PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : K Polo dan gider...

Sayfa : [1] 2

Alper_
03-10-2013, 19:43
öncelikle herkese selamlar iyi akşamlar arkadaşlar..ben antalya kemer den engin..siteye yeni üye oldum onaylanıncaya kadar alper abinin hesabından yazıyorum..antalya da ve diğer illerdeki en hızlı polo yu belirleyelim diyorum :icon_tup:

aracımda ;

ecufast yazılım, komple milltek egzoz ve ıtg filtre..228 hp dyno su vardır.

http://i39.tinypic.com/30dclqw.jpg

engin.

Firat.M3
03-10-2013, 20:01
228 bg dyno ölçümünü nerede yaptınız ? bu specler ile iddalı değil mi biraz ? ya da bana öyle geldi bilemiyorum.

Bulut Y.
03-10-2013, 20:03
Hemen sıkıyomusunuz bu gece?

HKS99
03-10-2013, 20:06
Hızlı olduğunu iddaa ediyorsan il il gezecek iddianı. Göreceğiz hem gider yapıp hem ayağa çağırmak tuaf bizim Burdada var Polo Gti 250hp çıkardı daha hızlı olduğunu düşünüyorum ozaman

AEAlmas
03-10-2013, 20:11
Hızlı olduğunu iddaa ediyorsan il il gezecek iddianı. Göreceğiz hem gider yapıp hem ayağa çağırmak tuaf bizim Burdada var Polo Gti 250hp çıkardı daha hızlı olduğunu düşünüyorum ozaman

228 hp dyno dynamic ölçümü bildigim

BARR
03-10-2013, 20:14
1.4TSI da king DBS şuanda atar varsa ona yapılır.

Serdar kardeşimiz görürse yazar zaten.

HKS99
03-10-2013, 20:17
228 hp dyno dynamic ölçümü bildigim

Sen anlamadın galiba ben diyorumki bizimde öyle biz diyormuyuz bizim araba 248.7 çıktı EcuFast özgün yaptı hızlı olmak istiyorsa gezecek il il denecek hepimiz göreceğiz sen arabana güveniyorsan ayağınamı çağırırsın Veya Ankara İstanbul İzmir. Şu tarih lerde orda olacağım sizlerle denemek istiyorum mu dersin

Alper_
03-10-2013, 20:20
228 bg dyno ölçümünü nerede yaptınız ? bu specler ile iddalı değil mi biraz ? ya da bana öyle geldi bilemiyorum.

228 hp ecufast dyno dynamics te alındı..

Hemen sıkıyomusunuz bu gece?

hafta sonu olur..

istiyorsan konya da buluşalım.

1.4TSI da king DBS şuanda atar varsa ona yapılır.

Serdar kardeşimiz görürse yazar zaten.

farketmez denemek isteyen bütün pololar la denerim.

engin.

Cansın
03-10-2013, 20:47
Engin kardeş giderini serdar'a yap.
Istanbul'da bana geçilirsin. Çok denemek istiyorsan istanbula gel.
Buarada arabana toluen koyupta sakın koymadım deme.
Bu son mesajimdir bu konuya.
Herkese iyi aksamlar :D

qatrio
03-10-2013, 20:48
cansın nerdeeeeeeeeeeeeeeee ? :D edit : nerde diyene kadar gelmiş bile adam hızlı

yiğit
03-10-2013, 20:55
sadece eksoz,filtre ve yazılımlamı 228hp çıktı.dumpvalve,wastegate,cooler,methanol vs başka bişey yokmu araçta?!

AEAlmas
03-10-2013, 21:00
Sen anlamadın galiba ben diyorumki bizimde öyle biz diyormuyuz bizim araba 248.7 çıktı EcuFast özgün yaptı hızlı olmak istiyorsa gezecek il il denecek hepimiz göreceğiz sen arabana güveniyorsan ayağınamı çağırırsın Veya Ankara İstanbul İzmir. Şu tarih lerde orda olacağım sizlerle denemek istiyorum mu dersin

Antalya ya dayim beklerim demek istedi arkadas heral bunun disinda ben olsam ortak nokta secerim yarislar var pazar günü mesela konya da oraya cagiririm imkan zaman meselesi birde sehir sehir gezmek 2 sinden 1 i musait olmazsa istekler gerçekleşmez

Alper_
03-10-2013, 21:00
Engin kardeş giderini serdar'a yap.
Istanbul'da bana geçilirsin. Çok denemek istiyorsan istanbula gel.
Buarada arabana toluen koyupta sakın koymadım deme.
Bu son mesajimdir bu konuya.
Herkese iyi aksamlar :D

cansın kardeş iyi olan kazansın tabi ama madem aracın cok iyi seninle herzaman orta noktada bulusurum tolyen konusundada bilmeden atıp tutmayın benim aracımda herzaman yarışlarda olur gecıldıkten sonra kimse kocunmasın birazcık cevren varsa antalyada arastırın k poloyu kimin ne kadar iyi oldunu öğrenirsin bana isim ve plaka belirtmenize gerek yok yarışmak isteyen varsa orta noktada bulusurum herzaman güzel kardeşim.

engin.

Alper_
03-10-2013, 21:02
sadece eksoz,filtre ve yazılımlamı 228hp çıktı.dumpvalve,wastegate,cooler,methanol vs başka bişey yokmu araçta?!

dump valve var yazmayı unutmuşum.

engin.

BARR
03-10-2013, 21:15
Madem Antayadasın Serdarla gidip deneyibilirsin çekin HD HD videolarıda görelim King kimmiş..

TORETTO
03-10-2013, 21:29
Bu da yeni moda antalya mızdan kendine güvenen Polo varsa gelsin :)) bizimki hızlı

Hızlı ise gidip Kayseri'den başla dbs Polo öyle yaptı il il gitti denedi sende yap görelim

ferroo
03-10-2013, 21:32
suan en hizli 1.4 tsi dbs polo dimi?

Alper_
03-10-2013, 22:03
Bu da yeni moda antalya mızdan kendine güvenen Polo varsa gelsin :)) bizimki hızlı

Hızlı ise gidip Kayseri'den başla dbs Polo öyle yaptı il il gitti denedi sende yap görelim

Bilen biliyor zamanında dolaştım..en hızlı hangisiyse onunla denerim :)

Semii
03-10-2013, 22:13
Engin kardesim bnce direk kafaya oynaman komik sende soyle bi turneye cik dbs nin denedigi araclarla dene bi gor aracini derim.ki soylede bisi var antalya gbi bi yerdesin heryer hizli arac konu bile acmana gerek yok bnce.

Gez toz bikac kisi gec dbs her daim hazir jubileyi onla yaparsin :) gormus oluruz hizli tsi bizde.
Bi kac yerde gordum yanlis hatirlamiyosam en cok hp alinan en hizli tsi die uygulamaya dok bence kagit uzerinde kalmsin.

Bu arada bu TSI larda ne cok king var la gercek king kim ??? :D herkes kafasin gore king :D

Tek vw klng tanirim baran TDI klng ( gonullerde) ...:D

BARR
03-10-2013, 22:15
Yavrum benim #TDISociety akar :D

DBS bu konuda her yere gidip deneyip geçip-geçilip videoya çekip delikanlı gibi mücadele ettiği için King'dir bence. Daha bileğini büken bir 1.4TSI olmadı.

Alper_
03-10-2013, 22:17
Engin kardesim bnce direk kafaya oynaman komik sende soyle bi turneye cik dbs nin denedigi araclarla dene bi gor aracini derim.ki soylede bisi var antalya gbi bi yerdesin heryer hizli arac konu bile acmana gerek yok bnce.

Gez toz bikac kisi gec dbs her daim hazir jubileyi onla yaparsin :) gormus oluruz hizli tsi bizde.
Bi kac yerde gordum yanlis hatirlamiyosam en cok hp alinan en hizli tsi die uygulamaya dok bence kagit uzerinde kalmsin.

Bu arada bu TSI larda ne cok king var la gercek king kim ??? :D herkes kafasin gore king :D

Tek vw klng tanirim baran TDI klng ( gonullerde) ...:D

En hızlısı o ise bu hafta sonu deneyelim ve tsi king i belirleyelim :)

Engin.

Alper_
03-10-2013, 22:18
Yavrum benim #TDISociety akar :D

DBS bu konuda her yere gidip deneyip geçip-geçilip videoya çekip delikanlı gibi mücadele ettiği için King'dir bence. Daha bileğini büken bir 1.4TSI olmadı.

K polo nun gidişi kabul edilmeli..geçmek geçilmek ortada hafta sonu king belli olsun.

Engin.

Sercan AKCAN
03-10-2013, 22:19
Herkes ataroglan :) butun tsi lari misafir etmek istiyorum istanbulda cayimizi corbamizi icin :)

SDR_07
03-10-2013, 22:23
Engin koşar sana ben atarımı yaptım gelmedin ve bunun sonunda birdaha benim arabamı ağzına alma dedim ... Çok giderli araban varsa önce benim geçtiklerimi geç sonra bana gel ...

Semii
03-10-2013, 22:23
En hızlısı o ise bu hafta sonu deneyelim ve tsi king i belirleyelim :)

Engin.

Bu arada biz ortalik karistirmis gibi olmiyalim serdarin agzindan kimse duymamistir en iyiyim vs. Die
El elden ustundur.denenir gorulur ama bu isler lafla olmuyor tabi cevabini ben degil serdar vericektir.

Uygun gorurse cikar dener serdar ama sen burda DBS ye gider ddgil genel olarak acmissin konuyu cikip gezicek hizli tsi avina dusuceksin.serdarin yaptigi gibi :) benim dienin ayagina gidip denedi adam izledigimiz uzerede arabasi hic yaniltmadi serdari :) gorunen en hizli tsidir benim gozumdede.
Kendiside tekrar benim gozumde adam gibi ADAm'dır.

SDR_07
03-10-2013, 22:27
Bu arada biz ortalik karistirmis gibi olmiyalim serdarin agzindan kimse duymamistir en iyiyim vs. Die
El elden ustundur.denenir gorulur ama bu isler lafla olmuyor tabi cevabini ben degil serdar vericektir.

Uygun gorurse cikar dener serdar ama sen burda DBS ye gider ddgil genel olarak acmissin konuyu cikip gezicek hizli tsi avina dusuceksin.serdarin yaptigi gibi :) benim dienin ayagina gidip denedi adam izledigimiz uzerede arabasi hic yaniltmadi serdari :) gorunen en hizli tsidir benim gozumdede.
Kendiside tekrar benim gozumde adam gibi ADAm'dır.

Saol kardeş biz Allah'a şükür denedik denediğimiz insanlarlada halen görüşüyoruz bu dbs kaç kilometre yollar yaptı hadi birisi yapsında görelim bu kadar yolu,...

SDR_07
03-10-2013, 22:29
Heeee bütün pololara seslenişmiş ...eğer gelen olursa ben gelirim ok ...ama. K Gti ye yakacak benzin yok bende

Alper_
03-10-2013, 22:55
turne yapmak zorunda değilim en hızlısı bir adım öne çıksın.

Engin.

Cansın
03-10-2013, 23:01

Engin.

En hizlisi benim cik gel

Semii
03-10-2013, 23:03

Engin.

Ciktim buyur en hizli TSI benim ? Simdi nabicaz ?

Alper_
03-10-2013, 23:05
En hizlisi benim cik gel

Gel afyon a..:icon_tup:

Engin.

Cansın
03-10-2013, 23:11
Gel afyon a..:icon_tup:

Engin.

Atari yapan sensin pasa pasa istanbula geleceksin

ferroo
03-10-2013, 23:12
bu ne abi yaaaa

samet_61
03-10-2013, 23:16
dostum bı cık gez vıdeoları paylas kıngse tebrık eder zaten herkes ama benım bu camıada gordugum kınglık olayında araba kadar surucunun karakterıde sanırım rol oynuyor;)

TORETTO
03-10-2013, 23:18
K Polo yu Serdar yaptı yazılımını bütün parçaları söyledi toilenin lt sine kadar. Ayarladı kendi elleriyle verdi hep arabası gitsin kankamız dedi ....

Şimdi kime bu atar yazık ...

coder
03-10-2013, 23:19
Edit............

Alper_
03-10-2013, 23:19
Atari yapan sensin pasa pasa istanbula geleceksin

Yakın zamanda gelicem mutlaka deneriz.

Engin.

HKS99
03-10-2013, 23:21
Bizdende atar denemek istersen izmire bekliyoruz ...en hızlısı biziz

Cansın
03-10-2013, 23:21
Yakın zamanda gelicem mutlaka deneriz.

Engin.

Bekliyorum

samet_61
03-10-2013, 23:22
Samet Abı turboladin mı

ozele gel;)

athem
03-10-2013, 23:24
Herkez hizliymis :)

taytay
03-10-2013, 23:33
Denizli de Dbs ile denemişti sanırım K yanlışmı hatırlıyorum K daha hızlıydı sanki.

ferroo
03-10-2013, 23:38
su tsi ler denesede kim en hizli gorsek :)

samet_61
03-10-2013, 23:41
cekırdek elımde sayfayı refleshleyıp duruyorum serdar nıye benzın yok? kardes sende antaladan cık gıt ıstanbula:)

Sercan AKCAN
03-10-2013, 23:42
su tsi ler denesede kim en hizli gorsek :)

Aynen istanbula bekliyorum hepsini yesinler icsinler misafirim olsunlar

ferroo
03-10-2013, 23:43

ortak bi yerde bulusma olursa orda olurum bende...

samet_61
03-10-2013, 23:43
sercandan atara atar k polo nerdesın benzın paranı tech aılesı olarak toplıcazz gıt ıstanbula:)

ferroo
03-10-2013, 23:45
yardim yapalim denesin su tsi ler :)

ilkerist
03-10-2013, 23:54
evet bence de tsi ların toplayacağınız yardıma ihtiyacı vardır...

hey Allah'ım...

ferroo
03-10-2013, 23:57
evet bence de tsi ların toplayacağınız yardıma ihtiyacı vardır...

hey Allah'ım...

bende ciddi yazmistim zaten hey ALLAHIMM

qatrio
04-10-2013, 00:05
ben kanatlılardan aşşa denemiyorum :D cansın sen anladın inceyi :D

Le10ur
04-10-2013, 00:07
muhabbet sarmaya basladı :) cay bırazdan demlenır

Alper_
04-10-2013, 00:20
muhabbet sarmaya basladı :) cay bırazdan demlenır

Şimdi olsa da içsek çay :)

Evet bu cumartesi antalya da denemek isteyenlerle sonrasında istanbul a gidince oradaki denemek isteyen arkadaşlarla deneyeceğiz..izmirdeki arkadaş kusura bakmasın yolum düşmez o tarafa :)

Engin.

zekky
04-10-2013, 00:21
Bu tavırda bi insanla gececegimi bilsem denemem.
Varsın en iyi giden yuruyen o bilinsin.

Cansın
04-10-2013, 00:25
Streci kaldir sustan :D
Ilk once benle deneyeceksin sonra k :D

ben kanatlılardan aşşa denemiyorum :D cansın sen anladın inceyi :D

Kanatlilar bana fazla gelir :D
Büyüksün :D

Kahvemi hüpletiyorum :D:D
Engin kardeş herkes seni bekliyor. Hadi kop gel :D:D

Tholl-ga
04-10-2013, 00:34
Hayırdır yaa bu ne atar gider

Tamam iyi hoş en yuksek hp li gti sensin maassallah allah nazarlardan saklasinda sadecd kagit ustunde olmuyoe bu iş koşturarak belli olur

Örnek semii rocco dynosuda var videolarida var.

İl il semt semt turne yapip bence tsi larda king lider başarılı artik hangi tabir uygunsa serdar kardeşimdir eşi benzeri yoktur

Aranızda husumet var belli ayni ildesiniz burdan hic atara gidere laf sokmaya hic gerek yok

Bu arada engin 228 yakıtlimi yakitsizmi ?

samet_61
04-10-2013, 00:43
en buyuk benım kı vıdeo cekıp koyımmı:)

samet.

samet_61
04-10-2013, 00:48
valla sımdı geyık yapacaz dıye K ya hep yuklendıkte belkıde adam cıddı cıddı serdarı gececek serdarda gecılecegını anlayınca R yapıordur arkadasta o yuzden atarlanıyordur var cunku ole adamları gorduk bu ortamda gecınce vıdeolar atılr-ır gecıldıgınde vıdeo attın mıkotu olursun serdar ustune alınma ıhtımallerı soyluyoruz deneyın artk vıdeoları gorelim cekırdgım bıttı...

ÇALIŞKAN07
04-10-2013, 07:09
Bravo inanmış arkadaş baya atarlı

TORETTO
04-10-2013, 07:44
http://www.techturkey.com/forum/videolar/162018-ecufast-dbs-polo-gti-amp-rsa-hybrid-turbo-rur-golf-17.html

post 316

özgün kendisi yazmış dbs polo 229 hp 230 arası cıkardı diyor nasıl oluyorda hp olarakta siz fazla cıkarmış oluyorsunuz ???? serdarın dyno yu ilk agızdan duyduk sizinkini görebilirmiyiz yüklermisiniz fotografları iddanızda ne kadar doğrusunuz..

Yogi
04-10-2013, 08:06
k polonun sahibi kaç yaşında yazabilirmisiniz?

ysf20
04-10-2013, 08:25
şampiyonlar ligi karışacak yine güzel bir hakem atansın bu maça :)

darksideİmpreza
04-10-2013, 08:37
k polonun sahibi kaç yaşında yazabilirmisiniz?

26 yaşında. Bence gayet mütevazi cevaplar yazıyor, yaş muabbeti nedendir ? 18 yaşında bile pist şampiyonu drag şampiyonu olan arkadaşlar var !!!

63owen63
04-10-2013, 08:43
Tüm sayfaları okumak istemeyenler için gelecekteki sayfaları da öngören bir outline çıkardım.
Bir atarın discography'si.

X : Selam, King ben, atara atar !
Y : A.s , ne kingi Burger King' mi, tekken de ki King mi ?
x : Nein! King of Tsi (Turbo Spec Insane )
y : En hızlı benim,ayık olun
z : Anahtarınızı alırım, kanatlı kanatsız 2'de 80 de : )
d : Asıl king benim, en çok bana atar yapcaksınız !Saksı degilim ben.
şakşak spec : Tr'de gerçek king, tekken de ki Armor King soyundan gelen 'Zart kardeşimin kankası zor bro'dur.
t : şakjşkaşldşdkgş turboyken nerdeydiniz.
f : vti alır
Anıl : Kingopolo bendeyken nerdeydiniz ? :)
g : Kara murad benim !
Mod : Deneyecekseniz tantana etmeden deneyin

+10. sayfa : Konu bir sene sonra yine atarlı bir newbie king tarafından hortlatılmak üzere database'in derinliklerine yolculuga çıkar.

Yogi
04-10-2013, 08:47
26 yaşında. Bence gayet mütevazi cevaplar yazıyor, yaş muabbeti nedendir ? 18 yaşında bile pist şampiyonu drag şampiyonu olan arkadaşlar var !!!

Yaşını göremediğim için sordum bunu negatif algılayacak ne var iğneleyici bir şekildede sormamışım

darksideİmpreza
04-10-2013, 08:49
:
Yaşını göremediğim için sordum bunu negatif algılayacak ne var iğneleyici bir şekildede sormamışım

Site yönetimindesiniz ama ilk mesajda üyeliğim olmadığı için alperden yazıyorum diye belirtmişti.. arabamın specleri bu yaşım 25 mi demesi lazım :D
sizde beni negatif algılıyorsunuz :)

AEAlmas
04-10-2013, 08:54
http://www.techturkey.com/forum/videolar/162018-ecufast-dbs-polo-gti-amp-rsa-hybrid-turbo-rur-golf-17.html

post 316

özgün kendisi yazmış dbs polo 229 hp 230 arası cıkardı diyor nasıl oluyorda hp olarakta siz fazla cıkarmış oluyorsunuz ???? serdarın dyno yu ilk agızdan duyduk sizinkini görebilirmiyiz yüklermisiniz fotografları iddanızda ne kadar doğrusunuz..

Hp olarak dbs k yi gecer o zaman düz mantik la

dragon07
04-10-2013, 08:58
antalyadaki polo gti savaşları çok sert geçiyor, k gtiyıda boşlamayın bence dbs ile ciddi denemeleri var antalyada bizim gördügümüz.

brs_odbs
04-10-2013, 08:59
Bukadar büyütmeye ne gerek var adam denemek istediğini sölemiş türkiyeyi gezicek hali yok sonuçta ortak biyerde buluşulur denenir bukadar uzatmaya ne gerek var

AEM
04-10-2013, 09:02
bana leonu sattırıp polo gti aldıracaksınız en sonunda bu tsi denemeleri için sırf :D sonra yoldan geçene atar gider :D

rahatsız
04-10-2013, 09:03
derin araştırmalarım sonucu: polo gti a binenlere cesaret doğuştan on geliyor belli ki.

onu bunu bosver, Antalya her anlamda hızlı be kardeşim:) korkarım.

SekoLive
04-10-2013, 09:04
düzgün bi deneme isteği sonrasında gelen tahrikler :)

semii kanka kafaya oynamak için bi liste varsa yazılsın oradan en alt seviyeden başlatısın :D

Yogi
04-10-2013, 09:06
Yaşını sordum cunku yazıyı yazan uye değil belkı yası buyuk belkı yası kucuk bunu ogrenmek ona gore yazmak ıcın. neyse uzatmanın bı manası yok

darksideİmpreza
04-10-2013, 09:10
Yaşını sordum cunku yazıyı yazan uye değil belkı yası buyuk belkı yası kucuk bunu ogrenmek ona gore yazmak ıcın. neyse uzatmanın bı manası yok

:icon_tup:

NHT39
04-10-2013, 09:39
Beyler öncelikle hayırlı cumalar! herkes arabasına güvenıyor hepinizin arabasına maşallah adam inanmış veya ınanmamış aranızdakı öZel sorunları foruma yansıtmayın bence!Şu an dbs ve k polo antalya da ikamet ediyor eğer arabalarınızda eksik vs bir şey yoksa ctesi gecesi ***** yerde buluşur denenir nihayetınde iki araçta ecufast yazılımlı geçmişte yenilmiş içilmiş birlikte turnelere gidilmiş vs vs yazmakla bitmez x sebepten de araya soğukluk girmiş olayı kan davası gibi uzatmanın bir manası yok araçlar denenir belki de sonra eskı günlerdeki gibi yenilir içilir veya yarışılır evli evine köylü köyüne gider adamakıllı go pro kayıt yapılır kurallar başta belirlenir yok 2.kornada bastı yok rüzgar yaptı neyse yarıştıktan sonra tartışılmasın kalp kırmaya değmez önümüz bayram serdar'da engin'de iyi insanlardır....kazasız belasız cezasız günler....

MatraX_07
04-10-2013, 10:09
abi siz dost değilmiydiniz yaa şimdi birbirinize dikeltmişsiniz.tuhaff

K_Polo
04-10-2013, 10:15
Geceden beri baya bir sevgili arkadaşlarımız benzin paramıza kadar toplamışlar benim için siz cok sağolunda önüme akdeniz bölgesinden birtane arac koyanadınız nedenki yarısın sonunda bu kadar atarınıza nasıl bir cvp vereceksiniz merak ediyorum :)

Gko
04-10-2013, 10:16
En hizli sizsiniz diye milletin ayaginiza gelcek hali yok tabirlar hoc hos degil

K_Polo
04-10-2013, 10:19
Yan koltumdan vidyo ceken arkadaşlar kendilerini cok cabuk unutmuşlar arkaşlarını gecerken gülüyorlardı simdi ise bana burdan laf yetiştiriyorlar bence yola cıkıp kimse iyi onunla yarışmak istiyorum arkadaşlarım :)

AEAlmas
04-10-2013, 10:27
Beyler öncelikle hayırlı cumalar! herkes arabasına güvenıyor hepinizin arabasına maşallah adam inanmış veya ınanmamış aranızdakı öZel sorunları foruma yansıtmayın bence!Şu an dbs ve k polo antalya da ikamet ediyor eğer arabalarınızda eksik vs bir şey yoksa ctesi gecesi ***** yerde buluşur denenir nihayetınde iki araçta ecufast yazılımlı geçmişte yenilmiş içilmiş birlikte turnelere gidilmiş vs vs yazmakla bitmez x sebepten de araya soğukluk girmiş olayı kan davası gibi uzatmanın bir manası yok araçlar denenir belki de sonra eskı günlerdeki gibi yenilir içilir veya yarışılır evli evine köylü köyüne gider adamakıllı go pro kayıt yapılır kurallar başta belirlenir yok 2.kornada bastı yok rüzgar yaptı neyse yarıştıktan sonra tartışılmasın kalp kırmaya değmez önümüz bayram serdar'da engin'de iyi insanlardır....kazasız belasız cezasız günler....

En dogrusu bu aslında cumartesine 1 gün kaldi zaten =) go pro kiraya verilir :hihih: şaka bi yana cekim icin orda bulunup takar video u atarım alo denilmesi yeter

B.Battal
04-10-2013, 10:30
İstnbulda yağmur var beyler dyno savaşlarına devam

Gko
04-10-2013, 10:38
Yan koltumdan vidyo ceken arkadaşlar kendilerini cok cabuk unutmuşlar arkaşlarını gecerken gülüyorlardı simdi ise bana burdan laf yetiştiriyorlar bence yola cıkıp kimse iyi onunla yarışmak istiyorum arkadaşlarım :)

Atar gider havada ucuscagina. Hizli ara larla denemek istiyorm uygun yerde bilusalim deneyelim aracimi gormek istiyorm falan demek varken niye sert cikislar en hizli benim tripleri ?

Alper_
04-10-2013, 10:41
Hoşgeldin engin :)

Yarın antalya da dbs ile denenebilir..kendini kanıtlamış bir polo :)

cem_subasi
04-10-2013, 10:42
Atar gider havada ucuscagina. Hizli ara larla denemek istiyorm uygun yerde bilusalim deneyelim aracimi gormek istiyorm falan demek varken niye sert cikislar en hizli benim tripleri ?

aynen katılıyorum böle tepkilere hiç gerek yok madem aracına güveniyosun güzel bir üslupla yazarsın zaten denemek isteyende cevap verir.

K_Polo
04-10-2013, 11:58
öncelikle herkese selamlar iyi akşamlar arkadaşlar..ben antalya kemer den engin..siteye yeni üye oldum onaylanıncaya kadar alper abinin hesabından yazıyorum..antalya da ve diğer illerdeki en hızlı polo yu belirleyelim diyorum :icon_tup:

aracımda ;

ecufast yazılım, komple milltek egzoz ve ıtg filtre..228 hp dyno su vardır..

Bende Aynen size Katılıyorum önce Antalya ve akdeniz bölgesindeki hızlıyı belirleyelim sonra zaman içersinde yollarımızın kesiştiği noktalarda Tr geneli denemeler yapılabilir.. ilk postumda yazdım ama konu biraz farklı noktalara gitmeye başladı. yeni üyeyim daha tanışmadığım insanlar ile klavye üzerinde savaşmak saçma olur. tekrar diyorum antalyadaki tsi rocco gti varsa denemek istiyorum. sonrada Tr geneline açılırız diye planlamaktayım. @Gko @cem_subası.

JenGoO
04-10-2013, 12:35
Hoşgeldin Engin. Tayland tatili dururken ne işin var atarla giderle rahatla biraz :) Engin kardeşimiz gayet mütevazi bir insandır. Net ortamı konuşmalar farklı anlaşılabilir. Rekabet güzel bir şey fakat aşırı hırs' a hiç gerek yok. Engin Tayland ı unutma :)

penguinhakan
04-10-2013, 12:46
Engin selamlar ,
Konya ya gelir misin ?
DBS de orda olacak sen de gel , nasipse ben de orda olacağım.

Gko
04-10-2013, 12:51
Bende Aynen size Katılıyorum önce Antalya ve akdeniz bölgesindeki hızlıyı belirleyelim sonra zaman içersinde yollarımızın kesiştiği noktalarda Tr geneli denemeler yapılabilir.. ilk postumda yazdım ama konu biraz farklı noktalara gitmeye başladı. yeni üyeyim daha tanışmadığım insanlar ile klavye üzerinde savaşmak saçma olur. tekrar diyorum antalyadaki tsi rocco gti varsa denemek istiyorum. sonrada Tr geneline açılırız diye planlamaktayım. @Gko @cem_subası.

Az once; gelsinelr deneyelim gecilince sasirmayin diyodunz. İlk bastan uslubunuz boyle olsaydi konu buraya gelmezdi.

m. ali öz
04-10-2013, 13:19
semii kanka kafaya oynamak için bi liste varsa yazılsın oradan en alt seviyeden başlatısın :D

http://img94.imageshack.us/img94/4684/jhvi.jpg

bunun gibi :D

engin_ant
04-10-2013, 14:06
2 araclada deneyen biri olarak k polonun daha hızlı oldugunu görduk bizzat kendimiz o yuzden denenmemiş yarışın sonu belli olmaz k polo en hızlıyı belirleyelim diyo sundan yada bundan hızlıyım demiyo adaşım...

Cansın
04-10-2013, 14:52
Penguenhakan Konya ya gelecekmiş.
Git onla dene.
Kendini kanıtlamış olursun.
Geçersen Antalya'daki kişilerle denersin

Alper_
04-10-2013, 16:08
sınıfa yeni bir öğrenci gelir, herkes onu dışlar kötü davranır..ona benzedi :D

penguinhakan
04-10-2013, 16:13
Penguenhakan Konya ya gelecekmiş.
Git onla dene.
Kendini kanıtlamış olursun.
Geçersen Antalya'daki kişilerle denersin

Sen kimsin kabul heyeti mi. Bırak herkes kendi adına konuşsun.

Cansın
04-10-2013, 19:01
Sen kimsin kabul heyeti mi. Bırak herkes kendi adına konuşsun.

Kabul heyetiyim Hakan abi
Sen kimsini biraz daha dikkatli sorun.
Arkadas cevap veremiyor heralde :D
Hakan abi sana iyilik yaptik. Sende elinin tersi ile itiyorsun ayip :D

K_Polo
04-10-2013, 20:02
2 araclada deneyen biri olarak k polonun daha hızlı oldugunu görduk bizzat kendimiz o yuzden denenmemiş yarışın sonu belli olmaz k polo en hızlıyı belirleyelim diyo sundan yada bundan hızlıyım demiyo adaşım...

slm adaş sıkıntı yok kimsenin plakasını yazmadık ismini vermedik beni bugune kadar polo grubunda gecen olmadı burda yorum yapan arkadaşarımızın bir coğu biliyor bunu bilmeyenlerde bugun antalyada baya bir arastırma yapılmış k polo için sonrasında bu bölgede halen bir tane yarısacak polo bulamadım ben ihsallah yarın aksama kadar kepezde yarısacak arac buluruz :)

K_Polo
04-10-2013, 20:06

[QUOTE=penguinhakan;7074697]Engin selamlar ,
Konya ya gelir misin ?
DBS de orda olacak sen de gel , nasipse ben de orda olacağım.[/QUOTE

slm hakan bey pazargünü orda olamicam malesef güzel olurdu aslında ama yakın zamanda ihsallah görüsüp tanısıcazz :)

sweatcaptain
04-10-2013, 20:07
dostum bı cık gez vıdeoları paylas kıngse tebrık eder zaten herkes ama benım bu camıada gordugum kınglık olayında araba kadar surucunun karakterıde sanırım rol oynuyor;)

kesınlıkle...araba ne olursa olsun benım ıcın sahıbı hakkında yaramaz adamın tekı lafını duydummu olay bıtmıstır ...:icon_tup::icon_tup::icon_tup:

ÇALIŞKAN07
04-10-2013, 20:08

lan çakal senin o zaman yanındaydım çünkü seni adam yerine koymuştum. ama yanlış yapmışım hala geçtim diyorsun 2. kornada bastım uyanıklık yaptım ama dbs yi yine de geçemiyorum kendimi kandırıyorum. diyemeyecek kadar acizsin

bir insan yemek yediği kaba sıçıyorsa o insandan hayır gelmez

K_Polo
04-10-2013, 20:22
lan çakal senin o zaman yanındaydım çünkü seni adam yerine koymuştum. ama yanlış yapmışım hala geçtim diyorsun 2. kornada bastım uyanıklık yaptım ama dbs yi yine de geçemiyorum kendimi kandırıyorum. diyemeyecek kadar acizsin

ümit kardeş ağzının tadıyla konuş sana lafan atan yok önce polo gti al sonra karsıma cık beni sustur madem bu kadar atarlısın 20 nin üzerinde rol yaptık bugune kadar diyelimki ben 2 kornanızda bastım hepsindemi bunu yaptım
1 tane vidyo atamazsınız beni gectinize ramen burda kimseyi kandırmayın bosuna bende okadar cok vidyo varki atacak ama adamım işte cünkü serdarın en son istanbula gidinceye kadar olan yarışlardı bunlar simdi yazılımı değişti bu haliyle hiç yarışmadık bende diyorumki adını koyalım artık benim okul sezonumda yoğunluğum davet edipte gelemedim için kimse benim kactımıda düsünmesin serdar gecer ben gecerim önemli olan sonucu kabullenmek

sweatcaptain
04-10-2013, 20:25
ya bıseyı merak ettım bu hırs neden kardes?...

atarını yaptın aracı olan yazdı...

lutfen ortam bozulmasın ;)

ÇALIŞKAN07
04-10-2013, 20:32
ümit kardeş ağzının tadıyla konuş sana lafan atan yok önce polo gti al sonra karsıma cık beni sustur madem bu kadar atarlısın 20 nin üzerinde rol yaptık bugune kadar diyelimki ben 2 kornanızda bastım hepsindemi bunu yaptım
1 tane vidyo atamazsınız beni gectinize ramen burda kimseyi kandırmayın bosuna bende okadar cok vidyo varki atacak ama adamım işte cünkü serdarın en son istanbula gidinceye kadar olan yarışlardı bunlar simdi yazılımı değişti bu haliyle hiç yarışmadık bende diyorumki adını koyalım artık benim okul sezonumda yoğunluğum davet edipte gelemedim için kimse benim kactımıda düsünmesin serdar gecer ben gecerim önemli olan sonucu kabullenmek

engin benim seni susturmam için polo almama gerek yok CZT senin çeneni kapatmaya yeter denemesi bedava çık gel hemen deneyelim

kepezde bekliyorum seni

biz seni kaç kere davet ettik gel yarışalım diye hangisine geldin ancak içki masasından kalktıktan sonra yarışalım demesini bilirsin

SDR_07
04-10-2013, 20:35
Sen ne yedin Engin biz senle nezaman yarıştık biz senle nezaman yarış adı altında denedik hep yedik içtik çıktık gazladık öylesine sana dükkanımı actım yakıt koydum arabana biliyorsun Abin İlker vardı hatırlıyorsan sana işi öğretmeden önce yukarıda bp nin önünden geçerken 5 boy varmıydı. Herkes vardı orda hatırlıyorsan .sonra yakıt koymaya başladık beraber yürüdük ama uzunda hep ben öndeydim yarım arabada olsa meraklanma seninde defterini dürücem öyle yemek masalarında alkol alıp gazlamaya benzemeyecek bu sefer beni gectiysen seni kardeşim gibi görüp araba servisten çıktığı zaman denememizde idi sonra seni arabama aldım sıkıntıyı gördün vitesler gecmiyordu seninle yarışıcam meraklanma ama zamanı gelince yazarım

K_Polo
04-10-2013, 20:36

engin benim seni susturmam için polo almama gerek yok CZT senin çeneni kapatmaya yeter denemesi bedava çık gel hemen deneyelim

kepezde bekliyorum seni

biz seni kaç kere davet ettik gel yarışalım diye hangisine geldin ancak içki masasından kalktıktan sonra yarışalım demesini bilirsin

bu kadar sabırsız olma yarın aksamı bekle icki masasından kalkıp gelicem

ÇALIŞKAN07
04-10-2013, 20:43
yarını beklemeye gerek yok sana bu akşam çakıcam eğer yiyorsa çık gel yarın bizi bekleme konyaya gideceğiz draglara eğer tolyenin yoksa biz veririz sana alışkın zaten

K_Polo
04-10-2013, 20:44
Sen ne yedin Engin biz senle nezaman yarıştık biz senle nezaman yarış adı altında denedik hep yedik içtik çıktık gazladık öylesine sana dükkanımı actım yakıt koydum arabana biliyorsun Abin İlker vardı hatırlıyorsan sana işi öğretmeden önce yukarıda bp nin önünden geçerken 5 boy varmıydı. Herkes vardı orda hatırlıyorsan .sonra yakıt koymaya başladık beraber yürüdük ama uzunda hep ben öndeydim yarım arabada olsa meraklanma seninde defterini dürücem öyle yemek masalarında alkol alıp gazlamaya benzemeyecek bu sefer beni gectiysen seni kardeşim gibi görüp araba servisten çıktığı zaman denememizde idi sonra seni arabama aldım sıkıntıyı gördün vitesler gecmiyordu seninle yarışıcam meraklanma ama zamanı gelince yazarım

bu aracın yazılımını sen yaptırdın tolyenide sen gösterdin bunu ben değil herkez biliyo serdar beni 5 boy gectın evet ilk yarısımdı benim ve bilmiyordum tolyen koydunu ama bu arac hızlı bunu kimse kabullenmiyo bende göstermek istiyorum eyerki aracında sıkıntı yoksa yarın aksam sonuna kadar gazlıyalım sen gecersen adam gibi kabul eder seni tebrik ederim hiç bir zamanda demedim ben bu aracı ben yaptım bu aracı sen yaptın bilader parcaları ama napıcan yürüyoo işte

K_Polo
04-10-2013, 20:47

yarını beklemeye gerek yok sana bu akşam çakıcam eğer yiyorsa çık gel yarın bizi bekleme konyaya gideceğiz draglara eğer tolyenin yoksa biz veririz sana alışkın zaten

ben senden bugune kadar ne zaman tolyen istedim bilader evet aldım serdardan parasınıda verdim ama unutmaki kumlucaya giderken yarışa benim sana verdimi unuttun galıba bence bu konulara girmeyelim gerek yok helal hos olsun sana

SDR_07
04-10-2013, 20:47
bu aracın yazılımını sen yaptırdın tolyenide sen gösterdin bunu ben değil herkez biliyo serdar beni 5 boy gectın evet ilk yarısımdı benim ve bilmiyordum tolyen koydunu ama bu arac hızlı bunu kimse kabullenmiyo bende göstermek istiyorum eyerki aracında sıkıntı yoksa yarın aksam sonuna kadar gazlıyalım sen gecersen adam gibi kabul eder seni tebrik ederim hiç bir zamanda demedim ben bu aracı ben yaptım bu aracı sen yaptın bilader parcaları ama napıcan yürüyoo işte

Yarışacağız Engin ben yazacağım nezaman olacağını sana .... Şimdi değil arabam sanayide şuan bazı parçalar. Aldım sökük. Ok .

SDR_07
04-10-2013, 20:49
ben senden bugune kadar ne zaman tolyen istedim bilader evet aldım serdardan parasınıda verdim ama unutmaki kumlucaya giderken yarışa benim sana verdimi unuttun galıba bence bu konulara girmeyelim gerek yok helal hos olsun sana

Parasını verdim derken benim arkadaşımı ezmeye çalışamazsın benim sana verdiklerimden düşersin Engin

3rk4n
04-10-2013, 20:52

Ddl den açık giderine cevap gelmiş denesene onla serdarın arabası ile oldukça yakın gidiyorlar diye biliyorum ?

ÇALIŞKAN07
04-10-2013, 20:52

serdarın tolyeni bana verdin onun parasınımı istiyon ayıp sana ya yarın gel bir bidon vereyim de suss

komiksin :hahaha:

ÇALIŞKAN07
04-10-2013, 20:58
hadi seni bekliyorum yukarıya çıkıyorum giderli arabanı al gelde yarışalım

10'dan geriye doğru sayıyorum

K_Polo
04-10-2013, 20:58
Yarışacağız Engin ben yazacağım nezaman olacağını sana .... Şimdi değil arabam sanayide şuan bazı parçalar. Aldım sökük. Ok .

ok kardeş bekliyorum

SDR_07
04-10-2013, 21:01
buyazılımını sen yaptırdın tolyenide sen gösterdin bunu ben değil herkez biliyo serdar beni 5 boy gectın evet ilk yarısımdı benim ve bilmiyordum tolyen koydunu ama bu arac hızlı bunu kimse kabullenmiyo bende göstermek istiyorum eyerki aracında sıkıntı yoksa yarın aksam sonuna kadar gazlıyalım sen gecersen adam gibi kabul eder seni tebrik ederim hiç bir zamanda demedim ben bu aracı ben yaptım bu aracı sen yaptın bilader parcaları ama napıcan yürüyoo iş

Ben kimsenin arabası hakkında yorum yapmam ister hızlı olur ister yavaş ama beni geçebilecek bir TSİ. yok . git başka illerde 1.4 bir sürü arkadaşlar var onlarla dene nasıl olsa işlerinde musaitmiş hem arabanı kanıtlamış olursun hem daha rahat satarsın ...

K_Polo
04-10-2013, 21:02

hadi seni bekliyorum yukarıya çıkıyorum giderli arabanı al gelde yarışalım

10'dan geriye doğru sayıyorum

ben pololara gider yapıyorum sanadeğil sen bana yapıyosan ben oraya değil sen buraya geleceksin kumlucaya düzlüne inicez benden de sana hodri meydan

Görkem.Y
04-10-2013, 21:03

Üzerine söz yok abi , klavyeden olmuyor bu işler açık senet işte..

mustafa-u
04-10-2013, 21:08
3 kuruşluk teneke parçaları için seviyenin bu derece düşürülmesi olmamış ... YAZIK ....

ÇALIŞKAN07
04-10-2013, 21:08
ben pololara gider yapıyorum sanadeğil sen bana yapıyosan ben oraya değil sen buraya geleceksin kumlucaya düzlüne inicez benden de sana hodri meydan

sen ancak böyle kancık dövüşürsün kumluca bana 120 km antalya sana 30 km hem burda uzuna doğru basarız belki araban yürür

daha öncede millet sana atar yaptığın da ben denizli düzlüğü harici yarışmam demiştin milletin işi gücü yok denizliyemi gidecek antalyadan

sen dua et serdar denizlide o cupra ile 3 kere deneyerek şişirdi yoksa o cupra senin içinden geçerdi

gerçekleri gör artık

9

K_Polo
04-10-2013, 21:09
Ben kimsenin arabası hakkında yorum yapmam ister hızlı olur ister yavaş ama beni geçebilecek bir TSİ. yok . git başka illerde 1.4 bir sürü arkadaşlar var onlarla dene nasıl olsa işlerinde musaitmiş hem arabanı kanıtlamış olursun hem daha rahat satarsın ...

tamam ok sıkıntı yok en doğal hakkın senin

Mehmet-a
04-10-2013, 21:11
Gelin gelin bekleriz yolumuz müsait :D

ÇALIŞKAN07
04-10-2013, 21:12
Gelin gelin bekleriz yolumuz müsait :D

tşk ederim mehmetim

bekliyorum hala 8

Mehmet-a
04-10-2013, 21:14
tşk ederim mehmetim

bekliyorum hala 8

rica ederim kardeşim herzaman bekleriz :icon_tup:

ÇALIŞKAN07
04-10-2013, 21:15
rica ederim kardeşim herzaman bekleriz :icon_tup:

konyaya gelicekmisin kardeşim

7

ÇALIŞKAN07
04-10-2013, 21:17
Üzerine söz yok abi , klavyeden olmuyor bu işler açık senet işte..

:icon_tup::icon_tup::icon_tup:

6

ÇALIŞKAN07
04-10-2013, 21:19
Parasını verdim derken benim arkadaşımı ezmeye çalışamazsın benim sana verdiklerimden düşersin Engin

dostum allaha şükür kimseye kendimizi ezdirmedik

varlığın yeter :icon_tup::icon_tup::icon_tup:

5

Mehmet-a
04-10-2013, 21:19
konyaya gelicekmisin kardeşim

7

Bi işim var olursa zor gibi olmazsa gelebilirim :icon_tup:

ÇALIŞKAN07
04-10-2013, 21:23
Bi işim var olursa zor gibi olmazsa gelebilirim :icon_tup:

tmm mehmetim nasipse orda grşrz olmassa ben kumlucaya geldiğim de haberleşiriz allaha emanet

4

Mehmet-a
04-10-2013, 21:25
tmm mehmetim nasipse orda grşrz olmassa ben kumlucaya geldiğim de haberleşiriz allaha emanet

4

eyw kardeşim saolasın sende :icon_tup:

ysf20
04-10-2013, 21:26
sen ancak böyle kancık dövüşürsün kumluca bana 120 km antalya sana 30 km hem burda uzuna doğru basarız belki araban yürür

daha öncede millet sana atar yaptığın da ben denizli düzlüğü harici yarışmam demiştin milletin işi gücü yok denizliyemi gidecek antalyadan

sen dua et serdar denizlide o cupra ile 3 kere deneyerek şişirdi yoksa o cupra senin içinden geçerdi

gerçekleri gör artık

9

sanki benim cupra nın adı geçivedi gari :D

ÇALIŞKAN07
04-10-2013, 21:28
sanki benim cupra nın adı geçivedi gari :D

kardeşimsinnnn maşallah arabana çok güzel duruyor:icon_tup:

3

ysf20
04-10-2013, 21:32
kardeşimsinnnn maşallah arabana çok güzel duruyor:icon_tup:

3

eyvallah paşamm nerde kankam benim serdarım viski bayatladı gari içelim bi şunu tsi motorunun üzerinde :D

ÇALIŞKAN07
04-10-2013, 21:36
eyvallah paşamm nerde kankam benim serdarım viski bayatladı gari içelim bi şunu tsi motorunun üzerinde :D

kankan şuan evde keyif yapıyordur her zaman ki gibi

gördüyse cvp gelir içilsin tabi yaaaa

2

SDR_07
04-10-2013, 21:41

Birdaki pazar yağmur olmazsa geliyorum kardeşim yiyelim içelim .. Nasıl olsa sadıkta sattı arabayı :) gelirim artık

ysf20
04-10-2013, 21:47
Birdaki pazar yağmur olmazsa geliyorum kardeşim yiyelim içelim .. Nasıl olsa sadıkta sattı arabayı :) gelirim artık

gel kardeşim gel seni bi sarhoş kafayla geçemde tam olsun :D

ÇALIŞKAN07
04-10-2013, 21:54
1 ve 0

anlaşıldı bir cacık çıkmıcak :icon13:

Runaway
04-10-2013, 21:58
bizim antalyada 2 şeyi pek göremiyoruz.
1-güzel video çekimi
2-ağız tadıyla deneme

arda366
04-10-2013, 22:05
3 kuruşluk teneke parçaları için seviyenin bu derece düşürülmesi olmamış ... YAZIK ....

Mustafa abi yaşın yaşımın 2 katından fazla. bu yorumu ben yapacaktım ama haddime düşmez diye yazamadım.

eline sağlık iyi ki yazmışsın.

kırmaya kırılmaya değer mi 4 teker için.

atışmanın sahipleri ; hepinizin arasında bir tuz ekmek olduğu mesajlarınızdan belli.

onun hatrına birbirinizi daha da kırmadan sulh edin de güzel güzel deneyin.

işin tadını çıkarmaya bakın.

saygılarımla.

brs852
04-10-2013, 22:09
Kırmaya kırılmaya değer mi değmez mi bilmiyorum ama adam durduk yere bi atarlandı giderlendi adam bekliyorum gel diyor siteden çıkmayan arkadaştan tepki yok şuan

Volkann
04-10-2013, 22:10
Kırmaya kırılmaya değer mi değmez mi bilmiyorum ama adam durduk yere bi atarlandı giderlendi adam bekliyorum gel diyor siteden çıkmayan arkadaştan tepki yok şuan

konuyu okuyor yazar heralde şimdi :)

brs852
04-10-2013, 22:14
konuyu okuyor yazar heralde şimdi :)

Sonuçta gel bekliyorum dediler geliyorum deyip direk gitmesi lazımdı

Runaway
04-10-2013, 22:49
biraz önce 3 araç kepezüstünde gazladı.araçları net göremedim ama biri polo gtı gibiydi :)

K_Polo
04-10-2013, 22:55

Benim atarım polo gti ye baska marka atarlanıyosa o bana gelecek ben nasıl gideceksem

OrcunInce
04-10-2013, 23:08
En hızlı TSI benimki, sadece downpipe var. Çok hızlı gidiyor. 182 ps.

Suleyman
04-10-2013, 23:25
En hızlı TSI benimki, sadece downpipe var. Çok hızlı gidiyor. 182 ps.

Deneyelim mi:)

OrcunInce
04-10-2013, 23:27
Deneyelim mi:)

Olur ne zaman :p

Suleyman
04-10-2013, 23:34
Olur ne zaman :p

Havalar biraz isinsin oyle :D

NHT39
05-10-2013, 10:48
Beyler haftaiçini bekleyin aceleniz yoksa şu kıng vs olayına sbr42 de ekleyelim listeye :) araç istanbulda hazır çekici salıya çarşambaya getirecek toılende var methaoda var benzinde :) buyrun bi atar daha !!! Şaka arkadaşlar kimseye kaldırdığımız yok sadece maha dynoda 245hp / 320 tork nasıl oluyormuş test edeceğiz ;)

http://m1310.hizliresim.com/1g/5/t954f.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

K_Polo
05-10-2013, 10:56

Beyler haftaiçini bekleyin aceleniz yoksa şu kıng vs olayına sbr42 de ekleyelim listeye :) araç istanbulda hazır çekici salıya çarşambaya getirecek toılende var methaoda var benzinde :) buyrun bi atar daha !!! Şaka arkadaşlar kimseye kaldırdığımız yok sadece maha dynoda 245hp / 320 tork nasıl oluyormuş test edeceğiz ;)

http://m1310.hizliresim.com/1g/5/t954f.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

On numara sevdim bunu antalyada bir rakip cıktı polo bana nihat abim ellerine sağlık en azından sabri laf yapmaz gelir yarısır gider :)

Mutlu Değerli
05-10-2013, 11:19
off bu konu yüksek dönüyo...

vlkn07
05-10-2013, 13:47
bu sbr polo ortalıgı karıstırır affı olmazzz:D:D

AEAlmas
05-10-2013, 19:11
yok mu action

speed_emre
05-10-2013, 19:16
bırazdan denıceklr herhalde serdar abı gıdıyordu :)

EserBodrum
05-10-2013, 19:16
Merakla bekliyorum sonucu

SDR_07
05-10-2013, 19:21
Evet Konya ya gitmekten vazgeçtim sabah çıkacağız yola arabanız hazırdı Engin kepezde bekliyorum gel deneyelim

murat çelik
05-10-2013, 19:25
Heyecanlı bekleyişe devam oldumu deneme bilen varmı

Semii
05-10-2013, 19:26
Eveeeet bugundu hesap gunu serdar haziiiiirrr. Hadi bakalim ne bekliyor k polo ? Hemen gitse yaaa ?

speed_emre
05-10-2013, 19:26
hadı serdar abı gene her zamankı gıbı gectıgın vıdeolardan beklıyoruz :) kazasız belasız masallah.

SDR_07
05-10-2013, 19:30
Evet Konya ya gitmekten vazgeçtim sabah çıkacağız yola arabanız hazırdı Engin kepezde bekliyorum gel deneyelim

penguinhakan
05-10-2013, 19:34
Dbs i de ben bekliyorum Konya da ne olacak bu iş ?

SDR_07
05-10-2013, 19:38
Dbs i de ben bekliyorum Konya da ne olacak bu iş ?

Sende Antalya'ya gel kanka :))

K_Polo
05-10-2013, 19:43
Bana dün k polo ya benzin yakmam diyipte bugun gece yarısı gel bekliyom demen son dakıka olmaz bilader bulun bana antalyada cantlarımı değiştirecek bir yer hemen geleyim kimsenin kaçtı yok

penguinhakan
05-10-2013, 19:44
Sende Antalya'ya gel kanka :))

Oda olacak inşallah , aileyi bırakayım geliyorum oraya.

GökhanK
05-10-2013, 19:44
Hani nerede giderli arakadaş

TORETTO
05-10-2013, 19:47
Sana yazmış adam seninle deneceğim haber vereceğim diye sende ok demişsin arabam hazır Cumartesi akşamı yokmu yarışçı demişsin şimdi arabama parca takıcam diyorsun sen nasıl adamsın veya adammısın

Semii
05-10-2013, 19:47
Bana dün k polo ya benzin yakmam diyipte bugun gece yarısı gel bekliyom demen son dakıka olmaz bilader bulun bana antalyada cantlarımı değiştirecek bir yer hemen geleyim kimsenin kaçtı yok

Is sadece jantami kaldi yanii ? :)

GökhanK
05-10-2013, 19:52

Sana yazmış adam seninle deneceğim haber vereceğim diye sende ok demişsin arabam hazır Cumartesi akşamı yokmu yarışçı demişsin şimdi arabama parca takıcam diyorsun sen nasıl adamsın veya adammısın

Ewet hatta tam yazdığıda bu

SDR_07
05-10-2013, 19:58
Gece 12 kadar Kepez Hilmi beken deyim bu akşam olursa olur olmazsa beni birdaha yarış için rahatsız etmeyin siz dediniz bizim arabamız hazır Cumartesi rakip arıyordun ben hazırım

speed_emre
05-10-2013, 19:58
adam haklı sac jantmı takılcak acaba :)

K_Polo
05-10-2013, 19:59
Bekle serdar gelicem

SDR_07
05-10-2013, 20:04
Bekle serdar gelicem

Gece 12 kadar Burdayım Engin
12.01 gece giderim

ferroo
05-10-2013, 20:18
o zaman video bekliyoruz kim en hizli gorelim bakalim :)

sadikbeyazit
05-10-2013, 20:29
Bu roll izlenir...Antalya da olmak isterdim...;)

AEAlmas
05-10-2013, 20:43
Burdan yazana kadar biriniz arayin adami

samet_61
05-10-2013, 20:44
bu ısın sonu hayır gelmıor bana :)

OnurD.
05-10-2013, 21:10
Araçlar ve kişiler ile alakam yoktur ama harbiden Bende merak ettim sonucu :)

murat çelik
05-10-2013, 21:15
Bu işin sonu antalya adliyesi gibi davaya orda devam avukat ı iyi olan kazanır davayı

mmtrıza
05-10-2013, 21:16
heyecanlı bekleyiş devam ediyor kazasız belasız kavgasız olmasını diliyorum

K_Polo
05-10-2013, 21:53
Arkadaşlar az bi işim kaldı geliyorum,söz verdiğimiz gibi !!!

Alper_
05-10-2013, 22:02
şimdi konuştum engin le az bir işinin kaldığını söyledi..

SGTI
05-10-2013, 22:09
go pronuzuda almışsınızdır umarım :)

ferroo
05-10-2013, 22:11
deneme kesin olucak yani dimi?

Alper_
05-10-2013, 22:16
evet birazdan..

vlkn07
05-10-2013, 22:17
video ları dört gözle beklemekteyim:D

brs852
05-10-2013, 22:22
çok heyecanlı...

mmtrıza
05-10-2013, 22:30
biraz konuyu yumuşatalım 19 kişi takipte :D

http://i43.tinypic.com/206dbev.jpg

kasırqa
05-10-2013, 22:32
Gerildim yeminle hiç alakam olmamasına rağmen :) son durum ne ?

coder
05-10-2013, 22:33
Hadi artık deneme nerde şiştim :D

ysf20
05-10-2013, 22:35
Bu yarisin yaninda Konya drag yarisi bile unutuldu vaybe :)

mmtrıza
05-10-2013, 22:37
Konuyu Toplam 30 kişi okuyor. (23 Kayıtlı üye ve 7 Misafir)

ysf20
05-10-2013, 22:39
Konya drag yarisinı 3 kisi okuyor bu konuyu 35 kisi okuyor reytingler tavan yapiyor bu kabalda :D

mmtrıza
05-10-2013, 22:40
aynen bu soğukta bu konu ısıttı üyeleri :D

ysf20
05-10-2013, 22:45
Flaşh flaşh haberler azz sonra ..:)

emirzukak
05-10-2013, 22:49
hadi hocam çatladık:D

Alper_
05-10-2013, 22:50
k polo beklemede..az kaldı..

ferroo
05-10-2013, 22:51
aynen ya kendi deniceyegim aracla bile bu kadar heycanlanmiyorum ben :)

ygtrn
05-10-2013, 22:53
amma uzamış amk biri şu konuyu bana özet geçebilirmi? son durum ne :D kim kime soktu?

TAHİR SARIBAŞ
05-10-2013, 22:53
Gece 4 te Konya ya yola çıkacağım hadin gari :D

ysf20
05-10-2013, 22:54
k polo beklemede..az kaldı..

Loading k polo % ? Alper usta

mmtrıza
05-10-2013, 22:58
amma uzamış amk biri şu konuyu bana özet geçebilirmi? son durum ne :D kim kime soktu?

son hazırlıklar yapıldı dbs ile k polo biazdan kepzde yarışacak :icon_tup:

ygtrn
05-10-2013, 22:59
hadi maşllh diyelim ozamn :)

emredağla
05-10-2013, 23:00
Tahmini ne kadar sürer sonuçlanması 5 te yola çıkacam konyaya ona göre uyucam :)

mmtrıza
05-10-2013, 23:02
uykusuz konya yolu göründü size beyler :D

vlkn07
05-10-2013, 23:05
yukarı baya kalabalıkmıs arkadaslar muhtemelen suan 3 korna yaptılar:D:d

Alper_
05-10-2013, 23:08
Gece 4 te Konya ya yola çıkacağım hadin gari :D

bizde ustam :D

Loading k polo % ? Alper usta

%100 ready :D

coder
05-10-2013, 23:08
yukarı baya kalabalıkmıs arkadaslar muhtemelen suan 3 korna yaptılar:D:d

Hadiiiiiiiiiiiiiii :D bekliyoruz

ferroo
05-10-2013, 23:12
cok heycan yaptim simdi bi sigara icim bagri :)

ysf20
05-10-2013, 23:13
Hadi hayirlisi bakalim kornalar calinmis

emirzukak
05-10-2013, 23:14
ne kornaymış çatladık meraktan:o

ferroo
05-10-2013, 23:16
canli yayin yokkmu :)

mmtrıza
05-10-2013, 23:17
instagram #techturkey etiketi ile atın daha hızlı sıcağı sıcağına izlenir

ferroo
05-10-2013, 23:20
sonucu soleseler yeter

K_Polo
05-10-2013, 23:24
Beyler 1 kere denedik ortalarda yarımboy srdar önümdeydi sonlarda geçtim şimdi serdar ben geçtim diyor bende ben geçtim diyorum sonlara doğru bizi izleyenler kayıt yapsın bi daha yarışalım diyorum ve yarışmıyor şu an kepezde bekliyorum gel yarışalım ama kamera kayıt yapsın

ferroo
05-10-2013, 23:25
tekrar deneme yapilsin 1 tane denemeylemi kim hizli belli olucak ???

murat çelik
05-10-2013, 23:33
böyle deneme olmaz mutlak biri birini gecer top spet yapın tkanan kaybeder aynı araç aynı şanzuman tamamen aynı yol e ee kazanan kim

SDR_07
Hahahah video var beyler hahahha geçmişlerimiş limi looo 2 araba önde olan bendim alla alla uyanığa bak 240 da bırakıyorum yanımdan gecti doğru hahhahahah

coder
Çok derin bir sessizlik var mevzu fena patlayacak gibi :D

ferroo
05-10-2013, 23:35
video yokmu yaa serdar abi ben gectim diyo k polo ben gectim diyo ben bu isi anlamadim vala

SDR_07
05-10-2013, 23:35
Video ları atarım bir araba 240 da 2 araba arkandan gelip beni gecmiş hahahh bitmediler gitti ben yoruldum beee

ygtrn
05-10-2013, 23:36
valla iki arkadaşıda tanımam ama..

1. si bir denemeyle hiçbir halt belli olmaz...
2. si bidaha denemem diyen arkadaşın yaptığı ayıp
3. bidaha denemem diyen arkadaş geçemiyeceğini anladıda tekrar denemeye totosu yemiyor algısı uyandı bende...

kusurabakmayın beyler açık net...

ferroo
05-10-2013, 23:36
Video ları atarım bir araba 240 da 2 araba arkandan gelip beni gecmiş hahahh bitmediler gitti ben yoruldum beee

video bekliyoruz abi :)daha dogrusu herkes bekliyo

ygtrn
05-10-2013, 23:37
e videoları görelim mademde anlayalım işin gerçeğini maşllh arabalara :)

emirzukak
05-10-2013, 23:43
geçen arkadaş bir daha niye denememiş onu anlamadım madem geçtin bir daha geç konu kapansın

ferroo
05-10-2013, 23:46
geçen arkadaş bir daha niye denememiş onu anlamadım madem geçtin bir daha geç konu kapansın

katiliyorumm

gespenster
05-10-2013, 23:46
koyun 3 adet ayri ayri deneme görelim neler olmuş kim neyi geçmiş

ygtrn
05-10-2013, 23:48
evet arkadaşlar video nerde?? bekliyoruz...

ferroo
05-10-2013, 23:48
sirf video gelicek diye yatmiyorum beklemedeyiz bakalim

ysf20
05-10-2013, 23:51
Beyler videolar atılır ona göre yorum yapilir

K_Polo
05-10-2013, 23:52
Halen bekliyorum tek yarıs olmaz 220 de yarım boy önde dbs k gecerken bıraktı tekraf yarısmadı serdar bey gülüyorum sadece

gespenster
05-10-2013, 23:53
200 üstü görelim rovanslı olsun sağlıklı sonuçlar görelim

SDR_07
05-10-2013, 23:53
Bu arkadaş ben can ciğer kankamdı bana böyle bir hareket yaptığı için ona karşılık bende böyle yaptım gecmiş olsun

canimrecepcim
05-10-2013, 23:54
sirf video gelicek diye yatmiyorum beklemedeyiz bakalim

Hadi Git Yat - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=8ONtp8vdHRM)

yanlış anlaşılma olmasın sadece ortamı yumuşatma esasında :)

ferroo
05-10-2013, 23:55
bana k gecti gibi geliyor madem dbs gecti ndn tekrar denemedi?videolari bekliyoruz

ygtrn
05-10-2013, 23:57
https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/282268_611447885541316_629332073_n.jpg

Alper_
05-10-2013, 23:58
K polo halen benzinlikte bekliyor..

Dbs nin arka tamponuna düşmüş, k geçecekken gazı bırakmış.

Volkann
05-10-2013, 23:59
tek denemeyle sonuçmu belli olur , en az 2 3 deneme olmalı videolu.

ferroo
06-10-2013, 00:01
cok garip...

SDR_07
06-10-2013, 00:01
Ben geçtiğimi bir daha geçmem Engin hahahhahahha. Dersine iyi çalışamamışsın bu 10 cu yazılımın yazılımcına söyle güzel ayarlasın benim denediklerimle dene demiştim sana

emirzukak
06-10-2013, 00:02
gaz niye bırakılmış bu şekilde sonuç belli olmaz

K_Polo
Beklemedeyim halem K polo

ysf20
Bana video geldi arkadaslar faceye atsam ordaki linki buraya yapistirsam olurmu

GökhanK
06-10-2013, 00:03
Engin yarım boy demen için kapısında olman gerekli senin ön tamponunla DBS nin arka tamponu arasında saten 1 araba vardı yarım falan deil

ferroo
06-10-2013, 00:03
olur olur hadi vakit kaybetme :)

murat çelik
06-10-2013, 00:04
at at atda bu sonuç böyle belli olmaz adam benzinlikte yatcam diyor bakım hala beklemede

SDR_07
06-10-2013, 00:05
Czt mizde gecti rahatladı Engin'i miz hadi kolay gele

ygtrn
06-10-2013, 00:09
canım sıkldı video nerde hadii :D

https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn1/11511_682510845121954_957120146_n.jpg

ysf20
06-10-2013, 00:09
Beyler benim faceden su linki bi alında kopyalayın yusufozenn@hotmail.com

BthnKrkt
06-10-2013, 00:11
https://www.facebook.com/photo.php?v=632425090141011&set=vb.100001205781790&type=2&theater

ygtrn
06-10-2013, 00:11
https://www.facebook.com/photo.php?v=632425090141011

canimrecepcim
06-10-2013, 00:12
içerik yalnızca arkadaşlarına görüntülenebilecek şekilde ayarlı şuan.

ferroo
06-10-2013, 00:13
video girmiyor...

sweap07
06-10-2013, 00:13
video acılmıyor gızlılık ayarlnızı degıstırebılırmsıniz