Orijinalini görmek için tıklayınız : urfadan izmire
ayın 11 ınde urfadan ızmıre yola cıkıcam arabamda 2 kısıyız esya var ama ufak tefek eyası olan varsa getırebılırım amortısor far stop vs
güzergahım
urfa-antep-adana-pozantı-ereglı-konya-afyon-uşak-izmir:):):)
gokhan035
03-10-2013, 11:22
Adana dan şalgam istiyorum :) sehir icinde ki bufelerden havucu icinde 5lt olsun hujuuu gelince hallederiz :)
kardesimsehir icine girersem alirim tabikide adanali ark varsa bulusup alayim
bugratemel
03-10-2013, 19:02
Adana dan şalgam istiyorum :) sehir icinde ki bufelerden havucu icinde 5lt olsun hujuuu gelince hallederiz :)
huju ben de istiyorumm :D :D :D lütfennn
adanaya gırersem alcam:D
Adanaya girersen haber ver tarif ederim otobandan cikip alirsin ayni yerden geri girersin 15 dakika surmez
krdesım numaranı pm atarsan konusuruz haberlesırız pek bılmıyrm cunku yolu:)
::ZaFeR::
03-10-2013, 19:42
Bayramdan sonra goruselim hocam : j
1 şalgamda bana lütfen :)
beyler kac lıtre ıstıyorsanız ona gore gırıp alıcam sehre cunku normlde sehre gırmıyrm otobandan gıdıcem :)
5lt gökhan035
5lt bugra
5lt caglar
5lt acılı olursa çok iyi olur
abi hazır alacaksan serafresh tam adana şalgamıdır diğerlerinde öyle tat bulamazsın o da kültürova marketlerinde oluyor genelde ha bide shell petrolde de var :)
tam adres varmi.nerde bu adanali arkadaslar:)))
Antebe uğrarsan beklerim abi.
kardesim antepte baklava alcam nerden alayim
Koçak abi imalathanesine git , Hem iyisi hem tazesi üzerine yok haber et yardım edebiliceğimiz birşey olursa.
kardesim numarani pm lesene
kardesim numarani pm lesene
Pm. attım abi
63owen63
07-10-2013, 12:17
Salgam icin adanadan degil osmaniyeden alman lazım. Otobandan cikip. D400 e cikinca anayol adana üzeri. Cifte petroller karsisinda. Hemso.
Bana da bir porsiyon tirit çekkk:pp
antepten bir kilo fıstıklı terayağlı baklava getirirsen çok sevinirim kardeşim yük olmazsak :D
Silvia17
07-10-2013, 12:42
İstanbul yada canakkaleye gelseydin bi şalgam isterdik ama malesef izmir :)
beyler isteyen varsa ona gore alayim ozelden yazin
gokhan 5 lt salgam
bugra 5lt
cagri 5 lt
5lt 15,20 tl arasi sanirim
Salgam icin adanadan degil osmaniyeden alman lazım. Otobandan cikip. D400 e cikinca anayol adana üzeri. Cifte petroller karsisinda. Hemso.
Bana da bir porsiyon tirit çekkk:pp
aynen bahsedilen sefa şalgam adanayla kapışacak derecede iyi bence eğer karar değiştirilip osmaniyeden alınacaksa şalgam yardımcı olabilirim :)
adana ve antepe ugrıcam şalgam ısteyenlere şalgamını alcam
Gökhan abi rica etsem bana 5 lt acılı 5 lt acısız alabilirmisin ?
tamamberkay senıde yazdım lısteye herkese bornovada cumartesı aksam verırım
abi cuma günü kaç gibi adanada olacaksın adanadan alacaksan saatler müsait olursa gider alırız hacının şalgamı iyidir ama kapalı olacaksa serafresh akaar :D
abi cuma günü kaç gibi adanada olacaksın adanadan alacaksan saatler müsait olursa gider alırız hacının şalgamı iyidir ama kapalı olacaksa serafresh akaar :D
Gelecegi saatte sadece doktorumdan alabilir barajyolundaki hem otobandan cikip en kisa yoldan geri girer isi fazla surmez yoluda daha uzun gokanin
Kocaktan al ordaykende söbiyet ye
Gelecegi saatte sadece doktorumdan alabilir barajyolundaki hem otobandan cikip en kisa yoldan geri girer isi fazla surmez yoluda daha uzun gokanin
abi k.evrende bir kadın satıyor ya hacının şalgamı diye o nasıl sence iyi değil mi?
abi k.evrende bir kadın satıyor ya hacının şalgamı diye o nasıl sence iyi değil mi?
Oda olurda 8 9 gibi gelecem diyordu o saatte acik olmuyor
beyler 8 9 gıbı adanada olurm o satte nasıl alıcaz bırde ben otobandan gelcem nerden gırıcem:)
beyler 8 9 gıbı adanada olurm o satte nasıl alıcaz bırde ben otobandan gelcem nerden gırıcem:)
Beyazevler cikisindan cikacan salgami alip tekrar ayni giristen girecen
yarın 2.30 da cıkıyrm yola adanaya salgam ıcın ugrıcam:)
beyler salgamlariniz geldi bozulmadan gelin alin:))) bna dun yardimci olan gfb nickli cagdas arkadasima cok tesekkur ederim o olmasa sehrin icinfe kaybolurduk:)))) tekrar bizi otobana cikardi cok saol kardesim:)))
gokhan035
12-10-2013, 12:10
msjını aldım hujum arıycam seni sağolasın kardeşim zahmet oldu adamsın :)
çok güzel şalgam teşekkürlerr
Afiyet olsun arkadaslar gokan rica ederim kardes donuste ugra sohbet ederiz
beyler salgamini almayan gelip bendenalsin izmir disina cikicam
-----------------------------
cumartesı ızmırden urfaya donucem varmı bırsey gondermek ısteyen