Orijinalini görmek için tıklayınız : 1.9 TDİ ahf nozzle büyütme
Onur Fatih
02-10-2013, 20:14
Siparişini verdiğim pp764 nozüller bugün itibariyle elime ulaştı
Burda usta bulamayınca adapazarına kadar gittim sanayide rastgele pompacının birine girdim sağolsun usta temiz çalıştı hortumları contaları falan değiştirdi
alt devirlerimde duman yoktu direk yazılımı oynamadan taktık arada orj memelerine göre baya fark var 15-20 hp aldım tahminimce
deneme fırsatım pek olmadı zaten yağmur yağdığı için 2 vites dip gaz yapamıyorum :D
http://imageshack.us/a/img845/5200/diwh.jpg
bunlar çıkan memeler baya kurum bağlamış durumdalar
http://imageshack.us/a/img703/5500/04tc.jpg
çıkan nozüller üflediği basınc buda; artık işiyorlardı resmen özelliğini yitirmişler ucları yanmaya başlamış
http://imageshack.us/a/img856/9176/cy4s.jpg
bu da yenisi
http://imageshack.us/a/img822/7928/7wu6.jpg
http://imageshack.us/a/img28/123/r2zk.jpg
Gelirken 330d ile oynaştık az yağmur olduğu için korkarak bastım ama 4.ün sonuna kadar yanyana yürüyoruz arabada 5 kişilerdi 231 hp olanlardan hendek girişte sağda durdular yanına durup sordum alman plaka arkasında 330 fln yazmıyordu onlarda şaşırmış ne var sende diye sordu herifler :) 170den sonra yürüyor zaten bende 5. vitese giriyorum gayet normal bi sonuç :)
Hayirli olsun diyelim artik rahatca elimize verecen kardess:D kaca patladi simdi bu
Onur Fatih
02-10-2013, 20:50
750 yi buldu takmasıyla :) belli olmaz yinede :)
BATAK-RC
02-10-2013, 21:29
hayırlı olsun havalar düzelsinde görelim bakalım :) kesin bekliyorum farkı baya merak ettim :)
750 yi buldu takmasıyla :) belli olmaz yinede :)
iyiki dedikki cuma gunu denıcez hemen hazırlıklar baslamıs :) Masallah kardesım hayırlı olsun
Onur Fatih
02-10-2013, 21:37
hayırlı olsun havalar düzelsinde görelim bakalım :) kesin bekliyorum farkı baya merak ettim :)
aynen :) haftaya yine gelcem annemle gelirim büyük ihtimal fırsat bulursak deneriz olmazsa tek gelmeye çalışırım
iyiki dedikki cuma gunu denıcez hemen hazırlıklar baslamıs :) Masallah kardesım hayırlı olsun
izmite gelirseniz gelirim anca gebze tarafı çok uzak kalır bitiklerdeyim zaten bide mazot almayak :D
Ozaman hayirli olsun kardesim keske sana denk bir aracla oncesi sonrasi deneme yapsaydin.bende bitigim aha gittim jant aldik bayramdan sonraya falan atak seninle denemeyi :D ama megancilar gelirse sikinti yok zaten yakiniz:)
Onur Fatih
02-10-2013, 21:52
Ozaman hayirli olsun kardesim keske sana denk bir aracla oncesi sonrasi deneme yapsaydin.bende bitigim aha gittim jant aldik bayramdan sonraya falan atak seninle denemeyi :D ama megancilar gelirse sikinti yok zaten yakiniz:)
denemelik araç var bi tane astra gsi 159 hp dynosu var 160a kadar 1 boy önündeydim sonrasını denemedik yarın yerler kurursa arıcam bakalım deneyip kayıt yaparım :) bayramdan sonra banada uyar box düşünüyorum :p
By_HaNNibaLL
02-10-2013, 22:02
Yazilimsiz bu şekildeyse yazilimla 50 hp mi gelcek şimdi hahaha :)
üstlerde duman nasil oluyo acaba nozzle ?
Onur Fatih
02-10-2013, 22:05
Yazilimsiz bu şekildeyse yazilimla 50 hp mi gelcek şimdi hahaha :)
üstlerde duman nasil oluyo acaba nozzle ?
zaten yazılım var mapı tekrar yazmadık onu sonra araştırıcam ama fark var yani 3-5 i hissedebileceğimi zaten sanmıyorum 50 gelmese bile 30 gelir galiba :D
duman aynı gibi gece ve yağmurlu havada pek göremedim yarın bakarım
CasabLanca
02-10-2013, 22:08
F10 5.20D bulda denesene onur ben çok merak ediyordum nasip olmadı denemek
Onur Fatih
02-10-2013, 22:11
F10 5.20D bulda denesene onur ben çok merak ediyordum nasip olmadı denemek
abi burda yok malesef vti olsa onla denemek istiyorum senden ayrıldıktan sonra otobanda f10 520d ile 180 e kadar kafa çıkardım sonra yavaşlamak zorunda kaldım ama arabası yüklümüydü bilmiyorum kaç kişi vardı arabada
BATAK-RC
02-10-2013, 23:04
gelirken haber et de benzin alayım :D lpg'de kalkılmaz artık bunla :)
ulan param yok param yok dedin , gittin cart diye aldın taktın nozülleri. senin o km de nozüller o haldeyse benimkiler çoktan attırmaya başlamıştır 350bin km de :D kadran falan video çek boşver denemeyi falan herkes kendine göre hızlı zaten :D
Öncelikle güle güle kullan, fakat box falan demişsin tuner ın olan kişiye danışmadan bu işe girme derim. Aracında yazılım var + olarak büyük nozzle var birde box takarsan pistonları mazotla yıkamaktan başka bir şey yapmamış olursun.Aksine haritanın düzenlenip rolantide falan yakıtın kısılması gerekir.
Onur Fatih
02-10-2013, 23:16
ulan param yok param yok dedin , gittin cart diye aldın taktın nozülleri. senin o km de nozüller o haldeyse benimkiler çoktan attırmaya başlamıştır 350bin km de :D kadran falan video çek boşver denemeyi falan herkes kendine göre hızlı zaten :D
abi öğrenciyiz yavaş yavaş artık napalım :D usta zaten baktı bunların ömrü çoktan dolmuş dedi test ettik beraber püskürtme yok basınç fazla gelince püskürtyor onun dışında işer gibi koyuveriyor sıra sende artık
yerler kurusun çekicem video :)
Onur Fatih
02-10-2013, 23:17
Öncelikle güle güle kullan, fakat box falan demişsin tuner ın olan kişiye danışmadan bu işe girme derim. Aracında yazılım var + olarak büyük nozzle var birde box takarsan pistonları mazotla yıkamaktan başka bir şey yapmamış olursun.Aksine haritanın düzenlenip rolantide falan yakıtın kısılması gerekir.
evet ona bi ayar çekicez :)
Tamam arabayi yurut sen pp764 yaptin ben p520 koyacam kisik yazilima :D
Onur Fatih
03-10-2013, 08:10
Tamam arabayi yurut sen pp764 yaptin ben p520 koyacam kisik yazilima :D
enjektörlerin basınç ayar pullarını değiştir abi orj memelerin sağlamsa gerek kalmaz p520ye :D
ResuscitateR
03-10-2013, 09:29
Güzel çalışma olmuş.. Aracın marka modeli ne merak ettim?
Onur Fatih
03-10-2013, 09:43
Güzel çalışma olmuş.. Aracın marka modeli ne merak ettim?
toledo 1.9 tdi
Onur Fatih
03-10-2013, 18:23
Az önce gsi ile denedim geldim nerdeyse kafa kafaya yürüyodum önceden kafa çıkarıyodum 1 boy falan açıyordum bugün 2 boy attım sanki çok işe yaramadı bunlar yav :(
Yazilim guncellemen lazim bnce
Onur Fatih
03-10-2013, 18:31
Yazilim guncellemen lazim bnce
bilmiyorum ki canım sıkıldı şimdi 6-7 boy ayırırım ümidiyle gittim
çok farketmiştir güle güle kullan :)
toledo 1.9 tdi
egr nin emme tarafındaki kararma oraya pul koydurmanızla mı alakalı.bende de 90 lık bora var.acaba ben de mi iptal ettirsem diyorum.bir şey daha soracaktım emme manifoldu temizliği yaptırdınız mı hiç?teşekkürler...
Onur Fatih
03-10-2013, 23:04
egr nin emme tarafındaki kararma oraya pul koydurmanızla mı alakalı.bende de 90 lık bora var.acaba ben de mi iptal ettirsem diyorum.bir şey daha soracaktım emme manifoldu temizliği yaptırdınız mı hiç?teşekkürler...
Egr iptal kararma yağ heralde bende hiç dikkat etmedim iptal ettirin tabi egr yi emme temzlenmedi malesef
Egr iptal kararma yağ heralde bende hiç dikkat etmedim iptal ettirin tabi egr yi emme temzlenmedi malesef
teşekkürler...egr yi pul koyarak mı iptal ettirdiniz?çekişte ara hızlanmalarda belirgin fark oluyor mu?yakıt artar mı?
Onurda yazilim var ordan iptal olabilir en guzelide o ki benimkide yazilimdan iptal edildi.gerci soktuk tertemiz ckti ama yinede iptal.manifold kurum baglayinca kendini belli ediyormus sanirim yokuslarda cekmeme falan varmi
Onur Fatih
04-10-2013, 07:36
teşekkürler...egr yi pul koyarak mı iptal ettirdiniz?çekişte ara hızlanmalarda belirgin fark oluyor mu?yakıt artar mı?
motor biraz geç ısınıyor sadece çekişte ara hızlanmalarda bi fark göremedim 3-5 hp geldiyse bile anlayamam heralde :) ben araya pul koyarak iptali ettim kalın sac koydum
biri vardı kutu kola sacını koymuş oda eriyip motor içine kaçmış motor yaptırıyordu dikkat :)
Onur sende ariza yakmiyo herhalde bende yakiyo diye yazilimdan iptal ettirdim
Onur Fatih
04-10-2013, 08:50
Onur sende ariza yakmiyo herhalde bende yakiyo diye yazilimdan iptal ettirdim
pd lerde yakıyormuş onu biliyorum da bizde nasıldır durum bilmiyorum yazılımdan iptal edildi galiba bende araya conta koydum
pd lerde elektronik kontrollü egr varmış.bizim vep sistemde tamemen mekanik.o yüzden lamba yakmaması normal.
hayırlı olsun, memeleri büyüttükten sonra mazot tüketiminde herhangi bi artış falan farkettiniz mi acaba :)
Onur Fatih
06-10-2013, 20:46
valla 2-3 gün önce çok sıkıştırdım deneme falan yaptım eve geldiğimde ortalama 9.1 di havalar soğuk ve full redline döndüm o gün. ondan sonra sakin deneme fırsatım olmadı
murtiside
03-11-2013, 17:20
valla 2-3 gün önce çok sıkıştırdım deneme falan yaptım eve geldiğimde ortalama 9.1 di havalar soğuk ve full redline döndüm o gün. ondan sonra sakin deneme fırsatım olmadı
güzel olmuş big nozzle ama ben aracınızın speclerini merak ettim 330d ile kafa kaya gidecek yazılım hariç ne var aracınızda ve ne kadar güç çıkarıyor?
bektas_talay
03-11-2013, 18:42
yazılım olması şart bence , püskürtme zamanı vs hepsinin değişmesi gerekli aynı anda basınçta açılacak tahminimce alman gerekiyor bayağı bi beygir bu enjektör farkıyla
Onur Fatih
03-11-2013, 21:42
güzel olmuş big nozzle ama ben aracınızın speclerini merak ettim 330d ile kafa kaya gidecek yazılım hariç ne var aracınızda ve ne kadar güç çıkarıyor?
150 hp 150 nm verdi dynoda yazılım sona kadar düz boru nozzle başkada bişey yok nozzleden sonra dynoya çıkmadım ama egzantrik yazılımlı astra gsi ile yürüyorum 2 boy arkamda
yazılım olması şart bence , püskürtme zamanı vs hepsinin değişmesi gerekli aynı anda basınçta açılacak tahminimce alman gerekiyor bayağı bi beygir bu enjektör farkıyla
evet map tekrar yazılacak pek uğraşamadım istanbula gidip yaptırıcam onu.
bektas_talay
03-11-2013, 21:53
senin araba 105 lik 1.9 mu ? 130 luk değilmi ? turbo upgrade den sonra kapağın elden geçmesig gerekiyor 105 lik ise :)
ama şuan bu enjektör ile bol dumanlı 170+ alman gerekir rahat rahat
Onur Fatih
03-11-2013, 22:26
senin araba 105 lik 1.9 mu ? 130 luk değilmi ? turbo upgrade den sonra kapağın elden geçmesig gerekiyor 105 lik ise :)
ama şuan bu enjektör ile bol dumanlı 170+ alman gerekir rahat rahat
pd değil ahf 110
bu turboyla ancak bu kadar alıyoruz limit değil ama bu kadar açtık sağlıklı olması için yetiyor artıyor bile. ayın 17sinde istanbula gelicem gel sende deneyelim
bektas_talay
03-11-2013, 23:34
pd değil ahf 110
bu turboyla ancak bu kadar alıyoruz limit değil ama bu kadar açtık sağlıklı olması için yetiyor artıyor bile. ayın 17sinde istanbula gelicem gel sende deneyelim
nasıl yani 1.9 pd değilmi... moralim bozuldu ya..
gel istanbula deneriz tabi enjektörlerimi alaydım bende iyidi cumartesiye gelme şansı yüksek hayırlısıyla bekliyorum
Onur Fatih
04-11-2013, 00:39
nasıl yani 1.9 pd değilmi... moralim bozuldu ya..
gel istanbula deneriz tabi enjektörlerimi alaydım bende iyidi cumartesiye gelme şansı yüksek hayırlısıyla bekliyorum
17 sinde gelicem ben o zamana gelir zaten :)
bektas_talay
04-11-2013, 20:48
17 sinde gelicem ben o zamana gelir zaten :)
gelirse pazartesi elimde gelmezse yılbaşını bulacak