Giriş

Orijinalini görmek için tıklayınız : Msorulez's FA Cupra&Magic's ZY 206 Rc

MertSerhanÖ.
05-10-2013, 00:31
Öncelikle deneme tamamen dostça,kardeşce hiç bir iddia üzerine olmadan olmuştur.Yağışlar başlamadan son denemelerimizi yapalım dedik ve çıktık yola.Bir Takım duyumlar aldım ve tanık oldum FA Cupra cörtledi,bitti haha huhu falan gibi:) Hiçbirzaman çirkinleşip cevap vermedim.Umarım bu video bir cevap olmuştur:icon_tup:
Erbin Kardeşime kırmayıp denediği için teşekkür ederim.

Denemeler 2 ye 2 olmuştur.Teke Tek'te denedik fakat video yok malesef:(

FA Cupra:Stock

206 RC:Aem Cai,17/77 Kısa,Magic Yazılım,Teneke,Arka Koltuklar Sökük

fCLgIJPjFuo
Msorulez's FA Cupra VS Magic's ZY 206 RC - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=fCLgIJPjFuo)

Edit:Buarada ZY RC sorunlu gitmiyo diyenler ZY rc yazıp videolarını izleyebilirler:)

Firattoptas
05-10-2013, 08:04
serhan kardeşim maşallah cuprana :icon_tup: iki aracada maşallah :)

Gko
05-10-2013, 08:29
maşallah 2 aracada çok çekişmeli olmuş :)

alican59
05-10-2013, 08:56
Kardeşim Öncelikle Bu Tür Konuşmalara Son Verdiğini Düşünüyorum.Ve Cupra Stock Hali İle Gerçekten Muhteşem Yürüyor.Bu Video'da FA Cupra Bitti Cörtledi Diyenlere Kapak Oldu Sanırım.Mahşallah Cupraya Gümbür Gümbür Yürüyor Valla.... :icon_tup:

FeaTuRiNG
05-10-2013, 09:19
Serhan maşallah :)

kelalper
05-10-2013, 09:39
Stock arabaya cörtledi pörtledi mi diolar. Oha.

MertSerhanÖ.
05-10-2013, 09:58
serhan kardeşim maşallah cuprana :icon_tup: iki aracada maşallah :)
saol abi:)

maşallah 2 aracada çok çekişmeli olmuş :)
teşekkürler saolun:)

Kardeşim Öncelikle Bu Tür Konuşmalara Son Verdiğini Düşünüyorum.Ve Cupra Stock Hali İle Gerçekten Muhteşem Yürüyor.Bu Video'da FA Cupra Bitti Cörtledi Diyenlere Kapak Oldu Sanırım.Mahşallah Cupraya Gümbür Gümbür Yürüyor Valla.... :icon_tup:
kardeşim çok saol bu video yeter herkese:icon_tup:

Serhan maşallah :)
saol halil abi:)

Stock arabaya cörtledi pörtledi mi diolar. Oha.

1.5 ay öncesine kadar dp egzos filtre dv falan vardı fakat yazılım olmadığı için kesme falan yapmaya başladı.bende söktüm herşeyi kış modu devam dedim ama yanlış anladı heralde insanlar:)

guwen_ar
05-10-2013, 10:02
Serhancim nazar degmesin downpipe ve kutu ici olmadanda ayni gidio senin bu arac :D
Stock polo gti lardan 4 boy hizli olunca stock olsanda tabikide yok cortledi yok portledi muhabetleri donmesi normal.yuklu olmana gerek yok ayni modelden hizli ol yeter :D
Bu arada erbinede masallah zaten arabasi bilinio :icon_tup:

MertSerhanÖ.
05-10-2013, 10:12
Serhancim nazar degmesin downpipe ve kutu ici olmadanda ayni gidio senin bu arac :D
Stock polo gti lardan 4 boy hizli olunca stock olsanda tabikide yok cortledi yok portledi muhabetleri donmesi normal.yuklu olmana gerek yok ayni modelden hizli ol yeter :D

Yav gidiyo abi iste dp falan gerek yok adam hep gergin:D:D valla saol abi yapicak bisey yok isteyen istedigini desin cupra bukadar yapabiliyor suanki sartlarina gore.konusanlarin kendi araclarini gorelim helal diyelim bizde:icon_tup::)

racer50
05-10-2013, 10:23

masallah araclara ancak stock cupra stock polo gti ya 4 boy fark atamaz:)atıyorsa atın vıdeosunu görelim:)))

MertSerhanÖ.
05-10-2013, 10:28
sıkıntı yok belki geçer belki geçemez sanırım güvende bundan baz alarak söyledi böyle bişeyi:)
Magic's ZY 206 RC vs Polo GTİ - YouTube (http://www.youtube.com/watch?v=vEI-zEUPtDM)

chare
05-10-2013, 10:30
cupra ibiza cupramı? leon cupramı?

tigerland
05-10-2013, 10:32
Maşallah stok cupra gibi gitmiyor. Parçalar hala üzerinde gibi :D nazar değmesin. Daha fazla bişey yapma bence gayet verimli şu an.

MertSerhanÖ.
05-10-2013, 10:34
cupra ibiza cupramı? leon cupramı?
2013 ibiza cupra

Maşallah stok cupra gibi gitmiyor. Parçalar hala üzerinde gibi :D nazar değmesin. Daha fazla bişey yapma bence gayet verimli şu an.

aynen:D saol çok teşekkür ederim knk:)

ferroo
05-10-2013, 10:34
maşallah aracınıza...

MertSerhanÖ.
05-10-2013, 10:37
maşallah aracınıza...

saolun teşekkürler

guwen_ar
05-10-2013, 10:50
masallah araclara ancak stock cupra stock polo gti ya 4 boy fark atamaz:)atıyorsa atın vıdeosunu görelim:)))

Yalanla dolanla isimiz yok buralarda serhanin ne kadar mutevazi ve durust oldugunu herkes bilir.video kolay is 2 tane farkli polo gti war cikar vidyoyi ceker koyariz.
Sen kendi arabana gore konustun sanirim ;)

racer50
05-10-2013, 12:09
Yalanla dolanla isimiz yok buralarda serhanin ne kadar mutevazi ve durust oldugunu herkes bilir.video kolay is 2 tane farkli polo gti war cikar vidyoyi ceker koyariz.
Sen kendi arabana gore konustun sanirim ;)

Güzel kardeşim hayal peşinde koşmayın.Ben fabrika verilerine göre yorum yapıyorum.arabanızıda kötülemiyorum

Çekin videonuzu görelim hodri meydan buyrun...

MertSerhanÖ.
05-10-2013, 12:40
Güzel kardeşim hayal peşinde koşmayın.Ben fabrika verilerine göre yorum yapıyorum.arabanızıda kötülemiyorum

Çekin videonuzu görelim hodri meydan buyrun...

Fabrika verilerine gore olsaydi bu isler kimsenin denemesine gerek kalmazdi.biz bu isi zevkine yapiyoruz eger boyle bu tur bi iddaa seklinde olsaydi zaten videonun basinda yazdiklarimi yazmazdim.benim icin hic sknti degil stock poloylada denerim gecerim gecilirim sadece zy nin veya diger daha once denedigim arabalarin stock pololarla denemelerine gore yorum yapildi.

serhatayasli
05-10-2013, 14:01
seviyorum bu ibiza cupraları :)

MertSerhanÖ.
05-10-2013, 14:09
seviyorum bu ibiza cupraları :)

Cupra baska yaa:)

ken
05-10-2013, 14:23
öncelikle iki aracada maşallah güzel bi deneme olmuş.yaklaşık 1 ay önce arkadasımın aracı olan 208 gti ile 2 aracıda denemiştik burgazda daha sonra 206 rc ile pek de sağlıklı olmayan bi video koyulmuştu ve 208 gti hakkında yanlıs bilgilendirmeye yol acabilcek bir videoydu sanırım bu video ile herşey daha net çünkü FA cupra ile yaptıgımız denemede 208 gti yaklaşık 3-4 boy önde gidiyordu

MertSerhanÖ.
05-10-2013, 14:49
208 gti yaklasik 3-4 boy onde gidiyordu? Peki ogun aracimin kestigini hepimiz orda gormedikmi?

ken
05-10-2013, 14:52
208 gti yaklasik 3-4 boy onde gidiyordu? Peki ogun aracimin kestigini hepimiz orda gormedikmi?

doğru söylüyosun kardesim gördük ama o gün denemeden sonra sen petrole gelip kendin dedin benim aracım kesmese de gti beni zaten geçer diye

tigerland
05-10-2013, 14:52
:soru:
öncelikle iki aracada maşallah güzel bi deneme olmuş.yaklaşık 1 ay önce arkadasımın aracı olan 208 gti ile 2 aracıda denemiştik burgazda daha sonra 206 rc ile pek de sağlıklı olmayan bi video koyulmuştu ve 208 gti hakkında yanlıs bilgilendirmeye yol acabilcek bir videoydu sanırım bu video ile herşey daha net çünkü FA cupra ile yaptıgımız denemede 208 gti yaklaşık 3-4 boy önde gidiyordu

Geçilince videolar sağlıksız olur :)
Arkadaşın araçta dsg kesti orda

ken
05-10-2013, 14:54

erbin 170 e kadar roll yapıyosan bi daha yapma kardesim oyle bi roll yok cünkü istiyosan saglıklı bi sekilde deneriz yeniden cok istiyosan clio rs ile olan videoyu izle youtube da
kesmedi diyen yok zaten biz baska cupralarla da denedik bu aracı kesmese de 208 in gececigini serhan da soyledi zaten

tigerland
05-10-2013, 15:00
Videoyu ekliyim istersen 5 in sonunda bırakyrm sayarsın vitesleri :)

cnatkr
05-10-2013, 15:08

Arkadaşın araçta dsg kesti orda

Benim denediğim tek cupra serhanınki değil zaten ki kendide söyledi sağolsun dürüst davrandi stock ibiza cupra stock 208 gti gecemez diye.Hala gectiğini söylüyosun.İlk bastiğımız da niye video almadın ? yoksa gecemediğin icin mi? 200 de bıraktık sıkıntı olmus arabanda.Daha sonra yolu bilmiyorum dedim ama bastık gene hafiften viraj oldu saga dogru ve sen dardan girdin bende virajdan dolayı bıraktım.Kimseyi kandırma ertesi gün cagirdik gelmedin daha denemem diye:) Benim arabamın nasıl gittigini burgazdaki herkes gördü zaten.Neyse gelicem zaten burgaza yakın zamanda.video ceker koyarız herkes de görür neyin ne oldugunu.

tigerland
05-10-2013, 15:13
Beni cepten arayıp kaldır dediniz kaldırdım. Ben gelmem vs demedim siz telde biz gelicez dediniZ. Sorun değil buyrun gelin :)

İlk bastığımda kesiciye girdim selektör attım bıraktım. 2. Deneme sonuna kadar basıldı madem sağlıksız sizde bıraksaydınız başkası ile denemeniz beni bağlamaz.

O virajda 170 gibi bıraktım önler teneke olduğu için tutunmuyo.

Değişik mevzu konşmalarla yZışmalar apayrı :)

ken
05-10-2013, 15:18
Beni cepten arayıp kaldır dediniz kaldırdım. Ben gelmem vs demedim siz telde biz gelicez dediniZ. Sorun değil buyrun gelin :)

İlk bastığımda kesiciye girdim selektör attım bıraktım. 2. Deneme sonuna kadar basıldı madem sağlıksız sizde bıraksaydınız başkası ile denemeniz beni bağlamaz.

hem kendin diyosun 170 gibi bıraktım diye hemde 5. vitesin sonunda bıraktık diyodun kendinle çelişiyosun zaten

MertSerhanÖ.
05-10-2013, 15:19
şimdi öncelikle şunu söyliyim evet 208 beni geçer dedim.o gün hiçbir iddaa olmadan denedik demi biz 208 ile.hatta cut out'u açık kaldı arabanın altına eğilip kapatmayada çalıştık sırf gitmesi gerektiği gibi gitsin diye.fakat denemeden bigün sonra erbinin konusunda cuprayı 4 boy geçiyormuş falan filan muhabbeti oldu.Peki beni bukadar dürütst bulduysanız beni neden o gün o deneme videosuna serhanın aracı kesti ona rağmen bastık gibi şeyler söylenmedi.ben art niyetli biri olsam araba keser kesmez gaz keser çamura yatarım hepsinde devm ettim.sonra 3.denemede dedim artık denemeyelim beyin falan kendini kitlemesin diye.en basiti bende ilk bastığımız video var cupra basar basmaz çıkıyo öne ondan sonra bianda 208 gti geçiyo.tamam hadi geçti diyelim.ama 1 1.5 boy geriden gellip 4 boy önüme çıkması şaşırtıcı.ben o videoyu bile koymadım çünkü maksat denemektir eğlenmektir.

tigerland
05-10-2013, 15:21
hem kendin diyosun 170 gibi bıraktım diye hemde 5. vitesin sonunda bıraktık diyodun kendinle çelişiyosun zaten

Ekliyim videoyu inanmıyosan. Kavga mı etçez şimdi :) olay neyse onu anlatyorum. Ben gelmem demedim. 5 i bitirdim videosuda var. Benzinlikte araç şişti dediniz dedim bekleyelim tekrar çıkalım soğuyunca 4 boy alcaksa dedim

Neyse benden pass siz geçtiniz :)

Volkann
05-10-2013, 15:22
maşallah deneyen araçlara.

ken
05-10-2013, 15:23
şimdi öncelikle şunu söyliyim evet 208 beni geçer dedim.o gün hiçbir iddaa olmadan denedik demi biz 208 ile.hatta cut out'u açık kaldı arabanın altına eğilip kapatmayada çalıştık sırf gitmesi gerektiği gibi gitsin diye.fakat denemeden bigün sonra erbinin konusunda cuprayı 4 boy geçiyormuş falan filan muhabbeti oldu.Peki beni bukadar dürütst bulduysanız beni neden o gün o deneme videosuna serhanın aracı kesti ona rağmen bastık gibi şeyler söylenmedi.ben art niyetli biri olsam araba keser kesmez gaz keser çamura yatarım hepsinde devm ettim.sonra 3.denemede dedim artık denemeyelim beyin falan kendini kitlemesin diye.en basiti bende ilk bastığımız video var cupra basar basmaz çıkıyo öne ondan sonra bianda 208 gti geçiyo.tamam hadi geçti diyelim.ama 1 1.5 boy geriden gellip 4 boy önüme çıkması şaşırtıcı.ben o videoyu bile koymadım çünkü maksat denemektir eğlenmektir.

serhan sana bi lafım yok zaten kardesim 206 ile eklenen videoda oyle bi muhabbet gecti mi bilmiyorum ama zaten kaldırttık videoyu cunku kendi de biliyo oyle bi roll yok biz senin sözüne güveiyoruz zaten dostça deneme oldugunu biliyoruz ama erbinin 170-180 e kadar olan bi videoyu koyması dostça degildi bizim soylemek istedigimiz bu.

ken
05-10-2013, 15:25
Ekliyim videoyu inanmıyosan. Kavga mı etçez şimdi :) olay neyse onu anlatyorum. Ben gelmem demedim. 5 i bitirdim videosuda var. Benzinlikte araç şişti dediniz dedim bekleyelim tekrar çıkalım soğuyunca 4 boy alcaksa dedim

Neyse benden pass siz geçtiniz :)

bende pas falan deme erbin 208 i getiricez elbet o zaman videomuzu ceker koyarız bakalım ne olucak

cnatkr
05-10-2013, 15:28

Evet biz gelicez dedik ve güvenlerle konustugumuzda babaeski de bulusucaz dediler ve geldik.Ben ibrahim abiyle bastım sadece.Seninle ilk bastigımız da ben öndeydim bunu sende biliyosun hatta 5. Vitese atrken sorun yasadın bıraktık.sonraki denemelerde söyledim araba yürümüyo diye inanmadinız.Ben serhanla sadece birkez saglikli basabildim onda da öndeydim zaten sonra ki dnemede sorun cıktı bıraktık.Aynısı Fn2 typer ile denememde de oldu 5 defa öndeyim 6 basisimizda geriye dusuyorum ve sogutup bıdaha basıyoruz gene one cıkıyorum.Beni gecen biri olursa tebrik ediyorum ama böyle seyler yanlıs.Elimde 4 5 farklı arabayla video var ama atmıyorum.Diyorumya ben biliyorum nasıl gittigini geldigimde deneriz sonucu görürüz.

cnatkr
05-10-2013, 15:32

Serhan yanlıs anlama ben herkese söyledim durust davrandi keske hep böyle denemeler olsa diye.İlk acilan konuya yazamadim cunku üyeligim yoktu.Ama güvenlerede söyledik serhan a lafımız yok diye

MertSerhanÖ.
05-10-2013, 15:34
serhan sana bi lafım yok zaten kardesim 206 ile eklenen videoda oyle bi muhabbet gecti mi bilmiyorum ama zaten kaldırttık videoyu cunku kendi de biliyo oyle bi roll yok biz senin sözüne güveiyoruz zaten dostça deneme oldugunu biliyoruz ama erbinin 170-180 e kadar olan bi videoyu koyması dostça degildi bizim soylemek istedigimiz bu.

neyse dediğim gibi öyle bi muhabbet oldu ben hiçbişekilde yazmadım bile.Ama azöncede dediğim gibi o günden sonra bianda onu görünce açıkcası çok üzüldüm.şuan bu videonun konuluş sebebide belli yaptığım emekler bunca uğraşımın sonucunda insanların arkamdan konuşması aklı sıra dalga geçmelerine bir cevap.Olan olmuş 1 ay öncesinde kalmış keşke tekrar açılmasaydı bu konu.

MertSerhanÖ.
05-10-2013, 15:38
Serhan yanlıs anlama ben herkese söyledim durust davrandi keske hep böyle denemeler olsa diye.İlk acilan konuya yazamadim cunku üyeligim yoktu.Ama güvenlerede söyledik serhan a lafımız yok diye

yok hocam yanlış anlaşılcak birşey yok ben sıkıntımı dile getirdim siz söylediniz olay açığa çıktı sanırım.sadece benim üzüldüğüm nokta birgün sonrasında cupra'yı 4 boy falan geçtik oldu.Ama sende söyledin üyeliğim yoktu diye o yüzden sıkıntı yok hepimiz bir avuç adamız şu camiada özellikle bu bölgede

cnatkr
05-10-2013, 15:40
neyse dediğim gibi öyle bi muhabbet oldu ben hiçbişekilde yazmadım bile.Ama azöncede dediğim gibi o günden sonra bianda onu görünce açıkcası çok üzüldüm.şuan bu videonun konuluş sebebide belli yaptığım emekler bunca uğraşımın sonucunda insanların arkamdan konuşması aklı sıra dalga geçmelerine bir cevap.Olan olmuş 1 ay öncesinde kalmış keşke tekrar açılmasaydı bu konu.

Serhan sen nasıl araban hakkinda birileri yalan yanlis konusmus ve sende bu videoyu koyuyosan benim de kızmaya hakkım var.Emin ol araban cok güzel gidiyo.polo gti ile bastim aranizda ucurum var:) Bu arada 2 50 basinca araba gücü vermiyo o yüzden ilk bastigimizda geri kaliyo ama 2 70 cok farklı oluyo.neyse sana hic bisey demedim zaten yanlis anlama

ken
05-10-2013, 15:45
serhan dedigimiz gibi senle ilgili sıkıntı yok yanlıs bir videodan dolayı o bizim rahatsızlıgımızdı onu dile getirdik sadece

MertSerhanÖ.
05-10-2013, 15:46
Serhan sen nasıl araban hakkinda birileri yalan yanlis konusmus ve sende bu videoyu koyuyosan benim de kızmaya hakkım var.Emin ol araban cok güzel gidiyo.polo gti ile bastim aranizda ucurum var:) Bu arada 2 50 basinca araba gücü vermiyo o yüzden ilk bastigimizda geri kaliyo ama 2 70 cok farklı oluyo.neyse sana hic bisey demedim zaten yanlis anlama

işte benim söylemek istediğimde bu herkes bir emek veriyo sonuna kadar hakkını almak takdir edilmek ister.şanzumanlarımız uymuyor ben 2 de 80 yapıyorum zaten 3 e atıyo sonra:)Daha Allah izin verdiği sürece ömrümüz olduğu sürece daha çook günler var yine denenir görülür muhabbet edilir

MertSerhanÖ.
05-10-2013, 15:48
sizin rs'le denemenizden bir süre öncede ben denemiştim rs'le:)

ken
05-10-2013, 15:51
sizin rs'le denemenizden bir süre öncede ben denemiştim rs'le:)

sonuç ne oldu ?

MertSerhanÖ.
05-10-2013, 15:52
rs söküktü ben denediğimde bilmiyorum senle denerken nasıldı ama en son 230 da yan yana giderken 3 korna daha yaptım hadi başlayalım diye sonra yol bitti

guwen_ar
05-10-2013, 16:01
Arkadaslar tartismiyalim serhanin dedigi gibi trakyada bi avuc insaniz Can da tarkyali oldu artik :D
Rs le 208 denendiginde o gece soledim ben rs sokukken cupra ile kafa burun gidiolar serhanin arabasinda sikinti war die.ve bas bas bagriorum konuya biri yazmis hayal gormeyin falan diyede serhanin cuprasi bizim burdaki 2 polo gti dan da en az 4 boy hizli.

OrcunInce
05-10-2013, 16:07
208 gti 50-200'de 180'lik tsi'ları yarım boy bile geçemiyor. (stock için konuşuyorum)

Bu arada Serhan aracın eski sağlığına kavuşmasına çok sevindim, piste beklerim :)

MertSerhanÖ.
05-10-2013, 16:12
208 gti 50-200'de 180'lik tsi'ları yarım boy bile geçemiyor. (stock için konuşuyorum)

Bu arada Serhan aracın eski sağlığına kavuşmasına çok sevindim, piste beklerim :)

abi saol teşekkür ederim yakın zamanda pist günü haricindede yanına gelmeya çalışıcam:)

tigerland
05-10-2013, 16:22
bende pas falan deme erbin 208 i getiricez elbet o zaman videomuzu ceker koyarız bakalım ne olucak

Ben şu an burda klavyeden yarışmayalım anlamında pas dedim. Gelirsen deneriz neden olmasın sen gelcem deneyelim dedinde ben sana hayır mı dedim.
Gel çek videonu

cnatkr
05-10-2013, 16:31

Normaldir cünkü dedigim gbi 2 50 de güc gelmiyo.2 70 2 80 basabilirim.180 lik tsi 3 80 basarsa deneyebiliriz.Yazılıımlı scirocco ile bastım 2 60 yaptık daha sonra ben 2 80 o 3 80 bastı ve dostca ayrıldık ne tartisma ne sıkıntı oldu:)

tigerland
05-10-2013, 16:31
Ayrıca geçme geçilme takıntım yok. Sen geç koy videonu sağlıksız oldu demem :) sonuçta specler belli. Hem ikiside PSA 208 güzel makina. Beni geçti diye arabadan soğumam RC bir aşk bizde :)

cnatkr
05-10-2013, 16:39
Ayrıca geçme geçilme takıntım yok. Sen geç koy videonu sağlıksız oldu demem :) sonuçta specler belli. Hem ikiside PSA 208 güzel makina. Beni geçti diye arabadan soğumam RC bir aşk bizde :)

Zaten olması gereken o :) düzgün sekilde denenir video koyulur tebrik edilir.Ama sayende ogrendim herkesle video alıyorum kimse yanlıs konusamıyo :))

tigerland
05-10-2013, 16:47
Zaten olması gereken o :) düzgün sekilde denenir video koyulur tebrik edilir.Ama sayende ogrendim herkesle video alıyorum kimse yanlıs konusamıyo :))

Heheh o zaman sorun yok. Geleceksen 1 hafta beklerim yoksa oz larımı takıcam :)
Yalnız istediğin gibi gitmesiğinde yada sağlıksız ise basma selektör at olmadı de bizde bilelim sonuna kadar basıyosun sonra sağlıksız dersen olmaz :)

cnatkr
05-10-2013, 16:52
Heheh o zaman sorun yok. Geleceksen 1 hafta beklerim yoksa oz larımı takıcam :)
Yalnız istediğin gibi gitmesiğinde yada sağlıksız ise basma selektör at olmadı de bizde bilelim sonuna kadar basıyosun sonra sağlıksız dersen olmaz :)

Ne zaman gelicegim tam belli degil.zaten bırakıyorum da en son denemede virajdaydik frene ani yüklenmek istemedim gazi bıraktım:) geldigim de haberlesiriz uygun olursan deneriz

kelalper
05-10-2013, 17:47
saol abi:)

teşekkürler saolun:)

kardeşim çok saol bu video yeter herkese:icon_tup:

saol halil abi:)

1.5 ay öncesine kadar dp egzos filtre dv falan vardı fakat yazılım olmadığı için kesme falan yapmaya başladı.bende söktüm herşeyi kış modu devam dedim ama yanlış anladı heralde insanlar:)

o parçaları takınca mı araba pörtlüyormuş. Ya da her arıza çıkaran araba mı kötü. F1 lerde arıza çıkarabilio o kadar mı kafaları çalışmıo o lafları çıkaranların. Mekanik spor olduğunu idrak edemiyorlar heralde.

MertSerhanÖ.
05-10-2013, 18:40
o parçaları takınca mı araba pörtlüyormuş. Ya da her arıza çıkaran araba mı kötü. F1 lerde arıza çıkarabilio o kadar mı kafaları çalışmıo o lafları çıkaranların. Mekanik spor olduğunu idrak edemiyorlar heralde.

abi yok dp'tan sonra falan yazılım olmadığı için benim arabam üst devirlerde kesmeye başladı nedendir falan filan uğraştık birsüre sonra düzeldi ben komple orj.e döndüm.zihniyet bu işte anlatamıyosunki:)

td_f7r
06-10-2013, 00:52
Allah tekerinizi düz bastırsın ikiside mükkemmel aracların kocaman maşallah:)

CRUEL
06-10-2013, 01:03
öncelikle belirteyim sölediklerm yanlış anlaşılmasın cupra sahibini tanımam etmem ister 500hp olsn umrumdada değil ama yazmadan edemedim;

hadi eski araçlar olsa gti vs derizki bu zamana kadar bakımı bilmemnesi etkiler ama bu araçda ciğer diye tabir edilen şeye kusura bakmayında ben inanmam bu araç stoksa komik olmuş biraz. Akıl var mantık var? 180hp diilmi bu araç? kaç kg? jantları ne? her koşulda rc avantajlı dediğiniz gibi olsaydı durum böle olmazdı.
he ayrıca o kullandığınz motorda en hızlısıda polo gti olması gerekiyor nasıl 4boy geçiyormuş gti ı orasıda şaşırtıcı.
zaten tekirdağda gelenek herhalde olanı gizlemek.. adamın biri aracım stock stock die bağarıyor günün birinde itb yapıyor 1hafta sonra satılık polishli kelebek die ilan açıyo:D face deki gibi tag leme olayı olsada okanı tag lesek:D

MertSerhanÖ.
06-10-2013, 01:36
Allah tekerinizi düz bastırsın ikiside mükkemmel aracların kocaman maşallah:)
abi saol teşekkür ederim)

öncelikle belirteyim sölediklerm yanlış anlaşılmasın cupra sahibini tanımam etmem ister 500hp olsn umrumdada değil ama yazmadan edemedim;

hadi eski araçlar olsa gti vs derizki bu zamana kadar bakımı bilmemnesi etkiler ama bu araçda ciğer diye tabir edilen şeye kusura bakmayında ben inanmam bu araç stoksa komik olmuş biraz. Akıl var mantık var? 180hp diilmi bu araç? kaç kg? jantları ne? her koşulda rc avantajlı dediğiniz gibi olsaydı durum böle olmazdı.
he ayrıca o kullandığınz motorda en hızlısıda polo gti olması gerekiyor nasıl 4boy geçiyormuş gti ı orasıda şaşırtıcı.
zaten tekirdağda gelenek herhalde olanı gizlemek.. adamın biri aracım stock stock die bağarıyor günün birinde itb yapıyor 1hafta sonra satılık polishli kelebek die ilan açıyo:D face deki gibi tag leme olayı olsada okanı tag lesek:D

birincisi sanırım yalan borcum yok kimseye.Araç ciğerli falan denmişmi bilmiyorum ama öyle bi iddaa yok ortada.180 hp orj jant ruhsattada 1245 kg yazıyo.Polo gti hızlı olabilir böyle birşeyde iddaa etmedik geçeriz falan filan diye direk erbinin ve diğer denediğim araçların pololarla denemesinden yola çıkarak böyle birşey dendi onuda zaten ben demedim?bu videoyu koyma sebebimide ben gayet açıkladım tekrarlıyım aracımda dp egzos dv vardı daha sonra yazılım olmadığı için kesmeye başladı.bende aracımdaki herşeyi SÖKTÜM.kış geldi denemicem etmicem dedim herkes arabası arızalandı gibi şeyler yazmaya başladı erbinlede otururken çıkalım dedik ve denedik.Olanı gizlemek derken ne dendiğini anlayamadım ama eğer bundan kastınız full stock değil başka birşeyler varsa buyrun gelin misafirimiz olun inceleyin aracı.Bukadar polemik olucaksa tamam cupra gitmiyor veya bişiler var biz gizliyoruz veya yürümeyen arabayı bulduk bizim aracımız yürüyo gibi gösteriyoruz

CRUEL
06-10-2013, 01:44
abi saol teşekkür ederim)

birincisi sanırım yalan borcum yok kimseye.Araç ciğerli falan denmişmi bilmiyorum ama öyle bi iddaa yok ortada.180 hp orj jant ruhsattada 1245 kg yazıyo.Polo gti hızlı olabilir böyle birşeyde iddaa etmedik geçeriz falan filan diye direk erbinin ve diğer denediğim araçların pololarla denemesinden yola çıkarak böyle birşey dendi onuda zaten ben demedim?bu videoyu koyma sebebimide ben gayet açıkladım tekrarlıyım aracımda dp egzos dv vardı daha sonra yazılım olmadığı için kesmeye başladı.bende aracımdaki herşeyi SÖKTÜM.kış geldi denemicem etmicem dedim herkes arabası arızalandı gibi şeyler yazmaya başladı erbinlede otururken çıkalım dedik ve denedik.Olanı gizlemek derken ne dendiğini anlayamadım ama eğer bundan kastınız full stock değil başka birşeyler varsa buyrun gelin misafirimiz olun inceleyin aracı.Bukadar polemik olucaksa tamam cupra gitmiyor veya bişiler var biz gizliyoruz veya yürümeyen arabayı bulduk bizim aracımız yürüyo gibi gösteriyoruz

ben fikrimi söylüyorum inanmıyorum çünkü mantığım almıyor buda gayet doğal hakkım. fikrime saygı gösterip konuya devam edebilirsiniz :)

MertSerhanÖ.
06-10-2013, 01:47
tabiki istediğinizi düşünmekte serbest ve özgürsünüz ben sadece açıklamamı yaptım inanıp inanmamak size kalmış:)

CRUEL
06-10-2013, 01:52
tabiki istediğinizi düşünmekte serbest ve özgürsünüz ben sadece açıklamamı yaptım inanıp inanmamak size kalmış:)

eyvallah dostum kazasız belasız :)

Driver
06-10-2013, 07:24

Kemal kardeşim bilip bilmeden kendi kafandan hikaye yazma her ilan açan o parçanın sahibimi oluyor ? Benim F7R da hiç bir zaman işli kebekte emmede zartta zurtta olmadı çünkü ben bu arabayı alırken ztn İTB yapacağım için aldım kelebek polishiyle neden uğraşayım ??? :icon_wack

O kafanda hikaye kuracak kadar seni tedirgin eden bu taraflar hakkında kötü düşünmene neden olan kelebek burdaki sarı renk RS in kelebeği ayrıca ilanda RS kelebeği yazıyor benim kelebek orjinaldi ona taktık ilana bakarsan kelebek hava alıyor sorunlu yazdım ilana bu yüzden söküp benim sorunsuz kelebeğimi aldı benden onuda bana verdi bende satılığa koydum. Bende anlamıyorum siz ve sizin gibiler neden herkese gizli spec bunlar söylemio bunlar diye bakıosun ?? Herkes kendinden bilir işi derler demekki sen böyle şeyler yapıosun kibizim içinde böyle düşünüosun.. Ben alışığım kemal kardeşim bu tip boklamalara benim için sorun olmaz senelerdir roll alemindeyiz 1-2 senelik değil yani ;)

Kafanda soru işaretleri varsa çekinme direk bana sor sağda solda saçmalama ;)

Driver
06-10-2013, 07:30

Ben yanlış anlamazsan bişi sormak istiyorum tamamen merakımdan dolayı.
Şimdi şuan senin aracın arabayı yeni aldığın zamanlar rodajdan yeniyeni çıkmış ve gazlamaya başladığın zamanlar biz bu arabayla denememişmiydik ?

Benim F7r stockken denemiştik seninle şanzımanlarımızın uymadığından dolayı alttan basalım dediğinde alttan bastığımızda sen 1-2 boy çıkarıodun sabitleniodu yüksek süretlerde gelmeye başlarken yol bitiodu bırakıoduk falan üst devirlerde denediğimizde kafa kafaya başlıoduk 180 lerden sonra 1-2 boy öne çıkıodum bırakıoduk..

Şuan o halinden hızlısın bu bariz belli yani benmi yanlış hesapladım yani o zamandan farkın nedir hiç mi farklılık yok araç üzerindekilerde falan ne bilim egzos olur başka bişi olur :beuj: çünkü ben stockken RC beni rahat geçiyordu hatta zaten hesaplamaya gerekte yok sen kendi ağzınla söyledin ben stockken RC beni 4-5 boy geçio diye.. şuan nası böle bi sonuç çıktı anlamadım RC mi geriledi senmi ilerledin ? sen şuan stock aracım hiç bi şey yok orjinalden farklı dediine göre rc gerilemiş ozaman 4-5 boy

MertSerhanÖ.
06-10-2013, 11:48
Ben yanlış anlamazsan bişi sormak istiyorum tamamen merakımdan dolayı.
Şimdi şuan senin aracın arabayı yeni aldığın zamanlar rodajdan yeniyeni çıkmış ve gazlamaya başladığın zamanlar biz bu arabayla denememişmiydik ?

Benim F7r stockken denemiştik seninle şanzımanlarımızın uymadığından dolayı alttan basalım dediğinde alttan bastığımızda sen 1-2 boy çıkarıodun sabitleniodu yüksek süretlerde gelmeye başlarken yol bitiodu bırakıoduk falan üst devirlerde denediğimizde kafa kafaya başlıoduk 180 lerden sonra 1-2 boy öne çıkıodum bırakıoduk..

Şuan o halinden hızlısın bu bariz belli yani benmi yanlış hesapladım yani o zamandan farkın nedir hiç mi farklılık yok araç üzerindekilerde falan ne bilim egzos olur başka bişi olur :beuj: çünkü ben stockken RC beni rahat geçiyordu hatta zaten hesaplamaya gerekte yok sen kendi ağzınla söyledin ben stockken RC beni 4-5 boy geçio diye.. şuan nası böle bi sonuç çıktı anlamadım RC mi geriledi senmi ilerledin ? sen şuan stock aracım hiç bi şey yok orjinalden farklı dediine göre rc gerilemiş ozaman 4-5 boy

yok yanlış anlamıcamda benim asıl anlamadığım hala gerçekten hani bişeyler varda saklayabilme ihtimalin gibi şeylerin olması:beuj: dediklerine sonuna kadar katılıyorum seninle denedik,rc'yle denedim hatta ozamanda erbinede sorabilirsiniz bunu ben rc ye ilk bastıgımda 1 1.5 boy çıkıyodum 140 tan 150den sonra yanımda zıplaya zıplaya geliyodu 4 boy geçiyodu beni.geçen gün sırf zevkine çıktık sonuç böyle oldu nasıl oldu ne etti bende anlamadım.Aracım ozaman 2000 kmdeydi şuan 10000 belki bu yüzden:soru: seninle denediğimde hava 25 derece vardır geçen gün 7 dereceydi belki bu yüzden:soru: Ama inanın bende bilmiyorum.egzos falan olsa videoda hiçmi ses olmaz.ki dp egzoslu halinin sesini sanırım herkes biliyo:).Bugün hava güzel lütfen çıkın gelin buraya hem muhabbet ederiz gelme sırası sizde:)hemde lütfen sizde görün ve yazında tek başıma burda açıklamaya çalışmıyım.

tigerland
06-10-2013, 12:01
Serhanın araba iyi gidiyo şu an bende geri düşme yokta. Dp egzoz varmış gibi gidiyor. Yalnız her denemede hep farklı sonuç çıkıyor. Son deneme bu şekilde en son servise gitti sensör değişti sanırım, stok hali 4 boy oluyodu şu an stok gibi değil değişik bişey var. Dyno yap bence :)

MertSerhanÖ.
06-10-2013, 12:15
yav tamam he he itiraf ediyorum erbin neden beni deşifre ettin burda seat servisinde yükledik biz arabayı ah be abi oldumu şimdi:(

guwen_ar
06-10-2013, 12:17

Bak kemalcim genel olarak konustuysan belirteyim.daha oncede soledim gizli spec vs seylerle isimiz yok.yalanla dolanla isimiz yok.
UG 206 haddinden fazla gidiyordu stock dedin eywallah dedik inandik guvendik aklimzdan kotu bsy gecmedi ki abin Magic Murat 206 larin vazgecilmezi doktoru vs. buna ragmen inandik guvendik.sende bence on yargili olma artik.polo ve cupra meselesine gelelim.ewt dogru polo daha hizli dio herkes ama ben her zaman gordugumu iddia ederim.bizim burdaki polo gti lar en az 4 boy geri serhanin cupradan.bu demek deildir hepsi bole die cikar bi polo stock gecer ve ya kafa burun gider dogrudur.ben gordugumu soledim yanlis bsy solemedim.

Driver
06-10-2013, 21:19
yok yanlış anlamıcamda benim asıl anlamadığım hala gerçekten hani bişeyler varda saklayabilme ihtimalin gibi şeylerin olması:beuj: dediklerine sonuna kadar katılıyorum seninle denedik,rc'yle denedim hatta ozamanda erbinede sorabilirsiniz bunu ben rc ye ilk bastıgımda 1 1.5 boy çıkıyodum 140 tan 150den sonra yanımda zıplaya zıplaya geliyodu 4 boy geçiyodu beni.geçen gün sırf zevkine çıktık sonuç böyle oldu nasıl oldu ne etti bende anlamadım.Aracım ozaman 2000 kmdeydi şuan 10000 belki bu yüzden:soru: seninle denediğimde hava 25 derece vardır geçen gün 7 dereceydi belki bu yüzden:soru: Ama inanın bende bilmiyorum.egzos falan olsa videoda hiçmi ses olmaz.ki dp egzoslu halinin sesini sanırım herkes biliyo:).Bugün hava güzel lütfen çıkın gelin buraya hem muhabbet ederiz gelme sırası sizde:)hemde lütfen sizde görün ve yazında tek başıma burda açıklamaya çalışmıyım.

aynen bende buna şaşırdım yani araç stock olabilir ama ya araba alıştı gitgide açıldı yada ozaman bi sensörde bi arıza vardı şuan gerçek stock gidebileceğini en iyisi gidio yani kafam karıştı yanlış anlama derken o yüzden dedim erbinin arabanın gidişinide az çok biliom düşününce sen büyük ihtimal 180hp den fazla verirsin dynoda

MertSerhanÖ.
06-10-2013, 21:28
aynen bende buna şaşırdım yani araç stock olabilir ama ya araba alıştı gitgide açıldı yada ozaman bi sensörde bi arıza vardı şuan gerçek stock gidebileceğini en iyisi gidio yani kafam karıştı yanlış anlama derken o yüzden dedim erbinin arabanın gidişinide az çok biliom düşününce sen büyük ihtimal 180hp den fazla verirsin dynoda

işte diyorum ya gerçekten bende anlamıyorum dynoya sokucam zaten bende merak ediyorum.bu durumu az çok sizde biliyorsunuz zz'den bu durumu :)

ysf20
06-10-2013, 21:34
Maşallah cupraya

MertSerhanÖ.
06-10-2013, 22:12
Maşallah cupraya

Tesekkurler saolun

CRUEL
06-10-2013, 22:34
Bak kemalcim genel olarak konustuysan belirteyim.daha oncede soledim gizli spec vs seylerle isimiz yok.yalanla dolanla isimiz yok.
UG 206 haddinden fazla gidiyordu stock dedin eywallah dedik inandik guvendik aklimzdan kotu bsy gecmedi ki abin Magic Murat 206 larin vazgecilmezi doktoru vs. buna ragmen inandik guvendik.sende bence on yargili olma artik.polo ve cupra meselesine gelelim.ewt dogru polo daha hizli dio herkes ama ben her zaman gordugumu iddia ederim.bizim burdaki polo gti lar en az 4 boy geri serhanin cupradan.bu demek deildir hepsi bole die cikar bi polo stock gecer ve ya kafa burun gider dogrudur.ben gordugumu soledim yanlis bsy solemedim.

ne ug ymiş arkadaş 3sene olcak hala ug ug isteyen inanır isteyen inanmaz. ayrıca ne kdr böle sölensede aslnda kimse inanmadı ug nin stock olduğuna o yüzden boşvern eskileri siz herkes bildiğini okur. ben ona o bana o diğerine inanır yada inanmaz.
ben sana ztn poloyu geçemez vs demedim geçmştr eyw da normal şartlarda geçememesi lazm demek istedim. demekki fabrikadan çıkan şanslı araçlardan biri bu cupra yada denediği polo şanssız:) yeterince soft konuştm o yüzden daha bu konuya yazmiyim uzayıp gitmesin. okana hiç cvp vermiyom ztn sabah 2kere yazdm sayfa görüntülenemyo dedi vardır bi hayır dedm kapadım sayfayı:D

CeM öZeR
07-10-2013, 10:41
Kardeşim aracına maşallah her zamanki gibi güzel yürümüşsün. :) magic 206 rc zaten sağlam yürüyor... Yalnız tarafsızca yorum yapmak gerekirse polo gti denemesinde polo ya kick down'a düşmüş ya geç basmış yada ekonomi modunda basmış gibi. ibiza cuprayla polo gti arasında o kadar fark olmamalı :)

MertSerhanÖ.
07-10-2013, 11:04
Kardeşim aracına maşallah her zamanki gibi güzel yürümüşsün. :) magic 206 rc zaten sağlam yürüyor... Yalnız tarafsızca yorum yapmak gerekirse polo gti denemesinde polo ya kick down'a düşmüş ya geç basmış yada ekonomi modunda basmış gibi. ibiza cuprayla polo gti arasında o kadar fark olmamalı :)

Abi saol tesekkur ederim:) ya dedigim gibi amac kesinlikle poloyu kotulemek falan degil veya gecerim kesin soyle boyle degil hersey olabilir sadece bi fikirdi.:)

B.Yaman
07-10-2013, 15:01
Maşallah 2 Aracada !!

MertSerhanÖ.
07-10-2013, 15:43
Maşallah 2 Aracada !!

eyw birkay abi saolasın

B.Yaman
07-10-2013, 16:00
eyw birkay abi saolasın

Trakyanın Ayazından Dolayımı Böyle Yürüyoo Makinaaa :D

MertSerhanÖ.
07-10-2013, 16:12
Trakyanın Ayazından Dolayımı Böyle Yürüyoo Makinaaa :D

aynen araba stock tek spec var oda trakya ayazı buzhane:D

trky_GT
07-10-2013, 16:30
maşallah araçlara

MertSerhanÖ.
07-10-2013, 16:35
maşallah araçlara

Eyw Saolasn abi

SefaBıyıkoğlu
07-10-2013, 16:38
İki aracada masallah cok guzel bi deneme oldu. Zy nin yururu zaten biliniyo basarili..
Serhan kardesimde cupranin stock bi sekildede gayet iyi yurugune inanmayanlara bu video ile kanitlamis oldu. İyi seyirler ;)

MertSerhanÖ.
07-10-2013, 16:43
İki aracada masallah cok guzel bi deneme oldu. Zy nin yururu zaten biliniyo basarili..
Serhan kardesimde cupranin stock bi sekildede gayet iyi yurugune inanmayanlara bu video ile kanitlamis oldu. İyi seyirler ;)

Cok saol kardesim birlikte daha guzel seylere imza aticaz seninle;)

SefaBıyıkoğlu
07-10-2013, 16:46
Cok saol kardesim birlikte daha guzel seylere imza aticaz seninle;)

İnsallah kardesim kismet olursa basarili imzalar aticaz :) ''please wait'' ;)

Firattoptas
07-10-2013, 16:48
bekliyoruz sefaaaaaaa :icon_tup:

Murat
07-10-2013, 19:33
maşşallah araçlara dosthane bir deneme olmuş. soğuklarda geldi turbolar dahada şenlendi.

alican59
07-10-2013, 21:25
Nedir abi bu muhabbetler ya yok stock değil yok o var yok şu vardır.Cupra stock catır cutur yürüyor valla bilmiyorum yani varsa stock polo gti güvenen gelsin deneyelim bu muhabbetler artık son bulsun nedir ya bu:icon_tup:

eren_rc
27-11-2013, 16:20
Aynı muhabbetler...

Maşallah cupra candır :D

guwen_ar
27-11-2013, 16:28
Konu yine gundemde :D

MertSerhanÖ.
27-11-2013, 16:31
Aynı muhabbetler...

Maşallah cupra candır :D
:) saol teşekkür ederim