Orijinalini görmek için tıklayınız : orcoo mustang gt tünelde basarsa :)
sinansimbil
02-10-2013, 12:41
rodajda olan atsky mustang tünele denk gelince gaza geldi bastı ufaktan sesini ve gidişini duyun istedim.
NOT :kulaklık sesini kısıp öyle izleyin video sonucu oluşacak kulak çınlaması ve duymama sorunlarından şirketimiz mesul değildir :D:D:D:D:D
şaka tabiki ama sesi kısmayı unutmayın yoksa irkilebilirsiniz.
a-YxUEn-BRI
Orcoo mustang gt tunel sakasi - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=a-YxUEn-BRI)
:)) kankama bak ya güzel çıkmış
not olarak 5000 rpm volkan abim saolsun :)
4000 devirde atıyorum
Sesı beklerken bı anda kıstım :) maşallah
muratburunce
02-10-2013, 13:25
gök gürültüsü speak :D
Cok korkutucu la bide 4000 rpm :)
Kocaman masallah bekledigine degiyo yavas yavas
Cok korkutucu la bide 4000 rpm :)
Kocaman masallah bekledigine degiyo yavas yavas
havalr bozuk oldugu için ayar vs ugraşmıyorum hava sartlarını bekleyecegız
bu arada rodaj süresi daha iyi oluyor
İzleyemiyorum ama canlı canlı arabaya binmiş biri olarak tahmin edebiliyorum sesi :)
Allah nazarlardan saklasın maşallah kanka
İzleyemiyorum ama canlı canlı arabaya binmiş biri olarak tahmin edebiliyorum sesi :)
Allah nazarlardan saklasın maşallah kanka
yok be kanka şimdiye kadar neyle çektiysek sesi alamadık tam canlı
Metin Bilen
02-10-2013, 13:59
yok be kanka şimdiye kadar neyle çektiysek sesi alamadık tam canlı
ya bırak gece gece araba ittirdin bize ..
komsuların sana slm ı var..:)
ya bırak gece gece araba ittirdin bize ..
komsuların sana slm ı var..:)
:D :D :D
dükkandan sessiz cıkıcam diye neler çektim benden de selam söyle bende sizin gibilerinden :D
Metin Bilen
02-10-2013, 14:02
:D :D :D
dükkandan sessiz cıkıcam diye neler çektim benden de selam söyle bende sizin gibilerinden :D
ahahaha... sen gittin terörle mücadele geldi olm çatışma varmış die..:)
ahahaha... sen gittin terörle mücadele geldi olm çatışma varmış die..:)
hahahaha inanırım valla
maşallah orcun :)
eyvallah kanka sendika ya üye olur mu? :D
aLperTunga
02-10-2013, 14:51
Atski mustang kişniyor maşallah :) son düzlükte Bu ne kamçılanır behh :D
Masallah ses gercekten cok iyi.
chiefkadir
02-10-2013, 15:18
Maşallah Orçun mal boğa :)
Masallah orcun tepkiler nasil
Masallah orcun tepkiler nasil
abi suan için çözmek zor ama hızlı önceki halinden 2 kat hızlı gibi
devir 4000 attım için çok düşükten yakalıyor bi kaç yoklama yaptım
eksantrik 3.500 gibi geliyor zaten tam güç geliyor vitesi degişiyorum
nos ile birlikte baya hızlı olucak gibi fakat sankı tutunma problemi yaşayacagıma benziyor
Selcuk_RoL
02-10-2013, 16:00
maşşallah bro artık hazır halinin videolarını görmek istiyoruz
maşşallah bro artık hazır halinin videolarını görmek istiyoruz
selçugum biraz daha süreç var hazır güzel rodaj yaparken diger eksiklerinide yapmaya çalışıyorum
zaten havalar kötü :(
abi suan için çözmek zor ama hızlı önceki halinden 2 kat hızlı gibi
devir 4000 attım için çok düşükten yakalıyor bi kaç yoklama yaptım
eksantrik 3.500 gibi geliyor zaten tam güç geliyor vitesi degişiyorum
nos ile birlikte baya hızlı olucak gibi fakat sankı tutunma problemi yaşayacagıma benziyor
Masallah masallah
Cliosportve
02-10-2013, 19:02
Klavyeyi sessizce yere bıraktım
Maşallah :)
Klavyeyi sessizce yere bıraktım
Maşallah :)
:D senin yorumların beni çok güldürüyor pazar günü allah izin verirse istanbul parktayım 4.5 devir olsada giresim var aslında
Cliosportve
02-10-2013, 19:14
:D senin yorumların beni çok güldürüyor pazar günü allah izin verirse istanbul parktayım 4.5 devir olsada giresim var aslında
Seni görmek yetiyor bana gülmek için :D
Pazar günü bir işim var o olmazsa bende İstanbulparka seyirci olarak gelmeyi düşünüyorum
Aracın sesi ve duruşu orda olmana yetecek ve artacak seviyede tekrar maşallah :)
Seni görmek yetiyor bana gülmek için :D
Pazar günü bir işim var o olmazsa bende İstanbulparka seyirci olarak gelmeyi düşünüyorum
Aracın sesi ve duruşu orda olmana yetecek ve artacak seviyede tekrar maşallah :)
eyvallah ;)
öncelikle abimin arabasını yollarda gördüğüm için çok mutluyum.Allah utandırmasın abi çilesini çektin şimdide ağzının tadıyla zevkini çıkar . yalnız araba toplanmadan önce onlarca sayfa konusu oldu herkes yollarda görmek istiyoruz diyorlardı şimdi araba yollarda ve kimsenin yorum yapmamış olması bi garibime gitti.
öncelikle abimin arabasını yollarda gördüğüm için çok mutluyum.Allah utandırmasın abi çilesini çektin şimdide ağzının tadıyla zevkini çıkar . yalnız araba toplanmadan önce onlarca sayfa konusu oldu herkes yollarda görmek istiyoruz diyorlardı şimdi araba yollarda ve kimsenin yorum yapmamış olması bi garibime gitti.
eyvallah kardeşim sorun yok görmek isteyneler görmüştük yorum yapmamış olabilir zaten çok önemi ben çok zevk alarak geziyorum ;)
Güzel oldu güzel :)
Kendime de teşekkür ettim senin edeceğin yok (trip) :D
Maşallah Allah kaza bela vermesin güzel kükremiş herşeyi bitince kaç çevirecek araç? Emeklerinize sağlık.
Güzel oldu güzel :)
Kendime de teşekkür ettim senin edeceğin yok (trip) :D
bırak ya kızıyorum sana beni en çok sen desteklemen lazım :)
verdın şırıngayı
beni çok fazla dinlediğin ve bir sürü fikir verdiğin için teşekür ederim kardeşim :D
Maşallah Allah kaza bela vermesin güzel kükremiş herşeyi bitince kaç çevirecek araç? Emeklerinize sağlık.
7000 rpm düşünüyorum bunu dynoda daha iyi karar verircez
of of of ses fena abi burdan böyleyse gerçekte o sesi duymak isterdim hamile kadın çocuğu düşürür valla çok basma :D maşallah tekrardan :)
of of of ses fena abi burdan böyleyse gerçekte o sesi duymak isterdim hamile kadın çocuğu düşürür valla çok basma :D maşallah tekrardan :)
:) çok korktuyor hele ilk marş sıkıntı
Mübarek köpek gibi havlıyor :D
Rodajı şöyle antebe doğru gelerek yapsana abi :D Misafir edelim seni 4-5 Tane adam var bi sıkar geliriz seninle :D