Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : - Bayramda Uzun Yol Yapacaklar | Trafiğin Durumu..

Birkan61
05-10-2013, 00:08
Eminimki bayramda memlekete - tatile falan gidecekler olacaktır :)

Trafik geçen bayramki gibi olacak mı acaba.

Hangi günler çıkıyorsunuz yola :)

Maksat muhabbet olsun, fikir alışverişinde bulunmak..

Ben 12 Ekim Cumartesi sabahtan kısmetse çıkmaya düşünüyorum yola. İstikamet Trabzon :)

Cuma çalışacağımdan dolayı uyuyup cumartesi çıkalım diyorum, ama trafik berbat olacak gibime geliyor. Onun yerine cuma gecesi geç saatte çıkmak daha mı mantıklı olur acaba..

EREN34
05-10-2013, 00:11
12 Haziran???

gökan
05-10-2013, 00:12
11 ekım urfa ızmır gıdıcem yollar nasıl acaba kar olurmu zıncır alalımmı:D

Birkan61
05-10-2013, 00:13
Ekim olacaktı pardon :D niye öyle yazdım anlamadim :))

EREN34
05-10-2013, 00:14
Ekim olacaktı pardon :D niye öyle yazdım anlamadim :))

Senin bayram değil yaz tatili zamanın gelmişte ondan :) :)

Birkan61
05-10-2013, 00:15
Senin bayram değil yaz tatili zamanın gelmişte ondan :) :)

Geçtiğimiz yaz muğla damağımda kalmışta olabilir :D annemin doğum günü 12 haziran birazda ondan olmuş heralde yazım :))

+soner
05-10-2013, 00:51
Gece yolculuğu iyidir. Aracınızda sizde fazla yorulmazsınız. 2 şişe enerji içeceği koca gece gözünüzü açık tutar :)

Serhat
05-10-2013, 00:55
Arife günü muhtemelen öğleden sonra çıkarız Edirne- Enez'e doğru. Bu pazar arabanın periyodik bakımlarını yaptıralım işi sağlama alalım bütün yaz gezdik. :D Herkese hayırlı yolculuklar dilerim şimdiden, Allah herkesi gideceği yere sağ salim kavuştursun.

YavuzNaz
05-10-2013, 08:36
12 Ekim Cumartesi akşam 6 dan sonra köprü trafik durumuna göre bende yola çıkacağım, istikamet Zonguldak, otoban çıkışı izmit doğu kavşağına kadar aşırı bir trafik olur diye tahmin ediyorum, eğer perşembe ve cuma günü daha çok yola çıkan olursa bizim için biraz daha rahat olur herhalde :) herkese hayırlı yolculuklar şimdiden.

gökan
05-10-2013, 09:15
beyler bu aylarda konyada kar olurmu

Onurkk06
05-10-2013, 09:45
Perşembe sabahdan kaçıyorum ben ankaraya :)

kelalper
05-10-2013, 09:46
Bayram sonu ben ters yöne gidicem allaha şükür. İstikamet çin. :D

sweap07
05-10-2013, 09:47
allahın izni ile cumartesi gecesi antalyadan aydına yola cıkacagız ıns yollar bı sıkıntı cekmez kımse

ferroo
05-10-2013, 10:28
ıns bızde ayın 14 unde tokta nıksar yapıp gelıcez allah herkesın yolunu acık etsın kazasız belasız ıns...

F.Dogan
05-10-2013, 10:53
cuma akşamı 9 gibi çıkacağım yola İstikamet Mersin-Silifke :)

Birkan61
05-10-2013, 12:28
Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.

Ben cuma akşamından çıkmayı ciddi ciddi düşünüyorum, bakalım peder bey ve anneylede anlaşırsak öyle yapıcam. Erkenden çıkarsam yol durumunu konu üzerinden bildiririm..

Suleyman
05-10-2013, 12:33
Sanırım bi ben İstanbul'da kalacağım :)

Birkan61
05-10-2013, 12:43
Sanırım bi ben İstanbul'da kalacağım :)

Aslında gitmeye fazla imkân yok, biraz memleket hasreti birazda büyükbabamın mezarına geçen sene gidememiş olmamızdan dolayı gidiyoruz. Babamın rüyalarına giriyor artık adam kendini iyi hissetmiyor :)

Yoksa bayramda azda olsa dinlenmek isterdim ama kısmet böyleymiş :)

Suleyman
05-10-2013, 12:55
Aslında gitmeye fazla imkân yok, biraz memleket hasreti birazda büyükbabamın mezarına geçen sene gidememiş olmamızdan dolayı gidiyoruz. Babamın rüyalarına giriyor artık adam kendini iyi hissetmiyor :)

Yoksa bayramda azda olsa dinlenmek isterdim ama kısmet böyleymiş :)

Mekanı cennet olsun. Tabii ya sen gez :p

canimrecepcim
05-10-2013, 15:17
Eminimki bayramda memlekete - tatile falan gidecekler olacaktır :)

Trafik geçen bayramki gibi olacak mı acaba.

Hangi günler çıkıyorsunuz yola :)

Maksat muhabbet olsun, fikir alışverişinde bulunmak..

Ben 12 Ekim Cumartesi sabahtan kısmetse çıkmaya düşünüyorum yola. İstikamet Trabzon :)

Cuma çalışacağımdan dolayı uyuyup cumartesi çıkalım diyorum, ama trafik berbat olacak gibime geliyor. Onun yerine cuma gecesi geç saatte çıkmak daha mı mantıklı olur acaba..

Ben de Rize'liyim.Her sene iki kere çekerim o yolu ve 15 yaşından beri babam araç kullanmayı sevmediğinden mecburen çektiğim yoldur.Cumartesi çıkarsan muhtemelen İstanbul'da gişelere kadar hatta sonrasında bayağı trafik ile karşılaşabilirsin.Zira bu sene Ramazan Bayramında öyleydi.En son o zaman gittim.Yolda çok fazla trafik çalışması yoktu fakat Samsun'da sahile kadar bir sıkışma söz konusu olabilir ufakta olsa.Nedeni ise yeni bir viyadük köprü tarzı çalışma var.Ilgaz tarafına akşam düşersen radar sıkıntın olmaz ama en çok ağır vasıta ile karşılacağın yerdir nedenini bilmesemde.Çorum tarafına sabah düşersen radarlara dikkat et.Bu sene çok gezici radar vardı.Ayrıca elektronik radarlar da bu sene çok rastladığım durumdu.

Yemek olarak tavsiye edeceğim iki yer olacak.Samsun'da Ruşen ve Hasan'ın yeri diye bir yer var.Gidiş istikametinde solunda kalacak otogara gelmeden.Mutlaka kahvaltı tarzı atıştırmanı orada yap.Mükemmel kavurması ve eski kaşarı vardır.Çayı fena değildir.Ekmeği lezzetlidir.Ayrıca bolaman tünellere girmeden hemen sağ tarafında bir yer daha olacak adını unuttuğum orada köfte ve kuzu eti yiyebilirsin lezzetine kefilim.

Şimdiden hayırlı yolcuklar.

bilalasmali
05-10-2013, 15:26
Çarşamba günü Rize yolcusuyum inş

canimrecepcim
05-10-2013, 15:27
Çarşamba günü Rize yolcusuyum inş

Hayırlı yolculuklar hemşehrim.

bilalasmali
05-10-2013, 15:28
Geçtiğimiz yaz muğla damağımda kalmışta olabilir :D annemin doğum günü 12 haziran birazda ondan olmuş heralde yazım :))

Toprağım bizim oralara yola çıkacaksan sabaha karşı 5 gibi yola koyul akşam vakti orada olursun en azından 8-9 gibi boluyu atlattın mı sıkıntı yok maksat istanbuldan çıkmak...

bilalasmali
05-10-2013, 15:30
Hayırlı yolculuklar hemşehrim.

eyw kardeşm sağolasın.

serkanOC
05-10-2013, 15:37
anladığım kadarıyla herkes cuma-cumartesiden yola çıkıyor.. ben de Ordu ya doğru pazar sabah çıkayım diye düşünüyordum ama belki biraz daha ertelemekte fayda var..

Yiye içe gidiyorsun boş yol 15 saat, trafikte neredeyse mola vermeden gidiyorsun 20 saat (ramazan bayramında olduğu gibi)..

Birkan61
05-10-2013, 17:24
Ben de Rize'liyim.Her sene iki kere çekerim o yolu ve 15 yaşından beri babam araç kullanmayı sevmediğinden mecburen çektiğim yoldur.Cumartesi çıkarsan muhtemelen İstanbul'da gişelere kadar hatta sonrasında bayağı trafik ile karşılaşabilirsin.Zira bu sene Ramazan Bayramında öyleydi.En son o zaman gittim.Yolda çok fazla trafik çalışması yoktu fakat Samsun'da sahile kadar bir sıkışma söz konusu olabilir ufakta olsa.Nedeni ise yeni bir viyadük köprü tarzı çalışma var.Ilgaz tarafına akşam düşersen radar sıkıntın olmaz ama en çok ağır vasıta ile karşılacağın yerdir nedenini bilmesemde.Çorum tarafına sabah düşersen radarlara dikkat et.Bu sene çok gezici radar vardı.Ayrıca elektronik radarlar da bu sene çok rastladığım durumdu.

Yemek olarak tavsiye edeceğim iki yer olacak.Samsun'da Ruşen ve Hasan'ın yeri diye bir yer var.Gidiş istikametinde solunda kalacak otogara gelmeden.Mutlaka kahvaltı tarzı atıştırmanı orada yap.Mükemmel kavurması ve eski kaşarı vardır.Çayı fena değildir.Ekmeği lezzetlidir.Ayrıca bolaman tünellere girmeden hemen sağ tarafında bir yer daha olacak adını unuttuğum orada köfte ve kuzu eti yiyebilirsin lezzetine kefilim.

Şimdiden hayırlı yolcuklar.

Merhaba toprağam :D Benim amacım izmit - adapazarına kadar rahat ulaşmak ordan sonra fazla sıkıntı olacağını sanmam. Bellide olmaz tabi..

Haziranda gitmiştim samsuna kadar, yollarda pek sıkıntı yoktu. Yol bildiğim yol geçen sene gidemedim bu yaşa gelene kadar sadece :) Aile spec gidicem basarsam otobanda basarım zaten otoban bitene kadar sonra 90 - 110 arası devam. Az yakalım bi yandanda.

Haziran ayında çankırı - istanbul arası o yollara rağmen 140 - 160 km ortalama hızla gelmiştim şansıma radarla karşılaşmadım :)

Önerilerin için teşekkür ederim dostum.. Uzun yolda pek mola vermeyiz yakıt ve ihtiyaç haricinde. Tosya ve Samsun'da akrabalar var gidip gelirken onlara uğrar yemeği onlarla yer yolumuza devam ederiz genelde. Haricinde araç içinde poğça börek tarzı şeyler götürüyoruz :)

Sizede hayırlı yolculuklar kardeşim ;)

Toprağım bizim oralara yola çıkacaksan sabaha karşı 5 gibi yola koyul akşam vakti orada olursun en azından 8-9 gibi boluyu atlattın mı sıkıntı yok maksat istanbuldan çıkmak...

Trabzona varma saatimin önemi yok toprağım, maksadım istanbuldan rahat çıkabilmek dediğin gibi..

Olabildiğince erken çıkmak en iyisi gibi gözüküyor..

Birkan61
09-10-2013, 19:53
Ben cuma akşamı trafik hafifleyince çıkıyorum yola.

Burak
09-10-2013, 20:02
Perşembe akşamı Adapazarı'na dönüyorum, inşallah ortalık karışmadan sivismis olacağım :)

ersandeniz
09-10-2013, 20:07
Çarşamba sabahi ankara-çorlu
Persembe oglen çorlu-ankara
Pek trafige yakalanmam sanırım:-)

arteus
09-10-2013, 20:10
Allahın izniyle bende kemere cumartesi gecesi çıkıcam

Birkan61
09-10-2013, 20:15
Çarşamba sabahi ankara-çorlu
Persembe oglen çorlu-ankara
Pek trafige yakalanmam sanırım:-)

Sizden rahatı olmaz sanıyorum :D

AEM
10-10-2013, 01:15
Bende Cumartesi öğlen gibi çıkmayı planlıyorum İstanbul'dan Altınoluğa..
Varsa o taraflarda forum üyeleri görüşebiliriz :)

cookies
10-10-2013, 01:22
Bolu'ya gideceğim.. Zaten Rize'ye de gitsem fark etmez en eziyetli kısmı İstanbul'dan çıkmak olacak.. Cumartesi çıkarım sanırım..

Oznsrl
10-10-2013, 06:33
Geçen sene Rizeye 23.5 saatte gittim çok yanlış bi zamanda çıktım bence cuma sabahtan çıkmak mantıklı babamlar o saatlerde çıkıcak cuma akşama kalırsanız eziyet olur tahminimce

Can08
10-10-2013, 07:00
cuma gece çıkıyorum trabzon rize artvin batum :)

Atakan-A
10-10-2013, 08:28
Cuma gecesi 4 gibi yola çıkmayı planlıyorum Allah'dan bi mani çıkmaz ise 3 arkadaş sinop'a gidicez.

1.8 turbo
10-10-2013, 08:45
18 haziranda dugun sebebıyle izmirden ıstanbula geliyorum. hava sartları nasıl olur sızce ?

XoR
10-10-2013, 08:48
18 haziranda dugun sebebıyle izmirden ıstanbula geliyorum. hava sartları nasıl olur sızce ?

18 Haziran 2014 ?

Ölmez sağ kalırsak meteor falan çarpmazsa 25-30 c civarında olur :D

Birkan61
10-10-2013, 09:22
Geçen sene Rizeye 23.5 saatte gittim çok yanlış bi zamanda çıktım bence cuma sabahtan çıkmak mantıklı babamlar o saatlerde çıkıcak cuma akşama kalırsanız eziyet olur tahminimce

Eski istanbul yolunu kullanmayıda düşünüyorum yola çıkmadan önce kameralardan kontrol edicem devamlı..

Allah yardımcımız olsun :)

Oznsrl
10-10-2013, 09:57
Eski istanbul yolunu kullanmayıda düşünüyorum yola çıkmadan önce kameralardan kontrol edicem devamlı..

Allah yardımcımız olsun :)

İzmiti aştıktan sonra baya rahatlıyor trafik benm izmiti geçmem 3.5 saat sürmüştü :)
Bolu dağında kamyonlar yüzünden yığılma oluyor Gerede sapağında sapak tek şerit olduğu için yığılma oluyor bide çakallının oralarda çalışma vardı oralarda sıkıntı vardı bnm hatırladığm :) bide şehir içlerine gündüz denk gelmiştik ışıklar falan hayatımda yaşadığım en büyük eziyetti :)

Kısacası uzun yola gidicek herkese allah sabır versin :) kazasız belasız iyi yolculuklar

eneserol
10-10-2013, 10:23
Yahu herkes çuma gece çıkıyor yola benim gibi yine trafik çilesi çekecez gibi :(

aslan
10-10-2013, 11:13
Yola çıkacaklar ve trafikte seyredecekler için en önemli unsur olan;varsa araç kameralarınızı almayı ve çalıştırmayı unutmayın.
Allah kazasız belasız bir yolculuk nasip etsin herkeze

by.gkn
10-10-2013, 11:21
Biz geçen bayram cuma gece 12de yola çıkmıştık boluya kadar hiç tem e geçmedik hep e5 üzerinden gittik epey faydası olmuştu. aklınızda olsun millet tem e abandığından dolayı e5 daha akıcı oluyor.

cookies
10-10-2013, 11:29
Biz geçen bayram cuma gece 12de yola çıkmıştık boluya kadar hiç tem e geçmedik hep e5 üzerinden gittik epey faydası olmuştu. aklınızda olsun millet tem e abandığından dolayı e5 daha akıcı oluyor.

Aynen öyle oluyor da çok fazla ışık var bunu da göz önünde bulundurun arkadaşlar.. TEM Mc donald's'ta geçen bayram Emniyet şeridi ve en sağ şerit otopark olarak kullanılıyordu valla E5 ten gitmeye değer..

Onurkk06
10-10-2013, 11:52
Ankaraya şimdi geldim yol boştu ama ataköyden sultangaziye kadar sabah trafiği çok kötüydü :) ben atlatdım darısı yola cıkacaklara :)

YavuzNaz
10-10-2013, 11:55
Bayram tatilini yıllık izinleriyle birleştiren çok fazla insan var, dolayısı ile erken çıkanda çok, birkaç akşamdır trafik yoğunluk haritasını takip ediyorum normalin dışında bir yoğunluk var özellikle akşam saatlerinde.
Cumartesi günü fazla trafiğe kalmamayı ümit ediyorum. Otobanda trafik felan olursa şayet Şile Ağva üzerinden kandıra- adapazarı karasu- akçakoca diye gideceğim :) Bu yol geçen bayram benim hayatımı kurtardı diyebilirim.

by.gkn
10-10-2013, 12:05
Bayram tatilini yıllık izinleriyle birleştiren çok fazla insan var, dolayısı ile erken çıkanda çok, birkaç akşamdır trafik yoğunluk haritasını takip ediyorum normalin dışında bir yoğunluk var özellikle akşam saatlerinde.
Cumartesi günü fazla trafiğe kalmamayı ümit ediyorum. Otobanda trafik felan olursa şayet Şile Ağva üzerinden kandıra- adapazarı karasu- akçakoca diye gideceğim :) Bu yol geçen bayram benim hayatımı kurtardı diyebilirim.

o yol mesafe olarak çok fark ediyor mu acaba geçen bayram bende düşündüm o yoluda sonradan vazgeçmiştim.

Oznsrl
11-10-2013, 10:50
Babamlar sabah 6 da çıktı istanbul çıkışında biraz yoğunluk olmuş sonrası tertemiz şuan samsuna 200 km yolları kalmış

Eyüp
11-10-2013, 10:55
Bende birazdan Ankara - İstanbul istikametinde yola çıkıyorum :)

serkanokan
11-10-2013, 11:00
Yarın sabah Silifke Taşucu'na doğru yola çıkacağım. Yola çıkan herkesin ortak söylediği fazlaca sayıda radar olduğu.

RESERVE
11-10-2013, 12:35
Bu sabah karabük'ten ankara'ya geldim, yollar kalabalık,bayram yogunlugu hissediliyor

Birkan61
11-10-2013, 12:56
Cikislar baslamis anlasilan..

Suan su saatte kopru disinda izmite kadar bi sikinti gozukmuyor yollarda. Dun izmite gittim geldim yollarda sikinti yok suanlik. Aksam gorucez neler olucak :)

YavuzNaz
11-10-2013, 13:00
o yol mesafe olarak çok fark ediyor mu acaba geçen bayram bende düşündüm o yoluda sonradan vazgeçmiştim.

Bu yol mesafe olarak aynı ama yorucu bir yol, bol viraj, iniş çıkış, yakıt ekonomisi yapan insanı çıldırtır :)

ege_c
11-10-2013, 13:28
Eskihisar-topcular kullanacak olanlar otobandan ayrilmayin! Trafik igrenc durumda ,geri geri gelip tekrar otobana girdim,otoban durumu gayet rahat.

mcy
11-10-2013, 13:44
bi gidinde nefes alalım ya :D

F.Esen
11-10-2013, 13:45
Cikislar baslamis anlasilan..

Suan su saatte kopru disinda izmite kadar bi sikinti gozukmuyor yollarda. Dun izmite gittim geldim yollarda sikinti yok suanlik. Aksam gorucez neler olucak :)

kadıköy - izmit 2 saat 45 dakika sürdü yollar karman çorman herekeye gelmeden sıkışıo taaa bursa çıkışına kadar çok yoğun ve aptalca bi trafik var

Birkan61
11-10-2013, 14:00
kadıköy - izmit 2 saat 45 dakika sürdü yollar karman çorman herekeye gelmeden sıkışıo taaa bursa çıkışına kadar çok yoğun ve aptalca bi trafik var

Kameradan sekerpinara kadar sikinti gozukmuyodu ama demekki guncel anlik gostermiyor.

Sikinti buyuk o zaman.

Ersin ÖREN
11-10-2013, 14:14
Ben de bu gece 03-04 gibi İzmire doğru yola çıkmayı düşünüyorum o taraflara gidenler bilgi verebilirlerse süper olur.

YavuzNaz
11-10-2013, 15:39
Trafik Tem otoyolu Mahmutbey gişelerden, Ümraniye kavşağına kadar paket olmuş durumda.

Ko®ay
11-10-2013, 16:13
Trafik Tem otoyolu Mahmutbey gişelerden, Ümraniye kavşağına kadar paket olmuş durumda.

Desene maskodan bayrampaşaya gidemeyeceğiz :D

YavuzNaz
11-10-2013, 16:29
Desene maskodan bayrampaşaya gidemeyeceğiz :D

Otobandan ziyade İç kesimleri tercih etmeni tavsiye ederim, aralardan derelerden daha az stresle gidilir :D

Ko®ay
11-10-2013, 16:32
Otobandan ziyade İç kesimleri tercih etmeni tavsiye ederim, aralardan derelerden daha az stresle gidilir :D

Evet,yoksa kalça kanseri olabiliriz :D

uerbas
11-10-2013, 16:34
bende ankaraya cumartesi gecesi yola çıkıym diyorum yoğun olur mu acaba :beuj:

XoR
11-10-2013, 16:35
Bu akşam başlayacak Trafik c.tesi öğlene ancak çözülür :D Yolan çıkanların Allah yardımcısı olsun, bana her yer Metrobüs :D

YavuzNaz
11-10-2013, 16:44

Hiç bir garantisi yok, trafiğin boş bir zamanına denk gelip çok rahat karşıya geçebilirsin, mühim olan anadolu otoyoluna bağlanabilmek, benim toplamda gideceğim yol 4 saat ama 2 saatte köprüyü geçebilirsemin hesabını yapıyorum yarın için, tavsiyem ibb trafikten yol durumuna bakıp boş olduğu her an çıkmak faydalı olur.

Onurkk06
11-10-2013, 16:47
Yandexi indirip trafik durumuna bakarak gidin derim geçen bayramda otobanın köprü trafiğinden farkı yoktu ankaraya kadar

individual
11-10-2013, 18:39

Cumartesi mantıklı olur bende sabah 04:00da çıkarsan tabi :D

Not:Yandex in yeni uygulaması var arkadaşlar yandex navigasyon yapmış direk indirin.

Mr.K
11-10-2013, 18:46
haberler gosterıyo zaten cadde yol sokak alayı kıpkırmızı diyo:D

individual
11-10-2013, 18:47
http://t1310.hizliresim.com/1g/c/tgz3j.jpg (http://bit.ly/c25MCx)

MehmeT.
11-10-2013, 18:49
Hobaaa şuraya bak.. Bende kamil koç ta çalışıyorum bu akşam yola gideceğim yandık o zaman.. Feribotta kim bilir nasıldır..

sweap07
11-10-2013, 18:50
istanbulda trafik baya kötu iş cıkısı bırde bayram trafgı tam kıtlenmıs
yola cıkıcaklara kazasız belasız sürüşler dilerim

Mr.K
11-10-2013, 18:52
Ben de bu gece 03-04 gibi İzmire doğru yola çıkmayı düşünüyorum o taraflara gidenler bilgi verebilirlerse süper olur.

bu şekilde trafik varken çanakkale uzerınden gel derim. : )

kopru gecmeyle ugrasıp 3-4saat trafik cekmektense (ki 3-4 gibi) gene yuksek yuksek ıhtımal trafıge yenı katılanlarda olucak : ) bas git tekırdag canakkale uzerınden devamet :) tertemiz sıkıntısız gidersin

Suleyman
11-10-2013, 19:27
3 saat önce sahil yolu kilitti..

Birkan61
11-10-2013, 19:50
Saat 15.00de kucukcekmeceden bi abim cikti yola 1 saat once izmiti gecti. Onun gectigi saatte camlica giselerde sikinti yokmus. Ben yukledim arabayi annemle babami bekliyorum cikicam simdi yola bahcelievlerden

Ersin ÖREN
11-10-2013, 20:11
bu şekilde trafik varken çanakkale uzerınden gel derim. : )

kopru gecmeyle ugrasıp 3-4saat trafik cekmektense (ki 3-4 gibi) gene yuksek yuksek ıhtımal trafıge yenı katılanlarda olucak : ) bas git tekırdag canakkale uzerınden devamet :) tertemiz sıkıntısız gidersin

Çanakkale den kastın körfezi dolaşmak mı ?

Feribotlar da çok sıra olur diye körfezi dolaşıcam gibi

Birkan61
11-10-2013, 21:10
Saat 9da ciktim evden camlica giselere yakin biraz trafik oldu yol yogun gibi hafif ama akici cok iyi su gunde.

Suan mehmetcik vakfindayim kurtkoyde

Mr.K
11-10-2013, 21:16
Çanakkale den kastın körfezi dolaşmak mı ?

Feribotlar da çok sıra olur diye körfezi dolaşıcam gibi

yok tam ters istikamet edirneye dogru : ) 100km falan yolu uzatırsın,trafikte yogunlukta kalcagın cabası zaten nerdeyse aynı yakıtı trafikte kalıncada yakıcaksın,

BurakYozgat.
11-10-2013, 22:54
Bende sabah 8-9 gibi Avcılardan Ankaraya yola çıkıcam inşallah yoğunluğa takılmam bakalım varmı bi fikri olan ? Daha erken çıkamam ama daha geç çık iyi olur diyen varsa tavsiyeyi dikkate alabilirim :D

batonsi
11-10-2013, 23:07
beyler bu aylarda konyada kar olurmu

olmaz benim yolculuk pazar allah nasip ederse konyaya bekleriz:)

Birkan61
11-10-2013, 23:19
Otobandaki ortalama hiz 100 110 yogunluktan dolayi ara ata dusmeler oluyor duzceye yaklastim :)

therev
12-10-2013, 06:49
Suan eskihisar bos

adilhcl
12-10-2013, 07:09
Arkadaslar bı kac saate Bulgarıstana dogru yola cıkacagım yol ve sınır durumunda bılgısı olan varmı acaba ?

Ersin ÖREN
12-10-2013, 09:11
İzmire gelirken sadece istanbul dan çıkmak sıkıntı oldu.. yandex maps ten trafik durumuna bakıp çıkın. 7 saatte izmire geldik şukur. Eco mod. Bu arada sabuncubelindeki radara dikkat. 122 İle 340 lira. Ben yedim siz yemeyin..

Birkan61
12-10-2013, 09:49
Samsun - ordu yolundayim suan. Carsamba tarafinda 3 radar vardi cevirmeler vardi catir cutur yaziyolardi aman diyim dikkatli olun. Yol cok guzel akici burda havada harika :)

BLuEBoY
12-10-2013, 11:05
Mahmutbey gişelerden pınarhisara doğru çıkıcam yogunluk hakkında bilgisi olan varmı ? :)

cookies
12-10-2013, 19:03
Güncel- Yarın öğlen saatlerinde Bolu'ya doğru yola çıkacağım şu sıralar yol ne durumda acaba..

Aranel Ciryatan
12-10-2013, 23:29
02:30 gibi çıkıcam bende Bodrum'a dogru. eskihisar - topçular boş olur inşallah.

uerbas
13-10-2013, 00:39
istanbuldan ankaraya gelecekler çok kalabalık değil ben şimdi girdim ankaraya sadece dilovasında bi zincirleme kaza olmuş 30 dk falan takıldım tabi şuan rahatlamıştır her yer

997TT
13-10-2013, 03:24
Antalya/Alnya tarafina gecegim yarin oglen.
O bolgeye dogru yol ve radar bilgisi tazarsanuz sevinirim...

jb1919
16-10-2013, 23:29
Antalya/Alnya tarafina gecegim yarin oglen.
O bolgeye dogru yol ve radar bilgisi tazarsanuz sevinirim...
Radar için Aksu-ılıca-incekum ve de konaklıda dikkatli ol, genellikle 1 yada 2 yerde radara rastlaman muhtemel, yollar akşam saatleri daha tenha olur :)

FaBeRgE
16-10-2013, 23:32
bende cuma-c.tesi istanbulda olacağım, bayram dönüşü başlar mı acaba ? Yoksa pazar gününe yığılma mı olur. Ona göre işlerimi erkenden halledip kaçmam lazım :D

Birkan61
16-10-2013, 23:34
İstanbulda bugun trafik sikisikligi yasanmis donusler basladi muhtemelen. Ben cuma sabahi trabzondan yola cikiyorum bakalim nasil bi manzarayla karsilasicaz :)

Burak
16-10-2013, 23:36
Pazartesi sabahına trafik kalır mı acaba?

gökan
16-10-2013, 23:38
cumartesı ızmırden cıkıcam beyler:)urfaya

997TT
17-10-2013, 00:06
Yarin donuyorum,trafik cilesi cekilmez...
Gelirken 6 radar enseledim Antalyaya kadar bakalim donus nasil olucak...

bahadırtelli
17-10-2013, 00:06
Ankara cevreyolunda ve ankara-aksaray arasındaki sabit radarlar çalışıyor mu.
Birde yoldaki radarların son durumunu nerden takip edebiliriz. iStanbul- Adana arası en az 15 tane radar vardı arefe günü illaki arada hız sınırını aşmışızdır 9-10 saatlik yol. Her yolculuktan sonra 2-3 radar cezası hoş olmuyor.

ersandeniz
17-10-2013, 10:41
bayramın 1.günü çok güzeldi de İstanbul, dün saat 14 sıralarında yine eski haline dönmeye başlamış gibiydi, dün otoban da çok boş değildi

ege_c
17-10-2013, 20:32
Istanbul'a dönüş durumu nedir,yolda olan bilgisi olan var mi?

onat
17-10-2013, 20:38
bugün döndüm istanbuldan ankaraya.

dönüş yolu izmit kocaeli ne kadar kalabalık ama ardından açıktı yollar. sağanak yağmur eşliğinde döndük bugün.

997TT
17-10-2013, 21:41
Bugun alanya tarafından dondum,saat 1 gıbı yola cıktı. Antalyadan sonra burdura kadar asırı yagmur geldım,yol uzerınde aracı tutcak kadar yagmur vardı,bassanız dahı gıtmıyordu.
Yollar orta dolulukda ancak sapancadan ıtıbaren yogun.

fdoganb
17-10-2013, 22:02
Öğlen bursadan istanbula döndüm. Vapurda sıra yoktu, yollar da sıradan bir haftaiçi öğlen vakti gibiydi. Ama çok yoğun yağış vardı

h.guroglu
17-10-2013, 22:07
aydın izmir otoyolunda sabit radar varmı bilen biri açıklasın cuma günü izmire giderken bi ara bastım 170-180 gibi direk üstünde kameralar vardı gece olunca farkedemedim acaba radarmı diye düşünüyorum

Birkan61
18-10-2013, 08:46
Suan ordudayim yolda 34 plaka var hep kendimi istanbulda hissediyorum :)

Hafif bi yogunluk var yolda hissettiriyor.

gökan
18-10-2013, 09:35
gece yola cikicam bu konya nasil acaba gece:)))