Orijinalini görmek için tıklayınız : İzmir'de Fide İşi ile Uğraşan Var mı?
Erdem K.
03-10-2013, 09:42
Arkadaşlar bilemiyorum komik mi oldu ama çit yapımı için 170 adet "Taflan Fidesine" ihtiyacımız var.
Bahsi geçen fide adedi Ödemiş'te 1 tl iken nakliyesine 300 Tl istedikleri için alternatif aramaya başladım.
İzmir'de bu işlerle ilgilenen veya tanıdığı olan varsa yönlendirirse memnun olurum.
Teşekkürler, keyifli forumlar...
Tanıdık yok ama. Balçova kipa karşısı İnciraltı bu işin yatağı. Çokta merkezi biryer. Yakınsan uğramanı öneririrm.
Ödemişte bu işi yapan arkadaşım var şuan bursadalar fuar için abi eğer izmir içi çözemezsen bursadan pazar pazartesi gibi dönücek kargo işinde yardımcı olur istersen. adı bayram: 537 524 6000 berkinden aldım numaranı dersen yardımcı olcaktır
Erdem K.
03-10-2013, 10:02
Tarkan Abi ve Berkin çok teşekkür ederim...
Ben aradım abicim konudan bahsettim arkadaşa kargo işini hallederiz dedi gerekirse ben pikapın kasaya atar getiririm tanıdıksa dedi istersen bi balçovadan birde arkadaştan fiyat al hangisi uyguna geliyorsa :)
Bucada fidanlik var isterseniz oraylada bi gorusun.
Edit: bahce-peyzas isiyle ugrasiyoruz aksam babama bi sorayim buraya yazarim yine
Torbalı veya Menderes taraflarına bakmanı öneririm.
Erdem K.
03-10-2013, 10:19
Ben aradım abicim konudan bahsettim arkadaşa kargo işini hallederiz dedi gerekirse ben pikapın kasaya atar getiririm tanıdıksa dedi istersen bi balçovadan birde arkadaştan fiyat al hangisi uyguna geliyorsa :)
Berkin tekrar teşekkürler, sana özel mesaj atmıştım ;) Az önce arkadaşın dönüş yaptı, görüştük, önümüzdeki hafta kendisinden fiyat vs.bilgisi alacağım. Yardımın için sağol...
Bucada fidanlik var isterseniz oraylada bi gorusun.
Edit: bahce-peyzas isiyle ugrasiyoruz aksam babama bi sorayim buraya yazarim yine
Teşekkürler...Bahsettiğiniz fidanlık için telefon bilgisi verebilirseniz sevinirim. Akşamki cevabınızı da bekliyorum, sağolun :)
Torbalı veya Menderes taraflarına bakmanı öneririm.
40 cm'lik Fide fiyatları genelde 1 tl civarı ama nakliye benim için sorun oluyor. Civic'e sığar mı diye düşündüm, araştırdım ama 170 adedinin sığmasının mümkün olmadığını belirttiler. :confused:
Belirttiğiniz yönde de araştıracağım, fikir için teşekkürler...
Çevrende Transit tarzında aracı olan bir tanıdığın yada işinde kullanan birisi olursa ondan rica etmen bence daha kolay ve zahmetsiz olur ama tabi yoksa yine nakliye araştırmasına girmen lazım :(
Torbalıda biriyle anlaşabilirseniz cüzi bir miktara bizim transitle bıraktırırım.
Nereye götürülecek bu arada?
Erdem K.
03-10-2013, 12:14
Torbalıda biriyle anlaşabilirseniz cüzi bir miktara bizim transitle bıraktırırım.
Nereye götürülecek bu arada?
Çok teşekkürler, ödemişteki ile anlaşmıştım (fide adedi 1tl'ye) fakat nakliyeye 300 tl istediği için vazgeçtik.
Fideler Çeşme - Ovacık'a gidecek...
İlginize tekrar teşekkürler, torbalıda aradığımı bulursam nakliye konusunda sizi rahatsız ederim.
Bu arada gidilecek kilometreyi soylerseniz nakliyeci tanidigim var belki az bi miktara goturebilir
Erdem K.
03-10-2013, 13:36
Ödemişte 40cm'lik fideyi 1Tl'den veren bahçeden Çeşme'de götüreceğim yere olan uzaklık yaklaşık 195km.
Çok teşekkürler, ödemişteki ile anlaşmıştım (fide adedi 1tl'ye) fakat nakliyeye 300 tl istediği için vazgeçtik.
Fideler Çeşme - Ovacık'a gidecek...
İlginize tekrar teşekkürler, torbalıda aradığımı bulursam nakliye konusunda sizi rahatsız ederim.
Maalesef Çeşme bana uzak olur araç her gün Izmir Torbalı gidip geliyor. Şirkette lazım olur.
babamla konustum da fide falan satan tanıdık yokmus.
fidanlık belediye için çalıştırılıyomus şahısa şatış olmuyomuş ama onun yanında ödemiş fidancısı varmıs telefonu falan alır pm atarım size
Erdem K.
04-10-2013, 07:36
Yardımcı olan veya olmaya çalışan tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim...
aphelion
04-10-2013, 10:39
Alaçatı'da Bahçe peyzaj ve çiçek işiyle uğraşıyorum acele değilse hafta içi getirtebilirim. 0507 499 07 02 Fatih ATLI
Erdem K.
04-10-2013, 14:52
Fatih Bey yardımcı oldu sağolsun :) İzmir'de bu tarz bir ihtiyacı olan olursa kesinlikle tavsiyem aphelion nickli Fatih Bey'dir :)
Tekrar teşekkürler, görüşmek üzere...