Orijinalini görmek için tıklayınız : civic mid takimi onerisi
mid takımı almayı duusnuyorum cıvıc on kapılara 16cm SOUND SOLUTION CPS 650 die bi mid takımı var piyasada replika oldugu aşikar yanlız 100rms denıyor sızce nasıl ?
İnfinity Ref- 6500 CX e karar verdım tesısatcı abımız baya bi med etti 2ohm 90 rms.
Arac honda civic sedan
Mid anfim 4.85watt rms veriyor 4 ohm
Sizce hangi mid takimini kullanmaliyim ?
Limit 250 tl (infinity refarans serisi 6500cx mid takimi alindi 3 0hm 90rms gayet memnun oldm tawsye ederim.yardmi gcen herkeze tesekkurler)
ozankaya
29-09-2013, 20:02
ben aracımda vibe lite air 6 kullanıyorum çok memnunum pazarlıkla 300tl gibi bir fiyata aldım dinleme imkanınız olursa öneririm yada ikinci el daha uyguna alabilirim derseniz infinity yerine hertz esk 165 serisini öneririm forumda dolaşırken gördüm esk satanda arkadaşımız var
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-ses-sistemleri-hoparlor-hertz-esk-165-16cm-component-takimi-138765154/detay)
Hocam tesekkur ederim değerlendiricem bilindik marka en azindan :) subwoofer italyan zaten italyan devam edelim olmazsa :)
infinty nin mıdlerı gayet güzel hocam. 250t gıbı bı rakama zaten bulabılırsın.
hertz ve 2.el uygun fıyata bulabılırsem mb quartlarda gayet iyi.
darkmoon
30-09-2013, 15:49
bu rms ölçeğine abartı rakamlarda takılmayın bu gün 60-70 rms lik bir comp takımında gerçek değeri ise tabiki markaysa gerçek değeridir zatende çin malı fason markalarda 60 rms der 20-30 rms falandır ondan diyorum neyse biz kalite markalardan konuşuyoruz 60-70 rms lik bir kolon son ses tam performans çaldığında beslemeside iyi ise zaten siz o aracın içinde duramassınız..
bu gün fabrikasyon bose yada harmann cardon multimeida yada müzik sistemli araçların bile sürenler mükemmel gümbür gümbür diyor ki gerçekden öyle o bose yada harmann ların bile en fazla rms değeri 15 bilemedin 20 rms ama yetiyor işde..
o yüzden fazla rms takıntısına girmeyin derim 60-70 rms ve üstü kaliteli marka olan her comp iyi bir besleme ile gümbür gümbür çalar...
infinty nin mıdlerı gayet güzel hocam. 250t gıbı bı rakama zaten bulabılırsın.
hertz ve 2.el uygun fıyata bulabılırsem mb quartlarda gayet iyi.
Hertze takildm yanliz infinity hertz arasindayim :/
bu rms ölçeğine abartı rakamlarda takılmayın bu gün 60-70 rms lik bir comp takımında gerçek değeri ise tabiki markaysa gerçek değeridir zatende çin malı fason markalarda 60 rms der 20-30 rms falandır ondan diyorum neyse biz kalite markalardan konuşuyoruz 60-70 rms lik bir kolon son ses tam performans çaldığında beslemeside iyi ise zaten siz o aracın içinde duramassınız..
bu gün fabrikasyon bose yada harmann cardon multimeida yada müzik sistemli araçların bile sürenler mükemmel gümbür gümbür diyor ki gerçekden öyle o bose yada harmann ların bile en fazla rms değeri 15 bilemedin 20 rms ama yetiyor işde..
o yüzden fazla rms takıntısına girmeyin derim 60-70 rms ve üstü kaliteli marka olan her comp iyi bir besleme ile gümbür gümbür çalar...
Bilgi icin tesekkur ederm. Bnde sizin gibi dusunerek bi takm DD mid takimi aldm 70 rms anfim 85×4 ztn hic tatmin etmedi bi abimiz infinity onerdi bkalm forma yazdiktan sonrada hertz e takildm :/
İnfinity refarence 6500 serisini aldm arkadaşlar gayet guzel gbi su an icin yarn teybim teknik servisten gelicek.ozaman net bi yorm yaparm almak isteyenler icin
darkmoon
01-10-2013, 20:26
anfin nedirki önemli olan anfidir kaliteli bir comp çalmıyorsa o compun kendinden değil anfinin beslemesinin yetersiz gelmesindendir..
infinity yumuşak çalar güzel çalar iyi beslenirse fazla fazla yeterde artar bile birde dinlediğiniz müzikde önemli
bu dubstep türü elektronik bass lı müziklerde misal kicker resmen parçalıyor ortalığı geçen gün rs serisni dinledim bir araçda bu budstep midir yeninesil elektronik türü bir müzik çalıyordu çok fenaydı yıkılıyordu oralık..
enstrimental yumuşak r&b soul tarzı yada pop tarzı müziklerde infinity çok güzel çalıyor.. yani her markanında ayrı bir dokusu bir kulağa hitap şekli var..
anfin nedirki önemli olan anfidir kaliteli bir comp çalmıyorsa o compun kendinden değil anfinin beslemesinin yetersiz gelmesindendir..
infinity yumuşak çalar güzel çalar iyi beslenirse fazla fazla yeterde artar bile birde dinlediğiniz müzikde önemli
bu dubstep türü elektronik bass lı müziklerde misal kicker resmen parçalıyor ortalığı geçen gün rs serisni dinledim bir araçda bu budstep midir yeninesil elektronik türü bir müzik çalıyordu çok fenaydı yıkılıyordu oralık..
enstrimental yumuşak r&b soul tarzı yada pop tarzı müziklerde infinity çok güzel çalıyor.. yani her markanında ayrı bir dokusu bir kulağa hitap şekli var..
anfım ıyı hocam 4.85 rms 4ohm da layıkıyla besledı yanlız teybım teknık servıste telefonu bagladık o yuzden net konusmadım suan ıcın bıle gayet hos :)
darkmoon
01-10-2013, 20:57
çok iyi beslediği kanısına nerden vardınız elinizde herhangi bir ölçüm aleti varmıydı yoksa kulak olarak mı diyorsunuz.. ayrıca markası nedir..
çok iyi beslediği kanısına nerden vardınız elinizde herhangi bir ölçüm aleti varmıydı yoksa kulak olarak mı diyorsunuz.. ayrıca markası nedir..
Hocam teybim geldi teknik servisten ayarlar yapldi mid takmindan istedigim verimi aldm dyebilirim. Kulak olarak evet. Sizde ölçüm cihazi var sanrm :) gain ayarndan baska bir ölçüm duymadm onuda kulağı iy olan ayarlyabilir die düşünyorm.