Orijinalini görmek için tıklayınız : Taksimde otopark?
***** son proje sonrası taksim baya değişti
son durumu bilmiyorum
bu boğaziçi elektrik dağıtım var , oaralarda katlı bir otopark vardı duruyormu acaba?
yada o tarafta aracı bırakabileceğim park ne var?
SekoLive
05-10-2013, 10:31
otopark duruyor abi.
YavuzNaz
05-10-2013, 10:31
Elektrik dairesinin yanında bulunan kapalı otoparka girebilirsin Hakan abi duruyor, hem uygun hemde güvenli.
Patisever
05-10-2013, 10:36
tam taksimin ortasında büfelerin çaprazında the marmaraya gitmeden sokak war asagı iniyor girerken hemen sağda otopark war hem merkez hem güzel yer
canimrecepcim
05-10-2013, 14:37
Ritz Carlton otelin karşısı var.Dolmabahçe'den taksime çıkış istikametinden veya evlendirme dairesinin girişinden ulaşabilirsin.
Ben alman hastanesinin ilerisinde soldaki duz giris acik otoparka birakiyorum oraya gittigimde, fiyatida makul, temiz insanlar, siraselvilerde.
crazydog
05-10-2013, 15:31
Habertürkün otoparktan bahsediyorsan duruyor hatta arabam orda şu an
Ben en son AKM'nin yanındaki otoparka girmeye çalıştım, Çevik Kuvvet'e vermişler ama hemen ilerisinde bir katlı otopark var.
Burak E.
05-10-2013, 16:20
elekttirik dairesinin ordaki otopark duruyor abi orası daha iyi zaten kapatmazlar orayı
Tabi kapatmazlar, dolapdere çıkışı da olduğu için lokasyon iyi, aboneliğe sağlam zam yaptılar seve seve bırakıyoruz. Ama iyi bi otopark mı, kesinlikle iyi.
mehmetRS
05-10-2013, 20:50
cihangir kahveye varmadan hemen soldaki.. en adam akıllısı bana göre.
edit : Time-R bahsetmiş.
Burak E.
06-10-2013, 00:25
Tabi kapatmazlar, dolapdere çıkışı da olduğu için lokasyon iyi, aboneliğe sağlam zam yaptılar seve seve bırakıyoruz. Ama iyi bi otopark mı, kesinlikle iyi.
aynen abi meydana en yakın otopark parket cık meydandasın 4-5 kere bıraktım aracı sıkıntısını hiç görmedim.
PROMINENT
06-10-2013, 11:06
benim eski otopark var taksim gümüşsuyu hastahanesinin karşısında katlı. oraya bırakabilirsin temiz güvenli yerdir.ama asker hastahanesinin oradan yürürsün yukarı kadar yokuş olduğu için mesafe rahatsız edebilir belki.
Biz dün Atatürk antının aşağısında simit sarayı yapı kredi binası var, polis bariyerini çektik oraya kadar soktuk arabayı. Dönüşte durur mu durmaz mı diye süphe ediyorduk çünkü 1.5 saat otopark yeri arayınca gına gelmişti artık, çok şükür duruyordu :D Ceza yazdılarsa ödenir artık ama 6-7 araba vardı :)
Akm otoparkının altında kapalı otopark var, gümüşsuyundan doğru akm önüne yol açık hala oradan da geliniyor