Orijinalini görmek için tıklayınız : Ankaradaki Abilerim Bakıverin =)
yusufcan_k
01-07-2008, 15:44
abilerim bu diecast olayı sonunda benide sarıyor =) biliyorum bir cogunuz bulasmayın diyeceksiniz ama benimkiler kısa sürecek =) sadece gc8 den baslayıp son kasa imprezaya kadar gidecek belkide sonra evolar baslayacak var mı ankarada bulabilecegim biryer =) BİDE BU KONUDA YARDIM EDEBİLECEK ABİLERİM MSNİ EKLERSE SEVİNİRİM YADA ÖZEL MESAJLA İLETİSİME GECERSE COK GÜZEL OLUR
Diecast konusu var zaten. Ayrı konu açmana gerek yoktu.
http://www.techturkey.com/forum/showthread.php?t=9615
yusufcan_k
01-07-2008, 16:20
tamamda abi ben arıyorum o konunun farkındayım ben
en basitinden cepa 2. kattaki oyuncakcıya bak orda vardı bugeye ... Onun haricinde hobby time RC06 oralarada bakabilirsn
panorada bi yer war rc 06 sanırım
yıldızın orda www.hobbytime.com war
bıde oyuncakcılarda oluo
şımarık oyuncak buraya bi bak aradığını bulabilirsin.websayfasıda olması lazım
Hobbytime kazık ötesi, RC06(Tolga) daha da kazık ötesi... :D
Sen en kralı www.towerhobbies.com'a gir krallar, paşalar gibi istediğini getir. Ya da Ebay'de sağlam adam bul onlarda da fazlasıyla var. 2000$'dan 3$'a kadar :D
Ben bütün Rc'lerimi tower'dan aldım hiç bir problem de yaşamadım. Burda pahalı pahalı alışveriş yapma bence... :D
En bulunamayacak modelle başlamışsın listene, GC8 i bulman çok zor :D Şansın açık olsun :)
Hobbytime kazık ötesi, RC06(Tolga) daha da kazık ötesi...
Sen en kralı www.towerhobbies.com'a gir krallar, paşalar gibi istediğini getir. Ya da Ebay'de sağlam adam bul onlarda da fazlasıyla var. 2000$'dan 3$'a kadar
Ben bütün Rc'lerimi tower'dan aldım hiç bir problem de yaşamadım. Burda pahalı pahalı alışveriş yapma bence...
King'im pin'im, diecast istiyor arkadaş, rc değil :)
Şımarık oyuncak iyidir diyorlar.
http://www.maketarabalar.com/ da siteleri.
Bir de, Bug eye İmpreza'ları (Sedan/SW) Maxi Toys/Joker mağazalarında uygun fiyata bulabilirsin belki, hala kaldıysa.
yusufcan_k
01-07-2008, 16:54
yardımlarınız icin tesekkurler butun sitelere ve o verdiginiz adreslere bakacagım =)