Orijinalini görmek için tıklayınız : stlegal Eg k20 vs McS_R53's Tuned Cooper S
bu konudakı denemenın vıdeosudur arkadaslar, arkadasın ayagına saglık hem sohbet hem deneme ıyıydı:icon_tup:
http://www.techturkey.com/forum/sohbet/165702-minicik-bir-gider.html
tek kısıler
Nu9smVPbSgw
K20 Eg vs Tuned Cooper S - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Nu9smVPbSgw)
cemın yanında ben varım
T6X02RqKWco
Eg k20 vs Tuned cooper s - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=T6X02RqKWco)
207 lemans vs cooper
_Xece3ALk-E
Lemans vs Cooper - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=_Xece3ALk-E)
KncOCH7CRfI
Lemans vs Cooper - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=KncOCH7CRfI)
:D nasıl güzel geçildim ama haha :)
ikinci videoda ben bıraktımmı acaba :S Çok eğlenceli geceydi çok teşekkür ediyorum herkese zaten 1 boyla 10 boy arasında hiç bir fark yok benim için :)
bide diğer videolarıda ekliyebilirmisin rica etsem le mans la eğer arkadaş için sorun değilse
low&slow
30-09-2013, 02:34
Maşşallah ayağınıza sağlık :)
1. mini aslında çokta güzel yürümüş :)
2. videoda eg erken çıkıyo, minide bırakıyo sanırım :)
güzel geceydi selçuk lemas videolarıda koyarmısın :))
Maşşallah ayağınıza sağlık :)
1. mini aslında çokta güzel yürümüş :)
2. videoda eg erken çıkıyo, minide bırakıyo sanırım :)
erken bırakma yok yukarı eklıyorum lemans la ıkısı basarken yanlarından gıdısımızı :icon_tup:
low&slow
30-09-2013, 02:44
erken bırakma yok yukarı eklıyorum lemans la ıkısı basarken yanlarından gıdısımızı :icon_tup:
bırakmıyorsa; Maşallah yok artık :beuj: :icon_wack
ilk denediğimde videonun 5 e attımı önde olunca bıraktım arabadan inince çok açamıyosun diyince selçuk gel dedim içerden çek :))
yanlız cooper üzerindeki malzemeye göre çok çok iyi çok arabayı üzer :)
cooper fazla gıdıyo net net :) baska denemelerını gormek lazım
cooper fazla gıdıyo net net :) baska denemelerını gormek lazım
denesin bence süpriz yapar
mini nin ses çok güzel maşallah
Maşallah Mertcan ve Hondacı arkadaşa :p
Mertcan su ayarini yaptir, kirican arabayi :)
Ikisinede masallah. Tebrikler zor kuray :D
Mertcan su ayarini yaptir, kiracan arabayi :)
Ikisinede masallah. Tebrikler zor kuray :D
Sağol ABISI :D :D
Bende miniye maasallah diyenlerdenim. Cem abi siklet buyutmen lazim abi net
Bende miniye maasallah diyenlerdenim. Cem abi siklet buyutmen lazim abi net
çıkmadan önce zaten biliyorduk adam deniycek araba arıyordu ben eşlik ettim arada lemansı aradan çıkardı mertcan :)
Biliyorum abi mevzuyu takip ediyodum arkadasa helal olsun gelmis denemis aslan gibi sadece gecebilecegi adamin pesine dusenlerden degil. Plaka vermek uygun olmayabilir ama senin sari oglani gercekten merak ediyorum dolu s2k yada 106 yaninda
serkan demir
30-09-2013, 07:59
maşallah :)
Biliyorum abi mevzuyu takip ediyodum arkadasa helal olsun gelmis denemis aslan gibi sadece gecebilecegi adamin pesine dusenlerden degil. Plaka vermek uygun olmayabilir ama senin sari oglani gercekten merak ediyorum dolu s2k yada 106 yaninda
moruk benim araç 220 hp şuan sökük filan bir şey yok kilodan gidiyor bu kadar
helal sana cem başkan çabuk kaynaştın gecelerle :)
helal sana cem başkan çabuk kaynaştın gecelerle :)
kanka bir şeyler yapmak lazım kesmiyor bu :D
maşallah, denemeler 3. viteste mi yapılıyor ?
arkadan akıtıpta geçmişin cem abı yakıştıramadım sana ahsuhas :D
sen işini bilirsin başkannn.. 2.4 olur - 2.6 olur herbi şeycik olur ama rakipde bulmak önemli katagorini iyi seç :)
Değişelim istersen :D üstüne bir öpücük veririm :p
maşallah, denemeler 3. viteste mi yapılıyor ?
Sana ne
arkadan akıtıpta geçmişin cem abı yakıştıramadım sana ahsuhas :D
Videoya cekerkene :)))
sen işini bilirsin başkannn.. 2.4 olur - 2.6 olur herbi şeycik olur ama rakipde bulmak önemli katagorini iyi seç :)
2.0 birakirim yine 2.6 yapsak deniycek nadam bulamayiz
Değişelim istersen :D üstüne bir öpücük veririm :p
Olur :D
mertcan cadı kazanına düşmüşsün sen :)
lemans la nasıl oldu pek fark yok sanırım videoya göre eğer öyleyse bir şekilde ayar yaptır :)
lemans la nasıl oldu pek fark yok sanırım videoya göre eğer öyleyse bir şekilde ayar yaptır :)
Lemansi 2 boy aciyor .
Noterdeyim simit çay yiyorum seni bekliyorum
maşallah guzel denemeler olmus jem abı senın aracı kım kullanıyor ?
Mertcani dün gordu. O.z recordlar ile kalkmış gidiyordu :)
O jantlar zaten uzay fark eder, + debriyaj zaten kendini salmış, hiç değişti mi ne koydu bilmiyorum.
maşallah guzel denemeler olmus jem abı senın aracı kım kullanıyor ?
ben kullanıyorum ne varki ?? :D
Mertcani dün gordu. O.z recordlar ile kalkmış gidiyordu :)
O jantlar zaten uzay fark eder, + debriyaj zaten kendini salmış, hiç değişti mi ne koydu bilmiyorum.
OZLAR 9 kg onlar eksi ama debriyajda sıkıntı yok gibiydi olabilirmi gibisinden konuştum ben ama yine benle açığı zor kapatır ama lemans la çekişmeleri güzel devam eder
B.Aktepe
30-09-2013, 09:04
Maşallah maşallah :)
Maşallah maşallah :)
sağol bilal :)
maşallah denemeler geçerli
ben kullanıyorum ne varki ?? :D
ehaha kafan cok buyuk gozukmus abıı ehahahah :D
maşallah eg k20 ye :) cooper la lemans da iyi yürümüş yanyana
senneyin peşindesin laa delii :D
maşallah denemeler geçerli
eyvallah abim
hangi video la selçuğun dışardan çektiği videodur onda selçuğun kafadan denemeler gözükmüyor..
yok abı aracın ıcınden cekımler :D lokum gıbı parmaklar :D
Ahmet_28
30-09-2013, 09:21
cem abi maşallah teg duruyormu?
cem abi maşallah teg duruyormu?
tegi bir arkadaşa verdim ..
kanashibari
30-09-2013, 09:26
Güzel temiz çekilmler. Olmuş. Maaşallah.
Ahmet_28
30-09-2013, 09:30
tegi bir arkadaşa verdim ..
hayırlı olsun abi kesmez şimdi seni n/a :D ama denemeye araba olur en azından :)
Güzel temiz çekilmler. Olmuş. Maaşallah.
saolasın
hayırlı olsun abi kesmez şimdi seni n/a :D ama denemeye araba olur en azından :)
en güzeli o zaten
Lemansi 2 boy aciyor .
minideki setup 270-280 hp lik setup lemansla pek alakaları olmamaları lazımda bakalım bitirince bakarlar yine
minideki setup 270-280 hp lik setup lemansla pek alakaları olmamaları lazımda bakalım bitirince bakarlar yine
ayar yok ;)
mami_makinen
30-09-2013, 10:03
Maşallah araçlara
Cem abi sanada maşallah iyi vites atmışsın fakat o yanan mor lamba ne gece lambasımı :)
eg cok guzel yuruyor maşallah cem abi.daha da hızlanır umarım
Kapak hdr egzoz kasnakla 280 hp mi oluyor r53 ? Bide yazilimsiz ne veriyor ? Bide lemansta ne var nerden biliosun cem de alakalari olmamasi lazim diyosun
Kapak hdr egzoz kasnakla 280 hp mi oluyor r53 ? Bide yazilimsiz ne veriyor ? Bide lemansta ne var nerden biliosun cem de alakalari olmamasi lazim diyosun
bizimkiyle aynı işte selçuk aşağı yukarı,le mans de ne var sen söyle büyük turbo falan varsa bilelim
he yazılımsız ne verir hiç bilemem
bize söylediği 180-200 hp gibi hatırlıyorum ben
Maşallah araçlara
Cem abi sanada maşallah iyi vites atmışsın fakat o yanan mor lamba ne gece lambasımı :)
abi sağol dediğini yaptım aldım atmosferik :)
eg cok guzel yuruyor maşallah cem abi.daha da hızlanır umarım
hızlanır yakında açarım zaten
bizimkiyle aynı işte selçuk aşağı yukarı,le mans de ne var sen söyle büyük turbo falan varsa bilelim
he yazılımsız ne verir hiç bilemem
lemans egsoz filitre var ecufast yazılım var bide forged piston hepi topu bu ne verir ? :)) ama o cooper 200+ çok iyi gidiyor
bize söylediği 180-200 hp gibi hatırlıyorum ben
abi sağol dediğini yaptım aldım atmosferik :)
hızlanır yakında açarım zaten
lemans egsoz filitre var ecufast yazılım var bide forged piston hepi topu bu ne verir ? :)) ama o cooper 200+ çok iyi gidiyor
abi ben anlamaz neyse aradan çekıiliyorum
Maşallah Mertcan deneyen tüm araçlarada tabiki :D
Yine Mertcan vitesler malatya üzerinden
Mertcanın arabasını kullandım bu setup ta sökmeden S2000 geçer filtre egzost ve headrs lı kendim kullnadım ve s2000 lerle deneyen bir arçtan kıstas aldım kazasız belasız kanka
-Günalp-
30-09-2013, 10:37
Ozaman lemans cok iyi yürümüş.. Maşallah araçlara.
abi ben anlamaz neyse aradan çekıiliyorum
niye aradan çekiliyosun tartışmıyoruzki samimi sordum ben
Maşallah Mertcan deneyen tüm araçlarada tabiki :D
Yine Mertcan vitesler malatya üzerinden
Mertcanın arabasını kullandım bu setup ta sökmeden S2000 geçer filtre egzost ve headrs lı kendim kullnadım ve s2000 lerle deneyen bir arçtan kıstas aldım kazasız belasız kanka
çok iyi gidiyor kendisinede söyledim çokta alçak gönüllü bir arkadaş
Gerçek bir halk adamısınız STİGIL CİEM bey :D
AirGönüllü yani :D
niye aradan çekiliyosun tartışmıyoruzki samimi sordum ben
Yok sana değil ya selçuk için yazdım :)
İyi iyi lemans guzel oluyor demek :)
orhan_guney
30-09-2013, 10:44
Maşallah deneyen araçlara .
Selcuk_RoL
30-09-2013, 10:48
Massallah araclara
Maşallah araclara Cem son dişli kısalsa nasıl olur sence
Maşallah araclara Cem son dişli kısalsa nasıl olur sence
Bana diyorsan bence eg yeterince kisa
deneyen araçlara maşallah
Antalyalogy
30-09-2013, 11:50
deneyen araçlara MaşAllah..:icon_tup:
Lemans kimin.Forged pistonlu ilk defa duydum.Tanışmak isterim..
deneyen araçlara MaşAllah..:icon_tup:
Lemans kimin.Forged pistonlu ilk defa duydum.Tanışmak isterim..
Arkadasimin kardesinin araci lemans forumda yazmiyor rollede isi olmaz normalde, gel deyince kirmadi geldi sagolsun
chiefkadir
30-09-2013, 12:17
Deneyen araçlara maşallah,
Cem,o gün gelemedik kusura bakma :) Parça sipariş geçtik haftaya geliyo inşallah , ben bu videodan çok iyi gördüm k20 yi tekrar maşallah:)
Cem abi müsait bir zamanda banada saplarmısın :D özlettin de kendini :hahaha:
Antalyalogy
30-09-2013, 12:21
Arkadasimin kardesinin araci lemans forumda yazmiyor rollede isi olmaz normalde, gel deyince kirmadi geldi sagolsun
Teşekkürler.MaşAllah tekrardan..:icon_tup:
Deneyen araçlara maşallah,
Cem,o gün gelemedik kusura bakma :) Parça sipariş geçtik haftaya geliyo inşallah , ben bu videodan çok iyi gördüm k20 yi tekrar maşallah:)
Abi hic sorun degil her zaman :)
Cem abi müsait bir zamanda banada saplarmısın :D özlettin de kendini :hahaha:
Yok be bizden is gecmis :))
280 beygir mi :S Cem sende 270 veya 280 beygirlik dyno var mı ? methanol beyin ve cooler fln olmadan.
Açıkçası ben bu setupla 280 beygir alan hayatımda görmedim. Bi senin araban 244 beygir almış beyinle falan benim ki nasıl 280 alıor onu anlamadım :D Bendeki bukadar eksiklerle eğer o 240 aldıysa bende 200 fln alırım diye düşündüm:)
ersin_srndg
30-09-2013, 13:50
Güzel denemeler olmuş maşallah.
280 beygir mi :S Cem sende 270 veya 280 beygirlik dyno var mı ? methanol beyin ve cooler fln olmadan.
Açıkçası ben bu setupla 280 beygir alan hayatımda görmedim. Bi senin araban 244 beygir almış beyinle falan benim ki nasıl 280 alıor onu anlamadım :D Bendeki bukadar eksiklerle eğer o 240 aldıysa bende 200 fln alırım diye düşündüm:)
setupın öyle mertcan şuandan bahsetmiyorum amerika ziyaretleri türkçe algıyı azalttı heralde :)
beyine ne gerek varki oem beyinle hp alınmıormu :) sen yazılım yap sonra bak methanolum falan var diyordun ona göre takıcağını düşünerek o hp leri verdim zaten
yani sonuç dedimki swap arabayla nolur bilmemde lemansla alakan olmaması lazım deneme anında işler bitince
anlaşabildikmi şimdi
Lemansta da motor ici varsa hafife almamak lazim. ;) yuklu r56lardan da ne gucler ciktigi ortada..
Bu arada Mertcan, suan ayarsiz ciksan 225-230 arasi hp cikartirsin diye tahmin ediyorum conem.. (dynamics) :) yani cemin dedikleri guclere yakin bisey olur setup tam bittiginde..
DD x 1.13 hesapla ;)
Bide senin aracinin gercek gidisini gormen icin biraz alisman gerekebilir.. Aren kullandiginda, herhangi bir sofore gore 2 3 boy farkediyor :D
Test ettik onayladik ;)
kanka ben hiç anlamıyorum herkes max 250 çıkartırken ben 280 çıkartıyorum falan :D aklım çok karıştı. Şimdik olay paşaoğluna falan döndü. en iyisi tamamlayıp denemek sanırım :D
kanka ben hiç anlamıyorum herkes max 250 çıkartırken ben 280 çıkartıyorum falan :D aklım çok karıştı. Şimdik olay paşaoğluna falan döndü. en iyisi tamamlayıp denemek sanırım :D
hakkaten türkçene bişey olmuş senin :D
ben garaj ismi falan vermedim ki ? olanı söylüyorum, DD düşük ölçüyor..
Yok paşaoğlunda 280 alırsın dediler o yüzden dedim
Yok paşaoğlunda 280 alırsın dediler o yüzden dedim
Evet mertcan islerin bittiginde tamamen 270-280 arasi alabilirsin insallah
heh tamam şimdi oldu bütün parçalarım takıldığında :D Benim anladığım şuan ki parçalarımla o gücü alırım olmuştu
maşallah araçlara, eg kaç kilo acaba ?
Sokuk olmadan 1100 civarinda
Sokuk olmadan 1100 civarinda
selçuk sökük hali kaç yani ortalama 850-900 olurmu :D
Gecemezsin bosver matematik yapmayi :D
Gecemezsin bosver matematik yapmayi :D
matematik yok olm merak ettik, geçemiceğim aşikar zaten de o kasa ne kadar hafifliyo ondan soruorum :D
Kanka ufkuna bagli ama 800 e iner azmedersen
Kanka ufkuna bagli ama 800 e iner azmedersen
maşallah güzel rakam 800 kiloda mermi olur.
Cem sokmez ama kiymaz bence okadar, 1000 lere gelir birakir diye dusunuyorum cok keyifli bu hali
dragon07
30-09-2013, 15:06
bitane bosch yada shitl spiral alıyosun sonra başlıyosun kesmeye :D ne zaman kesicek biyer kalmadı işe ozaman 750 olmusun demektir.
Cem sokmez ama kiymaz bence okadar, 1000 lere gelir birakir diye dusunuyorum cok keyifli bu hali
deneriz bi ara o zaman :))
chiefkadir
30-09-2013, 15:09
matematik yok olm merak ettik, geçemiceğim aşikar zaten de o kasa ne kadar hafifliyo ondan soruorum :D760-780 arasını gördük biz :)
760-780 arasını gördük biz :)
oh oh oh rakamlara bak :) İyi hafifliyormuş o zaman
chiefkadir
30-09-2013, 15:13
Fiber kapılar-bagaj-kaput ile oluyo tabi :)
Fiber kapılar-bagaj-kaput ile oluyo tabi :)
Ben sittin sene sokmem en sert denemede bile boyle takili giderim ben boyle.derli toplu gecemiyosam arabayi hizlandiririm
deneriz bi ara o zaman :))
Sokmez deyincemi deneriz diyosun la cakal :D deneriz ya sikinti yok :surucu:
ilkerist
30-09-2013, 15:27
Maşallah,maşallah :) sökmeyle ugrasmaya etmeye çok gerek yok bence de...
Maşallah,maşallah :) sökmeyle ugrasmaya etmeye çok gerek yok bence de...
Nefret ediyorum sokmekten para verseler sokmem
Sokmez deyincemi deneriz diyosun la cakal :D deneriz ya sikinti yok :surucu:
sökük takılı farketmez yani maksat muhabbet :)
chiefkadir
30-09-2013, 15:42
Ben sittin sene sokmem en sert denemede bile boyle takili giderim ben boyle.derli toplu gecemiyosam arabayi hizlandiririmBenim EG de sökük olmayacak,kış gelmeden bi istanbul yaparız inşallah:)
aliburma
30-09-2013, 15:47
abi söküleni geri takmakla kim uğraşacak. :) sen onunla uğraşacağına sıfırdan motor yaparsın :) bu arada maşallahı unutmayalım...
Maşallah maşallak K20 olmus :)
Benim EG de sökük olmayacak,kış gelmeden bi istanbul yaparız inşallah:)
inşallah abi
abi söküleni geri takmakla kim uğraşacak. :) sen onunla uğraşacağına sıfırdan motor yaparsın :) bu arada maşallahı unutmayalım...
amin
Maşallah maşallak K20 olmus :)
saoğolasın
kelalper
30-09-2013, 19:28
Cemim hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel olmuş. Ağız tadıyla binesin yavrim.
Cemim hayırlı uğurlu olsun. Çok güzel olmuş. Ağız tadıyla binesin yavrim.
Saol amca :))
brs_odbs
30-09-2013, 20:09
maşallah k20 güzel yürümüş .
devolation
30-09-2013, 20:46
sokme konusuna bende karsiydim hala karsiyim ama iddali denemelerde gazci ve yanci ufak kardeslerim devran abi sok de sokelim öl de olelim dediler ogun bugundur sokulu denemeye ciktim(sadece sag ve arka koltuklar)
buarada arac hikmetten aldigin gibimi ilave biseyler varmi benle enson denedikten sonra egzantrik taktiracaktim ona ama sen almissin hayrli ugurlu olsun
hıkmetten sonra egzantrık emme hdrs yapıldı
devolation
30-09-2013, 21:43
hıkmetten sonra egzantrık emme hdrs yapıldı
ozaman baya zararli olacaktir diger k20 lere maasallah eski hali ile bile guzel ceviriyodu denemelerde daha cok izlemek istedigim bi aractir izmitteyken uzak kaliyodu ist. rollerine heleki egzantrikten sonra cok keyfli olmustur allah cumlemize kaza bela vermesin
bakalım aklımda kapakla ilgili bir projeler var
Hikmet Gönül
01-10-2013, 01:14
Araclara masallah..
civcivimize kocaman..
sskaci:)
Araclara masallah..
civcivimize kocaman..
sskaci:)
sağolasın hikmet :)
bide bakalım renk için farklı bir renk seçiyim diyorum ne diyosun??
http://media.fastcar.co.uk/wp-content/uploads/2012/06/brown-Honda-Civic-EG-stanced13.jpg
Bu botlardanda sart ama
Manitada veriyim bot'un yanında :D
http://media.fastcar.co.uk/wp-content/uploads/2012/06/brown-Honda-Civic-EG-stanced03.jpg
http://www.honda-club.de/gal/eg1_tuning_honda_civic_zgh5wmyrbe.jpg
http://6thgearadvertising.com/pics/os_6-18-10/DSC_7738_web.jpg
Way amenike bu ne olm :D
komandoyum oğlum ben beğenmedinmi
http://6thgearadvertising.com/pics/os_6-18-10/DSC_7738_web
Yeşil olacaksa Army Green yapıp tema uygulayalım
http://img91.imageshack.us/img91/4723/002vgj.jpg
yaaw fıstık gibi civ civ in var bırak renkleri karıştırma müdür biraz daha sarının yanına detay ekle tmm dır.
jantlarda bu beyazlardan olsa ya
sprint hart cp-r olmadı rota track r :)
edit; jem bey farlara sinyallere dikkat !!!
army green istiyorum
Aynen boyatta aldıktan sonra ben boyatmakla uğraşmıyim :) bu matte ama Eg'nin kasası daha küçük olduğu için normal boya daha bi iyi gibi :)
http://danhphan.smugmug.com/Mayday-Garage/Greg-Lillys-Green-STi/i-cGwqpFZ/0/XL/IMG2788-XL.jpg
bakalım aklımda kapakla ilgili bir projeler var
getir cnc de işleyelim :D
matte green aklıma yatıyor aslında .sarı bide herkes de var bakıyorum espirisi kalmadı sarının.tam net karar vermedim ama bülo kafamı yedi değiş diye kararsızım
matte green aklıma yatıyor aslında .sarı bide herkes de var bakıyorum espirisi kalmadı sarının.tam net karar vermedim ama bülo kafamı yedi değiş diye kararsızım
Bülo işi biliyor renk konusunda :icon_tup:
Ama şahsi fikrimi soracak olursan hazır kışda gelmişken elleşme kış sonu pırıl pırıl boyatırız. Bende sıkıldım beyazdan çift renk kombine aklım kayıyor.
http://i99.photobucket.com/albums/l305/azn0boi04/aa1.jpg
valla koray kaportacı boyacı kaprisi çekmek istemiyorum aslında
valla koray kaportacı boyacı kaprisi çekmek istemiyorum aslında
Aynen abi bide işin o derdi var :) ben 49 gün kahır çekmiştim İnci beyazına geçerken :D
Fatih YİGİT
01-10-2013, 10:30
maşallah...
Aynen abi bide işin o derdi var :) ben 49 gün kahır çekmiştim İnci beyazına geçerken :D
yokya dayanamam bi tampon boyatıyorum sanki picasso anasını satıyım bir afralar tafralar mal bir çıkıyor picassso tablosu gibi götüm desem götüm değil
yokya dayanamam bi tampon boyatıyorum sanki picasso anasını satıyım bir afralar tafralar mal bir çıkıyor picassso tablosu gibi götüm desem götüm değil
Boşver abi elleme kalsın sinirin durduk yere bozulmasın keyifle gazlamaya devam maşallah :)
Boşver abi elleme kalsın sinirin durduk yere bozulmasın keyifle gazlamaya devam maşallah :)
ellemiyim tabi ya boşuna stres olucaz
hondablo
01-10-2013, 12:20
maşallah araçlara king yellowman :D:D:D:D:D:D:D:D
maşallah araçlara king yellowman :D:D:D:D:D:D:D:D
Tesekkurler bulent bey :D
Balkız rengide güzel he :D
http://i1183.photobucket.com/albums/x462/savasguzel/450%20SEL%20PIMP/resim004.jpg
plakada m nin yanında ufack miniminnacık hım yazıyo :D
207 lemans vs cooper
_Xece3ALk-E
Lemans vs Cooper - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=_Xece3ALk-E)
Cam car de 6 - 8 sn arası devirde dalgalanma oluyor ayarsızlıktanmı kaynaklanıyor ?
Cam car de 6 - 8 sn arası devirde dalgalanma oluyor ayarsızlıktanmı kaynaklanıyor ?
gaza basıp basmamakta kararsız kalıyorum o sırada araba vtec geçişi yapıp bırakıp tekrar vtec açıyor benim kullanmamdan kaynaklanıyor ..
Hikmet Gönül
02-10-2013, 01:02
sağolasın hikmet :)
bide bakalım renk için farklı bir renk seçiyim diyorum ne diyosun??
Knka hic anlamam :)))
Maşallah cem abi :)
Saolasin abim :)