PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : çift renk ruhsata işli?

nobelium
02-07-2008, 09:59
arkadaslar aracı soradan cıft renk yapdıgınız zaman bunun proseduru nedir neler gerekmektedir ruhsata işletmek için ?

cabriolet
02-07-2008, 10:16
100ytllik bi boya faturası ve iyi bi muameleci lazım

muayene
yeni ruhsat
vekalet
rüşvet vs yaklaşık 400-500ytl tutuyo :)

STeaM
04-07-2008, 14:41
aracının boyatıldığına dair işçilik faturası, (üzerinde aracının plakası yer alacak)
muayene ist. na aracınla beraber gidipek, aracını faturalarla birlikte muayeneden geçireceksin.
sonra şubene gidip muayene evrakları faturalarla birlikte ek2 belgesi düzenlenecek (form şeklinde)
geri kalanını ise çok muhterim trafik şubedeki polis memuru arkadaşlar halledecek.

saygılar ve sevgiler. :)

Vtec-SEDAN
04-07-2008, 14:47
aracının boyatıldığına dair işçilik faturası, (üzerinde aracının plakası yer alacak)
muayene ist. na aracınla beraber gidipek, aracını faturalarla birlikte muayeneden geçireceksin.
sonra şubene gidip muayene evrakları faturalarla birlikte ek2 belgesi düzenlenecek (form şeklinde)
geri kalanını ise çok muhterim trafik şubedeki polis memuru arkadaşlar halledecek.

saygılar ve sevgiler. :)

benim eski aracım honda çift renk idi bende aynı işlemleri yaptım. Steam'in aynen dediği gibi, fatura ile birlikte muayene istasyonuna gidiyorsun ve muayeneden geçtikten sonra ilgili trafik şubene giderek yeni ruhsatını çıkartıyorsun işlemlerini tamamlıyorsun. (faturanı muayene istasyonunda bırakma, unutma trafik şb. isteyecek) bana toplam maliyeti fatura k.d.v. + muayene + trafik şb 150-200ytl gibi bir masraf olmuştu sanırım yaklaşık 2 sene önce.

EEE
04-07-2008, 23:17
konu dısı ama motor degısımını kesın ıslıyormu ruhsata...