PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir'de Fide İşi ile Uğraşan Var mı?

Erdem K.
03-10-2013, 09:42
Arkadaşlar bilemiyorum komik mi oldu ama çit yapımı için 170 adet "Taflan Fidesine" ihtiyacımız var.

Bahsi geçen fide adedi Ödemiş'te 1 tl iken nakliyesine 300 Tl istedikleri için alternatif aramaya başladım.

İzmir'de bu işlerle ilgilenen veya tanıdığı olan varsa yönlendirirse memnun olurum.

Teşekkürler, keyifli forumlar...

TaGo
03-10-2013, 09:45
Tanıdık yok ama. Balçova kipa karşısı İnciraltı bu işin yatağı. Çokta merkezi biryer. Yakınsan uğramanı öneririrm.

BERKİN
03-10-2013, 09:54
Ödemişte bu işi yapan arkadaşım var şuan bursadalar fuar için abi eğer izmir içi çözemezsen bursadan pazar pazartesi gibi dönücek kargo işinde yardımcı olur istersen. adı bayram: 537 524 6000 berkinden aldım numaranı dersen yardımcı olcaktır

Erdem K.
03-10-2013, 10:02
Tarkan Abi ve Berkin çok teşekkür ederim...

BERKİN
03-10-2013, 10:05
Ben aradım abicim konudan bahsettim arkadaşa kargo işini hallederiz dedi gerekirse ben pikapın kasaya atar getiririm tanıdıksa dedi istersen bi balçovadan birde arkadaştan fiyat al hangisi uyguna geliyorsa :)

Gko
03-10-2013, 10:09
Bucada fidanlik var isterseniz oraylada bi gorusun.

Edit: bahce-peyzas isiyle ugrasiyoruz aksam babama bi sorayim buraya yazarim yine

BARR
03-10-2013, 10:09
Torbalı veya Menderes taraflarına bakmanı öneririm.

Erdem K.
03-10-2013, 10:19
Ben aradım abicim konudan bahsettim arkadaşa kargo işini hallederiz dedi gerekirse ben pikapın kasaya atar getiririm tanıdıksa dedi istersen bi balçovadan birde arkadaştan fiyat al hangisi uyguna geliyorsa :)

Berkin tekrar teşekkürler, sana özel mesaj atmıştım ;) Az önce arkadaşın dönüş yaptı, görüştük, önümüzdeki hafta kendisinden fiyat vs.bilgisi alacağım. Yardımın için sağol...

Bucada fidanlik var isterseniz oraylada bi gorusun.

Edit: bahce-peyzas isiyle ugrasiyoruz aksam babama bi sorayim buraya yazarim yine

Teşekkürler...Bahsettiğiniz fidanlık için telefon bilgisi verebilirseniz sevinirim. Akşamki cevabınızı da bekliyorum, sağolun :)

Torbalı veya Menderes taraflarına bakmanı öneririm.

40 cm'lik Fide fiyatları genelde 1 tl civarı ama nakliye benim için sorun oluyor. Civic'e sığar mı diye düşündüm, araştırdım ama 170 adedinin sığmasının mümkün olmadığını belirttiler. :confused:

Belirttiğiniz yönde de araştıracağım, fikir için teşekkürler...

BARR
03-10-2013, 10:33
Çevrende Transit tarzında aracı olan bir tanıdığın yada işinde kullanan birisi olursa ondan rica etmen bence daha kolay ve zahmetsiz olur ama tabi yoksa yine nakliye araştırmasına girmen lazım :(

ACTPK
03-10-2013, 11:39
Torbalıda biriyle anlaşabilirseniz cüzi bir miktara bizim transitle bıraktırırım.

Nereye götürülecek bu arada?

Erdem K.
03-10-2013, 12:14
Torbalıda biriyle anlaşabilirseniz cüzi bir miktara bizim transitle bıraktırırım.

Nereye götürülecek bu arada?

Çok teşekkürler, ödemişteki ile anlaşmıştım (fide adedi 1tl'ye) fakat nakliyeye 300 tl istediği için vazgeçtik.

Fideler Çeşme - Ovacık'a gidecek...

İlginize tekrar teşekkürler, torbalıda aradığımı bulursam nakliye konusunda sizi rahatsız ederim.

Gko
03-10-2013, 12:18
Bu arada gidilecek kilometreyi soylerseniz nakliyeci tanidigim var belki az bi miktara goturebilir

Erdem K.
03-10-2013, 13:36
Ödemişte 40cm'lik fideyi 1Tl'den veren bahçeden Çeşme'de götüreceğim yere olan uzaklık yaklaşık 195km.

ACTPK
03-10-2013, 16:23
Çok teşekkürler, ödemişteki ile anlaşmıştım (fide adedi 1tl'ye) fakat nakliyeye 300 tl istediği için vazgeçtik.

Fideler Çeşme - Ovacık'a gidecek...

İlginize tekrar teşekkürler, torbalıda aradığımı bulursam nakliye konusunda sizi rahatsız ederim.

Maalesef Çeşme bana uzak olur araç her gün Izmir Torbalı gidip geliyor. Şirkette lazım olur.

Gko
03-10-2013, 18:29
babamla konustum da fide falan satan tanıdık yokmus.

fidanlık belediye için çalıştırılıyomus şahısa şatış olmuyomuş ama onun yanında ödemiş fidancısı varmıs telefonu falan alır pm atarım size

Erdem K.
04-10-2013, 07:36
Yardımcı olan veya olmaya çalışan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim...

aphelion
04-10-2013, 10:39
Alaçatı'da Bahçe peyzaj ve çiçek işiyle uğraşıyorum acele değilse hafta içi getirtebilirim. 0507 499 07 02 Fatih ATLI

Erdem K.
04-10-2013, 14:52
Fatih Bey yardımcı oldu sağolsun :) İzmir'de bu tarz bir ihtiyacı olan olursa kesinlikle tavsiyem aphelion nickli Fatih Bey'dir :)

Tekrar teşekkürler, görüşmek üzere...