Orijinalini görmek için tıklayınız : Forumdan bir arkadaşımız
Kendisini tanımıyorum Facebook dan ekleme talebi göndermişti , ortak arkadaşlarımıza bakınca anladım burdan olduğunu ...
Denız Dılmen
( http://www.facebook.com/profile.php?id=1173057433&ref=mf )
dün onun profilinden biri ile konuştum kendisinin vefat ettiğini söyledi , Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun ...
Allahım yaa ...
Allah rahmet eylesin, kadere bak yaa..
Sercan Keklik
03-07-2008, 13:15
http://www.medya24.com/haber-Kadikoy-rallisi-olumle-sonuclandi-12178.html
Allah rahmet eylesin..
Shadow_Dancer
03-07-2008, 13:16
Mekanı cennet olsun :(
Allah rahmet eglesin.. :(
PROMINENT
03-07-2008, 13:21
görüntüleride izledim çok kötü oldum allah rahmet eylesin :(
Allah rahmet eylesin mekanları cennet olur işallah da bu video da yani neden bu kadar açık gösteriyorlar bilmiyorum bence yanlış.
Ferhat_V
03-07-2008, 13:49
ne zamandı hatırlamıyorum ama haberi önceden görmüştüm siteden arkadaşımızmış demek :(
allah rahmet eylesin..
genceciklermiş daha...allah rahmet eylesin...allah ailelerine sabır versin :(
by_hayali
03-07-2008, 13:53
Allah rahmet eylesin Abi şu videoyo keşke koymasaydınız ya bi fena oldum izleyince ve yorumları okuyunca :(
Allah rahmet eğlesin.. :(
BosphorusBoys
03-07-2008, 14:11
http://www.medya24.com/haber-Kadikoy-rallisi-olumle-sonuclandi-12178.html
Allah rahmet eylesin..
Yorumları Okurken Duygulanmamak Elde Değil..
ALLAH rahme eğlesin..
Allah rahmet eylesin çok üzüldüm:S
Allah rahmet eylesin.. :(
çok üzücü bir durum, allah rahmet eylesin
vay bee icim burkuldu. . . :( allah kimsenin basina vermesin hepimizi korusun insallah.dusmanimin basina bile vermesin...
ALLAH rahmet eylesin insallah..
CeSaNCeEm
03-07-2008, 15:45
Yazık olmuş :(
Allah rahmet eylesin...
ANGEL'S 200SX
03-07-2008, 15:46
mekanı cennet olsun.
DoDo_hamann
03-07-2008, 15:49
Allah gani gani rahmet eylesin.
Keşke yorumları okumasaydım,kız arkadaşının yazdıklarından çok etkilendim,çok zor gerçekten.Allah sevdiklerimizi bize bağışlasın..
videolardaki yorumları okuyunca insan daha bi fena oluyor, Allah rahmet eylesin...:(
:(:(:(:(:(:(
Allah Rahmet Eylesin..
Sevenlerine sabır versin toprağı bol olsun
egeturbo
03-07-2008, 16:31
hepimizin başı sağolsun allah ailesine ve yakınlarına yardım etsin
Allah rahmet eylesin, ailelerine sabır versin...:s
HondatugraL
03-07-2008, 16:51
Allah çok çok rahmet eylesın mekanı cennet olsun ne dıyelım tanımasamda bı kotu oldum ya
Maxiboost
03-07-2008, 20:02
allah rahmet eylesin...
tarihini bilmiyorum ama sanırım bu kazayı gürselle gördük biz :(
:( huzur içinde yatar inşallllah :( ne gerek var ya :(
Allah rahmet eylesin.
Arabada bizi hayata bağlayan tek şey 4 tane lastik. Lütfen trafikte hız yapmayın, riskli araç kullanmayın...
Vtec-SEDAN
04-07-2008, 08:32
çok feci bir olay. Allah kimseye yasatmasın, Allah rahmet eylesin :(
allah geride kalanlara sabır versin..
allah rahmet eylesin...mekanı cennet olsun....
Allah rahmet eylesin, üzücü bir olay... :(
sportinger
04-07-2008, 09:03
sabah sabah bismillah cok üzücü bi haber yorum ları da okuyunca ice kötü oldum; Allah gani gani arahmet eylesin, mekanları cennet olsun. 2 tane ana kuzusu, 2tane genc insan...
allah rahmet eylesın sanırım kız arkdaşının ayzdıgı yorum çok acı ya:(:(:(
Serencebey
04-07-2008, 09:22
Allah rahmet eylesin. Mekanları cennet olsun. Gercekten 2 tane gencecik insan.
SOMEONESPECIAL
04-07-2008, 09:41
Allah mekanlarını cennet etsin...
Ayağım gaza bastığında bir an böyle haberleri anımsayıp
çekiyorum valla ayağımı...
Allah gani gani rahmet eylesin.
Keşke yorumları okumasaydım,kız arkadaşının yazdıklarından çok etkilendim,çok zor gerçekten.Allah sevdiklerimizi bize bağışlasın..
Kız arkadaşının yazdıklarını göz yaşları ile okudum kendi nişanlımı yerine koyarak :(
Alkol hız ve zaten iki tehlikeli şey birde birleşimi :( Araç birde rwd.
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
Allah mekanlarını cennet etsin...
Ayağım gaza bastığında bir an böyle haberleri anımsayıp
çekiyorum valla ayağımı...
bendede su huy var yuksek hıza geldımmı sanıyorum araba patlıcak yada onume bişi cıkcak korkusu o yuzden yuksek hzıda fazla kalamıyorum
....
allah rahmet eylesin. mekanı cennet olsun.
yorumları okudumda canbaz dıye bırıne sureklı bı tepkı var neden acaba lafmı yapmış ne....
ben eşşeğim gerçekten eşşeğim. bunca olay olur kendime kızarım kendime küserim ama yine yaparım. gerçekten kendime çok tepkiliyim ama direksiyon başında agresif yapım ortaya çıkıyor :(
ölenlere Allah rahmet eylesin ailelerine Allah sabır versin gerçekten çok zor :(
mechanıcer
04-07-2008, 11:10
mekanı cennet olsun
vtecburhan
04-07-2008, 11:40
ALLAH rahmet eylesin mekanı cennet olsun
mekanı cennet olsun allah rahmet eylesın cok acı cok
of alah rahmet eylesin yaaa geçen gün daha benle konuşmuştu facebooktan :( şok oldum açıkcası mekanı cennet olsun :(
DogukanB
04-07-2008, 12:22
Mekanı cennet olsun.
gokhan07
04-07-2008, 12:32
allah rahmet eylesin
nitrO_Oxide
04-07-2008, 13:07
Kimi uymayacaktınız seytana diyor kimi bu kaza ne yarıstan nede alkolden diyor..
Allah rahmet eylesin yorumları okuyunca insan cok kotu oluyor :(
ALPER-VNS
04-07-2008, 13:32
çok kötü oldum yorumları okuyunca :(:(:(
düz yolda basmak tamam ama dierleri gerçekten çok sakat, geride kalıcakları da düşünmek lazım.. sözlüsünün yazdıklarına baksanıza :(
Allah rahmet eylesin..
Aman arkadaslar dikkatli olun :(
Artık eskisi gibi keyifli seyler yok, gecilen üstüne kırar, yoldan cıkartır oldu.
Gerçekten çok yazık.
Allah rahmet eylesin..
Allah rahmet eylesin yorumları okuyunca kötü oldum sevgilisinin falan =/ mekanı cennet olur inşallah.
HELİN yazdı:
GUSEL ASKIM
BUGUN SENSIZ TAM 19.GUN SABIRLA BEKLIYORUM
ALLAH BENIDE SENIN YANINA CANIMI ALSIN DIE SIMDIDEN O KADAR OZLEDIM KI SENI
YARINLARA ARTIK SEN OLMADAN BAKMAK OLMUYO DENIZ OLMUO GOREMIORUM...
RUHUNU HER GUN BENIMLE OLDUNU HISSDIORUM BENI KORUDUNU AMA INANDIM DORULAR ALLAH SENI WE FEHMIYI GERCEKTEN GERCEKTEN IKINIZIDE COK SEWIYOMUS ERKEN YASTA ALDI IKINIZIDE YANINA...ISTANBUL İSTANBULDA SEWDIM SENİ O SEHIRDE ASIK OLDUM SANA O SEHIR BENDEN SENI ALDI
ŞİMDİDEN ÖZLÜORUM TAKSIMDEKI ÇINGENE ÇIÇEKCILERIN YALTAKLANMASINI SENIN BANA KOCAMAN PAPATYALAR ALMANI
ARA SOKAKLARADA GEZMEYI OZLEDIM,DENIZE BAKIP SAATLERCE BANA BIKMADAN SARILMANI ,YAGMURDA ISLANNINCAYA KADAR ÇAY IÇMEYI,
O MUHTESEM ARABA KULLANMANI ,MENEMEN YAPMANI BENI KUCANA ALIP YERE ATMANI, SACLARIMI TUTUP BAĞRINCAYA KADAR BIRAKMANI OZLEDIM DENIZZZZZZZ
HER YERDE SEN DENIZ ICTIM CAYDA YEDIM YEMEKTE YURURKEN ATTIM ADIMDA BILE SEN WARSIN DENIZ
DEDIN CUMLERLER,MIMIKLERIN, GULUSUN,KAHKANI YA BEN BANA KOPEK SEY SENI DELI GBI SEWIORUM DEMENI OZLEDIM
ALLAH BELKI BU DUNYADA BIZI AYRIDI AMA CENNETTE KAWUSCAZ SENLE SABIRLA BEKLICEM DENIZ SABIRLA ASKIM...
Bu yazı beni bitirdi...
bora1311
05-07-2008, 03:43
allah rahmet eylesin...
videoyu izleyince bi garip oldum :(
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun..
sen ben öldün gittin neysede arkanda ana baba kardeş nişanlı karın fark etmez yakınların sevdiklerin böle senin cansız bedenini hurda yığınının içinden ezilmiş parçalanmış şekilde çıkartıldını görmeleri ölmenden farklı oda başka bi acı ya üstüne titreyerek büyüttüğün evladını öle bi durumda görmek offfff içim daraldı ya :(
cagalazade
05-07-2008, 07:57
HELİN yazdı:
GUSEL ASKIM
BUGUN SENSIZ TAM 19.GUN SABIRLA BEKLIYORUM
ALLAH BENIDE SENIN YANINA CANIMI ALSIN DIE SIMDIDEN O KADAR OZLEDIM KI SENI
YARINLARA ARTIK SEN OLMADAN BAKMAK OLMUYO DENIZ OLMUO GOREMIORUM...
RUHUNU HER GUN BENIMLE OLDUNU HISSDIORUM BENI KORUDUNU AMA INANDIM DORULAR ALLAH SENI WE FEHMIYI GERCEKTEN GERCEKTEN IKINIZIDE COK SEWIYOMUS ERKEN YASTA ALDI IKINIZIDE YANINA...ISTANBUL İSTANBULDA SEWDIM SENİ O SEHIRDE ASIK OLDUM SANA O SEHIR BENDEN SENI ALDI
ŞİMDİDEN ÖZLÜORUM TAKSIMDEKI ÇINGENE ÇIÇEKCILERIN YALTAKLANMASINI SENIN BANA KOCAMAN PAPATYALAR ALMANI
ARA SOKAKLARADA GEZMEYI OZLEDIM,DENIZE BAKIP SAATLERCE BANA BIKMADAN SARILMANI ,YAGMURDA ISLANNINCAYA KADAR ÇAY IÇMEYI,
O MUHTESEM ARABA KULLANMANI ,MENEMEN YAPMANI BENI KUCANA ALIP YERE ATMANI, SACLARIMI TUTUP BAĞRINCAYA KADAR BIRAKMANI OZLEDIM DENIZZZZZZZ
HER YERDE SEN DENIZ ICTIM CAYDA YEDIM YEMEKTE YURURKEN ATTIM ADIMDA BILE SEN WARSIN DENIZ
DEDIN CUMLERLER,MIMIKLERIN, GULUSUN,KAHKANI YA BEN BANA KOPEK SEY SENI DELI GBI SEWIORUM DEMENI OZLEDIM
ALLAH BELKI BU DUNYADA BIZI AYRIDI AMA CENNETTE KAWUSCAZ SENLE SABIRLA BEKLICEM DENIZ SABIRLA ASKIM...
Bu yazı beni bitirdi...
+1 :(:(:( hiçbişey diyemiyor insan
coolvtec
05-07-2008, 08:57
Allah rahmet eylesin.
Allah rahmet eylesin, çok üzücü...
BigHunter
05-07-2008, 09:39
Allah rahmet eylesin..