Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : K ibiza & KC typer

Alper_
02-10-2013, 18:57
geçtiğimiz hafta denemiştik..ciddi hızlı giden typer dır..ikisine de maşallah :)

specler

typer da drag cartel 2.2 ve bir sürü malzeme..

ibiza 2260+yazılım+76 egzoz+seatsport intercooler..

Mf_BjA06MZY

9Ug4-kOwMF8

azWxFuzqf60

a5vTtU61MOI

6SX6QBXjKws

K ibiza & KC typer (1) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=Mf_BjA06MZY)

K ibiza & KC typer (2) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=9Ug4-kOwMF8)

K ibiza & KC typer (3) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=azWxFuzqf60)

K ibiza & KC typer (4) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=a5vTtU61MOI)

K ibiza & KC typer (5) - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=6SX6QBXjKws)

Bulut Y.
02-10-2013, 19:03
Tayyar 5e atinca ibixa gidiyor masallah araclara

Dipnot: tayyar beklemis racegasle yarimistir. ( kcanin dikkatsizligi)

Selcuk_RoL
02-10-2013, 19:11
Kc satildi videolar cikti :) ayiptir ayip alper bey

Alper_
02-10-2013, 19:18
Kc satildi videolar cikti :) ayiptir ayip alper bey

konya da sus ile yarıştıktan sonra ekleyecektim, o da iptal olunca paylaştım :) ayıp mı ettim :)

orcuns
02-10-2013, 19:22
konya da sus ile yarıştıktan sonra ekleyecektim, o da iptal olunca paylaştım :) ayıp mı ettim :)

ıbızaya nos bastınız mı ??

despe
02-10-2013, 19:30
Masallah ikisinede butun denemeler 2. Viteste mi oldu

GünAY_
02-10-2013, 19:33
tayyar gezen ibiza BOŞ değildir

KMR2-GT
02-10-2013, 19:44
Guzel denemeler olmuş 2eski adana arabası :) kemalcan gazi birakmadan atacam diye dogramisin lan şanzımani :D:D

Alper_
02-10-2013, 19:47
ıbızaya nos bastınız mı ??

Nos yok basınç 2.8..

Masallah ikisinede butun denemeler 2. Viteste mi oldu

Evet hep 2.viteste yapıldı..3 te bassak kc için adaletsiz olurdu..

BARR
02-10-2013, 19:48
Maaşallah ibiza konuşmuş..

Patisever
02-10-2013, 20:10
oha bro bu ıbıza bir sahane esmişsin yine ciddi hızlı ibiza

Alper_
02-10-2013, 20:22
Maaşallah ibiza konuşmuş..

Teşekkür ederim :)

oha bro bu ıbıza bir sahane esmişsin yine ciddi hızlı ibiza

Eyvallah bro :)

krscan
02-10-2013, 20:24
Masallah iki aracada kc'de ibizada cidden cok guzel yuruyor. Emeginize saglik :)

GökhanK
02-10-2013, 20:25
Maşallah deneyen araçlara

Bulut Y.
02-10-2013, 20:29
Alper abi enjektorde var diye biliyorum araxında ama yazmamışsın speclere

Umut melek
02-10-2013, 20:33
Maşallah araçlara kazasız belasız inşallah ... Ibiza akhisarda ki ibiza mı acaba arkadaslar

Alper_
02-10-2013, 20:33
Alper abi enjektorde var diye biliyorum araxında ama yazmamışsın speclere

Doğru yazmayı unutmuşum, firad +80 nozzle var.

iynn-RS
02-10-2013, 20:48
tebrikler Alper cok güzel gıdıyor aracın.

300 hp lere yaklasıyo pd130 lar dıyolardı ınanmıyodum :)

su an tahmını kaç hp. 280 den asagı degıl snırım.

type-r ıcın sonucu degıstırmez gerçi ama, ayak gazdan cekılmedıgı ıcın hızlı vıtes atılmış gıbı dursada vıtesler bana yavaş geldı.

osmnkcgz
02-10-2013, 20:51
:) walla dicek soz yok helaliniz war o gece sen deneme konusuna yazdin die denedim ve yakitimin olmadini biliodun sagdan soldan bulduk karisimda olmadi saglikli bir deneme olmadiginida biliosun halada buraya wideo ekliosun.madem ole ep3 u gectin punisher ölmedi duruyor en kisa zamanda aracimi hazirliyim sende hazirla deneme degil yaris yapalim.

Selcuk ep3 sana yakina geldi bursaya istersen sahibinden bi rica et bak tadina ist ep3 une benzemez.:)

Kemal Can

Selcuk_RoL
02-10-2013, 21:03
:) walla dicek soz yok helaliniz war o gece sen deneme konusuna yazdin die denedim ve yakitimin olmadini biliodun sagdan soldan bulduk karisimda olmadi saglikli bir deneme olmadiginida biliosun halada buraya wideo ekliosun.madem ole ep3 u gectin punisher ölmedi duruyor en kisa zamanda aracimi hazirliyim sende hazirla deneme degil yaris yapalim.

Selcuk ep3 sana yakina geldi bursaya istersen sahibinden bi rica et bak tadina ist ep3 une benzemez.:)

Kemal Can

Ben zaten diğer konudada yazdım kemalcan arac sahibi ne zaman isterse denerim diye sahibini tanımıyorum ara konuş hmn organize et yarın akşam deneyelim.
sende istersen ekk20 ni getir bro daha keyifli olur :icon_tup:

Selcuk_RoL
02-10-2013, 21:07

Kemal Can

Diğer konudaki postum senden önce yazmışım bak merak etme

Hayirlisi olsun bro mehmetle gorustun problem yoksa zaten kimseye bsy demek dusmez bursaya gelmesi iyi olmus harbiden bursa bursa kendimizi parcaladik:) yeni arac sahibi ne zaman isterse deneyebiliriz sende ekk20 ile istanbul plani netlesirse oncesinde haber edersen super olur swap'a swap bi karsilama yapariz:):)
Tekrardan alanada satanada hayirli ugurlu olsun

gokcell13
02-10-2013, 21:08
Maşşallah araçlara.Yakıt problemi olmasa belki farkli olurdu.Ama İbiza da yabana atılacak bir arac degil.Alper abi ona gozu gibi bakıyor :)

Alper_
02-10-2013, 21:10
tebrikler Alper cok güzel gıdıyor aracın.

300 hp lere yaklasıyo pd130 lar dıyolardı ınanmıyodum :)

su an tahmını kaç hp. 280 den asagı degıl snırım.

type-r ıcın sonucu degıstırmez gerçi ama, ayak gazdan cekılmedıgı ıcın hızlı vıtes atılmış gıbı dursada vıtesler bana yavaş geldı.

Teşekkür ederim seninkide öyle :) değildir evet..ben 300 vardır diyorum :)

Kemal Can

Ben deneme konusuna yazmasam denemeyecektin yani ? noktayı koyacağını söylemiştin..bir hafta öncesinde de geçmiştim seni inanmamıştın..ben o gün koyacaktım hatırlı bir arkadaşımızı kıramadım..sağlıklı deneme için kaç defa deneyecektim ? 85 e kur punisheri onuda geçeyim :icon_tup:

mami_makinen
02-10-2013, 21:14
Maşallah araçlara güzel denemeler olmuş

Kemalcan kardeşim hep aynı hataya düşüyosun şimdide Selçuk a inceden gider yapıyosun ama Rol 106 o typerı geçer satmıssım gitmiş alan hayrını görsün ama çok istersen typerın yürürünü görmeyi İstanbulun kapısı sonuna kadar açık Punisher lada gelebilirsin

Juggernaut
02-10-2013, 21:14
ibiza çok iyi yürümüş maşallah.

Selcuk_RoL
02-10-2013, 21:15

Kemalcan kardeşim hep aynı hataya düşüyosun şimdide Selçuk a inceden gider yapıyosun ama Rol 106 o typerı geçer satmıssım gitmiş alan hayrını görsün ama çok istersen typerın yürürünü görmeyi İstanbulun kapısı sonuna kadar açık Punisher lada gelebilirsin

:icon_tup:

osmnkcgz
02-10-2013, 21:20
Teşekkür ederim seninkide öyle :) değildir evet..ben 300 vardır diyorum :)

Ben deneme konusuna yazmasam denemeyecektin yani ? noktayı koyacağını söylemiştin..bir hafta öncesinde de geçmiştim seni inanmamıştın..ben o gün koyacaktım hatırlı bir arkadaşımızı kıramadım..sağlıklı deneme için kaç defa deneyecektim ? 85 e kur punisheri onuda geçeyim :icon_tup:

Yakitin tutmadini biliosun tekrar deniycektik nasip olmadi sikinti yok alper abi sende neyin ne oldugunu biliosun bnde..hesaplari kitaplari kapatalim en yakin zamanda.

Bulut Y.
02-10-2013, 21:22
Alper abi gazı aldı uçuyor :D

mert1612
02-10-2013, 21:24
Typer hayranıyım ama Yakıtla falan bu fark kapanmaz heralde. İbizaya maşallah

Alper_
02-10-2013, 21:25
Yakitin tutmadini biliosun tekrar deniycektik nasip olmadi sikinti yok alper abi sende neyin ne oldugunu biliosun bnde..hesaplari kitaplari kapatalim en yakin zamanda.

bir hafta önce de denedik..son denememizde dedim ki ; geçen hafta 3. kornayı bekledim bu hafta kaşarlık yapıcam 2. kornada gazlıyacam..ama benim 2. kornada gazlayışım senin 3. kornana denk gelecek ve daha istekli kullanıcam güzel vites atıcam dedim :)

osmnkcgz
02-10-2013, 21:28

Ben selcuga gider yapmadim selcuk bna dior arabanin foyasi ortaya cikti hesabi ama yanlis yolda teldede konustuk defalarca en iyi sen biliosun olani ben hala arabamin arkasindayim aslanlar gibi abi punisherda nete giremiorum telden bole sacma sapan oluyor ama zaman nasip eder orayada gelirim dahada bisi yazmiorum konuyla alakali herkezde tellerimiz war ordan konusalim arkadasin teli esir ettim.

iynn-RS
02-10-2013, 21:28
Dipnot: tayyar beklemis racegasle yarimistir. ( kcanin dikkatsizligi)

yanlış anlaşılmasın tamamen bılgı amaçlı soruyorum.

yakının beklemesı ozellıgını kaybetmesıne neden oluyormu?

yada yakıttan yakıta durum degısıyormu.

Alper_
02-10-2013, 21:29
Alper abi gazı aldı uçuyor :D

yok yahu ne gazı :) kemalcan kardeşimin keyfi kaçtı haklı olarak..o kadar para harcadı emek verdi ama kedi her zaman ciğer yemez :D

Bulut Y.
02-10-2013, 21:30
yanlış anlaşılmasın tamamen bılgı amaçlı soruyorum.

yakının beklemesı ozellıgını kaybetmesıne neden oluyormu?

yada yakıttan yakıta durum degısıyormu.

Ben illaki fark olacağını düşünüyorum. Ayrıca oranında da problem olduğunu kcan söylemiş.

TAHİR SARIBAŞ
02-10-2013, 21:32
Hep aynı hep aynı bu Antalya nın adamı hiç bir zaman anlaşamaz arkadas yarış konusunda:icon13:

Bulut Y.
02-10-2013, 21:33
yok yahu ne gazı :) kemalcan kardeşimin keyfi kaçtı haklı olarak..o kadar para harcadı emek verdi ama kedi her zaman ciğer yemez :D

Ben beybabaya yaptığın gider için yazmıştım o cümleyi :)

Alper_
02-10-2013, 21:35
Ben beybabaya yaptığın gider için yazmıştım o cümleyi :)

beybaba punisher mı ? benim giderim kemalcanın hoşuna gider :)

Alper_
02-10-2013, 21:45
Maşşallah araçlara.Yakıt problemi olmasa belki farkli olurdu.Ama İbiza da yabana atılacak bir arac degil.Alper abi ona gozu gibi bakıyor :)

sağolasın gökselim biraz daha iyi gidebilirdi..bakıyorum tabi :)

ibiza çok iyi yürümüş maşallah.

teşekkürler :)

abi kafa portpolishli :D

Typer hayranıyım ama Yakıtla falan bu fark kapanmaz heralde. İbizaya maşallah

typer ı bende seviyorum..teşekkürler :)

Hep aynı hep aynı bu Antalya nın adamı hiç bir zaman anlaşamaz arkadas yarış konusunda:icon13:

ustam geçilmeyi de kabul etmek lazım :)

TAHİR SARIBAŞ
02-10-2013, 21:50
Zaten sorunda orda Alper im

despe
02-10-2013, 21:53
Kemalcan kc 10.000 falan mi donuyo ?

alikosar
02-10-2013, 21:57
Maşallah diyelim kc typer çok güzel bi araçtı k ibiza gerçekten de hızli bi makina ayağınıza sağlık

ozgur-07
02-10-2013, 22:04
Alperin ibiza ezber bozdu vallahi.. ama kc typer gercekten tehlikeli gidiyor.belki bi sikintidi olmustur, olamazmi ???

Burak Demirci
02-10-2013, 22:06
iki arabada güzel maşallahı var hepsının ama her yarış ortamında aynı gerginlik bizdede aynı şeyler oluyor.geçsen dert geçmesen dert 10kere denersın yanında birkere tutunur geçtim derler vs ya çok samımı arkadaşlarına deniceksin yada video yasak olcak, bu şekilde tartışma her zman denemelerde olmazsa olmazlardan oluyor

src106
02-10-2013, 23:32
ayağınıza sağlık ne zamandır böyle keyifli bi video izlemedik iki aractada emek var maşallahhhh

mtcvtc
02-10-2013, 23:34
Maşallah iki aracada ikiside birbirinden iddalı emek çok saygı duymak lazım.

Taykun
02-10-2013, 23:49
maşallah iki aracada ikiside güzel yürümüş dizel ibizada baya bi iyi olmuş allah nazarlardan saklasın

Sh4rk
02-10-2013, 23:53
Maşallah araçlara gıderlıler

chiefkadir
02-10-2013, 23:54
Kemalcim tam hazır olmadan yarışa çıktığın zaman genelde hüsran oluyo,senin bunu bilip çıkmaman lazımdı,bu kel de pek acımasız biliyosun:D Punisherle sıcağı sıcağına öcünü al:hahaha: Sizden ricam aranızı bozmayın ortamınız güzel :)

brs_odbs
03-10-2013, 00:06
maşallah alper başkan ;)

_muhaRRem
03-10-2013, 00:17
bu ibiza dizel ciddi hızlı öyle böyle gitmiyor , typeR yavaş falan değil yani haberiniz olsun..

deneyen araçlara maşallah..

istanbul arabalarıda fena gitmez hani ;)

AEAlmas
03-10-2013, 00:25
Ya ak memleket inde yüz yüze bakıyorsunuz ne oldu adam gecti Tebrikler diyeceksin belki daha iyi olabilir di belki şu bir baska zaman tekrar denenirdi ama su gercek adam gecmis tebrik etmek sart kemal can nasil emek harciyorsa alper de harciyor akilda soru işareti kalmasin alper herran gibi nos vs başlamıştır

Cliosportve
03-10-2013, 00:41
Alper başkan maşallah
Kara dumanın bol olsun :)

AL Tdi
03-10-2013, 08:09
dizen candır cannnn

dragon07
03-10-2013, 08:21
alper abi maşallah geçtigini biliyorduk ama bukadar geçtiigini tahmin edemedik.

kaşarlık yapana kaşarlıkla cvp vercenki bidaha kaşarlık yapmasın ;)

Bulut Y.
03-10-2013, 08:28
Efe sanada maşallah dominos cheddarı kadar varsın

dragon07
03-10-2013, 08:46
bulut agzın doluyken konuşma , herkes kendi önünden yesin

Okan D.
03-10-2013, 08:53
istanbulda ibiza ile deneme ye cıkarken dalga gecıyolardı denemeden sonra da arabaya maşallah yağmuru yağıyodu bu nasıl gıdıyo noslu mu; baska bısey var bunda falan oluyoduk maşallah alper abi ayana sağlık kazasız belasız bınmeye devam abi

gp74
03-10-2013, 09:00
İbizaya Maşallah

Alper_
03-10-2013, 09:17
Kemalcim tam hazır olmadan yarışa çıktığın zaman genelde hüsran oluyo,senin bunu bilip çıkmaman lazımdı,bu kel de pek acımasız biliyosun:D Punisherle sıcağı sıcağına öcünü al:hahaha: Sizden ricam aranızı bozmayın ortamınız güzel :)

sağol kadir abi :D:icon_tup:

maşallah alper başkan ;)

sağolasın kardeşim :)

bu ibiza dizel ciddi hızlı öyle böyle gitmiyor , typeR yavaş falan değil yani haberiniz olsun..

deneyen araçlara maşallah..

istanbul arabalarıda fena gitmez hani ;)

teşekkür ederim..istanbul arabaları her zaman hızlıdır :)

Alper başkan maşallah
Kara dumanın bol olsun :)

eyvallah selçuk :)

dizen candır cannnn

sağolasın usta :)

alper abi maşallah geçtigini biliyorduk ama bukadar geçtiigini tahmin edemedik.

kaşarlık yapana kaşarlıkla cvp vercenki bidaha kaşarlık yapmasın ;)

sağolasın efe..ortada benim yaptığım bir kaşarlık ta yok mecazi anlamda kullandım o kelimeyi :)

istanbulda ibiza ile deneme ye cıkarken dalga gecıyolardı denemeden sonra da arabaya maşallah yağmuru yağıyodu bu nasıl gıdıyo noslu mu; baska bısey var bunda falan oluyoduk maşallah alper abi ayana sağlık kazasız belasız bınmeye devam abi

sağolasın okan :)

İbizaya Maşallah

teşekkürler

s.cabbar
03-10-2013, 09:30
canlı canlı gördük iki aracada maşallah typer yakıtının düzgün olmadığını söledi başta ama sonucta yarış bu ne olacağı belli olmaz ve kac defa denendi alperin sıcaklığının bundan ötürü yükselip araba şişiyo yeter artık dediğini de duyduk tekrarı olsaydı güzel olurdu sağlıklı şekilde ,birde bağla şu nos tüpünü de farkı görek hacı nos var nos var diyolar ben okadar inceledim aracı karbondioksit tüpünden başka bişi göremedim onuda söktük zaten çaktırmadan belki içine nos doldurmuşundur diye ,iki teneke için muabbet bozmaya gerek yok

dragon07
03-10-2013, 09:32
Bnde mecazi anlamda soyledimistim zaten ;)

onursoytam
03-10-2013, 10:23
maşallah alper abim:icon_tup:
maşallah kemalcanım:icon_tup:

Tatlı Rekabet iyidir. Öz Abim gibi , Öz kardeşim gibi diyen aynı tabaktan yemek yiyenlerde yarış konusuna gelince rekabete giriyor normaldir böle durumlar :)

Alper_
03-10-2013, 10:43
canlı canlı gördük iki aracada maşallah typer yakıtının düzgün olmadığını söledi başta ama sonucta yarış bu ne olacağı belli olmaz ve kac defa denendi alperin sıcaklığının bundan ötürü yükselip araba şişiyo yeter artık dediğini de duyduk tekrarı olsaydı güzel olurdu sağlıklı şekilde ,birde bağla şu nos tüpünü de farkı görek hacı nos var nos var diyolar ben okadar inceledim aracı karbondioksit tüpünden başka bişi göremedim onuda söktük zaten çaktırmadan belki içine nos doldurmuşundur diye ,iki teneke için muabbet bozmaya gerek yok

:icon_tup::icon_tup::icon_tup:

Bnde mecazi anlamda soyledimistim zaten ;)

eyvallah.

maşallah alper abim:icon_tup:
maşallah kemalcanım:icon_tup:

Tatlı Rekabet iyidir. Öz Abim gibi , Öz kardeşim gibi diyen aynı tabaktan yemek yiyenlerde yarış konusuna gelince rekabete giriyor normaldir böle durumlar :)

sağolasın kardeşim..rekabet zaten olmalı ama dostluk bozulmamalı :icon_tup:

Semii
03-10-2013, 10:46
Masallah alper baskan :)

Ikisnede masallah tayyarda fena cidden bisi ispatlamaya gerek yok :)

Alper_
03-10-2013, 11:14
Masallah alper baskan :)

Ikisnede masallah tayyarda fena cidden bisi ispatlamaya gerek yok :)

teşekkür ederim semih :)

Eyup Duygun
03-10-2013, 11:15
Maşallah ikisinede , typer yavas dıyen varsa ibizayla bi denesın ımkanlar dahilinde.

Nozzle lı 2260 lı ıbıza cok araba üzer alt daüstte topspeedde heryerde.

onursoytam
03-10-2013, 11:48
alper abi 100/200 ün kaç sec heheh yeni bi tartışma :)

Samet306
03-10-2013, 11:48
Maşşallah ibizaya çok çok iyi Allah kaza bela vermesin..

Alper_
03-10-2013, 12:12
Maşallah ikisinede , typer yavas dıyen varsa ibizayla bi denesın ımkanlar dahilinde.

Bu kadar gidebileceğine inanamıyor özellikle 5. vites çok iyi..

alper abi 100/200 ün kaç sec heheh yeni bi tartışma :)

Önemli değil yanyana gelince daha farklı oluyor :)

Maşşallah ibizaya çok çok iyi Allah kaza bela vermesin..

XoR
03-10-2013, 12:17
Alper tebrik ederim iki aracada maşallah :)

Bursada da burda da aynı şey oluyor Type-r geçiliyor ve yine çoğu kişiden aynı yorum Ctr'da sorun vardır. Uyanın artık Ctr dünyanın en iyi ve geçilemeyecek arabası değil

skyserhat
03-10-2013, 12:17
alper kara tren hızlı tren olmuş resmen :D maşallah her iki aracada güzel denemeler denemeler hoş muhabbetlerle bitince güzeldir :)

serqan23
03-10-2013, 12:18
Ibizaya kocaman maşallahhh

Alper_
03-10-2013, 12:48
Alper tebrik ederim iki aracada maşallah :)

Bursada da burda da aynı şey oluyor Type-r geçiliyor ve yine çoğu kişiden aynı yorum Ctr'da sorun vardır. Uyanın artık Ctr dünyanın en iyi ve geçilemeyecek arabası değil

Teşekkür ederim, ağzına sağlık :)

alper kara tren hızlı tren olmuş resmen :D maşallah her iki aracada güzel denemeler denemeler hoş muhabbetlerle bitince güzeldir :)

Sağolasın kardeşim :)

Ibizaya kocaman maşallahhh

erdikeser
03-10-2013, 14:52
araçların ikisinede maşallah denemek isterim tabiki bende :)

ChtArdARSL
03-10-2013, 15:03
Masallah abi gercekten cok guzel olmus ve yurumus.. 5.vites hıc bıtırdınmı? 6 da ne durumda oluyorsun?

erdikeser
03-10-2013, 15:11
maşallah ikisinede , typer yavas dıyen varsa ibizayla bi denesın ımkanlar dahilinde.

bravo eyÜp kardeŞİm aĞzina saĞlik

Redbull
03-10-2013, 15:56
Maşallah deneyen araçlara.

Bu Okan'ın eski pd130 mu bilmiyorum onun araba ile en iyi halindeyken cuk s2k egzantiriksiz halimle 4 sonuna kadar 1 boy arkamda tutuyordum 5 atınca o 4 de devam edip beni 1 boy arkasına alıyordu 250km kadar öyle gidiyorduk.

pd130 gerçekten de çok hızlı.

CocoRe
03-10-2013, 16:20
kb ibiza istanbulda enjetörsüz dendigi zaman hızlı giden muharremin s2000 3-4 boy geçiyodu diye biliyorum... nozzzle degisikligi yapıldıysa ve illaki alper abi gözü gibi bakıyodur arabaya araba çok daha hızlanmıştır antalyada... bu demektirki kc typer baya hızlı bi typermış şöföründenmidir bilinmezz....

Alper_
03-10-2013, 17:05
araçların ikisinede maşallah denemek isterim tabiki bende :)

teşekkürler denk gelirsek deneriz tabiki :)

Maşallah deneyen araçlara.

Bu Okan'ın eski pd130 mu bilmiyorum onun araba ile en iyi halindeyken cuk s2k egzantiriksiz halimle 4 sonuna kadar 1 boy arkamda tutuyordum 5 atınca o 4 de devam edip beni 1 boy arkasına alıyordu 250km kadar öyle gidiyorduk.

pd130 gerçekten de çok hızlı.

evet abicim okanın eski arabası..teşekkür ederim :)

kb ibiza istanbulda enjetörsüz dendigi zaman hızlı giden muharremin s2000 3-4 boy geçiyodu diye biliyorum... nozzzle degisikligi yapıldıysa ve illaki alper abi gözü gibi bakıyodur arabaya araba çok daha hızlanmıştır antalyada... bu demektirki kc typer baya hızlı bi typermış şöföründenmidir bilinmezz....

eski haliyle şu an çok farklı..nozzle değişti, 4 yerinden patlak intercooler değişti, bütün kaçakları giderildi..bakımını da eksik etmiyorum..typer gerçekten hızlı gidiyor ilerleyen günlerde denenirse görülür :)

Alper_
03-10-2013, 17:06
Masallah abi gercekten cok guzel olmus ve yurumus.. 5.vites hıc bıtırdınmı? 6 da ne durumda oluyorsun?

teşekkür ederim, 5. vitesi bitiremedim..230 gibi bıraktım.

Fatih YİGİT
03-10-2013, 17:06
Maşallah deneyen araçlara pd130 gerçekten çok hızlı denediği aracında boş beleş bir typer olduğunu düşünmüyorum Alper reis bizim bi video var koyayım mı kac kişinin içinde atarlandıgımı :) dostluğumuz bozulmasın neyse koymuyorum bu seferde birdaha birini geçersen koyarım ona göre

ChtArdARSL
03-10-2013, 17:10
teşekkür ederim, 5. vitesi bitiremedim..230 gibi bıraktım.

peki abı hıc denedınmı 5 sonu gormeyı ve topspeedi?

_muhaRRem
03-10-2013, 17:12

doğru hatırlıosn aynen , 170 den sonra ipini koparırcasıına gidiyordu 220-230 larda rahat 3-4 boy oluyordu.

Alper_
03-10-2013, 17:20
Maşallah deneyen araçlara pd130 gerçekten çok hızlı denediği aracında boş beleş bir typer olduğunu düşünmüyorum Alper reis bizim bi video var koyayım mı kac kişinin içinde atarlandıgımı :) dostluğumuz bozulmasın neyse koymuyorum bu seferde birdaha birini geçersen koyarım ona göre

teşekkür ederim fatih, o atarı video ya mı aldın :D senden korkulur :D bozulacak birşey yokki :icon_tup:

top speed denemedim ama 260 rahat yapar diye tahmin ediyorum..

Fatih YİGİT
03-10-2013, 17:40
[QUOTE=Alper_;7073301]teşekkür ederim fatih, o atarı video ya mı aldın :D senden korkulur :D bozulacak birşey yokki :icon_tup:

Bak bir kere geçil bana kurtul dilimden :):heyoo:

ysf20
03-10-2013, 17:43
Maşallah araçlara alper usta ibiza roket gibi maşallah

Alper_
03-10-2013, 17:49
[QUOTE=Alper_;7073301]teşekkür ederim fatih, o atarı video ya mı aldın :D senden korkulur :D bozulacak birşey yokki :icon_tup:

Bak bir kere geçil bana kurtul dilimden :):heyoo:

geç usta geç sorun yok :D

Maşallah araçlara alper usta ibiza roket gibi maşallah

teşekkür ederim yusuf..

hikmetcubukcu01
03-10-2013, 20:01
maşşallah alper abi makina mermi :) typerada kocaman maşşallah

yns_emre
03-10-2013, 21:01
maşallah alper abi kb ibiza her zamanki gibi formunu koruyor...

Alper_
03-10-2013, 21:13
maşşallah alper abi makina mermi :) typerada kocaman maşşallah

sağolasın kardeşim :)

maşallah alper abi kb ibiza her zamanki gibi formunu koruyor...

teşekkür ederim :)

bycrm
03-10-2013, 21:34
Alper kocaman maşalla:icon_tup:

murat çelik
03-10-2013, 21:44

Maşallah ibiza gerçekten harika gidiyor allah basıncına zarar vermesin kardeş Cahit kardes 5 sonu 243 gordum 6 da 265 de bıraktım uzun sanzuman varken simdi 5 bjtimi 195 km civarı 6 vites255 km de bitiyorum boyle daha guzel oldu:)

Alper_
03-10-2013, 21:57
Alper kocaman maşalla:icon_tup:

Sağolasın abicim :icon_tup:

Maşallah ibiza gerçekten harika gidiyor allah basıncına zarar vermesin kardeş Cahit kardes 5 sonu 243 gordum 6 da 265 de bıraktım uzun sanzuman varken simdi 5 bjtimi 195 km civarı 6 vites255 km de bitiyorum boyle daha guzel oldu:)

Teşekkür ederim abicim :)

Erol
03-10-2013, 22:10
deneyen araçlara maşallah..ikiside çok hızlı gerçekden ammmmaaaaa dostluklar bakidir beyler getirmeyin beni oraya :)

mşllh mşllh. ikinizede..

samuuu
03-10-2013, 23:46
Dumansız dizel bu kadar yürüyemez maşallah kazazız belasız

Alper_
04-10-2013, 00:14
deneyen araçlara maşallah..ikiside çok hızlı gerçekden ammmmaaaaa dostluklar bakidir beyler getirmeyin beni oraya :)

mşllh mşllh. ikinizede..

Sağolasın abicim..rekabet tatlı dostluk baki olmalı :)

Dumansız dizel bu kadar yürüyemez maşallah kazazız belasız

Sağolasın duman bol miktarda var :)

taytay
04-10-2013, 00:16
maşallahh kanka
valla durup durup video eklion ne arşiv varmış sendede :p

Alper_
04-10-2013, 00:41
maşallahh kanka
valla durup durup video eklion ne arşiv varmış sendede :p

Sağolasın kanka :D

AL Tdi
05-10-2013, 08:00
Maaşşallah

MatraX_07
05-10-2013, 08:27
o gün bende oradaydım yakıt konusunda bı sıkıntı fılan olduğunu söyledıler ama ne derece doğru bılemem
Ama şu gerçek ki Kc typer nasıl hızlıysa Ibıza da çok iyi
Allah kazasız belasız bınmeyı nasip etsin

wekoo
05-10-2013, 08:52
maşallahhh araçlara......dizel gerçekten çok hızlı yabana atmamak lazım...

Alper_
05-10-2013, 12:21
Maaşşallah

Sağolasın usta..

o gün bende oradaydım yakıt konusunda bı sıkıntı fılan olduğunu söyledıler ama ne derece doğru bılemem
Ama şu gerçek ki Kc typer nasıl hızlıysa Ibıza da çok iyi
Allah kazasız belasız bınmeyı nasip etsin

Eyvallah kardeşim sağolasın, cümlemize kazasız belasız :)

maşallahhh araçlara......dizel gerçekten çok hızlı yabana atmamak lazım...

Sağolasın şevki senin aslan da hayırlı olsun :)

Onur Fatih
05-10-2013, 12:33
maşallah gerçekten bambaşka yürüyor ibiza motor içine girmeden mi aldınız bu güçleri

wekoo
05-10-2013, 17:40
saol abi yeni getirdim daha arabayı denizliye rodajdayım abi ayara gelicem nasip olurda görüşürüz gelince abi...

Alper_
05-10-2013, 21:46
maşallah gerçekten bambaşka yürüyor ibiza motor içine girmeden mi aldınız bu güçleri

teşekkür ederim, motor içine girilmedi..

saol abi yeni getirdim daha arabayı denizliye rodajdayım abi ayara gelicem nasip olurda görüşürüz gelince abi...

hadi hayırlısı kazasız belasız binmek nasip olsun :)

CRUEL
06-10-2013, 01:46
maşşallah bende minik dizelin arkasına yazayım diyorum "büyüyünce pd130 olucam" :D