Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Semii Rocco - Ep3 Typer

Sayfa : 1 [2]

Alper_
01-10-2013, 21:05
çok sıkı giden bir typer bursa ya geliyor onunlada deneme vs olacaktır herhalde..bakalım onunla nasıl olacak :)

Semii
01-10-2013, 21:09
çok sıkı giden bir typer bursa ya geliyor onunlada deneme vs olacaktır herhalde..bakalım onunla nasıl olacak :)

O biraz insafsiz olmazmi ? :) bu aracla kemalcanin aracinin sadece marka modeli ayni :)
O kadarda degil yani :)

Alper_
01-10-2013, 21:12
O biraz insafsiz olmazmi ? :) bu aracla kemalcanin aracinin sadece marka modeli ayni :)
O kadarda degil yani :)

yok seninle değil diğer typer ile :) ama araban çok muazzam gidiyor :)

Semii
01-10-2013, 21:15
yok seninle değil diğer typer ile :) ama araban çok muazzam gidiyor :)

Tesekkur ederim eyvallah :)

Sedat abi hizlidir yatirmaz zaten bence.zaten bi ep3 projesine daha baslamisti etti 2 hadi hayirlisi bakalim :)

Alper_
01-10-2013, 21:24
Tesekkur ederim eyvallah :)

Sedat abi hizlidir yatirmaz zaten bence.zaten bi ep3 projesine daha baslamisti etti 2 hadi hayirlisi bakalim :)

ne demek :) typer ın nasıl gittiğini az çok tahmin ediyorum..tekrardan maşallah :)

ibrahim
02-10-2013, 00:24
Doğru söze ne hacet konuşmaya gerek yok dimi Serdar teklif etti Harun başta gelirim dedi sonra işi cıktı . Hayırlısı tabiii

eski aracım die savunma yapmayıyorum ama neler yapacagınıda azçok biliyorum :icon_tup:

cakaragol
02-10-2013, 01:07
Doğru söze ne hacet konuşmaya gerek yok dimi Serdar teklif etti Harun başta gelirim dedi sonra işi cıktı . Hayırlısı tabiii

İsim falan cikmadi is hep var biz konustuk dbs nin sahibiyle istanbula gelcekmis ayar falan icin hem goruscez hemde roll yapcaz ok konuyu bu sekil kapattik iyi gecelr herkese dhaa faZlada konusmaya gerek yok iyi gecler

cakaragol
02-10-2013, 01:13
Deneyen araçlara maşallah,rocco hakkını vermiş arkadaş'a.EEE sen roccoyu küçük görüp karsına aldın sonrada tozunu aldın..:icon_tup:
bende SEMİ kardeşimin ayarında bi rocco ile deniyim merak ettim :D
typer için atıp tutanlar boş konuşmayın!! harun kardeşimiz size söluyo ama koca karılar ortadan kayboldu..

Eyvallah kanka soyledikde herkes kulagini tikadi kanka bosver herkes biliyo
Neyin neoldufunu roccoyudq tebrik ettim dbs serdar kardesimizde telde konustuk onlada istqnbula geldiginde deniycez ama obur laf atanlar yok oldu neyse bu muabettleri kapatalim herkesin migdesi bulandi

devolation
02-10-2013, 07:30
harunum aslan parcam dun oldumu action kirmizi polocu arkadas ile oda hizli bi arac gordugum kadariyla
buarada tc typer antalyadan gelme degil antalyaya bikac ay tatile gitti geldi ibom ezelden gebzelidir tc plaka tescili bile gebzedir uyandirayim..
benimde hizli aracim var eskiden olsa atar yapardim ama rocco R la yurudukten sonra gerek olmaz diye dusunuyorum :)

Selcuk_RoL
02-10-2013, 08:35
harunum aslan parcam dun oldumu action kirmizi polocu arkadas ile oda hizli bi arac gordugum kadariyla
buarada tc typer antalyadan gelme degil antalyaya bikac ay tatile gitti geldi ibom ezelden gebzelidir tc plaka tescili bile gebzedir uyandirayim..
benimde hizli aracim var eskiden olsa atar yapardim ama rocco R la yurudukten sonra gerek olmaz diye dusunuyorum :)

Sizin hizli araciniza bende kendi hizli aracimla atar yapiyorum o zaman:)

devolation
02-10-2013, 10:10
Sizin hizli araciniza bende kendi hizli aracimla atar yapiyorum o zaman:)

selcugum ben muayene specteyim suan sinaninkini saldik piyasaya o kosturuyo simdilik bizde R olmaz bilirsin.. zaten bi deneme sozumuz vardi onuda su yagmur camur ciksin 70-230 yapalim rol sokukmu suan atar buyuk olduguna gore :))

Selcuk_RoL
02-10-2013, 10:14
selcugum ben muayene specteyim suan sinaninkini saldik piyasaya o kosturuyo simdilik bizde R olmaz bilirsin.. zaten bi deneme sozumuz vardi onuda su yagmur camur ciksin 70-230 yapalim rol sokukmu suan atar buyuk olduguna gore :))

70-210 denerim kanka atar büyük değil makaradayım sana takılıyorum:)

ama herkezle denerim sıkıntı yok roll suan sökük ama sinan bence basınç açsın

sinansimbil
02-10-2013, 10:18
70-210 denerim kanka atar büyük değil makaradayım sana takılıyorum:)

ama herkezle denerim sıkıntı yok roll suan sökük ama sinan bence basınç açsın

Ovvv cok sert :)

Selcuk_RoL
02-10-2013, 10:19
Ovvv cok sert :)

:D:D:rolleyes::rolleyes:

sinansimbil
02-10-2013, 10:20
Yok kanka su an acamam biraz zamani var methanol baglamam lazim acmak icin simdilik bu kadar ama denerim boylede gecerim :d

sinansimbil
02-10-2013, 10:21
Yok kanka su an acamam biraz zamani var methanol baglamam lazim acmak icin simdilik bu kadar ama denerim boylede gecerim :d

Dermisim :D:D

Selcuk_RoL
02-10-2013, 10:21

owww dahada sert:D

Selcuk_RoL
02-10-2013, 10:23
Dermisim :D:D

kanka adamların konuyu piç etmeyek aramızda sıkıntı olmaz her türlü deneriz telden iletişime geçeriz allaha emanet eyv

sinansimbil
02-10-2013, 10:23
owww dahada sert:D

Atara atar kanka isine geliyosa :D

sinansimbil
02-10-2013, 10:25
kanka adamların konuyu piç etmeyek aramızda sıkıntı olmaz her türlü deneriz telden iletişime geçeriz allaha emanet eyv

Eyv ne zaman istersen havalar duzelsin haberlesiriz...

rs2000
02-10-2013, 10:31
tayyar hertürlü ilkden kafayıııııı ckartıyor :)

cakaragol
02-10-2013, 11:21

DUN YAGMUR YAGDI ABI AMA POLO KARDESIMIZE GEREKEN YAPILCAK abı denıycez daha dogrusu yagmur gecsın herkese acıgım yagmadanda bekledım o gece ztn evet araba gebzenındır tatılden geldı :)

Cansın
02-10-2013, 11:49
Abi akşam yağmur yağınca deneyemedik normal olarak :)
Harun abi bana çok kötü şeyler yapacak :D:D:D

DUN YAGMUR YAGDI ABI AMA POLO KARDESIMIZE GEREKEN YAPILCAK abı denıycez daha dogrusu yagmur gecsın herkese acıgım yagmadanda bekledım o gece ztn evet araba gebzenındır tatılden geldı :)
Harun abi beee :D
Daha bana ne yapıcan :D:D:D
İçimden geçiçen zaten :D:D:D
Erkenden buluşalım çay içelim senle :D
Haftasonu yağmur yok hayırlısı ile deneyeceğiz :D:D:D
3-80 de basıcaz bak :D
Sonra vtech altı basana kız vermiyorlar deme :D
Benim için bir kere vtech altı bas be abi :D

cakaragol
02-10-2013, 11:55

Benim için bir kere vtech altı bas be abi :D hahahahahh 3 80 demi daha neler oldu sen onden basla daha iyi :)))) hafta donu acsin moralim bozuldu bu havalara kardesim ztn cok kisiyi evde alcam ama 😜✌️

dragon07
02-10-2013, 12:11

usta tc typer ezelden beri antalya arabasıdır :) iyice araştırın isterseniz,ibrahim reyise bi sorun isterseniz ayıktırmak istedim

onmestyle
02-10-2013, 12:25
Type-R ların hakkını yemeyin 10 numara limitöre giriyor. Çok kaliteli araçlar olduğu için yeni modellerini atmosferik değil de turbo çıkaracaklar. Beyler kandırmayın kendinizi artık, lütfen.

DENON
02-10-2013, 12:34
Type-R ların hakkını yemeyin 10 numara limitöre giriyor. Çok kaliteli araçlar olduğu için yeni modellerini atmosferik değil de turbo çıkaracaklar. Beyler kandırmayın kendinizi artık, lütfen.turbo olarak cıkarmalarının nedenı k20 motorun kötü olması mı ??? emisyon normlarının atmosferık 8200 devir dönen bir motorda tutmamasımı ???

bilinçsizce konuşmayalım ,

onmestyle
02-10-2013, 12:41
Bir tek Type-R çok bağırmıyo, sahipleri de çok bağırıyo. Ben bir gece 3 tane type-R'ın aynı anda geçiliyor diye tsi motoruna "yaaaa şanzımannım bozuldu ühüüüü" diye ağladığını da gördüm. Burdan memleketler arası sıkmayın arkadaşlar geçen geçmiş olay bu kadar.

onmestyle
02-10-2013, 12:43
turbo olarak cıkarmalarının nedenı k20 motorun kötü olması mı ??? emisyon normlarının atmosferık 8200 devir dönen bir motorda tutmamasımı ???

bilinçsizce konuşmayalım ,

Teknolojinin stabil kaldığı görüşündesin herhalde. K20 motoru dönemimizde geriye düşüyo, kaybı çok ve külliyen masraf. Bilinçszce konuşmayalım lütfen.

sinansimbil
02-10-2013, 13:06
Teknolojinin stabil kaldığı görüşündesin herhalde. K20 motoru dönemimizde geriye düşüyo, kaybı çok ve külliyen masraf. Bilinçszce konuşmayalım lütfen.

bu konuda honda cı olmasamda hakkını yiyeyem bugüne kadar üretilmiş atmosferik motordan alınabilen en güzel güçtür honda motorları 1.6 lt 160 hp,
2.0 lt 200 hp, buna bence kötü bir motor demek yanlış olur yada artık iyi bir teknoloji değil demek.. yeni nesilde motorlarını 1.6 turbo'ya çevirmelerinin tek sebebi piyasa şartlarına daha uygun emisyon değerlerinde olup yakıt tasarrufu ve bir takım vergi olaylarından kurtulmak içindir. şuna da emin olun 1.6 turbo motorla da gene kendini konuşturacaktır mutlaka... motor teknolojisi konusunda honda :icon_tup: bunu her zaman söylerim.
(tamamen alakasız yazıyorum yanlış anlaşılmasın honda ya da binmem)

DENON
02-10-2013, 13:07
Teknolojinin stabil kaldığı görüşündesin herhalde. K20 motoru dönemimizde geriye düşüyo, kaybı çok ve külliyen masraf. Bilinçszce konuşmayalım lütfen.benım size sordugum başka bişey , k20 motor kötü oldugu için mi üretilmeyecek yoksa emısyon değerleri için mi diyorum ??? bilinçli, bi şekilde saldırmadan cevaplarsanız sevinirim ,,

Zero
02-10-2013, 13:47
Bence k20 cok guzel bir motor ama zamanin gerisinde kalmaya basladi yavas yavas.Hacim kucultup emisyon uydurmak yerine ayni hacimde emisyonu tutturmak teknolojik gelisimdir.Tabiki k20 nin kullanim keyfini hic bir motor uzunca bir sure daha vermeyecektir efsaneler arasina katildi coktan.

F.Esen
02-10-2013, 13:55

teknoloji stabil kalmadığı gibi çevre yasalarıda stabil kalmıo yakında benzinli arabayı yasaklıcak adamlar neredeyse... He bide bu arada bende o beğenmediğin k20 nin sonradan turbolusu var şanzımanda standart varmı benide öğle ağlatabilicek şanzımandı frendi die bağırtabilicek bi tsı tfsı bursada _?

stlegal
02-10-2013, 14:28
valla bravo herkes bi scirocconun typer geçmesini beklemiş :)

DENON
02-10-2013, 14:34
Bence k20 cok guzel bir motor ama zamanin gerisinde kalmaya basladi yavas yavas.Hacim kucultup emisyon uydurmak yerine ayni hacimde emisyonu tutturmak teknolojik gelisimdir.Tabiki k20 nin kullanim keyfini hic bir motor uzunca bir sure daha vermeyecektir efsaneler arasina katildi coktan.k20 turbo yapılsa mesela nasıl olurdu fabrıkasyon olarak ? 400hp fabrıkasyon bır typer ,

devolation
02-10-2013, 15:03

Benim için bir kere vtech altı bas be abi :D

sizin zevkli olur devirler tutarsa arada dag bayir yok bence polo tahminimden hizli cikti tc de performansinin zirvesinde ikisinede nazar degmesin

Bulut Y.
02-10-2013, 15:11
k20 turbo yapılsa mesela nasıl olurdu fabrıkasyon olarak ? 400hp fabrıkasyon bır typer ,

Delirdirim :D

Zero
02-10-2013, 16:20
k20 turbo yapılsa mesela nasıl olurdu fabrıkasyon olarak ? 400hp fabrıkasyon bır typer ,

Kesinlikle rakipsiz dehset birsey olurdu.Birakin kendi sinifini cok ust sinif performans araclarini da ezerdi.Ama olan uzerinden konusuluyor.Type r a bayilirim heleki ep3 e ama hondada farkinda kendini yenilemesi gerektiginin.Bakalim yenisi geldiginde nasil olacak merakla bekliyoruz zaten :)

Ek:Egerki k20 fabrikasyon turbo olsaydi bu kadar saglam ve gazlamaya dayanikli olmayabilirdi kesicide bu kadar gezdirmeyebilirdi ve bu kadar keyifli olmayabilirdi o da var tabi.Ya da bu kadar saglam olurdu ama fiyati maliyetlerinden dolayi(sadece motor degil sanziman yurur vs) sinifinin 2 kati olurdu yine bi ayarsizlik olurdu durumda muhtemelen.

kelalper
02-10-2013, 20:43
semii sayende çarşı pazar karıştı lan. Evden almalar falan. Sakın bi daa deneme yapma lan.

BARR
02-10-2013, 20:51
Semi akşama benimle dene Uludağ kebapçısında buluşalım..

Tolga-R
02-10-2013, 21:52
valla bravo herkes bi scirocconun typer geçmesini beklemiş :)

Aynen . Hatta sen hata yapmışssın egk20 yerine siber teknolojik 1.4 tsi swaplasaydın keşke. Ne işin var meksefeli platinli k20 ile :)

kelalper
03-10-2013, 07:47
Tolga K20 kötü makine değil ama sende kabul etki 1.4 TSI da boş makine değil. O kilodaki bir araba için çok iyi gidiyor o hacimle. Teknoloji olarak K20 nin ilerisinde. Zaten olmasıda gayet normal sene farkından dolayı. VAG grubu bunun 1.6 sını çıkarsaydı daha zalim olurdu 2.0 TSI larda olduğu gibi.

kelalper
03-10-2013, 08:01
benım size sordugum başka bişey , k20 motor kötü oldugu için mi üretilmeyecek yoksa emısyon değerleri için mi diyorum ??? bilinçli, bi şekilde saldırmadan cevaplarsanız sevinirim ,,

K20 tork olarak yeni nesil güvenlik paketlerini kaldıramıyor ağırlık nedeniyle. Yoksa emisyon konusundan dolayı diye düşünüyorsan yanılıyorsun. O zaman 2 litre ve üzerinde atmosferik motor üretilemezdi. Konu tamamen tork. Ep3 şu an için NCAP testlerinde sınıfta kalır. FN2 nin durumu ortada ki yeni nesil civicler daha da ağır. O ağırlığı yenebilmenin tek yolu tork yani turbo ya da SC.
Bi de K20 400 hp olsaydı ne olurdu demişsin. Honda batardı garanti koşullarından dolayı. Ya sınırlı sayıda yapacaktı ya da yapmayacaktı. Yapmamayı tercih ettiler. Ford Focus RS 500 ve Evo 9 FQ400 deki gibi sınırlı sayıda çıkarılabilirdi. Sence neden bu arabalar sınırlı sayıda ve yüksek fiyatlarla çıktı. Garanti koşullarından dolayı. 500 ya da 1000 arabanın garanti masrafını o fabrikalar kaldırabilir ama Type R gibi leblebi gibi satılan bir arabada o garanti koşulları fabrikayı yorar. Çünkü 2 litre hacimle haldır huldur günlük o araba ile gazlarsan bi yerlerinden su koyuverecek. Onun önüne geçemezsin. Fq400 lerin servis periodu 5000 km. R500 ünde aynı. Ben megane ı gündelik kullanırken neden kısık ayarda kullanıyorum aynı sebeplerden dolayı. Ki buna rağmen iddia ediyorum benim motor 150 binde motor açmış olacak.

streetdevil
04-10-2013, 15:34
typerin sesine bittim valla ama scirocco da sessiz soluksuz güzel uzamış sonlara doğru.