PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : GOLF 5 Hakkında

Faruk'S
04-10-2013, 20:26
Arkadaşlar kışı geçirmelik 21-22k TL lik bir araç arayışına girdim.Golflere uzun yıllardır hayranlığım vardı şimdiye kadar hiç nasip olmadı.Kısmetse bi tadına bakmayı planlıyorum.
2 araç hakkında kararsız kaldım.Aracı yaza doğru (kışı atlattıktan sonra) satacağım için satarken de hemen elimden çıkarabileyim faktörü önemli..Şehir içerisinde çok araç kullanıyorum.Nerdeyse sabah akşam kontak kapanmıyor.Bu açıdan alcağım araçta Lpg faktörü de benim için önemli.

bu şartlar altında aşağıdaki iki araç içerisinden siz olsanız hangisini tercih ederdiniz;
Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-2006-golf-5-full-uygun-fiyata-139725038/detay)

Connecting site... (http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-yilmazyilmazlardan-2004-golf-145.000-km-de-pirimline-sirali-lpg-139704112/detay)

Beyaz olan ile 22k ya anlaştım.

siyah aracın donanım farkı modeli + , 3000 TL hasar kaydı olması biraz sıkıntı gibi duruyor ve lpg olmayışı da bi bakıma olumsuz bi durum benim için..

Ayrıca bu araçlar hakkında pek bi bilgim yok.Golf 5 nasıldır kronik sorunu var mıdır?

emoro
04-10-2013, 20:33
FSİ motorlara LPG çok pahalı diye biliyorum bilgin olsun beyaz daha düzgün duruyor şimdiden hayırlı olsun golf 5 güzel araçtır.

-fatih-
04-10-2013, 21:00
bende golf 5'i mi yeni sattım fsi motordu.fsi motor biraz sıkıntılı gibi normal 1.6 102 lik motora göre..birde fsi tüp takmak biraz tuzlu her yerde de yok diye biliyorum..satarkende sıkıntı oluyor tüp olmamasından ve takılamamasından ben biraz sıkıntı yaşadım bu konu yüzünden satarken..siyah olan dolu beyaz olanda en boş kasa..kronik sorun bende de vardı far açma tuşları kapı içi kolları soyuluyor beyazda da belli oluyor zaten :)

arm
04-10-2013, 21:16
ben güncel fsi motor kullanıyorum okadar rahat ki , gazlama açısından değil ama günlük kullanım için..yakış oranı da gazlarsan 10litre gazlamazsan 7,8 bilgine.

by.gkn
04-10-2013, 22:06
açıkçası iki aracında ahıda vahıda gitmiş gibi duruyor. ben olsam o paralara illa golf olacaksa bir önceki kasa çiçek gibi hem dolu hem düzgün hemde lpg li golfe binerim çok daha mantıklı olur ki satarkende bu araçlardan çok daha rahat satılır bana göre.