımlarınızla :)

muratburunce
28-09-2013, 16:44

ankarada olsan peşine çok adam takardım :D ankaraya gelirsen mutlaka tanışmak isterim fotoda çekeriz :)

By_HaNNibaLL
28-09-2013, 16:45
Hoşgeldin aramiza çektiğin fotoraflardan var mi bize sunabileceğin

f.v.güngör
28-09-2013, 16:46
ankarada olsan peşine çok adam takardım :D ankaraya gelirsen mutlaka tanışmak isterim fotoda çekeriz :)

eger cok cekim yapabileceksem günü birlik gelebilirim :)

Gokmen Erbas
28-09-2013, 16:46
Basarilar dilerim. Yarın olimpiyat stadında drift antremanı var gel tanısırız birlikte cekeriz. Ekipmanın neler?

f.v.güngör
28-09-2013, 16:47
Hoşgeldin aramiza çektiğin fotoraflardan var mi bize sunabileceğin

https://www.facebook.com/furkangungorphotography?fref=ts

böyle bi sayfam var ama hem iş hemde facebookdaki fotografcı gibi olanlar yüzünden fazla sayfaya asılmıyorum yani :)

athem
28-09-2013, 16:48
Istanbulun neresindesiniz?

f.v.güngör
28-09-2013, 16:50
Basarilar dilerim. Yarın olimpiyat stadında drift antremanı var gel tanısırız birlikte cekeriz. Ekipmanın neler?

nikon D5100 18 -55 vr hoya polarızer filtre slik marka tripod

dandikmiş demeyin ufakdan artık

tabi facebooktan ekleye bilirseniz saat falan hem daha iyi bilgi alabilirim

f.v.güngör
28-09-2013, 16:51
Istanbulun neresindesiniz?

gaziosmanpasadayım ama siz cekim var deyin tuzlaya bile gelirim :)

muratburunce
28-09-2013, 16:52
eger cok cekim yapabileceksem günü birlik gelebilirim :)

arkadaşları ayarlim sana söylim sayı uyarsa çıkar gelirsin hem misafirimiz olursun hem tanışırız hemde foto çekersin :)

f.v.güngör
28-09-2013, 16:53
arkadaşları ayarlim sana söylim sayı uyarsa çıkar gelirsin hem misafirimiz olursun hem tanışırız hemde foto çekersin :)

cok iyi olur abicim facebook hesabımın linki yukarda var itibata gecersiniz :)

muratburunce
28-09-2013, 17:01
cok iyi olur abicim facebook hesabımın linki yukarda var itibata gecersiniz :)

tamam kardeşim ekliyorum seni kabul edersin :)

grubuda ekledim...

f.v.güngör
28-09-2013, 17:02

tamam abicim :) ekleyin bekliyorum :)

5500
28-09-2013, 17:04
Başarılar dilerim..
Nacizane 'tavsiye'm photography yerine güzel dilimizin güzel kelimelerinden kullanabilirsin..

f.v.güngör
28-09-2013, 17:05
Başarılar dilerim..
Nacizane 'tavsiye'm photography yerine güzel dilimizin güzel kelimelerinden kullanabilirsin..

tabi haklısınız ama ilerde dünyaya acılırsak die öyle bisey yapmıstım :D cok teşekkür ederim

Gökhan Bilgin
28-09-2013, 17:06
Kolay gelsin şimdiden bekliyoruz çektiğin fotoğrafları :)

f.v.güngör
28-09-2013, 17:06
Kolay gelsin şimdiden bekliyoruzektiğin fotoğrafları :)

cok yakında :)

Gokmen Erbas
28-09-2013, 17:08
nikon D5100 18 -55 vr hoya polarızer filtre slik marka tripod

dandikmiş demeyin ufakdan artık

tabi facebooktan ekleye bilirseniz saat falan hem daha iyi bilgi alabilirim

Oglen 2-3ten sonra gel iste bizi gorursun orda 😉

GÖKTÜRK
28-09-2013, 17:08
inşallah istediğin sonuçlar elde edersin bendede aynı cihaz var parayı halledince lensi değişicem lens haricinde cihazdan cok memnunum

JackJones
28-09-2013, 18:44
başarılar... bende ilgileniyorum herkes canon 550d bulabilirsen al diyor eğer bulursam alıp bende başlayacağım...

f.v.güngör
28-09-2013, 20:14

tm ben saat 1 bucuk gibi ordayım :D

f.v.güngör
28-09-2013, 20:15
inşallah istediğin sonuçlar elde edersin bendede aynı cihaz var parayı halledince lensi değişicem lens haricinde cihazdan cok memnunum

5100 giriş sınıf olarak mukenmel bi makine gercekten canon 550 falan yanında yalan bide otofocus olaydı iyidi

f.v.güngör
28-09-2013, 20:21
başarılar... bende ilgileniyorum herkes canon 550d bulabilirsen al diyor eğer bulursam alıp bende başlayacağım...

teşekkür ederim :) 5100 tavsire ederim

f.v.güngör
28-09-2013, 21:33

özelden numaranızı atarmısınız ?

mmtrıza
28-09-2013, 21:33
başarılar diliyorum bende çok seviyorum fotograf çekmeyi

yukardada belirtilmiş olimpiyattaki etkinlik senin için bulunmaz nimet olmuş bence bol bol fotograflara bakarak ilham alıp iyi kareler yakalaman dileğiyle

bende ingilizce yerine Türkçe kullanmanı tavsiye ederim itici geliyor ;)

f.v.güngör
29-09-2013, 01:34
başarılar diliyorum bende çok seviyorum fotograf çekmeyi

yukardada belirtilmiş olimpiyattaki etkinlik senin için bulunmaz nimet olmuş bence bol bol fotograflara bakarak ilham alıp iyi kareler yakalaman dileğiyle

bende ingilizce yerine Türkçe kullanmanı tavsiye ederim itici geliyor ;)

evet heyecandan uyuyamıyorumm ya :)

sayfa 100 gecti isim degistiremeyiz artık :) cok tesekkür ederim :)

OmeR-FE
29-09-2013, 06:35
Basarilar dilerim kardesim.
Zamanla guzel isler cikarticagina inaniyorum.

fastchild
29-09-2013, 09:17
gaziosmanpaşa - küçükköy ve çevresi cumartesi akşamları carrefour otoparkında felan buluşuyor

http://www.techturkey.com/forum/members/16040-burak-e.html

burak abiye ulaş buluşmalarda felan foto çekimine başla oradan bi devamıda gelir önemli olan çevre edinmek

Berk007
29-09-2013, 11:25
çok fotoğraf inceleyip çok fazla çekim yapman lazım.
photoshop mutlaka öğrenmen lazım.

ülkemizde bu konuda çok iyi isimler var.

mert gündoğdu, yılmaz söyleyici, mert songül, koray emniyetli, onur demir, alp emre göksel ... vb
takip etmelisin.

ozkanfaruk
29-09-2013, 11:32
Güzel fotoğraf için, hayal gücü,severek yapmak,teknik bilgi,iyi araç olsun, sonra Allah selamet versin... :)

brs852
29-09-2013, 11:52
umarım başarılı olur kendini bu konuda geliştirip daha iyi yerlere gelirsin..

f.v.güngör
29-09-2013, 15:46
gaziosmanpaşa - küçükköy ve çevresi cumartesi akşamları carrefour otoparkında felan buluşuyor

http://www.techturkey.com/forum/members/16040-burak-e.html

burak abiye ulaş buluşmalarda felan foto çekimine başla oradan bi devamıda gelir önemli olan çevre edinmek

cok tesekkür ederim :)

f.v.güngör
29-09-2013, 15:48
çok fotoğraf inceleyip çok fazla çekim yapman lazım.
photoshop mutlaka öğrenmen lazım.

ülkemizde bu konuda çok iyi isimler var.

mert gündoğdu, yılmaz söyleyici, mert songül, koray emniyetli, onur demir, alp emre göksel ... vb
takip etmelisin.

photoshop konusunda sıkıntım yok allaha sükür bugun bi fotograf ajansında calısa biliyorsam shopumada güvenirim

hepsini takip ediyorum zaten cok yakında onlar bni takip edecek :)

f.v.güngör
29-09-2013, 15:52
Güzel fotoğraf için, hayal gücü,severek yapmak,teknik bilgi,iyi araç olsun, sonra Allah selamet versin... :)

kesinlikle dogru :)

umarım başarılı olur kendini bu konuda geliştirip daha iyi yerlere gelirsin..

insallah temenimizde o zaten :)

atii
29-09-2013, 16:47
ankara için +1 (+10 arac)

Le10ur
29-09-2013, 17:20

grubuda ekledim...

hocam bızde ankaradayız ama foto makınesı de var oylece yatıyor bıze de bı yardım et :)

Berk007
29-09-2013, 17:55
photoshop konusunda sıkıntım yok allaha sükür bugun bi fotograf ajansında calısa biliyorsam shopumada güvenirim

hepsini takip ediyorum zaten cok yakında onlar bni takip edecek :)

ALPEMRE GOKSEL - Automotive Photography | Istanbul (http://www.alpemregoksel.com)

bi incele bence :))

bir de örnek göster bakalım, nasılmış otomobil fotoğrafındaki bakış açın.

f.v.güngör
29-09-2013, 18:24
ankara için +1 (+10 arac)

en kısa zamanda bi ankara turu yapmayı duşunuyorum valla istanbuldan daha cok talep var :)

f.v.güngör
29-09-2013, 18:29
ALPEMRE GOKSEL - Automotive Photography | Istanbul (http://www.alpemregoksel.com)

biliyorum bu fotografları acık konusmak gerekirse cokda begenmiyorum ha iyi degil demiyorum türkiye şartlarında cok bile iyi ama elipmanı saglam daha iyi olabilir

benim gözümde en iyi Chris Benny

.: Chris Benny Imaging :. (http://chrisbennyimaging.com/)

Ramcho®
29-09-2013, 18:56
müsait olduğun bir gün ararsan çekim yapabilirsin..

0535 866 49 84

Ramazan BURAN

f.v.güngör
29-09-2013, 19:45
müsait olduğun bir gün ararsan çekim yapabilirsin..

0535 866 49 84

Ramazan BURAN
tabi cok iyi olur https://www.facebook.com/furkan.gungor.104418 burtan itibata geçerseniz daha iyi yardımcı olabilirim istanbulun neresinden di

Kakus
29-09-2013, 19:58
gaziosmanpasadayım ama siz cekim var deyin tuzlaya bile gelirim :)

Tuzla'ya "bile" demeyin yahu! : )))

Mert Gündoğdu Photography (http://www.mertgundogdu.com/)

İncele biraz. : )

63owen63
29-09-2013, 19:58
Kardeşim yolun acık olsun, mutlaka teorik olarak sürekli kendini geliştir, fotograf öyle görünmese de çok ciddi alan bilgisi istiyor.. Sıradandan öte olmak istiyorsan eger..

f.v.güngör
29-09-2013, 20:30
Tuzla'ya "bile" demeyin yahu! : )))

Mert Gündoğdu Photography (http://www.mertgundogdu.com/)

İncele biraz. : )

mert abiyi yakından takip ediyorum :)

Kardeşim yolun acık olsun, mutlaka teorik olarak sürekli kendini geliştir, fotograf öyle görünmese de çok ciddi alan bilgisi istiyor.. Sıradandan öte olmak istiyorsan eger..

ürün fotografcılıgı olarak geliştiriyorum simdilik kendimi otomobil cekimlerinede pazar günümü arıyacam sizlerde arabalarınızla bana yardımcı olursanız :)

Bad-Fast
29-09-2013, 20:41
genelde çekilen fotoların hepsinde YOĞUN photoshop var mı yoksa makine de mi bitiyor iş .

f.v.güngör
29-09-2013, 20:50
genelde çekilen fotoların hepsinde YOĞUN photoshop var mı yoksa makine de mi bitiyor iş .

fotografcıya baglı o birazda cünkü photoshopu kuvetli olan shopla götürür işi ama adam elindeki makine ve ısık kaynakları kuvetlidir imkanları iyidir elinden geldigi kadar cekimde bittirmeye calısır ama mudale edilmeyen fotograf olacagını sanmıyorum

f.v.güngör
29-09-2013, 20:53
Instagram (http://instagram.com/p/e2tnA_q-mt/#)

http://k1309.hizliresim.com/1f/x/t4c4q.jpg

eski cekimlerden simdi shop yapasım geldi :)

Bad-Fast
29-09-2013, 20:57
shop u öğrenceğimiz bi kaynak var mı peki :)

f.v.güngör
29-09-2013, 21:19
shop u öğrenceğimiz bi kaynak var mı peki :)

canontürk tavsiye ederim canoncu degilim ama ordan güzel bi ortam ve egtime yonendire bilirler deneme yöntemile ögrene bilirsin ama temeli ögrenirsin veya workshopa gidebilirsin

GÖKTÜRK
29-09-2013, 21:21
bence açık konuşmak gerekirse fotoğraf işinde herşey shop , çok iyi bi fotoğrafcı ankarada isim vermiyorum araba fotoğrafı cekmiyo ama katalog çekimleri vs dünya capında calısan bi abimin söylediği fotoğrafı herkes çeker ama shopu herkes yapamaz

Bad-Fast
29-09-2013, 21:28
canontürk tavsiye ederim canoncu degilim ama ordan güzel bi ortam ve egtime yonendire bilirler deneme yöntemile ögrene bilirsin ama temeli ögrenirsin veya workshopa gidebilirsin

eyv. kardeşim hobi olarak ilgilenicem ilerde şimdiden araştırıyordum bende ;)

serkan demir
29-09-2013, 21:58

şişli'deyiz musait bir zamanda haberleşiriz 3,5 araba ayarlarız sana akşama kadar çekersin :)

f.v.güngör
29-09-2013, 22:40
şişli'deyiz musait bir zamanda haberleşiriz 3,5 araba ayarlarız sana akşama kadar çekersin :)

çokk iyi olur :D

Ramiz
29-09-2013, 22:42
bence açık konuşmak gerekirse fotoğraf işinde herşey shop , çok iyi bi fotoğrafcı ankarada isim vermiyorum araba fotoğrafı cekmiyo ama katalog çekimleri vs dünya capında calısan bi abimin söylediği fotoğrafı herkes çeker ama shopu herkes yapamaz

yanlış bilgi :icon13:

f.v.güngör
29-09-2013, 22:58
yanlış bilgi :icon13:

malesef öyle

Ramcho®
30-09-2013, 09:17
tabi cok iyi olur https://www.facebook.com/furkan.gungor.104418 burtan itibata geçerseniz daha iyi yardımcı olabilirim istanbulun neresinden di

başakşehir de de olabilir otocenter bağcılarda da olabilir. kardeşim.

imprezaWRC
30-09-2013, 09:50
biliyorum bu fotografları acık konusmak gerekirse cokda begenmiyorum ha iyi degil demiyorum türkiye şartlarında cok bile iyi ama elipmanı saglam daha iyi olabilir

benim gözümde en iyi Chris Benny

.: Chris Benny Imaging :. (http://chrisbennyimaging.com/)

Chris Benny dediğin adamın fotoğraflarının çoğunu yattığı yerden yaptığınıda biliyorsundur sanırım. Fotoğraf diye baktığın çoğu şey aslında CGI, adamlar artık photoshop devrini kapattı, hatta fotoğraf çekmeyide bıraktı, yattıkları yerden yapıyorlar herşeyi.
Moral bozmayayım ama Chris Benny dediğin muhteremde gayet ortalama birisi, onun gibi bu piyasada bu tarz fotoğraf çeken pardon yaratan çok adam var.

AHMET1907
30-09-2013, 10:04
önce iyi bir gözün olacak fotoğrafi çekeceksin, ps nasil olsa öğrenilir kimse anasının karnında öğrenmedi

yasko
30-09-2013, 10:29
güzel düşünmüşsün Başarılar diliyorum kardeşim nezmn istersen gel beylikdüzündeyim araçlarımın resmini çekebilirsin..

FATİH
30-09-2013, 10:48
@imprezaWRC; aynen katılıyorum. ;)

hatta arka sayfada geçen isimlerin çoğunun çekimleri daha güzel gelir bana.

imprezaWRC
30-09-2013, 11:48
@imprezaWRC; aynen katılıyorum. ;)

hatta arka sayfada geçen isimlerin çoğunun çekimleri daha güzel gelir bana.

Kusura bakılmasında, iyi niyetle bak burayı, bu adamın işlerini incele diyenlere, henüz yolun başında olan birinin yok ben bunları beğenmiyorum demesi de garip kaçıyor. O zaman da derler, senin elinde ne var da, gösterilenleri beğenmiyorsun.
Hoş, facebook linkleri halka açık değil, üye olmayan göremiyor, varmıdır başkasının işine burun kıvırtacak fotoğraflar bilemem ama kendini geliştirmek istiyorsan ve henüz daha yolun başındaysan, yolun yarısını bitirmiş ve bu işten ekmek yiyenlerin işlerine de burun kıvırmamak lazım diye düşünüyorum.

PS, ana karnında öğrenilmiyor, zaten artık adamlarda ps ile uğraşmıyor, dediğim gibi adamlar artık ekran başında çizim yapıyor. Yani artık her görülen fotoğraf değil, resimde olabilir. Bazılarında CGI ile fotoğrafı ayırt etmekte tereddüt yaşayabiliyorsun.

Neyse, niyetim heves kırmak değil. Rastgelsin...

imprezaWRC
30-09-2013, 11:48
Instagram (http://instagram.com/p/e2tnA_q-mt/#)

http://k1309.hizliresim.com/1f/x/t4c4q.jpg

eski cekimlerden simdi shop yapasım geldi :)

Photoshop yapılmış hali mi bu ?

Ko®ay
30-09-2013, 11:59

Bu mesafeden bir aracın sis farı açıkken zaten fotoğraf çekilmez,sağlıklı odaklama ve netlik gerçekleşmez..

Konu içerisinden bende tavsiye edilmişim bu güzel bişey,teşekkür ediyorum Berk.. fakat sizede katılıyorum dediğiniz gibi bir çok kişi şu kişiyi incele falan gibi tavisiyelerde bulunmuş fakat biraz ukalaca yaklaşılmış gibi gördüm ben bu yanlış..

Eğer bu işte belli yerlere gelmek istiyorsan iş birazda mütevazilikten geçer,başkasını kıskanmakla,*** atmakla yada burun kıvırmakla olmaz..
Tecrübe ile sabittir böyle insanlar görüyoruz maalesef, umarım açıklayıcı olmuşumdur.

Allah işini rast getirsin kardeşim..

f.v.güngör
30-09-2013, 12:02

tabi o zaman bu pazar diyelimmi

f.v.güngör
30-09-2013, 12:04
Chris Benny dediğin adamın fotoğraflarının çoğunu yattığı yerden yaptığınıda biliyorsundur sanırım. Fotoğraf diye baktığın çoğu şey aslında CGI, adamlar artık photoshop devrini kapattı, hatta fotoğraf çekmeyide bıraktı, yattıkları yerden yapıyorlar herşeyi.
Moral bozmayayım ama Chris Benny dediğin muhteremde gayet ortalama birisi, onun gibi bu piyasada bu tarz fotoğraf çeken pardon yaratan çok adam var.

o benim favorim dedim ne tarz yaptıgınıda biliyorum sadece favorimin o oldugunu o dalda size onlarca isim saya bilirimde

Ramcho®
30-09-2013, 12:04

bana gelmeden 2 gün önce haber ver hazırlıyım arabayı ;)

f.v.güngör
30-09-2013, 12:05

hayır yapım asaması

imprezaWRC
30-09-2013, 12:09
Bu mesafeden bir aracın sis farı açıkken zaten fotoğraf çekilmez,sağlıklı odaklama ve netlik gerçekleşmez..

Konu içerisinden bende tavsiye edilmişim bu güzel bişey,teşekkür ediyorum Berk.. fakat sizede katılıyorum dediğiniz gibi bir çok kişi şu kişiyi incele falan gibi tavisiyelerde bulunmuş fakat biraz ukalaca yaklaşılmış gibi gördüm ben bu yanlış..

Eğer bu işte belli yerlere gelmek istiyorsan iş birazda mütevazilikten geçer,başkasını kıskanmakla,*** atmakla yada burun kıvırmakla olmaz..
Tecrübe ile sabittir böyle insanlar görüyoruz maalesef, umarım açıklayıcı olmuşumdur.

Sis farını geçtim, arka plan inanılmaz kalabalık. Otomobilin kaputuna sütun saplanmış gibi duruyor.
Fotoğraf çekerken arka planada önem vermek lazım. Bu kadar kalabalık arka planı olan ve ışık patlamaları olmuş bir fotoğrafa istediğin kadar photoshop yap. İstersende Nikonun programlarını kullan yine olmaz. Photoshop'la önce o arka planı temizlemek lazım, saplanan sütunu silmek lazım. Işık patlamasını filtrelemek lazım, lazımda lazım...

Seninle aynı pencereden bakmışız, demekki o şekilde algılayan bir ben değilmişim. Evet, dediğin gibi önce mütevazi ve eleştirilerede çok açık olmak lazım, her ne kadar bazen klavyenin soğukluğundan karşı taraf yanlış anlaşılsada...

f.v.güngör
30-09-2013, 12:12

biraz yanlış anlasılmısım anlasılan ama o fotografta tripod yok yere koyularak cekilmiş kit bi makinele uzun pozlama diger türlü isola gren olayını sevmedigimden o sekilde bi cekim yapmıstım haklısınız tabi bunlar zamanla olacak seyler görüsümü bellirtim herkezin bi tarzı ve bakıs acısı var

fotografcılık konusunda tavsire edilenlerin cogunu takip ediyorum ve fotografcı olarak tanımalamıyorum acıkcası tamam göze hoş geliyor olabilir ama bnm tarzım degil bende ekipmanımı kuvvetlendirdigim zaman karsılastıra bileceginiz fotograflar sergileyecem ama suan yapacagım kit lens giris sınıfı makine tripod ve filte yetersiz oldugunu biliyorum o yüzden fazla

baş kaldıramıyorum yani daha iyisini yaparım diyemiyorum suan

ama ilerde belki bu konuda konusa biliriz fakat fotografcılık konusunda ürün fotografcılıgı ve stüdyo olarak stüdyoda % 75 oldugumu söylere bilirim

ürün konusunda henüz % 30 40 lardayım ki bunun sonu yok yani tamam ben bu işi bittirdim artık bende iyisi yok diyemiyorsun cünkü sürekli güncel bi meslek

peki siz kendinizi fotografcı olarak tanımlaya biliyormusunuz ?

imprezaWRC
30-09-2013, 12:13
o benim favorim dedim ne tarz yaptıgınıda biliyorum sadece favorimin o oldugunu o dalda size onlarca isim saya bilirimde

Teşekkür ederim, isim saymana gerek yok, otomobil fotoğrafçılarının üye olduğu derneği takip ediyorum :)

f.v.güngör
30-09-2013, 12:16
Sis farını geçtim, arka plan inanılmaz kalabalık. Otomobilin kaputuna sütun saplanmış gibi duruyor.
Fotoğraf çekerken arka planada önem vermek lazım. Bu kadar kalabalık arka planı olan ve ışık patlamaları olmuş bir fotoğrafa istediğin kadar photoshop yap. İstersende Nikonun programlarını kullan yine olmaz. Photoshop'la önce o arka planı temizlemek lazım, saplanan sütunu silmek lazım. Işık patlamasını filtrelemek lazım, lazımda lazım...

Seninle aynı pencereden bakmışız, demekki o şekilde algılayan bir ben değilmişim. Evet, dediğin gibi önce mütevazi ve eleştirilerede çok açık olmak lazım, her ne kadar bazen klavyenin soğukluğundan karşı taraf yanlış anlaşılsada...

ha size bu fotograf profosyonel diemiyorum cunku arkadasla gezerken cekilmiş bi fotograf elestiriye acıgım tabi istediginiz gibi yorumlarsınız ve bende bundan ders alırım

Ahmet_28
30-09-2013, 12:17

pazar günü buralar banada uygun kardeşim bende ikitellideyim .

f.v.güngör
30-09-2013, 12:17
bana gelmeden 2 gün önce haber ver hazırlıyım arabayı ;)

cuma aksamı yazarım ben size :)

f.v.güngör
30-09-2013, 12:18
pazar günü buralar banada uygun kardeşim bende ikitellideyim .

ortak bi bulusma yaparız o zaman cok daha iyi olur :)

Ko®ay
30-09-2013, 12:19
biraz yanlış anlasılmısım anlasılan ama o fotografta tripod yok yere koyularak cekilmiş kit bi makinele uzun pozlama diger türlü isola gren olayını sevmedigimden o sekilde bi cekim yapmıstım haklısınız tabi bunlar zamanla olacak seyler görüsümü bellirtim herkezin bi tarzı ve bakıs acısı var

fotografcılık konusunda tavsire edilenlerin cogunu takip ediyorum ve fotografcı olarak tanımalamıyorum acıkcası tamam göze hoş geliyor olabilir ama bnm tarzım degil bende ekipmanımı kuvvetlendirdigim zaman karsılastıra bileceginiz fotograflar sergileyecem ama suan yapacagım kit lens giris sınıfı makine tripod ve filte yetersiz oldugunu biliyorum o yüzden fazla

baş kaldıramıyorum yani daha iyisini yaparım diyemiyorum suan

ama ilerde belki bu konuda konusa biliriz fakat fotografcılık konusunda ürün fotografcılıgı ve stüdyo olarak stüdyoda % 75 oldugumu söylere bilirim

ürün konusunda henüz % 30 40 lardayım ki bunun sonu yok yani tamam ben bu işi bittirdim artık bende iyisi yok diyemiyorsun cünkü sürekli güncel bi meslek

peki siz kendinizi fotografcı olarak tanımlaya biliyormusunuz ?

Sen hala işin özünü kavrayamamışsın kardeşim ! Ben ne diyorum sen ne diyorsun ?
Fotoğrafçılık ne zamandan beri tanımlanabilecek bir kavram haline geldide ben bilmiyorum ? sen daha 17 yaşında burda bir çok kişiye nasihat verir olmuşsun bu şekilde bi yerlere gelemezsin yanlış yapıyorsun !

f.v.güngör
Teşekkür ederim, isim saymana gerek yok, otomobil fotoğrafçılarının üye olduğu derneği takip ediyorum :)

33 yasına göre uygun bi espiri anlarısı iyi forumlar diliyorum :D

Ahmet_28

evet senide ayrı ayrı yormamış oluruz iyi denk geldi.

f.v.güngör
30-09-2013, 12:21
Fotoğrafçılık ne zamandan beri tanımlanabilecek bir kavram haline geldide ben bilmiyorum ? sen daha 17 yaşında burda bir çok kişiye nasihat verir olmuşsun bu şekilde bi yerlere gelemezsin yanlış yapıyorsun !

bu tartışmayı bi kaç hafta erteliyelim benmde ortaya kordugum işlerden sonra tartısa biliriz karsılıklı bi yerde oturip görüsleriniz bnm için gercekten önemli bi aksam bi yerde cay ısmarlamama izin verirseniz daha iyi konusabiliriz klavyederiz ve bende nasıl konusacagımı burda bilmiyorum biraz gencim atarlı konusuyorum af ola saygısızlık etisem

f.v.güngör
30-09-2013, 12:23
evet senide ayrı ayrı yormamış oluruz iyi denk geldi.

yormak degil ya zevk benim için :)

Ko®ay
30-09-2013, 12:27
bu tartışmayı bi kaç hafta erteliyelim benmde ortaya kordugum işlerden sonra tartısa biliriz karsılıklı bi yerde oturip görüsleriniz bnm için gercekten önemli bi aksam bi yerde cay ısmarlamama izin verirseniz daha iyi konusabiliriz klavyederiz ve bende nasıl konusacagımı burda bilmiyorum biraz gencim atarlı konusuyorum af ola saygısızlık etisem

Senden bir şeyler ıspatlamanı yada kanıtlamanı isteyen yok bu zaten yanlış olur bu işin acelesi olmaz ,istenmezde.. Akışına bırak bol bol fotoğraf izle bol bol fotoğraf çek mesele araç fotoğrafı çekmek değil her türlü fotoğraf çek.

Dediğim gibi ıspat peşinde koşma iyi olan zaten farkedilir ufaktan reklamınıda yaparsın olur biter piyasa zaten belli, çok acelecisin heyecanını anlayabiliyorum fakat sana tavsiyede bulunmak isteyen insanları umursamaz bir tavrın var bu insanlar boş yere burda parmak patlanmıyorlar klavye başında.Biraz onlara karşı saygılı olman gerek.

f.v.güngör
30-09-2013, 13:15
Senden bir şeyler ıspatlamanı yada kanıtlamanı isteyen yok bu zaten yanlış olur bu işin acelesi olmaz ,istenmezde.. Akışına bırak bol bol fotoğraf izle bol bol fotoğraf çek mesele araç fotoğrafı çekmek değil her türlü fotoğraf çek.

Dediğim gibi ıspat peşinde koşma iyi olan zaten farkedilir ufaktan reklamınıda yaparsın olur biter piyasa zaten belli, çok acelecisin heyecanını anlayabiliyorum fakat sana tavsiyede bulunmak isteyen insanları umursamaz bir tavrın var bu insanlar boş yere burda parmak patlanmıyorlar klavye başında.Biraz onlara karşı saygılı olman gerek.

cok haklısıniniz genclik iste

imprezaWRC
30-09-2013, 13:16
33 yasına göre uygun bi espiri anlarısı iyi forumlar diliyorum :D

Yüzüne çarpmak gibi olmasın;

Photographers (http://www.the-aop.org/find/photographers?specialism=7&combinedLocation=&letter=&displayMode=)

Biraz göz geçir, belki ukalalığını törpülersin.

Gerçi, ben zaten bunu da biliyordum da dersin ya neyse...

mmtrıza
30-09-2013, 14:10
fotoğraf çekmeden önce büyüklerin ile nasıl konuşman gerektiğini öğrenmelisin iyi niyeti ile herkes sana yardım etmeye çalışıyor ama senin yaklaşımın yanlış

furkantekfidan
30-09-2013, 14:20
edit .......

Ramiz
30-09-2013, 15:49
Bu iki videoda herşeyi masa başında hallderiz diyenlere gelsin :icon_wack

http://www.youtube.com/watch?v=iWO37TM4KaY

ford fusion Dave Hill

http://vimeo.com/24892914

arsenikli
30-09-2013, 16:15
faceden ekledim seni

imprezaWRC
30-09-2013, 16:20
Bu iki videoda herşeyi masa başında hallderiz diyenlere gelsin :icon_wack

Exclusive MINI JOHN COOPER WORKS GP Video: Scenes from the Official Photoshoot - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=iWO37TM4KaY)

ford fusion Dave Hill

110401 - Ford Fusion Ads - photo shoot on Vimeo (http://vimeo.com/24892914)

Ford'un son hali var mı ?

İkiside çok yaratıcı ve keyifli çalışma olmuş, adamlara helal olsun. (Bana dediysen masa başını, ben onu tamamen CGI için dedim, tanıştığım Alman fotoğrafçı manzarayıda CGI'da yapıyor :) )

Ramiz
30-09-2013, 16:26
Ford'un son hali var mı ?

İkiside çok yaratıcı ve keyifli çalışma olmuş, adamlara helal olsun. (Bana dediysen masa başını, ben onu tamamen CGI için dedim, tanıştığım Alman fotoğrafçı manzarayıda CGI'da yapıyor :) )

http://cache.krop.com/davehillphoto-5240d2fe14fcb83.jpg

http://cache.krop.com/davehillphoto-5240d2fe14fcb89.jpg

yok senle alakalı değil o mesaj subliminal di :D Dave Hill foroğrafçı çok başarılı hasselblad orta format ile çekmiş öyle gördüm :D ama makinaya kadar neler neler var orası ayrı :) buda sitesi
Dave Hill (http://www.davehillphoto.com/#/)

CGI ide ilk senden duydum varsa örnek siteler incelemek isterim , ayrıca masa başındada işler yapılır ama bence onlar artık fotoğraf değilde grafik tasarım vs oluyor. bence deneysel fotoğrafta aynı sınıfta

imprezaWRC
30-09-2013, 16:36
http://cache.krop.com/davehillphoto-5240d2fe14fcb83.jpg

http://cache.krop.com/davehillphoto-5240d2fe14fcb89.jpg

yok senle alakalı değil o mesaj subliminal di :D Dave Hill foroğrafçı çok başarılı hasselblad orta format ile çekmiş öyle gördüm :D ama makinaya kadar neler neler var orası ayrı :) buda sitesi
Dave Hill (http://www.davehillphoto.com/#/)

CGI ide ilk senden duydum varsa örnek siteler incelemek isterim , ayrıca masa başındada işler yapılır ama bence onlar artık fotoğraf değilde grafik tasarım vs oluyor. bence deneysel fotoğrafta aynı sınıfta

CGI için örnek RENÉ STAUD PHOTOGRAPHY (http://www.renestaud.com/) ayrıca, mucit macit bir heriftir. Özellikle Mercedes fotoğrafları CGI'dır. Mercedes kendisine dataları veriyor, o da ekibiyle harika işler yaratıyor.

Ramiz
30-09-2013, 16:50
CGI için örnek RENÉ STAUD PHOTOGRAPHY (http://www.renestaud.com/) ayrıca, mucit macit bir heriftir. Özellikle Mercedes fotoğrafları CGI'dır. Mercedes kendisine dataları veriyor, o da ekibiyle harika işler yaratıyor.

Sonuca baktığımızda başarılı

imprezaWRC
30-09-2013, 16:54
Sonuca baktığımızda başarılı

Portfolyosuna bir bak, özellikle ML fotoğrafları tamamen CGI, keza buz içinde ve üstünde olan otomobil fotoğraflarıda CGI :)

resatgurcuoglu61
30-09-2013, 16:56

:icon_tup:

Ramcho®
30-09-2013, 16:58

olabilir dediğim gibi araman 2 gün önceden olması yeterli.

Ramiz
30-09-2013, 17:01
Portfolyosuna bir bak, özellikle ML fotoğrafları tamamen CGI, keza buz içinde ve üstünde olan otomobil fotoğraflarıda CGI :)

inceledim kendi klasmanında başarılı

mmtrıza
30-09-2013, 17:03
#90 #91 adamlar aşmış durumda ilk kez gördüm tecrübe oldu teşekkürler :D

f.v.güngör
30-09-2013, 18:56
Yüzüne çarpmak gibi olmasın;

Photographers (http://www.the-aop.org/find/photographers?specialism=7&combinedLocation=&letter=&displayMode=)

Biraz göz geçir, belki ukalalığını törpülersin.

Gerçi, ben zaten bunu da biliyordum da dersin ya neyse...

bunu bilmiyordum :O

f.v.güngör
30-09-2013, 19:00
faceden ekledim seni

öyle bi bildirim gelmedi

olabilir dediğim gibi araman 2 gün önceden olması yeterli.

tamam cuma gününden paslasırız

0zan
30-09-2013, 22:25
qav540g denen bi quad ile havadan çekim olayına gireceğim bakalım nasıl olacak

Schumi
30-09-2013, 22:34

Bende DJI Phantom ile. Bakalım hayırlı olsun ikimizede.

imprezaWRC
01-10-2013, 09:24

Bende DJI Phantom ile. Bakalım hayırlı olsun ikimizede.

Takipteyim, bende helikopter almak niyetindeyim. :)

FATİH
01-10-2013, 11:48
bak arkadaşım, kimsenin burada senin yapacağın işe karşı çıktığı, alaya aldığı ya da şevkini kırmaya çalıştığı yok. senden çok daha daha tecrübeli adamlar sana güzellikle bazı şeyleri anlatmak istemişler. sen ise bu işe yıllarını vermiş isimleri, sanki onları beşe katlarmışsın gibi şeyler yazıp çizmişsin; bu yanlış...

ben 3-4 ay önce eos 600d aldım. bu işi bilenlerden, forumlardan, dergilerden araştırıp güzel kareler elde etmek ya da en azından çektiğim fotoğrafların hakkını verecek fotoğraflar olması için uğraşıyorum. mesela aracımın konusunda bulunan fotoğraflar... ne kadar basit, kalitesi düşük sıradan görüntüler. niye? çünkü ben bu işi bilmiyorum. fotoğraflarını sıklıkla takip ettiğim alper, onur veya berk arkadaşlarımız gibi stil ya da kalite veremiyorum fotoğraflara. çünkü geliştirmem gereken sayısız eksiğim var bu konuda. bunun farkındayım.

arkadaş güzel söylemiş: mütevazilik. konu ne olursa olsun yolun başındaki bi insan için en önemli nitelik kendisinden yukarıdakilere saygı duyup kendi çapını bilmesidir. "ben bugün buradayım ama yarın "inşallah" şurada olabilirim" diyebilmesidir. şu an seninki nedir biliyo musun? 20 yaşında arabayla kendince hareketler çizen birisinin schumacher'i beğenmiyorum demesidir...

yolun açık olsun kardeşim, inşallah istediğin seviyeye ulaşırsın.

SmT
01-10-2013, 12:26
Furkan şimdi benim anlamadığım bir durum var..Bende Strobist üzerine çalışan bir fotoğrafçıyım ve profesyonelim,ekmeğini yedim..
Sayfanıda beğendim fotoğraflarını incelemek için.Ancak sayfanda görebildiğim 7 tane fotoğraf var ! İşin daha kötü tarafı bunların 5 tanesi kamera arkası diyebileceğimiz fotoğraflar.
Şimdi benim gözümde liseli,özenti ergen denilen tayfadansın..Sen ne yaptın yada ne çektinde 'Photography,photographer' sıfatlarını hak edebilecek seviyeye geldin ?

Facebook yada Google'da şu yukardaki 2 kelimeyi arattığımda önüme binlerce sayfa çıkıyor (herkes fotoğrafçı,o kadar basit birşey bu) alayıda Teknosa'dan kit lensli 600D yada 5100'ünü almış ergen tayfası..İlk fotoğraflarıda ya set up yada çekmeye çalıştığı kız arkadaşı..Fotoğrafa dair hiçbirşey yok..

Önce elinde çektiğin bazı şeyler olmalıki o sıfatları hak edecek konuma gelebilesin...

Birde bazı mesajlarında daha iyi ekipman daha iyi fotoğraf gibi mesajlar yazmışsın..Emin ol sandığın gibi değil,hayalini kurduğun iki makinaya sahibim ama beni ilerleten makina olmadı.

f.v.güngör
01-10-2013, 20:32
bak arkadaşım, kimsenin burada senin yapacağın işe karşı çıktığı, alaya aldığı ya da şevkini kırmaya çalıştığı yok. senden çok daha daha tecrübeli adamlar sana güzellikle bazı şeyleri anlatmak istemişler. sen ise bu işe yıllarını vermiş isimleri, sanki onları beşe katlarmışsın gibi şeyler yazıp çizmişsin; bu yanlış...

ben 3-4 ay önce eos 600d aldım. bu işi bilenlerden, forumlardan, dergilerden araştırıp güzel kareler elde etmek ya da en azından çektiğim fotoğrafların hakkını verecek fotoğraflar olması için uğraşıyorum. mesela aracımın konusunda bulunan fotoğraflar... ne kadar basit, kalitesi düşük sıradan görüntüler. niye? çünkü ben bu işi bilmiyorum. fotoğraflarını sıklıkla takip ettiğim alper, onur veya berk arkadaşlarımız gibi stil ya da kalite veremiyorum fotoğraflara. çünkü geliştirmem gereken sayısız eksiğim var bu konuda. bunun farkındayım.

arkadaş güzel söylemiş: mütevazilik. konu ne olursa olsun yolun başındaki bi insan için en önemli nitelik kendisinden yukarıdakilere saygı duyup kendi çapını bilmesidir. "ben bugün buradayım ama yarın "inşallah" şurada olabilirim" diyebilmesidir. şu an seninki nedir biliyo musun? 20 yaşında arabayla kendince hareketler çizen birisinin schumacher'i beğenmiyorum demesidir...

yolun açık olsun kardeşim, inşallah istediğin seviyeye ulaşırsın.

ben begenip begenmedigimi söylüyorum tamam emekleri var ama ben begenmiyorum o imkanlarla daha iyisi yapıla bilir ki kendini begenmiş degilim mert abiyi cok yakından takip ediyorum söylediklerini dikkate alıyorum cok iyi oldugunu ve olacagınıda biliyorum benim bakış acım bu yani begenmedisem begenmedim derim.

Gökhan Bilgin
01-10-2013, 20:41
Berk abiyi fotoğraflarını beğendiğim herkesi takip ediyordum kendilerine birşeyler soruyordum ama yinede iyi fotoğraf çekemedim hiç misal bi örneğini paylaşayım umarım sen benim gibi olmazsın :)

http://s1310.hizliresim.com/1g/1/t63m9.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

f.v.güngör
01-10-2013, 20:45
Furkan şimdi benim anlamadığım bir durum var..Bende Strobist üzerine çalışan bir fotoğrafçıyım ve profesyonelim,ekmeğini yedim..
Sayfanıda beğendim fotoğraflarını incelemek için.Ancak sayfanda görebildiğim 7 tane fotoğraf var ! İşin daha kötü tarafı bunların 5 tanesi kamera arkası diyebileceğimiz fotoğraflar.
Şimdi benim gözümde liseli,özenti ergen denilen tayfadansın..Sen ne yaptın yada ne çektinde 'Photography,photographer' sıfatlarını hak edebilecek seviyeye geldin ?

Facebook yada Google'da şu yukardaki 2 kelimeyi arattığımda önüme binlerce sayfa çıkıyor (herkes fotoğrafçı,o kadar basit birşey bu) alayıda Teknosa'dan kit lensli 600D yada 5100'ünü almış ergen tayfası..İlk fotoğraflarıda ya set up yada çekmeye çalıştığı kız arkadaşı..Fotoğrafa dair hiçbirşey yok..

Önce elinde çektiğin bazı şeyler olmalıki o sıfatları hak edecek konuma gelebilesin...

Birde bazı mesajlarında daha iyi ekipman daha iyi fotoğraf gibi mesajlar yazmışsın..Emin ol sandığın gibi değil,hayalini kurduğun iki makinaya sahibim ama beni ilerleten makina olmadı.

ışıkla aranız iyi yani güzel bişey bu

neyse sayfada fotograf az ve backStage oldugunu söylüyorsunuz kendime özel cekim yapmaya fazla vaktim olmuyor calıstıgımdan dolayı yaptıgım dış cekimler var bazı stüdyolara onlarında sayfaları yok cunku facedekilerin cogu hepsi demiyorum fotografcı degil neyse backStage olmasından dolayı bana amatör diyorsunuz bu cok amatörce bi laf olmus size yakıstıramadım bunu :)
gölge stüdyo diyim size mutlaka duymusunuzdur yani bu işle ilgileniyorsunuz ya hani hatta sayfasınıda atım https://www.facebook.com/GolgeStudyo?fref=ts full

backStage dolu dimi ;) bu stüdyonun yaptıgı işlere bi bakın :) siteleri varmı hayır bazı seyler begeni veya fotograf paylaşmakla olmaz isim yapmak önemlidir sansıma cektigim cogu kisi paylasmama izin vermedi fotograflarını bi kaç çalısma yapmaya calıstık vakit yoklugundan onlarda olmadı
ben artık araç cekimine yönelecem dedim ve bunun içinde izin günümü feda edecem demişim neyse yaptıgım işleri yakında görürsünüz zaten

ekipmanla olmaz diyorsunuz yanlış ekipmanın iyise cok iyi olabilirsin ekipmanın kötüse sadece iyi olabilirsin yani ben suanda flaş kulanmıyorum cekimlerimde cunku araba hevesim için para birıktiriyorum ama ekipmanımda güçlenecek

ergenlerin sayfalarına bi bakın bakim kaç yüztane foto ve nasıl bi begeni var ondan sonra benm sayfama laf edebilirsiniz size iyi forumlar ve profosyonel yorumlar dilerim :)

f.v.güngör
01-10-2013, 20:48
Berk abiyi fotoğraflarını beğendiğim herkesi takip ediyordum kendilerine birşeyler soruyordum ama yinede iyi fotoğraf çekemedim hiç misal bi örneğini paylaşayım umarım sen benim gibi olmazsın :)

http://s1310.hizliresim.com/1g/1/t63m9.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

kimin cekimi bu sizinmi ?

imprezaWRC
01-10-2013, 21:32

neyse sayfada fotograf az ve backStage oldugunu söylüyorsunuz kendime özel cekim yapmaya fazla vaktim olmuyor calıstıgımdan dolayı yaptıgım dış cekimler var bazı stüdyolara onlarında sayfaları yok cunku facedekilerin cogu hepsi demiyorum fotografcı degil neyse backStage olmasından dolayı bana amatör diyorsunuz bu cok amatörce bi laf olmus size yakıstıramadım bunu :)
gölge stüdyo diyim size mutlaka duymusunuzdur yani bu işle ilgileniyorsunuz ya hani hatta sayfasınıda atım https://www.facebook.com/GolgeStudyo?fref=ts full

backStage dolu dimi ;) bu stüdyonun yaptıgı işlere bi bakın :) siteleri varmı hayır bazı seyler begeni veya fotograf paylaşmakla olmaz isim yapmak önemlidir sansıma cektigim cogu kisi paylasmama izin vermedi fotograflarını bi kaç çalısma yapmaya calıstık vakit yoklugundan onlarda olmadı
ben artık araç cekimine yönelecem dedim ve bunun içinde izin günümü feda edecem demişim neyse yaptıgım işleri yakında görürsünüz zaten

ekipmanla olmaz diyorsunuz yanlış ekipmanın iyise cok iyi olabilirsin ekipmanın kötüse sadece iyi olabilirsin yani ben suanda flaş kulanmıyorum cekimlerimde cunku araba hevesim için para birıktiriyorum ama ekipmanımda güçlenecek

ergenlerin sayfalarına bi bakın bakim kaç yüztane foto ve nasıl bi begeni var ondan sonra benm sayfama laf edebilirsiniz size iyi forumlar ve profosyonel yorumlar dilerim :)

Senin linkini verdiğin studyo, arka planda neler oluyor onları göstermeye çalışmış. Sen sana denilen eleştiriyi de anlamamışsın, çektiklerini göremedim ama demek istediği muhtemelen arka plan çok dolu, esas obje nerede belli değil, 3'te 1 kuralına uyulmamış, tamamen çorba fotoğraflar çektiğini dile getirmeye çalışmıştır ki, sende işine gelen kısmını alıp al bak back stage demeye getirmişsin.

Doğru ekipmanla çok iyi olabilirsin demişsin; verelim eline hasselblad'ı bakalım neler yapabiliyorsun sende göstermiş olursun.

Neyse, sen bir çek, paylaş bakalım, neymişsin yorumlarız. Bu arada ne oldu photoshoplayacağın civic fotoğrafı, piştiyse, çıkar bir bakalım olmuş mu olmamış mı.

Gökhan Bilgin
01-10-2013, 21:47
kimin cekimi bu sizinmi ?

Aynen benim.

Onamdar
01-10-2013, 21:58
Aynen benim.

Filtre ve lens olarak ne kullandın çok keskin ve çok başarılı olmuş eline emeğine sağlık
Uzun pozlama kısık diafram hdr herhalde çok anlamam ama

Arkada aydınlatma direkleri olmasaymış 10 numara olucakmış ama yapıcak bişey yok 9.99 numara olmuş gerçkten çok başarılı :)

G60
01-10-2013, 22:05

3 - 4 sene önce Clio Symbol fotoğrafı görmüştüm rig. Kim diye merak etmiştim aklımda baya yer etmişti. Linkteki fotoğraflara bakınca aynı kişi olduğunu tahmin ettim şimdi. :)

Gökhan Bilgin
01-10-2013, 22:57
Filtre ve lens olarak ne kullandın çok keskin ve çok başarılı olmuş eline emeğine sağlık

Arkada aydınlatma direkleri olmasaymış 10 numara olucakmış ama yapıcak bişey yok 9.99 numara olmuş gerçkten çok başarılı :)

Filtre yoktu 18-105 lens uzun pozlamaydı hdr değildi o direklerden var bizde aslında :D Trabzonda çekmiştim fotoğrafı coolegend berkay düzenlemişti fotoğrafı kusura bakmayın çok uzun oldu :D

Berk007
01-10-2013, 23:14
3 - 4 sene önce Clio Symbol fotoğrafı görmüştüm rig. Kim diye merak etmiştim aklımda baya yer etmişti. Linkteki fotoğraflara bakınca aynı kişi olduğunu tahmin ettim şimdi. :)
Adam boş değil. Okulunu okudu. Türkiye'nin önde gelen otomobil dergilerinde fotoğrafçılık yaptı. Bazı çekimleri yurtdışı sitelerinde en iyi fotoğraf seçildi vs. Ama 17 yaşında çaylak bir genç tarafından acımasızca eleştirildi. Şu an çok üzgün, ekipmanını zippo benzini döküp yaktı :(

f.v.güngör
01-10-2013, 23:44
Aynen benim.

arabayı virajın orda hafif capraz park edip agazlardan bi alan derinligi yaratsan ve yansımaları shopla yok etsen cok daha güzel olabilirdi teşekkürler

f.v.güngör
01-10-2013, 23:47

oha :O

Filtre yoktu 18-105 lens uzun pozlamaydı hdr değildi o direklerden var bizde aslında :D Trabzonda çekmiştim fotoğrafı coolegend berkay düzenlemişti fotoğrafı kusura bakmayın çok uzun oldu :D

nikon keskinligi :)

Adam boş değil. Okulunu okudu. Türkiye'nin önde gelen otomobil dergilerinde fotoğrafçılık yaptı. Bazı çekimleri yurtdışı sitelerinde en iyi fotoğraf seçildi vs. Ama 17 yaşında çaylak bir genç tarafından acımasızca eleştirildi. Şu an çok üzgün, ekipmanını zippo benzini döküp yaktı :(

ben begenmiyorum ne olmuş :beuj:

f.v.güngör
01-10-2013, 23:48
Senin linkini verdiğin studyo, arka planda neler oluyor onları göstermeye çalışmış. Sen sana denilen eleştiriyi de anlamamışsın, çektiklerini göremedim ama demek istediği muhtemelen arka plan çok dolu, esas obje nerede belli değil, 3'te 1 kuralına uyulmamış, tamamen çorba fotoğraflar çektiğini dile getirmeye çalışmıştır ki, sende işine gelen kısmını alıp al bak back stage demeye getirmişsin.

Doğru ekipmanla çok iyi olabilirsin demişsin; verelim eline hasselblad'ı bakalım neler yapabiliyorsun sende göstermiş olursun.

Neyse, sen bir çek, paylaş bakalım, neymişsin yorumlarız. Bu arada ne oldu photoshoplayacağın civic fotoğrafı, piştiyse, çıkar bir bakalım olmuş mu olmamış mı.

vakit bulamıyorum pişecek fırında :) son senemiz sınav sitresi anlarsınya :)

Berk007
01-10-2013, 23:56
ben begenmiyorum ne olmuş :beuj:zaten sen beğenme :icon_tup:

GÖKTÜRK
02-10-2013, 00:00
fotoğraf çekmek göründüğü kadar kolay degil bendede aynı cihaz var belirttigim gibi ama daha yolun başında bile değilim bazen telefonla cektıgım fotoğrafar daha iyi gibi geliyo7

edit : bide önceki sayfalarda shopdan bahsetmıstım bu işde gerçekden shopun çok etkisi var çok bildiğimi iddaa etmiyorum ama oda tuzu biberi

TigeR
02-10-2013, 00:01
kardeşim hala ters yaklaşıyorsun bir atarlar sakin ol :) Çoğu kişiye photography demem dedin beğenmiyorum dedi aralarında yeteneklileri boşa saydın ben senin sayfana baktım k.bakma da hiç kayda değer foto yok.
Ekipman tabi k önemli ama herşey mi tabiki değil önemli olan senin hayal gücünde.Sana ferrari versinler benzin olmadıktan sonra nolur o araba gitmez sadece senin ferrarin olur bunu da öyle düşün ve bu sitedeki çoğu kişinin önerisini dikkate al bende bu işe gönül verdim şu an düzgün bir fotoğraf makinem yok inşallah durumu düzeltince alacağım ama yeri gelecek sitede benden küçüklere büyüklere pm atacağım neden? bilgilenmek için bilgi alışverişinde olmak için cin olmadan adam çarpmaya çalışma bence.Umarım her şey gönlünce olur ama her şeyden öncesi mütevazılık kolay gelsin.

Ramiz
02-10-2013, 00:05
Bu düşünce tarzının kimseye bir faydası olmaz , bu yolda mesafe kaydetmek isteyen arkadaşlara ilk tavsiyem temel fotoğrafçılık eğitimi almalarıdır ikincisi ise ekipmanım yetersiz demek yerine ben yeterlimiyim acaba ? diye düşünmeleri , yoksa onun keskinliği bunun netliği diye avunup durursunuz.Konuda giderek saygısız bir yere gidiyor dikkatinize

SmT
02-10-2013, 00:10

Furkan sen benim yazdıklarımı anlamamışsın ilk başta..Daha basit yazayım; daha çektiğin kare yok ancak arka planını paylaşmaya çalışıyorsun,çok iyi bir fotoğrafın varda insanlar set up'ını merak ediyormuş gibi..Ki arka planındada birşey yok bir set up yok..Fotoğrafın zaten hiç yok..Diğer ergenlerden bir farkın kalmamış,benden bir tavsiye o yolda olma..

Ekipman ve bazı konularda da hala ısrar ediyorsun ve o yollardan geçmiş insanlara 'yanlış' biliyorsun diyorsun...Bu bilmiş kafayla ilerleyemezsin ancak..

Sen Ankara'ya gelecekmişsin..Geldiğinde bana ulaş sana iki tane FF makina,sabit lensler ve paraflaş seti getireyim önünede Corveti çekeyim..Hatrı sayılır fotoğrafçılar gibi çekemezsen fena laf yersin benden ancak..Sandığın gibi herşey teorik bilgi değil..
Görme diye bir olay var eğer göremiyorsan eline D4'te versem sıradan birinden öteye gidemezsin..O görme dediğimiz olayda makinayla değil zamanla,tecrübeyle kazanılıyor...

B.Koçer
02-10-2013, 00:14
Herkesi boklamıssında
bende bi ara d60 la fotoğraf cekiyordum ama buraya koymaya utanıyorum begenmezsen yıkılırım .
ama makinam nikon hani belki ordan kurtarırım ne dersin ?

f.v.güngör
02-10-2013, 00:33
kardeşim hala ters yaklaşıyorsun bir atarlar sakin ol :) Çoğu kişiye photography demem dedin beğenmiyorum dedi aralarında yeteneklileri boşa saydın ben senin sayfana baktım k.bakma da hiç kayda değer foto yok.
Ekipman tabi k önemli ama herşey mi tabiki değil önemli olan senin hayal gücünde.Sana ferrari versinler benzin olmadıktan sonra nolur o araba gitmez sadece senin ferrarin olur bunu da öyle düşün ve bu sitedeki çoğu kişinin önerisini dikkate al bende bu işe gönül verdim şu an düzgün bir fotoğraf makinem yok inşallah durumu düzeltince alacağım ama yeri gelecek sitede benden küçüklere büyüklere pm atacağım neden? bilgilenmek için bilgi alışverişinde olmak için cin olmadan adam çarpmaya çalışma bence.Umarım her şey gönlünce olur ama her şeyden öncesi mütevazılık kolay gelsin.

haklısınız gençlik ateşi ama gercekten begenmiyoırum emeklerine saygım var ama begenmiyorum :)

f.v.güngör
02-10-2013, 00:35
Bu düşünce tarzının kimseye bir faydası olmaz , bu yolda mesafe kaydetmek isteyen arkadaşlara ilk tavsiyem temel fotoğrafçılık eğitimi almalarıdır ikincisi ise ekipmanım yetersiz demek yerine ben yeterlimiyim acaba ? diye düşünmeleri , yoksa onun keskinliği bunun netliği diye avunup durursunuz.Konuda giderek saygısız bir yere gidiyor dikkatinize

ya bana yapılan muamele şu makineyi eline almıs ergen muamelesi ben bu işi yapıyorum bu iş den ekmek yiyorum hala siz ne diyonuz güldürmeyin beni :hahaha:

f.v.güngör
02-10-2013, 00:36
Furkan sen benim yazdıklarımı anlamamışsın ilk başta..Daha basit yazayım; daha çektiğin kare yok ancak arka planını paylaşmaya çalışıyorsun,çok iyi bir fotoğrafın varda insanlar set up'ını merak ediyormuş gibi..Ki arka planındada birşey yok bir set up yok..Fotoğrafın zaten hiç yok..Diğer ergenlerden bir farkın kalmamış,benden bir tavsiye o yolda olma..

Ekipman ve bazı konularda da hala ısrar ediyorsun ve o yollardan geçmiş insanlara 'yanlış' biliyorsun diyorsun...Bu bilmiş kafayla ilerleyemezsin ancak..

Sen Ankara'ya gelecekmişsin..Geldiğinde bana ulaş sana iki tane FF makina,sabit lensler ve paraflaş seti getireyim önünede Corveti çekeyim..Hatrı sayılır fotoğrafçılar gibi çekemezsen fena laf yersin benden ancak..Sandığın gibi herşey teorik bilgi değil..
Görme diye bir olay var eğer göremiyorsan eline D4'te versem sıradan birinden öteye gidemezsin..O görme dediğimiz olayda makinayla değil zamanla,tecrübeyle kazanılıyor...

yapmayan ? :icon_wack

TigeR
02-10-2013, 00:38

:eek: yavaşça klavyeyi yere bırak ve çık :D nato mermer nato kafa diye bir söz vardı sanırım

FATİH
02-10-2013, 00:41
yapmayan? :icon_wack
senin gibi olsun. :D

GÖKTÜRK
02-10-2013, 00:41
kardeş sen bu kafayla hiç bişey yapamazsın emin ol , bu kadar insan boşuna konuşmuş belli ki sen photography olmaya devam et

Ramiz
02-10-2013, 00:44
ya bana yapılan muamele şu makineyi eline almıs ergen muamelesi ben bu işi yapıyorum bu iş den ekmek yiyorum hala siz ne diyonuz güldürmeyin beni :hahaha:

Bak şimdi aslan para alırsın ekmekte yersin buna birşey diyen varmı en azından ben demiyorum . Ama olayın sanat kısmı apayrıdır sana yapılan eleştiri bu yönde , sen ne dedin kendimi geliştirmek istiyorum yardımcı olun ? ha bu bana iş verin demekse reklama girer zaten bunun içinde site yönetiminden izin alman gerekli , ha sana bol gelen bize hepten bol gelir mutluysan burada da kimseyi meşgul etme o vakit bizde mutlu olalım.

f.v.güngör
02-10-2013, 00:44
:eek: yavaşça klavyeyi yere bırak ve çık :D nato mermer nato kafa diye bir söz vardı sanırım

ya abi sizde beni anlayın tamam ben biraz ters konusurum yapımda var bu bir dezavantaj ama cidden yapılan muammele hosuma gitmiyor söyle bişey yazsam makine aldım arabalarınız sekmek istiyorum ama hayır en baştada söyledim stüdyo fotografcılıgı yaptım bi süre 1 bucuk yıl falan 1 yıldırda ajansdayım allaha şükür ürün cekimi yapıyoruz ordan ekmek yiyorum işi bilerek yaptıgım süre bu bunun bide stüdyoda toz yutularak geçirdigim cocukluk yıllarım var gercekden birilerine saygısızlık yaptımıs olabilirim ama banada saygısızlık yapıyor

bütün forum ailesinden cok özür dilerim zamanla sizinde öneri ve görüşlerinizle bi yerlere gelmek istiyorum

yardımlarınız için teşekkür ederim bolca kötü fotograf ve iyi fotograf gördüm sayenizde ama icinde emek var o yuzden ilk başda tarzım degil dedim sonra zorladıkca begenmedigimi söyledim bu yani

Ramiz
02-10-2013, 00:45

ha gel gebzeye bi ff makina sabit tele geniş açı da benden istersen ışıkta ayarlarım , ama işi çıkaramazsan o zaman sen düşün

f.v.güngör
02-10-2013, 00:47
Bak şimdi aslan para alırsın ekmekte yersin buna birşey diyen varmı en azından ben demiyorum . Ama olayın sanat kısmı apayrıdır sana yapılan eleştiri bu yönde , sen ne dedin kendimi geliştirmek istiyorum yardımcı olun ? ha bu bana iş verin demekse reklama girer zaten bunun içinde site yönetiminden izin alman gerekli , ha sana bol gelen bize hepten bol gelir mutluysan burada da kimseyi meşgul etme o vakit bizde mutlu olalım.

ben fotografcılık olarak demedim ama otomobil fotografcılıgı olarak dedim benim fotografcılıgıma laf geliyor eleştiri tabi iyi bişeydir yani dikkate alırım ama bu dalga geçiliyorsa bende ezerim

f.v.güngör
02-10-2013, 00:47
ha gel gebzeye bi ff makina sabit tele geniş açı da benden istersen ışıkta ayarlarım , ama işi çıkaramazsan o zaman sen düşün

olur tabi gelirim

TigeR
02-10-2013, 00:48
ya abi sizde beni anlayın tamam ben biraz ters konusurum yapımda var bu bir dezavantaj ama cidden yapılan muammele hosuma gitmiyor söyle bişey yazsam makine aldım arabalarınız sekmek istiyorum ama hayır en baştada söyledim stüdyo fotografcılıgı yaptım bi süre 1 bucuk yıl falan 1 yıldırda ajansdayım allaha şükür ürün cekimi yapıyoruz ordan ekmek yiyorum işi bilerek yaptıgım süre bu bunun bide stüdyoda toz yutularak geçirdigim cocukluk yıllarım var gercekden birilerine saygısızlık yaptımıs olabilirim ama banada saygısızlık yapıyor

bütün forum ailesinden cok özür dilerim zamanla sizinde öneri ve görüşlerinizle bi yerlere gelmek istiyorum

yardımlarınız için teşekkür ederim bolca kötü fotograf ve iyi fotograf gördüm sayenizde ama icinde emek var o yuzden ilk başda tarzım degil dedim sonra zorladıkca begenmedigimi söyledim bu yani
hah olay bu böyle konuşsan kimse zaten bişe demez biraz daha hafif konuş.De evet arkadaşlar emek etmiş bir çok kişi beğeniyorum ama benim kendi açımdan iyi bulmadığım noktalar var bende zamanla kendimi geliştirip adımdan söz ettireceğim veya xx adlı kişi gibi olacağım falan filan desen bu tepkiler zaten olmaz ;)

f.v.güngör
02-10-2013, 00:51
hah olay bu böyle konuşsan kimse zaten bişe demez biraz daha hafif konuş.De evet arkadaşlar emek etmiş bir çok kişi beğeniyorum ama benim kendi açımdan iyi bulmadığım noktalar var bende zamanla kendimi geliştirip adımdan söz ettireceğim veya xx adlı kişi gibi olacağım falan filan desen bu tepkiler zaten olmaz ;)

geç oldu ama olsun abi :)

Gokmen Erbas
02-10-2013, 00:58
haklısınız gençlik ateşi ama gercekten begenmiyoırum emeklerine saygım var ama begenmiyorum :)

Konuyu okudum da bu adamlar da ne seni beğenmişler ne de çekimlerini... Sırf onlar da sana saygı duymaya çalıştıkları için, hevesini kırmamak adına nasihatlerde bulunmuşlar. Fotoğrafçılık camiasında ukalalığın yeri yoktur sanırım. Beğenmemezlik eğer eleştirmenlik raddesinde olacaksa senin yaşın kadar tecrube isteyecektir en az. Ben de bazen çekiyorum D600üm var ama sadece iyi makine, lens veya poz üzerinde doğru teknik seçimleri yapmak yetmiyor. Bunun hikayesi var kurgusu var işlemesi hatta çektiğini sunmak ve pazarlamak bile çok önemli.. Sen buna da ters cevap vereceksin muhtemelen ama ben uyandırayım biri çıkıp seni üzmeden güzel kardeşim. Buradaki değerli abilerinin sana yaptığı gibi mütevazi yaklaş önce bazı konulara hele ki sanat söz konusu ise..

f.v.güngör
02-10-2013, 01:06
Konuyu okudum da bu adamlar da ne seni beğenmişler ne de çekimlerini... Sırf onlar da sana saygı duymaya çalıştıkları için, hevesini kırmamak adına nasihatlerde bulunmuşlar. Fotoğrafçılık camiasında ukalalığın yeri yoktur sanırım. Beğenmemezlik eğer eleştirmenlik raddesinde olacaksa senin yaşın kadar tecrube isteyecektir en az. Ben de bazen çekiyorum D600üm var ama sadece iyi makine, lens veya poz üzerinde doğru teknik seçimleri yapmak yetmiyor. Bunun hikayesi var kurgusu var işlemesi hatta çektiğini sunmak ve pazarlamak bile çok önemli.. Sen buna da ters cevap vereceksin muhtemelen ama ben uyandırayım biri çıkıp seni üzmeden güzel kardeşim. Buradaki değerli abilerinin sana yaptığı gibi mütevazi yaklaş önce bazı konulara hele ki sanat söz konusu ise..

haklısınız.

f.v.güngör
02-10-2013, 01:10
bundan sonra tercih,öneri,eleştri,iltifat gibi kavramları daha cok inceleyip begenmedgim yönlerini yatarak ufakbi eleştiri yaparım en fazla

forumda bi daha büyüklerime saygısızlık yapmıyacama söz veririm kücüklerimde kusura bakmasın gitsin uyusunlar

dediginiz gibi otomobil fotografları konusunda daha cok gelişip size örnekler sunmam gerekiyor insallah onlarda olacak allahın iznile cok teşekkür ediyorum sizlere gercegi görmemi sagladıgım için

saygısızlık yaptıgım bütün abilerimden tek tek özür dilerim af etin beni yine sevin valla bi daha yapmıyacam :(

f.v.güngör
02-10-2013, 01:16
ben bu atar ve kavgacılık yüzünden 4 okul degistirdim zaten valla bidaha olmayacak

SmT
02-10-2013, 01:36

Tamam ben bekliyorum,buyur..En kaliteli setide aracıda ben sunacağım sana.

Tabi bu lafından sonra sıradan birşey getirirsen önüme sadece laf yemekle kalmazsın,o makinaları monte ederim sana..
Geldiğinde numaranı gönder bana.

f.v.güngör
02-10-2013, 01:38
Tamam ben bekliyorum,buyur..En kaliteli setide aracıda ben sunacağım sana.

Tabi bu lafından sonra sıradan birşey getirirsen önüme sadece laf yemekle kalmazsın,o makinaları monte ederim sana..
Geldiğinde numaranı gönder bana.

bak özür dilemişim seviye düşüreceksen bende düşürürürm yani sıkıntı olmaz.

numaramda önceki sayfalarda yazıyor ALABİLİRSİN

Alpero
02-10-2013, 01:44
Fotografçılık camiasında insanların değil , fotografların konuşması gerek

Merakla bekliyorum fotograflarını. Hatta istersen yardımcı olabılırım. İstanbul anadolu yakasına yolun düşerse çekim yapabiliriz

SmT
02-10-2013, 01:45
bak özür dilemişim seviye düşüreceksen bende düşürürürm yani sıkıntı olmaz.

numaramda önceki sayfalarda yazıyor ALABİLİRSİN

Sen seviyeni düşürecek kadar düşürmüşsün zaten..Yazdığım mesaja verdiğin cevapta belli..Özür falan yok ortada.

Ben nerden biliyim senin gelip,gelmediğini müneccimmiyim ? Ankara'ya geldiğinde geldim deyip,numaranı gönder ben seni ararım,yazdığım şeyide yaparım istediğin şekilde..
Bakalım biz mi yanlış biliyormuşuz yoksa sen mi.

f.v.güngör
02-10-2013, 01:46
Fotografçılık camiasında insanların değil , fotografların konuşması gerek

Merakla bekliyorum fotograflarını. Hatta istersen yardımcı olabılırım. İstanbul anadolu yakasına yolun düşerse çekim yapabiliriz

cok iyi olur sizin bu tarafa geçme imkanınız yokmu pazar günü 2 abimizin arabası ama sizin arabayıda bi sonraki hafta sivasdayım ondan sonraki hafta insallah sizinleyim

f.v.güngör
02-10-2013, 01:47
Sen seviyeni düşürecek kadar düşürmüşsün zaten..Yazdığım mesaja verdiğin cevapta belli..Özür falan yok ortada.

Ben nerden biliyim senin gelip,gelmediğini müneccimmiyim ? Ankara'ya geldiğinde geldim deyip,numaranı gönder ben seni ararım,yazdığım şeyide yaparım istediğin şekilde..
Bakalım biz mi yanlış biliyormuşuz yoksa sen mi.

dikkat et 70 - 200 girmesin bi tarafına yukarıları oku anlarsın özür diledigimi

SmT
02-10-2013, 01:55
dikkat et 70 - 200 girmesin bi tarafına yukarıları oku anlarsın özür diledigimi

:) Tahmin ettiğim gibi boşsun abisi..Boş.

f.v.güngör
02-10-2013, 01:56
:) Tahmin ettiğim gibi boşsun abisi..Boş.

sizi ayakta alkışlıyorum ve yolunuza davet ediyorum :heyoo:

huseyinturk
02-10-2013, 02:15
Seni eleştiren insanlar senden en az 10 yaş büyük insanlar ki eleştirilerde çok ezici çok acımasız değil. Sen şimdiden bu güzel eleştirileri kaldıramıyorsan çektiğin fotoğrafları bir yerlerde paylaşma derim. Atarın ve kavgacılığın yüzünden 4 okul değiştirmiş insansın Allah korusun birini felan kesersin sinirlenip sonra..

f.v.güngör
02-10-2013, 02:18
Seni eleştiren insanlar senden en az 10 yaş büyük insanlar ki eleştirilerde çok ezici çok acımasız değil. Sen şimdiden bu güzel eleştirileri kaldıramıyorsan çektiğin fotoğrafları bir yerlerde paylaşma derim. Atarın ve kavgacılığın yüzünden 4 okul değiştirmiş insansın Allah korusun birini felan kesersin sinirlenip sonra..

yok abicim daha neler ben özür diledim ve hattamı kabul etim ama büyüklügünü gösteremeyen var iste

Alpero
02-10-2013, 02:30
Konu artık tatlıya bağlansa guzel olacak

Arkadas özür dilemiş zaten uzatmaya gerek yok

Fişek dönemlerindeki delikanlılar yapar bazen boyle seyler :)

f.v.güngör
02-10-2013, 02:31
Konu artık tatlıya bağlansa guzel olacak

Arkadas özür dilemiş zaten uzatmaya gerek yok

Fişek dönemlerindeki delikanlılar yapar bazen boyle seyler :)

beni anladıgınız için teşekkür ederim :)

McS_R53
02-10-2013, 03:18
ben sadece birşey diyicem. Bana göre fotoğrafçılık malzemede değildir. Ben Görsel iletişim okuyorum ve Canon 1000D makinam var param şimdilik ona yetti onu aldım. çektiğim bir kaç fotoğraf var ben şahsen beğeniyorum sadece sana herşeyin makina veya malzeme olmadığını göstermek için buraya koyacağım:

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/935139_10151658995250309_323977969_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1378747_10151934437755309_1611555088_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1277405_10151934429490309_1343843046_o.jpg

Hadi 1000d yle falan çekilen fotoğrafları geçtim. Şimdik yeni moda birazda iphoneography insanlar inanılmaz işler çıkartıyor.

Bana göre eğer bir şirket için çalışıorsanda ben kendi çektiğim fotoğrafları eklerdim siteme portfolyo olarak.

f.v.güngör
02-10-2013, 03:22
ben sadece birşey diyicem. Bana göre fotoğrafçılık malzemede değildir. Ben Görsel iletişim okuyorum ve Canon 1000D makinam var param şimdilik ona yetti onu aldım. çektiğim bir kaç fotoğraf var ben şahsen beğeniyorum sadece sana herşeyin makina veya malzeme olmadığını göstermek için buraya koyacağım:

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/935139_10151658995250309_323977969_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/p206x206/264595_10151647841360309_450703283_n.jpg

Hadi 1000d yle falan çekilen fotoğrafları geçtim. Şimdik yeni moda birazda iphoneography insanlar inanılmaz işler çıkartıyor.

Bana göre eğer bir şirket için çalışıorsanda ben kendi çektiğim fotoğrafları eklerdim siteme portfolyo olarak.

görüsünüzü belirtmisiniz saygı duyarım bişey istiye bilirmiyim mininin fotografının orjinalini atarmısınız
https://www.facebook.com/furkan.gungor.104418 bu adrese biraz oynana birligi var sangi :)

McS_R53
02-10-2013, 03:25
bulmam lazım :) ta 19 mayısta buluşmada çekmiştim.

f.v.güngör
02-10-2013, 03:25
bulmam lazım :) ta 19 mayısta buluşmada çekmiştim.

bu gece bulursanız cok iyi olur cok sevinirim uyku tutmadı ugrasmıs olurum :)

tool
02-10-2013, 08:08
fotosopla pisirmeden once bunlari biraz irdelemek lazim;

Fotoğrafta kompozisyona giriş ve Görsel öğeler | BasÇek (http://www.bascek.com/4367/kompozisyona-giris-ve-gorsel-ogeler/)

SmT
02-10-2013, 10:03
ben sadece birşey diyicem. Bana göre fotoğrafçılık malzemede değildir. Ben Görsel iletişim okuyorum ve Canon 1000D makinam var param şimdilik ona yetti onu aldım. çektiğim bir kaç fotoğraf var ben şahsen beğeniyorum sadece sana herşeyin makina veya malzeme olmadığını göstermek için buraya Koyacağım

Elinize sağlık..Benim çok arkadaşım var elinde üst seviye makinaları, lensleri olan..Epeyde meraklılar ancak önceki ekipmandan ileriye götürecek birşey göremedik daha..

Bu işin başlarından Y.Söyleyici'nin çektiği çoğu fotoğraf D80 ve 2 Sb-600'den çıkmaydı mesela..Tecrübeyle çekiyordu ekipmanla değil.

Gökhan Bilgin
02-10-2013, 10:40
Filtrem yoktu ki geneldede kullanmam belirtmiştim bi önceki postta yansımalarıda filtre kestiğine göre nasıl kesebilirdim benzer bi kare daha var onuda paylaşayım bununla ilgilide eleştirilerini yap sorun yok ama önce bir kendin özeleştiri yap kardeşim.
http://l1310.hizliresim.com/1g/2/t6gpb.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

Berk007
02-10-2013, 14:17
Bu işin başlarından Y.Söyleyici'nin çektiği çoğu fotoğraf D80 ve 2 Sb-600'den çıkmaydı mesela..Tecrübeyle çekiyordu ekipmanla değil.slr-like makina ile dergiye çekim yapıyorduk zamanında ;)

SmT
02-10-2013, 14:49
slr-like makina ile dergiye çekim yapıyorduk zamanında ;)

Buda ayrı bir kanıtı işin tecrübeden ibaret olduğunun :)

FATİH
02-10-2013, 15:10
fuji s6500fd'ydi sanırım o like makine hatırlıyorum. :) hatta ben ondan çıkan fotolara hayran kalırdım. slr'a gerek yok derdim.

B.Battal
02-10-2013, 15:53
Buda ayrı bir kanıtı işin tecrübeden ibaret olduğunun :)

Yalnızca tecrübeden ibaret demek pek doğru değil ama tabi ki yeni başlayan, tecrübesiz ve bilgisiz birinin eline 100.000TL'lik ekipman da verseniz ortaya güzel birşey çıkmaz.

Ama yalnızca tecrübe de eldeki imkanlar kısıtlı olduğunda bir yere kadar.

f.v.güngör
02-10-2013, 16:36
fotosopla pisirmeden once bunlari biraz irdelemek lazim;

Fotoğrafta kompozisyona giriş ve Görsel öğeler | BasÇek (http://www.bascek.com/4367/kompozisyona-giris-ve-gorsel-ogeler/)

inceliyorum hemen ona göre yazarım bişeyler cok teşekkür ederim
:)

SmT
02-10-2013, 16:46
Yalnızca tecrübeden ibaret demek pek doğru değil ama tabi ki yeni başlayan, tecrübesiz ve bilgisiz birinin eline 100.000TL'lik ekipman da verseniz ortaya güzel birşey çıkmaz.

Tabiki öyle,bende aynı şeyleri kastettim..Öyle olmasa bende ilk makinamla devam ederdim heralde :)

KÖROĞLU
02-10-2013, 16:53
Tüm sayfaları okudum, fotoğraf çekmeye hevesi olan fakat bu konuda hiçbir adım atmayan birisi olarak, konuyu açan arkadaş bi işten ekmek yemek ile sanat yapmak arasındaki farkı idrak edememiş. Amiyane tabirle pavyonda sahne alan birisi de şarkı söyleyip para kazanıyor, Müzeyyen Senar da mesela. Bu ikisinin aynı işi yapıp aynı faydayı sağlaması (sanatsal açıdan) nasıl mümkün değilse arkadaş için de durum aynı. Keşke daha mütevazi olup daha çok çalışıp çektiği resimleri eklese de "ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz " deyip anlayan insanlar tarafından kabul görse.

2 mesaj üstte ...... girmesin deyip, sonra özür diledim ya demek biraz garip geliyor.

Zorbey
02-10-2013, 16:57
Kardeşim şu fotoğrafın eksilerini söylermisin ?

Amatörün amatörüyüm fotoğrafçılıkta.

http://j1310.hizliresim.com/1g/2/t6rn8.jpg

f.v.güngör
02-10-2013, 17:11
Elinize sağlık..Benim çok arkadaşım var elinde üst seviye makinaları, lensleri olan..Epeyde meraklılar ancak önceki ekipmandan ileriye götürecek birşey göremedik daha..

Bu işin başlarından Y.Söyleyici'nin çektiği çoğu fotoğraf D80 ve 2 Sb-600'den çıkmaydı mesela..Tecrübeyle çekiyordu ekipmanla değil.

D80 süper bi bodydi zamanında cıraklık dönemimde stüdyoda kolanıyorduk gerçekten o dönemdi iyidir

https://www.facebook.com/1013mm bu fotoograflarda cok basarılı ve sb-600 kulanıyordu yanlış hatırlamıyorsam

f.v.güngör
02-10-2013, 17:15
Filtrem yoktu ki geneldede kullanmam belirtmiştim bi önceki postta yansımalarıda filtre kestiğine göre nasıl kesebilirdim benzer bi kare daha var onuda paylaşayım bununla ilgilide eleştirilerini yap sorun yok ama önce bir kendin özeleştiri yap kardeşim.
http://l1310.hizliresim.com/1g/2/t6gpb.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

renk sorunu var fotografta fark etisen kırmızı cok fotografta biraz conturasla ve renklerle hafiften oynasan bide yansımalara tadında bi mudahale cok daha iyi biraz ince birazda kalın sarpınlar neler neler olurdu acı konusunda birazdaha sag tarafdan cekile bilirdi ama bu halile bile göze hoş geliyor kırmızı konusunda gelince belki monitöründende karnaklana bilir tutumuyor cunkü her pcde devam edersen güzel işler cıkar bnce

f.v.güngör
02-10-2013, 17:16
slr-like makina ile dergiye çekim yapıyorduk zamanında ;)

hangi dergi yıl ?

f.v.güngör
02-10-2013, 17:17

kesinlikle dogru :icon_tup:

f.v.güngör
02-10-2013, 17:18
Tüm sayfaları okudum, fotoğraf çekmeye hevesi olan fakat bu konuda hiçbir adım atmayan birisi olarak, konuyu açan arkadaş bi işten ekmek yemek ile sanat yapmak arasındaki farkı idrak edememiş. Amiyane tabirle pavyonda sahne alan birisi de şarkı söyleyip para kazanıyor, Müzeyyen Senar da mesela. Bu ikisinin aynı işi yapıp aynı faydayı sağlaması (sanatsal açıdan) nasıl mümkün değilse arkadaş için de durum aynı. Keşke daha mütevazi olup daha çok çalışıp çektiği resimleri eklese de "ayinesi iştir kişinin, lafa bakılmaz " deyip anlayan insanlar tarafından kabul görse.

2 mesaj üstte ...... girmesin deyip, sonra özür diledim ya demek biraz garip geliyor.

resim cekilmez cizilir :hahaha:

imprezaWRC
02-10-2013, 17:26
Konu açılalı 5 gün oldu, konu aldı başını gitti, vatandaş halen icraatlarını yayınlamadı, photoshoplanacak civic kaynadı gitti.
Bekliyoruz, bu kadar ahkam kesmenden sonra ne upload edeceksin bakalım.

f.v.güngör
02-10-2013, 17:27
Kardeşim şu fotoğrafın eksilerini söylermisin ?

Amatörün amatörüyüm fotoğrafçılıkta.

http://j1310.hizliresim.com/1g/2/t6rn8.jpg

öncelikle ısık yetersiz kalmıs aynı sorun benim fotograflarımda var flaş kulanmadıgım için o yüzden biraz erken bi saate yapsan veya cekim süresini birazcık daha uzatsan daha iyi olabilirdin acı olarak arabayı biraz daha yan park etseniz sanki daha iyi olabilirdi biraz genç olmuş acı ama göze hoş geliyor photoshop yardımıla direkleri yanıyormus gibi yapılsa cok daha iyi olabilirmiş ama fanzateye girmeyelim :) jantları sag tarafa cevirim bizede göstersen cok daha iyi olurmus yansımalara biraz mudale etile bilir biraz parlaklık koruluk ayarları cok cok iyi olurmus dedigim gibi iste bu halile bile belli ederdi birazdık daha uzun pozlansa

f.v.güngör
02-10-2013, 17:30
Konu açılalı 5 gün oldu, konu aldı başını gitti, vatandaş halen icraatlarını yayınlamadı, photoshoplanacak civic kaynadı gitti.
Bekliyoruz, bu kadar ahkam kesmenden sonra ne upload edeceksin bakalım.

beklemede kalın :) ahkam kesmek degil sadece biraz saygısızlık yapmısım incelemeden yorumlamısım oda yapılan yorumlar biraz sert oldugundan neyse toplarız ilk basda da söyledigim gibi vaktim olmuyor son senem lisede sınava hazırlanıyorum iş var ama ufak ufak dokunuyorum bakalım yayınlayacaz yorumlarınızda eleştirlerinizede dikkete alacam iyi forumlar

Zorbey
02-10-2013, 17:32
Kardeşim Sony s2000 ile çektim bu fotoğrafı dslr felan değil.200 liralik kompakt makine.

O dediğin ayarlarin hiçbiri yok :D

Benim düşüncem gözlerinin önüne geleni bir şekilde yansıtmak. Ekipman bir yere kadar

f.v.güngör
02-10-2013, 17:34
Kardeşim Sony s2000 ile çektim bu fotoğrafı dslr felan değil.200 liralik kompakt makine.

O dediğin ayarlarin hiçbiri yok :D

sony s2000de cekim süresini estanteneyi ayaraya biliyorsunuz zaten dger dediklerim photoshopla ilgilidi zaten :) ama harbiden güzel cekmiş :D amatör ruhlu profosyonel olsun senin adın :)

Zorbey
02-10-2013, 17:38
Yaptığım sey sürekli stanceworks fotoğraflarini incelemek ve pozları hafızaya almak. Profesyonel olmak için sende 10 yil ben deyim 20 yıl gerek

f.v.güngör
02-10-2013, 17:40
Yaptığım sey sürekli stanceworks fotoğraflarini incelemek ve pozları hafızaya almak. Profesyonel olmak için sende 10 yil ben deyim 20 yıl gerek

profosyonel fotografcı olarak 20 yılda yetmez ama

otomobil fotografcılıgı olarak 5 10 bilemedin 15 yıl da olur gibi :)

imprezaWRC
02-10-2013, 17:49
sony s2000de cekim süresini estanteneyi ayaraya biliyorsunuz zaten dger dediklerim photoshopla ilgilidi zaten :) ama harbiden güzel cekmiş :D amatör ruhlu profosyonel olsun senin adın :)

Pozlama kontrolü ile enstanteneyi karıştırdın sanırım, ya da S2000'i DSLR sanıyorsun. Adamın elindeki gayet basit bir makina, makina diaframı, enstanteneyi kendi ayarlıyor.

f.v.güngör
02-10-2013, 17:53
Pozlama kontrolü ile enstanteneyi karıştırdın sanırım, ya da S2000'i DSLR sanıyorsun. Adamın elindeki gayet basit bir makina, makina diaframı, enstanteneyi kendi ayarlıyor.

ben onu HX5le karıştırdım harbi s2000 ney dur bakım googleden

imprezaWRC
02-10-2013, 17:55
ben onu HX5le karıştırdım harbi s2000 ney dur bakım googleden

Adamın elindeki makinayı sormadan, ezberden olaya dalarsan böyle olur.

f.v.güngör
02-10-2013, 17:55

DSC-S2000 | S Serisi | Genel Açıklama | DSCS2000S.CEE8 | DSCS2000 | Sony (http://www.sony.com.tr/product/dsc-s-series/dsc-s2000)
bu makine dimi abi eger öylese ayaga kalkıp alkıslıyorum

berkay_aydin
02-10-2013, 18:06

Ne çok biliyormuşsun arkadaş ya, fotoğraflara gel artık :(

Zorbey
02-10-2013, 18:10
DSC-S2000 | S Serisi | Genel Açıklama | DSCS2000S.CEE8 | DSCS2000 | Sony (http://www.sony.com.tr/product/dsc-s-series/dsc-s2000)
bu makine dimi abi eger öylese ayaga kalkıp alkıslıyorum

Evet bu makine

Turk-Look
02-10-2013, 18:14
Konuyu baştan sona okudum,genelde bu tarz muhabbetlerden uzak dururum forumda da yazdığım konular genelde klasik vw güdümlü olur.

Mesleklerimden birtanesi de fotoğrafçılık olduğu için sana nasihat olması açısından yazmak istedim.

Umarım dikkate alarak okursun sevgili f.v.güngör.

Fotoğrafçılık üzerine akademik hiç bir eğitimim olmadı,
hiçbir kursa gitmedim, kimseden ders almadım,
kimsenin yanında çalışmadım,hiçbir dernek kuruluş vs'ye üye değilim,
photoshop bilmem ,tadında işleme yaparım bazı basit programlarda.

Ağırlıklı olarak süperspor otomobil çekimleri de yapıyorum,
çektiğim fotoğraflar dergilerde reklam fotoğrafı olarakta kullanılıyor.
Dünya markası olan firmalarda duvarları da süslüyor,
katalog,broşür,uluslararası web sitelerinde kulanılıyor vs vs...
ki bu çekimlerin hiçbiri prodüksiyon tabanlı değildir !

Bunlara rağmen asla senin üslubunla konuşma hakkı görmedim kendimde.

ayrıca amatörlüğünü kabul etmiyor bi savunman var sanki,amatör olunmadan profesyonel olunmaz !

Fotoğrafı makina çekmez fotoğrafçı çeker.

Ko®ay
02-10-2013, 18:17
Ya arkadaş moderatörler neden müdahale etmiyor bu konuya anlamıyorum ? konu almış başını gitmiş doğmamış bir çocuk var ve güzel don biçecem deniliyor ortada ne yapılan bir iş var nede yapılmış bir iş neyin kafasını yaşıyorsun arkadaşım amacın millete taşşakmı yapmak burda !
Ulan adam akıllı bi kaç tane fotoğrafın olsada bari burda millete ahkam kessen keşke ! ama oda yok yapacam edecem edecem diyorsun, ben bu kadar saçma muhabbet görmedim lan bu nedir amk ya

f.v.güngör
02-10-2013, 18:27
konu harbiden aldı basını gidiyor haklısınız diyorum hatta yaptım biraz kaba konustum ama halla üstüme geliniyor anlatıyorum okulum ve işim var cekimleri pazar günü yapacam diye ama halla bi fotograf görelim fotograf görelim diye ahkam kesiliyor haklısınız lütfen daha fazla uzatmayalım pazar günü cekimimi yaparım kendi çapımda fotograf bölümünede kocaman bi amatör yazarım ordanda fotografları paylasıyım söylenilenleri dikkate alıyorum ama gercekten iyi niyetle yaklastıgınızı biliyorm benm hatam kabul ediyorum konus uzamasın konuda herkez favorilerini paylasa bilir bnde bakarım örnek alırım faydalı olur art niyetle yaklasmam hepinizin iyi niyetli oldugunu biliyorum benm atarım oldu biraz haklısınız

f.v.güngör
02-10-2013, 18:51
Ya arkadaş moderatörler neden müdahale etmiyor bu konuya anlamıyorum ? konu almış başını gitmiş doğmamış bir çocuk var ve güzel don biçecem deniliyor ortada ne yapılan bir iş var nede yapılmış bir iş neyin kafasını yaşıyorsun arkadaşım amacın millete taşşakmı yapmak burda !
Ulan adam akıllı bi kaç tane fotoğrafın olsada bari burda millete ahkam kessen keşke ! ama oda yok yapacam edecem edecem diyorsun, ben bu kadar saçma muhabbet görmedim lan bu nedir amk ya

sen ne diyon mk rahatsız oluyorsan girme konuya harbiden muama gösterdikce bisey oldugunuzu sanıyorsunuz senin cektigin fotografları ben s4 minimle de cekerim canım bu kadar kasme kendini bi daha konularıma yorum yapmanıda istemiyorum

f.v.güngör
02-10-2013, 19:04
http://s1310.hizliresim.com/1g/2/t6vyh.jpg

böyle daha atarlı oldu sanki 2 dakikalık bi dokunus ama daha doygun oldu gibi

FATİH
02-10-2013, 19:40
@Turk-Look; çoğunu ciddi ciddi inceledim; bana göre muhteşem çekimlerin var. ayrıca yaptığın işte amatör olsun, profosyonel olsun gerçekten bilinçlisin arkadaşım. ;)

@Ko®ay; saygısızlığa tahammülü olmayan moderatör arkadaşlar mutlaka göreceklerdir konuyu ve içinde yazılıp çizilenleri. sonra gerekeni yapacaklardır. ben de bekliyorum bu konunun ömrü daha ne kadar diye...

@f.v.güngör; hiç mi bilgisayarında çekmiş olduğun, "aha bu da benim eserin" diyebileceğin bi fotoğrafın ya da çalışman yok? o kadar allanmaya pullanmaya bakılırsa senin şimdiye kadar sürü sürü çalışman olması gerek elinde.

bir de senden büyüklere karşı üslubunu bozma. zaten ne sen başkasına ne de başkası sana birşey yapabilir bu forum üzerinden ama şu yapılabilir: yakın zamanda bu konuda büyüklerine yaptığın tüm saygısızca tabirler moderatör abilerin tarafından tespit edilebilir ve kıçına tekmeyi vururlar. sonra ahkam kesecek başka forumlar ararsın kendine ya da fake üyelikle girmek zorunda kalırsın buraya.

son olarak symbol'ün fotoğrafında kumlanma vardı ve sen tüm s.çıp topraklanma yapmışsın.

f.v.güngör
02-10-2013, 19:53
@Turk-Look; çoğunu ciddi ciddi inceledim; bana göre muhteşem çekimlerin var. ayrıca yaptığın işte amatör olsun, profosyonel olsun gerçekten bilinçlisin arkadaşım. ;)

@Ko®ay; saygısızlığa tahammülü olmayan moderatör arkadaşlar mutlaka göreceklerdir konuyu ve içinde yazılıp çizilenleri. sonra gerekeni yapacaklardır. ben de bekliyorum bu konunun ömrü daha ne kadar diye...

@f.v.güngör; hiç mi bilgisayarında çekmiş olduğun, "aha bu da benim eserin" diyebileceğin bi fotoğrafın ya da çalışman yok? o kadar allanmaya pullanmaya bakılırsa senin şimdiye kadar sürü sürü çalışman olması gerek elinde.

bir de senden büyüklere karşı üslubunu bozma. zaten ne sen başkasına ne de başkası sana birşey yapabilir bu forum üzerinden ama şu yapılabilir: yakın zamanda bu konuda büyüklerine yaptığın tüm saygısızca tabirler moderatrör abilerin tarafından tespit edilebilir ve kıçına tekmeyi vururlar. sonra ahkam kesecek başka forumlar ararsın kendine ya da fake üyelikle girmek zorunda kalırsın buraya.

son olarak symbol'ün fotoğrafında kumlanma vardı ve sen tüm s.çıp topraklanma yapmışsın.

alkışşlıyorumm

FATİH
02-10-2013, 19:55
o aradaki, sondaki "mk" nedir?

f.v.güngör
02-10-2013, 19:56
o aradaki, sondaki "mk" nedir?

oktay arkadasımızında kulandıgından

imprezaWRC
02-10-2013, 20:18
http://s1310.hizliresim.com/1g/2/t6vyh.jpg

böyle daha atarlı oldu sanki 2 dakikalık bi dokunus ama daha doygun oldu gibi

Sana göre atarlı (ne demekse) bu dokunuş ile, bak neler olmuş
- Aşırı gren
- Netlik kaybı
- Detay kaybı
- Işık kaybı
- Vakit kaybı....vs vs vs

Orijinal hali en azından netlik kaybı çok mininmumdu, gren yoktu, detaylar belirgindi, ışık vardı...

Neyse, anlaşıldı, senin fotoğraf bilgin tamamen ezber, photoshop'ta bilmiyorsun, en azından dönde arkana neye dönmüş fotoğrafa bak. Bu kadar bilmişlik, bu kadar ahkam kesme, bu kadar kustahlık, bu kadar beğenmeme ile ortaya böyle vahim bir tablo çıkacağı belliydi.

Sen yinede photoshoplu civic fotoğrafı ile çektiğin ya da çekeceğin bir kaç otomobil fotoğrafını buraya bir upload et, birde onları yorumlayalım.

Ko®ay
02-10-2013, 23:23
sen ne diyon mk rahatsız oluyorsan girme konuya harbiden muama gösterdikce bisey oldugunuzu sanıyorsunuz senin cektigin fotografları ben s4 minimle de cekerim canım bu kadar kasme kendini bi daha konularıma yorum yapmanıda istemiyorum

Ya olm bi siktir adam gibi konuş !!! Klavyeden kendinden 10 yaş birisine artislik yapmak ne güzel lan !! S4 miniyle çekecekmiş şuna bak lan !!! Hala daha niye muhabbetini yapıyorsak sana cvp yazıuoruz suç bizde aslında ! Hele bi karşıma çıkarsın inşallah ta sana gösterririm ben nasıl konuşulması gerektiğini !

Ko®ay
02-10-2013, 23:29
Sana göre atarlı (ne demekse) bu dokunuş ile, bak neler olmuş
- Aşırı gren
- Netlik kaybı
- Detay kaybı
- Işık kaybı
- Vakit kaybı....vs vs vs

Orijinal hali en azından netlik kaybı çok mininmumdu, gren yoktu, detaylar belirgindi, ışık vardı...

Neyse, anlaşıldı, senin fotoğraf bilgin tamamen ezber, photoshop'ta bilmiyorsun, en azından dönde arkana neye dönmüş fotoğrafa bak. Bu kadar bilmişlik, bu kadar ahkam kesme, bu kadar kustahlık, bu kadar beğenmeme ile ortaya böyle vahim bir tablo çıkacağı belliydi.

Sen yinede photoshoplu civic fotoğrafı ile çektiğin ya da çekeceğin bir kaç otomobil fotoğrafını buraya bir upload et, birde onları yorumlayalım.

Ya abicim sizde boşuna yaruyosunuz kendinizide bu bebe ye cvp yazıuosunuz kapattırrın şu konuyuda yalandan yere banlatmayalım kendimizi ne güzel abim..

Adamın Allah bilir makinası bile yok tutturmuş burda bana senin çektiğin fotoğrafı s4 le çekerim diyor kafayı yiyecem lan !

McS_R53
02-10-2013, 23:31
dün akşamda benim fotoğrafımı istedi düzenleyip altına ismini koyabilirmi diye sordu bende hayır dedim ismini koyamazsın e 1 gün oldu halen yok :)

Ko®ay
02-10-2013, 23:33
dün akşamda benim fotoğrafımı istedi düzenleyip altına ismini koyabilirmi diye sordu bende hayır dedim ismini koyamazsın e 1 gün oldu halen yok :)

Muatab olmanız bile hata be abicim

İbrahim Erdem
02-10-2013, 23:35
Tam forum ergenlerden temizlendi derken gene ortaya çıkmaya başladılar.

iki bişey öğrenip arkadaş çevresine façası sökünce burda da bi *** zannediyor kendini.

resatgurcuoglu61
02-10-2013, 23:36
Konuyu Baştan Sona Okudum Bu Vatandaş Büyükleriyle Nasıl Konuşacağını Kavrayamamış İnsanlar Senden İyiyse Bişeyler Kapmaya Çalış Yedirememezlik Yapma Abi Tavsiyesi ;)

Ya abicim sizde boşuna yaruyosunuz kendinizide bu bebe ye cvp yazıuosunuz kapattırrın şu konuyuda yalandan yere banlatmayalım kendimizi ne güzel abim..

Adamın Allah bilir makinası bile yok tutturmuş burda bana senin çektiğin fotoğrafı s4 le çekerim diyor kafayı yiyecem lan !

Koray Haklı :icon_tup: Bu Saatten Sonra Konu Git Gide Boka Sarar Çok Ağır Küfürler Sezeyrum :D

Ko®ay
02-10-2013, 23:43
http://img815.imageshack.us/img815/8827/19831070.jpg

Backstage videosu

Rig Shot & Strobist ;) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=rBtlbnpdyNE)

İzle videosunu bu fotoğrafı çek 11.500 tl ye mál ettiğim setimi s4 mininle takas edecem..

Sen kimsenin emeğini hiçe sayamazsın.

okanturan
02-10-2013, 23:44
Bu konuya sadece gülüyorum s4 mini ile resim çekiliyorsa millete yazık okadar ekipman alıyor para veriyor çok başarılısın demekki tebrik ederim

GÖKTÜRK
02-10-2013, 23:47

Backstage videosu

İzle videosunu bu fotoğrafı çek 11.500 tl ye mál ettiğim setimi s4 mininle takas edecem..

abi sen bence boşuna yorma kendini arkadaşın aklı yetmez bile bunları anlamaya o s4 miniyle foto çekmeye devam etsin :D bu arada fotoğraf harika olmuş ellerine kolllarına sağlık

resatgurcuoglu61
02-10-2013, 23:51
Bu konuya sadece gülüyorum s4 mini ile resim çekiliyorsa millete yazık okadar ekipman alıyor para veriyor çok başarılısın demekki tebrik ederim

Backstage videosu

http://www.samsungs4photography.com.org.edu.biz.gov.tr :D:D

Ko®ay
02-10-2013, 23:54
Com org edu biz edu emanuel ebue edu tr g.te koyuyoooree roberto manciniii :D

Burak E.
02-10-2013, 23:55

Backstage videosu

abi resim video felan cok başarılı resmen aduket atmışsın ölüm vuruşu yapmışsın :D

berkay_aydin
02-10-2013, 23:57
Bu fotoğrafıda ben çektim çok az ps bilgim var, arka planda çok hata var mesela, ben şimdi photographer mıyım acaba :D :D Aşırı merak ediyorum gelicek fotoğrafları tabi gelirse :D

https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/45282_10151444555479828_387695891_n.jpg

bilalMW
02-10-2013, 23:57
samsung ne makineler yaparmış da haberimiz yokmuş. :D

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/206257_198252846880315_6481177_n.jpg

hocam yeteneğim varmı ? ne derseniz.? :(

Burak E.
02-10-2013, 23:58
@berkay aydın sen gönlümüzün photographer sin bunu biliyosun :D

olum s4 üm var ben öyle resim cekemiyorum lo lo lo :D

Onamdar
03-10-2013, 00:00
abi sen bence boşuna yorma kendini arkadaşın aklı yetmez bile bunları anlamaya o s4 miniyle foto çekmeye devam etsin :D bu arada fotoğraf harika olmuş ellerine kolllarına sağlık

Bende bunu turuncu tuvalet terliği ile çektim

http://img02.imgfotokritik.com/fk_new/big/5/0/3/503573/2776561-esaretin-resmi.jpg

GÖKTÜRK
03-10-2013, 00:04
http://i1173.photobucket.com/albums/r589/bykaraca0606/London-bus-black-and-white-photography-with-color-02_2_zps4905d267.jpg (http://s1173.photobucket.com/user/bykaraca0606/media/London-bus-black-and-white-photography-with-color-02_2_zps4905d267.jpg.html)

@onamdar bende bunu dedemin takma dişleriyle çektim abi enstanteneyi fazla ayarlayamamısım ama :D

Onamdar
03-10-2013, 00:08
http://i1173.photobucket.com/albums/r589/bykaraca0606/London-bus-black-and-white-photography-with-color-02_2_zps4905d267.jpg (http://s1173.photobucket.com/user/bykaraca0606/media/London-bus-black-and-white-photography-with-color-02_2_zps4905d267.jpg.html)

@onamdar bende bunu dedemin takma dişleriyle çektim abi enstanteneyi fazla ayarlayamamısım ama :D

Üsttekini hakaten ben çektim ama :D

GÖKTÜRK
03-10-2013, 00:11
http://i1173.photobucket.com/albums/r589/bykaraca0606/DSC_0102_zps89686fd6.jpg (http://s1173.photobucket.com/user/bykaraca0606/media/DSC_0102_zps89686fd6.jpg.html)

eline sağlık abi güzel fotoğraf , bu fotoğrafıda ben çektim çektiğim fotoğraflar arasında en sevdiğimdir kendisi

Mr.K
03-10-2013, 00:13
aboo allp uçmuş gitmiş kaç yıl oldu maşallah be.

konuya gelicek olursak,aklı yok fikri var.

İbrahim Erdem
03-10-2013, 00:15
samsung ne makineler yaparmış da haberimiz yokmuş. :D

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/206257_198252846880315_6481177_n.jpg

hocam yeteneğim varmı ? ne derseniz.? :(

rolls royce ayağına kendini çekmişin :D

sweatcaptain
03-10-2013, 00:18
adımın arkadasların bu konuyu kaldırmasını rıca edıyorum...

bu ısı gercekten ıyı yapan dostlarımız var yapılan
-ıyı ıse hakaret
-buyuge saygısızlık
-kısısel hakaret vs vs...

konunun uzamaması dılegımle...

KÖROĞLU
03-10-2013, 07:27

Teşekkür ederim beni düzelttiğin için :) Çok ihtiyacım vardı, ah bu 17 yaş yok mu...

Berk007
03-10-2013, 08:17
bunda ekipman bile kullanmadım, nah hareketi ile çektim.

http://fc07.deviantart.net/fs71/f/2011/098/7/7/bmw_z4_no_1_by_berk007-d3dhuar.jpg

BERKİN
03-10-2013, 09:32
Berk abi çok başarılısın maşallah herkes nah çekerek çekemez tebrikler :D

Bende bunların retouching işlemini telefonda yaptım,merak edenlere makine: Samsung galaxy wonder 8150 :D

http://i1274.photobucket.com/albums/y427/berkinmetin035/DSC_7516kopyala_zps3ad027e1.jpg
http://i1274.photobucket.com/albums/y427/berkinmetin035/DSC_7505kopyala_zps3b1749ae.jpg

ef186
03-10-2013, 09:52
http://img22.imageshack.us/img22/8931/liseliw.jpg